2006.02.22 15:04

2006.02.22 16:00
2006.02.22 16:51
Ügyesek legyetek
Lehet, hogy le vagyok maradva egy cseppet
Drukkolok, hogy induljanak be a fájások és Levike mielőbb a kezedben lehessen
2006.02.22 17:33

Köszönjük szépen a sok drukkot és gratulát! Szerintem a drukkok nagyon hatottak, mert ahogy letelt az antibogyó hatóideje + kiszabadult a doki egy másik szülésből hevesen beindultak a dolgok
Ettől ugyan a babó kicsit ütött-kopottan érkezett, de ez nem akadályozta meg abban, hogy 10/10-es Apgarja legyen. 

Étvágya, és háborgatáskor a hangereje is igazolja a Farkas név jogosságát - bár Apacska kérése, hogy inkább Gergőzzük. (Öööö 
Párszor már szólítottam Lucának is...) 

) Most jött lelkileg a legnehezebb része: uis aludni küldtek minket - de ágyat csak nekem adtak
Nagyon nem erre készültünk. Végül is Apacska hazament, én meg lefeküdtem, és viszonylag jót aludtam. Reggel aztán számomra is kiderült, hogy a második adag antibigyó után még 4 órát ki kell várni. Így azért jogos volt Apacska hazaküldése - sőt, ha képben vagyunk e tárgyban, eleve úgy is készülünk, hogy csak bead a szülőszoba ajtaján
aztán vissza jön, ha action van. 

Gergő gyerek jó fiú, minden kontrakció után megpróbálja kinyújtani a lábát
Szóval vélelmezhető volt, hogy ő jól van. Nem sokkal 11 előtt a mésik "gazdátlan" kismami váratlanul beelőzőtt, így az indítás némi halasztást szenvedett. Végre déltájban felbukkant az ügyeletes szülésznő, közölte a felküldendő ebédeket összeszámoló nővérkével, hogy én nem ebédelek, hanem szülök 

. (Láttam az aznapi ebédet - egyértelműen nekem volt jobb programom 

) Aztán jött a fincsi beöntés 

Majd 100 gát zárt lábbal a szerencsére szabad WC-ig. Apacska közben beszerezte az eldobhatós műtőshacukát - bitang jól állt neki 

. Irány a rózsaszín szülőszoba, ctg-re fel. Eleinte egész jól elröhögcséltünk, aztán jöttek a komolyabb 5 percesek, itt kezdődött a kemény része a dolognak, mert próbáltam úgy helyezkedni, hogy a) nekem se legyen túl rossz b) a gép is mérjen, de ez nem bizonyult túl kivitelezhetőnek. Aztán Apacska kerített valakit, aki leszedett a pórázról. Akkor viszont hamarosan előkerült a doki. Repesztésre fel! (Én buta - el kellett volna kéretszkedni egy kis zuhizásra+fél tábla csoki becsápolására uis. kezdtem éhes lenni) 
Fájás sehol. Doki kérdezi, hogy ugye nincs védőkupak a tűn, mert a múltkor is hogy járt... Nagyon kellett röhögnöm
Aztán megoldódott a burokrepi fájás nélkül is. Ctg-re vissza
fájások rendezett 2 perces sorokban elő - azért némi szünettel. Elhangzik pár gyilkos fogadalom a készülék feltalálójával kapcsolatban, aztán végre!!! átlendültem a holtponton, és már csak szültem. Bejött a doki, rámnézett - ekkora oldalt feküdtem, fájásszünetben egyenesen, fájáskor kifliben. "Hát Bori, mondta, hogy gyorsan szül!" Bekiabálta a szülésznőt, Apacska segítségével átalakították az ágyikót szülőszékké. Innen némiképp zavaros a kronológia - némi segítséggel sikerült felvenni a "szülőpózt", Gergő pedig megkezdte a nagy utazás utolsó szakaszát.

És hamarosan kicsusszant a kis Királyfi. Én meg felültem, és ujjheggyel megsimogattam a kis pihés-maszatos fejét. Békes lett minden hirtelen. Vártuk, hogy a köldökzsinór abbahagyja a lüktetést, aztán csipesz, és a szülésznő megmutatta Apának, hogy hol vághatja el a köldökzsinórt. Aztán megkaptam a hasamra, és együtt betagargattak minket. További nyugis várakozás közben a szülésznő néha kérdezgette, hogy érzek-e már görcsöket. Hát, nem. Befutottak a csecsemősök, átvették Gergőt, jött a fürdetés, méricskélés, öltöztetés. Apacska dokumentált
De én is láttam-hallottam mindent, mert a babaellátó részleg is bent van a szülőszobán
.
.
Borcsa rendbetétele. (Bezzeg Apacska! Megkapta a szépen felöltöztetett fiacskáját dajkálni.) Sebaj, sérülés se bent, se kint, méhtörlést túl lehet élni, főleg ha csak minden 3. szüléshez jár
A szülésznő megjegyi Apának, hogy nézze csak, úgy évődünk, mint az öreg házasok. Apacska kontráz - igen, kezd is gyanakodni... Szegény doki meg drámaian zavarba jön
Pedig ez csak réges-régi családi poénkodás közöttünk.
. Visszaalkították alattam az ágyat, a szülésznéni letakarította rólam a maszatot, és végre visszakatam a babácskámat és nekiálltunk szopizni. Volt még némi bonyodalom szédelgéssel és vérzéssel, de végre hozzájutottam a rég nélkülözött fél tábla csokikámhoz+némi utólagos oxitocinhoz, és egy-kettőre rendeződött minden. 

2006.02.22 17:34
2006.02.22 17:38
Csak nem Szentendrén kirádultatok a mackóval?
tegnap elfelejtettem reagálni: Sajnos én nem tudok hétközben sétálni, napi 12-13 órát dolgozom kötelezően gépközelben, este sötétben meg már nem merek kimenni sétálni. De hétvégén majd pótolom
Előbb-utóbb úgyis jelez a baba, hogy mit szeretne
</font>2006.02.22 17:46
Nagyon köszönöm Neked a beszámolót, az a helyzet, hogy kedvet kaptam a szüléshez, amióta bementél

Látom, Farkaskoma férfiasan levezényelte a dolgokat, így is kell

</font>2006.02.22 18:06

2006.02.22 18:09
2006.02.22 18:10
2006.02.22 18:25
Annyit kérdeznék még hozzá, hogy az antibigyót a kókusz ellen kaptad? Mert nekem mintha infúziót mondott volna a dokim, hogy majd kapok.

2006.02.22 18:55

2006.02.22 19:16
), de én úgy tervezem, hogy hanyatt fekve szeretném altatni. Aztán majd jön valahogy.
És a maci sem semmi!
Gratulálok, örülök, hogy ilyen élmény volt kicsi fiatok születése!

2006.02.22 19:18
Isten hozta a világban
Nagyon ügyi voltál
Nagyon jól néz ki
Néha úgy érzem nem jó irányt választott és az oldalamon akar kibújni
Lányom nagyon oda van érte, folyton puszilgatja, meg ölelgeti a pocimat. Azért nagyon várja már a megszületését, néha türelmetlenebb mint én
2006.02.22 20:18
És még egyszer gratula!
Nagyon aktív voltam.
Már tényleg csak az apróságok kellenek és totál készen várja Hannát a szobája.
2006.02.22 20:58
2006.02.22 21:55
2006.02.22 21:59
. Mondjuk ahhoz képest, hogy beszéltem Nanduval is arról, hogy esetleg itthon szülnék... Van némi feldolgozni valóm. 

2006.02.22 23:23

A plusz 20 kilómnak ami az utolsó két baba után most rajtam van ez nem tesz jót!!

2006.02.22 23:34
2006.02.23 06:18
j

2006.02.23 06:27
Gratulálok még egyszer
És milyen szépen hoztuk is
Tegnap megszületett Bence, én meg mától finiselek
Köszönöm! 
2006.02.23 07:47
2006.02.23 08:51
, aztán meglátjuk mi lesz belőle

2006.02.23 09:00
Az a fránya munka meg fog várni. 2006.02.23 09:01
2006.02.23 09:10

2006.02.23 09:17
Drága vagy
Felállni szoktam, mást se csinálok, mint ki-be ágyból (hasizmom, mint a kő
a lakásban, de nem mehetek el a géptől és a telefontól, mert most taxidiszpécser vagyok. És hát azért én még mindig veszélyeztett kategória vagyok+lábujjgyuladás, szóval hétvégén is csak illegálisan sétálok ám
2006.02.23 09:52
2006.02.23 10:01
Éljen-élje, hogy "Hármaska" ilyen ügyes kislány
Gratula a 37.héthez!!!
2006.02.23 10:06
Csak sokat aludni és várni Henit.
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint