Timie, én szívesen adok anyatejet, természetesen ingyen, ha nem gond, hogy Marcell hét hónapos.
Egyébként nekem is gondom volt a szoptatással olyan vonatkozásban, hogy Marcell nem tudott szopizni, mert rövid volt a nyelve, pedig volt elég tejem. Az ujjammal kellett mindig a nyelvét tuszkolni, szoptatási tanácsadó mutatta meg. Én a
www.nlcafe.hu szakértőjétől kérdeztem mindig, a mellgyulladásaimat is ő "gyógyította" meg.
(Viktornál a tejtesónk öt hónappal fiatalabb volt, akkor azt mondta a gyerekorvos, hogy mégis kapja inkább az én tejem, mint tápszert.)
Gabi, én is elkezdtem olvasni a könyvet pár hónapja, és teljesen elborzadtam.
Eszty, sajnos nemhogy bölcsibe, de oviba sem veszik fel sokszor a gyermeket, ha az anyuka otthon van a picivel. Én nagyon örülök, hogy végül megtaláltam ezt az újpalotai ovit. Ma úgy meghatódtam. az óvónéni mobiltelefonja tele van a gyerekek fotóival és mutogatta nekem, hogy Viktor miket csinál, akkora szeretet van benne, elférne a szívében még száz gyerek, bárcsak minden óvónéni ilyen lenne!!!
Judit, nekem is el kellene kezdenem diplomát írni, de ez sokkal nehezebb, mint a négy félév suliba járás.