Sziasztok csajok!
Az egyik szemem sír, a másik nevet.Mindenesetre jól megkönnyeztem akit kellett.
Wish, Póci! Nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült. Ez van, ilyen igazságtalan az élet, egyesek a konyhakőre potyogtatják a gyerkőcöket, mindezt, úgy mintha egy pohár lenne, mások meg szenvednek helyettük is. Együttérzek.
Inari! Ugye-ugye kettős csoda vagy. Mostmár pedig duplán kettős csoda. Hááááát, nem semmi gyerekeid lesznek, az már biztos. Annyira szurkoltunk neked Seca is és én is, és olyan jó ezt mondani. Gratulálunk, és kívánunk neked is nagyon-nagyon boldog babavárást.
Amúgy miért nem lehet sajtot enni? És az omega3-tól tényleg okosabb lesz?
Réka! Drágám te minden héten jössz valami jó hírrel, hihetetlen vagy. Mi lesz a jövő héten, el sem tudom képzelni. Új gyerek - új kocsi - mégegy új gyerek - ???????
Gigi! Örülök, hogy jobban vagytok, gyorsan átmenetetek ezen a tüdőgyuszin is. Szuper, hogy veled bármi történik nem tudod elveszíteni a stílusod, és mindig magad maradsz!
Enigma! Tényleg rossz lehet, hogy nincs itthon szülinapján a férjed, és még a kicsik is nyűgik. De majd bepótoljátok. Ügyes légy.
Timi! Ez elég hosszú útnak tűnik még, nem is gondoltam, hogy így megy. Azt hittem, hogy elmentek az andrológushoz, ad egy papírkát, és kész. Vagyis így lenne a normális.
Kata! A kutyus tényleg tündéri, gondolom jól elvagytok együtt. Mi a neve?
Én nem tűntem ám el, csak a tesómék költözködnek, és ez teljesen lefoglal. Kb. 50-szer mászok fel a harmadikra pár óra alatt, néha tényleg csak mászok. De nem baj, úgyis fogyni kell. Az izomláz meg plussz ráadás. Most épp sárgaborsó főzit főzök, már azon gondolkodom, hogy kellene valami magától keverőt készíteni, mert a karom be van durranva, magyarul majd be sz....