A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok,

Jézusom, már 16. vagyok a táblázatban...Kép

Sasha, Kryss

Az hogy lehet, hogy Kryss 33+6, vagyis több mint 9 nappal "öregebb" nálam, és mégis az elõttem levõ napra van kiirva? Mindegy, a sorszámomon akkor sem változtatna...Kép

Egyébként a biztonsági öv merevitõ nem is jó szó, inkább terelõ. Egy lapos párna, amire ráülsz és van rajta agy tépõzáras pánt, gyakorlatilag a lábad között , Kép ezen kell keresztül vezetni a biztonsági öv alsó részét, hogy még véletlenül se a pocid közelében legyen...remélem érthetõ amit hablagyoltam...Kép

Azért megnyugodtam, hogy annyian vezetnek még rajtam kivül is...Kép...köszi a választ mindenkinek...Kép Engem is egyedül akkor zavar a vezetés, ha Kisnyuszi a bordáimat gyepálja a lábacskáival...Kép Egyébként még tudok koncentrálni.

Nyuszi
33.
Nyuszi

A méhszáj vizsgálathoz még annyit, hogy nekem minden alkalommal, mikor megyek a dokimhoz megvizsgál. Eddig, amíg 3000-es értéket írt be, akkor is mindig mondta már vizsgálat alatt, hogy szép zárt a méhszáj. Amikor 1 hete megállapította, hogy már 1000-es, akkor azt mondta, hogy már lejjebb van a méhnyak (vagyis megrövidült, nelem egybõl 2 értéket..), de a méhszájak külsõ és belsõ, még zártak.

Hétvégén utazunk a szüleimhez szülés elõtt már utoljára, aztán már a babával, amint lehet, szorítsatok, hogy ne induljon meg ott semmi, mert az ottani kórházról nem sok jót mondanak, 2 óra autóutat meg nem szeretnék végigszenvedni, meg a férjemet sem szeretném ilyenne kitenni. Persze elõzetesen megkérdeztem a dokit, hogy utazhatok-e még, és azt mondta egész nyugodtan, ha meg valami beindul csak hívjam és majd mondja mit csináljunk.
Remélem ez utóbbira még nem kerül sor.

Egyébként jól vagyok,néha-néha nyillalgat a pocakom, meg kapirgászás, bökdösés van a kijáratnál, de semmi egyéb elõjel, hacsak annyi nem, hogy kicsit több a hüvelyváladék, mint szokott, de olvastam, hogy a méhszáj választja ki. Fehér és szagtalan, tehát normális. Nektek is van ilyen nagypocisok?

Hétfõn megyek ismét ctg-re, akkor tudom meg a B strepto"kókusz" eredményét is + a vérvizsgálatét. Aztén majd jövök és beszámolok róla, hogy mit produkáltam ismét!

Vigyázzatok magatokra és nagyon kellemes hétvégét, a friss babásoknak pedig boldog elsõ napokat kívánok!

pusz:
gumicukor 35+6

KépKép
KépKép
gumicukor

Megint én,

Gumicukor, pont ilyen pocim van...Kép Te sem hiztál valami sokat...Kép

Zita,
Gyönyörû volt az esküvõi ruhád...Kép

Nyuszi
33.
Nyuszi

Sziasztok!!

Még nem tudtam elolvasni az elmúlt pár napot, de

szeretnék gratulálni Vikinek a kislegényekhez KépKépKép

és Törpiéknek ZsófikáhozKépKépKépKép

sok tejcsit és sok BOLDOGSÁGOT!!!!!KépKépKépKépKép

látom sokan vagytok már Nagypocisok, hatalmas drukk Nektek!!!KépKépKépKép

Sasha!!Kép

Annyira meghatódtam és olyan jól esett, hogy Melissa miatt
nem tetted még arhívumba az áprilisi babás táblázatot,
igazán NAGYON Kép ARANYOS vagy, de ha gondolod, tedd át nyugodtan eléggé megszaporodtak a bébik mostanság!!!KépKépKép

a táblázatot kinyomtattam már, amikor Melissát beírtad...

Puszi Nektek:

Sheila és Melissa Kép

Sasha vigyázz Magatokra, pihenj sokat!!!KépKépKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Nyuszi!

En ugy szamolom,ahogy a dokim.
Igy en holnaptol kezdem a 34.-ik hetet.Ezert irtam mara,hogy 33+7 mert en igy ertelmeztem. Te hogy szamoltad,amit szamoltal?

Bringa!
Had kerdezzelek mar!Milyen a Veszpremi korhaz?
Azert erdekelne,mert a 36-37.-ik hetben anyuekhoz szeretnek menni,es ök Zanka közeleben laknak.Ha esetleg lesz ott valami,akkor vagy Veszprembe vagy Tapolcara kell bemenjünk!

Legalabb egy kicsi fogalmam lesz akkor erröl.Bar eddig semmi nem utal arra,hogy ennyivel elöbb szeretne a picinke jönni!
Elöre is köszi az infot!

Kryss(33+7)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Örömmel értesítelek benneteket, hogy ma reggel Any kislánya megszületett. Anya és lánya jól vannak. A kislányt Lilinek hívják, 2450g és 48 cm.

Nadine
Nadine

Örülök, hogy tetszik a pocim, most már persze sokkal nagyobb, úgy nézek ki, mint egy jól méretezett nyalóka, gömbölyû has, az a nyalóka, a két pipaszár lábam meg a pálcika... Most a 36. hét végén 9 kg-t híztam, pedig ettem én mindenfélét, csülkös bablevest, mákos tésztát, rengeteg gyümölcsöt, de nem ment rám több, ugyanúgy mint elõtte sem voltam az a hízékony típus. Nem bánnám, ha maradna 2-3 kiló plusszom egy kis husikának, de hát...

Olvastam a terhesség mindentudó nagykönyvében, hogy a felszedett súlyoknak mennyi százaléka a baba súlya (38), a vér és testfolyadék (20), méh, has, comb, fenék, cici (22)súlya, méhlepény (9) és magzatvíz (11). Eszerint a baba most 3,42 kg-s lehet, bár szerintem kisebb, mert a 31. héten volt 1800 gramm. Mekkora lesz így, ha még 4 hetet egyben kibírunk? Bele sem merek gondolni... Bár mondta a doki, hogy nem lesz 4 kilós, nem kell aggódni.

na most már eldugulok és megyek haza!

gumicukor 35+6

KépKép
KépKép
gumicukor

Any!!!
Nem szép tõled hogy nem vártál megKép, sok boldogságot nektek! Ha tudsz jelentkezz!

Gumicukor!
Én is így néztem ki, most meg úgy mintha egy kosárlabdát dugtam volna a polóm alá, elég vicces hogy hátulról semmi sem látszikKép!

Forti!
Mi volt a dokinál?????????

Sziasztok Kato 39+5
Ui:Ciki de most már a harmadik vagyok a táblázatban kezdek betojni!!!
katalinka

Gumicukor!

Az elsö babamnal Oktober 1.-en az ultrahang alapjan azt mondtak,hogy 2900 gramm.Es amikor megszületett napra pontosan oktober 13.-an akkor bizony 3690 grammos volt.Kötve hiszem hogy 13 nap alatt meg annyit hizott volna.
Ezzel azt akarom,mondani,hogy en nem igazan hiszek ezekben a szamitasokban!KépKép

Anynak ismeretlenül is gratulalok a picinkehez!Minden jot!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Any!
Gratula Lili babahoz! Jo egeszseget!

Nyuszi!
En is vezettem meg a szules elotti napon is. Nalunk nem ellenjavalt. Hacsak nem vagy nagyon elkalandozo. Tehat ha ugy erzed vezess nyugodtan, de ovatosan. A balesetek veszelyesek.

Andi es Madison
andysj

Any!
Gratulálunk Lilihez!KépKépKép Sok boldogságot és sok fini tejcsit a lyánynak!
Csipkebogyó
csipkebogyó

Any
Nagy-nagy gratula Lilihez! Kép

Kryss
Nem kívánom, hogy elõbb beinduljon a szülésed, mintsem szeretnéd., de a veszprémi kórház szülészete szerintem jó. Higénikus, és egyáltalán nem ijesztõ. S nagyon sok a jó hírû orvos. Úgyhogy, ettõl ne félj! Én is bevállalom... Kép Kép

üdv,
bringa
(29+3)
bringa

Sziasztok!!
Én még új babanetezõ vagyok, de már olvasgatlak benneteket 2 hete, de csak ma regisztráltam magamat.Magamról annyit hogy ma vagyok 38 hetes terhes egy kislánnyal. Én 24 éves vagyok.Ma voltam ctg-n mert a tegnapi nem lett jó, mert keveset mozgott a baba. Szerintem olyan hülyeség ez a vizsgálat, hogy ott abban a 10 percben ficánkolnia kéne a babának amikor teszem azt alszik. Nem??Volt nektek roszz ctg-tek?
Üdvözöl Mindenkit:Bogárka
bogarka

Sziaszok!

Zsanci!

Küldhed nyugodtan a képet nekem!!!!!!!Kép Az emil cimem a profilomban található. Rákattintasz a nevemre a fejlécben és ott lesz. Postafordultával majd megy a cime a képtárnak és a jelszó isKép

Nyuszi!

A helyezések a táblázatban!: Én pl. okt.4-re vagyok kiirva, és mégis a 24. héten járok, sõt már 3 doki mondta, hogy legalább 1-2 héttel idõsebb vagyok, de a kiirás dátumán mégsem változtattak. Tehát orvosok és UH gépek alapján van a terhességi hét szerintem. A kiirás dátuma meg az utolsó mensi alapján. Azt bezzeg nem változtatjákKépKépKép

GombócKépKépKép

SzoritokKép

ANY

Gratulálok Lili babához. Nagyon-nagyon sok boldogságotKép

<pre>
Bszilvi Péter Attila 2970 g, 50 cm 2002.05.01 ( - ) 3 nap
Csilla1 Erik Gyula 3820 g, 55 cm 2002.05.08 ( - ) 1 nap
Dojika Máté 3500 g, 52 cm 2002.05.10 ( - ) 11 nap
Zsunya Péter 3800 g, 56 cm 2002.05.08 ( - ) 5 nap
Szilvi Viktória 3600 g, 55 cm 2002.05.11 ( + ) 5 nap
Kata007 Dóri 4000 g, 55 cm 2002.05.29 ( - ) 5 nap
Norci Vilike 4520 g, 60 cm 2002.05.31 ( - ) 2 nap
Martina Kristóf Gergely 3400 g, 54 cm 2002.06 01 napra pontos babaKép
Bori Katalin 4140 g, 55 cm 2002.05.30 napra pontos babaKép
Törpi Zsófia Lilla 3750 g, 60 cm 2002.06.06 ( + ) 4 nap
Viki (ikrek) Balázs 1980 g, 44 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Viki (ikrek) Levente 1560 g, 38 cm 2002.06.04 ( - ) 59 nap
Any Lili 2450 g, 48 cm 2002.06.07 ( - ) 10 nap</pre>

puszi
sasha
23+2

Kép
sasha

Üdv Boglárka
Nekem ugyan még nem volt ctg-m, de ezen már én is gondolkodtam, hogy szegény gyermeknek miért pont abban a 20 percben kell magát produkálnia?
De majd a nagypocisok reagálnak vmit.

Gombóc
Én is szorítok! Kép

bringa
(29+3)
bringa

Sziasztok

Bringa, Nyuszi, Sasha, Zita, Csics, Kataa, kryss, Conti nagyon szépen köszönöm hogy drukkoltatok. Meglett az eredménye, a dokibácsi nagyon megdicsért, hála az égnek (és nekem) nem változott semmi, nem lett rosszabb az eredmény, de továbbra is ez a teendõm, szedni a töménytelen mennyiségû magnéziumot és feküdni, feküdni. Kép
A dokibácsi annyit mondott hogy a házasélettel light-osan bánjunk. Nem akartam neki mondani hogy az elmúlt 2 hétben tényleg az volt, mert csak gondolni mertem rá. Kép Kép

Amúgy édes az orvosom, azt mondta hogy legalább a 34. hétig ki kéne bírni, mert addigra a lurkó eléri azt a súlyt és méretet, hogy ne kelljen visszadobni!! Kép Édes pofa, úgy beszél mintha egy kicsi pontyról beszélne.

Nyuszi
Már ugyan lefutott a téma, de én csak most olvastam. Vezetni én is vezetek, eszem ágában sincs tömegközlekedéssel menni egyik orvostól a másikig. Szerintem is nyugodtan lehet vezetni amig jól érzi magát az ember lánya.

Any
Gratulálok a kislányodhoz, sok tejcsit neki, legyetek boldogok!

Sasha
Neked használ a magnézium? Nekem akkor használ, ha nem kelek fel az ágyból. Ahogy elindulok valahova, máris bekeményedik a pocim. Csak azért kérdezem, mert írtad hogy tök jól ellazítja a méh izomzatát. Én nem tapasztalok ilyet sajna. Kép

Pusza mindenkinek
Forti (31+1)

Kép
Kép
forti

Any!
Gratulálok Lilihez! Sok boldogságot!

Forti!
De jó, hogy nem kellett benn maradnod, feküdj sokat!

Furi, hogy az elsõ 10-ben vagyok, be kéne már vásárolni..

Conti (35)

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok!

Ma voltam a Praxisba a 3D-s ultrahangon. Sajnos ez sem sikerült a legjobban mert teljesen befelé volt fordulva és kb csak 2 percig láttam oldalról a buksiját. Kaptam 15 perc videot és egy képet is. Az orvos rendes volt mert, hogy így feküdt a baba csak a felét kellett kifizetni és azt mondta, hogy csak akkor menjek el legközelebb ha már nem farfekvéses. Állítólag azok a babák sokkal jobban össze vannak gömbölyödve.

Malacka
Neked megfordult már a babád?

Törpi, Viki
Gratulálok a babádhoz!

Szilcsike
Nekem nincs e-mail címem de ha gondolod akkor megadom a telefonszámomat.

Bringa
Neked hányadik héten végezték ezt a streptococcus vizsgálatot? Ezt kérni kellett vagy az orvos magától csinálta?

Petra (30+1)
Petra

Sasha,Kryss

Azt értem a tábla hogy mûködik, igazából Kryss orvosához szólna akkor a kérdés....Kép Nekem a július 28. a dokimtól jön, de a születéskalkulátor is ezt dobja ki.Nézd meg itt!Kép
[url=http://www.babavilag.hu" TARGET="_top]http://www.babavilag.hu[/url]

ANy!

Gratulálok a kis Lilihez!!!KépKépKép

Gumicukor!

Mi a 28. héten voltunk 1100g-osak, a jövõ héten a 33. lesz, talán elérjük a 2kg-t?!Kép Nagyon kiváncsi vagyok ám! Én a sógornõm szerint görögdinnyét hordok a pólóm alatt...egyébként 7kg-t hiztam eddig. Ezeket is az 5.-6.-7. hónapban.De a diabetikus néni azt mondta, hogy csak vigyázni, mert igy az utolsó hetekben könnyû akár egy hét alatt is feldobni 1kg-t! Azért 1-2kg -t még biztos magamra öltök a maradék 6 hét alatt. (a 40. héten fogják csinálni a császárt, ha addig Kisnyuszi nem akar magától nyomulni...Kép)

Conti

Azt akarod ezzel mondani, hogy még semmit nem vettél...Kép?

Forti

Már izgultam, hogy mi van, olyan késõn írtál!Kép Szóval nagyon ügyi vagy! Pihenj sokat!

Kispapa megint itthagy egy hétre...brühühü...Kép. És megint a világ másik felére megy, hogy állandóan figyelnem kelljen az 5 órás idõeltolódástKép És persze beleesik egy hétvégeKép

Jó hétvégét Mindenkinek!

Nyuszi
33.
Nyuszi

Nyuszi!

Most olvasom, Te is meglepõdtél ma, hogy már 16. vagy a táblázatban!Kép Hát én is ledöbbentem, a 17. vagyok...Kép

Azt egyébként régen nem tudom, hogy igazából hány hetes vagyok, már megszokásból úgy számolom, ahogy elkezdtem, de az utóbbi 2-3 alkalommal az orvos egy héttel kevesebbnek számolt. De nem értem, miért.Igazából nem is izgat, a szülés várható idõpontját õ is, a védõnõ is és az internet is kb. ugyanakkorra teszi.

Még én se vettem semmit se a babának, se magamnak a szülésre. Egyik éjjel azt álmodtam hogy mennem kellett szülni és nem vot egy normális hálóingem meg papucsom se, és fogalmam nem volt, mit kell vinni... De semmi kedvem nincs még vásárolni. Szerencsére Fannika nem készül kibújni, azt hiszem nagyon jól érzi magát odabennKépKépKép!

Sziasztok!

Zsanci
31
zsanci

Zsanci,

Jó nagy csend van ma....Kép Vajon kinek a babáját készteti kibújásra ez a ramaty idõ...?Kép
Én is csak pár hete kezdtem a vásárlást.(kb. 3-4 hete) De a legfontosabb, a bababútor még nincs meg. A többi nagyjából kész. Én bevallom félek a meleg júliustól....meghogy hogy fogom birni 9 hónapos pocakkal. Meghát nem is mindig várja ki azt a 40 hetet ugye a Babuci .Málam pl. biztos nem, mert a 40. héten lesz a császár. A férjem meg hol itthon van hol nincs.Most repült el reggel Malajziába egy hétre.Kép És az utolsó hetekben már lehet nem akarok majd vezetni.
De van egy kolleganõm, aki ird és mondd, semmit nem vett a szülésig, az ágyat a szülés napján rakta össze az após meg a Kispapa, a ruhákat meg a nagyi szerezte be.Babona.De szerintem ez azért durva. És különben is én imádok vásárolni.Kép
Szóval most, hogy Any is "kiesett", már csak 15. vagyok, s Te 16.KépKépKép

A Fanni név nekem is tetszik...csak Kispapának nem..Kép

Na puszi

Nyuszi
33.
Nyuszi

Sziasztok!

Most keltem fel, az idõ tényleg borzalmas. El akartunk menni kirándulni a hétvégén, de maradunk itthon, majd máskor...

Nyuszi!

A júliustól én is félek, nem bánnám, ha egy picit elõbb jönne a baba. KépEgyébként az én családom is nagyon babonás, nekem pl. semmit nem vettek meg elõre. Én csak a legszükségesebb dolgokat fogom megvenni, de bababútort mi nem veszünk elõre, mert augusztus közepén fogunk költözni, és a mostani lakásba már nem akarunk bútorokat hozatni. Ha minden igaz, kapunk egy bölcsõt, egy darabig abban lesz Fannika.Kép
Az én férjem is sokat van külföldön, de szerencsére Kép most olyan projekten van, hogy havonta csak egyszer egy hétig kell kinn lennie Németo-ban. Remélem, egész nyáron így leszKép.

Puszi

Zsanci
31.
zsanci

SziasztokKép

Zsanci megkaptam a képet fel is raktam és küldtem a jelszót!

Lányok elnézést és segitséget kell kérnemKép Feltöltöttem ugyan Zsanci képét, de elrontottam és a Gyermekekhez sikerült elõször. Sehogy sem tudtam kitörölniKépKépKép Ne harizzatok és ha valaki tudja hogy kell törölni a képtárból az megtenné és kitörli, vagy leirja hogy kell?

na puszi
sasha
23+3

Ui: Hogy vannak a nagypocisok?KépKépKép

Kép
sasha

Sasha
Kitöröltem Zsanci képét a Gyermekektõl! Kép

Forti (31+2)

Kép
Kép
forti

Sasha!

Köszi!!KépKépKép

Már nézem is a képeket, remélem a kaja nem ég le közben...Kép

Zsanci
Zsanci

Üdv Mindenkinek!

Végre lassacskán mi is eldöntöttük, hogy hogyan legyen átrendezve a lakás. Nem volt egyszerû, mert mi sem dúskálunk a négyzetméterekben... De a valódi átszervezést csak júliusban vagy augusztusban csináljuk meg. Október elejéig még ráérünk...

Kataa! Kép
Kérlek nekem is küldd el a TB-s infókat! A telefonszámom (fax is) 342-7009 Köszönöm szépen!!! Kép Ja, hogy állsz új doki ügyben?

iancsa
21+6

Kép
Kép
iancsa

FortiKép
KösziKép

ZsanciKép
Nincs mitKép Legalább Te is tudsz arcot tenni a nevekhez és nem csak "üres" szövegekKép

cupp
sasha
23+3

Kép
sasha

Sziasztok!

Nyuszi!
Azért vettem már egy pár dolgot, de a kórházi csomagom nincs összerakva. Kell még köntös, hálóingek (a pizsit szeretem, egy darab hálóingem sincs), a tena betétet sem vettem még meg. Nálunk még június második felében festés is lesz, csak utána lesz összerakva a babaágy. Most egyébként dolgozószoba a leendõ gyerekszoba, 9 évnyi könyvelési cuccokkal, amit le kell arhiválnom a pincébe, amig tudok mozogni. Ha kipakoltam, utána lehet festeni, berendezni. Sajnos csak délelõtt vagyok használható állapotban, 3-4 órát tudok dolgozni, délután pihennem kell. Ráadásul állandóan azt figyelem mikor fordul már meg, mert nem szeretnék farfekvéssel szülni. Nagyon nem.

Kataa!
Légyszi nekem is faxold el a listát, sajnos nem TB kifizetõhely a munkahelyem. Köszi!

Conti (35+1)

conti

Kataa!

A fax számom lemaradt: 309-4701

Köszi!!

Conti

conti

Barbara!Kép
Nemrég írtad, hogy a párod bõgõzik... Na az enyém meg csellista. Ráadásul hivatásszerûen. És neki is a legjobb szokása, hogy a szoba közepén hagyja a hangszert.Kép Csak azt nem tudom, mi lesz szegénykémmel, ha megszületik a baba. Valószínüleg kénytelen lesz bejárni a színházba gyakorolni...

Dec8! Kép
A Te párod sem csendes hobbival van megáldva... Nem irigyellek.

Puszi Mindenkinek! Kép

iancsa
21+6

Kép
Kép
iancsa

Látom ma mindenki pihizik, senki nem akar írni!Kép

Megnéztem a képeket, tényleg nagyon jó, hogy már tudok arcokat is kapcsolni a nevekhez!Kép

További jó hétvégét mindenkinek!Kép

Zsanci
31
zsanci

Szia Mindenkinek!
Hát babona ide vagyy oda én már majdnem mindent összepakoltam, ma átmostam és felhúztam a kiágyat a tesónak ahogy a fiam mondja. Talán nekem fordított babonám van addig nem jön a baba amig nics kész minden. (Igaz ha addig kéne ezeket megcsinálnia a páromnak amíg mi a korházban vagyunk nem tudom mi sülne ki belõleKép)

Forti!
Örülök hogy jól vagytok csak igy tovább, a végén meg majd nem is akar kibujniKép.
Ilkérõl tudsz valamit?

Szép jó éjjszakát mindenkinek, irigylem azokat akik még tudnak kényelmesen aludniKép!
Kato 39+
katalinka

Kato

Igyekszem jó kislány lenni, de remélem a fiatalúr azért ezt nem játsza el, inkább idõben jöjjön, nem húzzon rá, mert én már nagyon kíváncsi vagyok ám Kép

Ilke jól van a pocaklakója is, megvolt az esküvõ, hétfõn lehet hogy talizok vele az elõkészítõn a kórházban.

Részemrõl is jó éjszakát mindenkinek, ma nem pezsgett a szoba! Kép

Forti (31+2)

Kép
Kép
forti

Sziasztok,
Emlékeztek még rám?Kép Múlt héten szombaton volt az esküvõnk és ez minden idõmet és energiámat elvitte, így ide már nem volt idõm benézni. Azért sokszor gondoltam rátok!Kép Hiányzott a sok dumcsi, de mostmár megfogadtam, hogy csak a babóckára fogok koncentrálni, persze ehhez hozzá tartozik az is, hogy ezt az oldalt is gyakran látogatom.Kép
Tényleg, Sasha ha szépen megkérlek akkor teszel fel néhány képet az albumunkba, mert küldenék az esküvõi fotókból?

Szeretnék az eddig született kisbabáknak sok tejcsit a mamiknak pedig minden jót kívánni!Kép
Az újakat pedig szeretettel üdvözlöm közöttünk!KépNem is lehet elmondani, hogy mennyit tud adni ez a kis csapat. Kismamik! Az eddigieket is köszönöm nektek, sokkal jobb volt így veletek!!!KépKépKép

Sajnos most nem tudom átnézni, hogy eddig mi történt, csak erre a lapra volt idõm.
Forti, örülök, hogy jobban vagy már. A magnéziummal kapcsolatban egyébként nekem is az a tapasztalatom, hogy ha 1x-2x lehajolok vagy valami hasonló, akkor magnézium ide vagy oda bekeményedek, szóval a pihi ami mindíg használ. De hát nem lehet mindíg feküdni. Épp a napokban irogattam be a naptárba, hogy mikor hova kell mennem. Most már ott tartok, hogy minden héten több helyre is kell mennem. SZTK, kórház, védõnõ, oktatás...jó ha pár óra pihi marad. Hétfõn pl. kapásból 2x kell mennem a kórházba, de. doki (mert csak akkor tud fogadni), 4-tõl pedig oktatás. Ja és a kettõ között SZTK. Viszont jó hír: már szinte minden megvan a babának és nekem is, két napja olyanom volt, hogy elmentem a Mega Toys-ba és 3 szatyorral tértem haza, valahogy éreztem, hogy minden hiányzó dolgot meg kell vennem(remélem ez nem valami megérzés féle, jó lenne még pár hétig húzni). Alakul a kórházi csomagom is.

Egyszerûen nem hiszem el, hogy a 11. vagyok a táblicskuban?! A 49-rõl indultam, és most pedig...Kép, tényleg rohan az idõ. Mindíg azt mondtam, hogy majd akkor fogok izgulni ha már az elsõ 10 között leszek, akkor lassan kezdhetem?Kép

Na megyek, mert eléggé fáradok, és a baba is lázadozik az üldögélés miatt.

Pusz,
Ilke 34

KépKép
KépKép
ilke

IlkeKép

Sokboldogságot igy utólag is, mint esküvõi jókivánságKép A képet várni fogomKép

sasha
23+3

Kép
sasha

Sziasztok!

Elõször is gratulálok a friss anyukáknak!!!! KépKépKép
Sok boldogságot a picikhez és sok tejcsit nekik!

Sajnos a seb miatt még nagyon nehéz ülni, azért hanyagollak benneteket, de mostanra pótoltam a lemaradást is.
Szopizni is csak fekve tudunk. Igaz napról napra jobb, de még kedden megyünk kötözésre. Azért kell még mindig mennünk, mert a bõröm nem bírja a ragasztót, így kissé fura módon van megoldva a vágás védelme. Ha minden igaz a jövõ héten már víz is érheti. Kép

Mi jól vagyunk, Dórika nagyon jó baba. Eszik, alszik. Tejcsi is van, bár nem annyi mint az elsõ napokban, de még így is marad.

Nagypocisok!
Csak ismételni tudom az eddigi tanácsot: pihenjetek sokat, mert a baba mellett már nem lesz idõ. Dóri nagyon jó baba, és még így sincs mindenre idõm. Feküdnöm is kell, de Dórit is ellátni, a tejcsit is lefejni és persze Dancsival is foglalkozni kell, nehogy féltékeny legyen.

Viszont már hozzá tudok bújni apához!!!! KépKépKépKép
Ez tök jó érzés!
Félig már tudok hason aludni, és nincs egész nap ehetnékem... Kép

Lányok!
Pucúrról nem tudtok valamit?????

Puszi nektek!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Sasha!

Ha majd új babás táblát dobsz, légyszi írd át Dóri nevét!
Mivel mindenkinek a rendes keresztneve szerepel, legyen nekünk is Dóra.

Köszike!

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Mint látod éppen nagyban pihenekKép. Úgy ég a gyomrom hogy képtelen vagyok fekve maradni és halgatni a két szuszogo horkoló családtagomat.
Ne is mond hogy nincs semmi idõd pihenni, már elõre félek hogy hogyan birom majd egy kicsivel és egy picivel.
Na megyek eszek valamit hátha az használ!
Sziasztok Kato
katalinka

Sasha,
Köszi a segítséget, küldöm a képeket.Kép

Kata, gratulálok Dóri babához!KépLáttam ám a képet is róla, igazi kis tünemény.Kép Egy kérdést viszont intéznék is rögtön hozzád: A fejéshez Te használsz mellszívót, vagy kézzel fejed a tejcit. Eléggé tanácstalan vagyok, mert többen is mondják, hogy vegyek valamilyen mellszívót, de mivel elsõ babás vagyok ,fogylmam sincs, hogy valóban kell-e, ha igen akkor pedig milyen. Elõre is köszi a válaszod.Kép

Lányok, az egész napos keményedésrõl mi a véleményetek? Vajon ez ilyenkor már normális?

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

Ilke felraktam a képeket és mivel nem tudtam, hogy tudod-e ezért a jelszót is elküldtem újra bizti-ami-biztiKép

Kata!

Örülök hogy jól vagytokKép Elnézést, a táblában szereplõ Dóri névért, de meg sem fordulta fejemben másKép Mivel mindig Dórit emlegettél, valahogy olyan természetesnek tünt az irniKép Persze kérésed parancs és kijavitottamKép

További kellemes napot pocisok és babázókKép
sasha
23+4

Kép
sasha

Sziasztok!

Zita!

Azért nem tudtam lemenni hozzád a szüléselõkészítõ elõtt, mert éppen CTG-re küldtek!

Szóval még egyben vagyok, de már nem sokáig. Most kedden megpróbálok lemenni hozzád, kivéve ha szülök és ha megint valami vizsgálatra kell mennem.

Beszti!

Köszi az érdeklõdést.

Jól vagyok, a kórház sz..r, de ez van. Mindennap vérnyomás, CTG, + egyebek.
Most éppen a hétvégi kimenõmet töltöm, de úgy, hogy reggel és este kórházi ellenõrzés. Most is csak miattatok ugrottam be a munkahelyemre, mert már úúúúgy hiányoztok!KépKépKép

A férjem kinyomtatja nekem majdnem minden nap a termést, tehát azért olvasni tudlak benneteket.

Látom Kata is már otthon babázik. De jó neki. A legrosszabb ez a kórházi várakozás. Szerintem a kórházban már a körülményektõl eleve magasabb a vérnyomásom, de hát ez van.
Most már kibírom.

Puszi mindenkinek, majd jelentkezem valahogy, valalkinél!

Pucúr és Dóri
Pucúr

Pucúr,
akkor mindent bele, hogy hamar túllégy a "kórházi körülményeken"! Mindent bele! Várjuk, hogy újra, legjobb hangulatodban jelentkezz! Minden jót és SZORÍTUNK!!! Puszi KépKépKép
Csipkebogyó 19+3
csipkebogyó

Ilke!
Nekem is szinte egész nap keményedik a hasam, pedig 3x2 Magne B6-ot szedek. De már csak a jövõ héten, a dokim mondta, hogy a 36. héten hagyjam abba. Utána egész nap olyan lesz mint a kõ??
Az elsõ gyereknél (õsidõben, 12 éve) kézzel fejtem, de akkor még nem lehetett kapni mellszívót, most viszont veszek egy aventet, inkább legyen itthon valami.
Sok boldogságot az esküvõhöz, így utólag !

Pucur!
Kitartás, és minden jót!

Conti (35+2)

conti

Pucur!

Akkor gondolok rád sokat.KépKépKép
Jelentkezz, ha tudsz! Vagy jó babázást!KépKépKép Most már nincs sok hátra!KépKépKép

Ilke!

Én azt mondom, hogy vegyél mellszívót. Lehet ugyan kézzel fejni, de sokkal gyorsabb és egyszerübb mellszívóvalKép. Nekem külön jó volt, hogy a fiamnál volt, mert akkor még nem tudtam fejni kézzel, viszont a fiam besárgult és kékfényezték, kellett a tejcsi (aluszékony volt, nem feltétlenül etetési idöben akart enni, ezért le kellett feni neki, és odaadták, ha kellett épp cumisüvegböl). Amikor pedig komolyan beindult tejcsiKép, akkor meg olyan kemény volt töle a mellem, hogy nem birta bekapni, elö kellett fejni, és nem volt mindegy, hogy mennyi idö alatt. De az igazi hasznát csak itthon az elsö etetésnél tudtam megKépKép. (Ezt a történetet már valamikor elmeséltem...KépKép)
Azóta azt a mellszívót már elajándékoztam, de most vettem egy Avent Isist, ami nagyon jónak tünik (persze a gyakolati haszna majd csak késöbb derül ki).KépKép
És már a kórházi csonagomba is bekerül.Kép

Beszti
36+1

KépKép
KépKépKép
beszti

Sasha,
Köszike, a jelszó már megvan valahol, de nem bánom, hogy mégegyszer elküldted, mert most így hirtelen nem is tudom, hogy hova tettem.Kép

Pucúr,
Hát nem lehet a legjobb a kórházban várakozni, de azért kitartás! Remélhetõleg hamarosan csuda jó hírekkel fogsz jelentkezni, ugye?Kép

Conti,
Ezek szerint a magnézium nem egy csodaszer. így a 35. hét küszöbén akkor már én sem szánom rá magam egy kúrára, persze azért nagyon kíváncsi vagyok, hogy hétfõn mit fog mondani a dokim. A mellszívóval kapcsolatban az Avent Isys-re gondoltál? Tényleg igaz, hogy ez a legjobb? Köszi a jókívánságot, nem is lehet elmondani milyen jó érzés túl lenni rajta, mert hát eléggé féltem tõle.Kép A 33.héten azért ez kícsit húzós volt.

Kellemes vasárnap estét mindenkinek, már megettem egy negyed dinnyust, de azt hiszem megint benézek a hûtõbe egy köv. szeletértKép, annyira vártam már, hogy lehessen kapniKép.

Pusz,
Ilke 34

KépKép
KépKép
ilke

Beszti,
Köszi szépen a véleményedet, hát azt hiszem, hogy egyre jobban hajlok a felé, hogy beszerezzek egy ilyen masinátKép.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!
Conti, a 36. héttõl egyébként sem szabad szedni (mert nekem senki nem mondta) a Magne B6 -t, vagy csak Neked kell abbahagyni vmi speciális okból?
Üdv: Ágota 33
Ágota

Sziasztok Lanyok!

Eloszor is nagy gratula a friss anyukaknak, es csemetejuknekKép

Beszti: koszi az erdeklodest, remelem minden ok velunk, mar jo reg volt az az uh, de vegulis az emelyges megvan, ugyhogy nem izgulok. Pucurrol en sem tudok semmit, lehet irok neki egy sms-t hogy mi a helyzetKép

Sasha vagy mas jotet lelek: megtenned hogy elkuldod a keptaros jelszot? En meg postafordultaval kuldok magamrol kepetKép

Jajj de messze van meg az a 12. het.....Kép

Puszi: orsoly 10+1
orsoly

OrsolyKép

Nen látok emil cimetKépKépKép De nekem a profilomban benne van, a nevemre kattintva megtalálodKép

cuppp
sasha
23+4

Kép
sasha

Sziasztok!

Ilke!

Én nem akartam több ezer forintos mellszívót venni, megvártam, hogy mennyi tejem lesz. Mivel nem észbontó sok amit utána kifejek, így kézzel csinálom. Vettem egy sima pumpásat, de nem szeretem mert kõkeménnyé teszi a bimbóudvart. Nekem egész jól megy kézzel.
Nem tudom milyenek nálatok a csecsemõsök, de nálunk nagyon szívesen megmutatták mindenkinek, hogyan lehet könnyen fájdalommentesen kifejni az egészet.

Sasha!

Semmi gond, nem parancs volt. Kép
Ezt a szót most szeretném elfelejteni 2-3 évre amíg itthon vagyok. Hallottam a munkahelyemen eleget. Kép
Nekem is csak tegnap tünt fel, hogy Dórinak a beceneve szerepel. Kép
Azért engedd meg, hogy gratuláljak, szuperek a táblázatok!!! Kép

Pucúr!

Szorítok Neked, hogy mihamarabb Dórizhass Te is. Kép
Tényleg borzalmasan nehezen telnek már az utolsó napok.
Azért az sms-t várom én is.
Amikor Te válaszoltál nekem, nem tudtam mire vélni az "istennõ"-t. Most már tiszta miért írtad, mert azóta már tudom, hogy a párom írta róla ezt. Kép Persze tényleg úgy kezeli a papája, mint egy istennõt... Kép

Kata és Dórika

KépKép

KépKép
kata007

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: