A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Nem emlékszem már rá, hogy ki kérdezte, itt van egy családbarát szálláshely gyűjtemény:
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=news&target=gyujtok

Kép

Kép
kobudo

Hú de nagyon sokat írtatok!!!Kép

Erszényesnek Óriási gratuláció! Annyira hihetetlen, nem tudom miért, de még nem számitottam Minijanika érkezésére.Kép
Nagyon meglepődtem és kirázott a hideg!!! Kép
És nagyon kis tökéletes méretei vannak a picurnak, pedig szegény Erszényes hogy félt hogy pici lesz. Kép
Képeket nagyon várom!!

Én jól vagyok, bár a tegnapi Jazz fesztivál - a maga 5 órájával- kicsit hosszúra sikerült, de megérte. Kép

Képek nagyon édesek!!! Kép

Bea,
Nagyon örültem neki amit a korházi változásokról írtál. És ez ugye azt jelenti hogy baba, papa ott lehet velem abban a két órában???
Lilla szép nagy lány, biztos magas kislány lesz. Kép Jó is az nagyon!!

Dani most jött haza a mamiéktól, mennem kell de folyt. köv.

KépKép
KépKép
nana09

Jó, hogy szólsz Lili a keresztelőről. Írni akartam, hogy milyen jó volt olvasni, annyira lelkes voltál. Kép Ilyen korban kevés baba viseli jól, ha nagy körülötte a nyüzsi. Egyszerűen túl sok az inger nekik.
Flóra is nehezen tűrte a sok embert maga körül, és akkor jöttek az okos beszólások, hogy milyen kis sírós, meg érzékeny. Sok felnőtt is nehezen viseli, csak ők ott hagyják a tömeget, ha elegük van.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana, örülök, hogy jöttél, meg hogy a múltkori félresikerült kiruccanás után jól érezted magad.

Mi is jól éreztük magunkata az Opel találkozón a Bajorban. Finomakat ettünk, jót beszélgettünk. Mondjuk este 10 után már nem bírtam ülni, haza kellett jönnöm.

pillle

Bea, az előbb elgondolkoztam az Óriás rudinKép! Mondjuk a csokiját én eszem-bár Apa szerint a csoki nem gáz, a cukor az az.OK!KépÉn csak a boltig mentem ma el, ebben a hidegben, én a szelet utálom.Még jó, h szombaton megyünk síelni, a hidegbe,brr-kell ez nekem? IgenKép Friss levegő, barátok, pihenésKép!(mi majd kétévésen elérjük Lilla mai súlyátKép)

Balim, Eszternek tisztára rajzolt szája van, nagyon helyes!Kép(ezek szerint "szószátyár" dokink nem említette a roomingot, ejnye!)

Syg,én mindennap szórakoztatom majd LeonátKép!Bár addigra még nem lesz hintánk-homokozónk, de majd elleszek VelükKép!

Mrege, és ezek után éjjel is jól alszik Rege? Hihetetlen! Hibernáltad?Kép

Lili, köszi!Kép Anyukám szerint is kicsit túlproblémázunk mindentKép...

Pille, igazi Kisvakondot kap Flóra? Mármint tényleg az a csehszlovák figurát? megkérdezhetem hol szereztétek be? Nagyon régóta hajkurászom, de a prágai Reptérre még nem jutottam el érteKép.

Nana, Dani teljesen jól van? Ovi?

Kob, mikor is lesz a mozizás? Vagy pénteken volt? Ne haragudj nem figyeltem rendesenKép!

Gyorsan eszek vmit, amíg Mini alszik picit.

Kép
seriff

Sziasztok!

Köszönöm a reagálásokat a farsangi képre és a családbarát szálláshellyel kapcsolatban. A jelmezt nem én készítettem, hanem vettük, mert katicabogár szeretett volna Petra lenni, abból nem találtunk klasszat, de a virágra végül varrtam egy katicabogarat és így sikerült kompromisszumot kötni Kép
Ne haragudjatok, ha én sem reagálok mindenre. Próbálok haladni veletek, de sokszor mire a végére érek, addigra elfelejtem azokat a dolgokat, amik közben eszembe jutnak. A lányok pedig vagy nagyon hangoskodnak és azért kell menni hozzájuk, vagy csendben vannak nagyon és az még rosszabb Kép

Pillle: Az ajándék szerintem is nagyon jó ötlet és nekünk még az is bejött, hogy Petrát bevontuk Réka gondozásába, pl. ő mosta mindig a lábacskáit fürdetéskor Kép
Szerintem az nagyon jó, ha nem sürgeted az időt és jól érzed magad, én egy kicsit már nehezen viseltem a végét, főleg másodszor, kicsit nehezen fértünk már el.

Kecsoné, Balim : nagyon-nagyon szépek a lányok Kép
Kob: Emesének nagyon jól áll a cékla Kép Köszi a linket - én voltam.

Dóra: nagyon szép helyen voltatok, megnéztem én is a képeket. Mi is voltunk egyszer Parádsasváron a Kastélyszállóban nyaralni. Petra kb. 1,5 éves volt, éppen felfedező, úgyhogy igyekeztünk minél többet a szababan lenni, hogy a szép szoba épségben maradjon Kép

Most éppen összevesztek és nagy a kiabálás megyek. Kíváncsi leszek később milyen testvérek lesznek, de egyenlőre még nem sűrűn értenek egyet és inkább csak nézeteltérések vannak, de majd idővel hátha ez is változik Kép
moni77

Seriff, még nincs meg a Kisvakond, de azt szeretnék venni. A Wesselényi u-i játékboltban láttam legutóbb, de az ugye megszűnt. Még fel kell hajtani Kép

pillle

Szia Hegang!

Éppen nálad tartottam a visszaolvasásban, ezért most rögtön írok is. Én Temesvárinál szültem, és nagyon meg vagyok vele elégedve. Én is dillemáztam, hogy váltok, mert valóban alig mond valamit. Hiába mentem el a magánrendeléseire, ha én kérdeztem, válaszolt, ennyi. De utólag nem bánom, mert szakmailag nagyon a helyén van. Persze minden dokinál becsúszhat vmi gigszer is. Nem tudom, h nála volt -e a rossz tapasztalatod. Szakmailag jó a híre, és nagyon emberi tud lenni, ha látja, h vmi gond van. Meg a végén már jobban odafigyelt rám lelkileg is. Én császárral szültem, mert ő indokoltnak látta, hiába szívatott engem a prof. Én inkább a kórházon gondolkodnék. Előre vele sem lehet megbeszélni a császárt, nekem is azt mondta végig, h megpróbáljuk a természetest, de én is éreztem, h abból nem lesz semmi. Na jó hosszút írtam, de remélem, h segítettem.

Kép

Kép
cukkermáz

Pille, lehet, h. én tudok neked szerezni, mert ismerem a Weselényi utcai játékboltost. Megkérdezem, jó?
birolili

Balim,
Eszter olyan aranyos, ahogy így csodálkozva nézKép

Lili,
keresztelőt én is elfelejtettem, pedig pont akkor "beszélgettünk" msn-en. Csak annyit akartam írni, h sztem az nem nagy "csoda", h ekkora "tömegben" csak anyával akar lenni. Ez így természetes, nálad érzi magát biztonságban.

Seriff,
én is vmi ilyesmire gondoltam, túl "tudományosan" akarunk mindent csinálni. Régebben nem agyaltak ennyit a dolgokon.
Mi lett végül a szemüveggel? Megrendelted v nem?

Dóra,
semmi gond, én nem azért szoktam leírni a dolgokat, h bárki is gratuláljon stb., hanem csak úgy, h tudjátok, mi történik velünk.

Nana,
hol voltatok fesztiválon? Kipihented már magad?

Mino?

Kép
sygnum

Dóra

Tegnap óta én is csinálom, h összebújok vele. Szopi egész nap. De így is becsúszik a tápi, mert babó elbizonytalanít. Ma nagyon felkavarodott a napja, és nyűgi volt. 10 percenként felkel, nyafi, aztán adom a cicit. Kipurcanok én is. Erre azt gondolom, h biztos kevés a tej, de amikor meg adom a tápit, alig -alig eszi. Akkor meg miért sír? Meg rángatja a cicit, morog rá.

Bence mindenre azt mondja, h fúj, útálom. Mivel mindent útál, ezért mindent megetetünk vele. Nem tudom, h hol rontottuk el. Talán szigorúan vettük az evést. Olyan hülye dolgai tudnak lenni. Múltkor mondja, h jön haza és segít. Erre sírva hagyta a kiságyban, h nem szoktatjuk fel. Tanulja meg. Egy két hetes kisbabát. Na jó segítségem volt. Meg fekve eteti, nem keni be popsiját krémmel, hagy szellőzzön. Hát hogy hagyjam így rá nyugodtan? Ja, amúgy nem buta ember, csak vannak fura dolgai. Bocsi, hogy hosszú voltam.

Kép

Kép
cukkermáz

Dóra

Még ezt akartam. Kati egyszerűen gyönyörű! Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Nem bírlak benneteket utolérni.

Seriff

Gyönyörű ez a fotó, olyan édes.

Mino

Nekünk is volt olyan, hogy hónapokig, egyszerűen csak felébredt, nem volt magánál, és rettenetesen sírt. Minden este. Nem vittük el sehova, aztán elmúlt ez a dolog. Persze ő többet aludt, mint Bálcsi. Én vittem volna dokihoz, de férjem ilyen tekintetben mindig lehurrog, h ne legyek már hipochonder.

Most jól lejáratom a férjem, de olyan marhaságai vannak. Nekem is volt időszak, h el kellett mennem pszishiáterhez, viszont, ha a gyerekről van szó, akkor ne beszéljek már hülyeséget. Most is úgy alszik, hogy hasán van a baba. Én meg frászt kapok, leejti. Így senkire nem merem ráhagyni. Amúgy meg ne panaszkodjak, Adri 10-től hajnal 3,4-ig alszik este.

Syg

Ezt nem mondtuk. Nagy nehezen elmentünk a kérésemre hozzá, kapott bogyókat, drága pénzért megvettük, aztán amíg kórházban voltam, férjem szépen nem is adta be őket, mert macerás az a fél óra előtte utána, meg biztos nem is jó. Akkor meg miért mentünk el? Bocsánat, hogy panaszkodtam.

Azt a kendőt majd én is szeretném eltanulni, persze kicsit később.

Kép

Kép
cukkermáz

Lili, ha nem nagy gond, megkérdezheted. De a kiárusításon már nem láttam nála. Köszi előre is.

pillle

Balim

Eszter zabálni való, d easszem ez van msn-en is. Ahogy ő néz a szemeivel, csudára aranyos.

Kép

Kép
cukkermáz

Egyenként írok, mert így könnyebb

Patriot

Bence jan 13-án volt 7 éves, Adri feb 8-án született.

Na megyek szoptatni, mert sétdurranok menten, Adri meg alszik. Megcírógatom, hátha kedvet kap. Kép

Kép

Kép
cukkermáz

Pille,
ezt Neked találtam, remélem segít:
http://gportal.hu/gindex.php?pg=3202104

Kép

Kép
kobudo

Zsolt

Sziasztok!

Pille!
Kob már megelőzött, pedig Én szoktam játékügyben segíteniKépKépKép
Azért itt egy link tőlem is:

http://www.jatek-city.hu/advanced_search_result.php?osCsid=e8d9f1b8670f666779eb5 16a3935a38c&search_in_description=1&inc_subcat=1&keywords=kisvakond&categories_i d=&manufacturers_id=

Bababarát szállás, amit mi kinéztünk:

http://www.ciklamen-hotel.hu

KépKép
KépKép
sbea

Pille, azt mondta a csaj, h. van. de holnapra megnézi, jó?
birolili

Óh, csajok nagyon köszi a kisvakondos oldalakat! Az a báb vmi fantasztikusan aranyosKép!

Bea, klassz ez a szállás, jól néz ki, és a környék is, hmm...Kép

Syg, nem rendeltem meg, mert kapunk kölcsön erre az egy hétre és ha beválik, veszünk.

Cukker, kösziKép! Jól teszed, h összebújtokKép! Bencével meg hát nem tudom,...

Kép
seriff

Zsolti,
ez az!! Ügyes vagy, erre nem akadtam rá!

Kép

Kép
kobudo

Cukker, Lina,
leona kendőben 3 hónaposan:

Kép

Cukker,
nem biztos, h azért nyűglődik, mert kevés a tej. Ha meg nem kéri a tápit, akkor meg szinte biztos. Leona pont akkor csinálta ezt, amikor sok volt a tej és nem tudott komfortszopizni, mert mindig jött belőle.
Nagyon nehéz a megfelelő homeós szert megtalálni, pedig Bence már el tudja mondani, mit érez, hol szokott fájni, miért nem szeret enni...
Adrit meg sztem ne féltsd annyira (könnyű mondani). Nem tragédia az, ha nem keni be a popsiját meg fekve eteti. Leona fekve szopizik hónapok óta. Sztem a férjed sem fogja leejteni, nagyon jó helyen van Adri anya és apa pociján is.

Seriff,
szemcsit már olvastam közben.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Syg,
így könnyű, nyáron, egy szál bodybanKép Működik ez overálban is?????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, tudom!

Seriff, Balim,
a vacsi+mozi pénteken lesz, Szegeden, így a torkos csütörtök kimarad. Itt nincs bébiszitterünk Kép Persze két részletben lesz ez is: mozi, majd haza Emesét szopiztatni, majd vacsi, és haza. Fél a családom, hogy mit csinálnak vele, ha sírni kezd, mert ugye nincs cumi, cumisüveg, a lefejt tej sem jó, ha nem azért nyűgös, mert éhes. És valszeg nem azért lesz nyűgös, hanem anyahiányos lesz.
De egyébként Seriff, semmi gond nincs, hogy ha esetleg nem emlékeznél ám rá pontosan! Kép

Syg,
kipróbáltátok a Belgára alvást? Emese tegnap is arra aludt el délután...

No és, Kamilla meggyógyult! Igaz, ma reggelre Emesének lett hőemelkedése, de még várok vele. Kamilla itthon pihizik a héten, persze emlegeti az ovit, és tegnap délig 5-ször !!!! öltözött át. Akkor már tudtam, hogy meggyógyult! Kép Egy tegnap reggeli kép az egyi göncében:

Kép

Kép

Kép
kobudo

Bea,
nagyon jó súlya van Lillának! Bár ha Zsolti termetét örökli, akkor azért igyekszik ennyire!

Pille,
a segítés nálunk is bejött, 2-3 hós koruk óta meg együtt fürdenek, az is jót tett szerintem Kamillának!

Kép

Kép
kobudo

ja, nem koruk óta, hanem Mesi 3 hós kora óta! Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Linacska, szerintem meg utba is esunk nektek. Anyuek a Pakozdi csata utcaban laknak, a legelso tizemeletesben. Ott van a tavolsagi buszmegallo is. E-mailben megbeszelhetjuk a reszelteket! zdora @ externet.hu

Cukker ez nagyon jo!!! Marmint, hogy igy ossze tudtok fekudni Adrival. Probald meg elhagyni a tapit es ha ugy latod, hogy ehes, akkor nyugodtan ciciztesd meg, akar orankent is. A cicirangatas tobb ok miatt is lehet, gondolom nehezebb szivni, mint a cumit, vagy tenyleg nagyon jon belole. Ez egy kis fejessel ellenorizni tudod. Bufiztesd surun, szopi kozben is. Kati harom honapos koraig sokat sirt, sokat volt kezben, de ezzel tenyleg nem lehet elkenyeztetni ilyen koran. Mostmar siman elvan, ha leteszem, nem kell allandoan kezben fogni.

Syg, tudom, hogy nem a dicseretek miatt irod, de en meg ezzel szeretnek visszajelezni, hogy orulok neki en is es hogy erdekel, mi van veletek.Kép Az az ot ora alvas nagyon jonak szamit ugye?

Jok a kendos kepek!Kép Kar, hogy mi nem szerettuk meg.
Kobudo, lanyod igazi no!Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina,
mi overálban is sétálunk így, sőt szerintem Sygék is Kép
Ezen a képen a kabátom alatt Emese van Kép
Kép

MRege,
semmi baj! Kép Azért gyere sűrűn, nem akartalak ám megbántani, ugye tudod?

Cukker,
tudom én is, hogy Neked sem egyszerű megszokni az új helyzetet, megváltoznak a szerepek. És ügyi vagy az összefekvéssel, még egy kicsit bírj ki, meglátod, sikerülni fog! Ha nem, az sem baj ám!

Még valamit akartam írni, de nem jut eszembe, gondolkodom!

Kép

Kép
kobudo

Szép napot!
Zsolti, Kobudo, Lili, köszi a segítséget vakondügyileg. Kép Flóra nagyon rá van kattanra (mondjuk én is szeretem) Most ezt varrom neki párnára: Kép Ha készen lesz megmutatom. Másik két képemért holnap megyek a keretezőhöz, azokat is a gyerekszobába szántam. (Majd eldicsekszem velük)

Megvolt ma reggel az uh. Minden rendben a babával. Sajnos képet nem tudok felrakni, videokazin van. Kicsit megmutatta még az arcát, meg a csókos száját Kép

pillle

Kobudo, a kendős képet látva, azt hittem először még a pocakodban van Emese Kép
Jó ez a kép Kamilláról. Ismerős a többszöri átöltözés. Örülök, hogy meggyógyult!

pillle

Pille,
igen, olyan érzés néha, csak kissé nagyobb. Azon a képen 4 hónapos volt, és csak a feje kandikált ki Kép
Ma de. mi is Kisvakondot néztünk... Hát ezek az átöltözések... Akkor Flóra is nagyon lányos? Az óvónéni szerint örüljünk Neki, hogy ilyenek.De amikor 4-5 váltás ruhát kell elraknom este, akkor kétségbeesek ám Kép
Ja, és szép a kép, hogy varrtad rá a párnára? Hímezted?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok

Köszönjük szépen a dicséreteket.
Tegnap beszéltem egy volt oszt.társammal aki utánnam szült pár nappal és képzeljétek az Õ kisfia 9400g és 74 cm, hát teljesen kiakadtam , jo nem volt pici se mikor megszületett.

Pille
Kisvakondot , láttam a Tescoban is karácsony körül , azt nem tudom hogy most van-e.

Kobudo
Nagyon édes Emese a céklás képen és Kamilla is csudaszép. Nálunk öltözködés nem ilyen egyszerű , nem igazán szeretnek öltözködni. Ezért nehezen is veszem rá magam arra hogy a ruhákat átválogatni , pedig megint kéne mert Domikának van egy csomo bokavillantos nadrágja .

Cukker
Mi is pont ebben a helyzetben vagyunk Enikővel hogy alig eszik valamit, van hogy fél zsömlével meg egy joghuttal elvan egész nap, de nem tudok vele mit csinálni, ebédnél is csak turkálja a kaját. Már kérdeztük Doktor nénitől is hogy mit csináljunk vele de azt mondta hogy kár tömni meg eröltetni , mert az ellenkezőjét érjük el vele, adom neki béres cseppet , de nálunk nem igazán hozta meg az étvágyát.

KépKép

Van még vakondos képem ha kell valakinek

Kép
Kép
Kép
kecsone

Köszi Kecsoné az infót! Meg a képeket is! Kép
Kobudo! Mi azért a több váltás ruhánál nem járunk. De ahhoz képest, hogy fél éve még harisnyát sem volt hajlandó felvenni... Most meg csak szoknyában van az oviban és hajgumikat kell a hajába tenni, pedig eddig ezt sem tűrte. Õszintén szólva örülök neki, hogy kezd kislányosodni.
A kép ilyen lesz, még nincs készen. Keresztszemessel készül hímzővászonra, azt varrjuk fel párnára.

pillle

Most voltunk oltáson, Zsófi 6920gramm és 62,5cm. Kép
És egy hangja sem volt a szurinál. Kép Hát nagyon csodálkoztam! Ilyen sem volt még. Kép

Kob, nagyon jó a kép hármótokról és Kamilláról. Elképzeltem ahogy mesélitek a lányokat, h. Zsófi is ilyen lesz???? Kép

Pille, nagyon szépet varsz! Én is varrtam Zsófinak a terhességem végén, de nem lett bekeretezve....drága nagyon a keretezés... Kép

Syg, jó a kendős képed! Nekünk is van. :

Kép
birolili

Sziasztok

Kob

Kamilla nagyon helyes. És jó az a kabát alattis kép is. Kép

Pille

Nagyonm ügyi vagy.

Kecsóné

Hát én sem erőltetném a kaját, de férjem szerint nincs pardon. Ha ebéd, akkor enni kell, és tényleg talán ezzel rontjuk el egyre jobban. Már útál enni. Ja, ma megint itthon van, mert hányt tegnap meg csikart a hasa rettenetesen. Most teljesen jól van, remélem csak egy napig tartott. Viszont nagyon szépen evett ma, már azért kellett leállítani, hogy nehogy hirtelen megterhelje pici gyomrát. Biztos ő sem tud már rajtunk kiigazodni.

Syg

Köszi a kendős fotót, ha így sem tudom majd megcsinálni, átmennék majd egyszer lelesni, ha nem gond. Egyszer majd babával.
Most arra gondolok, h azért ideges szopi közben, mert szortyog, tele van az orra és nem kap levegőt. Kiszívni meg nem tudom, mrt még nem fér bele az orrnyílásába az orrszívó. Ha cumizik, akkor mindkét orra szabad, talán így könyebb neki. Egyre jobban feszül, telítődik a mellem, ez szerinted több tejet is jelent? Mostanában nem fejek.

Dóra

Az én nagynéném is abban a lépcső házban laknak, és az egyik lányuk szintén Pesten él. Lehet, hogy ismered is őket. Borbélyék.

Tegnap egyik hajnal 3-tól másik hajnal fél 1-ig fent voltam, és nem éreztem magam kimerültnek. Aszt hiszem megtanultam perceket aludni, pl szopi közben. Kimaradt a fürdés, jól kiszúrtam magammal, mert talán így Adrival felfordult a világ. Nem tudott elaludni. Most nagyon jót alszik. Ilyenkor nem tudom, h tartogassam a tejcsit neki, vagy fejjek?

Kép

Kép
cukkermáz

Lili

Ügyes volt Zsófi és milyen jól érzi magát kendőben. Mikortól lehet beletenni? Lehet valahol ilyen kendőt kapni, ha nem varratni akarom?

Ma szoktattam először levegőhöz Adrit, és tettem rá sapkát, erre úgy besértődött, alig tudtam megnyugtatni. Remélem babakocsiban nem ezt fogja művelni.

Kép

Kép
cukkermáz

Juj De szép ez LILI!!!!!!

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Lili, mennyi idős itt Zsófi, még nagyon picinek néz ki.

Egyre biztosabb vagyok ebben a kendő dologban, voltunk baba-mama tornán, csak az Arany J utcán tudtam parkolni, és onnan elcipeltem Lilit a hordozójában az SZTK-ba, hát az maga felért egy tornával.

Amúgy nagyon jó volt, néha eltört a mécses, de hamar meg lehetett vigasztalni. Amikor én tornáztam és neki feküdni kellett, az nagyon nem tetszett, de mikor ő tornázott, akkor vigyorgott. Lili volt a legkisebb, a többi babának már volt ott játék, volt aki mászni tudott, de mind már hason volt, szóval ők jobban elvoltak.
45 perc a torna, és a végén még van idő, hogy kajcsizzanak a babák, ki mit, volt össznépi szopi, gyümölcslé...

Bea,
jól gondold meg, vagy 10 percen át olyan gyakorlatok voltak, hogy a babát kellett súlyzónak használni. Lili csak 5,7 kiló, na de LillaKép

Dóra,
írok mailt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!Szült már valaki Dr Nagy Juditnál?milyen tapasztalatokkal?csak hogy felkészüljek rá.
moncsivagyok

Cukkermáz, nézz be ide: http://www.hordozokendo.lap.hu/

Lili,ügyi volt Zsófi, hogy nem sírt! Tényleg nem olcsó a keretezés, de az új gyerekszobába kell a dekoráció. Kép És igen, ilyen lesz Zsófi is, mint a "nagyok" Kép Ma letöröltem Flóra homlokáról a csoki foltot, amikor kiderült, hogy kaki KépKép Hogy mit csinált a budin?

pillle

Szia Moncsi, nincs közvetlen tapasztalatom a dokival kapcsolatban.

pillle

pilleKép

KépKép
KépKép
bepa77

Huu, Lili jut eszembe!
A kereszteloi beszelgetes hol volt? Elvesztettem a papiromat es nem tudom... Help!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Cukker,
elsősorban venni lehet, mi "partizán-akcióban" varrtuk. Így kicsit olcsóbban jött ki, már aki varratta, annak.

Lili,
ügyes Zsófi nagyon! De tényleg, miért kezdted el a hozzátáplálást? Még csak 5 hós oltás volt, ugye? Nem nyaggatni akarlak, tudod Kép

Kép

Kép
kobudo

Vagy a 6 hós? Most számolom csak...

Kép

Kép
kobudo

Pille,
az jó lehetett! Flóra homlokot törölgetni Kép

Cukker,
Emese még most is utálja a sapkát! Az az utolsó, amit ráadok, aztán futás kifelé! Így csak egy kicsit ordít!

Kamilla most mondta, hogy valamit akar mondani, azt, hogy inkább 5 éves szeretne lenni. Mondtam hogy ez sajna nem így megy Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Kob,
nálunk Lili akkor nyugszik meg, mikor a sapka is rákerül, mert akkor szerintem már tudja, hogy megyünk. Ahogy bekerül ruhástól a hordozóba, még az ajtóig sem érünk el, már alszik.
Most is három órája kint van az udvaron.

Nekem a hugom a 7 éves szülinapja előtt két héttel közölte, hogy ő azt szeretné a szülinapjára, hogy nagynéni legyen. Én voltam 17 éves, aztán gondolkodtam, ha nagyon összekapom magam ez már akkor sem jön összeKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kob, ez az 5,5hós volt
azért kezdtem a hozzétáplálást, mert én azt gondoltam, h. kéri a kaját. De a krumlit nem fogadta el. Úgy gondoltam, h. ez a 2hét ide vagy oda. de aktívan szopizik, nagyon csekély mennyiségeket eszik, de annál többet szopizik.... Kép

Bepa, Kép

Lina, Zsófi itt kb. 2,5-3hónapos lehetett. Szerette ő is a kendőt, de én jobban szeretem a kengurut.

Cukker, itt K.méten is lehet venni kendőt. A Napsugár Bioboltban. (A Nagykönyvtár mögötti utcában van) Sima kendő. Nem színes. De van mindenféle méretben. És az is tökéletesen megfelel. Most olyat vettem, ez kölcsönben volt. Kép

Pille, köszi! Kép Flóra: Kép Nem semmi...... Kép Nővérem mikor kicsi volt, meg is kóstolta.....hát istenem, mindent a szájukba vesznek.... Kép

Lina, irigyellek torna miatt. Jó kis súlyzók a babók.... Kép mi az oltás miatt nem mentünk, majd legközelebb....
birolili

Kob, hát hihetetlen nőcis Kamilla,kis csini-bini királylányKép!Öltözködés,asszem nálunk is lesz, ha ebben is rámütöttKép. Azt hiszem Lili akkor szült,mint tesóm, és az Õ védőnőjük is azt tanácsolta az 5 hós oltásnál, h lassan kezdjék el a kóstolgatsát, mert minél később,annál nehezebb ...No comment.

Pille Kép...A kép nagyon szép,épp ezt a könyvet "olvastuk" d.e, tényleg,mikor költöztök?Már nincs sok időd...

Cukker, és ha szabad légzést biztosítanál szopi közben Adrinak? Az elején még segíteni kell,h a helyes tartást felvegye, aztán már minden helyzetben fogja tudni.Kép

Lili, Zsófi milyen kis édes ezen a képen! Tesóméknak uilyen kendője van. Ja, és szépen növekszik nagyon!

Moncsi, én sem ismerem.

Bepa, mit választottál az általunk javasolt menűből mára?Kép

Kép
seriff

Seriff,
hát ez az! Az ember annyi mindent hall pl a hozzátápiról is, olyan nehéz eldönteni, hogy mikor kinek/minek higgyen. Kamilla 6 hósan kezdet el enni, 1 évesen ugyanazt ette, amit mi, semmi baja nem volt a darabos kajákkal, és semmi allergiája nem volt. Tudom, azt mondjátok erre, hogy nem lehet tudni, hogy anélkül milyen lett volna, de sok mindenre ez az egyetlen megelőzési lehetőség. Na ennyit, nem propagálom többet a szopit Kép Kép
Egyébként édes, ahogy öltözködik, dehát Õ sokszor még bugyit is cserél Kép Kép

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: