A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Köszi Junkó, remélem nem maradok babátlan sokáig.
Vettetek új házat, vagy építettetek? Te hogy állsz babaügyileg?
Vendég

evi.nagyon erdekes erzes lehet az amit erzel.egyszer en is atelem majd.
Most epp nemjol.Kicsit faj a gyomrom,meg az elobb sirtam azon hogy sut a nap.

junko.NamegazKépuj konyha.meg kimondani is furaKép

Kép
monyoka

Sziasztok!
Émlékeztek még rám?
Elég hosszú időre eltüntem, bár azért olvasómódban itt voltamKép
Amíg nem írtam volt még egy inszeminációm, ami a mai negatív tesztemKép után úgy néz ki megint nem sikerült. Rettenetesen csalódott és kiábrándult vagyokKép, legfőképp azért, mert most egy jó darabig nem tudunk próbálkozniKép, a spontán pedig mint tudjátok nálunk esélytelen.
Ha nem baj, akkor néha benézek és igyekszem követni az eseményeket, amennyire tudom.

RékaKép, CsibeKép, NikiKép,
Hatalmas gratula nektekKépKép

Móni

Kép
móni23

Monyoka!
Először is köszi. Másodszor azon sírtál hogy süt a nap?! Hol?! Itt az előbb a hó esett!!!

Móni! Sajnálom, és köszönöm.

kancellárka

Sziasztok!

Évi!
Nagyon szépek vagytok!Kép
A csokrod különösen tetszik!!!

Évi!
Hajrá itt a finisben!!!Kép

Duddu!
Tényleg,hogy is van ez a babával a táblában?Neked miért van még csak zebra?Ne csak engem sürgess!Kép

Timi!
Hogy vagy?Még egyben ugye?

Junko!
Örülök a háznak!!!!Remélem minden tervetek megvalósul!!!

Az újaknak!
Üdv itt a topicban!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Angi!
Veszünk is, építünk is ez egy komplex turisztikai-és lakóház fejlesztés projekt.
Mi nem állunk sehogy a babával, már egy jó pár hónapja. Éveket nem írok, mert az rosszul néz ki. Próbálkozunk de valami gátlótényező került a rendszerbe.

Móni!
Szomorú hír ez. De hát majd elmúlik a hullámvölgy is egyszer. ÉS bébi is lesz.

Monyó!
Én is bőgtem ma. Azon hogy a kis zelefán nagyon kereste a mama zelefántot. ÉS amikor összetalálkoztak akkor nagyon örültek egymásnak. Közben Kanga is boldog volt, hogy Zsebibabának van egy új igazánjó barátja. Ám Zsebibaba beesette egy gödörbe volt egy kis felfordulás és veszély dolog, de a mama zelefánt kimentette. És a többiek is belátták, hogy a zelefánt egyáltalán nem veszélyes állat. ÉS ezt én borzasztó meghatónak találtam. Kemény. Kép

Csibe
Úgy legyen.

j.
Vendég

Angie!

Gratulációt köszönöm, aranyos vagy! Pesten fogok szülni, az István kórházban. Remélem mielőbbKép

Monyóka!

Persze, hogy átéled majd! Nem is olyan sokára!

Móni!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült... Rongy egy érzés, az biztosKép Nem vagyok teljesen képben, miért nem lehet most egy darabig próbálkozni? Lombik miatt? Most az jön?

Niki!

Nálunk is süt a napKép Pedig ma esőnek kellene lenni, mert tegnap lemosattuk a verdátKép

Junkó!

Drukkolok, hogy minden a terveitek szerint alakuljon, és ne csak a házzal kapcsolatosan.Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Junko!

Nem Garas u. 4 emeletes. Pulikat kedvelemKép

Juca

tjuca

Sziasztok.

Évi 79 gyönyörű vagy. Szépek a képek nagyon. Megdöbbentő mire képes ma már a technika, az a tükrös kép nagyon tetszik. A csokor is szép, meg a ruhád is...

Évi77 hajrá!
Biztos kijön előbb utóbb Kép Szerintem még egyezkedik, hogy melyik kis barátját küldje hozzám Kép Kép Mondd meg neki, ha ezen múlik, jöhet kettő is... Kép

Monyóka nálunk is süt a nap. Néha. De én ennek is örülök. Kitartás, lesz még babánk mekünk is!

Móni szia. Mi még nem "találkoztunk". Nektek miért nem megy a természetes út? És miért kell várni? Bocs, ha túl kíváncsi voltam....

Dina, vagyok még egy darabig. Sajnálom a mai napot, de majd a jövőhéten biztosan összejön valmai. Neked anyósodnak mi a foglalkozása?

Juca hogy vagy? Lábad, baba?

Uniqe-ról tud valaki? Vagy csak az én figyelmemet kerülte el...
mátra

Lányok hol is vannak a talis képek?
mátra

Lányok!
Most nincs időm írni, ne haragudjatok!

Évi77!
Megkaptam a leveled ma is újra.
Te viszont ezek szerint nem kaptad meg az enyémet, pedig már kétszer elküldtem. Nem telt be véletlenül a postafiókod?

Később még jövök:
réka
Vendég

Nos az előbb épp kisütött a nap, de közbena hóesés sem állt el, azóta mindegyik megszűnt, de a hó egész eddig ezt csinálta, hol esett hol nem, bár az ablakból gyönyörű volt.

Puli! Hát én imádom! Nekem is van egy fekete bozontosom, anyóséknál van, úgyhogy ha odaköltözünk legalább majd játszhatok vele, úgyis olyan eleven.

kancellárka

Niki, te Győrből írogatsz?
Hány hetes vagy? Voltál már dokinál vagy még csak a tesztből és a menses kimaradásából tudod, hogy babád lesz.
Vendég

GYőr igen.
Doki jövő hét szerda, ha utolsó mensitől számolom akkor ez az 5. hetem, amúgy tuti hogy február 4-én vagy 5-én fogant Kép

kancellárka

Kiszámoltad a peteérést, és az ovuláció napján voltatok együtt? Azt hiszem nem bíznám én sem a véletlenre, mert ha nem számolom ki, akkor hónapokba is telhet, hogy pont akkor legyünk együtt. Az én koromban pedig már a hónapok is számítanak.
Vendég

MátraKép
Remélem hogy már tényleg sikerül a jövőhéten egyeztetni egy tuti napot! Kép
Anyósomnak konkrétan nincs szakmája, most jelenleg a terenyei tüzépen dolgozik, olyan mindenesként. Sajnos ez van, ezt kell szeretnie. Miért kérdezed? Most du. mész dokihoz? Majd szirítok, hogy az álom, csak álom maradjon. Kép DE egyetértek azzal aki azt írta, hogy ha elmondod akkor nem teljesül. KépÉs te szinte országnak világnak elmondtad!!! Kép

Lányok, megpróbálok még felrakni cuki képeket, remélem egy kicsit felvidít benneteket. Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Angie!
Nem előtte számoltam, hanem így utólag a többi nap ki van csukva Kép

kancellárka

Az előbb nem sikerült de majd most!
Sajna most sem, majd később talán. Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dudu!

Ne haragudj, nem tudom, mi lehet a baj. Postafiókom biztos nem telt be, de nem kaptam tőled semmit. Adok egy másik címet: gyurcsics@fw.hu. Esetleg próbáld meg erre, ezt is naponta többször nézem.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Már sikerül: KépKépKép

Kép

Kép

EGy kicsit húsvéti hangulatú képek, hogy jobban érezzük, hogy közeleg a tavasz!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok,

DudduKép
Nem, még nincs itt az idő egyáltalán, csak néha úgy megrémül az ember lánya Kép Meg parázik Kép Meg ilyesmi Kép Ma mondta a doki, hogy a méhlepényem szép, méhnyak zárt, úgyhogy még jól érzi benn magát a kis királynőnk Kép Magyarul: még nem szülünk egy ideig. Kép Csak kínozzuk anyát Kép
Az a nemtudokpocakonaludni ismerős... Ezzel én is így voltam szinte a kezdetektől, amikor még alig látszott. És jól teszed, hogy nem titkolod. Bár én meg mertem volna tenni... Dehát a babona... Kép

Évi77Kép
Köszi a gratulációt a jóslófájásaimhoz! Kép Bár én inkább úgy írtam volna a helyedben, hogy "nekem már elmúltak Kép" és nem úgy, hogy " nekem már elmúltak Kép"... Már el is felejtettem, milyen az, amikor megjön Kép
Most érkezik egy hidegfront, amit ki fogja kergetni Dórit a pocidból, ez egészen biztos. Csak ki kell várni a napját Kép

Évi79Kép
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Kép

MátraKép
Köszi, hogy hiányoltál! Voltam tegnap is, igazából ritkábban jövök, mert többet kell mostanság feküdnöm, meg a jóslófájások miatt muszáj is, mert néha nagyon el tud uralkodni rajtam a hátfájás... Kép

Dobok egy képet, ma voltunk UH-n:
Kép

Aludt a drágám végig, nem lehetett kibillenteni az egyensúlyból. bezzeg, ahogy kiléptünk a doki ajtaját, egyből rázendített... Mondta, hogy bibibibibibi Kép Kép Kép
Gyönyörű kislány, korának teljesen megfelel, szép, arányos. 2600 gramm és 50 cm hosszú. É még hátravan mennyi is? 4-5 hét? Atyaég... Kép
Azt hiszem, annál szebbet nem kívánhatok senkinek, mint átélni ezt a gyönyörű pár hónapot és megélni ezeket az érzéseket az életben! Kívánom ezt mindenkinek, aki itt van és olvassa.

Puszi

Unique
35+0

KépKép
unique

Kedves Unique!
Meghatódtam a soraidon. Már én is alig várom, hogy személyesen is átérezhessem azt az érzést, amiről beszélsz.
Mik azok a számok, amit a nevetek alá írogattok? A táblázatot sem teljesen értem, hogy hogyan kell értelmezni. Segítenél?!
Köszönöm, és hát további szép egészséges fejlődést a pocilakóknak.
Vendég

AngieKép
Szia, mi még nem ismerjük egymást. Én már elég régi motoros vagyok itt a topicban, csak sajnos nem ismerek már az új topiclakók közül sokat, így kevesebbet is írok, meg aztán pihenésre vagyok fogva, már csak emiatt is ritkábban tudok jönni Kép
Kérdéseidre a válaszok:
a neveink alatt a számok azt jelentik, hogy a babáink mennyi idősek a pocijainkban (mennyi idős terhesek vagyunk): én ma betöltött 34. hetes vagyok, ma kezdtem meg a 35. hetet. A terhesség teljes hossza 40 hét.
A táblázat: név, kor, lakhely gondolom világos. Mióta próbálkoznak pl. mi 2003.10. volt. (kicsit kevesebb, mint 2 év) Mi van még? Ciklus hányadik napján van az ember lánya (az alsó szekcióban, tehát a 28-34 napos menziben hol tart, hányadik napon, a felső szekcióban az a szám, amit a neveink alá írunk kismamik, tehát a terhesség ideje). Van még valami?

Köszönöm a jókívénségokat a pöttöm nevében is! Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique

AngieKép
35+0 = 35 hét + 0 nap
32+5 = 32 hét + 5 nap

Ciklushossznál:
32 cn, 32. ciklusnap
15 cn, 15. ciklusnap (a teljes havi ciklusból)

KépKép
unique

Mátra
Babanet albumok között Babaprojectes tali2:2006.02.11 néven találod meg.

Évi79
Annyira de annyira bájos vagy, hihetetlen édesek a képeitek Kép Gratulálok!

Réka
Köszi, hoyg neked is eszedbe jutottam az idézet kapcsán! Kép

Eszti
Hogy lásd, milyen fontos volt az idézet: kinyomtattam szépen, körbe pici lepkék szegélynek, és itt van a falra ragasztva (kit érdekel a festés Kép). MOst már nem egy csupasz fehér falat nézegetek, hanem az életfilozófiámat! HOgy ha lehet, perceknél több időre ne felejtsem el! Mégegyszer: nagyon köszönöm!

Lányok
Szar napom van, nem kicsit. Éjjel belázasodtam, úgy vacogtam mint egy kiskutya, még a hőhullámok ellenére is takaró alatt dideregtem, pedig akkor még a bőrt is lenyúznám magamról, olyan melegem van. De nem voltam képes felkelni, és az meg nem jutott el az agyamig, hoyg felébresszem a férjem. Úgyhogy reggeli puszi után elképedt hoyg milyen forró, lázas vagyok, nyugtáztuk a 38,1-et, majd rubofen. De a frontos fejfájásom is meglátogatott az éjjel, úgyhogy nem vagyok pihent állapotomban Kép Asszem én már attól is boldog tudnék lenni, ha végre legalább 8 órát egyhuzamban átaludnék. Napközben nem voltam lázas, saridon még lecsúszott a migrénemre, de most megitn megy föl a hőm, már 37 volt fél órája Kép Idejét sem tudom mikor voltam lázas utoljára, ez annyira nem jellemző rám. Menzikor is a ciklus második felében alig ment fel a hőm 37 körülre, most meg láz. Tudom, doki, de meglássuk mit hoz a ma éjszaka. Ja, és tegnap este semmi bajom nem volt!
Na, már megint panaszkodok... Kép

Remélem, nektek szebb napotok van!

Tündi
Vendég

Köszönöm szépen a segítséget, így már teljesen érthető!
Igen, láttam, hogy már sok üzit írtál. Mindenesetre nagyon örülök minden új élet hírének. Nikinek is, hogy összejött. Biztos, hamar elfárad így a végefelé az ember lánya, ahogy te írod Kép A barátnőm félidős, és azt mondja, hogy ha nem marad volna ki a mensie, nem is tudná, hogy terhes. Most kezdett a hasa is nőni. Annyira jól viseli, pedig már 30 éves. A mázlistának egyből összejött. Nem is akarták, csak most velünk, tavasszal, de a férje mondta októberben, hogy egyszer próbálják ki, és hát tessék, pont jókor időzítettek.
Te hány éves vagy?
Jó pihenést!, és ha van erőd, gyere még.
Vendég

TündiKép
Hát, azért ilyen állapotban Neked sem a melóhelyen lenne a helyed, azt remélem tudod. Kép Sajnálom, hogy ennyire elkapott valami. A láz azért jó jel, mert kiöli a vírusokat a szervezetből (tudom, sovány vígasz...).
Jobbulást kívánok! Igyál sok folyadékot, úgy tudom, az lejjebb viszi a lázat és próbálj meg feküdni. És én a helyedben holnap nem mennék be dódozni, kipihenném magam egy hosszú hétvége keretében. Mit szólsz hozzá?

Unique

KépKép
unique

AngieKép
Igen, vannak ilyen esetek, hogy azonnal összejön nekik. Én csak örülni tudok nekik, és kívánni, hogy minden így sikerüljön nekik az életben. Ezt sajnos nem lehet előre megmondani. Mert pl. mi is már inszem előtt álltunk, amikor összejött. Ja, a tábliban elvileg az életkor is benne van. Idén leszek 30 éves. Gyönyörű szülinapi ajándék nekem a kislányom! Ennél szebbet nem kaphattam volna az Égtől. Na jó, bocsánat az érzelgősségért, de én így gondolom.Kép
A lényeg: nem szabad elkenődni, feladni, hiszen mindenkinek eljön a maga ideje.

Puszi

Unique

KépKép
unique

Niki, Csibe Junkó,
Köszönöm az együttérzést!

Évi,
Sajnos anyagai dolgai vannak annak, hogy nem próbálkozhatunk. Az inszeminációk és a vizsgálatok miatt elég sokat kellett szabira jönnöm a munkahelyemről és ezt nem nézték jó szemmel, így ott kellett, hogy hagyjam őket. Újat még nem találtam, és hát egy fizetésből a lakáshitel az autóhitel és a lombik elég sok. Szóval most várnunk kell. Bár nem tudom, hogy találok-e olyan helyet, ahol kicsit rugalmasabbak és tolerálják, hogy néha el kell mennem a dokihoz.

Évi79,
Nagyon szépek vagytok a képekenKép GratulálokKép

Mátra,
Pco-s vagyok, és emiatt egyáltalán nincs peteérésem, a ciklusaim is maratoni hosszúságúak normál esetben.

Unique,
Biztos nagy élmény lehetett látni a babódatKép

Tündi,
Jobbulást kívánok!!! A lázzal pedig nem kéne játszani, ha nem vagy jól, akkor ne menj dolgozni, az egészség sokkal fontosabb!!

Móni

Kép
móni23

Aranyos vagy Unique! Pontosan mi az az inszem. Bocsi a buta kérdésekért, de én (bár 34 vagyok) eddig még sosem álltam gyerektervezés előtt, és még nagyon gyerekcipőben járok.
Azért remélem, az én időm nem évek múlva jön el, mert akkor már nagyon közel leszek a 40-hez Kép
Vendég

Unique!

Tök jó az UH kép, annyira jól kivehetőek már a vonásaiKép Babázni kéne máááKép

Tündi!

Nem tudnál holnap otthon maradni gyógyulgatni egy kicsit?

Én is dögrováson vagyok, egész nap szédülök, meg hányingerem van.Kép Remélem semmi nyavalyát nem szedtem össze, az most nem hiányozna. Még a rakott krumpli se hoz lázba, pedig az lesz ma a vacsi, már illatozik.

Angie!

20 hetesen még jól bírja az ember lánya a kiképzést, a java a végén jönKép Bár én még most is járok kismamatornára, holnap is megyekKép

Pussz: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi79
végre rájöttem, hol vannak a képek. Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tényleg bájos vagy a képeken. (szép a csokrod, lila tulipánok...)
Mégegyszer sok boldogságot Nektek.

Mátra, Tündi jobbulást.
Nálunk a cégnél az elmúlt héten/hetekben sokan voltak betegek. 7en vagyunk egy szobában és ebből hárman elkapták: hányás, hasmenés, láz. Kifeküdték és egy-két nap alatt elmúlt.

Kép

Kép
syrynx

Lányok, hol tudok Rólatok képekeg nézegetni? Olvastam, hogy találkoztatok, és készültek képek. Itt a fotoalbumban vannak eltárolva? Milyen név alatt keressem?
Vendég

Köszi a jótanácsokat! Tudom én hogy jobb lenne otthon, per pillanat is, hamarosan indulok is haza. Holnap reggelre ha stagnál az állapotom, és le tudom vinni a lázam, akkor bejövök melózni, és délután felhívom a dokimat. Mer ugye mé ne akkro rendeljenek az orvosok, amikor mindenki más is dolgozik, és a fél kollektíva szabin lesz, ergo helyettesítés nem megoldható. Hétvégén pedig semmi különösebb dolgom, és egész nap nyomni fogom az ágyat.

Unique
Hát hoyg elrohant az idő veletek is, tényleg mintha csak most készültetek volna inszemre, aztán már eltelt 8 hónap Kép

Móni
Sajnálom hogy egyenlőre így alakul a project nálatok Kép Az már kevés, hoyg kitartást kívánok, inkább mielőbbi jó zsíros állást Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!
Elbúcsúzom erre a hétre, mert elutazunk, holnap szabin leszek. Internet csak a munkahelyemen van, így legközelebb hétfőn jövök.
Addig is mindenkinek jó pihenést és akinek aktuális, annak jó növögetést.
Vendég

Tündi!
Multkor nekem is így volt egyszer csak belázasodtam miinden előzmény és egyéb tünet nélkül Két napig 38,5 aztán elmult nyomtalanul.

Nem tudom mi lehet ez, de itt Szegeden sokaknak van ilyen egy-két napos nyavajájuk.
Jobbulást.

j.
Vendég

Móni23
Szia még nem beszéltünk. Hova jársz insemre? Ez hanyadik volt? Biztos, hogy nem sikerült, vagy csak nem korán tesztelté? Én is insemes vagyok. Sajna nekem sem sikerült, de nem szabad feladni lelkiekben!!Kép. Bocsi a sok kérdésért.

Évi77
Nemsokára lesz egy újszülöttünk és egy új anyukánk a topikban Kép.

ÉVI79
Gratula!!Igazán szépek voltatok és vagytok!

Mátra
Rohadt világban élünk. Ha nincs diplomád az a baj, ha van akkor meg túlképzett vagy, de ha már elmúltál 35 akkor pedig kiörgedtél,de ne legyen kisgyereked, de remélik, hogy már szültél és nincs betegség és szülői értekezlet. Szóval nem egyszerű. Néha azt érzi az ember,hogy egymás ellen dolgoznak a magyar emberek. Kérlek írd meg majd,hogy mi volt a bulin a hölggyel. Na és kitartást és ne add fel!!!KépJaj a legfontosabb . Ismerd a mondást az álom minek a sógora? Szóval elszáll.....

Dinadin
Gyönyörűek a muszók! Imádom őket.
cinca

Szia Mindenki!

Mátra!
Az álmod egyszerűen nem teljesülhet, hisz elmesélted! Kép
Kérdésedre: a frontok nem bántanak, csak az össze-vissza evés, de ez a legkevesebb..

Junko!
Szerintem bőgtél a Zelefánin... Kép
Gratuláltam már az új házhoz? Ha nem akkor most megteszem! Bátor terveitek vannak, de biztos vagyok benne, hogy megvalósítjátok őket! Kép

Syry!
Ez a beszéd! Csak így tovább! Kép
Főnöknőm már tudja, mert muszáj volt az inszemet is elmondani a szabik miatt.
Ja és még nincs meg az ótó, csak jövő hét elején vesszük át..

Évi77!
Én vagyok a ludas, rossz címre küldtem a levelet! Mostmár elküldtem mindkettőre.. Kép
A táblamester elég szigorú, de reméljük, holnap megenyhül... Kép

Móni!
Dehogy baj, hogy benézel! Sőőőt! Talán Neked is segít! Kép Annyira szomorú vagyok, hogy most sem sikerült. Főleg, hogy az anyagiakból is kifogytatok... Remélem, sikerül feltöltenünk egy kis energiával és talán akkor a munkakeresés is könyebben fog menni... Kép
És nagyon köszönöm a gratulációt!!

Csibe!
Én is ugyanarra várok, amire Te, a holnapi UH-ra Kép. Már elég ideg vagyok, de bízom benne, hogy minden úgy alakul, hogy az én nevem mellé is jöhet a kis rózsaszín ruhás... Kép

Évi79!
ÉLJEN AZ IFJÚÚÚ PÁR!! Remélem, nem itattak Veled sok pezsgőt! Kép Nagyon szépek voltatok. Nekem az 5. és a 7. kép tetszik a legjobban!!

Angie!
Tudom, hogy nehéz, de próbáld elfelejteni a korod, nehogy olyan görcsöt okozzon, ami hátráltat.... Kép
Fotókat találsz sokunknak a nick-nevénél, a talisokat pedig a "BAbaprojektes tali 1-2."-nél.

Drága Unique!
Pihenj sokat-sokat! Vigyázz Laurára, erre a gyönyörű kislányra! Kép
Nagyon fáradt vagyok, hogy nem bírom kivenni a fotón??!? Ugye nem??
Egyébként szívem szerint titkolnám még picit babonából, úgy értettem, hogy inkább derüljön ki, mint hogy elszorítsam a pocimat... Kép

Tündérke!
Mi ez a lázfene!! Kép Küldök kisangyalokat az éjjel, hogy vigyék valahova messzire a betegséget! Remélem, holnap már kutya bajod! Kép

Jó éjt:
réka
Vendég

Lányok!
Én miért nem tudom megnézni Évi79 esküvői képeit? Mindig azt írja, hogy az album üres, közben megesz a kiváncsiság.

Kancellárka! Gratulaaaa!Kép Látod, látod, eljött a Te időd isKép

Dinadin! Nagyon cukik a nyuszis képek!Kép

Angie! Üdv a topikban!

A kismamik kíméljék magukat!

Kép
Kép
sosi

Jó reggelt lányok!

Elkezdek visszaolvasni, de már van is egy válaszom.

MóniKép
Mi még nem ismerjük egymást szerintem, de ahogy írtad, nincs peteérésed, és a ciklusok is hosszúak. Erre van egy példám: barátnőm is pont így volt, éveken keresztül nem volt peteérése, hormonkezeléseket kapott, de csak hízott tőle, és nem is igazán segített. Aztán 1x bejelentette, kb. 2005. szeptember elején, hogy véletlenül kiszakadt a gumi! De nem tulajdonított neki nagy dolgot, mert előtte volt dokinál, UH-n és nem látszott neki semmi peteérésre hasonló dolog sem. Aztán már most ott tartanak, hogy a véletlenből május 22-re van kiírva szülni, jelenleg kb. 27 hetes terhes. Szegénykém el sem akarta hinni, mikor megtudta. Mert hát nem tulajdonított neki sok figyelmet, hogy 30-35 nap múlva sem jött neki mensi, mert volt úgy hogy 45-50 naposak voltak a ciklusai. Jó ez nem biztos hogy mindenkinél így lehet, de ő is ilyen problémával küzdött és lám egy rossz gumi, meghozta a gyümölcsét. Kép
Nektek esetleg nincs ilyen spontán, véletlen babázáshoz?

Puszi: Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Jaj Éva! Teljesen libabőröztem mikor olvastalak. Biztos nagyon szép volt minden. Kívánok nektek sok sok boldogságot és minden szépet!

Sosi!Neked is köszönöm.

kancellárka

Lányok, miért van az, hogy fel akartam tölteni képeket, de nem lehet mindet? Pedig vannak olyan jók, amiket meg akartam nektek mutatni? Na mindegy, majd ha sikerül egy párat felrakni, majd jelzek és megnézhetitek az esküvői képeinket. Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina! Mert túl nagyok lehetnek vagy pixelben vagy kilobyte -ban.

kancellárka

Na sikerült, sajna csak 4 képet tudtam, a többit nem fogadta el a gép, azt írta ki hogy hiba történt a mentésnél. Na mindegy. Csak meg akartam mutatni nektek, hogy milyenek voltunk életünk eddigi legszebb napján. Nagyon sok jó képet nem sikerült feltölteni, de hát ez van.

Pusza: Dina Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kanci
Nem tudom, én nem igazán értek ilyen dolgokhoz, de minden kép alatt ez van: 2048x1536x24b, ezért nem értem, vagy ez nem a mérete lenne?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Az jó nagy. Az első két kép azt jelenti hogy hány pixelszer hány pixeles, vagyis mint a téglalapnál a hány méterszer hány méteres. a harmadik szám meg a kilobytes méret szorzója.

Jaj én is akartam már feltenni képeket, bár nekem van külön esküvős képtáram.

A tieteket megnéztem, nagyon csinik voltatok Kép

kancellárka

Az milyen néven van? Mert a Kancellárka nbév alatt üreset adott ki.

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Még nem raktam ide fel semmi.
A www.gportal.hu/kancellar alatt van az esküvős honlapunk. Bár a férjemről látható kép nincs fenn, mert nem szereti a nyilvánosságot.

kancellárka

Tündi,
Én is remélem, hogy találok hamar egy jó állástKép

Cinca,
SziaKép Én a Forgács intézetbe járok inszemre, és ez volt az 5. Az lehet, hogy korán teszteltem, de qupidoval, ami nagyon érzékeny és már ki kellett volna mutatnia (12nappali az inszem után). Igyekszem nem fel adni, hisz még lehet babóm, csak már olyan régóta próbálkozunk és elég nehezen viselem.

Réka,
Pont ezért kezdtem újra írni nektek, hisz mindig mindenkinek képesek vagytok erőt adniKép

Dina,
Hát igen csodák mindig vannak, hátha nálunk is bejönKép Sajnos én is 10-12 kg-t híztam a gyógyszerek miatt. Most eldöntöttem változtatok kicsit az életemen, eljárok tornázni, elkezdtem franciát tanulni és beadtam a jelntkezésemet egy másik egyetemre. Megbeszéltük a férjemmel, hogy most fél évet biztosan kihagyunk és nem görcsölünk annyira a baba dolgon, hátha ez meghozza gyümölcsétKép

Móni

Kép
móni23

Sziasztok!

Tündi!
Ugye pihizel?!!!!
örülök, hogy örömet szereztem az idézettel! Látod mikre képesek a véletlenek? No meg hogy gyorsabb voltam mint Réka! (bibibi...Kép)

Duddu!
Ez esetben ugyanoda járhatunk, a "sarokra"! Kép Olivérrel jártunk hétfő délelőttönként babás-mamásra és most szombaton pedig megyek kismamira.
Még pár hét és jöhetsz te is! Mindenképpen szólj az oktatódnak, hogy lakód van, mert vannak olyan gyakorlatok amiket bentlakásossal nem lehet! Mint pl. homorítani a hátaddal, hasizom stb.
Akkor még az is lehet, hogy egy-két alkalomra akár együtt is mehetnénk? Kép

Móni!
Szia! Randa egy dolog ez a munkáltatóktól! remélem hamar találsz új helyet, bár sajnos úgy vettem eddig észre, hogy ahol megértőe, keveset fizetnek, ahol pénzt is adnak ott meg...Kép
de kivételek mindig vannak! Találd meg!!!

Mátra!
Jobban van a kis lelked? Ma este talizol a hölgyeménnyel? Kép

Unique, Évi77
Én nem tudom hogy vagytok vele, de bármennyire is eretnekség ezt pont itt leírni, én nem szeretek terhes lenni! Ok, a közep jó, elejét még csak-csak, de a vége...
Pedig azt hittem már ki van taposva a medencém, de Marci megtalálta, hova kell feküdni és tugni ahhoz, hogy fájjon! Legszivesebben elkapnám a kis tappancsát és jól megcsikizném!
rendre azt játsza a betyár, hogy pont oda üti neki a fejét, ahol semmi csont nincs a medencében, és ilyenkor rettenetes érzés! Tudom, hogy nem tud csak úgy kiugrani, azért majd még alaposan meg kell küzdenem, de hihetetlen kényelmetlen érzés. Máskor meg egy olyan területre koncentrál, amitől nem tudok ráállni a jobb lábamra. Akupresszúrásnak fogom nevelni a kölköt az fix! Érzéke nagyon van hozzá!
De már csak 8-10 hét!!!
Abban bízom kicsit, hogy mivel eddig minden jelentősebb dolog két héttel korábban volt, hátha a finish is előbbre jön egy kicsit. Bár nem tudom, mi lesz a kis családdal, ha kikapunk magunk mellé még egy kost? Szegény Olivér mint egy szem ikrek...

Junkó!
Gratula a házikóhoz és a tervekhez!

Juca!
Csak a felnőtteknek van bajuk a panellel! Én 12 éves koromig egy pici panelban lakta anyumékkal, de máig ott voltam gyerekként a legboldogabb!

Körkérdésem lene pockos anyukákhoz! És még indiszkrét is leszek!
Mennyit híztatok?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: