A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Niki, gratula az új autóhoz. Milyen vettetek? Mi is ezen a héten készülünk autót venni, de mivel nekünk az első lesz, így használtra pályázunk. Kilátásban van egy 2003-as Toyota (a férjem Toyota-őrüt). Kedden derül ki, hogy a tulaj megkapja-e az új autóját. Ha igen, akkor megvehetjük tőle.

Köszi a szorítást. Most szoríts nekünk, hiszen ezen a héten lesz nálunk a nagy eksön. Ma mondja a kolléganőm, hogy neki nem jött meg. Második hónapja próbálkoznak. Egyesek milyen szerencsések!
Vendég

Angie!
Hát akkor mennek a drukkok és minden ami kell.
Mi Chevrolet Kalost vettünk 5 ajtósat, full extrásat. Egy baja van, a babakocsit nagyon hozzá kell majd méretezni a csomagtartójához, nem kicsi de nem is nagy.
Ilyet, csak feketét:
Kép

kancellárka

Húúú, ez nagyon szép! A miénk kombi lesz a, babakocsi is jól be fog férni (bárcsak már ott tartanánk!). Most hívott a férjem, hogy keresték a szalonból, hogy a tulaj meg tudja venni az újat, és még ma menjünk el megnézni az autót. ÍGy nem is kell várni keddig.
Vendég

Angie! akkor ez letudva teljes gőzzel babaprojekt Kép
Mi is szerettünk volna kombit, vagy legalább sedan-t, de ez volt az egyetlenegy darab akciós. És nagyon nem lett volna másra pénzünk Kép, lakást is most fogunk venni és így igencsak szűk a költségvetés.

kancellárka

Szerintem ez tökéletes lesz, és a céloknak teljesen meg fog felelni. Nem lehet mindent egyszerre. Mi is már rég óta spórolgatunk. A legfontosabb az, hogy egészséges babátok szülessen. Rólad vannak fotók az albumban? Valamikor én is teszek fel párat.
Vendég

Albumban még nincs, de a neten vannak fotók, nemrég raktam be ide a linket de akkor külön neked mégegyszer: www.gportal.hu/kancellar
De ezek esküvői képek csak.
De nemsokára lesz itt is fenn kép, mert a férjem lefényképezett tegnap este és akkor vettem észre, hogy estére kipuklisodik a hasam Kép Úgyhogy azt felrakom majd Kép

kancellárka

Duddduuu!!
Hihetetlen!! Nagyon drukkolok ám hogy 2 kis petezsákban lévő picurka, köv. héten dobogjon. :o)))

Dina,
Boldog névnapot! 23,3 mm átmérő a picike buksira gyönyörű!!!

Niki,
Gratula a szép új autótokhoz!!!

Mátra,
Küldöm a nyugi sugarakat, mert változatlanul kiegyensúlyoztott vagyok. :o))) biztos a ping-pong teszi amit űzök hetenként 2szer.

Kedves tábla tetején lévők,
mikor teszteltek?
Szoríítok!!

Lányok ez elövetkezendő napokra én is kérek egy kis drukkokot hogy az a bizonyos második csík ott legyen a teszten. Köszi. Kaális programot lemondtuk (kaptunk március végére egy újabb időpontot)helyette elmentünk Mohácsra megnézni a busókat, hát azt hittem hogy megfagyok de nagyon jó volt!!
köszi
Kivi
kivi2

Kivi, drukkolok! Képzeld, engem a férjem a zöld szemem miatt Kivikének becéz.
Vendég

Brill!
Jaj nagyon sanálom. Nagyon drukkolok, hogy az új szurira jól reagálj.

j.
Vendég

Niki
Gratula az új autóhoz, nagyon szupi. A képek is nagyon jók a neten, de a beszámoló és a megismerkedésetek is nagyon tetszett, szinte könnyeket csalt a szemembe. A ruhád is tetszik, csak kár hogy a párod ruháját nem lehet látni. Én is szerettem volna hogy ha a párom egyenruhában nősül, de szegénykémnek elég akkor hordania, ha kell. Kép Így maradtunk a hagyományos öltönynél.

Tényleg hány hetesek is vagytok már? Dokihoz a hétem mész ugye, jól emlékeszem?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Niki, megnéztem a linket, és nagyon tetszett a ruha, a virágok, a diszítés. Szép menyasszony voltál. A megismerkedésetek is jópofa. Hát igen, ezek a "véletlenek"!! Én is tudnék mesélni, az mi ismerkedésünk is egy ilyen "véletlenen" jött ösze, ugyanúgy 2000-ben.
Kíváncsi vagyok a pocis képedre is. Hogy pulkisodott ki a hasad? Ilyen hamar vannak ilyen jelei a terhességnek?
Vendég

Dina, Angie! Köszi a dícséretet.

Dina, ha lesz egy kis időm teszek fel a párom ruhájáról egy képet (fej nélkülit Kép)
Mensi szerint ma léptem a 6. hétbe vagy hogyis van. Dokihoz pont emiatt csak szerdán megyek még így se biztos, hogy lesz szívdobogás, de ennél többet már nem várok.
Ja és bocsánat eddig lemarad, de Nagyon boldog névnapot kívánok. Kép

Angie!
Nekem azért látszik, mert alapvetően nagyon lapos a hasam (majdhogynem befele horpad), a 13 év versenysportnak köszönhetően, és amikor estére felpuffad a hasam az egyből meglátszik. A képeket viszont sajna elfelejtettem a fotógépről a számítógépre áttölteni még, majd ma este.

Brill! Sajnálom a dolgot, de remélem az új módszernek már lesz hatása! Amúgy milyen korán, vagy későn, vagy nem is tudom, jelentkeztél most be Kép

Kivi! Mennek a drukkok ezerrel!

kancellárka

Niki, mit sportóltál? Én is versenysportóltam 12 évig keményen. Atlétizáltam (de nem Magyarországon). Azt mondják, hogy a sportolóknak a feszes izomzat és csontozat miatt nehezebb a szülés. Málnalevél teát kell inni a 6-ik hónaptól rendszeresen, és az lazítja az izomzatot és a csontokat.
Vendég

Dina!
Raktam fel a férjem ruhájáról képet a gportálra a ruhák közé, de nem egyenruha, hanem díszmagyar.

kancellárka

A 185 centimmel kosárlabdáztam Kép, de két éve abbahagytam, azóta is nagyon hiányzik, ezért most fontolgatom a kimama tornát vagy jógát.

kancellárka

Akkor biztos nem volt könnyű párt találni. Az én férjem velem egyforma magasságú. Az elején nagyon zavart, de már nem számít.
Én már több mint 10 éve abbahagytam a sportot. Sajnos már annyira nem hiányzik. Az elején megőrültem a mozgáshiánytól, főleg hogy sérülés miatt hirtelen kellett abbahagynom.
Vendég

NikiKép
Nagyon jó, tetszik. Biztosan szépek voltatok egymás mellett ilyen gyönyörű ruhákban. Kép A menyecske ruhád is nagyon szép volt, nekem sajna nem volt, mert nem tudtuk hogy meddig maradnak a vendégek, és ha időben elmennek, akkor fölöslegesen meg nem akartam kölcsönözni, azért hgoy ott lógjon a szekrényen. Így vettem egy kis rucit, amit elvileg utánna is fel lehetne venni, de sajna már nem hiszem hogy lesz rá szükségem, mert jön a baba, és vele együtt jönnek a kilók is, amit ugye lehet hgoy később leadok, de már akkor sem lesz olyan rajtam a ruha mint akkor. De van egy kézzel fogható emlékem is így. Kép Majd megkapja a kislányom... Kép De így visszagondolva nyugodtan lehetett volna kölcsönözni, mert hajnal fél négykor mentek el az utcsó vendégek, meg volt tűzgyújtás is, amelyen át kellett ugranom, hogy tűzről pattant menyecske lehessek. Kép Ez meg is volt, sikeresen megoldottam a feladatot (sógorom és egy ismerős segítségével) Kép Akartam felrakni erről is kéet de nem hagyta rendszer. Kép Sőt sok jó kéet nem hagyott. Kép
Hát röviden ennyi, Úr isten már megint mennyit írtam. Pedig csak 1-2 szót akartam. Hát ez vagyok én. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Ne aggódj, Dinadin, néha belőlem is dől a szó. Te mikor házasodtál?
Vendég

Lányok!

Gyönyörűen süt a nap, csicseregnek a madarak! Kép Csak a baj, hogy kb. 10 cm-es hó is van még mellette. Kép Az égen szinte egy felhő sincs. De jó si lenne ha már tényleg itt lenne a tavasz. KépHétvégén a hóvirágunk már fehérlett, kíváncsi vagyok rá, hogy mennyire fagyott le, vagy sikerült kibújnia a hó alól. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

AngieKép
2005. aug. 13-án. Majd 9 évvel a megismerkedésünk után. Ja és úgy hogy már évek óta beszélgettünk az esküvőről, de soha sem lett belőle semmi. Aztán, 2005. júli 5, a párom felébresztett, és megkérdezte, hgoy elmegyünk-e megkérdezni az anyakönyvvezetőnél, hogy mikorra van időpont. Ezután már csak jöttek sorba a teendők, és kicsivel több mint egy hónap alatt összehoztunk egy fergeteges esküvőt és lagzit. Minden nagyon jó volt. Aznap mikor eldöntöttük hogy akkor tényleg összeházasodunk du-ra meg volt az időpont a lagzi helye, és menü is. Sőt még a család megdöbbentése is. De az rendesen, anyukám nem akarta elhinni, mert már annyiszor akartunk, hogy úgy gondolta most is elmarad. Kép De nem így lett! Kép

És ti mióta is vagytok házasok?

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mi másfél éve, és nem is próbálkoztunk még babával, mert munkahelyet változatattam, és innen nem akartam pofátlanul elmenni pár hónap után. Most már aktuális, a főnököm is tudja, és vár vissza a gyes-ről, ha esetleg lesz gyerek. Mi az interneten ismerkedtünk meg, de a story nem férne ide be, olyan kucifántos.
Vendég

Dina hogy néz ki a heted?
mátra

Mátra
Holnap nem vagyok, szerdán hosszús vagyok, csütörtököt még nem tudom, de a péntek du. jó lenne, ha neked is és ezért kérded!

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Mára búcsúzom, sziasztok.

kancellárka

Szia Niki!
Ma nagyon csendes nap volt. Biztos mindenki 1000-el dolgozik.
Én is búcsúzom.
Vendég

Pénteken én elmegyek Pestre. Most májusig soha nem lesz jó. Ezért kérdeztem, igen. Jó lenne csütörtököt megoldani Kép
mátra

sziasztok!
csak most jutott időm visszaolvasni a hétvégi termést. (hétvégén síeltem, klassz volt, kellő edzettség nélkül persze most gyötör az izomláz, de azért megérte)
Duddu
most látom, ikreid lesznek!!! Ez igen, kitartást! Nálunk a családban vannak. Később tök jó lesz, még ha az első egy-két év nehéz is. Látom, ma nem is jelentkeztél. Remélem minden ok és csak nem vagy net közelben, ezért nem írtál.
Igaza van Angie34-nek én is 1000-el dolgoztam ma. És az egész hét ilyen lesz. Örökösen túlórázok. Már elegem van, a párom is besokal időnként e miatt. És igaza is van.
Be is fejezem, mert hamarosan indulok haza.
üdv mindenkinek.

Kép

Kép
syrynx

DinaKép
Nagyon boldog névnapot kívánok!

DudduKép
Hááát... tudom, hogy Te anno megmondtad, hogy ikreitek lesznek, de csak csodálkozom azon, hogy ha én boszi, akkor Te Hiperboszi Kép
Gratulálok! Kép

Évi77Kép
Hű, de izgi! Jóslófájásaid vannak még? Méhtevékenység? Most mész megint NST-re ha jól emlékszem... Ollyan kíváncsika vagyok! Kép

SzisszkámKép
Hogy vagy? Meggyógyultál? Jobban vagy már? Sokat gondolok Rád... Kép

Puszi

Unique
35+4

KépKép
unique

Sziasztok Csajszikák!

Junko, Kanci, Dina, Angie, Kivi, Syry!
Nagyon köszi a gratulációkat!
Ma voltam Dévainál kontrollon és már volt szívhangjuk is a kicsiknek! Kép Kép 8,2 és 7,4 mm-esek és ez alapján 6+4 és 6+3 naposak. De most jóóó sokáig nem látom őket. Hogy bírom ki addig... Kép Kép

Kivi!
Drukkolok 1000-el plusz még eggyel! Kép De kérlek, még ne gondolkodj tesztelésen!!
Kaáli helyett busók! Nagyon helyes! Kell egy kis farsangi hangulat! Kép

Niki!
Hát igen! Nem igazán ismerek olyan sárközit, akinek nincs egy viselete. Tavaly vendégként meghívtak minket a sárközi lakodalomba. Idén is megyünk.. Kép
Gratula az új autóhoz! Én is holnap reggel veszem át! Tök jóóóóó! Kép

Dina!
Szerintem a baba méretének biztosan rajta kell lenni az UH-képen is. Vagy már megtaláltad?

Angie!
Házi inszem! Nincs is annál jobb! Kép HAJRÁ!!
Szerintem is a tüszőrepit érezhetted, bár a korábbi hónapokban magamat figyelve mindig azon gondolkodtam, hogy vajon korábban is voltak ezek a "jelek", csak nem figyeltem rájuk? És szerintem ebben is van igazság... Kép
A Toyota-val biztosan jól jártok majd, páromnak is az van 2 éves és imádjuk!
Érdekes, amit a sportolók izomzatáról írtál. Én meg azt hallottam, hogy a táncos lányok könyebben szülnek, mert strapabíróbbak. Ez nyilván igaz a sportolókra is. Egyébként a táncosok azért lazábbak, ami nyilván szerencsésebb. Kép

Évi77!
Addig írj, míg tudsz! Annyira drukkolok Nektek!
Hogy telnek az utsó Dórimentes napjaid?

Brill!
Stimu Kép Kép Ez nem éééér!! Nem erről volt szó!
Remélem a Merional bejön! Beszélgess a tüszőcskéiddel! Én ezt tettem és lám... Kép Kép Kép

Syry!
Mvel foglalkozol? Ha már írtad, bocsi.

réka
Vendég

Unique!
Köszönöm szépen! És még a leboszizást is! Kép
Mi az az NST?
Priviben meg tudnád írni nekem Sziszka számát? Küldenék neki egy jobbulást SMS-t.
Te hogy állsz a jóslófájásokkal?
Vendég

Unique!

Holnap lesz NST, meg UH és vizsgálat is. Kíváncsi vagyok nagyon, hogy mi újság van bent. Úgy szeretném tudni, hogy mekkora lehet a nagylány, mert a szülésznő szerint ránézésre óriásbébi. Azért remélem, nincs igaza, és normál méretű újszülött lesz. Ki is kell férnie valahogyKép Jóslófájások vannak, inkább esténként, és nagyon gyengécskék. Viszont megint elég sokat mozog, legalábbis délelőtt és esténként teljesen fel van pörögve. Valami nagyon nagy munkában van, remélem suttyomban nem fordult meg... Holnap ez is kiderül, hacsak éjszaka nem szülünk.
Ti hogy vagytok? Bírod még a kiképzést?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép
Kép
Vendég

DudduKép
Fantasztikus! Most már elhiszitek, hogy tényleg ikrek lesznek? Hű, tudod, milyen irígy vagyok? Kép
Küldöm mailben Szisszka számát! Visszafele pedig küldd át nekem a Te mobilod számát, légyszi! Majd Neked írok sms-t, ha szülünk, jó? Kép Jó előre szeretném magam bebiztosítani Kép

Évi77Kép
A pocó méretétől nem függ a baba mérete. Ezt többször is hallottam már szakértőktől Kép
Szerintem (abbó, amiket írtál) Dóri teljesen "normális" baba lesz. Miket olvasok viszont? Megnézed a kukiját holnap???? Kép Ejnye... Bízz egy kicsit a lányodban! Kép Kép
Nekem is vannak jóslófájásaim, majdnem minden nap. Ha elfáradok, akkor automatikus, ha pihenek akkor is, csak akkor kevésbé érzem, és mást. Kezdem megszokni. Nem könnyű. Pláne amikor mocorog, mindig arra gondolok, mikor lyukasztja ki a pocimat Kép Nem kellett volna annyi horror filmet nézni régebben Kép Kép Kép
Olyan édesek, egyszerűen zabálnivalók! Minden reggel arra kelek, (ne reggel, értsd: 10 óra Kép) hogy vajon Évi megszült-e már... Nagyon nagy izgalomban tartasz ám. De így legalább kevesebbet filózok azon, hogy vajon mi mikor szülünk Kép Nézzük a jó oldalát! Kép
Én a jövő héten megyek NST-re. Kép

Puszi

Unique
35+4

KépKép
unique

DudduKép
Mail ment!

KépKép
unique

Sziasztok!
Évi77!
Nyugi! Sima szülés lesz!
Méretek
Ne foglalkozz semmivel, se uh, se szülésznő, se senki és emmi nem mondja meg mekkora a gyerkőc, amíg ki nem bújuk. Ez nagyobb lutri, mint a baba neme!
Esetünkeben Olivért kiselefántnak vártuk szülésznőstöl orvosotól mindenestől. Én 53cm-vel, emberem 61cm-vel született. Combcsont mérete és pocak mérete alapján mindenki nagy babát várt. Ehhez képest majdnem leestem a szülőágyról, amikor megmondták mekkora. 49cm és 3260 gr.
Persze születése után úgy belehúzott, hogy azóta is átlag feletti a magassága és alatti a súlyja.

Unique!
Hamarosan ti is... Legalább van ami leköti az én figyelmemet is.
Marci is chalenge day-t tartott ma. Végigmasszírozta az összes közeli bordát jó alaposan! Viszont meg kell hagyni nagyon kíméletes volt. Inkább egész napos simikúra volt ma a szokásos durrbele helyett. Kép

Duddu!
Iker! Tényleg viszed a boszipálmát! Állvisszaépítést vállalsz, mert még nem tudtam visszpakolni a helyére!Kép
NST ezzel vizsgálják a magzati szívhangot és a méhtevékenységet. érzékelőket tapasztanak pocakra és 20-30percet hagyják menni a szerkentyűt. Ha esetleg baba végig akrná aludni az eseményt, felkeltik egy kis rázogatással, mert ébren is kell neki lenni kicsit, hogy a mozgások és szívhang sebességét össze tudják vetni. Ha jól emlékszem a 35. héttől hetente ismétlik.

Brill!
Sajnálom. De majd most! A te pockodra is vár egy albérlő! Legalább egy!

Mátra!
Nálunk nem lankadna a csivitelő népségek, és szemközti kutyák is rázendítettek a tavaszi zsongásra (rémes látvány! a komondor oldala komplett spermabank már szerintem! simogatná a rosebb!) szóval a jószágok már tudnak valamit az biztos! A krókuszom kis ecsetkéje is kilóg a hó alól!

Dinadin!
Utólag is boldogat! Bocsánat, hogy így lemaradva! Kép

Sportoló has
Sokmindent lehet hallani. Vannak előnyös oldalai, mert jobb a tartásuk az egész terhesség alatt, de ha avalaki kötöttebb izomzatú, az nagyon megszenvedheti a végét a dolognak, amikor már tényleg ugrásszerűen nő a baba.
természetesen itt csupa jó kötésű pocak van, így senkinek nem lesz hátránya a dologból!
Szerintem!Kép

Sziasztok!

Eszter 30+6

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Brill!
Biztosan sikerülni fog. Olyan sok energia van benned és sugárzik rólad az életöröm, hogy tutira jön majd valaki, aki ezt a sok energiát is kiszedi belőled!

Inoram!
Nálunk a kutya bement a garázsba és délutánig ki sem jött. Aludt jókat a melegen. Kép A szárnyasnépség meg csak délután, mikor kicsit kisütött a nap, akkor kezdett el dalolászást mímelni. Aranyos volt egy cinke, jött ebédelni és felháborodottan ráült a korlátra és csak billegett. Szembne néztünk és olyan szemrehányóan nézett rám, mintha rajtam kérné számon, hogy miért esik a hó Kép Na jótól Kép

Ma sem tudtam elérni a drbácsimat. Ha holnap sem, akkor bejelntkezés nélkül megyek.

Na mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Kép Kép

Kép
mátra

Sziasztok!

Itt vagyok újra. Ne haragudjatok, de nem hiszem, hogy egy hetet vissza fogok tudni olvasni, de azért a lényeget láttam ámKép

Niki!
Nagyon-nagyon gratulálok, problémamentes, boldog pocakosodást kívánok Neked, látod eljött a Ti időtök isKép!!!

Dudu!
Téged is észrevettelek ám a táblábanKép, Neked is gratulálok most már a másik maszathoz isKép, a többi kívánságod is így teljesüljön az életben...Kép!!!

Jó volt egy kicsit otthon, letisztultak a dolgok is a fejemben. Az új munka sajna nem jött össze, de elhatároztuk a férjemmel, hogy mostantól Egri, vagy Eger környéki munkát keresünk, mert elköltözünk. Már ki is néztünk a neten egy telket, de a bizonytalanra nem merünk nekiindulni, úgyhogy először állást keresünk, és utána költözünk. Csak nem nagyon tudom, hogy vidéken, hogy lehet nekivágni az állás keresésnek, mert a neten lévő szakmai oldalak álláshirdetései szinte csak Budapestre irányulnak. Szerintetek, hogy lehet elindulni??????????
Voltam ma a dokinál is, azt mondta, hogy a rövid piri attól lehet, hogy nem elég vastag a méhnyálkahártya, és nincs minek kiürülnie. Úgyhogy szerdán megyek UH-ra, akkor leszek a 14. napon, és megnézi mi a helyzet a méhnyálkahártyával, és hogy esetleg nincs-e cisztám. Úgyhogy még nem lettem sokkal okosabb, remélem szerdán már az leszek.

Na most megyek, mert nagyon fáradt vagyok.
Szép álmokat Mindenkinek: dido

dido
dido

Unique!
Megkaptam, válaszolok is hamarosan! Kép
Irigy??? Én eléggé beletörődős voltam ebben kérdésben - nem úgy, mint az egyebekben - ha egy, az azért jó, ha pedig kettő, az meg azért! Kép
Persze sok kérdést vet fel a dolog, csak nem tudom, mikor kell elhinni már, hogy mindkettő velünk szeretne maradni. Szerintem most... Kép
Pl. olyan kérdések, hogy egy ikerpárral mekkora gáz az, hogy a 4. emeleten lakunk és nincs lift. Assz'em ölég nagy... Kép

Eszter!
Mi is döbbentünk, gondolhatod.. Kép
Tavaszi zsongáás?? Hááát még várat magára legalább 1-2 hetet...

Dido!
Üdvözöllek újra itthon! Micsoda tervek! Eger azért nem olyan kis város, kell, hogy legyenek közvetítő cégek! Szerintem biztos találtok.
Pihenj is sokat-sokat, mert az írásodból is fáradtnak tűnsz! Cisztának pedig nyoma sem lesz, esetleg egy picit vékonkább mnyh. engedélyezett, de arra pedig vannak gyogyik! Kép Kép

Szép álmokat mindenkinek:
réka
Vendég

EsztiKép
Nekem hála istennek kifele rugdos a nagylány, így nagyon kíméletes a belső szerveimhez (eddig még fájdalmat nem okozott Kép). De kifele aztán nagyon! Kép
Szóval ne higyjek az 50 cm 2600 g-nak??? (ezt mondta most az UH-s doki a 4D után...)

DuddumKép
Ölég nagy, igeeeen... Mit szólsz egy kis költözködéshez? Kép
Úgyis jobb ikreket kertes házban nevelni... Kép
Igen, végre el köllene hinni az ikreket! És persze, hogy mindketten Veletek maradnak! Te kis butus! Kép

DidoKép
Hű, ez az Eger elhatározás hirtelen jött vagy volt már előtte némi előzmény? lakik arrafele rokonotok?

Puszi

Unique

KépKép
unique

Jó reggelt.

Duddu!
1 cn.

És valószínű műtét.

Kivagyok. A párom nem szól hozzám. Valóban mellettem áll.
Befejezem, legalább nektek legyen szép napotok.
mátra

Jó reggelt!

Mátra!
Nagyon nagyon nagyon és mérhetetlenül nagyon sajnálom. Ez olyan igazságtalan. Kívánom nektek, hogy azért találjatok boldogságot az életben. Sok erőt és kitartást ehhez az igazságtalan élethez.

Dido!
Köszönöm.
Eger, biztos szép hely, oda szeretnénk menni idén nyáron nyaralni, mert kis pocakkal szépet lehet kirándulni.
Állás. Bp-en minden regionális hirdetési újság (Bazár, Press) kapható, csak lehet pár újságost meg kell kérdezni. Vagy egy kis kirándulás keretében el kell menni és vásárolni kell néhány újságot és be kell jelentkezni néhány közvetítőhöz.

Évi77, Unique!
Ez olyan izgalmas, olyan jó titeket olvasni.

Pusszantás: Niki

kancellárka

Köszönöm Niki.

Dido mail ment Egerrel kapcsolatban.
mátra

Mátra!
Sajnálom.

Dido!
Vidéken szerintem főleg a helyi újságban érdemes nézegetni. Talán az újság honlapján, vagy az önkormányzat, vagy város honlapján.

j.
Vendég

Mátra!
Ez igazságtalan! Naggyon-naggyon sajnálom!! Kép
Azért még nem bizti az a műtét. Menj el dokibácsihoz és minden kiderül!
És tiszta szívemből kívánom, hogy ne dobjátok el a közös boldogság reményét a Pároddal!

Lányok!
Jó hír is van mára:
06:24-kor kaptam egy SMS-t.
Na kitől???
ÉVITÕL!!!!
Csöpögött a magzatvíz, így elindultak szülni!
Többet nem tudok, de ha kapok hírt, tudósítok!
Mindenki drukkoljon! De úgyis minden rendben lesz!! Ugye Dórika? Kép Kép Kép

Puszi:
réka
Vendég

Évi77 Kép HATALMAS NAGY DRUKKOK MENNEK!!! KépKépKép

Duddu Kép Úgy örülök, hogy már volt szívhangja mindkét kicsinek! KépKépKép Beszélgess velük sokat és pihizz amennyit csak tudsz, akkor 1000%, hogy veletek maradnak! Költözés nem jöhet szóba?

Dido Kép Jó, hogy újra írtál! Miért pont Egert néztétek ki?

Mátra, nagyon sajnálom KépKépKép

Pussz mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Juj ÉVI!

Annyira izgi ebbe belegondolni, hogy te már a szülőszobán vagy.
Bár gondolom ezt nem igen fogod olvasni, (mondjuk nem is értem mi fontosabb dolgod van) de mindent bele. Kép

j.
Vendég

DudduKép
Ezek szerint van még egy boszink Kép Évi a talin megmondta, hogy febr 28-at beszélt meg Dórival, hogy akkor fog kipottyanni Kép Nem hiszem el, annyira örülök nekik! Kép Ha esetleg írsz neki, írd meg légyszi, hogy puszilom őket!!!

Azonnal tessék írni, ha kapsz még sms-t!!!!

Olyan izgatott lettem!!!!

Puszi

Unique
35+5

KépKép
unique

Sziasztok Lányok! Szép napot mindenkinek, itt süt a nap, bár nagyon hideg van. Jöhetne már a meleg!

Mátra, nagyon sajnálom, hogy ennyir sok rosszat kapsz az élettől. Azért az adjon reményt, hogy még fiatal vagy, és előtted még az élet, az újrakezdés lehetősége. Én is 29 voltam, amikor megismerkedtem a férjemmel, és úgy érzem, nem maradtam le semmiről. Voltak bizony az én életemben is mély lejtők, de Isten mindig kihozott belőlük. Ne feledd, hogy ha becsukódik egy ajtó, van egy másik, ami kinyilik, csak meg kell találni. Az ajtók pedig nem véletlenül csukódnak be (én hiszem, hogy ez felülről irányítva van), mert a jövőt nem látjuk, és biztos vagyok, hogy Isten csak egy jövőbe nyúló rossz dologtól akar megóvni. Én bíztatlak, hogy ne erőltesd, ami nem megy, hanem engedd, hogy a csónakod tiszta vizekre vezessen téged. Találhatsz magadnak valakit, akivel egy akarattal tervezhetitek a kis családotokat, harcok nélkül. Jaj, nagyon drukkolok neked, hogy legyen erőd hozzá. Tudom, hogy munkát nagyon nehéz Nógrád megyében találni. A férjem is onnan jött fel Pestre, de amig ott lakott, minimál bérért dolgozott évente több munkahelyen. Nem próbáltál Pesten munkát keresni? Tanárként dolgozol? Kívánom, hogy minél előbb egymásra találjatok a boldogsággal. HAJRÁ!!!

Duddu, én még nagyon új vagyok itt. Szerinted felvetessem magam a táblázatba, vagy várjak még egy kicsit. Évi77-ről mindenképpen írj. Nagyon izgi. A barátnőm tegnap tudta meg, hogy kisfia lesz. Neked van jó orvosod, akinél szülni fogsz?

Syry, mi újság veled? Merre síeltetek?
Vendég

Uni!
Csak aztán nehogy te is megszülj itt a nagy izgalomban. Kép
Csak vicceltem ám.

Várom én is a híreket.
Boszik, nem tudjátok én mikor fogok megtermékenyülni? Kép

j.
Vendég

Sziasztok!

Mégis vagyok a mai nap, mert reggel kaptam egy sms-t a védőnénimtől, hogy egész éjszaka beteg volt, így nem tud jönni dolgozni, és ha még nem késő akkor menjek én is. Így itt vagyok!

ÉviKép
Mikor jöttem dolgozni, akkor kaptam Mátrától a nagy hírt, igaz te ezt most nem olvasod, de nagyon szurkolok értetek. Kép Biztosan ügyes lesz a kishölgy és nem fog nagyon megkínozni. Kép

Duddu Kép
Remélem hogy most már elhiszed, hogy ketten vannak és már mind a két csemete a tiétek? Kép Csak így tovább.

Dido Kép
Eger nagyon szép város, biztosan talál sz majd a számodra megfelelő állást, vagy a környéken. Egyébként itt van nem is olyan messze tőle Bátonyterneye és Dorogháza is. Kép Egyébként a helyi munkaügyi központban is érdeklődhetnél, szoktak jó helyek lenni ott is, csak ki kell fogni. De szurkolok! Kép

Mátra Kép
Kérlek ne légy szomorú, még nem beszéltél a dokival, még bármi lehet. NE add fel!!! Ha tudsz valamit, szólsz ugye? Látod mondtam hogy a párod nem csak azért van veled, hogy babát szülj neki, hanem azért mert TÉGED szeret!!! Kép Fel a fejjel!

Lányok!
Nekem 3 hét múlva kell mennem az első vérvételre, majd rá 2 hétre UH-ra. De nem a dokimhoz, hanem ahhoz a dokihoz, akinél akkor voltam hogy megállapítsa a terhességet. Hát csak nem lesz semmi gond belőle. Gondoljatok bele 5 hét múlva láthatom a picikém. Hogy fogom kibírni?

Ha tudtok valamit Éviről jelezzetek!!! Kép

Mindenkinek pusza: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: