A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok

Titati
Nagyon édes Kincső és mennyi haja van. Olyan kíváncsi lennékhogy mire gondolhat amikor mosolyog.Kép

Annácska
Biztos igazad lesz család ügyben. Egésznap lóg a telefon a fülemen.Kép
A CTG-n melyik a baba és melyik a fájás ,lehet hogy nálatok fordítva van, mert nem tudom értelmezni. Vagy ilyen lüke vagyok.Kép

Nadine
Mennyi ruha !Csak lestem, és jó a bútor is.Kép

Cory
Jobbulást a családnak.KépKép

Sullyx
Szép nagylány lesz!Kép

Zsu
Aranyos Bence és a sapkája is király!Kép

Mamacka
Drukkolok!Kép

Rólunk
Hajnalba úgy éreztem, hogy most már indulni kell mert szülni fogok, reggel gyorsan fürdés aztán vissza az ágyba, hogy még várok kicsit, és elbóbiskoltam. Még jó hogy nem indultunk el. Éjjel mindig nagyon szarul vagyok ,nappal meg csak menni nem bírok, de jól vagyok.
Hát ennyi

Babetta és Levi 38+6

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ágiboszi sms-e: "Örömmel tudatom, hogy ma 09:30-kor megszülettem. Súlyom 3950g és 54cm vagyok. Sok puszi: Petike"
Gratulálok Ágiéknak Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Babetta,
szerintem együtt fogunk menni!Kép Nálam még semmi jele, csak egy kicsit bővebb folyásom van, ez szerintetek baj?
Most is nagyon nyomakodik Kisbence, olyanokat fejel a hólyagomba és a medencecsontomba, hogy össze kell görnyednem. Neked milyentüneteid vannak?

Annácska,
miért kellett menned áramlásvizsgálatra? Szerintem a kicsi szívritmusa éppen jó, nekem is hasonló szokott lenni, ha bealszik, de az orvosom szerint ok a kicsi.

Vikó,
töxuper a munka, hogy otthonról végezheted! Legalább nem unatkozol és még píz is jön a házhoz!Kép Ujjacskádra gyügytündérek, és tudod, a kis séták kellenek ám, ha másnem, a szobában fel-alá.Kép

Mamacka,
nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a pályázat!

Nadine,
szépne gömbölyödsz, és a szekrényke is nagyon klasz lett! Büszke lehet rá Apa!Kép

Zsu,
édes a kisfiad! Nagyon huncut kis pofija van!Kép

Cory,
most már nyugodtabb vagy, ugye? Én is betaknyosodtam már két napja, ebből nem lesz baja Poccancsnak? Lázam nincs, csak folyik az orrom, és esténként kicsit fáj a torkom. Mézes teázom, grapefruitozom ezerrel, de több jó dolog nem jut eszembe.Kép Van valami egyéb ötleted is?

Lyly
38+2

Kép

Kép

Kép
lyly

Nagy nagy gartula Áginak és Petinek! Kép

Olyan jó, hogy napról napra többen vagyunk. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Ági
Gratulálok Petihez! Sok boldogságot!Kép

Babetta

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ági Kép
Hatalmas gratula Petikéhez Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit nektek Kép
Kép

Titati Kép
Tüneményes a kislányod Kép
Olyan megható, ahogy a nagytesó fogja a kezében Kép

Babetta Kép
Nekem elhiheted, hogy így lesz a családdal Kép
A felső a baba szívhangja (140 körül volt) az alsót meg én sem tudtam értelmezni Kép

Lyly Kép
A doki aki megnézte azt mondta, hogy van rajta pár dolog ami nem tetszik neki. Mindenesetre rám a frászt hozta, de minden rendben volt Kép
Hétfőn remélem olyat produkálunk ami a dokibácsiknak is megfelel Kép

Most rohanok a lányom farsangjára, este azért beugrom megnézni, hogy babával lettünk boldogabbak Kép

Annácska 34+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Köszönöm a drukkokat! Kép
Az a baj, hogy már kifogytam az ötletekből...Meg egy kicsit el is kenődtem, hogy semmi sem tetszik nekik pedig szerintem jópofák... no mindegy...

Ági
Isten hozta a kislegényt! Kép

...jajaj közeledik a vég! Kép Kép Kép

Babetta, Lyly
Nektek is minden szépet és jót és főleg türelmet az elkövetkező napokhoz!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Ágiboszinak és Petinek nagy-nagy gratula!!!

Nekem kezd feszülni a medencecsontom, meg mintha egy picit lejjebb lenne a hasam. Nem biztos, csak minthaKép

Akit érdekel a betét dolog dobjon már meg egy méllel, mert most nem érek rá kibogarászniKép De szívesen továbbküldöm, amit Ancsának is írtam!

schusy@napnet.hu

Köszönöm a Bence-dicséreteket!!!!

Annácska, szerintem az volt a baja a dokinak, hogy ne mvoltak olyan csúcsok a szívritmusban, mint ahogy az enyémen, azaz végig aludt a babás, és ne mreagált a méhtevékenységre sem (mert az volt rendesen, azt látom!!!) De ha a keringés jó, akkor nincs mit aggódni. Egyszerűen mélyalvó a fiadKép

ZSu
37+4

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Titati
Kincsőbaba valami gyönyörűség!
Olyan szép a két lány együtt!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Újdons(z)ült kismamik!

Tudnátok nekem művészfotókat készíteni újszülött lábikókról?
Lehetőleg semleges háttér előtt, fontos lenne a minőség... bélyeghez szeretném felhasználni!

Előre is köszi elég sürgős lenne....

Vagy ha valaki tud ilyen fotót valahol a neten... köszi...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, Eszti, írtamKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Köszönöm! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gratulálok Áginak Petike megérkezéséhezKépKépKép
Szép kis súlyú baba lett ő is.

Titati, Kincső nagyon aranyosKép

Nadine, szép a pocak, meg a szekrény isKép

Zsu, tényleg milyen éhes volt BenceKép

Minden náthásnak jobbulást, és jó hétvégét mindenkinekKép

Ildikó 35+0
(mától engem se dobnak vissza a TétényibőlKép )
vas

Ági: Szívből gratulálok Petike megszületéséhez! Sok boldogságot, örömöt és jó egészséget hozzá!

Titati: Nem semmi, hogy Ti már mekkorákat sétáltok, irigykedem. De, ha jövőhéten lemegy a nagy hideg, már mi is eltántoríthatatlanok leszünkKép Kincső baba gyönyörű, micsoda hajzuhatag játszik nála is, mint Bettinánál, édes nagyonKép

A mi kisfiúnk is még mindig egy Angyal! Sőt, már a tisztába tételt sem üvölti végig, és a fürcsivel is barátkozikKép Szopizik ügyesen, zabagépKép És már elkezdtük elhagyni a bimbóvédőt, JUHHHÉÉÉ!!! (id. EsztitőlKép)

Merre vagytok ma Mamik?

Csók Nektek!

Anita és Botond

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Eszti: csodálatosak ezek a képek, sugárzik rólatok a boldogság. Még egyszer gratulálok. Kép

Vok: nagyon szép Hanna kis szobája, Ügyesek vagytok.

Nadine: szép kis babalakhely. Kép

Ági: szívből gratulálok Nektek, Isten hozta gyermeked a világon. Kép

Séta: mi kedden voltunk kint Istvánkával, mert a védőnő mondta, hogy +12 fokban nyugodtan kimehetünk. Szerdán is hasonló idő volt, akkor is kint voltunk 2,5 órát. Azóta lehűlés van és erős szél, ezért most nem mentünk. Majd ha jobb idő lesz, addig szerintem bent maradunk.

Kellemes estét mindenkinek.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nekem nem jött be a tavaszi oldal, hiába a "Kedvencek"-ből nyitottam meg... Kép

Ágiboszi! Kép
Gratulálok Peti baba születéséhez, nagyon jó egészséget kívánok nektek! Kép
Kép

Titati,
gyönyörű válogatás Kincsőről! Kép A legjobb (ami nekem legjobban tetszik Kép), az "ágyon keresztben fekvős" Kép, a mosolygós Kép, és az ásítós Kép!
Tényleg érdekes kérdés, ami Annácskában is megfogalmazódott: vajon mire gondolhatnak, miközben mosolyognak? Olyan érdekes... Kép

nadine81

Ági GRATULA A PICI FIÚHOZ!!!Kép

Lassan csak megszül mindenki, mi meg Babetta.........

Becsi
becsi
Iklad

Vacakol a babanet Kép

Ági
Gratula Peti babához. Szép nagyfiú lett!Kép

Alináról semmi hír nincs?

Nálunk nincs semmi fejlemény. Kép

Becsi Te hogy bírod így a két gyerek mellett? Én nagyon vacakul, már rám férne egy kis pihi, de inkább nem panaszkodom. Kép

Szilvi
41+0

Szilvi és Katababa
szisz2

Ágiboszi! Gratulálok! Kép Sok sok örömet kívánok a kiskrapekhoz! Kép

Cory! Esetleg beírhatod a táblázatodba hogy vákummal szültem és hogy 32cm volt a fejkörfogat!

Írtam papírra szülés történetet, de annyira negatív... nem is tudom érdemes-e megosztanom veletek! Nekem nagyon-nagyon fájt...

KépKép
nicika

Sziasztok kismamik friss mamik!Kép
Ma du jöttünk haza, vissza nem tudtalak benneteket még olvasni, majd igyekszem.
Futólag láttam Ági kisfia megszületett, nagy gratula neki!!! Kép Kép Kép
És mindenkinek gratulálok akiknél időközben megszülettek a babócák, igyekszem majd visszaolvasni!!! Kép Kép
Rólunk jól vagyunk, kicsit fáradtan, de ez most nem érdekes!
Szófi aranyos, csak még nem tudja mikor van nappal és éjszaka, szóval ezt kéne neki megtanítanom először is.
Szépen szopizik és sok-sok puszit küld babatársainak Kép Kép Kép
Üdv: Csema, és Szófi

KépKép
csema

Ágiboszi! Hatalmas gratula! KépKépKépKép
Titati: Kincső baba gyönyörü KépKépKépKép
Nadine! Nagyon formás a pocid! Kép A bútor meg gyönyörű lett! Kép
Csema! Szofi baba gyönyörű KépKépKépKép
Cory! GyógyKépKépKépKépKépKép hegyek nektek! Első nst KépKép
Anita! Ügyesek vagytok!

Luca és Gergő köszönik a bókokat! KépKép

Csöppecske ma egy hetes Kép
Még mindig sárgácska - MaciLaci doktor bácsi figyelmeztetett, hogy a fejecskéjén levő pukli (születéskor szerzett hematóma) miatt csak lassan fog elmúlni.
Van egy öreg mérlegünk, ha sikerül vele ma lemérni, lesz heti súlymérés Kép Ha nem, akkor 4 hetesen kell egészséges tanácsadásra vinni.

Borcsa és Gergő Farkas

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="119911"> Sziasztok,

Ági,
nagy-nagy gratula a babához!
Csema,
üdv itthon újra! Hajrá Szofi, most éjszaka jön. Kép
Anita,
hogy sikerül elhagyni a bimbóvédőt? Én ma megpróbáltam, de nem ment. Ma délután kicsit nyügi volt a lánykám, mert a védőnő megnézte, de fel kellett ébreszteni és utána nem tudott visszaaludni. De a védőnő előtt úgy csinált, mint aki már alszik. Bezzeg utána. Voltunk ma az erkélyen 3 percet. A felöltözés persze nem tetszett. Kár, hogy jövő héten ismét hó lesz. Kép
Nici,
írd meg szerintem a történetet úgy ahogy azt Te gondolod! Remélem egyébként jól vagy! Kép
Cory,
jobbulást!
Annácska,
jó farsangozást! Minek öltözött be a lányod?

Puszi:
A és L
Kellemes 7végét Mindenkinek!</font>
angi79

ÁGINAK GRATULÁLOK!!!! Petikének sok tejcsit és jó egészséget, boldogságot!!!

Nicika: szerintem is úgy írd le ahogy átélted, mindenki máshogy éli meg. az első szülésem nekem is borzasztó élmény volt, de a baba gondolom Téged is kárpótol mindenértKép

Anita: cicisebek hogy vannak? Végül használtad a Garmastant??

Angi: neked is sebes a cicid azért használod a védőt?

Cory: jobbulást!!!!

Mindennapos mamák: DRUKK NEKTEK!!!

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Lányok én úgy el vagyok keseredveKép Már másodszor játsza el a férjem, hogy elmegy a haverjának segíteni (számítógépKépKépKépKépKép) és későn ér haza. Vasárnap is megigérte hogy siet haza, és az utolsó busszal jött. És még csak fel se hívottKép Most meg mondta hogy nem tart sokáig, biztos nem este jön. nos még nincs itthonKépKépKépKép:Kép Annyira rossz, mert nem akarom azt se hogy azt higyje nem mehet sehova, de iszoyatosan rosszul esik, hogy nagyon kevés szabadnapja van, és azt se velünk tölti. De leginkább az esik rosszul, hogy nem tartja be amit igértKép Mert ha előre megmondta volna hogy későn jön, akkor még oké. Akkor se esett volna jól hogy nem velem van, de nem szóltam volna egy szót se. De egyszerűen iszonyatosan fájKép Jah és vasárnap is hazaért fél 12-kor, és egyszerűen lefeküdt és elaludt. nem ám, hogy egy kicsit engesztelt volna vagy vmi.
Bezzeg én várjam megKép
ítudom hogy terhes vagyok, és érzékenyebb, de szerintem nem reagálom túl a dolgokat. Vagy igen?

Bocsi hogy ilyenekről írok, de nagyon rosszulesikKép És jó valakinek elmondani. Neki nem akarom, mert tényleg nem szeretném hogy úgy érezze, ő nem tehet egy lépést se nélkülemKép

Zsu
37+4

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nici, én úgy olvasom szívesen, amilyen valójában ovlt. Ha meg szeretnéd osztani velünk, akkor nyugodtan!!!

Egyébként hidd el, az idő mindent megszépítKép Nekem is nagyon fájdalmas volt a szülésem, de nem úgy emlékszem rá, hanem mint életem legszebb élményére!!!Kép
Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nici,
a negatív szüléstörténet is szüléstörténet! És ahogy a többiből, úgy a tiédből is annyi erőt fogunk majd meríteni! Kép Én is pláne, mint első babás... És soproni kórházas! Kép Ne csináld ám velem, hogy nem tudom meg! Kép

Zsu,
hát igen... Kép Ez így elég rossz lehet. Nálunk ilyen még nem fordult elő, de szerintem ilyenkor nekik meg sem fordul ám a fejükben, hogy nekünk ez rosszul eshet. Gondolják késtek egy picit, de ez tuti nem olyan nagy baj. Még akkor sem, ha babásak vagyunk.. Kép
De nemsokára majd csak úgy rohan haza hozzátok! Kép Gondolj erre! Kép

nadine81

Zsu Kép
A lányom is folyton végig aludta a ctg-t Kép
Hát ez tényleg nem jól hangzik Kép Baj csak ott van, hogy ha szóvá teszed miért nincs veletek, akkor úgy érzi nincs szabadsága.

Ildi Kép
Gratula a 35. héthez Kép
Tegnap megjött a masszázsolajam, ma ki is próbáljuk Kép

Anita Kép
Nagyon ügyik vagytok, hogy már nem kell a bimbóvédő Kép

Mariann Kép
Majd a jövő hét közepétől jön a jó idő és utána ki tudtok menni sétálni Kép

Becsi Kép
Tuti nem maradtok egybe Kép Drukkolok!

Szisz Kép
Nem semmi, hogy te már a 41. hetet betöltötted. A dokid nem fektet be?

Nici Kép
Ne viccelj már! Nagyon is érdekel, hogy hogyan élted meg a szülést, még ha nem is úgy alakult ahogy tervezted. Én szívesen olvasnám Kép

Csema Kép
De jó, hogy otthon vagytok Kép
Remélem gyorsan megtanulja Szofi baba, hogy mikor éjjel és mikor van nappal Kép Addig is pihengess amikor csak tudsz Kép Nagyobbak hogy fogadták hugicát?

Borcsa Kép
Gratula az egy hetes csöppedhez Kép

Angi Kép
Biztos megzavarta Lidi alvásritmusát az ébresztés. A védőnőnek azért lehett volna annyi esze, hogy figyelembe veszi a baba életritmusát Kép
Jól felöltöztetve rövid ideig kivihető a baba, a babakocsiban úgy is védve van Kép
A lánykáméknak közös nyuszijelmeze volt és egy "Nyuszibugi" táncot adtak elő Kép Nagyon édesek voltak Kép

Annácska 34+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nadine: szerintem nagyon jó hatású a málnalvéltea, mert a tágulást is gyorsítja!!

Titati: köszi a szopis beszámolót, nem semmi mennyi tejed van! Nekem szopizáskor csak egy-két csepp jön a másik ciciből. gyönyörű kisbaba Kincső!!KépKép

Lyly: lehet, hogy még van 2 heted!!Kép
Nem kell ezt elsietniKép

Becsi: hamarosan úgyis Ti jöttökKép

Annácska: Lányodról nyuszikép???Kép

Ildi: akkor mától 36. hét??,ez jól hangzik!!Kép

Szisz: tényleg most látom Te már a 42. heted taposod, dokid mit szól hozzá??

Bettina szeme szépen gyógyul, ma szinte egész nap aludt, még a játszóidőben sem tudott ébren maradni. Persze ez nem panasz!!Kép

Csema: üdv. otthon!! Milyen volt első éjszaka? Persze csak reggel tudsz válaszolniKép

Jó Éjt Mindenkinek!!

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt mindenkinek!
Látom még mindenki alszik. Én elég régóta fenn vagyok Kép

Csema
Üdv újra itthon.

Annácska, Tünde
A dokim siel. De ma hazajön Kép Kép Kép Ha minden igaz a kedd lesz az én napom, akkor kifüstöli a kiscsajszit Kép Ma még egy kis ctg, hétfőn megint flowmetria,ctg és kedden ...... már babázhatok. Kép

Annácska
Jó lehetett a nyuszibugi, nálunk is tegnap volt az oviban a farsang, olyan édesek voltak.

Jó hétvégét mindenkinek!
Szilvi
41+1

Szilvi és Katababa
szisz2

Szisz!

Én jól bírom, egyrészt apa az aktív már hónapok óta, most pedig már több mint egy hete itthon ugrásra készen.....anyós is itt vanKép.....és azért ők már nagyok, önellátóakKép
Neked azért jóval nehezebb lehet.

De Te legalább már látod az alagút végét!KépDrukk!

Becsi 39+1 hihetetlen
becsi
Iklad

Lányok! Nekem nagyon fáj a jobb mellbimbóm már! Szinti sebesre szopta! Azt mondta a védőnő hogy valószínűleg rosszul teszem mellre, mert ha sebes a mellbimbó akkor sem kellene hogy fájjon szopás közben, esetleg amikor rákap!
Szóval most felfüggesztettem a jobb mellből való szoptatást és csak a balból szoptatom. Tejem van bőven. A jobb mellemet fejem, reggel 150ml-t fejtem ki belőle! Teljesen be volt durranva!

Lányok ti miért használtok bimbóvédőt? Nektek is sebes a melletek?

KépKép
nicika

Sziasztok lányok
Nagyjából visszaolvastam az elmúlt nap eseményeit.
Áginak gratulálok, szép nagy babóca lett.
Nicika: A tesómnak is sebesre szopizta a baba a cickóját és neki is nagyon fájt. 3 hét után gyógyult meg. Pont tegnap beszéltem vele erről és egy kicsit félek is. Amikor kisebesedett a cicije, vettem neki bimbóvédőt, de már késő volt, mert azon keresztűl is nagy fájdalommal szopiztatott. Viszont Cory véleménye meg az, hogy nem jó beavatkozni idegen tárgyakkal a szopiba. Szóval én elég tanácstalan vagyok most.
Zsuzsófi: Sokszor én is elhanyagolva érzem magam, pedig az én férjem azért este 6 körül haza ér. Nálam inkább a sport szeretete az ami kicsit zavar. Szombatonként focizni jár és egész délelőtt egyedűl vagyok itthon, pedig igényelném a társaságát. Azt hiszem azért neked rosszabb, próbálj meg vele beszélni, bár ez nem könnyű. mert ilyenkor a férfiak azt hiszik, hogy magunkhoz akarjuk őket kötni pedig mi csak egy kis cirógatást és odafigyelést várunk Igaz csajszik?Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Becsi, Babetta, ne panaszkodjatok, mit szóljon akkor szegény SzilviKépKépKépKépKép

Apájával tegnap megbeszéltem a dolgokat, mert rámnézett, és elbőgtem magamKép Szóval muszáj voltKép

De szerintem sikerült úgy elmondani a problémámat, hogy nem érzi korlátozva magát...REMÉLEMKépKépKépKép

És most két napig dolgozikKép Olyan rosszKép De utána hétfő, kedd itthon van, szerdától meg meg van engedve a kiscsajnak hogy kijöjjönKép Annyira várom márKép

Pusz

ZSu
37+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Nicika: beírom Kép
Engem érdekel a te szüléstörténteted is! Akkor is, ha nagyon fájt. Hisz az igazsághoz az ilyen szülések is hozzátartoznak. Nemcsak gyors és könnyű szülések vannak!
A sebesedés tényleg rossz mellretételtől szokott lenni. Kenegesd pl garmastannal, szellőztesd, hagyd rászáradni a tejet, babanyálat...
Ezügyben ezeket olvasd el:
http://www.noklapja.hu/index.php?id=192&page=11&orderby=0&func=blog&szakerto_id= 326621
Itt a 7-es, 8-as és 9-es bejegyzést!

Zsu: pasi Kép

PGyöngyi: ne félj előre a szopitól Kép Neked is ajánlom, amiket Nicikának linkeltem be. Ezek segítenek megúszni a mellsebesedését.

cory 37+2

cory
Budapest

Zsu,
én is elhanyagolva érzem magam, egész héten azt csinálja Peti, hogy hazaér és lefekszik, mondván fáradt. Szerintem már nagyon paráznak, biztos nekik se könnyű. Meg mi is érzékenyebbek vagyunk. Az a lényeg, hogy meg tudjátok beszélni!
katicuska

Katica, meg tudjuk beszélni, legalábbis azt hiszemKép Jót tett utána a testbeszéd isKépKépKépKépKépKép

Egyébként enyém uram nem szokott azonnal lefeküdni, hiába fél 12-kor ér haza éjjel, mindig van rám, és persze a számítógépre egy kis idejeKép
Csak én nem bírom mindig megvárni éjjel...

Kép

Igazság szerint nem lehet az uramra panasz, mert mióta itt lakik, ez volt az első (és második) eset, hogy bárhová is nélkülem ment el. Egyébként mindig itthon van, max arra lehet panaszom hogy sokat számítógépezik.Kép Bulizni se jár el, munka után is mindig hazajön (mondjuk mivel épphogy eléri az utolsó buszt, ez nem akkora újságKépKépKépKép) Szóval nem panaszkodom, csak tegnap úgy kijött belőlem. Egyébként áldott jó uram van nekemKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Ági,
gratulálok a kisfiatokhoz! Sok boldogságot kívánok nektek!

Tünde,
még maradhat Kisbence bent, van még ideje, csak az éjjeli ágyból ki-be NAGGGYON nehézKép, de ha neki jó még bent...Kép Teljesen együttérzek Babettával.

Titati,
gyönyörűszép kis hajas babátok van!Kép

Zsu,
jó, hogy megbeszéltétek, ez az igazi! Muszáj a fiúkkal időnként szót érteni, mert nem mindig tudják kitalálni, mi is a jó nekünk. Engem pl. a drága kis párom minden nap "hajt" valahová ügyet intézni, így a 39. héten is, pl. hétfőn bankba megyek papírokat leadni, lehet, egy hivatalból megyek szülni.Kép Szerinte ez egészségügyileg is jót tesz, amiben vitathatatlanul igaza lehet, leszámítva azt, hogy millió ember rámköhög- és tüsszög, aminek itt is van a következménye...

Teljes erőből trombitálok, szerintetek ez a megfázás nem árt a babának? Annyira féltem, pont most, a végén kellett elkapnom valami nyavalyát.

Nicika,
a szüléstörténetek akkor érnek valamit, ha őszinték, így szerintem írd le úgy, ahogy éreztél, amit átéltél. Mindenki el tudja dönteni, el szeretné-e olvasni, én pl. igen!Kép

Vikó,
hol/hogy vagy?

Gyezsuról tudtok valamit?

Lyly
38+3

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly, na engem merne elküldeni a párom valahovaKépKépKépKépKép Meg is kapná a magáétKép

Semmi baja nem lesz a babádnak, nyugi!!!

Na összepakltam a cuccom, alig bírtam becippzározni az utazótáskát. Aztán gondoltam bele, hgoy van egy csomó dolog, amit még induláskor kéne betenni, de ide tuti nem fér. Szóval szvsz mindjárt nekiállok, és átpakolomKép És két pakkot csinálok. Egyet abból ami kell a szülőszobára, egyet ami utánaKép

Szóval kezdhetem előlrőlKép

Nagyon ramatyul vagyok maKép Miért???? Mondjuk nagyon rosszul aludtam az éjjel, lehet ez az oka...

Zsu
37+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok LÁnyok!

Nálatok is esik a hó? Lehangoló... Kép Még felöltözni sem volt kedvem ma még. Kép

Nici! Én is szeretném ha megírnád a szülésedet, az ember nem csak a szép dolgokból tanulhat! Jobb szerintem felkészülni arra is, hogy nem éppen fájdalommentes élményben lesz része az embernek, még ha tudja is így vagy úgy... SZóval? Mikor küldöd?

Becsi, Szisz kitartás!!!! Kép

És ÓRIÁSI GRATULA Ágiéknak!!! Kép

Angi! Örülök, hogy jól vagytok! Szerencsétek volt az időjárással is, hogy szebb idő volt a múlt héten és remélhetőleg ez a vacak idő is csak átmenteni és jön a tavasz!!! A bimbivédővel egyébként jobb szoptatni? Mert én azt olvastam, hogy igazából nem segít... Kép

Lenne egy kérdésem azokhoz, akiknek az utolsó hetekben fordult be a baba. Ki milyen pózban feküdt/állt éppen, amikor a baba megfordult? Csak mert azon filóztam, hogy ha magától is befordulnak a babák, és Ti nem "praktikáztatok", akkor kíváncsi lennék, hogy miért pont akkor és pont úgy. Mert szerintem akármilyen pózban pl. állva nem tudnak megfordulni nem? Egy kis statisztika szempontjából érdekes lenne... Köszönöm előre is a válaszokat!

Én ma képzeljétek hova megyek!!!! Sikerült a barátnémnak jegyet vennie (csak kettőt) a Rómeo és Júliára!!!! És ma este megyünk csajos estésen. Már hónapok óta megvettük a jegyet és hihetetlen, hogy milyen hamar eltelt ez az idő... Már nagyon várom, izgultam, hogy nem leszek jól már a 8. hónap végén, akkor még nem lehetett tudni ugye... Kép Remélem Pötyinek is fog tetszeni!!! Kép

Puszi mindenkinek!

Barti+Pötyi
34+5

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="aa00aa">LylyKép Nem lesz a babának baja a náéthátl, ne aggódjKép Nekem is volt, igaz, gyors lefolyású út másfél hónapja, de semmi gáz nem lett belőle. Echinacea homeobogyót továbbra is ajánlom immunerősítésreKép Én remekül vagyok, msot megyek babasapkát venni Megatoysba - az van a legközelebb. Ágyból kikelés nem könnyű Kép Próbálj mindig páros lábban ki-be közlekedni, úgy a méhszáj kevésbé terhelődik.

Gyezsut hívom, majd bezámolok.

Kérek segítséget: szeretném Alinát hívni, de nem találom a számát. Kérem, akinek megvan, küldje el nekem akár ide, akár mélben. köszecs.</font>

indianyo

Bartika: nekem azt hiszem éjjel fordult be, de nekem nem fájt, csak sokat mozgolódott abból gondolom hogy akkor.

Vikó: Örülök, hogy remekül vagy!!!Kép

Na nyüszög a picúr, majd folytatom!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tényleg, kinek írjak SMSt ha akció van? És kinek küldjem az MMSt a babáról, hogy a többiek is lássák?
(Én nem tudok a telefonról a gépre pakolni képet)

Rómeó és Júliát mi is meg akartuk nézni a csajokkal, de a pasikat is el akarjuk cibálni, és elég nehéz jegyet szerezni... Most 1-2 hónapig amúgyse aktuális.

A napsütés nekem is jobban bejött mint ez a hó...
katicuska

Katica, mondanám, hogy nekem küldhetsz, de elképzelhető hogy pont egyszerre leszünk bentKép De én fel tudom tölteni a gépre a képeket a telefonomról, szóval ha itthon vagyok (már/még) akkor küldj nyugodtanKép

Nálun keső esik, ez még a hónál is rosszabbKép

Zsu
37+5

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!
Voltunk vásárolni, és persze beszabadultam a kenguru goldba is Kép Vettem a lányzónak hazahozós ruhát Kép A body sima fehér hosszú ujjú, a rugi meg ilyen: (a színe az életben élénkebb)
Kép
cory

cory
Budapest

Sziasztok
Éjjel végig aludtam csak 4 pisi volt. Nem értem mi történt. Most is nagyon jól vagyok.
A mai nap alapján biztos csak 2 hét múlva jön ki Levi.

Lyly
Nem írok tüneteket, mert szerintem egyformán érzünk, ahogy szoktad írni a dolgokat.
Már nincs sok hátra, és hamarosan újra tudunk feküdni.

Katicuska
Nekem nyugodtan küldhetsz SMS-t, de MMS-t nem tudok fogadni sajnos.

Annácska
Nálam is felső Levi az alsó a fájás, de ha nálad az alsó a fájás, akkor az elég erősnek számít.

Babetta és Levi 39+0

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Vikó,Zsu,
köszi a megnyugtatást!Kép Akkor alábbhagyok aggódással, bár elég orrfolyós-dugulós vagyok, szerencsére láz nincs. Gyezsuról várom a híreket.Kép
Vikó,
jó vásárlást neked! Elképzeltem a páros lábas kikecmergést, mint a - bocsánat- seggre-kenguru, úgy lenne jó kiszállni.Kép

Zsu,
mi is összepakoltuk a kórházi cuccost, hát...kéthetes útra nem mentem ekkora pakkal, de csak a pelenka+betét+popsitörlő rengeteg helyet foglal. És még az evőeszközöket+poharat most akarom betenni (elfelejtettem). A rágcsa+innivaló Apa hátizsákjában lesz + az ő cuccai, így szerintem teherhordó kuliknak álcázva megyünk szülni. Kép Főleg Apa, mert ő lesz a nagy cipekedő.

Bartika,
nekem is éjjel fordulhatott be, mert nagyon nagy munkában volt, sokat kecmergett, nyomakodott, matatott a kis kezeivel-lábaival, és valéamikor a 34-35. hét táján, tehát elég későn ahhoz képest, hogy a 29-33. hét között írják az okos könyvek. De biztosat nem tudok írni. A terhestornát nagyon szerette, az elsőnél még tiltakozott, mert a MÁV-ban egy kiképzőtábor az 50-60 perces torna két nagyon jó fej gyógytornásszal, de a többit már nagyon szerette, tudott velem relaxálni is, már nem mocorgott alatta.Kép Itt mondták, hogy négykzlábara kell állni, és a két alkarra támaszkodni, ezt napjában 3-4 alkalommal megtenni, és lehetőleg kb. 10 percig így maradni. Van, akinél hatásos, de ha nem, annak oka van, akkor nem szabad erőltetni. Egyébként a barátnőmnek mindkét fia csak a szülés előtti 2. napon fordult be. Tehát van remény...Kép

Katicuska,
nekem is küldhetsz üzit, hacsak nem együtt szülünk, telcsiszám a Nicika-táblában. Hogy vagy? Minden oké veletek?

Kép

Kép

Kép
lyly

Cory,
édes a ruci, biztosan klesszul mutat majd benne a kiscsaj!

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Még a kórházból, sajnos.

Először is Áginak nagy gratula! Kép
Szisz, úristen, hogy bírod még??? Ez nagyon durva.
Babetta, és minden finiselő, nagy kitartást kívánok nektek!! Kép Minden nap gondolok rátok!

PiciBencusom sajnos besárgult, úgyhogy még egy napot itt töltünk...DE! Kaptunk olyan hordozható kékfényes ágyikót, ami itt van velünk a szobában, így nem kellett inkubátorba tenni. Én forgatom rajta 3 óránként. Szegénykének muszáj 3 órát végig rajta lenni, pedig nem mindig alszik szopi után annyit. Szóval most apával kettesben nyugtatgatjuk, ha már nagyon unja rajta. Kép De egy kis hős, és bírja jól. Kép
Valami hihetetlenül jók a csecsemősök itt a kórházban, annyi segítséget kapunk tőlük, hogy az megfizethetetlen. Nagyon sokat szopizik Bencus, utána pedig fejek, hogy minél hamarabb beinduljon a tejcsi, és szerencsére még jól bírják a cickóim. Nem sebesek, bár érzékenyek. Nekem eddig nagyon bejött a tej rászárítása. Nagyon profi segítséget kapok, így azért nagy könnyebbség minden. Injekciós tűvel kapja meg Bencuskám a lefejt tejcsit.
Tegnap éjjel iszonyatosan fájt a pocija, annyira szenvedett, persze én is pityorogtam, olyan rossz volt látni.
Átvittem hajnalban a csecsemősöknek, akiktől megintcsak tanultam: a hasát frankón kimasszírozták, és felhúzott lábakkal segítettek neki kakilni, ami sikerült is. Jó volt látni a megkönnyebbülést az arcán, utána kb. fél perc múlva már aludt is. Én nem tudtam volna így segíteni, de most már ezt is tudom!

Mindezt csak azért írtam le, hogy aki még kórház előtt van, és lehetősége van rá, hogy profi segítséget kérjen, az tegye meg, mert ez alatt a pár nap alatt én annyit tanultam, mint soha azelőtt!! És kérni kell a segítséget!! Kép Kép

Már várom, hogy bedurranjanak a cickóim, iszom a tejserkentőt, és persze szopi, szopi, szopi, fejés, fejés, fejés. Kép

Hogy csinálják az ikres anyukák???? Minden elismerésem az övék!!!

Barti, láttam felkeltette az érdeklődésedet a csudaszép kanülöm! Kép Kép Ahogy a lányok írták. Ja, itt kb. 10 perce született meg a fiam, szóval ez még nagyon friss kép. Utána egyébként amikor felkeltem a szülőágyról, rögtön ki is vették. Kép

Nicika, neked akartam még mondani, hogy ne fojtsd magadba az érzéseid a szüléseddel kapcsolatban, szerintem neked is jót tesz, ha kiírhatod magadból, mi pedig tudjuk, hogy nemcsak sikerszülések vannak, sőt! Szóval én a részemről nagyon kíváncsi vagyok rá! Kép

Végezetül egy képecske a picifiamról, itt már komoly egy napos!!!

Sokat gondolok rátok lányok, és legyetek nagyon ügyesek! Mindenkinek a legjobbakat!

Puszi

Eszti és Bence

Kép

Kép
Vendég

Beszéltem Ágival Kép Jól vannak, Peti már próbálkozik a szopival. Császár lett, mert elkezdett vékonyodni a hege. Emiatt már szerdán befektették.
És itt egy kép Petiről:
Kép

cory
Budapest

Cory: Lizinek igazán csini rugija lett KépKépKép.
Eszti: Bence baba gyönyörű! KépKépKépKép Szegény, nem lehet könnyű ez a 3 óra szolizás Kép Mielőbbi visszarózsásodást! KépKépKép
Nicika: szerintem is írd meg! Neked is segít, és pl. én is szívesen elolvasnám.
Sebes mellbimbó: ha sikerül jól rátenni Szinti babát, az ő nyála+az anyatej a legjobb gyógyszer rá! (Nekem egyszer lett sebes a mellbimbóm - ööö nem Luca csinálta, én bénáztam - én se mertem szoptatni belőle első nap, és minden kenegetés dacára alig gyógyult. Bezzeg amikor szopizni kezdett Luca, estére semmi baja nem volt.)

Az egy hetesség tiszteletére méreckedtünk: 3850 g Farkasétvágya van KépKép

Borcsa és 8 napos Gergő

Borcsa
KépKépKép
borsts

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: