A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt!
Gyönyörűek a csemeték rugiban, jelmezben, függöny mögött és tortacsapkodás közben isKépKépKép

BogárkaKép Annyira jó, amiket leírsz a két gyerkőcödrőlKép Hasonló a helyzet tesóméknál is: a 4 éves lány másfél éves fiú párosnál, ott Nórit kell bizony néha cumisüvegből kakaóztatni is, sőt, van, hogy az én újszülött babahordozómba ül bele és onnan oázikKép(persze olyankor, ha vendég/doktornéni/védőnő/távoli családtag is jelen van, ez még fokozottabban jön elő) Ja, és közben nekem rendre gyereknevelési tanácsokat osztogat, hogy tudjam majd, mit kell csinálni, ha "kiszületik" végre a baba a pocakbólKép

Szép napot mindenkinek, óvatosan a szaladgálással, csúúúszik az út!

AncsiKép majd lezsírozzuk a bútorimportot Kép

indianyo

Macs,Kép
Fülecskéd imádnivaló!!!!Kép
Te egy ügyesMacs vagyKép Én kb. 7 hónpos terhesen hagytam abba a vezetéstKép De most majd újra beindulok és akkor reszkessetek autósok Kép Na jó, azért annyira neeeeem.....Kép
A Füli képeket este kűldomKép Csak a zapa is kell hozzzá, mert egyedűl nem boldogulok Kép

Indi,
mi újság veletek? Kép

Fic, Dora,
Tessék vezetni!Kép igaz én úgy vagyok vele, hogy nem a babóval szeretném újrakezdeni. Hanem jó lenne egy-két utat egyedűl megtenni,csak hogy érezzem az autót.
De vanak itt ügyes anyukák, akik bármikor bárhová el-autóznakKépKövessük a példájukatKép

Kriszta,
Ákosnak boldog névnapot Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

ÁKOSNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Macs,
kismacs nagyon killer a babaülésben!!!KépKép

Mása, Fic,
tessék pédát venni rólam, én vidéki vagyok, ott tanultam meg vezetni, és jó 7 év Pesten lakás után végre be mertem ülni a volán mögé!!!Kép
És szülés előtt 1 nappal még én vezettem a kocsit, mert vittem B-t oviba, meg utána mentem este dokihoz, aki mondta, h szerinte ebből hétvégén baba lesz!!!KépKép
És aznap is én vezettem volna, de ráparancsoltam a Levire reggel, h ma ne menjen dolgozni, és ő jól megijedt és nem ment, és még arra is hajlandó volt, h ő vigye oviba a B-t. Sőőőőt, annyira megijedt, h otthagyta a gyerekülést az oviban, h ne nekünk kelljen hazahozni B-t az oviból..Kép
és nem is mentünk...Kép

na, megint szófostam, el is dugulok!!
Minden baba szép, minden baba jó, mindennel meg vagyok elégedve!

Juc,
bocsi a szar éjszaka miatt, amit Rékáék okoztak neked!!! Én egyébként a tescóban láttam az ÖSSZES bulvárlap elején!!!
Most már te is többet tudsz, nem???
És, igen, pontosan mi érdekel megasztárilag??? Én csak 1 produkciót láttam, és az nagyon jó volt. Az a pasi, aki a multimilliomos jazzdobost énekelte.

Bogárka,
KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Kép GYÕZIKE BELÓGOTT AZ OPERABÁLBAN!!!!
hol van a kiküldött tudósitónk?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Dora: sajnos nem merek, mert Balu kicsit taknyos, nem szeretném ha fertőzne, meg azt sem, ha erre még megfázna, hideg van kint megintKépKépKép Pedig már ollllyan mehetnékem vanKép

Macs: imádjukKép B isKép

Boldog Ákosnapot!!!

Fic: Te mit tudsz megáról??? Én kíváncsi vgyok!!!
Jobban érdekel, mint a Farkasházi-Németh románcKépKép

Bog: kiscicáid nagyon aranyosak!

Den: Kép nekem is van pár HJKép

Recca: majd nekem is muti meg ezt a kötéstKép, próbáltam, de nem jön össze egyik sem igazán...Kép

Pusz: Pocak

PS: Votiv???????????????

Pussz: Pocak
pocakpacni

Macs!
Mosolygós Füli nagyon édes! És nagyon jól áll neki a rózsaszín Kép

Kriszta!
Ákosnak nagyon boldog névnapot!
Kép

Mása!
Sagoja tuti oké. Már alig várom! Láttad a Neked készült szmájlit? Tudom, h elég rondára sikeredett (sajnos nélkülözöm Macs tehetségét a rajzoláshoz), de azért remélem értékeled "erőfeszítéseimet" Kép Kép Kép
Vezetéshez: nekem is van jogsim, de már én is rég vezettem, azt hiszem frászt is kapnék, ha hirtelen kellene. Na meg mindig a férjem használja a kocsit, úgyhogy kissé nehéz a gyakorlás...

Fic!
Ma reggel Te, pontosabban Vincsenzó jutott eszembe, amikor a dokinál levették Bálintról a "méreteket": 76,5 cm hosszú, pont mint Vin! Kép De a kilók terén kissé "le vagyunk maradva", mert csak 10,5 kg-t nyomunk. Bálint bébi az utóbbi időben belassított súly terén, csak 30 dkg-t hízott a múlt hónapban, de nem is nagyon bánom, legalább nem kell máris ruhatárat cserélni neki. Kép

Johi!
Mai séta jöhet! Kép Mikor és hol? Bálint egy félórája hunyt be, sztem délig alszik, nekünk utána is jó, aztán valszeg 3-4 körül megint szundizik egyet, azután is jó. Szóval mikor és hol?

Kép
Kép
denizsa

ZSan,FIc!

MEgasztárilag már képben vagyok azt hiszem.Viszont Rékáról nem tudok semmi pontosat még!

Juc
20170114224602

Zsan,
Te is bátor vagyKép Tudtam én!!!!
Szerintem a tudósítónk tegnap este óta írja az összefoglalót és még nem ért a végére KépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Den,
a péntek jó lenne? Mikor?
a napocskára hasonló szmájlidat meg elmentettem Kép tudod, a szándék a fontosKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Poc, jobbulast Balunak! Kar, hogy nem tudtok jonni!

Zsan, nektem ugye Chicco CT 0,5-os babakocsitok van. Azt fekvobe ugye nem lehet ledonteni?Kép Csak mert ilyet neztem ki Katinak...

Macs, csuda edes ez a Fulilany!KépKép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Már megint pár napos lemaradásban vagyok, nem tudom követni az eseményeketKép

IGINEK utólagosan is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!

ÁKOSNAK BOLDOG NÉVNAPO KÍVÁNUNK!

Kép
Kép
manoka11

Mása! Kép
A péntek jó Kép , én igyekszem alkalmazkodni a többiekhez, de tény, hogy nekünk délfele lenne a legjobb, mert B. ált. 10-12h között szokott szundizni egyet. De ha ez másoknak késő, akkor majd vhogy felkeltem őfelségét.

Kriszta!
Nem tudom miért, de nem jelent meg az előbb a névnapi köszöntő képe. Megpróbálom mégegyszer, hátha...

Kép

Kép
Kép
denizsa

Den: Fanni meg éppen most aludt el... szal nincsenek összhangban. telefonszám csere. emilcsere? enyém johanna1975 kukac vipmail pont hu. ha tudsz írjál nékem. Vagy ide küldhetsz telefont és én is tudok ám küldeni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Den,
az én lányom össze-vissza alszikKépKép
Nekem bármikor jó. Akkor legyen 12??? Ha valakinek nem jó, szóljon Kép

Manoka,
Pénteken lesz sagojaKép nem jöttök?KépGyertek már! Kiváncsi vagyok szépséges Emmára meg Rád isKép Biztos sokat nőtt már.

Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Johi!
Írok Neked mail-t, benne tel.szám. Nem tudom Fanni meddig alszik (13h-ig?), de utána sztem mehetünk! Kép

Kép
Kép
denizsa

Zanza, Pocak, nem bonyolult am maga a kotes (olyan, mintha elore, csak hatraKép), csak a megkotes maceras kisse, ha nincs az embernek segitsege. de azert nem remenytelenKép

Den, persze hivhatod, de amugy Benke a becsuletes beceneveKép az amiben van az meg egy (hazi keszitesuKép) kendoKép (Norka, jol latod a dolgotKép)
orulok, h kaptatok olajatKép ja es igen, nagyon helyesek vagytok a kepekenKép

Johi, Soskut milyen hely? "rendes" falu v olyan nyaralos-udulos?Kép (na ezt jol megfogalmaztamKép)

Ancsi, hat nem egeszen Phegy, mert egeszen a Borzsonyig elmereszkedtunkKép
es igen, azert nagy szam a nagyinal a kadban furdes, mert nekunk nincs. bar B szereti a kis muanyagkadas pancsit isKép
es Lencsi mit szolt a nagykadhoz?

Indi, a kepek alapjan tenyleg tok bonyiknak tunnek a kendo-kotesek, de a legtobb azert nem olyan veszes, amikor a gyakorlatban csinalja az ember. eloszor meg persze, de aztan mar...KépKép
ezt az oldalt biztos ismered, de azert beteszem a linket, hatha megse: http://www.kantoliinakanava.fi/sidontaohjeet?currDir=.
ja es hat hordozni persze nem konnyu, de igy hatrakotve meg mindig jobb, mint oldalt. ill. nekem a hordozoban is kenyelmetlenebb, mint a kendoben. valahogy ott a sulypont van rossz helyen, vagy mi. egyebkent meg az a "baj", h meg mindig imadom hordozni B-t, bar egyre kevesebbet teszem, de amikor igen, az olllyan jooo!Kép

Bog, gyermekeid nagyon edesek cicanak isKép

Fic, Kokusz, kosziKép

Zsan, jolvan, latom Igi dolgozott a tortanKép

Macs, FuliKépKép. holnap eloben is, ugyeee???

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Mása!
Pénteket még nem tudom, lehet, hogy Lillára vigyázok, meg egy barátnöm is lehet, hogy jön, de ha egyik sem lesz, akkor természetesen megyünk.
Addig is két huncut kép Emmáról:

Kép

Kép

Kép
Kép
manoka11

Dora,
nem teljesen nem lehet fektetni sajnos!Kép De én igy is szeretgetem!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Volt ma kint valaki?
Én innen bentről csak annyit látok, hogy süt a nap, de állítólag nagyon fúj a szél. Azért ki lehet menni sétálni?

Kép
Kép
manoka11

Kókusz,
köszi a köszöntést!!!Kép
mi kisszéket asztallal ikeában vettünk, van egész ócsótól a jó drágáig!!!
aztán nagyon ócsó műanyag van minden teszkó szerűben, csak azok nekem nem elég stabilak, bár rokonéknál olyan van, és egész ügyesen ülnek benne a srácok.Kép
Ágyat nem tudok sajnos, mi az összeset örököltük!!!!

Manoka,
Emma csudaszép!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manoka,
Imádom a kiscsajodat!!!!! KépKépKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Tegnap vendégek voltak nálunk, egy 20 hónapos tündéri jó kisfiúval, és az én drága kislányom a nagy hangjával úgy megijesztette, hogy szegény kisfiú elkezdett sírni és elbújt az anyukája háta mögé. Olyan ciki... Most meg nemsokára feljön a szomszéd lány a 4 hónapos kisfiával, remélem Emma nem produkálja magát megint, nmár szégyellem magam, mindenkit ijesztget.

Kép
Kép
manoka11

Manoka, kisse hideg is van, szel is fuj, viszont szep tiszta a levego (itt legalabbisKép). mi mar setaztunk egy jot, es B azota is kint durmolKép

Coolio
recca

Mása!
Nekem 12h OK. Kép

Manóka!
Emma gyönyörűséges! Kép Remélem tudtok jönni pénteken! Mi voltunk ma kint (dokinál), szél tényleg fúj, de sztem ki lehet menni egy kicsit.

Rec!
Sejtettem, h házikendő, mert nagyon szupi. Mandulaolaj egyébként bejött, mert nem lett tőle pötyis, és még hidratál is (fürdés után bekenem vele). Bár a doki írt fel nekünk A vitaminos hidratálót, majd meglátjuk, az hogy jön be.

Kép
Kép
denizsa

Den, en is minden furdes utan azzal kenegettem, masszirozgattam a lurkot, es az olyan jo volt. mostanaban mar ez elkepzelhetetlen, mert kopasz popsival a legjobb kukackodni, igy orulok, ha fel tudom oltoztetniKép

Coolio
recca

Recca!

BörzsönyKép
20170114224602

Dora, a 10. kep nagggyon jo!!!Kép a kis tronorokos es orzo-vedojeKép

Coolio
recca

Juc, koszi, ez a nevetes most nagyon jol esett!KépKép

Coolio
recca

Jó kis édes,mi?!
20170114224602

Recca,
igen ,holnap élőben Kép Kép Kép

Ákosnak Boldogságos Nevenapját

Kép

És voltunk UH-n a bukások miatt, ahol is megállapították, hogy igen, tényleg bukik! Hurrá!!! De akkor mi a fenének kellett menni, ezt UH nélkül is tudtam...

Dorka,
képek nagyon aranyosak, a kishercegnőről Kép Kép

Manóka,
Emma is nagyon édes csajszi Kép Kép
macskanyu

hahó,
olvasni nem tudok nagyon csak bekukk hogy boldogságos szülinapot kívánjak iginek és sten éltesse az ákosokat isKép

puszi
Vendég

Kriszta, boldog nevnapot Akosodnak!Kép

Macs, mi? ez a diagnozis?!
egyebkent meg jipppiiiKép

Coolio
recca

Macs!
Füli nagyon édi az ülésben! nekünk is ám ilyen ülésünk van Kép
de a reflxuot állapították meg? semmi közelebbit nem mondtak, hogy mit tégy, meg ilyenek?

Recca!
csapkodott a lábával. Kép a kis kádban is csapkodna, csak szerencsére nem mindig tud.

Manóka!
Emma tök édi! kár, hogy nem túl sokat dumcsiztunk a talin. Kép

SZOLGÁLATI
tesóm egy kolléganőjének múlt héten vett ceruzalábas széket és asztalt ákszióban a Kikában. (hogy mennyiért, nem emléxik Kép )

ancsipancsi

Recca, ez!
Odaírták a leletre jóól, hogy minden nagyon normális, de a vizsgálat közben több, nagy hullámú GOR figyelhető meg... Mikor rákérdeztem, hogy akkor most hogyan is van ez, tudományos mosollyal közölték, hogy hat hónapos koráig megengedhető, ha bukik... no comment
holnap, babakocsival megyek, és jól telepakolom neked fényképekkel Kép
macskanyu

Bocs,Ancsi,
már valszeg írtam, mikor te is rákérdeztél Képtehát vedd olybá, hogy neked is válaszoltam Kép

Most megyek és kinyírom a hűtőben található csirkemellet..Belefolytom egy adag kapros-juhtúrós szószba...
macskanyu

itt vagyok, csak még mindig kicsit másnaposan, mert tegnap is alig aludtam, aztán egész nap 2 vendégeskedésben is voltunk és utána kinyaltam a lakást, meg elmentem Biáról a Keletiben meg vissza a barátnőmért, és hajnalig dumáltunk (és némi alkoholt is fogyasztottunk), aztán reggel korán keltett Isti, és 11-ig megjártm megint a keletit....

na gyorsan mondom, mi volt a Viperabálon:

Győzikével és Beja asszonnyal találkoztam én is, Győzi nagyon fess volt, és feltűnően sudár! és szép frakkja volt, biztos rá készítették. Beja asszony fekete, abroncsos estélyiben volt, amin kocsikerék nagyságú vörös rózsák voltak, elegáns is lett volna, ha a haját nem műanyag csipeszekkel tűzi össze-vissza...Kép

de a lényeg, hogy találkoztam Tüncikével is!!! és nyálasképű lovagjával, aki úgy sziszeg, mint egy lukas strandlabdaKép a történetükhöz még hozzátartozik, hogy bár nem hívták, Tünci elment az Ornella Muti sajtótájékoztatójára, és persze megint volt furakodás autogrammért meg közös fényképért és a legdurvább az volt, hogy direkte túlöltözte az Ornellát...KépKép

aztán láttam még Ernyei Bélát is, aki max már csak nagyanyák szívét tudná megdobbantani, mert baromi ráncos

és ott volt afél Jóban rosszban meg a Barátok közt, és nagyon pozitívan csalódtam a Csomor Csillában (aliasz Zsuzsa, BK), mert kb 20 évvel fiatalabbnak nézett ki, mint Zsuzsa-fejjelKép tök mosolygós volt, és nagyon ropta Kép

aztán ott volt Warnuss Xavér a mamájával, X kékszínű frakkban, piros nadrágban, anyukája pedig ugyanebből az anyagból készült estélyiben Kép kicsit vicces volt Kép
Szenes Andreával beszélgettek, aki vagy terhes, vagy húsz kiló plsuz van rajta, és narancspiros buggyos ruhában volt, és szőrme bekecsben, és kiérdemelte a worst-dressed címet

Csisztu is ott grasszált a fiatal palijával, vörös cici-alá érő ruhában Kép
és a leggusztustalanabb dekoltás a hajtolvaj (fodrászüzletekből fizetés nélkül távozó) Kelemen Annuska playmate-é volt, kb a derekáig ért, és épphogy a bimbóját takarta. akkora palival volt, mint a kutya ülve, és egyikük se tudta, hogy bál előtt max2 nappal lehet szolizniKép

és meghívták Lakatos Márkot, a megasztár stylistját is, aki egy féloldalra csapott piros lakk-bőr kalapban, és kék-zöld-vörös ruhában az új Boy George volt

találkoztam a Nagy Õ-vel, azaz Noszály Sándorral is, aki magasabb, mint a tv-benKép

volt ott még sok politikus is, de ők aztán végképp nem érdekelnek senkit Kép és volt egy csomó szőrmés banya, olyat is láttam, amin az állatka lába, de még a farka is rajta volt Kép kinn a rendőrök jól körbezárták a bejáratot, mert odamentek a zöldek piros festékkel, hogy leöntsék az ilyeneket. őszintén szólva, nem ártott volna Kép

egyelőre ennyi, majd még számolok befelé, csak most Isti nagyon óbégat! és képet is teszek majd

votiv 8)
votiv

jaj, ez az Isti...!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv!
Varnus Xavért én szeretem jól, úgyhogy majd még ha írsz, írj róla Kép. (de semmi rosszat! Kép )

ancsipancsi

Votiv,
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Hétvégén beteg voltam (lelkileg) a hóeséstől, megint masszív hótakaró borítja a kertet Kép Kép
De azért mentünk szánkózni, az jó volt.

IGINEK,
kicsit megkésve, sok boldogságot kívánok szülinapra! Kép

ÁKOSNAK,
szintén kicsit megkésve, de nagyon boldog névnapot! Kép

Votiv,
gyors jelentésed: Kép, majd írj még, ha lesz időd!

Blaye
blaye

Boldog Akos nevnapot!

Zsan, koszi a megerositest.

Votiv, megmegmeg!Kép

Manoka, ez a fejembe huzom a sapkamat kep nagyon jo!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ákosnak én is boldog névnapot kívánok!

Votiv!

Fotot kérek !

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ismeri valaki a Kondor Katát? Meséljetek valami szépet!!!

Köszi

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Nem nagyon tudtam olvasni es raadasul megint megdoglott az egyik gepunk (megiscsak jo, hogy egy csomo van itthon)... ugyhogy ha valakinek nem valaszolnek, bocsi es legyszi irjon melt. Ujaktol is bocsi.

Lindi, koszonom a kerdest, de sajnos biztos nem tudunk tucsokzenere menni, mert egyedul mar nem birom a nyul utan futast, meg az oda-vissza kozlekedest, kiseretet meg nem tudok magunknak felhajtani. Ujabban mar a haz korul babakocsiban taszigalni a dedet is nehezemre esik, sot, tegnap delutan apa elvitt volna minket vasarolni es en! lemondtam!! (asszem meg sosem fordult elo ilyen), mert faradt voltam... ez mar a veg... pedig meg ket es fel honapom van...

Norka, drukkok mennek! Es koszonom jol vagyok, jo faradtan.

Kisun, en is akarok veled egyiranyba futo anyuka lenni Kép olyan reg beszeltunk... ja, es egyaltalan nem latszott a sracod a penteki foton!

Mindenkinek boldogot, meg jobbulast, meg minden!

Kokusz, igen, felxa agy rulez, de eleg draga. www.flexa.dk (kikaban kaphato) Kisasztalt meg szekeket ikeaban vettem, tomorfa, jo massziv, egyelore birja a kikepzest, gyerek szereti. Korabban probalkoztam a muanyag kisszekkel is, gyerek azt is szerette, de az tenyleg sokkal konnyebben felborul (bar lehet, hogy talan kevesbe uti meg magat, ha ezzel esik, mint ha a faval). Ja meg plusban is vettem egy kis fa padot, azt is szereti, de messze nem olyan massziv mint az ikeas dolgok. Es most, hogy igy belegondolok, le is beszelnek mindenkit a ceruzalabu szekrol, mert az allllllati veszelyes!! mikor felborul azokkal a hegyes labaival, a gyerek meg beleesik, uuuu!! Kép Kép enyem lany egy negylabu muanyag kisszekkel allandoan azt csinalja, hogy felforditja es a negy lab koze ul, szerinte ez allati jo szorakozas, es mar tobbszor meg is utotte magat, pedig ez egy vastag es lekerekitett muanyag izemicsoda (ikeas "mammut uloke", ha ismered), szoval a cerkalabu szerintem eletveszelyes, nem tudom, milyen hulye agyabol pattant ki es hogyhogy meg nem tiltotta be a fogy.ved. Kép

Barbi, en jokat hallottam rola, de mar nem emlekszem, hogy kitol.

Ja, es mostanaban marhara megy nalunk a tapetararajzolas meg a foldhozvagos hiszti Kép Kép
moose

Az FMH melletti biopiac melyik nap hany orakor van nyitva?
Koszi!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Manoka,
mi is voltunk kint, itt is süt a nap, csak fuj a szél, de beleférKép

Gödibarbi,
sziaaa Kép

Ákosnak boldog névnapot Kép
Igit Isten éltesse sokáig!!! Kép

KépKép
fibi

Ancsi!
A beszélgetést majd pótoljuk, megígéremKép

Votiv!
Ez jó, mesélj még!

Kép
Kép
manoka11

Votiv,
állat Kép

KépKép
fibi

Ja, és vaterán mi nyertük az autosülést, ugyhogy Jucus, utolag is köszi, hogy hallottam Töled erröl az oldalrólKépKép

KépKép
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: