A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Sziasztok!

Lehet, hogy jó helyre jöttem???
Anyatejet keresek, egy 4 hónapos kisfiunak, aki szívbeteg. Kiskunhalastól max 100km-re.
agi@freemail.hu 70/3 840 846

Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok!

Mennék már aludni, de nem bírom ki szó nélkül:
Kezdem rosszul érezni magam, annyi kedves szót kapok Tőletek, és nem értem, miért. Nincs erőm visszakeresni, hogy mit is írtam pontosan, amire mindannyian azt írjátok, hogy mekkora lelkierőm volt, meg hogy nem sokan csinálnák utánam. Én sem hittem volna, hogy ilyen nyugis tudok lenni, szerintem ezt senki nem tudhatja, hasonló helyzetben hogy működne, fura dolgok rejtőznek bennünk. Az biztos, hogy bejött, anyósom legalábbis tutira állítja, hogy ennek köszönhetem a hepiendet Kép Na mindegy, köszönöm a jó szavakat, de tényleg kényelmetlen kicsit, meg sem érdemlem. Egész más az, amikor az ember gyerekeit dícsérik, abból sosem elég Kép
Ja, ma egyébként volt egy jó kis veszekedésünk telefonon keresztül Apával, tulajdonképpen hülyeségen. Kétszer visszahívott, hogy olyan rosszul érzi magát emiatt, majd este hozott egy doboz marcipános bonbont / piros szivecskéset Kép /, és egy Zidane-os kiadványt, amiben van róla egy csomó kép, meg poszter Kép / tudja, hogy nagyon bírom a pasit, de nem gondoltam volna, hogy ilyesmit hoz/. Nagyon kedves volt, ritka az ilyen nála...

Ayse Kép Lili továbbra is csúcs, Andris egy angyal Kép Kép Kép És Te is szupi vagy! / és irigykedem kicsit a kert miatt/.

Gratulálok az újabb forgolódó csemetékhez!

Zsóf Kép Sajna nem vagyok boszi, pedig szívesen levarázsolnám Rólatok ezt a rossz szériát!!! Gyógyulást Nektek!!!!

Jó éjt!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Visszaolvastam, de mindenre reagálni képtelenségnek tűnik, ezért csak egy pár szó:

Jucc!
Nem semmi a történeted. Le a kalappal a kitartásod és higgadtságod előtt. Én tuti nem birtam volna végig csinálni (önfejű, lobbanékony természetű lévén). Remélem azért férjnek is tanulságos volt a történet és egy életre elment a kedve a "Lovi"-tól.Kép

Roki!
Zsuzsa baba nagyon vagányan néz ki a nagyágyában, sajnálom, hogy még nem működik úgy a dolog, ahogy azt elképzelted, de sztem is kell egy kis idő, amig megszokja az új szitut.
Mit modtak, miért folyik a szeme, mert Majának is néha folyik egy kicsit, mintha sirna, de ennek eddig én nem tulajdonitottam különösebb jelentőséget. Kellene? És milyen szemcseppet kap Zsuzsa?
Kedvenc bögre.Kép

Barbi!
Kis husi Leon nagyon étvágy gerjesztően néz ki, olyan formás baba.Kép

Nyúlné!
Szegény kisnyuszkó! De látom már ő is újra a régi. Cukorfalat és milyen kis szégyenlős...Kép

Ayse!
LiliKép
Te meg úgy festesz a képen mint vki,aki nagyon micimackóul járt...Kép

And, Ancsi!
Gratula a forgáshoz!Kép

Sis, Prüntyi!
Gratula a fogacskákhoz. Képzeljétek tegnap együtt sétáltunk Mankával és Jackel a dunacorso-n a gyönyörű napsütésben, de szegény kicsi Jack-et nem hagyta a fránya fogacska aludni és olyan szivszoritóan sirt szegény hogy csak most tudom igazán elképzelni, hogy ti is min mentek keresztül. Nem semmi lehet, de Mankával azt a konklúziót vontuk le, hogy ugyan nem fair hogy igy kell szenvednie a kisbabáknak, de szerencsére hosszútávon ez őket nem (csak minket anyukákat) viseli meg, hiszen mi sem emlékszünk a saját fogzási fájdalmainkra max. az anyukáink.Kép

Úgy látom ma főleg fiús képek voltak (kiv. Zsuzsa baba és kicsifeldobotttappancsúbrekkancsKép),igazán nem panaszkodhatnak a lányok ebben a topikban, itt csuda jóképű kispasik vannak.Kép Itt jön egy-két Majás kép, hogy javitsam a mai arányt:

Kép

Kép

Tegnapi fürcsi (apa nagyon büszke és meg van győződve arról, hogy Majából is nagy horgász válikKép):

Kép

Kép

Jóéjt!

Cleo + Maja (5 és fél hós)

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Jó reggelt!

Zsuzsa!
Jóóóóó a péntek!!!!! Főleg, ha ilyen csudi jó idő marad addig! Holnap még egyeztessünk, jó?
Apának addig is jobbulást!
Tarts ki!KépKépKép

Cleo!
Nem semmi Maja! Igy ül a kádban? Van alatta valami, hogy nem csúszik el?
Cuki a pofija!Kép

Benianyu!
Dani nagyon szép!

Ayse!
Aranyos vagy, hogy üzentél Megannak. Sajnálom, hogy így döntött és nem is értem igazán.
De tényleg ő tudja!Kép
Lili nagyon jópofa, Andris, pedig tündéri!Kép

And!
Jaj, de ügyes Eszti! Nem hogy behozni valója lenne, de sok babát még be is előz!KépKépKép

Tünde!
DöglöttbékaKépKépKép
Nálatok is ilyen meleg van a lakásban?

Zsóf!
Jobbulást nektek!Kép

Prüntyi!
Örülök, hogy jobban vagy!Kép
Fene vigye ezeket a fogakat!KépKép

Ancsi!
Melikének gratula a forgáshoz!Kép
Szerintem se siesd el a hozzátápit, csak ha muszáj! Nati lassan 7 hós és a legtöbb kajánál szájzárat kap. Kivétel ez alól a Hipp barack-almája és a tejpép. Igy én sem tudok neked mást tanácsolni, mint Prüntyi!

Dóri!
Örülök, hogy Gergő meggyógyult!Kép

Rokica!
Zsuzsababa nagyon édes a képen!Kép
BögreKépKép

Barbi!
Leon nagggyon husi!KépKépKép

Christinbaba, Thomasanne, Csikken!
Sziasztok!KépKépKép

Andi&Nati 28+3

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok lányok,

Cleo, Maja már így ül?! GRATULÁLOK!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Ancs!

Én igaz már nem szopiztatok sajna, de amikor nekem is ezt csinálta a kisfiam akkor úgy tudtam húzni az időt, hogy ne dobja még el a cicit, hogy alváskor melléfeküdtem vagy amikor ébredezett és félálomban mindig kellett neki a cici. Próbáld ki hátha nektek is bejön. Remélem!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi

Jó reggelt Kép

Ági,
sajnos érdemben nem tudok segíteni, bár szoptatom a picimet, de itt egy ötlet, ők hátha jártasabbak ebben! A www.bébilap.hu oldalon találtam múltkor, és eszembe jutott most.

Eszter-lánc Anyatej Misszió

Az Eszter-lánc Anyatej Misszió 2001-ben jött létre annak felismeréseként, hogy akinek bármilyen okból kifolyólag nincs saját anyateje, az ma Magyarországon alig tud anyatejhez jutni a központi gyűjtőkből, ellenben rengeteg „felesleges” anyatej képződik fagyasztva, amit megsemmisítésre ítélnek. Ennek az anomáliának a megoldására jött létre az Anyatejmisszió, hogy NE a tápszer legyen az egyetlen alternatíva anyatejhiány esetén, hanem magánúton eljusson az anyatej azokhoz akiknek nincs, azoktól akiktől nem gyűjtik be. Az anyatej közvetítés a legutolsó kapaszkodó azok számára, akik már mindent megpróbáltak, de nem sikerült a szoptatás, vagy nem szoptathatnak, vagy örökbefogadott babájuk van.

Érdeklődni: Színi Emese 30/343-6460

Jucc,
apa nagyon rendi, tényleg nagy bűntudat kell hozzá, ha egy pasi ilyesmit csinál. Kép Mi szinte csak hülyeségeken vitatkozunk apával. Aztán rájövünk, és tovább imádjuk egymást Kép

Cleo,
Maja igazi tündérlány, és milyen ügyesen ül a kádban!
Máté is horgász egyébként, a tavaly júniusi Kismamában volt egy ajándék felfújható halacska, azt szokta vadászni (bocs, halászni Kép), bár majdnem akkora, mint ő Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
19.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Namámegin nincsisitt senkise Kép

Megyünk alukálni Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jó Reggelt!

Duda, Prüntyi!Kép
Köszi, de azért a kép csalóka. Magától nem ül még csak a kádban, ahol a hátát tartja a kád és az aljában van beépitett csúszásgátló (ilyen hullámos gumi csikok).

Képzeljétek, ma reggel Maja szokásosan megrágicsálta az ujjamat játék közben ÉÉÉS alulról valami határozottan megszúrt!Kép Megnéztem és látszik egy fehér csik a jobb oldalon, aminek a teteje kés éles. Nem nagyon merem még magam beleélni, hogy ez ilyen egyszerű lenne, mert eddig semmi különösebb előjele nem volt a dolognak. Sőt ma még az éjszakát is átaludta (22-8-ig)!?Kép Hát majd meglátjuk...Kép

Benianyu!
Kicsi Dani gyógyuljon meg hamar, mert Maja mondta, hogy megint szivesen meghúzogatná a fülecskéjét a talin.Kép

Zsóf!
Csiribú csiribá abrakadabra múljon el azonnal minden fránya betegség!!! Ha esetleg bejött légyszi szóljál, mert akkor azonnal pályát módositok.Kép

Szép napot mindenkinek!

Cleo

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Sziasztok!

Képzeljétek, Dani egyszer sem köühögött éjjel! Kép Lassan három hete ez az első ilyen éjszaka! Gyógyulunk! Kép Kép Kétszer felkelt kajálni és aludt is tovább.
Most is alszik, mi már megjártuk a sétát, vásárlást. Ma mi vittük Benit 8-ra az oviba, mert tornaóra volt és Apának nagyon korán kellett menni dolgozni. Dani végig fent volt, kivettem az oviban, nézelődött, mosolygott a gyerekekre, olyan édes volt. Aztán 5 perccel azelőtt, hogy hazaértünk elaludt. Most a konyhában alszik a babakocsiban, az ablak tárva nyitva, hogy ne legyen melege. Én meg vastag pulcsiban teázgatok, mert azért annyira tavasz még nincs. Kép

Cleo,
Maja gyönyörűszép! Kép

Ayse,
Lili a te humorodat örökölte! Vagy Apa is ilyen vicces? Kép Andris édesen alszik. Kép

Tünde,
Dörglöttbékapóz Kép

Zsóf,
További jobbulást a fiúknak! Ismerős, hogy nehéz a gyógyszert belekönyörögni Gergőbe. Beni sem hajlandó. Kép

Sis, Cinka, Duda
Köszi a bókokat Kép

Benianyu és Dani 18+4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Csak bejelentkezem, hogy nem vesztem még el, de sajna visszaolvasni nem tudok! Kép
Tegnap megkapta Peti az 5 hós oltást(újat) semmi baja nem volt, még csak nem is sírt! Kép

Méretek: 7460 g és 68,5 cm, 22 hét+4naposan! Kép

Remélem a betegek meggyógyultak és más nem betegedett meg!Kép

Ha tudok, jövök még, de most egy csomó vasalnivaló vár rám! (a takarítás már megvolt!)

További szép napot mindenkinek!

Viki+Peti 22+5

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27

Mivel Dani a gyógyulás útjára lépett (koppkoppkopp) elhatározta, hogy ha nincs más dolga, akkor ma megtanul fordulni. Íme:
KépKépKépKépKépKép
egy idő után kellett valami motiváló is, aminek később le lehet harapni a fülét
KépKépKép
közben még a zoknilerúgást is tökéletesítettük
Kép

benianyu

Nyúlné,
Ezt nektek küldjük! Nyuszis rugi! Kép
Kép

benianyu

Hahóóóóóóóóó! Hol vagytok?

benianyu

Benianyu.
Köszi a gratut.

Prüntyi.
Nem jött meg,gyógyszert sem szedtem be,minden olyan mint máskor.Hát próbálkozunk.

Ayse.
Tündéri a kiscsávó.Kép

Havtünde.
Hát ez a kép nagyon édi.Kép

And.
Nektek is gratula.Ugye milyen jó érzés?Kép

Sisotris.
Neked is köszi.
Pont úgy csinál Meli is ahogy irtad.Lehet a foga miatt.Kép

Cinka.
Köszi.

Jucc.
Köszi.
FérjKép

Cleo.
Köszi.
Az a fürdős kép zabálnivaló.Kép

Duda.
Neked is köszi a gratut és a tanácsot.

Gangi.
Ez elég nehéz lenne,mert ő a kiságyában alszik.

ancsi26

Benianyu Kép!

Danigombóc nagyon ügyes! Örülök, hogy jobban vagytok! KépKépKép

Barbi Kép!
Most aztán felköthetjük a gatyánkat az Eszti kegyeiért való versengésben! Ezzel a szexi fotóval jól beelőztetek!

Cleo Kép!
Úgy megpuszilgatnám azokat a kis husikákat! Annyira tetszik ez az átszellemült figyelem, amivel a halat fogja!

TündeKép!

De szép nagy baba Zita! Innen úgy tűnik, az utóbbi időben sokat nőtt!

Rokica Kép!
Gyönyörű Zsuzsababa vizet iszik? Milyet? Nagyon ügyi!

Ma olyan örömben volt részem! Andris 3/4 5-ig aludt este 8-tól! Hónapok óta nem aludtam egyben 5 órát! olyan jól esett!

A húgommal továbbra is jól szórakozunk. Mivel ő Norbizik, gyorsan sütöttünk egy süteményt, hogy délig megehesse KépKépKép.

Sokat tépelődtem magamban, hogy leírjam-e, mert nem kaptam rá felhatalmazást. De tiltást sem, ezért ideírom , hogy mit írt Megann indoknak a távolmaradására: családi okok miatt. Arra jutottam, hogy ha nem akarta volna, hogy tudjuk, akkor nem írta volna meg az sms-ben. De azt is írta, hogy jól vannak és hogy egy IDEIG nem jön. Remélem, rendeződnek a dolgai és nincs semmi komoly.

Ma a gigahosszúságú alvásom alatt azt álmodtam, hogy Andrisnak egyszerre jönnek ki a fogai felül, érzem a hegyüket az ujjammal. Na ez vajon mit jelenthet?

Ayse

ayse

Andi, holnap reggel oltást kap Julcsi, de remeélem, hogy mint eddig, meg sem érzi. Péntek délelőttKép

Maja nemsokára megtanul kacsintani is, látszik rajtaKép

Benianyu, úgy örülök, hogy Dani meggyógyult. Nem lustálkodik, látomKép

KépKép

KépKép
majola

Ma elég nagy a csönd itt a fórumon, így elszórakoztatom kicsit magam. Kép
Dani ráveti magát a zörgős virágra, mint egy kiskutya a csontra. Kép
KépKépKépKép

benianyu

Majola,
Köszi. Kép Dani tényleg ma nagyon aktív volt. Meg anyukája is a fényképezőgéppel. Most alszik, jól elfáradt.

Ayse,
Köszi. Kép
Ahogy olvastam, azt hittem, az lesz a befejezés, hogy norbis sütit sütöttetek a tesóddal, de így inkább hepiend, hogy sima sütit csináltatok, de még 12 előtt kész lett, hogy ehessen belőle. Kép Én is norbiztam, átérzem.

benianyu

Sziasztok!

Zita köszöni a dicséreteket. Bár a képen még nem alszik, de ez a kedvenc pozíciója.

Cleo!
Maja milyen ügyesen ül a kádban! Mi a titka, hogy nem csúszik le?

Duda!
Fürdésre 24fokra állítottuk a termosztátot, és ha fázom, nem vagyok rest, feltekerem. Vagy néha nekiállok vasalni, de ez csak a végső eset. Kép

Sis,
nekünk abban a Kismamában kiskacsa volt, és mindig leereszt. Most egy bálnát szoktunk betenni Zitának, de már vagy két hete csak öregasszonyosan (apa mondta így, de találó) áztatja magát, nagyon vigyázva, nehogy a lába beleérjen a vízbe.

Cleo,
már megvan, elolvastam mi a titka a kádban ülésnek. Kép Ja, és az előbb lemaradt, hogy nagyon helyes Maja, főleg a 2. képen, ahol olyan kacérul néz!
De ne nagyon mutogasd Jack-nek, mert Õ már Zitáé! Asszem... MANKA?

Benianyu,
tök jó, hogy Danibaba és Te is végre jót tudtatok aludni, és hogy jobb a helyzet! Szupi a képsorozat!

Ayse,
nem semmi páros vagytok a húgoddal!
Kép
Sztem az álom azt jelenti, hogy sokat olvassuk itt, hogy jönnek a fogak, és ez foglalkoztatott, így álmodtál erről. KépKépKép
Zita nő rendesen, pedig nem is nyújtom sodrófával. Most éppen alig van ruhája, ami jó lenne rá.

Benianyu!
(közben frissítettem)
Nagyon édi Danibaba, tényleg "ráveti" magát a játékra! Kép

Tünde&Zita 5hó-1
Vendég

Benianyu!
Nagyon cuki Danibaba!Kép És morog is hozzá? Mert Bendegúz néha morog is miközben rág, "félelmetesen" aranyosKép.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Márti,
Igen, néha morog is hozzá. Kép

Maximum kivágtok, de még egy párat felteszek. Ma ilyen kreatív (jó)kedvemben vagyok. Kép

KépKépKép

benianyu

Én is rakok fel pár képet, már régen tettem.

Uzsi előtt ( a kép címe lehetne: És azt hiszed én majd megeszem azt a savanyú almát??)

Kép

És igen! (bár azt hiszem ezen a képen Hipp barackos-almát eszünk, ami azért sokkal jobban csúszik)

Kép

Mi is fürödtünk együtt, és nagyon élveztük mindketten!

Kép

És most már így játszunk (amíg el nem fáradunkKép)

Kép

Bendegúznak is nagyon tetszik Maja, ahogy ücsörög a kádban, és kacéra nézKép

Tünde!
És Zita hány másodpercig marad ebben a békapozitúrában?? Bendegúzt el sem tudom képzelni így kiterülve. Ez biztos olyan lányos póz Kép.

Márti

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jaj de aranyos minden baba a képeken.
Én sem birom megállni,hogy ezt ne tegyem felKép:
Kép

ancsi26

Benianyu!
Tényleg jól sikerültek a képek, és azt örömmel hallom, hogy javult a helyzet Daniva. Kép

Márti, Ancsi, Cleo! KépKép

Ancsi!
Az én lányom sosem tudna ilyen szépen mosolyogni ennyi hacukában. Kép Overál, sapka = sírás Kép Kép

Hú, nagyon fáj a torkom + a fejem, szerintem a tegnapi babkocsizás a bűnös.. nenm vettem fel sálat, hiába sütött szépen a nap, szél volt, én meg lehet megfáztam. Kép

Viki meg már fél 2 óta alszik. Kép

Dóri
Vendég

Davallia!
Bevallom, először nem értettem, miért tartod fel a ballonos lámpát. Kép Aztán felfedeztem, hogy Pandát tartod oda. KépKépKép

Márti!
Ha így elalszik Zita, akkor sokáig úgy marad. Kép
De most hogy írod, kiscsaj létére valóban nem fekszik vmi szépen. KépKép
Esti tornánál ezt mondom neki: összerakjuk a lábat... szétrakjuk a lábat... (ált. nem akarja) mondom szétrakjuk a lábat... szétrakjuk a lábat... addig tedd szét, amíg anyád engedi!
Bendegúz még mindig nagyon Bendegúzosan mosolyog. Látszik rajta, hogy majd egy kis rosszaságot nem kell más gyerekektől tanulnia. KépKép

Ancsi,
Meli nagyon tündérbogár!

Dóri,
torokKép
Vendég

Rokica!
Nagyon édes hajasbaba Zsuzsa az új ágyában!Kép

And!
Milyen volt az éjszaka?

Ayse!
Andris valami gyönyörű!Kép
Akkor kérünk Tőletek is meztelenkedős képeket!!Kép

Tünde!
Döglöttbéka nagyon cuki! Kép
Jobb már a kedved? Remélem! Kép

Cleo!
Maja nagyon helyes, főleg a 2. képen, ahol olyan huncutul néz! Kép

Benianyu!
De jó, hogy Danibaba jobban van! Kép
Forgolódásban és virágevésben is nagyon ügyi! Kép
Minél több képek rekjál fel a fiúkról is!
Beniről is már régen láttam! Kép

Zsóf!
Jobbulást kívánok a fiúknak, gyógyuljanak meg hamar!Kép

Davallia!
Tök jó a légballonos lámpa! Kép
Hol vettétek?

Márti!
Bendegúz milyen édes kis pasi! Látszik, hogy élvezi az együtt fürdést! Kép
Leon is a hipp barack-almát eszi csak rendesen!

Ancsi!
A Te kis tündérkéd is milyen huncutul néz!Kép
Nagyon édi!

Ma voltunk 5 hós oltáson (régi), alig sírt fel, olyan hős volt Leon!
8200 gr és 70 cm.

Rakok fel sétálós képeket
Ha unjátok már, nyugodtan szóljatok ám!

KépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Benianyu Kép Annyira örülök,hogy Dani jobban van Kép Kép Kép És gratulálok a forgáshoz, nagyon jók a képek, a Danikutyás meg egyszerűen zabálnivaló Kép

Barbi Kép Hogy unnánk a képeidet! Nagyon édik a fiúk, és minden baba, tegyetek fel sok képet!

Én már vagy két hete nem csináltam digi képet, mert Apa nem hozta haza a gépet, de a telefonomról teszek fel egy-kettőt:

Balázs a kórházban:
Kép
Kép
Ez pedig Gergő a mai levegőzés alatt:
Kép

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Én is teszek fel képet. Kép
Dóri&Viki&Gergő

KépKép

Kép Gergő olyan arcot vág, mint akire ráparancsoltak, hogy modellt álljon. Kép Kis lökött.. Kép
Vendég

Sziasztok!Kép

Benianyu!Kép

De jó, hogy Danigombóc jobban van. Nem unjuk a képeket, rakjál fel minél többet!

Ayse!Kép

Andris gyönyörű!

Barbi!Kép

Leon nagyon nagyfiús!

Rókica!Kép

Zsuzsa mindig lenyűgözi Gergőt és engem is.

Sisotris!Kép

Köszi a vuduzást, remélem, hatásos lesz!Kép

Ancsi!Kép

Nem lehet, hogy szopisztrájk? Ha türelmes vagy, félálomban próbálod szoptatni, biztos sikerrel jársz!Kép Lehet, hogy a foga miatt, Gergőnek is volt anno ilyen, pár napig alig akart szopni, aztán mikor kijött a foga, minden a régi lett.
Remélem, Megannéknál nincs baj.

Itt már mindenkinek van feleség és férjjelöltje, remélem, Bubus sem marad agglegény, ő is jóképű, lovagias és intelligens. KépRégen Kincsőnek tetszett (Bkriszta), de nem tudom, azóta mi van velük. Azért más is rajonghat érte!KépKépKépKépKép
Bubus:
Kép
Gergő nagyfiam már olvasKép:
Kép
Így szeretik egymást:
Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Zitát betettem az etetőszékbe, hogy segítsen főzni. Okos lány, azt tudja, hogy a szék kajával van öszefüggésben. Nos, mivel enni nem kapott, ő csinált egy kis "kajamaradékot". Nem tudom, mennyire látszik, de nagyon erőlködött, hogy kisajtolja a cuccot a pelusba:
Kép
Vendég

Sziasztok,

Tünde, hogy van a hasfájásotok?

LÁNYOK, ti még mindig vasaltok minden ruhát? Itt áll a halom ruha vasalásra várva, és semmi kedvem hozzá már 4-5 napja Kép erősen gondolkodom, hogy vasalás nélkül adjam rá...ti hogy vagytok ezzel?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Tünde!
Jó a kép, látszik, hogy "dolgozik" vmin! KépKép

Prüntyi!
Én vasalok. És mindig sok a vasalnivaló is sajnos négyünknek, de felgyorsultam egy idő után. Pedig én sem szeretem magát a tevékenységet, de a vasalt cuccot igen. KépKép

Dóri
Vendég

Pruntyi!

En csak azer vasalok, mert ugy puhabb a ruha, es nalunk valahogy olyan kemeny lesz mindig mosas utan, de tobb oblitot nem akarok hasznalni, ughoyg inkabb atvasalom. De a sterilitas miatt mar nem tennem. Abbol mar kinotunk Kép Kép Kép
Egyebkent a mi napirendunk kb teljesen ugyanaz, mint amit Te irtal Kép
Es David negy honapos mult 12-en.

Tunde Kép
Kép Sajnalom ezt a vesedolgot.. De bizzunk benne, hogy a dokibacsi latja jol, es siman kinovi!

Ancsi Kép
David is csinalja ezt neha szoptataskor, alt tul erdekes a kulvilag vagy nem tudom, es ilyenkor kicsit kesobb minden ok, vagy ejjel potolja be amit nem evett meg napkozben.

Ppanna

Kép

Kép
ppanna

Basszus! Azt hiszem kitör rajtam valami felsőlégúti megbetegedés Kép. Baromira fáj az arcüregem és ráz a hideg. Ráadásul holnap nagyon nehéz napunk lesz. Szerződést kell aláírni mennünk a bankba. Lilinek reggel farsang. És még le is kell vezetnem ehhez Hűvösvölgybe, amit utálok, mert én csak itt a faluban szoktam vezetgetni és az az igazság, hogy félek.

Senki se fogja vissza magát és rakjatok fel minél több képet, imádjuk nézegetni őket!
A mai termés is kiváló!

Jucc Kép!
Mennyire hasonlít Balázs az Apukájára! (Ugye ő az ott a háttérben?)

Két kép Andrisról

Kép

Kép

ayse

Göndörzsóf Kép!

Én ugyan kicsit koros vagyok kisfiadhoz képest, de azért rajonghatok?

Ayse

ayse

Prüntyi Kép!
Egyszerűsíts! Pl. Pólóknak csak az egyik oldalát vasald, ahogy egymáson állnak kisímul majd. Ugyanez lepedővel, ágyneművel. Gondold át, hogy mi feltétlenül vasalandó és mi nem az (házasságunk elején én még a férjem alsógatyáit is vasaltam, azóta erről letettem). Nem gyűrődős rugikat pl. ne vasalj. Ha mindezek ellenére hegyekben állna még napokig a vasalnivaló, bízz abban, hogy mégiscsak felveszik vasalás nélkül és akkor már nem lesz KépKépKép.
Ha a sterilitás hiányától félsz, akkor meg gondolj arra, hogy az ekkora babák már pl. banánt esznek, ami messzi tájakról érkezit és egyáltalán nem steril, mosás után sem, Ehhez képest egy mosott, de nem vasalt ruha semmi.

ayse

Ayse!KépKépKépKépKép

Persze. Én is nagy rajongója vagyok Andrisnak.Kép Ezek a hatalmas gyönyörű szemek!Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Halihó!

And
Mi is éjjel-nappal hordjuk a cipőt, de mivel már 9.-én vissza kellett volna menni, (betegség miatt nem mehettünk) éjszakára már nem adom rá.
Tominak is piros lett itt-ott, de reggelente egy fél órát huncutkodunk cipő nélkül és elmúlik.
Azt még el kell mondanom, hogy a cipők még véletlenül sem egyformák és az első héten el is mozdult, úgyhogy mehettünk vissza....
Holnap lesz a napja, hogy lekerül!!! Legalábbis remélem!!

Ayse
Andris pillái Kép

Sis
A hányással én is így vagyok, de most nem volt választási lehetőségem, jött....
Óriás mutáns nyámnyilának adj egy csókot és riszáljátok....

Cinka
Köszi!

Havtünde
Ez a döglöttbéka póz nagyon jó!!! Igazán csábító!!
Szerintem is lányos pozíció, Tomi nem csinál ilyet.

Cleo
Maja Kép Gratula a foghoz, csak így tovább...
Még több lányos képet...

Benianyu
A mai termés szuper volt, a zörgős virág Kép Kép
Remélem a mai éjszaka is köhögésmentes lesz.

Prüntyi
én is szinte mindent vasalok, Apát (és engem is) elkényeztették gyerekkorában, megszokta a vasalt rucit. Persze általában egy nagy halom áll a nappaliban vasalásra várva, most is szemezünk...

Kép
Kép
thomasanne

Hello! Kép

Képzeljétek mi történt! Dani egész nap gyakorolta a hátról hasra fordulást, mint a képek is mutatják. Még nem ment neki teljesen, de már nem sok hiányzott. Ma idejöttek a szüleim és mi elmentünk moziba. Erre a kis csibész mit csinál, hasról fordul hátra! Kép És nem is egyszer! Kép Milyen kis ügyes! Kép Egy nap alatt kipipálta a forgolódást! Kép
Viszont nem volt hajlandó elfogadni cumisüvegből a lefejt tejet. Kép Pedig eddig mindig elfogadta. Elaludt éhesen, de ahogy megjöttünk felébredt, megetettem. Már a cicin elaludt, olyan fáradt volt. Kép
A mozi is nagyon jó volt, jól szórakoztunk Apával. Az a címe, hogy "Azt beszélik". Szórakoztató vígjáték.

Most visszaolvasok, csak ezt nem bírtam magamban tartani. Kép

benianyu

Halihó!

Thomasanne,
Urticából én D12-est szedek 1szer 5öt!Próba cseresznye!Kép
GöndörZsóf,
minden lehet,ezért is maradtunk abban,hogy 2hét múlva újra mérünk és ,ha akkor is fogy,akkor nem elég a tejcim!Én nem látom,hogy Kisnyúl soványodna vagy sápadna,úgyhogy nem izgulok!Ráadásul most eszik és tejci is vagyogatKépKépKép!
KÉPEK!!!!!!!KépKépKép
nagyon-nagyon szuperek!Danigombóc sorozata tuti befutó!Kép
De Majácskáról bármilyen kép készül,odavagyok,de így hogy a képek is szuperek végem van!Annyira helyes!Kár,hogy egy hónappal(ha jól látom)idősebb Kisnyúlnál,ráadásul egy szinttel már fentebb van,hiszen aki már ilyen szépen ül,onnan észre sem veszi a fekvő Kisnyulat....bár hasizmozunk azóta isKép!
Képzeljétek,már nem csak a kis mellkasát nyomja fel,hanem az egész kis testét ,egy picit ingadozik négykézláb,aztán visszahuppan....nagyon ügyi!Hallod MAJA??????Mocskos erősek és izmosak vagyunk!Kép
Képzeljétek fogytam 2kilót,pedig nem fogyózok,de persze rájöttem mi a titok nyitjaKép:megszületett Fannibaba és a mamája nem tölti már nálunk éhesen a napjaitKépKépKép!
Dobok fel még pár fotót is,puszi mindenkinek,jobbulást a betegeskedőknek és jó éjt mindenkinek!
KépKépKépKépKép
Nyúlné és 21+0Kisnyúl

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tünde Kép!
Nagyon aranyos Zita Kép, olyan nagylányos, ahogy ül!

Dóri Kép!
Viki tiszta anyja! Helyes kispasid van!

Barbi Kép!
Cukik a sétálós képek!

Márti Kép!
Nagyon aranyos mosolya van a kisfiadnak! Szuper lehetett ez az együttfürdés! Most már én is ki fogom próbálni!

Davallia Kép!
Gyönyörű a gyerekszoba. Panda is édes, kérünk egy közelit is róla!

Ancsi Kép!
De jó, nyugodt, mosolygós a babád! Mi sem tudnánk megcsinálni Andrissal ezt a felvételt, iszonyúan utál öltözni. Hiába Meli lány!

Benianyu Kép!
AAAAAAAAnnyira cuki Dani! Tényleg mint egy kiskutyus, főleg az utolsó képen.

Ayse

ayse

Ja és még itt van egy gyilkos fotó!Após betegeskedő feleségének küdtük"HIÁNYZOL!"felirattalKépKépKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,

Már régen írtam, de olvasok ám szorgalmasan. Ahogy Cleo is írta a fogzás eléggé megvisel minket, duzzadt, fehér Jack ínye, nem tudom mikor lesz ebből fogacska, de remélem minél hamarabb.

A babák nagyon aranyosak, jelentem, Maja ugyanolyan szép élőben, rózsaszín sapkában mint a képen.

Tünde!
Kép
ZITA+JACK FOREVER

Benianyu!
Danigombóc nagyon ügyes, örülök, hogy jobban van, egyáltalán nem néz ki betegnek. Szerintem a virágra való kutyusos rávetődéssel is azt akarta tudatni veled, hogy már kutya bajaKép.

Davallia!
Panda majd légballonnal körberepüli a földet ha nagy lesz, és már erre gyakorolKép.

Márti!
Bendegúz még mindig az egyik kedvencem a tüsi kis frizurájávalKép.

Ancsi!
Melike nagyon aranyos a kaján kis vigyorávalKép.

Barbi!
jöhetnek a képek minden mennyiségben. Jó nagy baba Leon, nem is látszik rajta, hogy már több mint 8 kiló, nem kövér, hanem kis izmos.

Jucc!
Olyan rossz látni Balázs kezecskéjét a kötéssel, kis hős.

Dóri!
Aranyos kis család vagytok. Viki milyen édesen nézi a nagytesót.

Zsófi!
Nagyon helyesek a fiúk, milyen jó, hogy Gergő így szereti a kisöccsét.

Ayse!
Andris nagyon szép kisfiú, a második kép képeslapra való.

Üdv. mindenkinek:

Manka és Jack aki ma 5 hónapos

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Nyúlné!
Kisnyúl gyönyörű mint mindig. Jól látom, hogy egyre sűrűbb a hajacskája?

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Sziasztok!

Hogy vagytok?
Remélem, mindenki jól/jobban van.
A Babás képek SzuperekKép

Erhard meggyógyultKép
Illetve van még egy kis tünet, de legalább már nem fertőzKép
Tehát, ha nekünk is áll a Babatali meghívó, szívesen mennénk.

Lenne egy kérdésem.
Van 1db 125g-os Sudocrem. Teljesen új, bontatlan.
Kell valakinek 1000Ft-ért?
Meg van 2db 111db-os Actival Max 2000/db áron.
Ha kell valakinek írjon privit, mert azt gyorsabban elolvasom. Ezek is bontatlanok.

Puszi!
Jó Éjt!
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

csúcsédes képeket raktatok fel!!!

Benianyu, a sorozatképek különösen jók! nagyon ügyes Danigombóc, és örülök, hogy végre nem köhög!

Cleo, Maja tényleg olyan ügyesen csücsül a kádban, és tényleg élvezi a horgászást! majd, ha már Eszti is tud ülni, horgászhatnak együtt (Eszti kacsára szokott vadászniKép), és közben megbeszélik a világ dolgaitKép

Barbi, köszi a kérdést! CSODA történt. Eszti életében először! este 8-kor elaludt és 2 szopival reggel fél6-ig bírta!
szerintetek, ha naponta járnánk vendégségbe, mennyi idő alatt tanulna meg időben elaludni?Kép

én nem is fogtam, hogy baj volt Megannal, csak azt, hogy egy ideig nem tud jönni Kép remélem hamar rendbe jön, aminek rendbe kell jönnie!

valaki nem tudja hogy a fenébe kell átállítani a billentyűzeten az ipszilon-zét, mert megőrülök már, mindig visszavált....

Ayse! Eszti egyelőre még az arcokat preferálja, még egy pár év, és lehet, hogy a hátsókatKép

Prüntyi!
én bevallom, nem vasalom már ki Eszti ruháit. pedig én vasalás mániás vagyok, anyukámtól ezt tanultam. szégyellem, de annyira sok időt és főleg energiát elvesz, ráadásul férj ingtengere... de a pelusokat most rendesen vasalom, az állaguk miatt.

Eszti megint elaludt időben, de megint nem kajabálom el, megyek pihenniKép

and, eszter 20+

(Benianyu, tábli plíz!)

KépKép
KépKép
and

Kisnyúl gyilkos képe tényleg üt!Kép

Ayse! Andrisról ezentúl képdömpinget követelünk!Kép alvás közben is szép, de ez a tekintet....

Thomasanne!
drukkolok, hogy rendben legyetek!! össz mennyi ideig kellett hordani? nekünk 3 hét múlva lesz kontroll. egyébként éán már most, pár nap elteltével is látom a javulást!

tényleg lépek! páKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Előre bocsátanám, hogy akut időzavarban szenvedek, még csak kedd van, tehát Máté 18+6... KépKépKép

Viszont a hasán kúszik!!!!
Azaz, inkább "hernyózik". Kép Leszegi a fejét, belefúrja az arcát a talajba, ezzel egyidőben maga alá húzza a lábait, kinyújtja őket, popsi az égnek, és ebben a pózban halad három centit, úgy, hogy a háta púposodik közben, mint az araszoló hernyónak Kép. Alig várom, hogy rájöjjön, a karjait is használni kéne, és akkor tovább jutna. Vagy inkább ne várjam??? KépKépKépKép

Cleo,
gratula a fogacskához, drukkolunk, hogy ennél jobban meg se érezze majd Maja. Vannak, akiknek kutya bajuk tőle, vannak, akik kutyául megszenvedik Kép

Benianyu,
Dani csúcsszuper, az utolsó virágvadász képen pedig az a tekintet igazán vadállatias! A csajok örülhetnek majd, ha megkaparintja őket KépKép A forgáshoz meg nagyonnagy gratula! Úgy látszik, egyeseknek kell a közönség, mint motiváló erő Kép
Egyébiránt örülünk, hogy jobban van!
Méééééég képet, vagy kivágunk!!! KépKép

Viki,
Peti nagyon ügyi!
Egyre kevésbé akarom elhinni, hogy Máté ilyen hosszú. Esküszöm, holnap megmérem saját magam is. Mindenki 70 centinél kevesebbet ír, és azért pár hét számít még korban, Máté meg már most 72. Kíváncsi leszek Kép

Davallia,
ezek szerint hatásos meggyőző erőt képviselünk így együtt Kép
Lampion rulez, mi is valami hasonlót akarunk beszerezni majd!

Márti,
Bendegúz mekkorát nőtt! Nagyon édin vigyorog, kis huncut kölök lehet. Kép

Ancsi,
ebben a szerelésben indulhatnánok a "Michelin új arca" versenyen Kép

Dóri,
Bioparox spray állítólag nagyon tuti, és szoptatás alatt is lehet szedni!! Nekem akkor javasolták, mikor már rég elmúlt a torokfájás Kép Kép

Barbi,
fiúk nálam még mindig nyerők, mééééég képet plz!!!
Ja! Leonnak nem akarsz pólót? Láttam Szigeten kis bodyt is, meg pólót is Heavy Pedál felirattal, naaagyon jót rötyögtünk rajta Kép

Tényleg, nem is írtam nektek, voltunk idén Szigeten apával! Megnéztük a Besh 'o' Drom -ot, meg a Kornt KépKépKép Máténak előbbi jobban tetszett... gondolom ezt kitaláltátok Kép
Az emberek meg csak néztek nagyokat, 50% mosolygott is, egy fickó meg beszólt:
Oh my God! Don't drink that much!!! KépKépKépKép

Jucc,
Apa olyan, mint az én apukám Kép Már több, mint egy hete nála van a gép, én meg megzakkanok, ha nem örökíthetem meg Máté forgását, meg kúszását Kép
Szóljál rá, hogy ejnye, milyen dolog ez, hogy a saját fia nem láthatja saját magát húsz év múlva miatta ! Kép

Dóri,
nagyon helyesek vagytok! Gergő a modellarcával pláne Kép
Apát megint lehagytad Kép

Göndörzsóf,
jól van, látom, Bubus szakmai érdeklődését már most alaposan meghatározzátok Kép
Gergőnek remek a könyve, bár látom, a szeretgetést Bubus inkább kihagyná Kép
Remélem Bkrisztáék jól vannak, csak mondjuk eltörött az internetjük... Kép

Tünde,
Zita igazán úrinő módjára tojik a fejünkre a képen Kép
Egyébként minden nap eszembe jut Jucc írásából a következő:
A legvadabb álmaidban sem gondoltad volna, hogy egyszer valaki könnyes szemmel, mélyen a szemedbe nézve fog nagyokat nyögve szarni..... KépKépKép

Prüntyi,
hehe, mi elejétől fogva nem vasalunk, sőt, negyven fokon mosunk, és kb két hete ráadásul a mieinkkel együtt.
Mi sok mindenben nem vagyunk mérvadóak Kép
Amióta tudatomra ébredtem, csak olyan ruhákat veszek, amiket nem kell vasalni, esetleg (lásd AyseApa) TILOS VASALNI Kép
Az ágyneműt sem vasalom, úgyis összegyűrjük Kép

Ppanna!!
Azta, egy napon születtek Mátéval!! Kép
Ennyire vaksi vagyok, hogy nem láttam a tábliban???

Ayse,
Andris nagyon édes! És szerintem hasonlít Mátéra, legalábbis így kép alapján! Majd teszek fel én is, remélem nemsokára.
Jobbulást, azaz, inkább ki se jöjjön az a fránya betegség! Megy a szeretethullám a bacik ellen!! Kép

Thomasanne, KépKépKépKépKépKép
végre valaki vágja a Madagaszkárt Kép

Nyúlné,
Kisnyúl látványába mindig beleremegek Kép
Ügyi, hogy máris négykézlábazik!

Manka,
Jacknek drukk a fogakhoz!

Angelaniiiii Kép
Gyere talira, Erhardról meg azonnal képeket kérünk! Kép
Vele álmodtam, hogy raktál fel képet, és néztük apával, hogy juuuj, mekkorát nőtt, és képzeld, a képeken egy harmincas, nagyhajú, pajeszos pasas volt KépKépKépKépKépKép
Kíváncsi leszek, milyen lesz Erhard harminc év múlva !!!

And,
Eszti elalvásához gratulálunk! Kép
Y-Z-t nem tudom Kép

Pusztok

Sisotris és Máté
18+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Te jó ég...
Nem pitiáner mennyiséget sikerült termelnem... KépKép

Sisotris&Máté