A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Tüncsi!Kép
Már ma megyek uh-ra!!!!!!!!!!!

Képzeljétek Márton két éjjelt átaludt mindenféle ébredések nélkül!!!!!!!!!!!! Erre Janka lázasodott be hajnalra, tehát aludni 4óra óta megint nem tudtam, de legalább Márton igen. December2-án kezdtek "megkergülni" a gyerekek, ekkor volt az első húzós rosszullétem is és még rajtunk kívül senki nem tudta, hogy terhes vagyok, de ők már a maguk módján lereagálták. Hihetetlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Úgy szeretném ha helyrejönnénk, mert amilyen kimerültségi szintre jutottam az utóbbi hónapokban azt nem is tudom elmondani. Persze minden reggel mosolyogva felkelek, de egyre nehezebb volt.
A lábam fáslizom, talán ma kapok rá valami használható krémet is, mert ami itthon van az most nem alkalmas. Az előző terhességnél is így jártam, akkor ráléptem az építőkockákra és a bokám bánta, de a táguló szalagok miatt sokkal lassabban gyógyult. Sajna az ember nem csak ott változik ahol a gyerek miatt szükséges, erre nem is gondoltam míg nem jártam pórulKép.
Jankával lázasan fogok odaállítani a kórházba, mert ez időpontos vizsgálat, nem halasztható, nem tudom mit művel majdKép

MandaKép MiliKép+++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
WishKép++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!
SzilcsiKép++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SackóKép+++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt!!!KépKép

EllaKép
Itt vagyok, ragyogok!KépKép Ránk akadtál a babanet rengetegében?Kép Remélem 2007 tényleg tuti.

TüncsiKép
Jól vagy, kismami?Bocsánat: Kismami. Hiszen már így szólítanak, ugye? KépKép Már a 11. hétben vagy, hihetetlen, hogy rohan az idő... Lassan kezded a 2. trimesztert. (AZ a legjobb!!!KépKép)

Manda, WishKépKép
Szorítok. Minden nap nézem a kórházas topikot is!

Mili, AmicaKép
Mi is szeretnénk látni a csemetéket!
Amica, Neked már a baba nemét is megmondják, ugye?
Valahol olvastam, hogy valakinek már a 12. heti UH-n látszott a fütykös. (?)

VkriszKép
Sok sikert a diétához. A tejterméknélküliséget én se bírnám. Kenyeret, cukrot meg amúgy sem eszem.

Mindenkinek kellemes hetet!
Vendég

AmicaKép
BocsiKép Akkor hajrá mai UH!! Kérünk majd képet is, ha lehet.
Jankának jobbulást!
Jól bírod a gyűrődést.Kép

GyugyiKép
Szióka! Köszi, jól vagyok. Viszont kellett vennem kismama nacit, mert már nem voltak jók a gatyóimKép De szerintem ez még a régi hájam, ami türemkedik, csak alulról biztos nyomja a baba felfeléKép Hát igen, én is nehezen hiszem, hogy már ennyi idő eltelt. Pénteken megyek UH-ra, már tökre izgulok, hogy minden OK legyen. Fogyás megy továbbra is? Még 3 hét és költözöm GyőrbeKép
gtünde

TüncsiKép
Komolyan győri leszel? Ez jó!!! Szeretem ezt a várost. Bár pösti lány vagyok, a legtöbb emlékem ideköt. Nem költöznék semmi pénzért. Mennyi időre költözöl? Ha bármiben segíthetek, szólj!
A régi hájad miatt ne aggógj, ki fog csúszni az egész a derekadra!Kép
Vendég

SziasztokKép

Wish Manda SaciKép

Nagyon nagyon szoritok nektek es kivanom hogy vegre megkapjatok azt amire nagyon vagytok,egy babocat.
Enyit szerettem volna csak.

Monyo a babat szeretnekbolKép

Kép
monyoka

Jó reggelt Mindenkinek!

Kép
mot

GyugyiKép
Csak a szülésigKép Tudod, Apa most ott dolgozik az ECE-nél; ők építik az Árkádot. Szülni hazajövök, Apa meg remélem legkésőbb decemberben hazaköltözikKép A belváros nekem is tetszett. Csak még novemberben voltam ott, akkor nem volt túl jó idő. Remélem, nemsokára itt a tavasz. Akkor majd sétálok nagyokat.Kép Asszem majd ott szeretnék terhestornára járni, úgyhogy ahhoz lehet, hogy kérek majd segítséget.
gtünde

TüncsiKép
Megjöttem a síelésből és tényleg jól kisíeltem magam, habár elég punnyadt volt a társaság, öregurasra vették. Én leginkább a gyerekekkel vettem fel a tempót. Egyébként megállás nélkül esett a hó és ez az első nap elég zavaró volt, de utána már elrendezték a pályákat és a szél sem fújt. Második nap reggelig kb. fél méter esett, az autómat úgy kellett kiásni a hó alól, hogy másnap haza tudjunk jönni, de tök jó volt, mert ugye a többi autó is így járt. Mindenki segített a másiknak, jött a hókotró is és elrendezte a parkolót. Nagyon büszke voltam a kis autómra (Toyota Yaris), mert egyáltalán nem akadt el a hóban, pedig sok nagyobb autót úgy kellett kihúzni. Volt éjszakai síelés is. Egy 5 km-es pályát világítottak ki, az nagyon klassz volt.

Amúgy van egy rossz hírem. Meg fog jönni. Már tegnap elkezdtem vérezgetni egy picit és görcsöltem is, a hőm pedig mára leesett 36,7-re. Holnap v. holnapután megjön. Most nem is tudom mit csináljak, mert a dokim márciusban pont a középidőmnél megy síelni, úgyhogy valszeg spontán hónap lesz.
Eléggé el vagyok kenődve (most is alig tudom visszatartani a könnyeim), nem szoktam ennyire. A férjem nagyon aranyos volt. Megígértette velem, hogy legközelebb pé után kiveszek 3-4 nap szabit és otthon fogok pihenni és majd olvashatok egész nap. Hát nem tudom az segít-e, de majd megpróbáljuk, de csak stimus hónapban.

SzilcsibeKép
Hogy állsz a pnadi-val? Bocs, de képtelen vagyok megjegyezni a rendes nevet.

Kép
Kép
tiza

Tüncsi,
tavasszal eljössz ugye?Kép

Gyugyi, ha nem takargatja magát akkor kiderülhetKép

Kép
Kép
Kép
amica

Tiza
Sajnálom.Kép
Tudjuk mi érzel...
De: új ciklus, új hónap, új esély.Tudod.Kép
Vendég

AmicaKép
Igen, nem felejtettem el a meghívást. De addig még úgyis dumcsizunk.Kép

TizaKép
Örülök, hogy jól telt a síelésKép A hülye Pirinek viszont nemKépKép De tudod, a spontán is összejöhet!Kép Jó, hogy a férjed ilyen aranyos. Tényleg, őt már kivizsgálták?

MandaKép
Annyira izgulok Érted, hogy csak na!!
gtünde

GyugyiKép
Köszi az együttérzést. Most is pityergek.

TüncsiKép
Persze, hogy a férjemet kivizsgálták. Szuper eredménye volt. (60 millió, 70% mozgékony, alakilag is rendben). Vele semmi baj nincs, úgy tűnik én vagyok selejtes, de ugye elvileg nálam sem találtak semmit.

Kép
Kép
tiza

Tizomp Kép
Nagyon sajnálom a mensitüneteket Kép
DE NE CSÜGGEDJ, MERT EZ MÉG CSAK AZ ELSÕ TÁMOGATOTT HÓNAP! Bízzunk abban, hogy a következő már sikerrel jár!
Én túl vagyok már 3 pránanadi-s kezelésen, ami abból állt, hogy különböző kézrátétes pozíciókon 2 percig tartotta rajtam főnököm a kezeit. Egy kezelés kb. másfél óráig tart. Éreztem furcsa dolgokat közben, pl. melegséget. És aminek örülök, hogy szinte teljesen elmúlt a szúrás a jobb oldalamon.

Manda Kép Wish Kép
Rengeteget gondolok rátok! SIKERÜLNIE KELL!

Kép
Kép
szilva069

Tizomp Kép - jajjj. Kép

Monyoka Kép koszii, aranyos vagy

Wish, Manda Kép hogy vagytok????????

Szilcsi Kép orulok, hogy mukodik akkor mar most is vmennyire a dolog..mindjart nezem a cimet es irom a prividre...

Tuncsi, Amica Kép hogy van a baba es anyukaja??

Gyugyi, Krisz, Mot Kép sziasztok !!

Vikike Kép szia itt,,remelem hamar babasodsz

sackolany
saci

Szia Szilva!
Várom pirit, aztán HSG, aztán W., aztán.....
mot

Szilva - ment a mail
saci

GyugyiKép
Aha,de azért ebből az évből is sok van még hátraKép
Hol jártok most?

MandaKépKeresztbe mindenem+++++++++++++

SaciKép,mikor tesztelsz??

WishKép,drukk neked is!

TizaKépSajnálom pirit,de ne szomorkodjKép

NoémiKép
Hogy vagytok?

Tündi,AmicaKép Hogy repül az idő!?De most már szeretnénk ám képeket is látniKép

AKit kihagytam bocsiKépKép
Mindenkinek pusszKép
Vendég

TizaKép
Nálunk is hasonló volt a helyzet, úgyhogy....Kép Csak fel a fejjel!!! Pityeregd jól ki magad, utána meg újult erővel előre!!! Különben is, süt a nap!Kép Ha gondolod, valamikor megint összefuthatunk, ha nem vagyok rosszulKép

SzilcsikeKép
Akkor úgy néz ki, mégis lehet, hogy használ ez a P-kezelésKép Ugye Te is pénteken mész dokinoz? Nagyon drukkolok, hogy most jöhessenek a fagyibabák!

SackóKép
Köszi jól, az új kismamanackómbanKép Lehet, hogy még korai volt venni, de tényleg csak egy gatyómba fértem már csak bele. Az meg úgy lógott rajtam, mint tehénen a gatya. Nem tudom, ki próbálta fel, amikor vettemKép Szóval, az émelygésem is jobb már. Általában délután szokott beleerősíteni. Ja, meg mostanában éjjel is kell járnom pisilni. És Veled/Veletek mizujs???? Mikor tesztelsz?
gtünde

EllaKép
Szia! Hát én max. hétvégén tudok képet rakni, ha kapok. Amit nagyon remélek!! Te hogy s mint?
gtünde

Sziasztok, nekem nincsenek jó híreim.
Éjszaka elkezdtem vérezni, úgyhogy reggel, mivel be voltam fosva rendesen csináltam egy tesztet, ami annak rendje és módja szerint negatív lett.
Remélem Manda jobb hírekkel jön Kép

wish

Wish
Ne mááár!!
Tuti h teljesen - lett,de azért még menned kell vérvételre,nem?
Vendég

Wish Kép Kép Kép
Mennyire vérzel?

Kép
Kép
szilva069

SzilcsiKép
Tudom, hogy nem kellene így elkeseredni és hogy sikerülhet a következő, de annyira nem tudom elképzelni, hogy ennyi tüszőből miért nem jött össze.

SackóKép
Remélem nálad még minden rendben. Szurkolok, hogy a lombikra már ne kerüljön sor. Egyébként egy másik topicban is lombik előtti spontán hónapban lett épp most babás valaki. Lehet, hogy ez a lombik a mumus a mensinek.

Kép
Kép
tiza

WishKépKépKép
Ne máááááár!! Bizti-tuti, hogy menzis vérzés???
gtünde

TizaKép
Melyik topikban? Én szeretek ilyen pozitív történéseket olvasgatni!
gtünde

TüncsiKép
Szívesen találkoznék veled. Ma nem érek rá, de kedd, szerda, csütörtök bármelyike jó. Azért annyira nem vagyok padlón.

WishKép
Sajnálom. Most tök lelkiismeretfurdalásom van, hogy itt nyavalygok, pedig neked sokkal rosszabb lehet. Nagyon együttérzek veled, de még ne add fel!

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Okés, akkor még lefixáljuk. A rosszullétet magamra értettem, mert délutánra szokott beerősíteni az émelygés, akkor meg nem nagyon vagyok társasági lényKép De remélem, Te sem leszel rosszul!
Különben én mindig ezekből a pozitív történetekből merítettem erőt a továbblépéshez. Olyan jó volt ilyeneket olvasni.
gtünde

Wish KépKép de amugy is nem korai a verzes? nem lehet, hogy ez mastol van? tudom,,ez hulyen hangzik,,de talan, lehet....
en meg picit bizakodok,,jo ??

lanyok:
Az en tesztem meg odebb van, csak szombaton lehetne...

Tuncsi, Kép lasd fenti mondat. Orulok, hogy mar van "hivatalos" kismamagatyad is...jo erzes lehet..es igen !!! en is szeretem a + torteneteket,,engem is ezek huznak...
saci

Manda Kép ?????????????
saci

SzilvaKép
Nem nagyon, de időnként jön egy kis ez-az. De ez nem is zavarna annyira, ha mellette pozitív lenne a teszt, de sajnos hófehér Kép

SaciKép
35 ciklusnapon vagyok, ez már tuti a mensi kezdete, a hasam is idönként olyanokat görcsöl, hogy majd leesek a székről.

wish

TüncsiKép
A Babát szeretnékben Beuka. Egyébként én is szeretem az ilyen történeteket olvasni. Ezért is kukkolok át más topicokba is. Bocs a rosszullétet magamra értettem, látszik hogy mennyire csak magammal foglalkozok ma, de nagyon sz@r kedvem van.

Kép
Kép
tiza

Wish Kép
Még ne add fel!

Manda most küldött sms-t Kép
Sajnos nem sikerült nekik a lombik Kép

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Nehogy már elnézést kérj ezért! Inkább én tűnök önzőnek, hogy Te menzizel, én meg a magam rosszullétével vagyok elfoglalva. Úgyhogy, téma túltárgyalva. Ha egyikünk sem lesz rosszul, talizunkKép
gtünde

MandaKépKépKép
Annyira sajnálom. Pedig nagyon bíztam benne, és úgy is éreztem, hogy most sikerült Nektek. A francba!!!!
gtünde

Na, lányok úgy látszik ez egy fekete nap. Tele rossz hírekkel.

MandaKép
Én is nagyon sajnálom. Sajnos nem jött be az együttpocakosodás. Pedig én is bíztam benne.

TüncsiKép
Ok. Akkor holnap lefixáljuk. Ha nem jön közbe semmi, felőlem holnap 4-kor is talizhatunk.

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Oksi. Remélem, hasonlóan napos idő lesz!
gtünde

TüncsiKép
Hát a nap az már nagyon hiányzott. Napokig csak hóesést láttam. Szlovéniában megállás nélkül esett. Most néztem az időjárás előrejelzést. Arra a 4 napra is végig havat mondanak, amikor Ausztriában síelünk. Remélem addig módosul, még messze van.

Kép
Kép
tiza

TüncsiKép
Egyébként még nem menzizek. Nem is értem mi van, de az előző hónapban is így volt. Mikor elmegyek WC-re van egy kis piros vér. Az előző ciklusomban is 2 v. 3 napig csak ennyi volt és csak utána jött meg rendesen. Pont aznap, amikor kellett volna. Most is csak kedden v. szerdán kellene megjönnie. Szerintetek ez normális, mitől lehet?

Kép
Kép
tiza

TizaKép
Nekem is mindig az első két nap ilyen gyengus volt, aztán rendesen begörcsöltem és jött a niagaraKép Gondolom, most kezd el leválni a mnyh., aztán majd beindul rendesen.
Olyan furi, hogy dec.-ben menziztem utoljára. Valahogy fel sem tűnik, hogy azóta sem. Mondjuk nem is hiányzikKép
gtünde

próba
nyuszifülû

Manda Kép KépKépKép
nem hiszem ezt el !! nagyon sajnalom !!!!

Wish Kép a tiedet is,,KépKép nem is tudom, hogy akkor most mit csinalsz? varsz 3 honapot es mesz tovabb???parod hogy vette a hireket?

mindkettotoknek kuldom a banatuzoket es drukkolok, hogy egy napon jo hirekkel is gyertek. ++++++++++++
saci

TüncsiKép
És akkor melyik napot vetted az elsőnek? Mert én a múlt hónapban azt, amikor igazán megjött. A napi pár csepp vér sztem az nem menzi.

Kép
Kép
tiza

Hurrá! Bent vagyok!
Sziasztok! Első találkozásunk. Üdvözlök mindenkit!
Látom mindenkinek meg van a BAJ-a! Sajna!
Gondolom sok mindent láttatok már ezen az oldalon, én nem olyan rég óta böngészek, van egy kis gondom, hátha tudtok segíteni tanáccsal. Szeretnénk babát. MÁr másfél éve próbálkozunk. Orvosnál még nem voltam, most vettem rá magam. A mensim hosszú 35-38 napos. Ez természetes? Már mindenféle betegséget diagnosztizáltam magamnak (hormon, stb..). A vicc az, hogy utoljára január 13-án volt meg. Most meg ugye február 27. Kicsit késik.(11 nap) Vettem tesztet. Negatív. A hasam jó pár napja fáj, de semmi. Kezdek begolyózni mostmár ne kerülgessen. Szívem szerint annak örülnék ha meg sem jönne. Hát, de csak álom. A világ legrosszabb, vagy legjobb dolga amikor egy picibabát látsz, és nem a tied. És rád mosolyog, és nem a tied. Fokozva a dolgot, ha egy reklámban van picur, akkor is összeszorul a torkunk. Természetes ez???? Na litániáztam egy kicsit!!
nyuszifülû

TizaKép
Hát decemberben is már 13-án így kezdődött, de én 16-át vettem első napnak. A csajok is azt mondták, hogy akkortól kell számolni, amikor rendesen megjön.
gtünde

De jó annak aki ki tudja számolni! Kép Én még azt sem tudom kiszámolni rendesen mikor vagyok középidőben, annyira össze-vissza van.
nyuszifülû

Manda Kép
Basszus, nem hiszem el, hogy neked sem sikerült Kép
Annyira sajnálomKép

SaciKép
Nem tudom, gondolom igen, mi mást tehetnék?

wish

NyusziKép
Akkor használj LH tesztet. Persze ha nem tudod mikorra várható, akkor elég költséges is lehet. 5 db (Babymark) kb 1900 Ft a Rossmanban, de azt ketté lehet vágni hosszában valami éles szerszámmal és akkor már 10 db-od van ugyanazért a pénzért. Ha 35-38 naposak a ciklusaid, akkor kb. a 16. naptól már kezdhetsz tesztelgetni.

Kép
Kép
tiza

Wish Kép bocs,,vegul is hulyeseget irtam - mar megint,,
persze, hogy menni kell elore ! KépKép ++++++
En gondolkozom egy orias tisztitokuran mostansag...allitolag az is sokat szamit..es igy a lombik elottre felturboznam a szervezetemet.. teged ez nem erdekelne? vagy mar ugy vagy vele, hogy tobb hokusz-pokuszt nem probalsz ki?

Nyuszifulu Kép szia itt...
saci

Nyuszifülű Kép
Én azért egy orvoslátogatást is javaslok. Már másfél év elrepült....
mot

Szia Fülcsi!Kép
Üdv itt! Szerintem mindenképp keress föl egy dokit, nehogy komolyabb gond legyen. Ha meg mégis baba, az külön öröm. Másfél év sikertelenségnél meg már tanácsos is felkeresni egy hozzáértő embert. Az meg természetes, hogy rossz érzés várandós mamikat és kisbabákat látni. Ide nyugodtan írj, meghallgatunk, ha tudunk, segítünk.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: