A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

VotivKép Szerintem a tuti nyerő hír maga K.T. megcsókolása lenneKép Ma reggel a TV2 műsorában zseniálisan bunkón viselkedett, már-már szórakoztatónak is találtamKép

De jó ötlet a tortábacsapásKépKépKép Minden nap tanulok egy csomót tőletekKép

ReccaKép hiába, nagy gondolatok kis helyen is elférnekKép főleg, ha kerek számmal párosulnakKép

indianyo

Zsanci, órát nézd meg Vaterán, hátha van villámáron Kép

és épp az előbb olvastam én is a cikket Tüncikéről, és dörzsölöm a tenyerem, hogy még nincs is belépője a bálra, és a szervezők üzenik neki, hogy vegyen, különben be se engedik, háhhhá! és remélem sajnálja rá a pénzt KépKép

már elfelejtettem, ki kérdezte az ajtórácsot, én fából vettem, Brendonban, aranyáron, nem felfúrandót, mert nem akarom szétbarmolni az ajtókeretünket Kép ezt az ikejás patrull-rácsot épp azért nem vettem meg annó, mert bele kellett volna fúrni az ajtóba. de lehet, hogy tök szenil vagyok, és az egy másik patrull-rács volt, de nem is tudtam menézni még a honlapjukon se, mert jól eltüntették, grrrr. és ez az egész Ellenőrizd a raktárkészletet! funkció is gagyi, mert mielőtt elmentem gumis lepedőt venni, megnéztem, és volt, és az áruházban a fószer megnézte a gépében, és azt írta, egy darab van, azt is mintának használva kilógatták...

votiv 8)
votiv

Indi, fúúúj!!!
egyszer véletlen írtam róla, mert benne volt egy műsorban, amiről írtam. utána nagy meglepetésemre több, addig ismeretlen, kollégaként bemutatkozó figurától kaptam telefonhívást, hogy dejólkiosztottadaztasötétbutarandalibát, hűderáfértmár, és miért nem írok róla még több "leleplező" cikket. nem is értettem, komolyan. de már kapizsgálom Kép

votiv 8)
votiv

VotivKép BocsKépKépKép Tudom, én, hogy fúúúúújKép

indianyo

KT-jelenséghez még annyit, hogy tizenöt éve láttam először, amint egy ócska német TV-műsorban (Tutti-frutti show) gagyi német szintipopra dobálta magáról a ruhákat, akkora önbizalommal, mint Godzilla. az arcán meg azzal a "boldogok a lelki szegények" arckifejezéssel... (már bocsánat a hívőktől, hogy ilyen kontextusban használom az idézetet)
és hihetetlen, hogy mi is róla beszélünkKép, mert a csajnak épp ez kell, mindegy, hogy mit, csak róla szóljon. ez fel szokott hívni lapokat, hogy gyerekek, léci, írjatok rólam! és kitalál vmi otromba hazugságot, minden szemérem és skrupulus nélkül. de van benne valami ijesztően "valódi" is, mintha ő lenne a magyar bulvárújságírás Frankensteinje, akit a Blikk, a Sztory meg a Színes Mai lap közösen teremtett azzá... aki.
jegyzet vége Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Mert valaki arra célzott,hogy a rokonok nálatok Istit lemaradott fejlődésünek titulálta.vagy nagyon elolvastam valamit?Akkor bocsánatot kérek!
ÉS a kis ördögfiókás képeken annyira édes,kerek az arca.
KAkamatyi postás:egy csomagot nem hoztak ki,kerestette a feladó,meg nekem is küldtek papaírt amin alá kellett írnom,hogy nem kaptam meg,majd a feladónak azt mondták,hogy kézbesítették.Köszi.Aztán a másik csomagot(ami egyébként levélként jön)nem hozta ki,be kellett másznom érte a postára.

És DELON miért nem?Szegény Tündi!

Zsan!

Nálunk kis katicás hátizsákot kapott Panna mert ugye az nagyon fontos és hasznos és nem hangos!Kép
És mindjárt sírhatsz már!
20170114224602

Votiv!

Tutti-fruttit én is láttam,de az nem 15 éve volt sajnosKép
20170114224602

röhögök az írásokon. klassz, hogy nekem újságot se kell vennem, a saját újságírónk topichoz jön Kép Kép még-még-még

Dorka! meggyógyultál?

ancsipancsi

Sziasztok!
Nincs se telefonunk, se internetünk, úgyhogy most zapa gépét használom. Kaptam fél órát.
Szóval, mégis megyünk holnap a Mom-ba,mert mégsem holnap megyünk Szolnokra, hanem szombaton.
Ancsi! Ez már a sokadik vonatos utazásunk lesz kettesben Grétivel, először 8 hetesen mentünk, de akkor sokkal könnyebb volt.

Manóka! Hozhatod a dvd, annál is inkább, nehogy a költözésnél feltünjön, hogy hiányzik a sorból.

Macs! Mi láttuk a Narnia krónikáját, nagyon aranyos kis film volt. Ez egy keresztény mesefilm, az evangéliumot meséli el, de aki nem ismeri a Bibliát, az nem biztos, hogy rájön, viszont úgy is egy teljesen érthető és élvezhető kis mesefilm. (az oroszlán=Jézus, a királynő=sátán, a gyerekek=emberek, a faunok=démonok,angyalok, Narnia birodalom=a Föld).

Votiv! Nem semmi a jelmez. Kép

A Vaterán hiába viettem volna el villámáron az ajtórácsot, mikor felhívtam a csajt, kiderült, hogy már elkelt. Viszont az Ikeában lehet kapni, és újonnan is csak 9500 ft. Felhívtam az Ikeát, és rákérdeztem, ugyanis a honlapjukon nincs is rajta. Ez a Paltrull féle, és nem kell ám fúrni.

KépKép
KépKép
lindicita

Juc,
hátizsák (az a fajta!) extra rulez!!!!Kép mi a zsiráfosra gyúrtunk anno...Kép
Vera,
EZT NEM FOGOD ELHINNI!!!!
B és Lev épp az Illustrated history of G.B. cimű könyvet nézik (ebből kellett anno vizsgázni angol töribőlKép) és apa épp a francia-angol konfliktusról mesél B-nek. 1415 körül járnak...KépKép
Votiv,
tutti fruttit én is láttam...sőt, valszeg a tini Levi is...HEHEHE...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ZSan!

SOma teknősösben nyomul,mostmár a nagyban.Szotyinak hívjuk a Némo nyomában után szabadon.
ÉS nekem is a zsiráfos vagy a pingvines tetszett de Soma ragaszkodott a katicáshoz mert pannának ezt a jelet adta itthonKép
20170114224602

képzeljétek, ma itt voltak sokan nálunk, mert műszaki bejárás volt, és Isti egy az egyben bemutatta a szőranya-kísérletet Kép kapaszkodott belém, aztán felbátorodott és elmászkált, és ahogy valaki hirtelen mozdulatott tett feléje, egyből visszaszaladt, és kétségbeesetten próbált felmászni rám Kép és ez olyan cuki volt! Kép

votiv 8)
votiv

Hello Csajok!

Visszaolvasni megint csak gyorsolvasó üzemmódban tudtam, mert tiszta KO vagyok így estére Kép

Fic!
Manón vsz. a rota futhatott végig egy éjszaka alatt a hétvégén, és ezért volt ama ominózus telefonhívás. De reggelre kutya baja sem volt! Kép

Fibi!
Nagyon boldogot! És üdv a klubban Kép

Neet!
Coffeát kipróbálhatod, ártani biztos nem árt. KépNekünk az elején úgy tűnt bejön, aztán most mégse úgy tűnik...nem tudom...

És mit szólsz, hogy a BK itt forgatódik a szomszédban??? Kép Bármikor összefutahtunk majd kedvenc hőseinkkel Kép Kép Kép

Beet!
Jé, van egy közös ismerősünk Kép Nekem gimis osztálytárs (ja és akkor Denizsának is Kép), Te meg meghívót küldtél neki nemrég a wiw-re Kép

És akit érdekel: Lövölde térnél lévő cipőboltban (barátnőm nagynénje dolgozik ott) rengeteg gyönyörű siesta cipő féláron!!! Ha érdekel valakit írom a pontos címet!

Na, most el, majd még talán visszakukkantok...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zsanci,
mondtam karcsinak KépKép és igen, brendon! És én is szoktam ütögetni a kalapáccsal a kis fagolyókat, szóval 32 éves korig biztos jó Kép

Juc,
nekünk zsiráfos van Kép

Votiv,
de, piromán lettem Kép

v
kisün

Bogárka,
érdekel, írd! Téli bakancsot vadászok Dócinak jövőre, és ha feleannyiért kapnám meg, nem bánnám Kép

v
kisün

Bogárka!

Lövöldén melyik?Sarki ?Én ott Szív utcában örzöm a dedeket egyébként ha nem itthon.

Egy JÓ fodrászt keresek!Zelma uncsi.
20170114224602

Juc, de, jól olvastad, de nem igazán a testméretei fejlődésére céloztak, sokkal inkább a szellemi alulmaradottságára Kép
depedig mondtam nekik, hogy Bogárka mondta, hogy ha a fizikai fejlődés megugrik, kicsit lassul az értelmi, és vicaverza Kép
de nem tudták, ki is az a Bogárka, szóval ezt bebukták Kép

csomagos sztori: Ada kb 2 hónapja hajszálra ugyanilyet mesélt, és vele 2 hét alatt 2x történt meg, elsőbbségi csomaggal! durva!

Lindi, jól van akkor, tényleg rosszul emlékeztem Kép mert régen még vagy 3 ikearács volt, különböző anyagokból, és más-más felszerelhetőséggel. de tekintsd meg a helyszínen, az lesz a legjobb. és ha vajon nem fúrós, akkor hogy kell felszerelni majd? mert Gréti ám ott fog lógni meg hintázni rajta Kép szóval jó masszívat vegyél Kép most nem a saját cuccunknak akarok itt reklámot csinálni, de az is tizenpárezer volt, és jó masszív fa, ezért Isti nyugodtan csinálhatja, hogy feláll rá, és ki be-hintázik Kép és ajtószárra rászorítható korongokkal van rögzítve, azok pedig kétoldalú ragasztószalaggal vannak elcsúszásmentesre biztosítva Kép ezt azután, hogy Isti nekiment és simán kidöntötte Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Zsan, nekem is csatlakoznom kellene Pasijaidhoz, mert abból írom a szakdogámat.Kép

A múlt pénteki Napi Ászokban Tündike Sebeőkkel volt egy képen, vmi kever-kavart is említettek, de inkább átugrottam a cikket.Kép

Votiv, KT, mint GodzillaKépKép
zanza

Juc, nekem jó fodrász (és nem is drága) MOM parkban, Kiss Erika, 487-5610. nagyon ügyesen vág, még utána egy hónappal is a helyén van minden hajszál, én ezt szeretem. Kép

ilyen régen lett volna a Tutti frutti????

Kisün, nemár! és hogy szublimálod? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Mer' én is csak egy idegen vagyok, mi? Kép

Cipőbolt:
VII. ker. Király u. 103. (Lövölde térnél)
Schollárium a bolt neve.

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv! Falba fúrósat azért nem akarunk, mert most lesz kifestve, tehát egy jó pár évig biztos nem lesz megint, és nem akarjuk szétfúrni a falakat. Ez a 3 rács mind lépcsőhöz lesz, tehát elvileg nem kéne, hogy Gréti lógjon rajta, mert nem ezekkel lesz elválasztva tőlünk, inkább csak "jelképes", hogy le ne guruljon a lépcsőn. Meg azt gondolom, hogy ha már fel tud rá mászni, akkor elvileg át is tud rajta mászni Kép. Ettől függetlenül persze megnézzük, úgyhogy nem is bánom, hogy a használtat elvitték.

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv!

Hát tudod,erre nem is mertem gondolni,mert ez lükeség szerintem.De ők biztosan nagyon hozzáértőek!

Fodrász az hol van,hátul?Felírtam,lehet,hogy bejelentkezem egyszer és a dedeket adddig a mamira bízomKép

Bogárka!
Schollárium?Minden munkapapucsomat ott vettem!Rulez bolt!
20170114224602

Fibi
Üdvözöllek a 30-asok klubjában Nagyon Boldogot!

Zsanci
Ajándék: Mici mackós házikó, ha van hely. az enyémek imádják hogy el lehet benne bujni . Épp ki-be mászkálnak és vendégeskedőset játszanak.

Ancsi

Votív

Hát a bulibol kimaradunk, mert jön anyukám és ilyenkor egy kicsit lazíthatok.
Szöranya story édes
Uncsitesód kösse fel a gatyeszt mert nagyon húzós lesz az első év. De egyébként nem cserélnék semmi pénzért egy két gyerkőcös anyukával. Nekem az élet így kerek a 3 lurkóval.
Ja és fürdetésnél mindíg legyen segítsége!!!!
Császárral születtek a csajszik, mert az egyik faros a másik haránt feküdt. És így ugyebár nem szoktak emberek megszületni.Képmondta a dokikám, Balázs Egyébként minden tiszteletem az övé. Jó ember , jó a humora és jó a mestere, nagyon odafigyel mindenre .

Bogárka
Tuti vásárló leszek!

Pusza
Kókusz
kókuszdió

Sziasztoook!
Koszonom mindenkinek a doktornenik elerhetoseget! Kép

Bogarka- Randinak en is nagyon orulnek! Kép Bar kepzeljetek mi vegul beirattuk Jázit egy 5.-ik keruleti oviba, hiszen ugy is itt van a szomszedba Kép De valoszinu oda is csak szept.tol fogjak felvenni...

Beetrix- ilyen torveny nincs, lasd Jázi jart bolcsibe par honapot, mig en itthon lustalkodtam Pankaval.Igazi ki is penderitettek, mert dolgozo anyukak gyerkocei vartak a sorukra.Szoval helyhiany miatt nem veszik fel, erre hivatkoznak. Egyebkent meg tenyleg nagyon gaz igy munkat keresni!!!!!! Elvileg a bolcsinek/ ovinak kellene lennie par honap turelmi idonek, mig be tudsz mutatni egy munkaltatoit, pont ezen okbol,hogy legyen szabad idod melot keresni. Gyakorlatban persze ez sem mukodik Kép

Megjott Apa Kép Meg annyi,hogy szoritsatok mert holnap megyek orthopediara a terdemmel, allatira nemtom mit fog vele csinalni a doki, felek nagyon fajni fog...
Norka
norkini

Zanza,
gyere nyugodtan...KépKép
én majd jót röhögök rajtatok, h ilyen HÜJESÉGEK érdekelnek...KépKép
én shakespeare-ből irom! kihez mehetek??? (költői...)
Juc,
mi teknőset azért nem vehetünk, mert az B haverjának van, és még azt hiszik a szülők, h róluk koppintottuk...Kép
ja, és akkor iginek meg az a kék lesz, amit én nem is pingvinesnek láttam, hanem táskának, amibe beleszorult egy csirke...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

sziasztok

Zsancikant kihez irsz es mit shakespeare-bol? (ja es hol? Kép ) merthogy en is probalkozom de ebben a felevben nem lesz ebbol allatvizsga

es nalunk en nyomulok katicas hatizsakban Kép
brekuc

Sziasztok, szép reggelt mindenkinek! Kép

Zsanci,
nagyon tecc. ahogy angol törit tanul a kőc Kép Kép

Votiv,
tul.képp van valami ebben, hogy K.T.-nek köze van a Godzillához..Különösen a fejformájuat, ha nézzük, pláne a Fogakat! Kép Kép
Most leleplezem, mennyire hülye vagyok(ill.szőke), de komolyan érdekel a téma. Konkrétan az, hogy hogyan is születik egy film kritikája. Mert tegnap volt szerencsém olvasgatni néhány film több kritikai értékelését is és nagyon úgy tűnik, hogy a kritikák írói a saját, így aztán szubjektív véleményüket írják le. Tehát, ha a kritikusnak személy szerint tetszett, akkor jókat ír róla, ha nem akkor lehúzza, mint állat és ha két kritikus személyes tetszése különbözik, akkor lesz egy feldícsérő és egy lehurrogó íromány is.Szóval hogy is működik/kéne hgy működjön ez?

Tudatlannaívmacska

Lindi,
köszönöm Kép

Zsanci,
megbocsájtod valaha, hogy belekontárkodtam a bulvárhírekbe? Kép Kép

És jó MOMozást mindenkinek, majd gondolunk rátok az ortopédiáról Kép

csók

Macs
macskanyu

Jóóó reggggelt!

Most írt a barátnőm, hogy a Scholláriumos akció csak keddig van, úgyhogy siessetek!!! Kép Szombaton 1-ig vannak nyitva vasárnap zárva...

Jó talit mindenkinek, mi kimaradunk, mert messze is van, meg Petra ma végre már nem köhög, nem akarom, hogy visszaessen, mert holnap el akarom vinni a Kikába jelmezbálba Kép...annyira rá van kattanva erre a témára, így rákerestem a neten, hogy hol van hétvégén ilyesmi, és pont itt a Kikában lesz ilyen banzáj Kép Nem csatlakozik valaki?

Ja, és katicás hátizsákot ééééén is akarok!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én is jó reggelt és kívánok csodavidám talit nektekKép

ZsanciKép nagyon jó a történet az angol történelmi esti mesévelKép

JucKép Remélem, jobban vagytok márKép

indianyo

Jó reggelt! Kép

Örülök, hogy jól vagytok, öröm volt olvasni Titeket!
Mi is megyünk MOMba, de kicsit hagyom aludni Vincsenzót, aztán spuri!

Dorka!
Olyan 10 körül, de ez V-függő. Te hogy tervezted?

most L játszózni
fic
ficánka

Bogarka- Irsz reszleteket errol a Kikas farsangrol? Kép Akar priviben is, mi is lemaradtunk , pedig 7vegen a Cifra Palotaban is az volt, csak nem tudtam elore Kép

Norka
norkini

Fic, mire en meg osszekapom magamat...Kép
Kozben rajottem, hogy vonaljegyet is kell vennem.Kép
Majd hivlak.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka, okés és nyugi, még én is pizsiben, most megyek reggelizni. De igyekszem 10-re készen lenni! Akkor menjünk együtt! Kép Ha van apród, jegyet lehet a buszon is venni, én ott fogok!
ficánka

Halihó,
supermanes fordított emblémás ruhát én a Camponában láttam, és mutattam is az Uramnak, h némmá, de gagyi! És ki volt téve közszemlére. Nem hiszem, h ezt komolyan gondolták az eladók. Kép Vagy egy nemtörődöm apuka, esetleg egy hozzá nem értő, rohanós anyuka megveszi, és a gyereke röhej tárgya lesz a suliban... nekem BIZTOS megvették volna... Kép de szerencsére mi kizárólag home-made jelmezekben mehettünk, mert venni a hülye is tudott, na de otthon eszkábálni! Többhetes feladat volt az egész családnak, és főleg persze az anyukáknak kitalálni a ded által megálmodott csodákat! Kép De ez ugye még az átkosban ...

Egyébként mi ez a retro őrület? Nekünk van egy csattogós lepkénk, ami kisvakond.... tesóm hozta tavaly Csehszlovákiából vagy mi a neve manapság... szal eléggé eredetinek tűnik, de én csak lepkézem szegényt. Kép
Majd teszek fel képet, jó?

Norka,
te még mindig miben sántikálsz? Jobbulást a lábadnak!

Coffea izémicsoda, nem szimpi, de kösz a válaszokat persze. Kicsit ellenszenves nekem, hogy már az egyéves gyerek "szereket" szedjen az elalváshoz. Persze lehet, h hülyeség, de... Bogárka meggyőzött, h az sem mindig használ, úgyhogy köszi, de elvetettem.

Az a nő meg... ki az? Színész? Életművész? vagy ki? És igaza van Votivnak, minek beszélni róla? Hisz ez tartja életben. Nekem, akinek nincs semmi speckó csatornája, szennylapokat pedig csak nyaraláshoz veszek, fogalmam sincs róla, csak annyit tudok, amennyit itt ott hallani. Tudom, h struccpolitika, de néha nagyon hasznos homokba dugni! Kép
De most már eldugulok.
neet
neet

Szép jó napot mindenkinek.

Kicsit el tüntem, de most már leszekKép
Nem tudtam visszaolvasni, de a képeket megnéztem. Csoda-szépek a gyerekekKép Még kakisan isKép

Zsan,
G.B. history....., nem semmi Kép
Készültök a holnapi napra???Kép

Bogárka,
épp most nézegettem a kikás újságot és arra gondoltam, milyen jó lenne elmenni. De az O. még túl kicsi hozzá. Szerintem én jobban érezném magam ott Kép Nektek jó szórakozástKép És egyetek jó sok farsangi fánkot, mert az is leszKép

Indi,
lábújj gyógyúlgat???

Pocakosok,hogy vagytok ???

Juc,
Pirus vasgyúró kiskrapekja hogy van??? nem tudsz róluk?

Mi sem megyünk MOM-baKép De ha lenne sagoja, oda szivesen, mert az közelebb van.
Na?! jövő hét, vagy azutáni héten sagoja???? hm?

Megyek reggelizni.
Ja, és O.kibújt a második foga isKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs, de szegény Godzillának nincs is (ilyen) szemöldöke! mintha szénnel rajzolta volna oda magának Kép

kritikát bárki írhat, nincsenek követelmények/szabályok (noha az újságíró suliban igyekszenek ezt állítani, de nekik muszáj, különben nem lenne mit tanítani/miből megélni)
úgyhogy egy félig-meddig célravezető módszer van, ha tudod, ki a "mértékadó" (nem=felkapottalKép) kinek a véleményét érdemes elolvasni, mert pl kicsit hasonló az ízlése, mint neked, vagy többször egyezett már a véleményetek stb. de ugye még így sem 100%, hogy ha ő dícsér egy filmet, akkor neked az ugyanúgy teccik majd Kép

az Index kritikáival pl én úgy vagyok, hogy leveszem a kb 40% obligát szerkesztőségi fikázást (inkluzíve a tudatmódosítók áldásos hatásátKép) - itt mintha követelmény lenne, hogy mindent lehúzzanak - és a maradékból igyekszem szerző alapjánKép eldönteni, igaza van-e. és ha túl sok szóvirágot használ, az mindig gyanúsabb, mintha simán azt írja, szar volt és készKép

aztán a hazai napilapokban általában nem a mi korosztályunk(nak) írja a kritikákat, a Népszava kritikusa pl a dédapám lehetneKép és teljesen más az értékrendszerük, és szegényeket totál sokkolja, mi megy manapság (leszünk még mi is öregekKép)

az egyik leghíresebb-hírhedteb kritikus Fáy Miklós, aki a Népszabiba és az ÉS-be is ír, és sok művész nem áll már vele szóba Kép néha tényleg indokolatlanul sérteget (nem szervesen a műhöz tartozó dolgok miatt, hanem mert pl Fischer Ivánnak torzonborzul áll a haja a koncertenKép), és nagyon ritkán dícsér, pedig jót tenne a lelkénekKép régebben írt az Orsós Jakab egész jó kritikákat ide, Krausz Barnabás álnéven, de egy ideje már nem találom.

az est.hu kritikáit leginkább a reklámérdek mozgatja, inkább moziajánlót írnak, mit kritikát, és iszonyú ritka a negatív vélemény és ez gyanúsKép

a port.hu kiritkái sokszor tök bugyuták és gyenge minőségűek, de nem köntörfalaznak, mindig lelövik a poént Kép szóval ha nem szereted a tudni a film végét, őket ne olvasdKép az imdb.com-on legalább előre feltüntetik, hogy vigyázat, "spoiler!!" de ott meg laikusok írják a kritikákat (bárki beküldheti a magáét), és egyáltalán nem komolyan veendőket Kép

az ÉS kritikái meg legtöbbször nem közérthetők, egy szűk, belterjes értelmiségi közegnek íródnak, tele szükségtelen idegen szóval és média/tudomány stb -elméleti fejtegetésekkel, teljesen elrugaszkodva a kritizálandó dologtól, és olyasmit is belelátva, amit talán a rendező se gondoltKép és gyakran ugyanez a helyztet a Magyar Nemzet kritikáival is, kész műveltségi vetélkedő, amit felvázolnakKép

de pl a NY Timesban - hiába ők a megtestesült sajtószabadság, antiprüdéria és szabadszájúság - meg túl óvatosan nyúlnak hozzá a nagy sztárokhoz (pl Spielberghez), és nehéz kihámozni a kritikát, ha egyáltalán van, mert inkább elemeznek, nem minősítenek, és mindig a jót dícsérikKép az igazság biztosan valahol középúton vanKép

de ez is egy szubjektív fejtegetés voltKép neked is és mindenkinek meg kell találnia a saját maga számára üdvözítő utat Kép

na, lassan irány a tali Kép

votiv 8)
votiv

Norka!
Csak annyit tudok, ami a honlapon van, hogy 11-18-óráig jelmezbál Kép
A Cifra Palotát meg ne sajnáljátok, szomszédék elmentek, de 10 perc után fordultak is ki, mert úgy érezték magukat, mintha a 7-es buszon lennének péntek délután Kép

Fic!
Írtam Neked mélt! Láttad???

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kocsis Zoltán ezt mondta Fáyról egy interjúban:

- Fáy Miklós cikkei ellen nemrégiben a zenei élet szereplői aláírásokat gyűjtöttek. Hogy vélekedik erről?

- Érdekes, hogy pont egy olyan kritikája miatt zúdultak föl ellene, amelyik nem is volt annyira sértő. Amikor rólam sokkal, de sokkal keményebb szavakkal emlékezett meg, akkor senki nem emelte fel a szavát. Régen, amikor a Mozgó Világnál dolgoztam és most a Holminál, megpróbáltam a zeneművészet szintjére emelni a zenekritikát. Sajnos úgy látszik, hogy a kritika olvasottsága egyenes arányban áll a zsurnalisztikai attribútummal. Nem azt a cikket fogják elolvasni, amelyik tárgyszerűen, objektíven és szakszerűen elemzi a produkciót, hanem Fáy Miklóst, aki olyan dolgokat ír, amelyek tényleg belehasítanak az ember lelkébe. Ugyanakkor nem lehet elvitatni tőle, hogy igaznak tartja azt, amit leír. Ha rólam írja, hogy ki kellene vasalni a frakkomat, akkor biztos igaza van, még ha rontja is az üzletemet. Miért nem vasaltattam ki azt a frakkot? Ugyanakkor ami nem igaz, az nem fáj. Ha valaki azt írná rólam, hogy rossz zenész vagyok, akkor nem fájna, mert tudom, hogy nem igaz. Nem értem ezt a szenvedélyes felhördülést sem. Istenem, hát ez is van. Fáy Miklós éppúgy a demokrácia része, mint én vagy bárki más.

votiv 8)
votiv

Votiv!
Hmmm, Orsós Jakab...egyszer írt egy kritikát a Népszabiba egy csecsemőotthonról szóló filmről...ömlengett, el volt ájulva...én meg jól beírtam, hogy na nem úgy van az!!! Kép És megjelent! Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

VotivKép De érdekes, amit írsz.. Én már sokszor gondolkodtam azon, hogy vajon a kritikusoknak van-e kritikusa... Mert sokszor én is azt érzem, hogy olyan értelmiségi rétegnek készülnek a a kritikák és olyan módon, hogy szinte értelmezhetetlen a mondanivaló ... és nem csak a közember számára. Ráadásul sokszor olyan könyvekről/filmekről írnak, amik önmagukban teljesen ismeretlenek és érdektelenek, és
bizony a kritika nem hozza meg a kedvet hozzájuk....
Mára már csak ritkán van rá módom olvasni, de a kezdeti években én a Magyar Narancs kritikáit nagyon szerettem.
Valamint - bár ez eléggé specifikus - Bacher Ivánt a Népszabiban úgy 10-15 éve Kép Ma már nem vagyok képben.
Én bulvárügyekben nagyon tudatlan vagyok, úgyhogy néha a reggeli híradókban (reggelizés közben zongorázok a híradók között)csak pislogok, hogy miről is beszélnek Kép

Már a talin csücsültök, úgyhogy én itt jól elmonologizálok Kép

indianyo

Sziasztok!

Jó talit a talisoknak! Kép

Bog: Nem is mondtam még, hogy feladtam a borítékot Kép Hasznosítsátok jó célra!

Oxi, akiben lemerült az elem

KépKép
oxigen
Györköny

MacsKép ez egy játékhíd plüssborítássalKép

http://www.kekpanda.hu/category.php?bid=BMV033

indianyo

Itt ülök és Rátok gondolok csajok, sajna a MOM-os taliról nagyon úgy néz ki, hogy lemaradunk, mert bébi 9.45-kor behunyt, azóta húzza a lóbőrt és sztem még fogja egy darabig... Kép Egy gyereket felébreszteni nem szép dolog, ugye? Mert már erre is gondoltam, aztán arra is, h valszeg nagyon nyügi lenne, én meg nagyon szégyelném magam, h ilyet tettem... De minden rosszban van valami jó, mert így is egy kicsit Veletek vagyok Kép, ugyanis most van időm visszaolvasni, tegnap este vmiért képtelen voltam belépni a társalgóba (nem tudom a szerver volt-e túlterhelt vagy mi), így behozhatom a lemaradásomat. Kép

Egyébként csatlakozom Másához: én is nagyon örülnék egy sagojás talinak Kép Az sokkal közelebb is van hozzánk, bizti nem hagynám ki.

Votiv!
Kibújt belőled az újságíró, le se tagadhatod Kép Egyébként nagyon tetszenek az írásaid, egyszer nagyon elolvasnám egy cikkedet is...
Sajna mostanság nem sok időm jut az olvasásra...ki tudja miért? Kép
K.Tündét eddig nem nagyon kedveltem, de Ti annyi poénos dolgot összeírtatok róla, h most már sajnálnám, ha lenne hazánknak egy ilyen gyöngyszeme... Kép

Fic!
A sétálós-vásárlós családi program nagyon rulez! Kép A hétvégén nekünk is lesz részünk vmi hasonlóban (legalábbis terveink szerint). Már alig várom!

Indi!
Nem is mondtad, h hogy sikerült a császármorzsa? Én a héten kipróbáltam és nagyon nyami lett! Az egész tepsinyi adagot felfaltuk még aznap... szégyelltem is magam érte, másnap nem is álltam mérlegre Kép
Bulvárban egyébként én is levagyok maradva, kb 1 évvel. Azelőtt mindig követtem az eseményeket.

Mása!
Köszi a mailt, válasz születőben... Kép

Jézusom! Most hallottam a rádióban a hírekben, h egy nő a konyhában állva szülte meg a gyerekét, aki leesett a kőre és meghalt! Kihívta a mentőket, de már nem tudtak mit tenni. Gondatlanságból elkövetett emberölésért indítottak ellene eljárást. Hát EZÉRT nem hallgatok mostanság híreket...

Kép
Kép
denizsa

Deni,
én azt hallottad, h egy 62 éves vak nő a 12. gyerekét szülte meg??
neet
neet

Den,

Akkor már ketten vagyunk a SagojáraKép Ki csatlakozik????
JAJKépez a szülés dologKép
Ennél már csak az rosszab ami nálunk történt Ukrajnába. Ott úgy "szokás", hogy a gyereket rövid időn belűl megkeresztelik. Hát vitték is a keresztszülők a templomba (anyuka otthol maradt). És ott keresztelés közben kicsúszott a selyem pójából Kép Hát nem is írom tovább......KépKépKép Anyuka otthol várta, hogy hozzák a megkeresztelt kicsinyét, de.....Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Itt egy kép az akrobata lányomrólKép

Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

MásaKép Akkor én mesélek inkább egy vicces templomit, hogy eltereljem a gondolataimat a szörnyen végződő történettől...
Unokaöcsémet egy kis hajdúsági faluban kereszterték a református templomban, ahol nem leöntötték a babát, hanem a tiszteletes palackba mártotta az ujját és az onnal kinyert (nem tudom, hogy reformátusoknál hogy hívják a folyadékot) "szenteltvízzel" kente fel a keresztet a baba fejére. Illetve kente volna, ha az ujja bele nem ragadt volna az üvegbe. És innen már nem lehetett röhögés nélkül bírniKépKépKép

DenizsaKép
CSászármorzsával a következő trükköt alkalmaztam: 35 perc folyamatos keverés után meguntam a dolgot és beraktam 20 percre a mikróba, majd egy egész napig fedetlenül kint hagytam a konyhaasztalon. Láss csodát! Másnapra jó nagy morzsák lettek benne és ehető voltKép De legközelebb megfogadom Zsanci tanácsát és sütőbe megy a dolog, úgy lesz az igaziKép
No és én sem mértem magam, de én már két hónapja nem láttam fehét lisztet és cukrot, úgyhogy egy kis jutalom kellett motiválásnakKép

indianyo

Sziasztok!

Mása: ez a csíkos kép...KépKépKép

Ezt el kell mesélnem: Marcim hajnali fél négykor azzal ébresztett, hogy állt a bejárati ajtónál és sírva mondogatta, hogy apa apaKépKép Odavittem az apjához és akkor megnyugodott, valószínűleg azt álmodta, hogy apa elment dolgozniKép annyira aranyos volt az ébresztés ellenére isKép
Most meg egyfolytában kenyérHÉJat eszik, más gyerkőcöket úgy kell rábeszélni a héjára, Õ meg a belsejét nem eszi meg, most... Asszem jönnek hátul a fogai, tök tuti két fogzó gyerkőccelKép

Tali: olyan lelkesen írjátok, hogy kinek mi van közel, de vagyunk egy páran itt észak Pesten/Budán és környékén (Moose, Oxi, Fibi) és senkinek nem jut eszébe, hogy erre is legyen taliKép kíváncsi lennék, ha feldobnám, hogy mondjuk jövő hét pénteken legyen a Duna Plázában tali (ott is vannak kávézók) akkor hányan jönnének el? Félreértés ne essék, Én szívesen elmegyek a város másik végébe is bkv-val, most csak azért nem mentem, mert B náthás egy kicsitKép Na meg Marcival nem olyan egyszerű, mert ha nem zárt a hely akkor rohangálni kell utána, úgy nem tudok beszélgetni, ezért meg nem éri meg 3 órát utazgatniKép Majd a Bogárka ParkbanKépKép

Na, kipanaszkodtam magam:P Akkor is szeretlek titeket és nem szabadultok tőlem, személyesen semKépKépKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Indi,
Ciki lehetett a papnak KépKépKép

Pocak,
Két fogzó babó. Hű-ha, nem semmi.
én a város másik végében lakom Kép XXII, majdnem Diósd. Ha nagyobb lesz a lány be megyek a plázába Kép De most nem merek vele elindúli messzireKép

Besz.rimása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Pocak!

Ne húzd fel magad tali ügyben,nekem közel van MOM is és nem megyek,mert Pannának sem az igazi már.Jönni-menni szeret és nem azt figyelni,hogy anyja hogyan pletykálkodna.Kép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: