A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Den: köszi a vendéglátást. Nagyon aranyos Bálint, remélem majd sokat fognak játszni Fannival. Bocs, hogy Fanni végig nyalta az összes játékát.

Bkriszta: Ákosnak boldog névnapot.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi!
Én köszi a vendégeskedést, és Fanni bmikor végig kóstolhatja B. játékait, ettől csak jobb ízük lesz Kép

Kép
Kép
denizsa

Macs, holnap nem nagyon fogunk tudni maradniKép, ugyhogy inkabb csak "kostolot" hozzal a kepekbol, aztan majd legkozelebb (jossz maskor is, nem?Kép) johet a teherautonyiKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Fibi!

Ügyes vagy!

Dora!

Pénteken van 14-től elvileg bár én ahányszor voltam mindig nagyon gyér volt.

Moose!

Földhözvágós hiszti ma elkezdödőtt Pannánál is,nagyon örülök.Miből gondoltam,hogy enyém ketteske kivétel ezalól,nem tom de rájöttem,hogy nem az?!ÉS az erő vele van!Kép
20170114224602

Helló!

Én is bekukk egy kicsit. Visszaolvasni nincs időm, úgyhogy remélem mindenki jól van, senki sem beteg és minden baba nagyon aranyos, ügyes és szépséges! Kép Nálunk is minden rendben, Bendi nagyon aranyos és ügyes is, ma pedig egy angyal, mert hagyott 8-ig aludni. Kép

Gödigabi

Én ismerem a Kondor Katát és nagyon aranyos, közvetlen szuper helyes csaj, 3 gyermeke van, úgyhogy tuti mindent tud a szülésről. Kép Nagyon jó volt vele szülni, olyan volt mint egy barátnő és mindig kedvesen bíztatott és tartotta bennem a lelket. Kép

Votiv

Viperabál rulez, engem miért nem hívnak oda? Kép Pedig szebb vagyok, mint Tüncike...Kép

ruz
ruzicsky

Juc, akkor tied tunderlany nagyon hamar kezdte. Mondjuk "sima" meg toporzelokos hisztikre mar nem emlekszem miota vannak, de foldhozvagos nalunk csak egy hete megy.

Es felfedeztem, hogy a hozzank kozeli gyogyszertarban darabra adjak az aventes poharakat, fedoket stb. Hallod, Ancsi! Itt lehet feleannyit venni, mint amennyit avent akar veled vetetni Kép es ugye mar a csucshomero is olcsobb volt, mint nalatok, szoval egesz jo hely Kép bar mult heten nem kaptam a meregdraga sudocrem-em es vettem egy gyogyszertari popokencet, de valami olyan iszonyu szaga van, mint egy bezaratott halpiacnak Kép ugyhogy addig inkabb koromviragkremet hasznalok, amig megjon a masik.

Ja Blaye, nyaron meg sokszor elsetaztam stop shopba, de mostmar a fizikailag keptelenseg kategoriaba kerult Kép pedig akarok toled kerdezni cicaugyben.
moose

Votiv: mennyi mennyi érdekes emberke... viccesek lehettek ahogy igy leírtad. Tüncike biztos nagoyn édes volt. grrrrrrrrrr.

Moose: Flexa dán cég? nem is tudtam. de jó volt kis dán honlapot olvasgatni.

Dóra: az a biopiac szerintem pénteken van nyitva. de még sok árust sose láttam. Miért nem jössz a szombatira? az 6-12,30ig van a Momnál.

Norka: műtét brrrrr. remélem hamarosan a javulás útjára lépsz.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Próbálom pótolni az elmaradástKép

Nagyon Sok Boldog Szülinapot Iginek!!!!

Nagyon Sok Boldog Névnapot Ákosnak!!!

És Boldog féléves ünneplést Kata babának, a várkisasszonynak!!!

Votiv! Fotókat is kérünk!!! Jó móka lehetett!
Én mindig úgy gondoltam, hogy az ilyen Operabálon az ország krémje, a felső tízezer van jelen. Elég gáz, hogy nálunk ebbe a körbe tartozik Tünci, Bejja asszony és Győzike, stb.....

Manóka! Akkor ezek szerint nem csak Bazsi ijed meg Emma hangerejétől?Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Vasárnap mi is vendégségben voltunk, ahol van egy másfél éves kislány. Imádja Bazsit, állandóan mondogatta, hogy Baji, és össze vissza puszilgatta. Kicsit féltem, hogy fog reagálni a fiam, aki mostanában társasággyűlölő lettKép, de nagyon élvezteKép

Kép
Kép
zuzmo1

Iden mikor lesz mar tavasz?? En uuuuuugy szeretnek mar a Bogarka-parkba menni! Ma eszembe jutott, mikor eloszor voltunk... hu, de szuper volt... a zold, a napfeny, a tavasz illata, a soksok szep baba... csodalatos elmeny volt! Kép Kép ugyeugye meg kisnyuszi elott el tudok majd menni? ugye Bogarka?!
moose

Sziasztok,
ismét lemaradtam, mint a borravló, de azért éljen mindenki, akinek aktuális. Asszem volt féléves szülinap meg ÁKOS nap, ez utóbbi tán ma van, de igazából nem nagyon tudom, mikor milyen nap van, cska azt, h mikor kihez kell vinni a csajom, meg milyen órára kell készülni, meg hogy lesz-e este BK... Kép

JucusPanna nem is hisztis, csak eltanult egy-két mozdulatot a lányomtól, amiért újfent bocsi, Jucusom. ... Szóval a lány csodaédes és úúúgy tud moolyogni!!! Kép Csak akkor sírt ma is, amikor Eszter rohamot kapott öltözködés közben, de nem is csoda, h ettől megijedt a picilány, megint bocsi...
És Jucus carbonárája vagy mije is nagyon fini, főzőtudomány ismét ötöst kapott.
Nyalizás vége. Kép

Moose,
tessék kiírni a hetek számát! És már nem fájdogál a hasad, ugye?

Votiv,
a fentebb felsorolt nevek nekem nem érdekesek, de nem volt véletlen ott Hugh Grant, Harrison Ford, Meg Ryan, stb? Kép

Posthumus info: Ma qrva hideg volt, a nap csak az ablakon belülről sütött, kint csak világított, a szél pedig... vááááá...

Eszter az új fogával (10. v. 11.?) megtanult felmászni az új kanapéra. Kép Egér, billentyűzet és minden más ami az asztalon van veszélyben... jajj, jöööön....

neet
neet

Moose, tavaly ilyenkor meg ugyanilyen zimanko voltKép aztan marc 20-ra lett bombaszep idoKép ugyhogy mar nincs sok hatraKép es a kisnyusziig meg boven lesz a tavaszbol! es remelem, az segit is rajtad picit, hm?Kép

Coolio
recca

Recca!
nem tudok napirendre térni a hajatokon!Kép OLyan szép!

Macs!
Füli nagyon kerekedik! Látszik, hogy jól tartod!

Den! Mekkora fiad van!

Manóka! Emma csodaszép, de hát ezzel nem mondtam újat!Kép

Dora! Nagyon szép helyen voltatok, és a lány gyönyörű!

Kép
Kép
zuzmo1

29+4, tessek Neet! Miattad mindig ki kell keresnem abbol a pocakos oroknaptarbol Kép Mert nekem gozom sincs, hanyadik heten vagyok, nincs idom ilyesmire, csak azt figyelem, hogy majus 12 meg harom honap, meg ket es fel honap stb stb. Pocak vagy alsobb reszek akkor fajnak, ha kisebbik kisholgy allatira megrugja belulrol... egyebkent lassitottam, most is itt doglok a gep elott, pedig mar epp osszesszekrenyatrendezo-uzemmodban vagyok...
moose

Sziasztok!

Ákosoknak boldog névnapot!

Macs, negyed 10-kor a 28-as végállomásán?

Recca, reszkess! Viszem a filmet.Kép
zanza

Rec, most, hogy irasba is adtad, mar sokkal jobb Kép de meg Bogarkatol varok egy megerositest Kép

Ja, kepeket en is nezegettem es termeszetesen szokas szerint minden baba nagyon szep Kép biztos ezert is nem irtam eddig. De Igi szerintem kicsit szomorkas a torta mogott. Nem izlett neki? Vagy nem azokat a jatekokat kapta, amiket kert? Hallod, Zsanci!
moose

Zanza, hu tenyleg. dejo!Kép mar majdnem megfeledkeztem rolaKép

Coolio
recca

Moose,
Igi nem szomorkás, hanem csak a "kékacél" nézését dobta be!!!Kép
És lehet, h nem azt kapta, amit kért, de igy jár az, aki NEM TUD BESZÉLNI!!!!KépKép
mi sétáztunk ma egy picit, itt nem volt annyira szeles. De ahogy lement a Nap, hirtelen nagyon zimankós lett!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose,
na azért! Kép Közel 30 hét??? Nem is kicsit rohan az idő... Kisün meg a 23 körül van (vagy), ugye?

GonoszZsanci,
találd ki, mit szeretne a ded legközelebb. Kép Bár azt mondják, néma gyereknek anyja se, de mi van akkor az anyai ösztönökkel? Kép
neet
neet

Neet!

Szia!

JucKép
20170114224602

Juc, Moose,
tudom, h nem vigasztal, de nalunk is van hiszti, azaz földön rangatozik, dobalja magat, ha nem az van, amit kitalál...Kép Mi igyexünk olyankor ignorálni öt, ill. a helyzetet, elöbb-utobb megunja, és rájön hogy ezzel nem ér célt...
mostanaban rengeteget kiabal a gyermekem, kissé kezdek nagyothallaniKép

KépKép
fibi

Votiv!
Az élménybeszámoló nagyon király! Jöhet mééég!! Kép
No és persze a képek is Kép

Zuzmó!
Édes lehetett Bazsi meg a puszilkodós kislány! Kép Ma nekünk is részünk volt egy tünményes kislányban. Mennyi idős is a fiad 9-10 hós? (bocsi ha rosszul emlékszem) Mióta tart nála ez a csak-anya-ragaszkodás?

Kép
Kép
denizsa

Fibi!
Nagyot halló mami, ez jó! Kép

Kép
Kép
denizsa

Den!
Bazsó jövő héten lesz 10 hónapos, és kb 1-másfél hónapja ilyen anyás. Fokozatosan egyre ragaszkodóbb. Egy barátnőm írta, hogy olvasta egy könyvben, hogy ez ajándék a sok törődésért. Próbálom így felfogniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzmó!
Jó felfogás Kép

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Ma találkoztam Vikkalánnyal, Oxival, LizaHannával és Adával! Kép szóval Vincsenzó becsajozott.

Oxitól kaptam maszt, ami nagyon jól esett, teljesen kilazított. A két prücsök helyes volt együtt. Először nagyon örültek egymásnak, aztán volt kis nyügi nomeg "vita", de alapvetően jól megvoltak. Kép

Adáékkal meg jó nagyot sétáztunk, csak ez a hüle szél nem kellett volna, mert a napocska szépen sütött, LH csak a végén ébredt, de így mégis bementünk mi is egy cukiba, ami nagyon jó, mert ezt a krémest és pogácsát kár lett volna kihagyni Kép ja, és a kókuszgolyó és a káposztás hasé se kutya Kép

fic
ficánka

Sziasztok!

Ma találkoztam Vikkalánnyal, Oxival, LizaHannával és Adával! Kép szóval Vincsenzó becsajozott.

Oxitól kaptam maszt, ami nagyon jól esett, teljesen kilazított. A két prücsök helyes volt együtt. Először nagyon örültek egymásnak, aztán volt kis nyügi nomeg "vita", de alapvetően jól megvoltak. Kép

Adáékkal meg jó nagyot sétáztunk, csak ez a hüle szél nem kellett volna, mert a napocska szépen sütött, LH csak a végén ébredt, de így mégis bementünk mi is egy cukiba, ami nagyon jó, mert ezt a krémest és pogácsát kár lett volna kihagyni Kép ja, és a kókuszgolyó és a káposztás hasé se kutya Kép

fic
ficánka

Ákosnak boldog névnapot! Kép még időben vagyok!
Fülöpke gyönyörűséges, és milyen nagy már!

Mása, Zsan!
Okés, igyekszem felkötni a gatyót, beülni a verdába, és gyííííí ... de majd szólok mindenkinek, merre ne mászkáljatok! Kép

Den!
Nem semmik Bálint méretei, tényleg igazi kis vasgyúró ő is. Most Vincsenzó is kevesebbet hízott, az utóbbi hónapban fél kilót. Gondolom, ez a mozgás mennyiségével fordítottan arányos. Kép

Pocak!
Mikor láthatlak végre Titeket? Már nagyon hiányoztok! Mega egészen jó volt, és csodák csodája az a kiscsaj esett ki, akit én is a leggyengébbnek éreztem ezen az estén. Amúgy sajnáltam, mert egész jó volt a hangja, nomeg szép és fiatal csajszi volt, és olyan kedves meg szerény. Van egy nő, aki bejelentette, hogy ő arról álmodozik, hogy megnyeri a megát, ez nekem egy kissé sok, pedig nagyon jól énekesnő, de ez nagyon ellenszenves. Van egy másik, aki meg kijelentette, hogy az fog nyerni, aki elég erős, és úgy viselkedett a színpadon, mintha egy tűntetésen lenne, ez sem tetszett nagyon, pedig ő is jól dalolt. Az a srác, akit Zsan emlegetett tényleg nagyon jó volt, nekem ő tetszett szombaton a legjobban. De tényleg érdemes nézni, vannak érdekes arcok, és tehetségesek. Nekem még nincs "kedvencem", de majd eszmét cserélünk! Kielégítettelek? Kép

Votiv!
Élménybeszámoló királyság, már nagyon vártam! Kép Mégmégmég és képeket is lécciléccilécci!!!! Kép

Zuzmó!
Ez tetszik, ajándék, különben is mindenben fő a + hozzáállás Kép

És ÉN IS NAGYON VÁROM MÁR AZ IGAZI TAVASZT!!!!!! Nomeg az ezzel egyidejűleg megnyitó Bogárkaparkozás is! Kép

Tavaly ilyenkor még durvább tél volt, nagyon nagy havazással, emlékszem, mert akkor voltunk Rómában, és nagyon sokat kellett várnunk visszafelé a nyomi Ciampino reptéren, ahol még vásárolni sem lehetett, és a földön ültünk, és senki sem adta ám át a helyét, pedig már gömbölyödtem erőst. De Róma csodás, és visszavár! Kép

fic
ficánka

Tavaly tényleg kemény tél volt ilyenkor. Március 5-én tök nagy hó volt! (azért tudom, mert akkor volt az esküvőnkKép)

A megasztárból nekem eddig az a vajdasági csajszi tetszik legjobban, mármint a hangjaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Juc,
tudod, h már műxik a térkép a wiw-en??? de sztem nem sokat nyersz vele, ha megnézed...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fic,
és Te cserébe mit adtál Oxinak?Kép

KépKép
fibi

Fic, és ha először csak egyedül mész?Kép

Holnap ugye lesz torna?

Moose, már ennyi? Ejha!Kép
zanza

Zuzmó!
Hát igen, Emma mindenkit ijesztget, aztán majd jól megjárja, minden pasi elfut előleKép
Amúgy Bazsi könyvét nagyon szereti, azzal tudom becsalogatni az etetőszékbeKép De csütörtökön a tücsökzenén visszaadjuk.

Volt már valakinek olyan, hogy a gyerek egyszercsak nem volt hajlandó beülni az etetőszékbe? Emma úgy hisztizik és feszegeti magát, hogy alig tudom bepaszírozni, aztán utána megnyugszik, de a berakás kész katasztrófa.

Kép
Kép
manoka11

Fibi! Szeva! Hát rámismertél?!?! Nagy zseni vagy!

Ruzicsky: Köszönöm! Erre volt szükségem :-)

Moose: Köszönöm

Üdv

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

ZSan!

nekem nem müködök sehogysem a térképKép
20170114224602

Sziasztok!

Moose!
Hááát persze, hogy bele fog még férni egy Bogárka-park!!!! Kép A tavalyi első április végén volt, és itt volt még Ada, aki május 7-re, meg Manóka, aki május 11-re volt kiírva (ugye jól emlékszem a dátumokra???). Ja, és tavaly azért csak ekkor lett, mert ekkorra jött itt össze annyira a banda, hogy felmerült a tali lehetősége...vagy nem??? Biztos korábban is lesz már szép idő!!! Olyan klassz lenne, ha már március végén is tudnánk tartani egyet!!! Kép

Indi!
Olyan jó ilyen sztorikat hallani, megnyugszom, hogy nem vagyunk különleges eset Kép...és amióta ez a védőnős sztori volt, egy csomó minden "leesett", hogy egyes vendégek előtt miért volt furcsa nekem a lányom...De nem mondod, hogy még 10 hó múlva is ez lesz?????

Ada (ha erre jársz)!
Dumbos sapit sikerült szerezni????
Mert ha igen, holnap elmegyek érte...Kép

Zuzmo, Den!
Doninál úgy két hete van ez a baromi anyázás...ha a látóterében vagyok teper felém, ha leülök kapaszkodik fel rám, sőt pár napja elkezdte azt is, hogy állok, odajön és feláll a lábamba kapaszkodva, én meg moccani sem merek nehogy eldőljön Kép...és visszakerestem Petra kis naplóját (amibe néhanapján felírtam egy-két dolgot), és nála is ekkor kezdődött...és talán olyan 1,5 éves koráig masszívan kitartott...Kép vagy Kép

Délután fél órán át írtam egy hsz-t, hogy ne 12-kor legyen a szagoja, mert az nekünk tuti rossz, legyen inkább a jól bevált 10., aztán rájöttem, hogy miért ne...végülis jó a dél...csak akkor mi egy főzéssel Kép kezdünk Kép
Többiek?????

A mai ikeát meg sajnálom, mert már nem is volt beteg senki meg az idő is nagyon szép lett...szóval simán elindulhattunk volna...Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Akkor péntek 12 Sagoya?Na az nekem nem jó!

Juc
20170114224602

Bogárka!
Ugye ezt a 1,5 éves kort nem komolyan írtad???????????????????

Kép
Kép
zuzmo1

Bogárka!
Hogy neked micsoda memóráid van!!!

Emma is nagyon anya-függő lett, de minden korabeli ded anyukája ezt tapasztalja, szóval valószínűleg életkori sajátosság. Kapaszkodik belém, a ruhámba, és nem kerülhetek ki a látószögéből egy percre sem.

Na el, aludni, jó éjt!

Kép
Kép
manoka11

memóráid=memóriád Kép

Kép
Kép
manoka11

Juc!
Látod, pedig én pont miattad nagyon akartam azt a TEMI-t...de itt a csajok erősködnek, hogy szagoja...na, de lesz majd TEMI is, és akkor remélem már találkozunk!!! Kép

Manóka!
A dátumokkal valahogy így vagyok Kép ...amolyan családi örökség, apukám ilyen, családi összejöveteleken rendre fel szoktuk emlegetni, hogy mi történt napra pontosan tavaly ilyenkor, meg hogy mikor is történt pontosan ez meg az...a többiek meg csak néznek, és azt hiszik, hogy blöffölünk Kép

Zuzmo!
Háááát...én ugyanezt kérdeztem magamtól, amikor visszakeresgéltem az emlékeimben....Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Nekem a 12 óra nem jó sajnos.Soma fél 1-ig van óviban.

Juc
20170114224602

Juc,
köszi a sörös szmájlit. Ma este ugyanis tanultam, így sör ugrott, na majd holnap... Kép
És mióta hazajöttünk (alvásig) egy angyal lett a HisztiPannából. És egy szó nélkül elaludt. Kép
neet
neet

Na,nálunk van Hiszti Eszti!Kép
20170114224602

Juc!
És a 10 jó lenne??? Akkor eljönnél a mayába is? Den és Magdi talán meggyőzhetők!!! Meg akkor nem is keveredne meg senki, mert maradna a megszokott időpont...Kép
Den!
Egyébként épp akartam írni, hogy Doni is 10-től alszik, így épp elszuny amikor indulunk, és utána még ott is alszik kicsit, addig az ember tud dumcsizni, meg fel tudja hörpinteni a forró csokiját Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Csak gyors bekukkKép
Bogárka,
örülök, hogy jöttök sagojázniKépVégre láthatom a huncutul mosolygó kiskrapekodatKép Majd legyen Temi isKép

Juc,
ha később lenne a tali, akkor jönnél???. Nekem mind1 mikor van. Én a többiekhez igazodomKép

Csajok, akkor pontosítsunk, hogy mikor is legyen???

Most el aludni. Holnap jövök

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, akkor mikor jó neked???
nekem a 10is OKKép jó lenne személyesen látni bennetektKép

Bog, akkor majd írjátok meg mikor lesz, jó??Kép

Most már tényleg húzok aludni.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nekem a 10 jobb lenne,de miattam NE variáljatok!

Juc
20170114224602

Akkor mostmár csak Dent kell meggyőzni! Kép Ha neki is jó a 10 akkor....Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bog! Mása! Kép
Nekem végülis jó a 10h is, majdcsak lesz vhogy Bálinttal. Elmegyünk, sztem fel lesz dobva a sok újdonságtól, de ha nagyon nyügi lesz, akkor csak röviden maradunk.
Majd megtárgyalom vele előre, kb így:

Kép

Kép
Kép
denizsa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: