A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Prüntyi,
Most már sehogy. Kép Dani hason alszik, eddig nem volt gond betakarni. De most, hogy kezd forgolódni, lemozogja a takarót. Mától hálózsák lesz. Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Andi, irtam mailt!

KépKép

KépKép
majola

Jó reggelt!

Csak beköszönök, mindjárt indulunk babamasszázsra, láttam, jó sokan írtatok, de a fiam már követel Kép
Azt mondja: aőőő, ümmeeee, nyíííííí, hühűűű, meeeejjj, áhháá-ááááááá, nyáúúúúú ésatöbbi. Utóbbit én mondtam, nem ő.. Kép
Este kilenctől reggel negyed tízig aludt!!! Kép Közben persze hatkor és kilenckor volt szopi, de nem ébredt fel rá Kép A pelus már biztos jól teli van...

Anyukámtól benézek délután!

Pusztok

Sisotris és Máté
19+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis!
Hű, de drága nálatok a számlaKép szóval Win. XP és sztem nem vészes a klaviatúra, Logitech márkájú, fogalmam sincs milyen régi lehet. fekete syínűKép azaz színű, hát ennyit tudok róla mondani szőkenőlétemreKép és rendes ékezetes bötűk is leledzenek rajta.

Ma negyed 5-kor kezdtük a napotKép de legalább, amíg visszaaludt megjártam a dokit, azt mondta szép a sebem, 2 hét múlva kell vissza mennem. gondolom addigra meg lesz a szövettan is.
szóval Eszti pár napja a "rendes" kisbabák életét éli este, fürcsi és szopi után alvás, csak utána a 2-3. szopi után felébred... még van mit alakítani a dolgon, mire tökéletes lesz, addigra jönnek a fogakKép
komolyan nem tudom hogy fogom ezt a gyereket majd nevelni, sytem azt fogja csinálni később is, amit ő akarKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Szerencsésen túlvagyunk a tegnapi napon. Lilinél megvolt a farsang. Angyalkának öltözött (lsd. kép). Nagy szerencsém volt a jelmezzel. Először Lili kitalálta, hohy mókus lesz. Erősen gondolkodóba estem, hogy itt a faluban hogyan fogom megszerezni a hozzávalókat és mikor fogom megvarrni. Aztán kiderült, hogy lehet az oviban rendelni jelmezt. Nagyon sokféle volt és Lili feledve a mókust, angyal akart lenni. Mivel azóvodai alapítvány támogatta, csak 1000 forintot kellett fizetni. Ennél többet költöttem volna, ha magam fabrikálok. Készítettem a csoportban egy pár fotót. A gyerekek ahogy meglátták, mit csinálok, rögtön beálltak a fényképezőgép elé.
A kiscsoportban volt egy kisfiú, akit halálnak öltöztettek! Sötétkék tréningszerkóra ráfestették a csontvázat, a gyerek kezébe pedig kartonpapír-alufólia együtteséből készült kaszát adtak! Szerintem teljesen elképesztő! KépKépKép

A farsang után bementünk a bankba. A Nyugatinál van, anyukám meg a közelben dolgozik, így nála deponíroztuk a dedeket az ügyintézés idejére (Majola Kép! Nagyon sasoltam ám a babucikat.mamucikat!) Eredetileg a Hűvösvölgyig akartam menni kocsival, mert ennél messzebre még nem merészkedtem. Aztán belegondoltam, hogy visszafelé olyan fáradtak leszünk és a húgom is rábeszélt, így beautóztam egészen Anyukám munkahelyéig. A legjobban a sávváltásoktól féltem, de együttes erővel nagy biztonsági réseket hagyva túllendültünk ezeken az akadályokon. Anyukám meg körbehordozta az unokákat a munkahelyén és besöpörte a dícséreteket.

Sis Kép!
Köszönöm apozitív energiákat!!!! Valszeg hatott, mert csak egy kisebbfajta megfázás kerekedett ki belőle! KépKépKép

Ma nagyon hatékony voltam. Lili oviban, Andris többszöri szopi után édesdeden alszik. Megy a mosógép, mosogatógép, hazafelé jó előre bevásároltam, a holnapi és a vasárnapi ebéd előkészület alatt. Szombatra mindig valami gyorsat kell főznöm, mert a tanítványom de 10-12-ig itt van. Ezért most főzöm a karfiolkrémlevest és holnap még sütök egy pizzát. Vasárnapra pedig sütőzacskóban bepácolok csirkecombokat joghurt, hagyma, újhagyma, fokhagyma, piros kaliforniai paprika, petrezselyem társaságában, megfűszerezve. Vasárnap csak zsuppsz be a sütőbe és egy rizst kell hozzá főzni.

Sajnos az éjszakák továbbra sem teljesen a pihenésről szólnak (és nem is arról, aminek a következménye ott szuszog mellettünk Kép). Andris talán végigaludná már, de tegnap félrecsúszott a betétem és arra ébredtem, hogy egy merő tej vagyok és ha nem szoptatok rögtön, akkor tuti mellgyuszi. Így mostmár beletörődtem, hogy amíg nem lesz jelentős mértékű hozzátplálás, addig ez így lesz.

Na jól kiírtam magam, most visszaolvasok.

Kép

ayse

Prüntyi!
A dokinéni azt mondta, hogy ne csináljak vele semmit, majd magától kifakadKép, de ma este (többek javaslatára) fürdés után megpróbáljuk kiszúrni, kinyomkodni, hátha megkönnyebbül Réka. Természetesen nem kell ekkorának lennie, Nála ez egy extrém reakció. Ha a Ti dr. nénitek Tüncsikénél megtalálta, akkor az biztosan rendben is van úgy. Örülj neki, hogy legalább ez nem okoz Nála külön problémát.

Az alvással kapcsolatban, nálunk nincs választás, mert Réka (többszöri próbálkozásra is) határozottan elutasította a hálózsákot. Úgy ordított, mint mikor sapka kerül a fejéreKép.
Így marad a takargatás, de nálunk legalábbis az Õ szobájába elég meleg van, így nem félek, hogy megfázna.

Andi!
Várjuk a Nati-fotós elárasztástKép!!!!

And!
Korai kelésKép Szépen gyógyul a sebKép, biztosan nem lesz semmi gáz a szövettannal sem!!!

Ayse!
Gratula a mai hatékonyságodhoz! Lili nagyon édesKépKépKép, már kész hölgy!!!
Azért szerintem Mókuskaként is aranyos lett volna!

C. + Réka 23+1

KépKép
cinka

Zsuzsa!Kép
Remélem rendben hazaértetek!
Ne haragudj, hogy így elviharzottunk a busszal!Amint felszálltunk, Nati elhallgatott és csak a lakásba lépve jutott eszébe, hogy ő tulajdonképpen éhes!Kép
Képzeld! 3 babakocsi lett végül a buszon, alig fértünk el!
Jól éreztük magunkat, menjünk majd még!Kép

Zsuzsával és az ő Julcsijával a Margitszigeten voltunk sétálni és megnéztük az új játszóteret.
Kicsit hájtek, volt olyan játszó, amiről azt sem tudtuk, mit kell vele csinálni, de a gyerkőcök biztos találékonyabbak, mint mi!KépKép

Cinka!KépKépKépKép

Ayse!
Én is ilyen nyuszi vagyok a vezetés terén. Igazából csak akkor vagyok nyugodt, ha Apa mellettem ül!Kép
Lili nagyon édes angyalka!Kép

Prüntyi!Kép
Nekünk nincs hálózsákunk. Valahogy mindig rátekeredett a gyerekre és nem szerette.

Képzeljétek, hétfőn reggel 6.30-kor végre eljutok kozmetikushoz! Lesz minden földi jó, így ezért hajlandó vagyok korán kelni! Alig várom!KépKép

Andi&Nati 28+5

Andi&Nati

KépKép
duda

Ma, úgy látszik, megszállt az ihlet. Vacsorára készítettem egy retkes-uborkás-fokhagymás túrókrémet és begyúrtam egy juhtúrós tésztát, most pihen. Majd Lilivel kinyújtjuk, ha megjött az oviból Füstölt sonkás, szezámmagos hasé lesz belőle. Nem tudom, mi ez a főzési láz, nem is vagyok éhes, pedig nem is ebédeltem.

Nyúlné Kép!
Egyszer láttam képet a férjedről, eddig azt hittem, hogy Kisnyúl rá hasonlít. De most meggyőzték, hogy Terád!
Kubu nálunk is nagy játékos, de én a répás verziókat nem annyira merem inni (aranyér), viszont van egy banános-citromos, NYAMM-NYAMM!!

Manka Kép!
Nagyon szép Jack! Az első képen mintha szájfényt használt volna!

And Kép!
Anyajegy Kép

Majola Kép!
Julcsika Kép

Göndörzsóf Kép!
Már én is akartam írni, hogy Bubus Kép olyan nagyfiús lett, főleg ebben a farmergatyóban!

Cinka Kép!
Seb Kép

ayse

Köszönjük a dícséreteket KépKépKép!

Duda Kép!
Jó lehetett a séta!
Nem tudom, mikor fogok beleszokni a vezetésbe??!

ayse

--------------------------------------------------------------------------------
Ayse, angyalok
Nem jártam sajnos a Nyugatinál, nem is nagyon szoktam arra, hanem inkább a Szent István park felé. Ha legközelebb erre jársz, szóljál!

Voltunk Andival és Natival a Margitszigeten, jót sétáltunk, bár nem volt olyan nagyon meleg Nati nagyon jó kislány, békésen szundizott meg nézelődött (amig meg nem éhezett) a babakocsiban, bezzeg Julcsi felkelés után forgott, morgott, csibészkedett, kidobta a kocsiból a cumiját, szóval minden igyekezetével azon volt, hogy eloszlassa azt a tévképzetemet, miszerint ő egy nyugodt baba. Kis huncut
Jó a játszótér, szemügyre vettük a játékokat, még nem sikerült rájönnünk mindegyiknek a használatára. majd a gyerekeink találékonyabbak lesznek.
Na de a sziget! Persze szép, mint mindig, de kész túlélőtúra végigsétálni rajta. A kiskerekű kocsit alig lehet tolni a rossz utakon, a traktorok által szétnyomott földön. Többször keveredtünk zsákutcába, üldözőbe vettek a traktorok, mig végül kikötöttünk a kutyatalalákozó-helyen.
Na de sebaj, kell egy kis izgalom, a levegő meg jó és nemsokára biztosan a mókusok is felbukkannak.
Zsuzsa és Julcsi, aki egyre virgoncabb

Andi, most látom, már irtál, de azért elküldöm, vicces, mert ugyanazt irtuk a játékokrólKép menjünk máskor is!

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok!

Babamasszázs érdekes volt, rajtunk kívül csak egy baba volt, Máté ráadásul szopit követelt/kapott, és közben ismét elaludt, tehát csak Anna babát masszírozta anyukája, de legalább rá lehetett mondani, hogy megtartottuk Kép
Máté sikít ezerrel, csodálom, hogy nem fájdul meg a torka! Legalább hű az anyukája családnevéhez (Sárkány), a hangjaival legalábbis rendesen. Kép
Most megint alszik, ilyen kis álomszuszék ma.

Göndörzsóf,
Gergő nagyon aranyos lehet Kép Hát igen, ez a kisebb testvérek sorsa, korán megszokják az elnyomatást...
Bubus nagyon helyes Kép

Bab,
köszi, majd egyszer csak.. Kép

Benianyu,
köszi a tippet, majd megnézem, bár elvagyunk harisnyában is, sőt, ezekbe legalább nem tud beakadni a lába, mint a lábas verziókba. Kép

Barbi,
corában szoktuk mi is venni, de ezek szerint corábban kell felkelnünk ha lábas rugit akarunk KépKép

Cinka,
írni fogom Máté szövegeit, biztos lehetsz!! Húgom fonák-tamás beszólásaira is csak éppenhogy emlékszik a család, pedig menők voltak nagyon, pl: Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete beszurok KépKép

Benianyu,
hálózsákot egy pillanat alatt megszokta Máté, mondjuk mondtam is neki, hogy ajánlom is, hogy szeresse, mert a mamától kapta Kép

Duda,
kutya ügyben egyetértek! MINDIG legyen ott valaki, akit a kutya tisztel, mert hát a gyerek nem tud védekezni, ha a kutya mondjuk megijed valamitől...
Mi bull-terriereket akarunk a gyerekek mellé, azok olyan jámbor állatok, hogy lámpával sem lehet szelídebbeket keresni. Csak nevelés kérdése az egész, meg a kinézetük miatt híresültek el. Egyébként kedves jószág nagyon, apukám ismerősének tenyészete van, hát ott fetrengenek az ember lábánál, hogy: most engem simogassál, most engem, most engeeem!! KépKépKép
Hájtek játszó KépKépKépKép

Thomasanne,
nem akartam rádijeszteni, csak tényszerű voltam, reméljük, nem lesz baja. Egyébként rutinműtétnek számít a kezelése, szóval az sem akkora baj, csak oda kell figyelni rá.
Oppsz. Máté nyelvét akkor megmutatom a dokinéninknek.

Prüntyi,
csak a hálózsák a nyerő, Máté éjjel "fel-a-láb-le-a-láb"-at játszik, a hálózsákkal meg nem tudja magáról letúrni a takarót.

And,
este konzultálok apával, és megrendszabályozzuk a betűidet Kép
A gyerek addig él igazán, amíg azt csinálja, amit ő akar Kép Én sem hagytam senkit beleszólni eddig az életembe, alakulhatott volna ugyan másképp is, de így volt teljes, és ezzel együtt vagyok az, aki.

Ayse,
Halál-úrfi csini lehetett KépKépKép Apa anno megkérdezte a szüleit, hogy lehet-e nevet változtatni, mondták neki, persze, fiam, mire ő: Akkor én Luke Skywalker akarok lenni! KépKépKép
Ügyin vezettél!
Örülök, hogy hatott a sugár Kép
Mi is főzünk anyuval, gombapöri lesz, meg túróspogi, meg töltött alma Kép De lehet, hogy Rákóczi-túrós Kép

Na, ájj bí bekk tunáájt!!

Pásztok!

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Lemaradtak a mosolyokKép
AyseKép

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
A leírásod alapján olyan volt a sétánk, mint egy krimi!Kép
Zsákutca, üldözőbe vettek a traktorok...KépKépKép
Azért remélem, legközelebb is lesz merszetek velünk sétálni!KépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Nagy a pangás ma, úgy látom! Mindenki nagytakarít? Mert én úgy döntöttem, jön a tavasz, ideje a tavaszi nagytakarítást megejteni. Kész az ablakpucolás, függönymosás, bútorok mögött is takarítottam, már csak a porszívózás, és fölmosás jön séta után. Ehhez persze az kellett, hogy Gergő hatalmasat aludjon végre délelőtt Kép

BCG: Rékáé tényleg csúnya. A szomszédom kislányának volt hasonló, neki pár hete altatásban felvágták, és kipucolták. Tényleg minden orvos más... Gergőmnek továbbra is csak egy csöpp csomó érezhető, de én nem akarom újraoltatni, remélem, a dokinőt meg lehet dumálni. Tegnap föltettem egy linket ide az oltásokról, abban pl. a BCG-ről azt írták, hogy Európában egy csomó helyen már harminc/!!!!!/ éve nem szerepel a kötelezők között, többek között azért, mert kérdéses a hatékonysága.../ a ronda mellékhatásairól itt nem írnak, de rengeteg van!/

Szóba került a lábfejes rugi, én épp kérdezni akartam, hogy másnál nincs ilyen gond, hogy a rugi még szinte nagy, de a lábfeje kicsi? Mert nekem mindkét kölkömnél ez a helyzet, én inkább a lábfej nélkülieket vadászom emiatt Kép

Hálózsák, takarózás: én mindig hálózsákot használtam éjszakára, de annyira hideg a hálószobánk, hogy be is kell takarnom. Mostanában úgy csinálom, hogy van egy nagyobb takarónk, ezt úgy terítem a bölcsőbe, hogy alulra is jut belőle, és a végét ráhajtom a gyerekre. Még nem mászott ki alóla, és nem tudja a fejére sem húzni.

Ayse Kép Örülök, hogy jól sikerült a tegnap, Lili egy angyal Kép Én is félek egyedül vezetni a városban, de csak azért, mert képtelen vagyok tájékozódni...
Én is imádom a banános-citromos Kubut!

Ma Balázs kívánságára betettük a Balázs-baba kazettát a videóba. Eleinte nagyon hasonlított Gergőre, mint az ikrek! De mennyire más, ahogy fejlődik a két gyerek! Olyan jó visszanézni! Balázs öt hónaposan már gagyogott, hat hónaposan egycsomó szót utánozott, Gergő a közelében sincs ennek. Viszont a forgásban két hónappal megelőzte bátyját. Balázs kézimunkája nagyon aprólékos volt, Gergő még tök ügyetlen. Érdekes.

Tegnap este változtatnunk kellett egy aprót a nappali berendezésén, és nem Gergő, hanem Balázs miatt... Van egy kovácsoltvas gyertyatartónk, amire úgy kell felszúrni a gyertyát. A padlón volt eddig, és Balázs állandóan lelopta róla a gyertyát. Ott meredezett a hegyével fölfelé. Tegnap már jó ideje könyörögtünk a gyereknek, hogy menjünk már aludni, hulla fáradt volt, de nem akart. Menekült előlem, fölugrott a kanapéra, de a segge lehúzta, és dobott egy hátast a padlóra. Mázli, hogy a gyertyatartó épp el volt dőlve. A fején egy nagy púp, de sokkal nagyobb baj is történhetett volna. Eltettük azt a szart onnét...

Most meg jön ide, hogy fáj a hasa, simogassam. Úgy teszek, de szól, hogy így nem finom, húzzam fel a pólóját. Fölhúzom, és majdnem elájulok: Piros filccel összerajzolta a hasát. Normális???

Na, eldugulok.

Akartam képet is feltenni, de megint megy a szarakodás. Majd később...

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Nem hagy nyugodni a kiscsoportos jelmez.
- Hát te kisfiam, minek öltöztél a farsangon?
- Én? Halálnak!
KépKépKép

Sildike Kép!
Szuperek a képek! A Neotonos is meg a Szupermenes is!

Thomasanne Kép!
Köszönjük a rajongást! Remélem hamar elmúlnak ezek a rossz dolgok! Nem értem a sipolyt. Az nem a bélfalon van? Akkor hogyan mehetne kívülről be?

Jucc Kép!
Balázscica Kép

Tünde Kép!
Nagyon ügyi vagy!
És nagyon tetszettek a képek Rólatok!

ayse

Sziasztok!

Ayse Kép
Biztos van Benned egy kis skorpiósság, hogy így szereted a hagymát, fokhagymát! Épp az előbb írtam a másik topicba, hogy én is mindig vmi tök fincsit főzök, amit aztán muszáj felzabálnom, és így nem lehet lefogyni! KépKépKép/Kép
Lili egyértelműen egy angyal, de a másik két kislány??? ?Már látom, hogy a középső kislány is. Lili már karórát hord? Kép

Nálunk is hálózsákos divat van éjszakára, kezdetektől fogva, így nincs is ezzel semmi baj. Kép

Benianyu Kép
Tök jó a tükrös kép!

Zita legújabb szokása, hogy a télikabátomat lerókázza. Hetente mosom. Kész szerencse, hogy nincs bundám. KépKépKép

Tünde&Zita 22-0 vagy 5hó+1 Kép
Vendég

Ayse Kép!
Kösziii! KépKép

Jucc Kép!
Hasrarajzolás Kép
Én 31 évesen a 9 hós hasamra rajzoltam szemeket, hogy Zita kilásson KépKépKép Akkor mit várjunk egy kissráctól? hihihihihi
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvastalak titeket, volt jó sok termés...

Eltűntem egy pár napra, mert a kialvatlanságtól kezdtem bezakkanni, és inkább próbáltam utolérni magam. Még nem sikerült, de már haladok. Zsuzsa baba most éppen az igazak álmát alussza, már elég régen. Mindjárt be is nézek rá. Tegnap nagyon jó napnak számít alvásügyileg, mert 8kor elmentem én is aludni (ő fél nyolckor elaludt), aztán 10:30-kor ébredtem arra hogy David is jön aludni. Akkor már nem nagyon tudtam visszaaludni, de nem baj, mert Zsuzsa 11-kor riasztott. Akkor átmentem hozzá, ott aludtam tovább. Szopi nem tudom hányszor volt, én félálomban voltam. Aztán 4:30-kor Zsuzsa kitalálta, hogy már reggel van, és elkezdett visongani a falvédőnek. Na akkor visszamentem a saját ágyamba, de kb félórán belül Zsuzsa nyafogóba csapott át, akkor visszamentem, szopi, és aludtunk tovább kb fél hétig. És ez számít mostanában jó éjszakának!!!

Én nem tudom az ügyeletes orvosok hogy nem őrülnek bele a kialvatlanságba.

Zoknik/lábasrugik:

Zsuzsa is fél pillanat alatt le tudja tornázni magáról a zokniját, még csak kéz se kell neki hozzá, de én imádom ha meztelen lábbal találom, akkor jól megpuszilgatom.

Cinka:

Előttem már mindenki elmondta amit én is akartam írni kis druszám oltásáról. Majd írd meg, hogy sikerült ma este az operáció.

Jucc, Benianyu, Thomasanne, meg minden beteg gyerekes anyukának kitartást és jobbulást kívánok!

Jókai utcai találkozó:

Hehe, mi a gyerekrendelővel szemben lakunk, ha kinézek az ablakomon, látom hogy viszik az anyukák a rendelőbe a gyerekeiket. Kép De legalább nem lesz nehéz megtalálni a következő babatalit, ugye? Kép

GYED

Nekünk pár napja lejárt a TGYÁS és én csak most eszméltem fel rá. Voltam az OEP-nél papírt kérni, aztán a munkahelyemen, ahol azt mondták, a főnökömtől kell egy papír hogy elenged szabadságra, ez tényleg kell, tudja valaki? Ezt be kell adni a másik két kitöltött papírral együtt?

Mikor érdemes bemenni az OEPbe? Mikor én ott voltam kb 10 órakor kedden, akkor horror körülmények voltak. Reggel, délben, este? Van valakinek tapasztalata?

Hálózsák:

Én újszülöttkora óta hálózsákba rakom Zsuzsát estére. Eleinte csak a forma kedvéért, mert neki tök mindegy volt miben alszik. Most már kifejezetten és célirányosan letúr magáról minden takarót, ezért ha azt akarom, ne fázzon, akkor muszáj a zsák. De most van az ágyában egy takaró, mondjuk az inkább nekem szól, ha mellé fekszem, de azzal be szoktam őt is takargatni.

Margitszigeti séta:

Én is benne lennék legközelebb! Pláne ha ilyen szép idő van.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!Kép
Legközelebb szólunk, ha megyünk!Kép

Jucc!
A gyertyás storytol a frász tört ki. Nekem is van egy ilyen gyertyatartóm és épp tegnap beszéltük Apával, hogy lassan likvidálni kell!
Szerencse, hogy nem lett baj nálatok!Kép
Hasrajz!KépKép
Ja és a hatásodra gyorsan megpucoltam 3 ablakot!KépKép Új függönyöket vettem és szeretném felrakni, de eddig nem volt kedvem puceválni!KépKép

Nati két órája alszik. Biztos kipiheni a délelőtti thriller sétát!KépKépKépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Rokica!
Én is most intéztem a GYEDet, de nekem egyszerű volt, mert a munkahelyemről kiküldték a nyomtatványt, és az egyik munkatársam bevitte kitöltve az anyakönyvivel együtt, és nem kellett hozzá szabis papír. A munkahely meg továbbítja OEPnek.
Kár hogy Neked nem intézik el, egyszerűbb lenne.

Csak én vagyok ilyen szerencsétlen migrénes? Kép Eddig próbáltam a mai napot csukott szemmel átvészelni (nem sikerültKép), fogtam a fejem, próbáltam nem hányni, aztán mégis inkább rókáztam egy nagyot. Most már múlik elfele. Valami brutál hidegfront közeleg. Szegény kis Manócskámmal meg alig foglalkoztam, örültem hogy szépen játszik magában.

Benianyu! Kép
Dani tükrös képe megint szuperaranyosKép!

Mindenkinek jó hétvégét!

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Nati a mi ágyunkban alszik. Az előbb felsírt, melléfeküdtem. Erre ő felém fordult, kinyújtotta a kis karjait, az egyik kezét az arcomra tette és visszalaludt!
Jaj, nincs is jobb dolog a világon, mint Anyának lenni!KépKép

Nnna, húzok, mielőtt átmennék Danielle Steelbe.KépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Bocsi, még mindig nem hagy nyugodni a téma (Lőjjetek le!).
A szülők haza akarják vinni a gyereket:
- Halál! Jöttek érted!

KépKépKépKépKép

ayse

Tünde Kép!
Az egy karkötő (bár nem értettem, hogy az minek egy angyalnak, de Lili örült neki).
A harmadik kislány Csipkerózsika (én tavasztündérnek hittem).

Jajj szegény Márti Kép!
KépKépKép

ayse

Jucc!
Köszi Neked is a hozzászólást, úgy látszik sikerült Mindenkit megmozgatnom ebben a témábanKép.
Gratula a házimunkához, ügyi vagy! Balázs hasrajza szerintem még istenes a volt fizika tanárom fiaihoz képest. A nagyobbik úgy gondolta, hogy elég uncsi az Öcskös tar feje, így fekete-piros filctollal sakktáblát rajzolt rá. Azt tudni kell hozzá, hogy a kicsinek még be sem nőtt a feje lágya, így lemosni sem tudták. Szóval a Péntek család (fiz. tanár neve Péntek Imre) egész nyáron így rohangált a városbanKépKépKép

Rókica!
Jó, hogy jöttélKép Már kezdtelek hiányolni.
Holnap mindenképpen beszámolok a ma esti műtétről.

Andi!
Na látod, milyen édes a kis NatikádKép, hagyja, hogy nyugodtan elvégezd a puceválást, s odaadóan szeretget is! Pedig, emléxem, kb. 2hete még TE is nagyon ki voltál borulva. Hát igen, szép az élet!!!KépKépKép
Na én is megyek sütni, mert holnap vendégek jönnek hozzánk!
C.

KépKép
cinka

Cinka!
Mire gondolsz kiborulás terén?
És ki volt még, hogy azt írod, "TE is"?
Próbálok emlékezni, mit írhattam, amiért ezt gondolod,de nem megy.Kép
Úgy hogy talán nem is voltam annyira kiborulva!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Cinka, Péntek családKép

Andi, szuper volt a séta, ténylegKép Olyan jó kedvem lett tőle, utána egy csomót táncoltunk Julcsival. Aztán meg két órát aludtunk-ilyen sem volt még.
Róki, gyere legközelebb te is! Majd keresünk valami járható utatKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Ayse: sipoly: bármilyen két üreg vagy bőr és üreg között lehet, a szó csak azt jelenti, hogy összeköttetésben van (pl bél-bél, bőr-bél, hólyag-bél stb.) szóval csúnya dologKép
Lili tényleg helyes kis angyalkaKép
ez a sütőzacsis csirke érdekelne, tök jól hangzik. és főleg egyszerűenKép
a kis halál tényleg elég bizarr. az jut az eszembe, hogy még a nagymamám kisgyerekkoromban mondta, hogy lövöldözőset nem szabad játszani, mert az nem játék. ő megélte mindkét háborút. nagyon megmaradt bennem, én nem is játszottam ilyenekkel...

Sis, előre is köszi!Kép most apa laptopjáról írok és erősen kell koncentrálnom, hogy ne fordítva üssem, hanem ahogy látomKép

Rokica: ez sokkal fárasztóbb, mint ügyeletes orvosnak lenni, fizikailag. nincs egy átaludt éjszakám sem! ma mi is negyed 5-kor kezdtünkKép tegnap 5-kor. gondolom még kell egy pár hónapot-évet várni, hogy mondjuk 8-10 órát aludhassak. legalább néha. (a 12-ről már nem is álmodom... pedig most hűűű de nagyon menneKép)

Duda, Majola!
hát nem sikerült elrémíszteni a Margit-szigettől minket semKép csak nekem kocsit kell hozzá szerválnom, mert x. kerből a margit szigetig mire odaérnénk már jöhetnénk is vissza, amilyen gyakran eszik mostanában EsztiKép de már kitaláltam, hogy majd apa munkahelyén megkajáltatom, és onnan tudok menni továbbKép
én ezért erőltetem egyébként a kocsi használatot, pedig én is parázok. én a parkolástólKép nem látom a kocsit, hanem úgy szőkenősenKép érzésre megyek. de pl. párhuzamosan csak véletlenül tudok parkolniKép először a Barbiékhoz mentünk kettesben az Esztivel kocsival, de nagyon megjött az önbizalmamKép

Márti: mirénKépKépKép nekem terhesség kapcsán jött elő 2x. feküdtem az ágyon, borogatással a fejemen, és vártam, hogy eleredjen az eső, mert akkor tudtam, hogy elmúlik... utólag mondta a tesóm, hogy a csoki használt volna. nem tudom, én is hánytamKép nagyon sz.r tudom, kitartás!!

Jucc: egyre több a tbc-s Magyarországon... én nem riadnék vissza ilyen helyi szövődményektől. sajnos nem olvastam, amit belinkeltél a múltkor, de szerintem az nem jelent semmit, hogy külföldön milyen az oltási rendszer.

Havtunde, télikabátKép na jó: Kép jó fej csajod vanKép

and, eszti

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Hálózsák: mi korábban hálózsákot használtunk, de amióta Peti tud forogni, azóta ezt a tudományát éjszaka is alkalmazza, így mivel az hálózsákban nem megy, jött az üvöltés, és ébredés! Szóval hálózsák ment a zsákba a többi kinőtt cucc közé kistesónak! Kép Azóta takaró van, de sosem rajta Kép
Így én pár hete két rugit adok rá éjszakára, így biztos nem fázik meg, és még forogni is tud! Kép

Rugik lába: Kép ez tök hülyén hangzik, na mindegy Kép Én is egy csomószor jártam úgy, hogy a rugi hosszában még bőven jó lenne, de a gyerekem talpa már nem fér el benne!!! Érdekesek a méretek, vagy Petinek van nagy lába???Kép

A képek nagyon helyesek ,minden baba egyre csak szépül! Kép

Betegeknek jobbulást!

Viki+Peti aki ma 23 hetes

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rókica!

Nekem szerencsére minden papírt a melóhelyen intéznek, de nekem is kellett szabis papír! Hogy fizetésnélküli szabira megyek a gyerek 3 éves koráig!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Rókica!

Nekem szerencsére minden papírt a melóhelyen intéznek, de nekem is kellett szabis papír! Hogy fizetésnélküli szabira megyek a gyerek 3 éves koráig!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

ez jó, 3x írta ki nekem ez a nyomorult, hogy nem ment el az üzim, erre mit csinál, elküldi 2x!!!! Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tünde Kép!
Nyilas vagyok, bika aszcendenssel.

ayse

kb 5-ödszörre próbálom ezt az üzit elküldeni, talán most... Kép

Szóval:

LÁnyok!

Köszönöm a kutyás hozzászólásokat. Azt hiszem, Gergőnek előbb utóbb úgyis közelebbi kapcsolatba kell kerülnie a kutyákkal, ez elkerülhetetlen . Majd nagyon odafigyelünk...
Benianyu!

Tényleg nagyon találékony vagy, profi a tükrös kép Danibabáról! Kép

Tünde!

Szerintem is rád hasonlít Zita baba!

Barbapapa!

Maja + Leon = Kép Kép Kép Kép Nagyon édesek! Érdeklődtek egymás iránt?

Nálam ma itt volt Mea Líviával, hát fantasztikus a kiscsaj!!! Zabálnivaló a sérója, a kis husos combjáról meg ne is beszéljünk. Gergőnek a két combja akkora, mint neki az egy! De olyan kis zabálnivaló volt!
Sétáltunk mi is egy kicsit, olyan szép idő volt.
Alig várom, hogy megint összeeresszük őket.
Ha nem bánjátok, dobok fel néhány képet:

Kép
Kép
Kép

folyt. köv.

Kép
kuha

And Kép!
Sütőzacsis csirke:
Egy tálban összekevertem a zöldségeket: piroshúsú kaliforniai paprikát, fél fej vöröshagymát, 2 szál újhagymát, egy csokor apróra vágott petreszelymet.
Egy másik tálban az öntetet:
2 pohár joghurt, egy kis olivaolaj, csirke pácfűszer, fokhagyma.
A sütőzacsi aljára tettem
1.zöldség egyharmadát
2. két csirkecombot
3. az öntet felét
4. megint zöldség
5. csirke
6. öntet
7. zöldség.
Bezártam a zacsit. Sózni nem szabad, mert akkor nem puhulna a husi, majd a sütés előtt. Így aluszikál vasárnap délelőttig a hűtőben.
Ezt eddig alufóliával csináltam. Ez most a sütőzacskó premierje. Kiváncsi vagyok.

Ayse

ayse

folyt.

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
kuha

Sis!
Babamasszázs tök jó lehetett! Alváshoz gratula, nagyon ügyi Máté! Kép
Van egy kolléganőm, őt is Sárkánynak hívják Kép

Ayse!
Lili nagyon szép angyalka volt! Kép
Hogy Te milyen ügyi vagy, ennyit főzni, takarítani! KépKép
Nem is értem, hogy tudsz ennyi mindent elintézni egy nap alatt......sőt, fél.

Duda, Zsuzsa!
Séta tök jó lehetett, legközelebb mi is csatlakozhatunk? Kép

Jucc!
Te is nagyon hatékony voltál ma!Kép
Balázs kis kreatív gyerek! Kép

Márti!
Migrén szar lehet nagyon, férjemnek van sajna rendszeresen Kép
Remélem holnapra kialszod!

And!Kép
Hát nem irigyellek a korán kelés miatt, reméljük Eszti is leszokik erről hamarosan!

Ma de. Gryllus Vilmos koncerten voltunk egy barátnőmmel, gyerkőcök nagyon élvezték. Neki is két gyereke van, szóval "bandázás" volt ma.
Szinte Leon jobban élvezte a koncertet, mint Noel, annyira figyelt, csapdosott a kis kezeivel, olyan extázisba jött!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

folyt.
Kép

Kép

Kép
kuha

Kuha!
Igen, nagyon érdeklődtek egymás iránt, Leon szokás szerint vad kézcsapdosásba kezdett, megfogták egymás kezét, simizték, tapizták egymás arcát. Nagyon arik voltak!
Gergő és Lívi is nagyon édesek! Kép
Lívike szemmel láthatóan sokkal nagyobb, mint Gergő! De nagyon cuki mind a két baba!Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha Kép!
Szupik a képek!
Jó, hogy végre összejött a találka!!!
KépKépKép

ayse

Barbi Kép!
Köszi Kép!!
A válasz: tűzjegyű vagyok.

ayse

Sis Kép!
Már akartam írni, hogy az igazi neved is nagyon tetszik!

ayse

ó te jó ég!nekikezdek visszaolvasni,de elöbb ezt leírom el ne felejtsem!
apa nézegette a Kisnyúlos képeket a számítógépen és köztük voltak a lefotózott gyerekkori képeink is,rákattint az egyikre,amin én vagyok és néz rám kérdően:
Fodros sapit adtál a gyerekre és találtál valami új efektet a gépen???????KépKépKép
na majd jövök!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!Kép

A képek szuperek!!!Kép
Nagyon édik voltak a bébikKépKépKép

Én nekem egy sikerült igazán jól meg van 2 db videófelvételemKép

Kép

Mea
mea

Húúú csajok olyan sokat írtok, én már alig tudok lépést tartaniKép

Babák csodaszépek mind egytől egyigKép

A hasonlítgatós képek is szuperek!!!!!Kép

Cinka!Kép

Húúú Réka BCG helye nem semmiKép
SzegénykeKép

Kuha!Kép
Még egyszer köszönjük a vendéglátást, remélem hamar összejön megint a taliKép
Nagyon jól esettKép
Mindenkinek szép hétvégét!!!

Mea
mea

Kuha, Mea
Nagyon édesek a gyerekek együtt!!! Tök jól eljátszottak egymással! Kép

Nyúlné,
Apaszáj Kép

Sis,
Én emlékeztem, hogy Sárkány a vezetékneved. Amikor bekerültél a kórházba szülni, én már be voltam fektetve. Hari írt nekem sms-t, hogy te már bent vagy és Máté megszületett, én meg elhatároztam, hogy megkereslek, de nem tudtam a rendes neved, Sis néven nehezen találtalak volna meg. De aztán kinyomoztam. Kép

Majola, Duda
A Margit-szigeti séta nagyon jó lehetett. Imádom a szigetet. Kép
Nekem is UFO egy két játék az új játszón, de a gyerekek rögtön rájönnek, hogy mit kell csinálni. Kép

Ayse,
Lili tényleg egy angyal. Kép Te meg szorgos angyalanyu vagy! Kép
Holnap én is ablakot fogok pucolni. Vettünk a gyerekszobába új függönyt, zsiráfos, nagyon aranyos. Mielőtt felrakom, le kell mosni az ablakot.

Benianyu

benianyu

Sziasztok!

Még nem tudtam visszaolvasni, csak képeket nézegettem.

Ayse!
Lili tényleg egy angyalka, hihetetlenül jó dumával.Kép

Kuha, Mea!
Gergő és Livi nagyon édesek, látom ők is jót buliztak, mint Leon és Maja tegnap. Olyan helyesek és Livi tényleg óriási.Kép Mea meg nagyon csini.Kép

Újság: Maja ma vééégre megfordult oda és vissza is, de hasról hátra sokkal jobban megy neki. Nem csodálom, annyira utál hason lenni, menekül.Kép Nagyon büszke vagyok rá!!! Kis tüske is változatlanul kiáll alulról. Már látni is lehet, egy gyönyörű kis fehér csik.Kép Egyáltalán nem nyűgi (kopp,kopp,kopp) csak, ha valami keményre ráharap, akkor pityeredi el magát, az fájhat egy kicsit.

Most megyünk fürödni + aludni. Még jövök.

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Megint kreatívkodtam egy kicsit. Kép Baloldalon Beni, kb. 5 hónaposan, jobboldalon meg Dani. Kép Két kis fülesmackó Kép

Kép

Most pedig így alszanak. Kép

Kép

benianyu

Benianyu!Kép
Köszi!Kép

Cleo!Kép
KépKépKépKép:Ma éjjel jól fogok aludniKépKépKépKép
KösziKépKépKépKép

Mea
mea

Benianyu!Kép

Annyira édikKépKépKép

Mea
mea

Mea, Kuha!
nagyon aranyosak együtt a kicsik, látszik, hogy egymásra találtakKép Lívi punk frizkója nagyon vagány!

Ayse! köszi elmentettem, nagyon gusztaKép

bebújok az én puha ágyikómba, reggel óta erre vágyomKép

Sis!
most látom... most apa laptopjáról írok, és feltűnt, hogy itt is mindig felcserélem az y-z-t, pedig itt nem is kellene. szóval ez is QWERTZ és a rendes gépünk klaviatúráján is QWERTZ van! akkor csak a beállításokkal kell valamit csinálnom...

KépKép
KépKép
and

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: