A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci,
TELJESEN más KépKép Mi is lesz a következő, magnum? Kép

Dora,
köszi a frosch-infót, fogok venni Kép

Ilóca,
biztos fogsz szülésznőt találni! Kép És tényleg, Indi is pocakos Kép bocs Indi!!!!!

Manóka,
Emma még mindig zabálnivalóan huncut Kép

Dóci belázasodott, már megint valami nyavajaaaaaaaaa!!! Áááááááááááá, elegem van a télből!!!!!!

vera
kisün

Ada, mit csinaltal szegeny lanyokkal??? Egyik tornazo lany sem jart meg ma erre...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

GabiKép Fáj a fejem, állandóan álmos vagyok, de nem tudok aludni, mert mindig pisilni kell Kép Szóval jól vagyunk és élvezzük a pingvinanyó állapototKép De ez nem panasz ám, mert közben meg imádom a pocakomat és ki nem hagynám ezt a végét semmi pénzértKép

Ja, a Lajos utcában van az a nagy bevásárlóközpont (bocs, nem tudom a nevét, a piac mellett) aminek van nagy, labdás benti játszótere, külön minimanóknak és nagyoknak, no ott jól lehetne az északi népeknek is talizni, mert gyerkőcök csúszhatnak-mászhatnak bátranKép

indianyo

GabiKép Fáj a fejem, állandóan álmos vagyok, de nem tudok aludni, mert mindig pisilni kell Kép Szóval jól vagyunk és élvezzük a pingvinanyó állapototKép De ez nem panasz ám, mert közben meg imádom a pocakomat és ki nem hagynám ezt a végét semmi pénzértKép

Ja, a Lajos utcában van az a nagy bevásárlóközpont (bocs, nem tudom a nevét, a piac mellett) aminek van nagy, labdás benti játszótere, külön minimanóknak és nagyoknak, no ott jól lehetne az északi népeknek is talizni, mert gyerkőcök csúszhatnak-mászhatnak bátranKép

indianyo

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem a nővérem az Imrében szeretne szülni de nem ismer ott senkit. Tudnátok ajánlani valakit? Igazából visszariasztott a 38000 hozzászólás ezért nem olvastam vissza Kép.

Privátban ha tudjátok az elérhetőségeket és a árakat azt is megköszönném. vorosildikokukacestmail.hu

Előre is köszönöm!

Ildi

Kép
vildi

Kókusz,
mi egyszerre voltunk a kórházban???Kép
én Juc után 1 nappal vonultam be!!
Vera,
magnumon még dolgozunk!Kép
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!
Juc,
igaz,ami igaz!!!Kép gyermekeink roppant neveletlenek...Kép folyton menni akarnak, és nem értik meg, h drága édesanyjuk nem ér rá egész nap velük lóóóóógni!!!KépKép

tavasztündér itt toprog, engedjük már be!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Köszönöm mindenkinek a kedves szülinapi köszöntőket!

Ilóca!
Ha MG nem jön össze, csak szólj, és elküldöm a KV számát. Én is Kocsis Évánál szültem, és csak jót tudok róla mondani!

Kép
Kép
manoka11

Kisün,
Dórinak nagyon gyors jobbulást, holnap már úgy ébredjetek, h éppcsak taknyos, és estére már az sem. Kép (Oké, tudom, nem taknyos, de az egyértelműbb volna...)

Tavasztündér benézett a kertünkbe, azt ígéri, hamarosan eltünteti a havat és hurrá! Kép

Pénteket nagyon várom, én aug óta nem voltam talin... azaz egyszer a Camponában volt egy minitali, talán szept.ben? Emlékeztek? Kép Borisz volt a csajom sofőrje abban az autós játékben és Doni olyan pici volt, még tartani kellett a kis fejecskéjét. Kép Ada apuka pedig nyami nyami, ha jól emlékszem. Kép Kép Kép
neet
neet

Zsanci,
sebaj, majd a 2. szülinapján Kép köszi, épp gyógyalvás folyik Kép tegnap Dóci ugatott álmában... akkor már sejtettem, hogy valami nincs rendben Kép

Ildi,
igen, ijesztően sokat írunk Kép Kérdések, amit mindig fel szoktam tenni: mire gondolt nővéred:
- férfi/női orvos
- fiatal/idősebb
- magánrendelés költségeit vállalja, vagy inkább sztk-ba szertne menni
- alternatív/hagyományosabb orvost szeretne
Még egy dolog, ami szerintem hasznos: a Szentimre szülészei (szülészet honlapja: http://imreszul.neologik.hu/ ) tartanak szülésfelkészítő előadásokat, itt a program: http://imreszul.neologik.hu/Main/Menu/Felk/Menu/Eloadasok/ Ingyenes, és bárki mehet rá, az orvosok-szülésznők tartják, ott megnézheti magának a "jelölteket".

vera
kisün

VeraKép Ez csak azért lehet, mert én nem látszom ki a pocak mögülKép

indianyo

Vera, Neet, Fibi,
eszpeszialli for jú!
http://www.modime.com/video/WeAreSinking.swf

Kép

ZsanciKép
zsancikant

VeraKép Ez csak azért lehet, mert én nem látszom ki a pocak mögülKép

indianyo

ja, Indi, neked is!!!Kép
sőőőt, mindnekinek, aki "szeret" angolul beszélni.
Többiektől bocsi!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vildi,
én úgy vettem ki, h itt a legnépszerűbb doki a Bardóczy Zsolt, aztán a Balogh Tibor, és aztán a Bálint Balázs, majd Urbán Márta, Kocsis Éva és persze a Faludi doktor úr.
Van köztük alternativ módszereket követő, aztán kicsit oldschool, fiatal, öreg, férfi, nő.
És sztem a legfontosabb a jó szülésznő, mert a dokik nagy része úgyis csak a szülés végére jön be...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci,
qrva jóóóóóó KépKép

Indi,
ez az Kép

v
kisün

Kissün, Zsancikant!

Köszönöm a gyors válaszokat.
Megkérdeztem inkább férfit szeretne (mármint orvost)Kép
nem szükséges, hogy alternatív legyen és ne legyen nagyon fiatal (de nagyon öreg se) Kép
Ja és még hozzátette ha helyette meg is szülne az lenne az igazi. Kép Kép Kép.
Szóval Zsancikant felsorolásából akkor kik maradnának?
Magánrendelés nem akadály csak ne legyen nagyon messze. Mármint a kórházhoz képest, mert ők ott laknak a közelben.

Ildi

Kép
vildi

Zsan,
Kép Kép Kép

Egy vicc, ezzel kapcs.ban: (Ha volt már, bocs)
Férfi sétál a Tisza partján. Észreveszi, h valaki fuldoklik. Bekiabál neki: "Do you speak English?" Fuldokló: "Yes, I do." Férfi: -Na látod, inkább úszni tanultál volna meg. Kép
neet
neet

Inkább fuldokol, de azért a vicc az vicc...
neet
neet

Vildi,
akkor Balogh Tibort ajánlom, a móricz közelében rendel magánban, sztkban meg asszem a fehérvári úton. A másik potenciális doki a Faludi, magánrendelését majd Votiv vagy Mása megmondja, és ő is a fehérvári úton rendel.
Balogh számát most sajnos nem tudom megadni, de esetleg este.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet,
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Köszi Vera, idetaláltam Hozzátok. SZóval itt vannak a szentimrések. SZiasztok! Én 2 éve szültem ott, és tervezzük már a kistestvért. De vannak fenntartásaim a kórházzal kapcsolatban, ill. kérdéseim, remélem tudtok rá válaszolni. Az előttem szólóhoz kapcsolódva, egy szüléssel a hátam mögött én is úgy gondolom, hogy a szülésznő fontosabb, mint a doki. Nekem a Bálint Mihály volt a fogadott dokim, végig hozzá jártam magánrendelésre, már ott sem volt igazán szimpatikus, de nehéz ilyenkor váltani. Aztán szülés közben szerintem szörnyen viselkedett, a végén volt egy kis komplikáció is (nem vészes), a lényeg az, hogy az ügyeletes doki százszor kedvesebb, normálisabb volt, mint ő. Szüléssznőt sajnos nem fogadtam, de legközelebb így lesz, és dokit nem fogok fogadni. Azt nem bánnám, ha a Bálint BAlázs lenne az ügyeletes. Tudtok ajánlani szülésznőt?
annasára

Sziasztok!

Megint jol lemaradtam...Kép

Eloszor is koszonjuk szepen a nevnapi koszonteseket Akosom nevebenKépKépKépKép

IgiKép
BOLDOG SZULINAPOT!!
Kép

ManokaKép
BOLDOG SZULINAPOT!!
Kép
HuncutEmma csodaszep!

A Keresztanyam is szokoevben szuletett,O ma 12 evesKép

IlocaKép
Nekem Totoh Iren volt a szulesznom.Latom,a masik topikban irtak Rola rosszat is.Bar gatvedelem nem volt,en megis teljes mertekben meg vagyok Vele elegedve es tuti,hogy a Kistesonal is Ot fogom felkerni.

DociKép
Kép

VotivKép
Beszamolot nagyon elveztem es varom a folytatast!

Hiv a Gyermek,kesobb jovokKép

Kriszta es Akos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

ZsanciKép Ez marha jó Kép

indianyo

Gyógypuszik Dócinak!

Kép
Kép
manoka11

Annasára,
üdv itt Kép

Vildi,
ahogy Zsanci mondja Kép Bardóczy Zsolt és Bálint Balázs kilőve, ők még 40-en innen vannak Kép

Manóka,
köszi Kép

Neet,
KépKép

v
kisün

Sziasztok!

Bog, 10 óra nekünk is jó pénteken!Kép

Manóka, boldog hétésfelet!Kép

Neet, tényleg jöttök? Összeáll a tesztcsoport?Kép

Indi, nem az Újudvarra gondolsz? Az van a Kolossi téri piac mögött. Amikor egyszer megnéztem a játszórészleget nagyon kihaltnak tűnt, most gyerekkel mennyire tudom értékelni, hogy kevésbé ismert.Kép
zanza

Zanza,
mint a mákostészta. Kép
neet
neet

Neet, mákostészta? Akkor vigyünk fogmosó szettet is?Kép
zanza

Emma két hét gyümölcsevő-sztrájk után ma végre beadta a derekát, és benyomott uzsonnára egy frutapurátKép Biztos jó akar lenni a szülinapomonKép

Most Freddie Mercuryt nézi a tv-benKép Hallod, Zsanci?

Votiv!
Legalább magadról tegyél fel egy báli képet! Úgy mint tavalyKép

Kép
Kép
manoka11

ZanzaKép Igen, Új Udvar, az azKép Én egy pici és egy kicsivel voltam (másfél és 4) és nagyon jól szórakoztunk. Mindkét részlegben rajtunk kívül 1-1 gyerek volt szülőstül, a kettő közötti folyosón randalírozott néhány bölcsődés-óvodás kolléga és mindenki remekül érezte magát. Én csak ajánlani tudom.

indianyo

Moose,
írd meg nyugodtan, amit szeretnél kérdezni, mélben is lehet, vagy mi oda megyünk, ahol Ti sétáltok, ha szólsz előtte néhány nappal, mert mi most mozgékonyak vagyunk az új autóval Kép

A Sagoja viszont nekünk világvége, vagy mi lakunk az igazi világvégén és nem Neeték, szóval az nekünk kimarad most is.

Gödibarbi,
Én is csak meg tudom erősíteni, amit Ruz írt, Kondor Kata nagyon kedves, megértő, segítőkész. Bármikor felhívhattam telefonon a legprimitívebb kérdéssel is, és mindig segített, és csak az én megnyugtatásomra is külön bejött a H-ba egy nst-re, és én is csak vele szeretnék legközelebb szülni. Szóval másoknak is tudom őt ajánlani. Kép

A Kismama mostani számában olvastam az interjút Guttman Orsolya doktornővel, és nekem nagyon kedvesnek és szimpinek és elhivatott jó orvosnak tűnik, bár személyesen nem ismerem...

Még jó, hogy nemrég tettem ki megint madáreleséeget, bár azt hittem, felesleges lesz, mert jő a tavasz, de most úgy tűnik, hogy a vastag hótakaró alatt még sokáig nem fognak ennivalót találni a madarak itt a messzi Északon...

Blaye
blaye

egy gyors kérdés:KÉT kisgyerekes anyukák,akiknek nincs segítségük,hogy oldjátok meg hogy a nagy eljusson oviba??????????????felkeltitek a kicsit ha alszik és úgy mentek mindannyian?meséljetek már nekem hogy mit hogy tudtok megoldani.nekem apa reggel 5kor elmegy itthonról és vmikor hazatalál szóval 0 segítsegem lenne........

köszi és pénteken talizunkKépKépKépKépKép
Vendég

Gigi!

Már megint előre parázol vagy van valaki a pocakodban?ÉS B.még nem is megy óviba.
DE azért mondom neked:igen,kicsit is fel kell kelteni,öltöztetni és elcipelni az óviba.Hát ezért mondom én,hogy gyerekkínzás az egész óvoda.Kép

Blaye!

Az Orsi doktornő szülesztette meg a szobatársamat és igen nagyon kedves volt hozzá!

Juc
20170114224602

Moose!
köszi, de tegnap vettem egy ötös csomag AVENT poharat, fedővel, aplikációval, 2eFt-ért, naívan.
viszont tényleg jó a hely!
a halszagú popsikenőcs nem sárga, és a felirata nem OTKI? nekünk ez a kedvencünk, van benne csukamáj olaj, vagy ilyesmi Kép. a legfrankóbb.

Neet!
legjobb lenne a Lágymányosi hídon babatalit tartani, mert te folyton ott grasszálsz a lépcsőkön Kép. mikor múltkor az exOsztyapenkón mentem a felüljárón, sűrűn gondoltam rátok.

Zanza!
neked nem minden péntek jó? Kép kéne majd egy olyan MOM tali is, amikor ott lesző.

Manóka!
bezzeg Lencsi egész almákat meg körtéket eszik Kép (mármint reszelve)

ancsipancsi

Sziasztok!

Vagy a torna volt gyilkos, vagy a cukiban ettem túl sok sütit, vagy a korai kelés, vagy puding vagyok, de mi a hazaérkezés és némi ebéd után mindketten bealudtunk. Kép

Most itt gurul a környéken VincsenzóKép, megyek is játszani vele, csak gyors bekukk.

Indi,
pingvinanyóKép emléxem az állapotra!

Dorka,
pelus leszállítvaKép, majd jön Macs és mondja, h mikor juttatja el a cuccot, most elfelejtette.

Gigi,
ne csigázz! csak nem? Kép
fic
ficánka

Az Orsolya doktornő általában ott volt a relaxációs foglalkozásokon, meg néha ő tartotta, amikor a Bálint Sándor éppen nem ért rá, és nagyon kedves! Én szülés után is találkoztam vele, és nagyon szimpatikus, ha nem lenne dokim, lehet, hogy őt választanám.

Ancsi!
Mert Lencsi egy nagyon jó, szófogadó gyerekKép Vagy ne igyunk előre a medve bőrére? Kép Kibontottam Emmának egy joghurtot, de nem ette, pedig finom volt. De most újra próbálkozom, ha a gyümölcsöt már eszi, hátha ezt is elfogadja.

Na megyek, mert jön két kollegina látogatni, este meg valószínűleg ünnepelünk (ha Emma is úgy akarja).

Kép
Kép
manoka11

Gigi!
Csak most látom, mit írtál! Na mesélj csak!

Kép
Kép
manoka11

Manóka!
igen? szófogadó? Kép látnod kellett volna tegnap. felülőset játszottunk, de mikor felült, mindig elengedtem a kezét, hogy ne tartsam. emiatt olyan nagy "toporzékolást" csapott, hogy még...

ancsipancsi

Ancsi, minden második péntek a nemjó.Kép De most péntek jó, így nem szabadulsz tőlem, mert viszem a Liberofigurákat, és rózsaszín orrú Tádét.Kép
zanza

Lááányok, kétségbe vagyok esve. Kimostam a telefonom,40 fokon, ariellel.KépKép Szerintetek van még remény? Mit bír ki egy nokia? Kímélőprogrammal mostam! De legaláb szép tiszta lett...Kép
macskanyu

legaláBB

még ez is... Kép
macskanyu

Guttman Orsolya dokinő csinálta a gátmetszésemetKép Nagyon kedves volt, ő tartotta a lábamat a kitolási szakaszban, kinézete ellenére elég izmos csajKép És utána minden nap megnézte, hogy vagyok. És ott volt minden Monalisa csoporton is.

Kép
Kép
zuzmo1

Namármost:

Először is üdv az újaknak Képéljenek a pocakosok, meg a gyerkőcösök Kép

Ancsi,
ezexerint te nem jössz pénteken?

Végül is 10-kor, vagy 13-kor van a tali? És ugye szagolya?

Zanza,
a méledet azután kaptam, hogy kinyitottam a mosógépet. Most gondolkozom, hogy felkössem magam, vagy inkább a szeppuku.. Kép Kép vagy egye penész küldjétek a mókusokat..

Gabi,
hát ez az! hogy én sem értek reflux ügyben semmit!
Jövő héten megyünk a dokinénihez, talán akkor többet tudok. Egyenlőre, ha nagyon bukik, adom naki az ulcogantot és legalább a nyelőcsövét nem bántja a dolog..

Neet,
valahogy sűrűn emlegeted mostanában a sört Kép mivan, elvonási tünetek? Kép

Votív,
beszámoló cool. Kép Csatlakozom a képkövetelők táborához Kép

na eldugulok

pechesmacska
macskanyu

Macs!

És semmi élet a telodban?

Juc
20170114224602

Sziasztok !

Jó régen nem jártam erre , remélem mindenki jól van . Egy ideig nem volt gépünk , aztán a babanet sz@rakodott , őszintén szólva mikor megirtam egy "kisregényt " és elszállt az egész úgy felbosszantott hogy nem is jöttem ...

Manoka ! Boldog születésnapot !

Votiv ! Itt is köszönöm hogy irtál és hívtál a talira , sajna nem tudtunk menni . Én is néznék képeket a bálról ! Kép

Kicsit visszaolvastam és láttom ismtét szépen megszaporodtunk , hiába jó ez a kórház Kép
Húgom is gyarapítani fogja az itt/ott szülők táborát nyáron . Kép

Mindenkinek minden jót kivánok !

Kép
Kép
greenolive

Hogy vannak a pocakosok ? Moose ? Kisün ? Beállt még vki a sorba ? Kép

Kép
Kép
greenolive

huha, a penteki akkor egy egesz kulonleges osszeroffenes lesz! reg nem latott arcok...KépKép

Manoka, boldog szulinapot!!Kép

Iloca, udv itten! es ketsegbe esni semmikepp se kezdj el!Kép

Vildi, Annasara, udv nektek is! a tobbiek mindenre valaszolnakKép

Macs, ajaj. igy jartalKép. mondom en, h a nokia egy sz*r: meg egy mosast sem bir ki??? vagy megis?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

juc és mindenki,
gigike hozza a formáját és előre izgulKépKépKép
egyenlőre nincs minek örülniKépde majd leszKép
ez gáz,úúúúútálnám felkelteni a gyereketKépés tartottam tőle hogy így kell megoldani mert jobb nekem sem jutott eszembe......
a többit nem mondom hogy miken izgulok mert elküldtök megint doglozni mert akkor nem volt időm gondolkodni ilynekenKépKépKéphiába,nagyon ráérek pár napjaKép

és már nagyon várom a pénteket mert nagyon bandázhatnékom vanKépés jön b is mert utána megyünk fodrászhozKépszóval remélem vki fut velem majd egy iránybaKép
Vendég

ja es ma nagypapival talalkoztunk a varosban es meghivott minket etterembe ebedelni! ugyhogy ma igazan fejedelmi ebedet foztemKép es B-nek is sokkal jobban izlett a sult krumpli, mint a sajat kis pepesitett izemicsodajaKép es ez azert igazan elgondolkodtatoKép

Coolio
recca

Gigi, aha, ne mondd!Kép de a legjobb tenyleg az lenne, ha nem is gondolkodnal ilyenekenKép es hogyhogy raersz?Kép

Coolio
recca

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: