A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok
Még nem mentem el. Éjjel szarul voltam de 4-7-ig tudtam aludni. Most végig takarítottam a lakást. Majd meglátjuk mi lesz.

Eszti
Még egyszer gratulálok Bencéhez, nagyon aranyos babaKépKépKép

Alina nem jelentkezet?

Cory
37 Kép Már a 13. vagyKépKépKép

Ma már az egész család ellenőrzött, hogy miért nem megyek már szülni. Õk jobban izgulnak, mint én. AranyosakKép

Vikó
Még mindig rossz a lábad?Kép
Melyik taxi társaságnak dolgozol?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Eszti! Nagy-nagy gratula a kis trónörököshöz! Nagyon szép baba! És irigylem a szülésedet hogy ilyen csodaként tudtad megélni! Kép

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">BabettaKépLábujj nagyon lassan gyógyul, mert nem kaphatok rá semmilyen kenőcsöt, orvosságot, de már tudok zokniban mászkálni (idáig csak mezíláb ment) és cipőben is rövid ideig Kép

Barát Taxi, ez egy kis cég, fix árakkal dolgozik. Aranyosak a kollégák, szóval nem nyavalygok.

Vigyázz magadra és ne veszíts el a derűdet, úton van már az a babócaKép</font>

indianyo

Tünde, azt tanultam annoa suliban, hogy ilyen vércsoportnál a 2. szülés lehet problémás és ezt pont az első okozza. Már nem emlékszem pontosan, hogy miért, de ez elég gyakori, a dokik tudják mi a teendő, ne aggódj!

Eszti, a karotokban nem látszik milyen nagy a baba.
Amúgy tündéri!

Tegnap voltunk CTGn, a doki azt mondta: hát, ez alvós volt, meg kell ismételni kólázás után. Erre mondtam neki hogy végig ébren volt és erősen mozgott, erre elkomorodott. A második se tetszett neki, pedig kóláztam, kávéztam és ébren is volt végig. Gondolkodott, aztán abban maradtunk, nem várjuk meg az 1 hetet, hétfőn megyek újra.
Peti kérdezte mi van ilyenkor, mondtam ha nem jó a CTG akkor csaszi. Láttátok volna azt a kétségbeesést az arcán! Azt mondja: ma?
Nem készült fel a szülésre, pedig 8 hónapja tudjuk... Aranyos volt ahogy ott parázottKép
katicuska

Eszti
Gyönyörűszép vagy a képen a kisfiaddal! Kép
Gratulálok! Örülök, hogy ilyen szép szülésetek volt sokat gondoltam tegnap rátok! Nagyon rendes voltál a dokinkhoz, hogy nem éjjel rángattad be ráadásul szerdán! Kép
Nem semmi ilyen gyors bejelentkezés! Kép

Viko
Igen Szentendrén voltunk... mackó a táskám! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok
Csak egy gyors bejelentkezés. Délután megyek UH-ra, majd CTG-re, szóval hosszú napom lesz. Ráadásul éjjel 3/4 2 óta szinte folyamatosan fennt vagyok. Most bejöttem egy kicsit a munkahelyemre egy-két apróságot elintézni, de már le is ültem, annyira keményedik a pocim. Szerintem hétvégén szülni fogok. Na el is köszönök egy időre, mert nagyon görcsöl a hasam. Majd még este jelentkezem.

Kép

Kép
pgyöngyi

Gyöngyi hajrá! Kép Én is így kezdtem... És milyen jó vége lett KépKép
Kép
Cory: Éljen 37. hét KépKépKépKépKép!!!
Babetta! DrukkKépKépKépKép A családhoz meg kitartás KépKépKép
Eszti! Még egyszer nagy-nagy gratula nektek! KépKépKép Nagyon szépek vagytok Kép
Borcsa + Gergő (6 napos)

Borcsa
KépKépKép
borsts

Borcsa
De szépek a gyerekek! ...kis csomag...
A kislány olyan mint te kicsiben... Kép

Ja és azt elfelejtettem, hogy nagyon vidám szüléstörténetet produkáltál... az embernek megjön a kedve! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Lányok,

köszönöm a táblicsku-címet!Kép

Babetta,
jó, hogy még itthon vagy, bár tudom, már inkább akció lenne, igaz?Kép Annak is eljön az ideje! Én is nehezen mozgok már, de ma is mennem kellett a hivatalos papírokat intézni, így 7-től talpon vagyok, és Gyöngyihez hasonlóan én sem aludtam éjjel 2-től.

Katicuska,
drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek! Mi van a vérképeddel és a vizelettel? Ne aggódj, biztos,hogy nem lesz baj, a dokid nem engedett volna haza.

Vikó,
jó ez a diszpécser munka, és ha közben lábra-lábra kapsz, akkor nem kell téged szigorúan ellenőrizni!Kép

Cory,
gratula a 37. héthez! Most már akkor finis-nyugi van, igaz? Kép

Eszti,
gyönyörűek vagytok, legyen nagyon sok örömötök egymásban!

Jók legyetek, puszi mindenkinek!

Lyly
38+1

Kép

Kép

Kép
lyly

Sziasztok!

Vok,
nagyon szépek a bútorok, szép lesz Hanna szobája! Kép

Tünde és még aki ért hozzá Kép
férj vérét mikor nézik? Csak akkor, ha van ellenanyag a véremben? Ha csak simán RH neg vagyok, de az ellenanyagszintem OK, akkor nem?

Eszti,
húú, nagyon boldog vagy! Látni a képen, olyan jó nézni! Kép Még egyszer gratula nektek! Kép

Cory,
37+0! Kép Juhéjj! Kép
Én még csak 32+0! Kép

Borcsa,
nagyon aranyosak a gyerekek! Kép

Nadine és Dorka 32+0 Kép

nadine81

Én is dicsekedek picit pocakkal és búrorral Kép

Keddi friss kép Kép
Kép
31+5

Két héttel ezelőttivel együtt:
(talán kicsit csalóka lehet, mert a második, a friss valahogy közelebbről sikerült Kép)
KépKép
29+5..................................31+5

Ezt pedig Apa csinálta a lánya ruháinak Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

nadine81

Esztipeszti!!!!!!!
Óriási gratula Bencushoz! Először nem is értettem, hogy hogy tudsz ilyen hamar írni! A képekből ítélve alapítványi szobában vagy? Olyan otthonos! Így biztosan könnyebb a kórházi pár nap! Mi az a mi a nyakadban van? Azon adagolják a gyógyszereket? Vagy nem jól láttam?
Tényleg nagy dolog az első babánál a gátvédelem, büszke lehetsz rá! Nekem meg erőt és hitet adtál, hogy van esélyem és lelkesen iszom a málnalevél teát és kenegetem esténként apával a gátam. Kép

ÍGy, hogy folyamatosan újszülött képeket nézegetek s szülésekről olvasok, sokkal, de sokkal nehezebben telnek a napok és már őrületesen várom, hogy a picurt a karomban tarthassam! Kép

No megyek, muszáj hunynom egyet, mert este vendégek jönnek és főzni is kell valamit... Kép

Puszi mindenkinek:

Barti+Pötyi
34+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: az EDA-t adagolták Eszti nyakábanKép

Borcsa: Nagyon szépek a gyerekekKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! De szülés után?????????????
Én már semmit se ne értek... Utána kéne olvasnom lassan, ha ennyien használják... Kép

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika
Csak a kanül maradt még bent...
Gondolom elég friss a kép! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Lányok!

Szundítottam egyet, mert az éjszaka a vizsgadrukk miatt nem nagyon ment. Aztán most már fáj a fejem, meg a pocakom is kicsit, szóval nem igazán vagyok jól. De lehet, hogy csak náthás leszek.

Jaj és míg el nem felejtem: láttam a neten baldachintartó vasat, de a párom szerint túl gyenge anyagból van és nem lóg be eléggé az ágy fölé. Kinek van hasonló és mi a véleménye róla?
Teszek fel róla képet, ha sikerül.

Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

<font color="119911"> Cory,
gratula a 37. héthez!
Vas,
jó vendéglátást!
Vok,
nagyon szép lett a kiságy, a komód és a forgó is. Most már csak Hanna hiányzik.
Nadine,
szépek a bútorok.
Bartika,
az EDA-t adagolták benne, de azt nem húzzák ki rögtön. Nekem másnap reggel szedték ki. Gondolom Esztinek meg még tegnap.
Babetta,
kitartás! Drukkolok ezerrel!
Kata,
biztos minden rendben lesz Peti babával. Azért jó lehetett a férjed! Kép
Tünde,
hogy van Bettina szeme?
Anita, Tünde, Nici,
Ti szellőztetitek a kicsiket? Voltak már kint? Mi még csak ott tartunk, hogy kinyitjuk az ablakot rá. DE már olyan jó lenne kivinni az erkélyre, aztán pedig végre sétálni vele egy picit.</font>
angi79

Szelivi! Nekünk ilyen baldahintartónk van! Néha kicsit elbillen oldalra, de amúgy nincs vele gond! Én nem is tudtam hogy létezik másfajta baldahintartó is!

KépKép
nicika

Angi! Nekem azt mondta a védőnőm hogy hétvégén nyugodtan kivihetem egy picit az udvarra, mondjuk 5 percre. A lényeg hogy szélárnyékos helyen legyen, meg hogy ne a minuszok röpködjenek odakint. Szóval ha egy kellemes napos idő lesz akkor tuti kimegyünk! Már én is várom a nagy séták időszakát! Kép

KépKép
nicika

Barti: Angi már leírta, mi és miért lóg EsztibőlKépKép

Angi, Nicika: Nekem meg azt mondta ma a védőnő, hogy még vigyem ki a szobából Botit, míg szellőztetek, jövőhéttel rányithatom az ablakot (persze beöltöztetve), utána szépen lassan kimehetünk. De jó lenne már tényleg sétálni, úgyhogy ahogy Ti csináljátok, én is úgy fogomKép Csak sajnos hétvégétől állítólag megint jön a hideg, jövőhéten meg behavazunk...Kép Majd meglátjuk!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Ma megvettem mindent ami hiányzott a pakkomba, és képzeljétek hogy jártam!!! Barátnőmnek orvosi segédeszközök boltja van, és mondta, hogy ne Tena betétet és bugyit vegyek, hanem a HArtmann-nak a betétjét, és bugyiját írassam fel, mert a rákellenes liga támogatja és ingyen van!!! Így nekem totál ingyen van három féle vastagságú betétem, meg 4 bugyimKép Tök örülk neki! Aki még nem vette meg, és esetleg érdekli szívesen leírom pontosan mit is kell felíratni!

Már csak a hálóingeim hiányoznak, azt a neten rendeltem, holnap remélem az is megjön. És tök jó bio-papuccsal is megleptem magam (ha jó, nem Scholl, de megteszi)

Voltam ctg-n, szupi lett az eredmény, majd feldobom a képét a papírnak... végig mozgott Katica, mondta is a nővérke, hogy na ezt aj ányt nem kell ébresztgetniKép

Rákérdeztem a dokitól, hogy nálunk néznek-e kókuszt, és totál meglepődött, hogy még nem vett kenetet??? Aztán tisztáztuk hogy pont azon a héten volt szabin és valahogy elmaradt....Kedden kell mennem megint ctg-re, akkor vesz kenetet, és lesz UH is.

Voltunk játszótéren Bencével, olyan jó volt látni mennyire élvezteKép És jó kis pirospozsgás lettKép Aztán hazafelé a buszon kidőlt, és azóta is alszikKép apájával együttKép Majd ha felkelnek, csinálok rántott csirkemellet, kruplipürévelKép NyamiKép

Majd dobok fel képet is később, csak lentmaradt a fényképezőgép...

Zsu
37+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Borcsa, nagyon jó a szüléstörténeted!!!! Én is szeretnék már szülni!!!!

(ugye-ugye, mondtam hogy olyan vagyok mint a szélkakasKép HOlnap majd megint nem akarokKép)

De azért már nyugodtabb vagyok, mert minden megvan a kórházi cuccomból..

Mamacka, én tegnap elfelejtettem írni, nagyon megható a történeted! NAgyon aranyos volt ez a néni!

Eszti még egyszer gratula, gyönyörű Benci!!!! És a gátvédelem, írigyellek, én is nagyon remélem hogy sikerülni fog. De mivel fogadott szülésznőm nincs, így ki kell fognom egy rendeset hozzá....

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Eszti: csodálatosak a képek és nagyon örülök, hogy szép élmény volt a szülés!!Kép Várjuk a részletes szüléstörténetet!!

Borcsa: gyönyörű a "nagylányod!" és édes a pici fiú!!Kép Te jól vagy? Gergő gondolom jól szopizik a profi anyucitól!Kép

Angi: mi tegnap a gyerekorvosnál voltuk, úgyhogy muszáj volt kivinni a picit, de jól becsomagoltuk. Még rendszeresen csak márciustól tervezem, ha süt a nap akkor kimegyünk majd a kertbe.
Már javul a szeme a szemcsepptől.

Anita: bevált az Infacol?? Nálunk éjjel volt olyan szopi, ami után csak 2 órával tudott elaludni persze cicin. addig nyüglődött a pocijával. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy valamit rosszul csinálok.

Szelivi: szerintem csak ilyen vas van (nekünk is)

Bartika: nekem is benne maradt a kanül még fél napig, már alig vártam, hogy kiszedjék

Nadine: nálunk csak akkor vettek vért Petitől amikor kiderült, hogy van ellenanyagom. összeeresztették a vérünket és akkor derült ki, hogy teljesen egyforma, úgyhogy a babának semmi baja nem lehet/lett!!KépKép

Gyöngyi: mi volt az UH-n és a CTG-n?

Katicuska: ha az első baba RH poz. és az anya RH neg, akkor lehet ellenanyag, ilyenkor adnak anti_D injekciót a szülés után. Így a 2. babának nem lesz baja. Nekem van ellenanyagom, de a babák RH negatívak, úgyhogy nincs baj!!

Cory: DE JÓÓÓ! akkor már nem kell izgulnod a koraszülés miatt!! Gondolom ez lelkileg is nagyon megnyugtató neked!!Kép

Titati: egy szopinál csak egy ciciből szoptatsz??
Milyen tejet adsz le, mármint melyik ciciből és mikor fejsz?

Vikó: azért az nagyon jó, hogy van munkád! Éjjel is kell ügyelned a telefonokra vagy ez csak nappali?

Nicika: Te hogy vagy?? Jól megy a szopi??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

TündeKép "Csak" nappal kellKép

indianyo

Beszéltem Csemával, holnap jönnek haza.
Jól vannak, a kicsi Szofi cicifüggőKépKép, úgyhogy tejcsi is van nekik bőven!!KépKép

Olgo: Csemával nem találkoztál?? Õ említette, hogy mintha látott volnaKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Újra ittKép
Megjöttem Uh-ról és CTG-ről. Minden oké, csak sajnos a dokim beteg lett és nem tudtam vele beszélni. A baba 3510g, és a CTG végét eléggé unhatta, mert elszunyált. Egyébként tök rendik voltak a Klinikán, mert kérdezték, hogy van-e panaszom, én meg mondtam, hogy napközben volt egy görcsöm és képzeljétek akartak hívni egy dokit, hogy megvizsgáljon, de mivel szerintem csak jósló fájásom volt mondtam, hogy nem szükséges. Szóval jó volt érezni, hogy foglalkoznak az emberrel.
Na puszi moindenkinek, azt hiszem ma korán fekszem.
Gyöngyi 39+3

Kép

Kép
pgyöngyi

Szelivi!!! Neked akartam írni, hogy nekünk Bencével volt ilyen vasunk, de a gyerek magára rántotta, mert ne melég stabilKép Van olyan is, aminek a rúdja egészen leér a földig, és a kiságy tetején, ill az alján is kell rögzíteni. Nekünk most olyan van. Estére felteszem neked róla a képet, bár nekünk most a bölcsőn van, és nem szakszerűen van rögzítve, csak vastag cellux-alKép A bölcsőre nem lehetett rendeltetésszerűen feltenni, de nem lesz olyan hosszú használatban a bölcső hogy magára tudja rántani. Fotózok és felteszem neked!!!

ZSu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Kép
Vok Eszter Kép
Nagyon szép Hanna szobája Kép
A forgó különösen tetszik Kép

Tünde Kép
Szegény Bettina, remélem hamar kikezelitek Kép Annó a lányomnak át kellett mosni a könnycsatornáit az elzáródás miatt.
Örülök, hogy már javulgat a szemecskéje Kép

Vikó Kép
Hát ilyen munka mellett tényleg nem lehet elmenni sétálni Kép

Eszti Kép
Hatalams gratula nektek Kép Nagyon ügyes vagy Kép
Jó volt olvasni a rövidke beszámolódat, de már nagyon várom a részletes szüléstörténetet Kép
A kis Bence nagyon édes Kép Nagyon sok boldogságot a családotoknak Kép

Cory Kép
Gartulálok neked a Finishez Kép Látod mégis csak jó kislány a Hármaska Kép
Tetszik a Story-s sztorid Kép

Szelivi Kép
Gratula a vizsgádhoz Kép Nem számít hogy hanyas, az a lényeg, hogy meg van Kép

Katicuska Kép
Remélem azért nem kerül csaszi a sor, bár az igaz, hogy a ctg-re oda kell figyelni Kép
Apukák általában akkor kapnak észbe, hogy itt a várva-várt baba, mikor már a szülőszobán vannak Kép

Babetta Kép
Drukkolok neked Kép
Család először aranyos, aztán majd idegesítő Kép

Gyöngyi Kép
Jó, hogy minden rendbne van a babával Kép Szép súlya van Kép
Mikor mész legközelebb, két nap múlva?

Borcsa Kép
Nagyon szép gyerkőceid vannak Kép
Nagyobbak, hogy viszonyulnak a kis aprósághoz? Luca láthatóan örül neki Kép

Nadine Kép
Nagyon szép a kis babalakosztályotok Kép Apa nagyon ügyi Kép
A pocakod jól beindult Kép Néhány hete még azon panaszkodtál, hogy alig látszik, most meg... Kép

Zsuzsófi Kép
Ügyi vagy, hogy már mindent bepakoltál Kép
Engem érdekelne, hogy mit kell feliratni és pláne, hogy kivel házidokival vagy a nőgyógyásszal, akár priviben is Kép

Annácska 34+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nicika!
Igen van, aminek egyenes rúdja van középen és nem íves és a végén valami műanyag gomb van, hogy ne csússzon le az anyag. A párom szerint egyébként apósnak kéne gyártani valamit, ami fából van.

Zsuzsófi!
Láttam én is neten hosszú rudas vasat, de azt csak olyan ágyra lehet tenni, aminek rácsos a vége, nekünk meg a két vége az ágynak teli lapos.

Annácska!
Igen egy korábbi tanárom mondta, hogy a kettesnél nincs jobb jegy, csak szebb. Kép

Egyébként most jöttünk haza az auchanból és vettünk ilyen baldachintartó vasat. Köszi mindenkinek a segítséget!
Apa először jól megrángatta, hogy mit bír. És én varrok rá elvileg függönyt. Már alig várom! Elvileg holnap megyünk vidékre és meg kell találnom azt a boltot, ahol anyu a nyuszis-macis anyagot vette.

Kép
szelivi

Mijaz kihalt ma a babanet??? Mindenki szül???

AjjajKép

Akkor az igért képek:

CTG:
Kép

Bence a játszón:
Kép

Bence nagyon éhes:
Kép

Baldachin:
Kép

Kép

Látod ez ennyire benyúlik az ágy fölé:

Kép

És ezekkel kell szakszerűen a kiságy tetejére, és aljára rögzíteni:

Kép

Annácska, neked küldöm az infókat akkor priviben. Lefotóztam neked a prospektust is.

Zsu
37+3

www.mamami.hu
zsuzsófi

Livi, nem csak rácsosra lehet! A mienk is telivégű, és csak azért nem azon van, mert a ferde faltól nem fér odaKép Ezt a kampót, amit lefotóztam, felülre felülről, alulra meg fordítva ,alulról kell rögzíteni....érthető vagy szemléltessem?KépKépKépKépKép

Persze nem rábeszélni akarlak, csak én már próbáltam mindkettőt....és messze jobb ez az utóbbi..

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

BOcs, látom már megvettétek....csak segíteni akartamKép

Annácska átment a levél?

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Szelivi Kép
Ügyik vagytok Kép Elképzelem apát, ahogy vadul rángatja a vasat Kép

Zsu Kép
Köszike, megkaptam Kép
A fiad nagyon édes és milyen éhes Kép
Bár én nem értek hozzá, de ez jó ctg-nek számít? Ha látnád az enyémet! Igaz engem azonnal küldtek flow-ra, ahol már minden rendben volt Kép
Mi a véleményed róla?
Kép

Annácska 34+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Zsuzsófi!
Amit én láttam neten az olyan volt (a hosszú nyelű), hogy két rács közé kellett valahogy beszerkeszteni. De a tiétek nagyon jól néz ki! Egyébként lehet durván hangzik, de a kiságy lábához tesszük, mert onnan jön majd a fény (a tévé). Aztán ha lerángatja a kölök, akkor onnantól aktívan tévézni fog! Kép
Egyébként én hamarabb rángatom le, a kezem alá kerül.

Annácska!
Tényleg rángatta! És megpróbálta meghajlítani, hogy tényleg vasból van-e, nem csak lemez.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Voltam tegnap Uh-n és Ctg-n. Minden rendben a babával, azt mondták, hogy bármikor megszülethet, mindene egészséges és már 4 kg.
A Ctg-n annyit szenvedtünk, már lefektettek, állandóan forognom kellett az ágyon, nagyon nehezen ébredt fel a babó.
Visszahívtak szombat délelőttre CTg-re, ha addig nem szülök meg. Ennek egyelőre semmi jele.
Azért remélem lassan kijön, mert nem tudom, hogy meddig akar még nőni a kis pufiKép

Scullyx
38+4

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Ma megyek az első nst-re, meg a tegnapi vérvétel eredményéért is. Aztán meg kell keresnem a dokimat.
Kitört a családomon a takonykór. Balu az egyetlen, aki teljesen jól van. Zsoma köhög, Laci pasisan viseli, én csak trombitálok Kép

cory 37+1

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Jó reggelt!

Nagyon szépen köszönöm a bútor dícséreteket! Kép

Nadine! Tök sok mindenetek van. Nekünk fel ennyi ruhánk van. Kép Jól el lesz látva Dorka. Kép

Zsuzsó! Küldenéd nekem is az infót betét+bugyiról?

Anna! Miért kell már nstre járnod? Azt nem később kell kezdeni? Dolgozol még? Összefutunk 1 kvra jövő héten? Kép

Scully! Nem semmi a lánoyd! Szép nagy, bár a gép csalóka. Kép Szóval nem biztos ám az a 4 kg. Kép Zsibbadást nem kérdezted meg, hogy mitől lehet?

Cory! Nagyon rendes lányod van. Kép Mondtam én. Kép Kíváncsi vagyok mit mondanak az nst-n. A betegségnek meg mond meg, hogy keressen más családot, akit nyaggathat. Kép Most már eleget voltatok ti is betegek! Kép

Kérdés: Mikor kezdjem el kimosni a kicsi ruháit, meg az egyéb cuccait? Még csak 32nél tartunk, csak már úúúgy mosnék. Kép Bár, lehet, hogy csak a fészekrakás tört ki rajtam ezerrel. Kép

Eszti! Édesek vagytok Bencével!!!! Kép Olyan jó látni! Kép

További szépet mindenkinek!
Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Jó reggelt Kép
Scullyx Kép
Nem semmi súlyban van a babád Kép
AZért drukkolok, hogy rád is jó hatással legyen a hétvégi hidegfront Kép

Cory Kép
Jobbulást a családnak, küldök gyógyimanókat Kép
Ügyesek legyetek az nst-n Kép

Eszter Kép
A dokim küldött el még a múlt héten, de a következő csak hétfőn lesz Kép Remélem akkor már minden rendben lesz és nem hozza rám a frászt a Manócska Kép Egyébként a 35. héttől szokták kezdeni Kép
Dolgozom még, de azért össze tudunk futni Kép
Én sem mostam még semmit, sőt meg se vettem még mindent Kép Lassan azért már neki állok Kép

Szép napot mindekinek Kép

Annácska 34+4

annácska

Sziasztok Lányok!

Scullyx!
Hihetetlen 4 kg baba! Mivel hízlalod? Fogadjunk, sutyiban a köldöködön át tömöd valami nasival! (Csak vicc volt!) Kép

Cory!
Jobbulást az egész családnak!

Vok!
Én is pont ezt tárgyaltam tegnap a férjemmel, hogy nekünk csak a 37-től kell menni CTG-re és itt van, akinek már a 34-től.

Kép
szelivi

AnnácskaKép tegnap este én is félrenyeltem a meglepetéstől, hogy te már CTG-re jársz...Kép

indianyo

AnnácskaKép tegnap este én is félrenyeltem a meglepetéstől, hogy te már CTG-re jársz...Kép

indianyo

Cory:
Jobbulást!!!

Tünde:
Egyenlőre csak balosból szoptatok, a jobbost nem nagyon tudja "elkapni" valamiért A kórházban csak a balosra segítettek ráhelyezni, és talán ezért nem megy a jobbosból. 1-2x próbáltam kicselezni Kincsőt, és hónalj alól jobbosból kísérleteztünk, hogy azt higyje, az a balos Kép
3,5-4 óránként szopizik, de én általában ébredése előtt a jobbost lefejem (mert már durran, és szopi közben eleve kifolyna 50-80 ml belőle), és a balosból is annyit, hogy ne follyon magától. Általában szopi után is fejek mikor már elalszik. Hogy miért fejek ilyen gyakran? Mert van mikor a teljes lefejés után egy órával már újra csöpögök mindkettőből. Már 2 naposan a kórházban is csöpögtem, emiatt fejtem is...
Éjjel is fejek, mert akkor ugye üvegből kapja (általában 2x ébred), én meg 2-3-4x fejek, mikor mennyire telek meg. Szerencsére idáig mindig felébredtem gyulladás előtt, de volt hogy már rázott a hideg, és remegtem... ha 10 perccel később ébredek, akkor végem lett volna.
Hétfő délután jönnek a tejes emberek, akkor indul a leadás. Kicsit izgulok, hogy ezt a nagy sterilizálást, amit elvárnak, hogy fogom tudni csinálni.

Babás séták:
Mi ahogy hazajöttünk a kórházból, másnaptól kezdve levegőzünk. Az erkélyen kezdtük 10 perccel (szép naspsütés volt), és ezt fokozatosan emeltük, másfél hetesen már babakocsis sétánk volt 30-40 perc. Most 3 hetesen napi 1,5-2 órás sétánál tartunk. Általában a "déli" szopi után szoktuk megejteni.
A gyerekorvos azt mondta, hogy -5 fok alatt NEM szabad, de afölött viszont már nyugodtan. Az ember őgy is bebugyolálja, meg nem széllel szemben tolja a kocsit, stb.

Titati és Kincső
titati

Titati Kép
Jó, hogy itt vagy Kép
Furcsa, hogy a babák így válogatnak a mell között Kép Lehet, hogy a jobbosban fincsibb a tejcsi Kép
Szerintem a sétát csak az első babások tartják be Kép Második, harmadiknál már rutinos az anyuka és tudja mikor lehet útra kelni Kép
Puszi Nektek Kép

Vikó Kép
Nem tudtam, hogy ez ilyen meglepő Kép
A dokim szerint azért nézett rá ilyen korán a babára, hogy tudja minden rendben van-e Kép

Annácska 34+4

annácska

Sziasztok! Kép

Nadine
Nagyon ügyes apuci! Kép

Zsuzsófi
Engem érdekel a betét dolog.
Nagyon aranyos a kisfiad.

Én gyűröm tovább a bélyegpályázatot mert nemtaláltak semmit elég jónak... nagyon jó lenne ha nyernék egyet... nagyon kellene a pénz szurkoljatok! Kép ...még hétfőig van időm...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka Kép
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nyerned Kép
Majd mutasd meg az alkotásaid Kép

Annácska 34+4

annácska

Mamacka Kép
Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nyerned Kép
Majd mutasd meg az alkotásaid Kép

Annácska 34+4

annácska

Zsu,
nagyon aranyos Bence a játszótéren! Kép És az a rengeteg csiga!! Kép Nyami.. Kilestem a szájából! Kép

Vok,
igen, lesz pár ruhája a kiscsajnak. És még olyan helyen is van, amit nem fényképeztem.. Rengeteget kaptunk, ezek valamivel nagyobbak, mint ami most kell az elején. Jól átválogattam, mert voltak, amik már nem voltak szépek, de még így is sok maradt. Ezek megvárják, amig Dorka belenő. Kép
Amit mi vettünk, az egypár body és rugi. Persze később is veszek a régiekhez újakat, de az jó, hogy nem mindenből a maximális mennyiség kell. Kép
És ahogy látod, már én sem fértem a bőrömben és mostam, vasaltam ezerrel. Kép
Már csak néhány pelus szárad és kész! Kép

A málnalevél teát akkor is lehet inni, ha én nem feltétlenül vagyok a gátmetszés ellen?

nadine81

Mamacka,
ügyes vagy, menni fog az, és te leszel a nyerő! Kép Én is várom a fotókat róluk! Kép

nadine81

Nadine Kép
Nyugodtan ihatsz teát, mert az is számít, hogy mekkorát kell vágni Kép Minél kisebbet annál könnyebben gyógyul Kép

Annácska 34+4

annácska

Töltöttem fel egy pár újabb képet, ha valakit érdekel.... megmutizom, aztán megyünk sétálni...

itt kezdődik:
https://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=8572&page=1&image=197088

Titati és Kincső
titati

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: