A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Még egy gyönyörű baba! KépKépKépKép Ági! Óriás gartula mégegyszer!
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Eszti: gyors kilábalást nektek a fránya sárgaságból Kép Annak nagyon örülök, hogy az Istvánban ilyen profik a csecsemősök Kép A képek meg tündériek Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok Kép
<font color="ff0000"><font size="+2">Alina most küldött sms-t Kép
"2006.02.24-én 22:10-kor természetes úton megszületett kisfiunk Márk 58 cm-rel és 4190 grammal Szép és egészséges Kép"</font></font>

Hatalas graula Nekik Kép
Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok finom tejcsit nekik Kép

Annácska 34+5

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Gratulálok minden anyukának és minden babának!
Olyan szépek a bébikKépKépKépKép

Próbálok visszaolvasni...
Lettymama2

Alina: gratulálok! Kép

cory
Budapest

Lyly: gyógyulj meg hamar!!!

Cory: akkor eljött végre a nagy vásárlások ideje!!KépKép

Ági: gyönyörű a kis Petike!!Kép

Eszti: édes a kisfiad!!!
Úgy látom profi anyuka leszel mire hazamész! Tényleg nagyon jó, hogy ennyi segítséget kapsz!!
Hogy masszírozták a hasát??

Ma délután jót aludtam a két kicsivel, ma pont egyszerre aludtak elKép

Kép róluk, Dorina nagyon koncentrált, hogy ne essen ki a baba a kezébőlKép

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tündéri babócák!

Lyly,
Köszönöm, megvagyunk, remélem kihúzzuk jövő hét végéig... Még van némi dolgom.
Te tudsz MMSt fogadni/felrakni a babanetre?

Zsu, Babetta, felírtam a ti számotokat is, ha addig még egyben lesztek mire én nem, lehet, hogy írok.
katicuska

ALINA: végre!!! GRATULÁLOK!!!!
Szép nagy baba lett!!KépKépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: nagyon édesek együtt Kép Dorina koncentrálása érthető, komoly feladata van Kép

cory
Budapest

Alina Gratula!!!!KépSzép nagy fiúKép

Babetta mintha lassan mi jönnénk!Kép
becsi
Iklad

no még egyszer... elszállt... Kép

Alina
Isten hozta a kis csöppöt!

Eszti, Ági
Gyönyörűek a kisfickók!

Viko
Nagyon -nagyon köszönöm a tappancsos képeket!
Már fel is használtam Kép
Remélem ebből a 11 tervből egyet csak nyerek... nagyon jót tenne...

Mi pakolászunk gyerek nyomakszik ezerrel... Kép
Mindenkinek minden szépet és jót!

Még egyszer köszi puszi... Kép Kép Kép Kép

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Köszi hogy gondolsz ránk, én is gondolok rátok, hogy nektek már ott van Bence. Most hogy látom a képeket és Ági kisfiát Petit most megint menni, akarok. Olyan édesek. Így most hétfőn jöhetek haza?

Nicika
Tudod én nagyon félek a szüléstől, de én is szeretném olvasni.

Alina
Nagyon gratulálok és sok tejcit!!

Tünde nagyon édesek a lányok

Majd teszek fel 39 hetes pocak képet, remélem már nem lesz 40. heti csak kézben Leventével.

Kép

És itt éppen megdolgozza anya hasát.

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde a lányok is tünemények! Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Babetta
Nemsemmi a pocakod!
Jól meggyúrta a kiskölök! Kép

Nici
Engem is érdekel a történetetek!
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="aa00aa">Jó estét!
Már kétszer megette a bényet a hsz-emet, úgyhogy megsértődtem és elmentem aludniKép

No, látom, Alina előkerült, akkor megnyugodtam, és nagoyn sok boldogságot kívánok Márk babának és a szüleinek is!

De jó, hogy ilyen sok babaképet raktok fel, ebből még sokatKép

Mamacka, van még talpacskás, találtam neked egy csomót, át is küldenémKép

LylyKép
Nekem mondjuk az öreg pingvinanyó jut inkább eszembeKép De komolyan mondtam a páros lábat, nekem muszáj is volt megtanulni,, hogy nem veszélyeztessem a babát a le-fel mászkálással, de jó is, mert így a hasizom tudja irányítani a lábakat és nem terhelődnek sem a belső izmok, sem a méhszáj.
Gyezsu jól van, köszöni, költöztek és még sok intézkjedni-tanulni-doloznivaló van, internet pedig nincs, de ahogy lesz, majd bejelentkezik.

Én pedig elmentem Megatoysba(nem azért, mert kedvelem, hanem, mert ide volt a családom egydül hajlandó elutazni,mert ez közel van) olyan "különleges" dolgokat vásárolni, mint pamut benti babasapi, zokni újszülöttnek és tetra cseh pelenka. No, ebből sikerült leértékelt sapihoz hozzájutni - ugyanis nem volt megkötője, valahogy lefelejtették Kép - igaz, így csak 99 ft volt, ellentétben az összes többi "normális" sapival, ami 1900 és 3900 ft között kóstált...
Zoknit újszülött méretben nem lehet kapniKép
A tetra pelus pedig olyan vékony volt, hogy át lehetett látni rajtaKép
Viszont volt mindenféle színű és mintájú kis- és nagypárna csecsemőknek és három ajtós szekrényekkel is teli volt a bolt... szóval csupa rendkívül hasznos dolgot árulnak ottanKép

BabettaKép Fantasztikus a félredolgozott pocakképedKép Nagyon sokat gondolok rád. Most már csak kicsi van hátraKép

TündeKép gyönyörűek a lányok együtt! Látszik, milyen nagy a felelősség Dorinán, biztos nagyon büszkék rá a szülei és ezt ő tudja isKép

No, én most el, Megasztár van, az én fiam máris elkezdett csápolniKép Szép estét!</font>

indianyo

Cory, állat a hazahozós ruci! Kép Vagesz lesz.
Alinanak hatalmas gratula ehhez a hatalmas babához! Kép
Babetta, ez a pocak! Nyomás a kórház!! Kép Kép
Tünde, hát nem túl finom mozdulatokkal az alhasát átmozgatták, majd a két lábát felhúzva nyomták az alhasát, hogy a fencója picit kifelé jöjjön - na akkor jöttek a pukik rendesen. Aztán pedig a kaksi is. Persze hozzá is nyomott, de nem kellett végigszenvednie, míg átér rajta. És adott hozzá ilyen édes kis hangot, mint amikor valami nagyon jól esik neki. Kép Hát valahogy így.
Tündém, ez a sérószerkezet naggggyyyon édes!!! Kép Aranyosak a kiscsajok nagyon!

Ági, neked is gyönyörű a fiad! Kép

Mamacka, tervezgess ügyesen, aztán hajrá! Ja, neked még külön akartam mondani, hogy majd részletesen beszámolok priviben a dokinkról, gondolom érdekel, hogy milyen volt vele szülni - csupa jó dolgot fogok írni, nagyszerű ember, nagyszerű orvos, a szülésznő nem különben!!! Szóval nagyon jó kezekben vagy te is és Áron baba is, a kórházról nem is beszélve! Kép

Puszi mindenkinek!

Eszti
Vendég

Sziasztok!!!

Eszti, Ági, Tündi, gyönyörűek a kicsik!!!!

Én is én is babázni akarokKép De csak szerda utánKép

Vikó, nem semmiKép Nem elég mega a Mega???KépKépKépKépKép
A sapi viszont jó vásár volt, vehettél volna nekem isKépKépKépKépKép

Babetta, írigyellek, hogy elbírtad kapni ezt a pillanatot!!! Nekem csak videón van megörökítve... De nem semmi, az biztosKép

Kár hogy hétvége van, nem írtok annyian. no persze nyilván az is belejátszik, hogy sok az újonnan szült anyuci, akik nem érnek ráKép De ahogy nőnek a kölkök, egyre több időtök lesz (remélem) babanetezniKépKépKépKép

Én ma rendbevágtam a szobánkat, az utolsó polcigKép Jól el is fáradtam, de ideje volt márKép Kíváncsi vagyok, mennyi ideig marad ilyenKép (hogy úgy mondjam nem vagyunk egy rendes népségKép) Jó, szvsz az is közrejátszik, hogy 3, lassan 4 ember él egy szobában, az összes cuccával együtt. Iszonyatosan kevés a helyünk....és sok a cuccKép Meg a játék..

Zsu
37+5

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Viko: nem tudom, kinyitottad-e a szekrényeket. Én azon szoktam kiakadni, hogy a gyerekbútorokban is szinte csak akasztós rész van. Nekünk speciel felnőttként sincs sok akasztós cuccunk, de a gyerekeknek összesen kb 4 ing.

cory
Budapest

<font color="aa00aa">CoryKép Nem nyitottam ki, igazából annyi ilyen bazi nagy szekrény volt a bejáratnál, hogy alig tudtunk bejutniKép szerintem úgy érettségiig belefér az összes gyrekruha egy ilyenbe, de lehet, hgoy különm szoba kell nekiKép

EsztiKép De jó, hogy ilyen csodaklassz nektek ottKép Innen már könnyű lesz minden, akkor pluszt kaptok a sok segítő embertőlKép

Jaj, én is beszéltem Ágiboszival, ott volt vele a kisfia, és bár a hangja kicsit fáradt volt(ÁginakKép), de nagyon boldog isKép

ZsuKép Igen, ma megaélvezet van nálunkKép Be is nyomtam egy zacskó vaníliás nápolyit, mert annyira elfáradtam, hogy már melegíteni se tudtam egy kicsi vacsit. Jó kis ürügy a nassolásra KépKépKép</font>

indianyo

ja, CoryKép Teljesen igazad van: újszülötteknek nélkülözhetetlen az akasztós szekrényKép

indianyo

Vikó
Elfelejtetem kérdezni, hogy nézted e a kori gálát? Én néztem, láttam már jobbat is.
Most a Megát nézem 5 embert már most kiraknék.

Zsu
Nem nehéz ezt a pillanatot elkapni, mert napjába ötvenszer így csinál pl most 1 órája folyamatosan. Ez szerintem nem azt jelenti hogy kiakar jönni.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="aa00aa">BabettaKép Néztem a gálát, de csak fél szemmel, mert pont akkor volt nagy hajtás a munkában. Általában egyébként nem értek egyet a bírói testülettel a műkorcsolyában. A nőknél például rendre botrányos a részrehajlás.
No, előbb-utbb majd jön a bebóca, addig pihinkézzélKép</font>

indianyo

Végre bejutottam. Remélem el is küldi... Kép Mondtam már, hogy szeretem a babanetet???? Kép

Na, de a lényegre!

Alina!
Hatlamas gratula nektek! Szép nagy fiatok van!!!! Kíváncsi leszek a történetedre nagyon!

Nici!
Nem az a lényeg, hogy csak pozitív és "fájdalom mentes" történeteket olvassunk. Mindenkinek fáj a szülés (bár Cory mesélt egy barátnőjéről, aki nem érezte). Szóval kíváncsiak vagyunk szerintem mind. Midnegyik történet erőt ad nekünk, akik még hátra vagyunk, hogy túl lehet élni. Kép Vagy legalábbis én így vagyok vele. Kép

Babetta!
Kitartás!!!! Kép Nemsokára a kezedben lehet a fiad. Kép Már olyan sok időt kibírtál, ezt már féllábon is megcsinálod! Kép

Cory!
Nem értelek! Kép Fel kell akasztani mindent és akkor már van értelme az akasztós szekrénynek. Nem érted te a szegény tervezőket, akik tuti átgondolták a dolgot és legalább 5 gyereket nevelek fel eddig szörnyű polcos rendszerrel és úgy gondtolták, hogy az akasztós módszer sokkal hatékonyabb, mert hamarabb megvan a ruha, amit rá akarsz adni a gyerekre, ezen kívül még vasalni sem kell, mert a vállfán kirúgja magát. De ha igazán jó szülő akarsz lenni, akkor mini vállfát kell ám venni a szekrényhez, amit persze a forgalmazó barátja gyárt, nem kevesebb sikerrel. KépKépKépKépKép

Na, látszik, hogy fáradt vagyok, mert sok hülyeséget bírok összehordani. KépKépKépKép

Megyek vissza tv-t nézni, nem fárasztalak tovább benneteket!

Puszika:
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziastok megintKép

Vikó, mi is épp ezen dühöngtün ka múltkor, hogy az amerikai, aki háromszor esett, több pontot kapott mint a japán aki hibátlanul korizott végig....

Cory, röhögni fogsz, de most épp azon bosszankodom, hogy kivasaltam a kislányom nyári ruháit, ésm ost ne mtudom hova felakasztani, mert nincs akasztós szekrényünkKép Most rakhatom ki a fürdőszobába, mert ott van egyedül.....
Összehajtani meg nem lehet ezeket a csupa-csipke csodákat, mert összegyűrődik.....

Alina, neked is óriási gratula!!!! MIlyen nagy babák születnek mostnaában!!!!

Erről jut eszembe, a barátnőmet írtam a múltkor hogy megszült emlékeztek? 4390 g volt a kislány és 54 cm. Most beszéltem csak vele, mert eddig vagy ő nem ért rá, vagy én, és Simán szült, hüvelyi úton, gátvédelemmel!!!! 38 cm volt a fejkerülete. Szóval Lyly, (meg még nem tudom kinek nagy a babája Babetta talán?) meg lehet nyugodniKépKépKépKépKép
Én leakadtam amúgyKép

Zsu
37+5 (még fél óráig...)

www.mamami.hu
zsuzsófi

Alina! Hatalmas gratula! KépKépKép Kicsi Márk! Isten hozott! KépKépKép

(Gergő baba alighanem irigykedik, mert ma egész nap enne és enne KépKép)

Vok: szekrény KépKép

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Babetta! Ez a pocak! KépKépKépKép
A mocorgásból meg ne vonj le messzemenő következtetéseket! KisFarkas még az 5 percesek közt is nyújtogatta a lábát + menekült a szívhang hallgatás elől. KépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="119911"> Sziasztok!
Eszti, Ági,

nagyon helyes kisfiaitok vannak!
Eszti,
de jó, hogy ilyen klasszak nálatok is a csecsemősök. Ez tényleg így van, hogy kérdezni kell és akkor segítenek! Lidi is így szokott beájulni kaja után! Nagyon édes. Kép Kitartás a "szolihoz" Bencének!
Alina,
nagyon-nagy gratula Nektek Márk babához! Nem semmi méretek! Kép Kívánok Nektek minden szépet és jót! Kép
Tünde,
nagyon helyesek a lányaid! Ez a hajas baba gyönyörű! Bettina most hány kiló? Látom, hogy gyarapodik. Kép
Cory,
klassz a ruha a kiscsajnak.
Babetta,
hát... elhiszem, hogy ezzel a pocóval nem könnyű már! De kitartás!

Minden finiselőnek nagyon szorítok!

Puszi:
A és L</font>
angi79

Eszti, Ági,

Eszti,
de jó, hogy ilyen klasszak nálatok is a csecsemősök. Ez tényleg így van, hogy kérdezni kell és akkor segítenek! Lidi is így szokott beájulni kaja után! Nagyon édes. Kép Kitartás a "szolihoz" Bencének!
Alina,
nagyon-nagy gratula Nektek Márk babához! Nem semmi méretek! Kép Kívánok Nektek minden szépet és jót! Kép
Tünde,
nagyon helyesek a lányaid! Ez a hajas baba gyönyörű! Bettina most hány kiló? Látom, hogy gyarapodik. Kép
Cory,
Babetta,

Puszi:
A és L</font>
angi79

Eszti, Ági,

Eszti,
Alina,
Tünde,
Cory,
Babetta,

Puszi:
A és L</font>
angi79

Helló Lányok
Csak egy gyors bekukkantás. Remélem nem ma megyünk szülni mert nálunk elég ramaty idő van.
Ráadásul a párom tök beteg és ilyen állapotban nem tudunk apásan szülni Kép, pedig nagyon szeretnénk. Drukkoljatok, hogy a lányom bírja még egy pár napot a pocimban, amíg a férjem felépűl.
Alina: Nagyon sok boldogságot kívánok a kis fiadhoz Kép
Gyöngyi 39+6

Kép

Kép
pgyöngyi

Helló Lányok
Csak egy gyors bekukkantás. Remélem nem ma megyünk szülni mert nálunk elég ramaty idő van.
Ráadásul a párom tök beteg és ilyen állapotban nem tudunk apásan szülni Kép, pedig nagyon szeretnénk. Drukkoljatok, hogy a lányom bírja még egy pár napot a pocimban, amíg a férjem felépűl.
Gyöngyi 39+6

Kép

Kép
pgyöngyi

Helló Lányok
Gyöngyi 39+6

Kép

Kép
pgyöngyi

Zsu: lehet, hogy velem van a baj, de én nem bírom a csupa csipke csodákat Kép Akasztós szekrényünk van. Egy. Bőven elég is az összes akasztós ruhánknak. Amin én kiakadtam, hogy anno kerestem a fiúknak ruhás szekrényt, és volt olyan 3 ajtós szekrény, amiben mindhárom akasztós volt, de hogy kettő az az tuti. Na, ez szerintem felesleges pazarlás. Illetve úgy vagyok vele, hogy a nagy piacgazdaságban hadd találjak már én is olyat, ami jó nekem. Aki akasztósat akar, az vehessen olyat, de aki meg nem, annak ne kelljen otthon buherálnia a szekrényt. Mert persze mikor rákérdeztem, hogy én akár plusz pénzért polcosat szeretnék, úgy néztek rám, mintha a marsról jöttem volna. De lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a pénzemért (ráadásul ezek nem két fillérbe kerülnek) olyat kapjak, amilyet akarok Kép

Ma megyek, és felfedezem az egyik új bababoltot itt a környéken Kép

cory 37+3

cory
Budapest

Zsu: lehet, hogy velem van a baj, de én nem bírom a csupa csipke csodákat Kép Akasztós szekrényünk van. Egy. Bőven elég is az összes akasztós ruhánknak. Amin én kiakadtam, hogy anno kerestem a fiúknak ruhás szekrényt, és volt olyan 3 ajtós szekrény, amiben mindhárom akasztós volt, de hogy kettő az az tuti. Na, ez szerintem felesleges pazarlás. Illetve úgy vagyok vele, hogy a nagy piacgazdaságban hadd találjak már én is olyat, ami jó nekem. Aki akasztósat akar, az vehessen olyat, de aki meg nem, annak ne kelljen otthon buherálnia a szekrényt. Mert persze mikor rákérdeztem, hogy én akár plusz pénzért polcosat szeretnék, úgy néztek rám, mintha a marsról jöttem volna. De lehet, hogy bennem van a hiba, hogy a pénzemért (ráadásul ezek nem két fillérbe kerülnek) olyat kapjak, amilyet akarok Kép

cory 37+3

cory
Budapest

cory 37+3

cory
Budapest

Sziasztok!Kép

Tegnap írtam egy hosszút, csak elszállt...Kép Mostanában meg nincs időm arra, hogy ilyenkor újra nekilássakKép Megpróbálom megint!

Ági! Nagyon szép kisfiad van, mégegyszer gratulálok hozzá!

Eszti! Bencus is valami csodaszép fiú! Remélem a szoli meghozza hatását, és mehettek haza hős fiatokkalKép Nem semmi, milyen ügyes Anyuci leszel, majd záporoznak a kérdések! Jó lenne ezt a hasmasszázst megtanulni, mert szegény pici fiam úgy tud szenvedni... Azt olvastam, hogy csak 5 hetes kortól lehet napi szinten maszírozni.

Angi: Bimbóvédő elhagyása: mikor Boti nagyon ideges (főként éjszaka), akkor szinte lehetetlen anélkül bepróbálkozni, mert nem is tudja védő nélkül bekapni, meg csak nagyon durvánKép Mikor nyugodtabb, akkor szoktam próbálni. Illetve, ha ideges is, és már pár korty után kezd nyugodni és a bimbót is eléggé kiemelte, akkor leveszem a védőt és úgy szopizik tovább! Sokkal jobb lenne mindig a védő nélkül szoptatni, mert összehasonlíthatatlan érzés... igyekszünkKép

Nici: Igen, a kisebesedés, vérzés miatt használtam a védőt! Nem is a fájdalom miatt, hanem rémisztő volt látni, mikor Boti miattam bukott véreset! Szüléstörténetedet én is várom. MÉg én is lógok a miénkkel, de csak azért, mert nekem sem álmaim, terveim szerint alakultak a dolgok! De ma már semmi más nem számít, senki mással nem cserélnék, mint ahogy gondolom Te sem, mert Szintike kárpótol mindenért! Hogy vagytok amúgy?

Cory: Nem semmi kis ruciba fog hazamenni a csajszikádKép Nagyon klasszKép

Vikó: Végre!!! Te is vásárlás???Kép Jó vásárt csaptál a sapival, ügyi vagy! Megára kibuliztátok magatokat?Kép

Alina! Végre-végre!!! Nagyon gratulálok Nektek, ügyesek voltatok! (Mi meg szépen lassan elköszönünk a súly-dobogótólKép Még itt van Szisz, Babetta, Lyly, Vikó...és szép súlyú gyermekeikKép)

Tünde: Infacol bejött, de azóta nem használtam, pedig lehet jó lett volna. Csak akkor akarom adni, ha nagyon-nagyon muszáj! Gyönyörűek a csajok! Dorina nagyon ügyes voltKép

Babetta: Csodaszép óriási pocakod van! Jól megdolgozta LeviKép Épp tegnap előtt néztük meg Apával a videot, amit a pocakosságom ideje alatt készített. Végig bőgtem, olyan szép poci m voltKép

Nekünk elég nyomasztó éjszakánk volt! Apával felváltva őrködtünk, bár inkább Õ! Tegnap előtt beriasztott az a rohadt légzésfigyelő. Mondjuk szerintünk nem volt megfelelőre állítva az érzékenység, meg Boti is keresztbe fekszik a kiságyba, így lemozdulhatott a panelről...remélem, bár még mindig nem vagyok nyugodtKép

Most mennem kell, mert éhes a kis zabagépKép

Majd még jövök!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!Kép

Tegnap írtam egy hosszút, csak elszállt...Kép Mostanában meg nincs időm arra, hogy ilyenkor újra nekilássakKép Megpróbálom megint!

Eszti! Bencus is valami csodaszép fiú! Remélem a szoli meghozza hatását, és mehettek haza hős fiatokkalKép Nem semmi, milyen ügyes Anyuci leszel, majd záporoznak a kérdések! Jó lenne ezt a hasmasszázst megtanulni, mert szegény pici fiam úgy tud szenvedni... Azt olvastam, hogy csak 5 hetes kortól lehet napi szinten maszírozni.

Angi: Bimbóvédő elhagyása: mikor Boti nagyon ideges (főként éjszaka), akkor szinte lehetetlen anélkül bepróbálkozni, mert nem is tudja védő nélkül bekapni, meg csak nagyon durvánKép Mikor nyugodtabb, akkor szoktam próbálni. Illetve, ha ideges is, és már pár korty után kezd nyugodni és a bimbót is eléggé kiemelte, akkor leveszem a védőt és úgy szopizik tovább! Sokkal jobb lenne mindig a védő nélkül szoptatni, mert összehasonlíthatatlan érzés... igyekszünkKép

Nici: Igen, a kisebesedés, vérzés miatt használtam a védőt! Nem is a fájdalom miatt, hanem rémisztő volt látni, mikor Boti miattam bukott véreset! Szüléstörténetedet én is várom. MÉg én is lógok a miénkkel, de csak azért, mert nekem sem álmaim, terveim szerint alakultak a dolgok! De ma már semmi más nem számít, senki mással nem cserélnék, mint ahogy gondolom Te sem, mert Szintike kárpótol mindenért! Hogy vagytok amúgy?

Vikó: Végre!!! Te is vásárlás???Kép Jó vásárt csaptál a sapival, ügyi vagy! Megára kibuliztátok magatokat?Kép

Alina! Végre-végre!!! Nagyon gratulálok Nektek, ügyesek voltatok! (Mi meg szépen lassan elköszönünk a súly-dobogótólKép Még itt van Szisz, Babetta, Lyly, Vikó...és szép súlyú gyermekeikKép)

Tünde: Infacol bejött, de azóta nem használtam, pedig lehet jó lett volna. Csak akkor akarom adni, ha nagyon-nagyon muszáj! Gyönyörűek a csajok! Dorina nagyon ügyes voltKép

Babetta: Csodaszép óriási pocakod van! Jól megdolgozta LeviKép Épp tegnap előtt néztük meg Apával a videot, amit a pocakosságom ideje alatt készített. Végig bőgtem, olyan szép poci m voltKép

Nekünk elég nyomasztó éjszakánk volt! Apával felváltva őrködtünk, bár inkább Õ! Tegnap előtt beriasztott az a rohadt légzésfigyelő. Mondjuk szerintünk nem volt megfelelőre állítva az érzékenység, meg Boti is keresztbe fekszik a kiságyba, így lemozdulhatott a panelről...remélem, bár még mindig nem vagyok nyugodtKép

Majd még jövök!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!Kép

Majd még jövök!

Anita

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Csema,
üdv újra otthon! Kép

Eszti és Ági,
nagyon stramm kiscsávók! Kép

Cory,
mi is rózsaszínben jövünk majd haza! Kép

Alina,
gratulálok Márk születéséhez, jó egészséget kívánok nektek! Kép

Babetta,
húú, ez ám a nagy poci! Kép És hogy gyúrnak benne! Kép

nadine81

Sziasztok!

Csema,
üdv újra otthon! Kép

Eszti és Ági,

Cory,

Alina,

Babetta,

nadine81

Sziasztok!

Csema,
üdv újra otthon! Kép

Eszti és Ági,

Cory,

Alina,

Babetta,

nadine81

Gyöngyi, drukkolok hogy maradjon ameddig szeretnéd a lánykád!!!

Cory, teljesen egyetértek veled egyébként, engem is mindig kiakaszt hogy csak akasztósat lehet kapni. De lehet hogy mi vagyunk maradiak nem???? Lehet ma már a nadrágot, és a pólót is válfára teszikKép

Én se szeretem a csuda-csipke ruhákat, ezért is van csak Katicának 4-5 db, de azok tetszenekKép Majd lefotózom hogy lásd milyenekKép

Anita, anno nekem is olyan sebes lett a bimbóm, hogy még be is gennyesedett, és kérdeztem is anyumat, hogy ugye a mellbimbó ne mtud leszakadni??? Tényleg nagyon csúnya voltKép Csa kaz a furi hogy bementünk a csecsemősökhöz, és ne mmondták volna hogy lehet rosszul van mellretéve a baba v. vmi. Pedig egy LLL tanácsadónál is jártunk ő is csa kannyit mondott, mint a csecsemősök: kenegessem Garmastannal, és egy napig ne szoptassak belőle csak fejjekKép

Milyen tipusú légzésfigyelőtök van?

Nekünk Babysense II, és soe riasztott. Anyuéknak BabyControll volt, szintén nem. De a Medicor pl nagyon ramaty, állandóan riaszt...

Na puszikállak benneteket, megyünk a Corába, anyu meg akar lepni egy pulcsivalKép Nem utasítom visszaKép

Zsu
37+6KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Cory, teljesen egyetértek veled egyébként, engem is mindig kiakaszt hogy csak akasztósat lehet kapni. De lehet hogy mi vagyunk maradiak nem???? Lehet ma már a nadrágot, és a pólót is válfára teszikKép

Én se szeretem a csuda-csipke ruhákat, ezért is van csak Katicának 4-5 db, de azok tetszenekKép Majd lefotózom hogy lásd milyenekKép

Anita, anno nekem is olyan sebes lett a bimbóm, hogy még be is gennyesedett, és kérdeztem is anyumat, hogy ugye a mellbimbó ne mtud leszakadni??? Tényleg nagyon csúnya voltKép Csa kaz a furi hogy bementünk a csecsemősökhöz, és ne mmondták volna hogy lehet rosszul van mellretéve a baba v. vmi. Pedig egy LLL tanácsadónál is jártunk ő is csa kannyit mondott, mint a csecsemősök: kenegessem Garmastannal, és egy napig ne szoptassak belőle csak fejjekKép

Nekünk Babysense II, és soe riasztott. Anyuéknak BabyControll volt, szintén nem. De a Medicor pl nagyon ramaty, állandóan riaszt...

Na puszikállak benneteket, megyünk a Corába, anyu meg akar lepni egy pulcsivalKép Nem utasítom visszaKép

Zsu
37+6KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu
37+6KépKépKépKép

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsu: ha adnának hozzá 100 vállfát is, még lehet, hogy gondolkoznék is rajta. De venni nem fogok Kép
Csecsemősök és a szopi: Zsoma egyértelműen rosszul volt mellen, hisz kicsúszott a szájából a mellem (vákum sehol...), na, a helyi csecsemős erre azt mondta, mikor kivettem Zsoma szájából, hogy dehát jól van mellen. Szóval ennyit a hozzáértésükről Kép

cory
Budapest

Zsu: ha adnának hozzá 100 vállfát is, még lehet, hogy gondolkoznék is rajta. De venni nem fogok Kép
Csecsemősök és a szopi: Zsoma egyértelműen rosszul volt mellen, hisz kicsúszott a szájából a mellem (vákum sehol...), na, a helyi csecsemős erre azt mondta, mikor kivettem Zsoma szájából, hogy dehát jól van mellen. Szóval ennyit a hozzáértésükről Kép

cory
Budapest

cory
Budapest

Cory! Köszi a szoptatós oldalt! Elolvastam és sok mindent tudtam meg amit nem is gondoltam volna! Kép

Ami a szüléstörténetet illeti, akkor majd beírom nektek valamikor!

Alina! Gratulálok a kisfiúhoz!

KépKép
nicika

Cory! Köszi a szoptatós oldalt! Elolvastam és sok mindent tudtam meg amit nem is gondoltam volna! Kép

KépKép
nicika

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: