A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Szép jó reggelt, meg napsugaras Keddet mindenkinek Kép

Zanza,
remélem olvasod: negyedre ott vagyunk Kép

Denizsa,
ez az ingaszemű nagggyon cool Kép Kép
macskanyu

Jo reggelt!

Kornyezetbaratoknak:
Frosch ph neutral lemoso es Frosch ecetes vizkooldo egyutt 459.- a Tescoban marc. 1-14. kozott.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Es koszi a biopiacos infot. A biopiac.net oldalon azt irjak, hogy atmenetileg nem muxik. Megyunk a Fovamterre.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt!

Den!
Nem semmi ez a meggyőző smile! Kép

Fibi!
Kávét. Kép

Zanza!
Most ezt nem értem, mert nagyon lassú még a felfogásom, nem sikerült felébredni. Szóval hmmmmm? Hová egyedül, miért, micsoda izé?

Csajok!
Mostanában Vincsenzó mindig 6-kor felébred, és én nagyon álmos vagyok. Most is. Mit tegyek??????? Na jó, ez csak költői kérdés! Kép
cupp,
fic
ficánka

Mi is lesz ez a pénteki izé? Nem fogjátok elhinni, de elmennék én is! Azaz mi is, mert Eszter nem szokott ellentmondani babás bulikra. Kép
Most akkor hol és mikor? Savoya nem olyan rossz, MOM nagyon messze van. Tudjátok, én még Bogárkán is túl, itt már kurta farkú malac se túr... azaz a szomszédnak van egy csüngőhasúja, de az nem számít. Kép
Ööö, és esetleg egy fuvart tud valaki vállalni? Pl hazafelé? vagy van a Savoya és a Campona között egyenes (átszállás nélküli) járat? Mert kb másfél óra az út asszem...
neet
neet

Fic,
sztem örülj a 6nak, Eszter sűrűn fél5-5 körül éhesedik, unatkozik... dema fél7ig nyomta, yeaaaaaah! Kép Kép Kép
neet
neet

Den: Babakocsiban nem tud aludni Bálint? Mert akkor tudnál esetleg tovább is maradni, ha nyűgi.

Sagoja: nekünk is jó a 10. Sőt leginkább az jó. Később vendégségbe megyünk.

Juc: jössz? mert akkor adnám néked az elmaradt másolt cdt.

Den: vigyem a Halászdzsudi válogatást?

Moose: mekkora már a pocid? és már ennyire közeleg a szülés. szuper...

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Juc,
hisztiesztis szmájlid nagyon jóóó! Kép Kép Kép
Du óta egy angyalt nevelek, de nálunk ez csak átmeneti időszak. Kép
Ma reggel pl vagy 8x arconnyalt és puszilgatott. Kép Úgy szeretem!!!
neet
neet

jaj de szép hideg reggelünk van, de JÖN A TAVASZ... előbb-utóbb Kép

Csak átfutottam a tegnapi napot, bocs előre is, ha nem válaszolok valakinek Kép

Manóka,
Emmán teljesen kihaltam KépKép

Zsanci,
kékacélIgi KépKép és persze teljesen más, mint minden eddigi nézése Kép

Moose,
hozzuk össze! Kép Már 30. hét???? Jesszusom, nemsokára szülünk Kép

v
kisün

Szép jó reggelt mindenkinek!

Dora! Miért nem mentek a MOM Park mellettire?

Akkor pénteken Sagoja? Mi még nem biztos, hogy megyünk......... Egyszer valami olyan helyre is mehetnénk, ahol a dedeket le lehet rakni a földre kúszni-mászni, rendetlenkedni, hátha jobban ellennének.

Kép
Kép
zuzmo1

Szépséges jó regelt mindenkinek.

Den,Kép
akkor legyen 10 óraKép Bálintod a sok új dologtól tök nagy izgalomba leszKép
Az ingás szmájliddal engem bármire rászedhetszKépKépKép

Neet,
minket após fuvaroz. Lesz két helyünkKép És mi majdnem a kurta farku szomszédságában lakunkKép Maj ott megdumcsizzuk a visszautatKép

Most el reggelizni, meg babázniKép
Csak este leszek.
Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ha már ennyire tetszik nektek Emma, muszáj felraknom a tegnapi "sorozat" befejező két képét.

Kép

Kép

Kép
Kép
manoka11

Zuzmo!

Én is éppen ezt szajkózom,hogy dedeknek keressünk jó helyet!De a FMK-s játszót is leszavázták itten a nőihölgyek.SZóval én el Sagoyába de azt hiszem csak beköszön és megyünk shoppingolni.

EMMÁT imádom!

Ja és ma Coccolino illatban úszik a lakás,mert sikerült kiöntenem egy flakonnal.CSúszik az egész füri,nem tudom még hányszor kllmajd felmosnom.DE:Pannát megmentettem a leeséstől!

Pusza:
Juc
20170114224602

Lányok!
Mi Zuzmóval és Beet-tel csütörtkönként járunk tücsökzenére az FMK-ba, majd most jól megnézzük azt a játszóházat!
Nekünk is jobb lenne, mert Emma már ölben nehezen marad meg, viszont a plázában mégsem rakom le kúszni a földre. És ma felült! Ez a legszebb szülinapi ajándékom!!!

Juc!
Emma legalább olyan huncut, mint PannaKép Legalábbis a képek alapjánKép

Kép
Kép
manoka11

Sziasztok Lányok!

Látom ti itt ezen a topikon már inkább babáztok (de jó nektek! :-), én viszont még szülés elött állok, jelenleg a 25. hetet taposom. A másik topikon javasolták, hogy kérdezzelek meg titeket, s tényleg ugy látom, nagyon jó kis csapat jött itt össze :-), ugyhogy kérem tanácsotokat a következöben:

Szülésznöt szeretnék választani a Szent Imrében, tudnátok valakit ajánlani???

Fogadott orvosom nem lesz, ezért is nagyon fontos lenne egy szuper szülésznö aki végig mellettem van, s lehetöleg gátvédelemben is profi. 3.szülésem lesz, az elsö kettöt gátmetszéssel szültem, amit most nagyon nem akarnék...

Várom tapasztalataitokat és konkrét neveket. Elöre is nagyon köszi, és további jo babázást!
Ilóca
ilóca

Szia Ilóca!

Üdv itt, maradj, és mesélj magadról!
Én Kecskeméti Verával szültem, itt többen is közülünk, nagyon meg volt elégedve vele mindenki, gátvédelemben profi (én az elsőt szültem, és gátvédelemmel).

Kép
Kép
manoka11

Szia Ilóca,
minden szülésznő jó! Én ügyeletesnél szültem, aki Fantha Zsuzsa volt, és jó volt. Akart gátvédeni, de nem erőltettük aztán... Kép Van itt pár pocakos, legalább lesz játszópajtásod a kórházban. (Majdnem koleszt írtam. Kép) Sört és zsugát vigyetek. Kép
neet
neet

Szmagdi,
jajj de jó! Akkor majd megbesz, hol és hogy, jó? Kép
neet kukac freemail pont hu
neet
neet

Gratulálunk Emmának a felüléshez!!!!! Manóka! Most akkor ma vagy holnap ünnepled a szülinapodat? Ezen filóztam, hogy mikor köszöntselek. Akkor legyen ma! Nagyon Sok Boldog Szülinapot Kívánunk Bazsóval együtt!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Manóka,
babócád csodaédes!! Kép
neet
neet

MAnoka!

Igen,látom Emmán a huncutságotKépAzt modják,hogy "kikönyököl az ördög a szemén",nekem tetszik!

Szomszéd kislány is jár tücsökzenére,Enikő és anyukája Csilla.Nagyon vékony,rövidhajú.

Juc
20170114224602

Manóka,
most akkor szülinapod van? Kép Akkor boldog 18.-at. Kép
neet
neet

Szép jó reggelt Mindenkinek!
Ma nagyon király dologban volt részem: Bálint 8-ig hagyott aludni!!! (Ezt nem szívfájdításnak szántam, szegény Fic és Neet, volt mikor mi is hajnali bulit tartottunk.) Kép

Örülök, h az ingás-hipnózisos szmájli elnyerte tetszéseteket, majd megpróbálom B-nél is bevetni...
Szóval mi is megyünk pénteken 10-re Savoyába Kép

Johi!
Igen, légyszi hozd el a H.J. cd-t!!! Kööööszi Kép Tök jó, hogy Ti is jöttök! B. eddig még nem aludt el babakocsiban, mert inkább üvöltött az alvás helyett, ha fáradt volt. Mindenképpen elmegyünk és majd meglátjuk, hogy lesz.

Ilóca!
Nekem nem volt fogadott szülésznőm ("csak" fogadott dokim), de itt minden szülésznőről jót hallottam, egyik jobb mint a másik. Dokit nem akarsz "fogadni"? Ügyeletesnél szeretnél szülni vagy hogy tervezed?

Kép
Kép
denizsa

Juc!
Igen, sejtem, hogy kik lehetnek!

Igazából mivel nincs az idén 29-e, ezért 28-án ünnepelem, mert a februárhoz azért ragaszkodom. Köszönöm a köszöntéseket! Még csak 7 és fél éves vagyokKép

Lassan el, mert jön anyósom és megyünk shoppingolni.

Kép
Kép
manoka11

Az én fiam még mindig húzza a lóbőrtKép

Kép
Kép
zuzmo1

Manóka!
Pici lányod gyönyörűséges!
És nagyon boldog szülinapot!!!

Kép

Kép
Kép
denizsa

Manóka,
boldog hétésfelediket Kép

Ilóca,
üdv! én most vagyok a 23. héten, Moose pedig már a 30-ikban jár, szóval vagyunk néhányan "rejtett" pocakosok. Mindkettőnknek van már 1-1 lánya, 2. baba lesz. Én is kecskeméti verával szültem, most is vele fogok, ha minden jól megy.
Minden szülésznő jó, a lényeg, hogy neked szimpatikus legyen, valamikor van szülésznős előadás a szentimrében, a többiek biztos meg tudják mondani, mikor Kép Fontos, hogy gyorsan válassz (akár 2-3 héten belül), mert nagyon le vannak terhelve, és nem biztos, hogy később el tudnak vállalni.

vera (22+1)
kisün

Den,
azért annyira nem kell sajnálni. Kép Mert este 7től miénk az éjszaka. (Akkor szuny el a ded.) Hát igen, valamit valamiért. Kép

Manóka,
te vagy az igazi leányanya! Kép

neet
neet

Manoka,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!Kép és grat. Emmának a felüléshezKép

Neet,
este írok mélt Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ManókaKép Boldog kisiskoláskort nekedKépKépKép

IlócaKép a kórház honlapján találod a szülésznős időpontot, talán a 3. csütörtök, de ezt ne vedd készpénznek. Én is pocakos, de már a finishben, minden szülésznőről csak jót hallottam idáig (nekem nem lesz fogadott). Sok sikert!

Drága DenizsaKép Megérkezett a szeretet-csomagod, nagyon nagyon köszönömKépKépKép

VotivKép Beszámolód nagyon jó nagyon jó és méééégKép

És mindenkinek kívánok sok vidám talit és vészeljétek át ezt a randa márciusi telet.

Tavaly is ez volt, igazad van, FicánkaKép Én március 12-én utaztam Indiába és akkor még fagy volt és nagy hóKép

Szép napot mindenkinekKép

indianyo

Manóka11, köszi a kedves fogadtatást és marasztalást körötökben :-) A konkrét névért hálás köszönet, esetleg telefonszámot is tudnál adni? Az elsö szülésnél is sikerült megúsznod a gátmetszést?? Igazán irigyellek, és szívböl gratulálok!!!

Neet, köszi ez biztató, én is ugy hallottam, hogy minden szülésznö elég jó ebben a kórházban, de jó hallani olyantól, aki személyesen is átélte, hogy akár az ügyeletesre is rá lehet bízni magad.

Denizsa, sajnos fogadott orvosom már nem lesz, mert most a 24 hétben váltottam, eddig tartott míg tudatosult bennem, hogy az eddigi orvosomat, aki arra tökéletesen jó volt, hogy évente egyszer elmenjek hozzá rákszürésre, egyszerüen nem tudom elképzelni a szülésem levezetöjeként, és a kórházat sem, ahol dolgozik (Schöpf-Mérei). Ha már váltok, doktorNÖt szerettem volna keresni, itt a szent imrében Kocsis Evát választottam, aki nagyon kedves és szimpatikus (van valakinek személyes tapasztalata vele kapcsolatban?), a terhesgondozásomat el is vállalta, de a szülésemet sajnos nem, mert már 17 szülése van elöjegyezve júniusra, azt mondja ennél többet nem tud felelösséggel bevállalni. (Hát, hogy tényleg ez-e az ok, nem tudom, a védönöm szerint él az orvosok között valami szakmai szolidaritás, a 20 hét után már nem nagyon veszik át egymás betegeit, lehet, hogy ez is belejátszik...) Ö javasolta, hogy válasszak inkább szülésznöt, aki végig ott lesz velem, az orvosi részét meg bízzam nyugodtan az ügyeletes orvosra, biztos, hogy ö is lelkiismeretesen elvégzi a munkáját. Megpróbálom ezt a verziót, igy viszont tényleg fontos lenne, hogy fogadott szülésznöm legyen, bár most kezdek olyan véleményeket is hallani, hogy ezzel is elkéstem, a jobbak már jóval elöbb "elkelnek". Teny, hogy egyet, akit a doktornöm ajánlott (Ujvári Bori) múlt héten látatlanban felhívtam, ö viszont nyomban elutasított, mondván valószínüleg szabadságon lesz abbban az idöben... Hát nem tudom, elég lerázós volt a hangja, pedig még nem is találkoztunk... Kezdjek el kétségbe esni??

Ilóca
ilóca

Vera,
ugye te is észrevetted???KépKép
mármint, h TELJESEN más ez a nézés, mint az eddigi...KépKépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Halihó Mindenki

Ötleteket köszönöm, azt hiszem meggyöztetek nem veszünk ceruza széket, de mindenképp fenyőt szeretnék.

Szavolya nekünk is jó pénteken, végre Kép

Kókusz
kókuszdió

Ilóca,
örülök, h idetaláltál, majd jól kidumálunk minden szülésznőt! A másik topikon irtak egyet, aki sok mindenkinek nem szimpi, de ő az egyetlen, akiről egyáltalán vmi rosszat hallottam.
Enyim Molnár Gabi volt, próbáld meg őt, gátvédelemben királynő. Én decemberben kértem fel, és februárban szültem, de ez nem általános, h ilyen későn is be tud vállalni, de egy próbát megér...
Szóval, itt sokan szeretik a K. Verát, a V-né Icát és engem, de én nem is vagyok szülésznő...Kép
ja, és NE menj el, ha már itt vagy!!!

Dora,
köszi a Froschos infót!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Kókusz,
HURRÁ!!! Akkor mi is megyünk!! Meg ugye azért is, mert Neeték is jönnek!!!Kép Meg Juc (aki csak beköszönKép), Bogárka, Den, Johi, Mása, és és és és ....????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ilóca,
ne ess kétségbe!!! Valaki tutira elvállalKép
Hiszen minden szülésznő jó. Esetleg megkérdezheted K.É.hogy kihez forduljálKép
Itt a csajok tudnak adni elérhetőségeket. Nekem a dokim volt fogadott. Szülésznő ügyeletes volt.De felért egy örző-angyallal, hol ott életében először látottKép

Sagoja: De jó hogy olyan is jön, akit még személyesen nem ismerek Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsancikant, ugy örülök, hogy ezt irod, pont most hivtam fel Molnár Gabit :-) Kicsit filóztam, hogy megvárjam-e a következö szülésnös klubfoglalkozást, mégis csak könnyebb lenne személyes kontaktus után dönteni, de aztán mégis inkább ugy döntöttem, felhívom igy látatlanban, mert aztán félö, hogy minden jóról lemaradok. Elöször elutasított, mondván van már bevállalt szülése júniusra, de aztán egy kis gyözködés után, mégis hajlandóságot mutatott egy személyes találkozóra :-)) Jövö hét csütörtökön megyek hozzá (pont a szülésnös klubfoglalkozás idejében, igy elég egyesélyes maradt a játék), remélem szimpik leszünk egymásnak és elvállalja... Drukkoljatok!
ilóca

hahó,
csak azért bekukk mert elhatalamasodott rajtam a depresszió mert nem csinálok semmit:KépKépKépkét napja!!!!!!!!!!!!!!!
és nagyon akarok menni sagojába szóval ha eldőlt hogy akkor hánykor kérek mailt.

manóka,
isten éltessen és soksok 7 és felet mégKép
emma nagyon cuki és gratulálok nek isKép

cupp
gigi
Vendég

Neet,
Den,
méltem Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hát, Ilóca, én nagyon szoritok neked!!!! Főleg azért, mert átérzem a problémádat!!!
Én is igy szültem az elsőt, mint te, és pont azért akartam most máshogy szülni! És azért nagyrészt bejött!!
De, ha jövő héten elvállal, akkor utána majd dumálunk, jó???Kép

MANOKA,
Kép ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mása! Kép
Köszi megkaptam, picit később megy a válasz, mert ded felébredt és követeli a betevőt.
Úgy örülök, hogy pénteken egész nagy csapat tud összejönni, lesz ismerkedés! Kép

Indi!
Tök jó, h ilyen gyorsan megkaptad, a postánál sosem lehet tudni... Kép

Ilóca!
Nem lehetett könnyű ilyenkor orvost váltani. Ne aggódj bizti sikerül megbeszélni vmelyik sz.nővel, majd szorítok csütörtökön! Kép

Kép
Kép
denizsa

Magdi,
dehát még nincs is este. Kép
neet
neet

Iloca!

Nekem nem volt szülésznőm,de találkoztam 3-l is a vajúdásom alatt.Akit Zsan ajánlott,őt is elfogyasztottam.Tényleg rendes volt emberileg,bár gátvédelemről nem tudok beszámolni mert császár lett.

ZSan és többi talizós!

NA jó,beköszön és kicsit marad.DObáljatok döglött denevér tetemeket a fejemre de őszíntén szólva beszélgetésre nincs alkalom egy ilyen talin,ezért meg dedeket folyamatosan fegyelmezni szerintem felesleges.
TAVASZT akarok és punk-tum!

JucKép
20170114224602

IlócaKép Én is Kocsis Évához járok, és engem se tudott elvállalni, már szeptembereben túl sok szülése volt március-áprilisra... viszont barátnőm mind a 4 gyerekét nála szülte és csak boldogságos élményei voltak vele.

indianyo

Mi van,csak nem tornászkodik mindenki?
20170114224602

Indianyo, mikorra vagy kiírva? De jó, hogy végre Kocsis Évárol is ír valaki, ráadásul ilyen jót!!!

Köszi mindenkinek a biztatást, és együttérzést, nagyon aranyosak vagytok!

Bizony a dokiváltás kemény dió, még nem is vagyok túl rajta teljesen, elöbb gondoltam keresek újat, csak aztán szólok a réginek, szoval most éppen ez következik. Lelépni szó nélkül nem akarok, de egyelöre fogalmam sincs mit mondjak neki...
ilóca

Sziasztok!

Élünk, és virulunk mi is. Rengeteget voltunk úton, Anyuéknál 4 napig voltunk egy hete, múlt hét végét meg Anyóséknál töltöttük. Kép

Ilóca: én is Kocsis Évánál szültem, és nagyon lelkismeretes dokinak ismertem meg. Kép Viszont én a 10 hetesen voltam először nála, és már akkor is azt mondta, hogy gyorsan beír, mielőtt betelik. Szóval, biztos jó előre kell nála lefixálni a dolgokat.
Nekem Csizmadia Erika volt a szülésznőm. De amikor mi vártuk a babócát, akkor 5 szülésznő nevét is felírta, akikkel szokott együtt dolgozni. Ha gondolod, leírom neked mind az 5-öt. Szülésznőt biztosan fogsz találni! Sok sikert! Kép
mkatus

Sziasztok!

Napok óta csak olvasni tudtam,mert Dorka addig sertepeltélt a laptop felett,hogy elállított valamit és minden betű helyett számok jöttek kiKép

Manóka:
ISTEN ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODONKép

Ilóca:
csatlakozom Zsanhoz,szintén Molnár Gabi volt a szülésznőm,igaz nem fogadott,de maximálisan meg voltam vele elégedve!Sok sikertKép

Macs:
most akkor mi van a refluxal?Semmit nem értekKép

Zsan:
én szeretlek,ha nem is vagy szülésznőKép

Indi:
hogy bírod ezeket az őrült frontokat?

Votiv:
érdekes volt a beszámolód!És a képek????

Csajok most aztán nagyon irigy vagyok már,szinte mindenki ott lesz pénteken,csak mi nemKépAz a minimum,hogy egy csoportképet készítetek az északi ismerősnekKép

petergabi

IlócaKép Április elejére vagyunk kiírva, de méretek és érzés alapján hamarabb, március közepe felé számítunk rá. Péntektől már nem küldenének máshová szülni, ha még annál is korábban akarna Dominó érkezniKépÉs nagyon szeretem K.É-tKép Itt meg úgyis csupa szépet hallasz mindenkitől a kórhézról, úgyhgoy mire szülni mész, már egy pici aggodalom se lesz bennedKép

indianyo

Mérgemben olvasgattam napok óta az arhívot,nagyon izgiKép
Éppen megszült Lindi,Juc és Kókusz pedig bevonul a kórházbaKép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: