A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

szóval KépRoxiKép fél hétkor = 1/2 7korKép

KagylóKép -Többieknek fül-szem becsuk- a győri Kaálit ajánlom, Kőrösit!!! Ránézett a papírjaimra, és rögtön tudta, hogy min kellene változtatni. Ha gondolod, mailben bővebben...
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Tényleg ki mióta küzd a babadologgal??

Ági28

Inari! Nem én kérdeztem ám az árakat. Kép
A C&A-ba láttam olyan aranyos kismamacuccokat, nadrágokat meg minden féle dolgokat. Az Árkádba, meg a Pólusba. De gondolom van mindenhol.

Kagyló! Eddig holvá jártatok és mi volt?

Ági! Én 4-5 éve. Kép
vanda978

Kedves Anna!
Feleségem ( Stella ) nevében is gratulálok a Pozitív Teszthez!!!
Vigyázzatok nagyon magatokra és természetesen várni fogjuk az UH eredményét!!!
Addig is minden Jót!!!

Inari!
Örülök,hogy így látod!
Szeretnénk nagyon jó szülei lenni: Botondnak és Olivérnek!!!

Duddu!
Nekem is könnyebb volt Stella élménybeszámolóját hallgatnom a hozzászólásokról,de aztán másképp alakultak a dolgok!

Wish!
Nagyon sokat gondolunk rátok! Kitartás!

Lányok!
Mostanában szükségét érzem annak,hogy minden nap ellátogassak hozzátok,ez pedig csakis Nektek köszönhető!!!
stellapa

Stellapa!
Szívesen látunk mindig.

Annám!
Hálás szívvel köszönöm, ha nem gond neked, akkor találkozzunk ma színház előtt. részleteket szerintem beszéljük meg telcsin: 30/999-4854.

Dévait próbáltam elérni, az Intézetben is azt mondták, hogy a Jánosban próbálkozzak, ott meg nem tudják, hogy bemegy e ma. Tegnap a Kaálisok Borsókásától sikerült 3 adag szurit kölcsönbe kapni, így a mai adagot sikerült beadni. Gondolom, holnap megbeszélem Dévaival, hogy hogyan tovább.

Inari!
Én megyek holnap, kb fél 9 után leszek ott, mert reggel a Nyírőben kezdek vérvétellel, s csak utána megyek Dévaihoz. találkozunk?

Köszi lányok a segítséget, meg az aggódást, most megyek dolgozni Kép

Eszter
Kép
roxal

Réka!
Tegnap 13-15 mm-sek voltak a tüsszencsek. Szerintem kicsit nagyok a 8. ciklusnaphoz, de holnap okosabb leszek.

Eszter
Kép
roxal

SziasztokKép

Boti és Oli ApaKép
Gyere minden nap közénk!!! Nekem olyan jó érzés ha egy pasi ennyire érdeklődik a felésége és a gyermekei után. Én férjem el sem tudja képzelni, hogy miről tudok írogatni egyáltalánKép Tuti szuper apa leszel!!!

VandaKép
Csoda fogyi: egy nap egyszer eszem. Ebédelek. Na jó, nyomatok még köles golyót ha már nagyon éhes vagyok. Pékárú nulla, édesség nulla. MÉg kb. hat-hét kilót kell leadom, aztán már jobb lesz a helyzet. HÉdit ölelem és kívánom, hogy nőljön ki jánosa hamarosanKép

ÁgiKép
Olikám öt év próbálkozás után sikerült. Háááááááát. Meg is rogytam egy kicsit ebben az egészben.

Inari, RÉkaKép
Én kb. három és fél hónapos terhes voltam amikor elöszőr vettem kismama szerkót. Barátnőm esküvőjére mentünk és mindenképp akartam, hogy mindenki lássa, hogy terhes vagyokKépKépKép Otthon aztán lehiggadtam (mitán egy gatyáért 28ezret kiadtamKép) és meg kellett állapítanom, hogy lóg rajtam minden mint tehénen a gatya. Úgyhogy előtúrtam egy régi ruhát. De azért düllesztettem a hasam rendesenKépKépKép A C&A-ba tényleg nagyon jó cuccok vannak, én is vettem ott sok ruhát. Most is ott vásárolok magamnak meg OLikának is. Réka, jövőhéten megy a könyv, de most nem merek nagyon eltávolodni a klotyótólKépKép

Tök jó, hogy itt elröhögcséltem, de közben már a halálomon vagyok. HÁrom napja nem tudok enni, inni, közben megy a hasam. Erőm nulla. Olikám is rosszabbúl van. Éjszaka alig aludtam mert nagyon lázas volt, sírt. Egyfolytában simogatni kellett, mert ha abba hagytam akkor balhé volt. Szegényt annyira megviseli, ilyennek még nem is láttamKép Ha nem javúl akkor holnap megint hívom a dokinőt.

Puszi mindenkinek!

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Tegnap megtörtént a nagy találkozás! Voltam Dévai dokibácsinál.
Köszönöm az előzetes infókat és biztatást, mert amennyire lehet igazán felkészülve érkeztem meg az intézetbe. Tök jó ez a topic és hála sok jófej hozzászólónak!
Egész hamar behívott, 1,5 óra alatt már végeztem is.
Kagyló, remélem tudok segíteni neked az alábbiakkal:
Először beszélgettünk, hogy eddig mi történt, milyen vizsgálatok voltak, milyen eredméknyekkel és hogyan tovább. Nekünk elfogadja az eddigi vizsgálatokat, ami 1/2 évnél nem régebbi, de mindenképpen az andrológustól vinni kell egy zárójelentést amiben az eddigieket összefoglalja.
Kaptam egy csomó beutalót (vagyis amit ki kell iratnom a háziorvosommal) teljes vérkép, vércsoport és ellenanyagszint,hormonszint(ciklus elején és végén), HÍV, Hepatitis,Sifilis, belgyógyászati szakvélemény, EKG, Tüdőszűrő, férjemnek gócvizsgálat.
Utána megvizsgált és hüvelyi Uh is volt. Mosolyogva pedig azt mondta, hogy nagyon szép ép minden és égészséges. Látszatra rendben van minden és érő petesejtet is mutat. ..de azért majd a véreredmények után meglátjuk...ENNEK NAGYON MEGÖRÜLTEM!
Ha a férjem eredményein tudnánk valahogyan javítani, akkor tiszta boldog lennék, de azért nincs mit keseregni, mert megnyugtatott a doktorúr, hogy már ezzel az állapottal is lehet ICSI-re menni.
Ez az első konzultáció valóban 10.000-be került, továbbiakban kb 7-8000ftra kell majd számítanunk..de nem említette hogy a lombikos uh-k díjmentesek lennének. Pedig sajna mi tutti ICSI-sek leszünk. Valószinű nem is próbálkozunk mással. Ennek azért örülök is, hogy nem megy majd az időhúzás! De csajok én úúúgy bepánikoltam! Azt gondoltam, hogy a valóságos műtétekig még jó sok hónapnak el kell telnie. Felkészítettem magam nyárra, olyan július-augusztus környékére…és most attól félek, hogy mi van ha már áprilisra kiír az első lombikra????
Ne nézzetek kérlek hülyének, hiszen tudom, hogy ezért vagyok itt, és közületek már nagyon sokan hősiesen átéltétek! Fel is nézek rátok ám rendesen!!!!! De hogy lehet erre felkészülni? Nagyon félek!

Zizzy a pánikolós
zizzy

RoxalKép
Neked végülis rövidebb a ciklusod, nem? Jók azok a 13-15 mm-esek.
Tegnap már nem néztem be este, de azért leírom hogy tudjátok, hogy Dévai benne van a telefonkönyvben. Egyszer mondta, hogy hívjam bármikor nyugodtan, bár azt nem szereti a felesége, ha éjfél után nők hívogatják Kép. Mondtam neki, hogy na azt én nem fogom, nem mert nem tudom a telefonszámát, erre mondta, hogy de az benne van a telefonkönyvben. És megnéztem, tényleg benne van.
de azért örülök, hogy sikerül decat szerezni, gyógyszertárban nem mondták, mi a hiány oka?

AnnaKép
Most már akkor aktív író leszel megint? Kép

InariKép
A tesco, cora és társaikban is lehet kismama cuccot kapni. Nekem a barátnőm mondta, hogy elösször ő is egy 2-3 számmal nagyobb rendes gatyát vett, de órási melléfogás volt, érdemes egyből kismamagatyót venni, mert a nagyobb méretek nem kényelmesek, a szabásuk miatt. zt mondta, hogy lehet olyan kmgatyát kapni, aminek lehet engedni az oldalán, és emiatt nagyon sokáig jó.

DudduKép
Akartam neked írni, hogy nekem több ismerősöm is szült az Istvánba. Szeretnek ott szülni a kismamik, bár véleményem szerint nagyon lepukkadt kórház és a csecsemősökről sem szoktak jókat mondani. Azt hiszem azért szeretnek ott szülni, mert a dokik jók, lehet alternatívan szülni és veled lehet egész nap a baba. Ami viszont emellett gáz azok a kórtermek, a ki-be járó látogatók, és ahogy Gigi is írta én nem tenném abba az akasztós izébe a gyerekemet.
Én az összbenyomásaim alapján nem biztos, hogy oda mennék szülni, de persze a doki nagyon sokat számit és végül is csak 3-4 napot kell ott lenni.

Képzeljétek tegnap este leszakadt az ágyunk egyik rugója. Persze már nincs rá garancia, de felhívtam a boltot és nagyon rendesek voltak, azt mondták megpróbálják megoldani. Ez milyen dolog azért, hogy egy év garancia van az ágy minden részére, azért nem egy évre veszi az ember. Azaz a matracra három év van. Persze igaz, ha az ágy szét is esik, a matracot le lehet tenni a földre is Kép

wish

Hát mi is már lassan 5 éve próbálkozunk. Amióta voltam a Dévainál a multkor, és mondta, hogy a következő meninél hívjam fel rögtön, azóta úgy várom, hogy megjöjjön, talán még életemben nem vártam ennyire. De még a jövő hétvégéig várnom kell vele. Elvileg akkorrra várható.

Zizzy készülj fel, hogy legalább 8 ampulla vért levesznek majd.

Ági28

Hát mi is már lassan 5 éve próbálkozunk. Amióta voltam a Dévainál a multkor, és mondta, hogy a következő meninél hívjam fel rögtön, azóta úgy várom, hogy megjöjjön, talán még életemben nem vártam ennyire. De még a jövő hétvégéig várnom kell vele. Elvileg akkorrra várható.

Zizzy készülj fel, hogy legalább 8 ampulla vért levesznek majd.

Ági28

Roxal Kép
Együtt könnyebbültem meg veled, mikor Anna jelentkezett, csajok ez annyira szuper, hogy így tudunk egymáson segíteni!!! KépKép
Drukk a tüsszencseknek!!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kagyló Kép
Csak nem Dévais leszel te is?! Kép Remélem, a változás meghozza a sikert!!!

Hédikének küldök jánoshozó energiákat!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Réka Kép
Szerintem jó lesz az István, én anno voltam ott többször is feltérképezni, és Gajdos doktornőt néztem ki magamnak...ha nem lenne ez a rémálom, vele szültem volna már legalább 2 kölköt! Kép
Guru néni szerinem már megadta a kezdő lökést, tudom, mit kell tennem, ha elkap a depi, megtanította a "fogásokat", úgy érzem, sokkal többet már ő sem tudna segíteni.

Judit Kép
Hívnám én Kósát de egyszerűen elérhetetlen. De nem adom fel, még ha falhoz is vágja a telefonját, akkor is beszélek vele!!! Kép Majd mondom, ha van hír.
Gratula a szocpolitikai 3 évhez!!! Kép

Stellapa Kép
Te nagyon édifej vagy! Kép

A betegeskedőknek gyógyulást!!! Tele van a levegő minden sz@rral, bennem is bújkál valami, de nem is csoda ilyen időben, ezt szeretik a vírusok, nem?

Na kicsit megszűnök, majd még jövök. Kép
hajnesz

ZizzyKép
Nem muszáj egyből kezdeni, amikor megvan mindn lelet. Ha nyáron akartok, akkor nyáron islehet. Amikor felkészültnek érzed magad Kép

wish

Sziasztok!
Korábban már kaptam Tőletek választ az első konzultációval kapcsolatban.Most is lenne egy kérdésem Hozzátok,mivel én is a lombikra készülök,várom a következő menses első napját.Mi az inj.neve és mikor írja fel a doki,mert nem mondott többet ezzel kapcsolatban,csak hogy reggel telefon,este szuri.
Előre is köszönöm.
capuccino

Kép
Kép

wish

Wish ez a táblázat honnan van??

Ági28

WishKép
Muszáj benne lenni? KépKép
hajnesz

ÁgiKép
Én csinálom Kép

CapuccinoKép
Reggel telefon, akkor behív vizsgálatra és felírja a szurikat. Valószínűleg nem az első napotol kell kapjad őket.

wish

Hajni Kép
Nem muszáj, kivegyelek?
Vagy átrjuk, hogy nem mondjuk meg kinek és nem mondjuk meg hányadik jön. Te leszel a fantomlány Kép
Kép

wish

Wish
Köszönöm a gyors választ.
capuccino

És fel lehet kerülni a listára?? Ha igen milyen adatok kellenek?? Már ha nem baj! Kép

Ági28

Wish drága! Nem kellett volna már neked megjönni, ha nem sikerült? Hogy érzed magad? Nem fáj a derekad? Nagyon drukkolok neked!

Én is sárga színű akarok lenni!!!!!!!!

Gigi! Ha még leadsz hat-hét kilót, el is fogysz. Most mindenképp függeszd fel a nemevős fogyókúrád, mert hipp-hopp elpárologsz. Kép
Amikor Judit írta, hogy nem eszel, azt hittem viccel. De mégsem humorizált.
Olikának jobbulást, remélem holnap már nem lesz szükség dokira.

Dia! Dominak is hasonló jókat!

Hajnikám! Köszi a jánoshozókat Hédinek, átadom. Kép

Kismamák! A C&A-ba nem 28000Ft-os nacikat árulnak, hanem ócsót. Ezt annak üzenem akinek nincs annyi pénze mint Giginek. :o
vanda978

Anna!
Mester és Margarítát nézed meg?

Wish!
Igaz, rövidebb a ciklusom, de mivel eddig mindig éretlenek voltak a petik, ezért most 28 napra veszi, tehát sanszos, hogy eldurrannak. Teljesen más minden, az első uh-n még csak 8 mm-sek szoktak lenni, ezért lepett meg.
Nem mondtak a gyógyszertárban semmit, viszont van háttérinfóm, csak nem biztos, hogy akarjátok tudni. November óta megy a gyógyszermizéria. Ugye állami támogatottak a gyógyszerek, de hogy ne kelljen mindenkinek fizetni, ezért csak bizonyos keretszámot engedélyeznek adott gyógyszerből. Na most gondolom a februári keret már kifogyott, így nincs gyógyszer. Így csinálja állam bácsi. Olyan ez, mint a lombiknál, ott is meghatározott számot finanszíroznak, de ezt tudjátok. Ez van, csak baromi jó érzés a stimu közepén szembesülni, hogy ezen múlhat...
Köszi Dévai otthoni számát Kép most már szerintem ráér holnapig.

Gigi!
Jobbulást mindkettőtöknek. (Azért ez nem jó fogyókúra így Kép)

Fantomlány! Kép

Eszter
Kép
roxal

Wish, kösz a sárga helyezést. Bár én még mindig nem tudom elhinni. Már alig várom, hogy holnap legyen, rendesen be vagyok sz@rva. Holnapot akarok és Dévai puszikat!!!!!!!!!

Jókat röhögtem itt a nadrágmizrián. Ez legyen mindannyiunk legnagyobb gondja, de azért édik vagytok, hogy már be is vásároltatok nekünkKép Majd megoldjukKép Legalább rá tudom majd venni "apát", hogy elmenjünk Bécsbe a HennesbeKép Szerdán olyan édi volt, lelombozva jött haza, és közölte, hogy sajnos sehol nem kapott epret, mert akart nekem hozniKép

Roxal,
Akkor holnap valószinű, hogy összefutunk. Szerintem mi is 9 körül megyünk. Korábban nem érdemes, úgyis a "beállitottakat" veszi előre. Szépek a tüszencsid, tuti bejön nálad is ez a most minden más mint eddigKép

Gigikém, Õrizd a WC-t nehogy valaki lenyúljaKép De azért lassan szabadságolhatnád magad. Azért ha vége ennek a fránya kórnak egyél nekem normálisan.

Hajnikám
igenis muszály benemaradni a táblában. A következő körnél, akkor hogy fogsz felugrani a sárgába?Kép

Ági,
mi is kb 4-5 éve próbálkozunk. Meddőségi dokihoz, "csak" egy éve fordultunk.

KépKép
inari

Oké, leszek Fantomlány!!! Így rokonságba kerülök Timivel is, szuper!!! KépKépKép
WishKép mit rendeztetek ti tegnap, hogy a rugó is leszakadt???!!! Kép

RoxalKép
Egyre többször gondolok arra, milyen jó, ha nem tud az ember mindenről...ez elég ijesztően hangzik. Éljen a boldog tudatlanság!
Szorítok a jó időzítésért!!!
hajnesz

Hát ahogy látom a legtöbben 4-5 éve próbálkoznak!! Ez azért olyan szörnyű, hogy aki meg nem akar , annak egyből jön, és nyakra főre elvetetik, már meg mindent kifizet azért, hogy végre legyen baba.

Ági28

HajniKép
Ne tudd meg... Laci hihetetlen vehemensen adta be az injekciótKép
Annyi történt, hogy rátérdelt az ágyra fél térddel és azt nem bírta ki a rögzítés Kép

ÁgiKép
Beleírtalak a táblába. Márciusban lesz az első lombikotok ugye?

RoxalKép
NEM fognak eldurrani, minden szép lesz és jó, költözöl majd fel a sárga részbe Kép

wish

Wish még csak az inszem lesz, de igen ha minden igaz márciusban lesz.
És egyébként látható valahol ez a táblázat??

Ági28

Wish!
A próféta szóljon belőled. Kép

Eszter
Kép
roxal

Szia Csajszik! Kép

VandaKép
Hogy milyen autót kapok??!? Hát nem annyira kapok, mint hitelre veszünk, de persze, hogy nem titok: Honda Jazz és ha minden igaz, hétfőn-kedden át is vehetem...
Leszel te még sárga ne aggódj és nem az írigységtől!! Kép Te hogy haladsz a fogyival? A lassan, de biztosan is OK!

ErikaKép
Még a gatyamizériához egy kicsit: én a C&A-ban vettem 12.000-ért és szerintem tök dögös farmer és még van egy csomó. Kép Aztán meg ne fázz holnap a tavaszi gatyóban!
És mit akartál abban az üzidben hosszú í-vel írni? A kutyíííít??! Kép

ÁgiKép
Ki sem merem mondani, hogy mi "csak" 14-15 hónapja próbálkozunk... Kép

StellapaKép
Tök jó, hogy itt vagy! Puszi Stellának és a fiúknak! Kép

RoxalKép
Szerintem is lehetnek pont jók a tüszik! Maximum előbb történnek a dolgok, nem? Kép
Én is hallottam már sajnos erről a gyógyszeres történetről és ez minden gyógyszerrel így van, az életmentőekkel is!! Kép
Húúú, holnap mennyi hírt hoztok! Az a baj, hogy csak este leszek gép előtt!

GigiKép
Ne butuljkodj!! Még szép, hogy most nem rohangálsz a postára! NEkem ráér a következő talin is! Kép
Mostmár nem akarsz mégis dokihoz menni? Nehogy kiszáradjál a végén!
Egyébként én nem kismami-lázból vettem a nacit, hanem mert egyszerűen kihíztam a többit. Már nem jönnek fel, csak ha teljesen nyitvahagyom a cipzárt. Kép Egyébként ez nem csak a felfújódás, hanem az utsó 1-2 hónap alatti 2-3 kg is, de nem bánom.. Kép Kép Szóval biztos lesz nekem is fogynivalóm majd, de előtte még kerekedek kicsit! Kép

ZizzyKép
Szóval túlestél az "első randin"! Kép
Lehet az a lombik később is, Dévainak aztán nem sürgős! Nektek kell felkészülni! Aztán lehet, hogy mire meglesznek a leletek, addigra úgy besózodsz, hogy alig várod, hogy kezdjetek! Kép

Wish, HajniKép
Köszi a kórház info-kat, meglátom holnap a doktornénit, aztán továbbtörpölünk a dolgon...

WishKép
Ágyrugó Kép Kép Kép.. értjük mi...

Hajnesz!
A gurunéni löketet én is érzem, pont tegnap jutott eszembe, hogy azt hiszem néhány problémámat már tudnám kezelni...
Pl. az "Ugye nincs semmi baj? Miért nincs semmi tünetem"-szindrómát biztosan Kép Kép
Hajrá KÓSA! Kép És maradj a táblában, légyszi-légyszi-légyszi!!

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Inari
Nekem eddig 3 inszemem +3 lombikom volt. Soha semmi eredménye nem volt. Ezért is szeretnék váltani orvost. Mertmár nem bizok az enyémben.
Madaran(Anna)
E-mail ment!
Zizzy
Mi az, hogy gócvizsgálat? A férjeddel mentél elöször vagy egyedül? Köszönöm az infókat.
Hajnesz
Még nem döntöttem el semmit sem, csak az a biztos, hogy váltok. De előbb meg kell gondolnom mindent, és megbeszélnünk. Amúgy a Dévain gondolkozunk. Ezért érdekel minden.
Veled mi van? Nem váltasz?
Wish
Van már valami változás? Szórítok!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jó estét Csajok!

Még mindig gyűröm a számvitelt, úgyhogy csak beugrani van időm, szokásomhoz híven egy szuszra megírok mindent. :-) Inari fogja legjobban díjazni! :-)

INARI! Babát a hasadba! Szép kis petezsáko(ka)t kívánok! Még mindig úgy feldob ha arra gondolok, mennyire nem bíztatok már az inszemben és láss csodát, sikerült!
Ezúton közlöm az örömhírt is: vasárnap hazahozhatjuk a kiskutyát!!! Hip-hip!!! Hurrá!

DUDDU, ugye te is mész Dévaihoz is, konrollra? Kívánom hogy minden rendben legyen!

ROXAL, horror volt a gyógyszer mizéria és nagyon örülök hogy sikerült megoldanod és szerezned gyógyszert. Én mindjárt követlek a lombikban, hát, nem túl jók a kilátások!

Kagyló, Zizzy, Ági! Üdvözöllek én is titeket! Én sem olyan régóta erősítem a csapatot, én november körül jöttem ide. Mi apa okán lombikozunk, kevés a spermaszáma. :-( Másodszor futunk neki, ICSI lesz és reméljük hogy eredményt hoz! :-)
Ahogy Duddu írta, mi is "csak alig több mint egy éve" próbálkozunk. De ez is iszonyú hosszúnak tűnik! A legjobb barátnőm két napja jelentette be, hogy terhes. Ilyenkor pl. nagyon érzi az ember, hogy lám, ők három hónapja fogtak hozzá, később mint mi és mégis előbb lesz babájuk mint nekünk. Úgyhogy hosszú az az egy év!

Judit, minden beírásodon könnyesre nevetem magam. Olyan irigylésre méltó, hogy - a problémák ellenére - ennyire derűsen veszitek a világot!

Gigi, Oli, Domi! Ûzzétek már el azokat a betegségmanókat! Küldök mindnekinek gyógypuszit!

Hajnesz, miért akarnál már kikerülni a táblázatból! Csak struktúrát kell váltanod, nem kiíratkoznod!

Vanda! Megint ugyanazt érezzük: olyan doppingoló ez a sok jó hír! Olyan jó lenne ha szépen sorban mind bebabásodnánk!

Wish, lassan kilóméter hossz táblicskut szerkeszthetsz! Remélem a sárga mező fog legjobban hízni! :-)

Póci! Jöhetnél hírt adni magadról!

Anna! Ugyan mi még nem találkoztunk, de szívből gratulálok! Olyan jó hallani, hogy sikerült nektek is!!!

Lányok, akinek nem írtam külön, azt duplán is puszilom!
Lenne még magamról is egy csomó írnivalóm, de muszáj mennem tanulni. És a legfontosabbat, a kutyit megírtam!!!

Pusszantás!
Kata

Kép
szkatácska

Kata!
Ez nagggyon jó! Fogadjunk, hogy azonnak kiválaszt Benneteket az egyik kutyi! Kép Kép

Igen, megyek Dévaihoz még egyszer jövő hétfőn. De előtte még holnap az új dokinénihez. Kép

Holnap Inarinak és Roxalnak kell drukkolni: Inarinak Pityeszpuszit,
Roxalnak sok nagy tüszit!
(Én meg assz'em pályát tévesztettem és költörp lettem Kép)
Na megyek inkább nézem a korcsolyát, mert már értelmeset úgysem tudok írni...
Vendég

Sziasztok!
Vanda!Kép
Gigi családdal már jó ideje nem találkoztunk.Gigi megállapította,hogy a fiúk skype-n beszélik meg,hogy mikor lesznek betegek.Kép

Réka!Kép
Nagyon jó választás Gajdos!!Egy hihetetlenül jó fej nőszemély!!!Segítőkész,emberséges,.....Én először akkor találkoztam vele amikor 6 hetesen elkezdtem vérezni és ő volt az ügyeletes a kórházban.Gondolhatod mennyire feldúlt,kétségbeesett voltam,hogy lehet,hogy elveszítem Domit.A mai napig nem felejtem el,hogy mennyire emberi,türelmes,segítőkész volt velem!
Kórház:A szobákban tényleg az a gáz,hogy átjáróház.KépA kosarat én úgy oldottam meg,hogy befordítottam az ágyra.De van 3 alapítványi szoba is ahol egyedül vagy a picurival és a férjed is ott aludhat.Ezekbe van külön zuhanyzó is 10-12 e/nap.De sajnos szinte mindig foglaltak.Bár én azért se mentem volna ide mert nem akartam egyedül lenni.Így tudtunk egymásnak segíteni a többi anyukával stb...
Csecsemősök:Bár sok kritikát hallottam róluk/megjegyzem nem a munkájukra panaszkodtak/én semmi rosszat nem tudok róluk mondani.Velem mindig kedvesek,segítőkészek voltak.
Szülőszobák:5 db van.Ebből egy alternatív/sokszor foglalt/.Itt van bordásfal,kád,szülőszék,franciaágy stb...Nekem ami nagyon tetszett,megfogott a szülőszobán az az,hogy olyan mintha egy lakásban volnál nem egy kórházban.Nagyon barátságos,szinesek a falak,képek vannak rajtuk stb...Nagyon szupi!Szerdánként 7 alkalommal van szülésfelkészítő tanfolyam és a végén mindig fellehet menni megnézni a szülőszobákat.Ha van kedved csatlakozz hozzánk az István kórházi élmények topikba,ahol több hasznos infót kaphatsz a kórházról és a dokinőről is.A fél topik Gajdos páciense.Kép

Rólunk:Egész éjszaka lázas volt Domi/39,4Kép/1 órakor ülőfürdőztünk is.Délelőtt jól volt aztán délutántól megint belázasodott.De a kedve jó,jön,megy egész nap én nem is értem miért nem fekszik vagy ilyesmi.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Szép jo estét mindenkinek! Minden kismaminak és minden leendő kismaminak is, mert ugye hamarosan mindenki azzá lesz :o)))))

Kérdeznék és kérdeznék:
-mit jelent a transzfer?
-mi az a Punkcio?
-hogy lehet bekerulni a táblicskuba? ÉÉÉs hogy lehet mihamarabb a sárga részbe jutni? Kép na jo, ha csak ezt sugjátok meg az is elég leszKép)))

Kagylo, én egyedul mentem az elso megbeszélésre. Igaz, hogy nálunk apukás gondok vannak, de Dévai kulon kiemelte, hogy eloszor csak én menjek, az o leleteit csak vigyem. A gocvizsgálat általában orr-full-gégészet, fogászat. azért van rá szukség,mert a kiskatonák nem mozognak, mert valami gyulladás lehet a kis szervezetében. ezt kéne kideríteni.

Mindenkinek szép álmokat!

P: Zizzy
zizzy

Anna! Kép
Kép Kép Kép
Nahát, micsoda meglepetés!!! Igazán, nagyon-nagyon örülök nektek, vigyázz magatokra nagyon! Kép UH mikor lesz?

Jucuska! Kép
Fészkeidnek üzenem, hogy inkább 1 strucctojás, mint sok kis fürjtojás! Kép

Eszter! Kép
Ahogy itt olvastam a Deca-keresésedet, az ütő megállt bennem, s már majdnem kétségbe zuhantam. Szétizgultam a fejemet, mire kiderült, hogy Anna tud neked adni. Kép

Zsebi, Kagyló! Kép
Helló itt is, - hát ti is jártok erre? Kép

Wish! Kép
Laci lágyabban is szerelmet vallhatna neked, node igazán. Kép Azért a végén megnyugodtam, hogy hepiend lett, és végülis nem kell a földön aludnotok, már ígyis annyian betegeskednek, nem hiányzik, hogy felfázzatok. Kép

Kata! Kép
Vasárnap akkor kérünk sztárfotót az új kis családtagról, nomeg az élménybeszámolót is várjuk! Kép

Oli, Gigi, Domi, Dia! Kép
Gyógyulgassatok, nagyon ijesztőek vagytok ezzel a sok betegeskedéssel, magas lázzal!

Stella+pa! Kép
Oké, én szívesen várok arra a pocakképre, akár a 38. hétig is! Kép Csak a fiúk is várjanak!

Réka! Kép
Tök kíváncsi vagyok a gatyódra! Kép Olllyan jó érzés lehet belebújni, ugye? Én legalábbis nem bírnám ki vigyorgás nélkül, ha a helyedben volnék. Kép
Dr.nénihez mikorra tervezed a látogatót?
...Sanyi molylipéje oszlásnak indult, érdekes látvány lesz a lencsék alatt. Kép

Ági! Kép
Üdv itt közöttünk! Kép
Apának tényleg csak 10e kis pöttyöt számláltak? Csak halványan kérdem, ugyanis itt mindenki inszemről írt, pedig én úgy tudom, ennyivel már lombikra javasolnak. De ezt tényleg csak zárójelben merem mondani.

...és végül: ERIKAAA! Kép
HOLNAP a nagy nap! Nagyon izgulok értetek, hogy minden-de-minden a lehető legtökéletesebb legyen! Hányra mentek? Kép

Sok puszi
Seszi
seszi

Szia Seszi!
Annyira örülök, mikor jelentkezel! Kép Mindig jókat derülök.
Majd ha "hivatalos" lesz, teszek fel képet a nacimról, jó?
Holnap délre megyek dokinénihez. Kicsit izgulok, de már igazán eleget paráztam, így inkább várakozással vagyok teli, de teli! Kép

Grillázs!
Merre jársz? Ha nem vagy itt, ki szól Rám ilyenkor késő este, hogy már ágyban a helyem??!? Pedig egyszer már ágyban voltam, csak nem bírok aludni, mert Sani nincs itthon (Kollegális pókerfiúbuliban van. Jó, mi?)

No mostmár tényleg jó éjt!
réka
Vendég

Duddu! Kép
Azta, akkor együtt buliznak a srácaink??? Kép
Azért nem szép tőlük, hogy minket így leráztak, panaszt is fogok emelni drága oldalbordámnál, hogy ez meg miféle dolog. Sanyi meg jobb, ha lemond a molylepkéről. Kép Kép

Seszi

Azért holnap dél körül gondolok majd rád!
seszi

Sziasztok!
Szeszi nálunk apával minden renben volt, sőt! Még a tavalyi eredménye is 96%-os volt. Szóval inszem lesz. Szerintem az árra írtam akkor 10e-t, hogy tőle annyit kértek!
Köszi mindenkinek az üdvözlést! Jó, hogy meg tudok beszélni valakikkel ilyen problémákat!

Igen nálunk is sajnos olyan rossz, hogy csomó ismerős állandóan avval jön, hogy ez terhes, az terhes, és újságolják nekem, meg hogy ez a baba, meg az a baba milyen ar, csak abba nem gondolnak bele, hogy nekem milyen rossz erről beszélgetni.
De remélem nemsokára már nem lesz rossz, mert én is megtudom, hogy milyen JÓ!!

Ági28

Szkatácska és Duddu nem kell szégyenkezve bevallani, hogy csak kicsit több mint egy éve próbálkoztok, mert ha tudmom, hogy nekünk sem jön össze, akkor mér én az első évben dokihoz fordultam volna. De tudjátok hogy van ez, az ember minden hónapban reménykedik, hogy összejön, meg mindenfélét kipróbál, amirről azt hallotta, hogy tuti módszer, aztán mindíg csalódnia kell! Kép
De majd most Dévai papa segítségéval nagyobb a remény!

Ja én már régebben, pár hónapja ittam a cickafarkteát, de leálltam vele, de a multkor mikor voltam a Dévainál, akkor hallottam, hogy valakinek mondta, hogy igyon sok cickafarkteát!! Szóval ajánlani tudom!! Kép

Ági28

Szkatácska
Hát nagyon nehéz az biztos. Elég régóta probálkozunk mi is. Nekem is a párommal van a gond, minőségileg. Csak én még azt nem tudom, hogy nyáron gondoltam, hogy elmegyek a Dévaihoz, mert télen szeretnénk lombikolni. Előtte meg el kellene kérni a papírokat a mostani dokimtól. Szerintetek mikor kell bejelentkeznem a dévaihoz?
Zizzy
Akkor nektek meg fogja szurni a férjedet, úgy lesz levéve sperma. Mennyi időt vesz igénybe a vizsgálat amiket kért? Te mikor akarsz lombikolni? Mit beszéltetek meg?
Seszi
Igen, érdeklődök. Muszáj váltanom, mert a bizalmam nagyon megingott a dokimban. És úgye ha ilyen van, akkor már semmi értelme.

kagyló

Kagyló!
Mikor én bejelentkeztem, két hét múlvára volt időpont. A vizsgálatok különböző ideig tartanak, a vérvétel és a vizelet, elvileg pár nap alatt kész, az AIDS és a hepatitisz 3-4 hét. Ekg-t én egy hét alatt elintéztem, nekem kellett a bőrklinikán penicilintesztet csináltatnom, azt két hét alatt intéztem el, tüdőszűrő egy hét aslatt lett kész, és kell egy álltalános belgyógyászati szakvélemény, amit nekem a körzetim csinált meg, mert ő háziorvos, belgyógyász. Ja és ha tudod az előző dokidtól szerezd meg a fél évnél nem régebbi rákszűrés eredményed, ha van.

Ági28

Ági28
Akkor ráér majd augusztus körül bejelentkeznem?! Mert úgye fél évnél nem lehet öregebb a lelet. A rákszürésem sajnos csak tavaly volt, idén nem kérte a dokim lombik előtt. És EKG sem volt. Nekem ilyen AIDS és hepatitiszt sem kért soha tőlünk. Jaj, akkor lesz majd munkánk böven. Hát nem könnyű dolog az orvos váltás.

kagyló

Madaran ( Anna)
Vártam az e-mailedet! Kép Meg gondoltad magad?!

kagyló

Drága lányok,
Hát semmi jó hirem nincs. Nem látott méhen belül petezsákot, de sárgatesteket igen. úgyhogy biztos, hogy terhes vagyok, de minden valószinűság szerint méhen kivüli. Most már örülnék egy negativ tesztnek. Hétfőn megyek a Nyirőbe vérvételre, aztán du. vissza Dévaihoz UH-ra, hátha csak kicsi és nem látta. Ennek nem nagy az esélye, azt mondta pakoljak össze, hogy rögtön tudjunk indulni a Jánosba, ha rosszul vagyik. Szar ez az egész. Nehezen tudjuk feldolgozni. Ne haradudjatok, de most nem nagyon tudok jönni.
Mindenkit puszilok,
Erika

KépKép
inari

Kagyló!!
Hát igen jó sok vizsgálat kell majd, kicsit nekem is elegem volt, hogy orvostól orvosig rohangáltam, hogy mindent beszerezzek, de a cél erősített, és ezért simán végigcsináltam.

Inari csak nyugi nem lesz semmi gond!! Kép

Ági28

Erika, csak miattad léptem ma már be vagy tizedszer, de nem erre számítottam.
Veled sír a lelkem, annyira örültem a boldogságotoknak, a sikereteknek!
Nem igazságos az élet! Úgy szurkoltam.
Azért bízok én is egy hétfőben, hátha, hátha!!! Nekünk sosem szabad feladni, a bizakodás a legerősebb fegyver a kezünkben!
Szeretettel puszillak
Kata

Kép
szkatácska

Inari
Nagyon-nagyon sajnálom.Kép Gondolok rád! Igazságtalan az élet!!! Vígyázz mgadra!
Ági28
Majd a páromat kell nyaggatni a rengeteg vizsgálat miatt. Elég kényelmes a drága. Nem adjuk fel!

kagyló

Drága Erika! Kép
Bízom abban a hajszálnyi esélyben! Hátha csak későn tapadt meg a baba és azért olyan pici, hogy nem látta még Dévai papa.
Kitartás, és azért nagyon vigyázz magadra! Kép

Sok buksimi:
Seszi
seszi

Kagyló!
Szerencsére a párodnak csak pár vizsgálat kell, egy sperma, egy AIDS, egy hepatitis, és egy szifilisz, amiket egy vérvétellel meg lehet oldani. Gondolom azért csak nem kell majd annyira nyaggatni!! Az én párom annyira fellelkesült, hogy csináltatott egy teljes vérképet, meg vizeletvizsgálatot is.

Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: