A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást! Tényleg sokan betegek vagytok. Mi szerencsére még megúsztuk...

Képzeljétek, h. én mennyire vártam már a jóidőt, de amennyire vártam, annyira szomorú is vagyok, mert Zsófi teljesen meg volt ma bolondulva....bár nem csodálom, mert ez a nagy hőingadozás....ma 4* fél órákat aludt. és nagyon fáradt volt, már most 1/4 8-kor el is kellett altatnom, mert nem bírtam vele. A fürdés közben is csak dörzsölgette a szemét. és ilyenkor le nem bírom tenni, ott nem tudom sehol hagyni...hát, pisilni is úgy tudtam, h. az etetőszékét oda húztam és beszéltem hozzá...mert ha nem, akkor sírni kezdett. Egy kicsit elfáradtam ma....de nem panaszkodom, vannak rosszabbul alvó babák. Ilyen nap után szoktam mondani, h. 5év múlva vállalom a következőt....Kép

Nana, sztem jó a chicco. Nagyon jó masszív. Amikor meglátták a rokonok, h. milyen masszívat vettem, csak néztek. nagyon jó erős, tartja a hátát. Egyébként a hordozókendő kényelmesebb tényleg, nem fáj annyira benne a hátad. Ahogy egyszer Syg is mondta. Kép

Ja, és Lili babának mekkora haja van! Kép Kép Nagyon szép! Éppen jóllakott, amikor találkoztam velük. Kép
birolili

Sziasztok!

Sütöttem muffint:

Kép

Azért finom...Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
nem talalok szavakat... en Erszenyeshez hasonloan azt gondolom, hogy varj, biztos hogy jobb belatasra ter, talan tenyleg "kapuzaras elotti panik", es rajon majd hogy nem lephet ki az eletetetkbol, harom gyermekert kell feleloseget vallalnia.

Kobudo,
A sogornomeknek a Tatonka Kid carrrier van es ok kenyelmesnek jonak talaljak, turakhoz mindenkepp olyan kell ami jol fekszik a hatunkon (en ezt megprobaltam, csak itt a varosban, es eleg kenyelmes), ugyhogy mindenkepp ki kell probalni. Valamikor fel kellene mennem Pestre es kiprobalni a többit is, bár lehet hogy maradok ennel....

Linacska,
Panka egy idoben ugy aludt, hogy egeszen felhuzta a labat ugy hogy a racson tamasztotta, tahat a laba feljebb volt mit a teste:-)) Nem erthetjuk oket:-))))

Valaki irja mar meg, hogy hogy kell a mosoly jeleket a szovegbe rakni. Koszi

Kár hogy jön a hideg már egeszen beleszoktam ebbe a kis tavaszba:-)
Igaz, hogy meg mindig kohogok es folyik az orrom ,de napsutesben meg ez is elviselhetobb..
mvirag

Jó reggelt!

Lina, az ilyen sütiknek szokott legjobb lenni az íze KépKép

Fülelek ám gyerekhordozó ügyben én is. Flórával én babakocsiztam, de ha elköltözünk könnyebb lenne vinni a csajszit, mert a járdák nem a legalkalmasabbak babakocsihoz ahogy elnéztem.

Mvirág, mosolygó jel: kettőspont zárójel vége (billentyűzeten 9-es szám fölött)
szomorú arc: kettőspont zárójel eleje (8-as fölött)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Virág,
köszi! A Tatonka tetszik is, csak elég magas az ára. Felpróbáljuk a másikat, aztán meglátjuk. Az is szempont, hogy kényelmesen tudjon benne aludni, tudja valahová támasztani a fejét. Szóval nem egyszerű megtalálni a megfelelőt Kép

Ma nemnagyon leszek, farsangolunk délután, majd jelentkezem a képekkel!

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Jó reggelt!

Mvirág, és fogát mutogató vigyor kettőspont shift o, space nélkül Kép. Nagyon édes lehetett Panka, amikor feltett lábbal aludt.Én, ha nem úgy alszik el,ahogy szokott hason,mindig azon parázok, h tuti 10 perc és felébred, ezért 5 után bemegyek,és "felvetetem" vele a megszokott pozíciótKép!

Lina, azt hiszem, ha nem volt alatta papír, akkor a cukor lett picit sok, nekem legalábbis akkor szokott így beleragadni.Ezért is írtam azt hiszem, h bár Stahl szerint 15 dkg, én max 12-t, de van, h csak 10-t teszek. És tényleg jó, ha amikor kisült, egy hideg vizes ronggyal letakart fémtálcára teszed kb 10 percre a muffinsütőt.
Na nem akartam ám okoskodniKép.

Horror éjjel után,ma egy hihetetlen jó következett, 2x10 percet volt ébren Hannácska, és még most is szundít, én már persze nem bírtam, meg Apa is ment dolgozni, de így lelkifurdalás nélkül írogathatok...Kép

Pille, Flóra jobban van?

Nana, a mi kengurunk, nem profi ám ennyire, tényleg a legegyszerűbb,amit el tudsz képzelniKép, valószínűleg-sőt biztos-hosszú útra nem is való.

Lili, ezeket a borzasztó frontokat a kicsik és az öregek rosszul tűrik, gondold el 1 hete -5-8fok, tegnap meg +19, az nagyon nagy különbség, de majd ha tartósan jó idő lesz, Zsófi alvókája is visszazökkenKép! És hát, az az igazság, h egyre anyásabb lesz Zsófi is, nemsokára kapaszkodik majd a nadrágodba,és ha véletlen úgy mész a konyhába, h háttal vagy Neki, már keserves zokogásba kezd.De annyira-de annyira édesek ilyenkor is, h az elmondhatatlanKép!(nálunk mindig jön utánam a fürdőszobába-remélem, hamar ki akarja próbálni a wc-t, vagy bilit, a pelus helyettKépKépKép).

Bea, jól vagytok? Rég hallottunk Rólatok! Lillácska ugye már nem beteg?!

Kép
seriff

Lina: tudod, ronda és finom!!!! Kép Kép

Lili: szerintem is a front miatt lehet nyugtalanabb Zsófi baba. Kép De ha beáll a végleges jóidő akkor neki is jobb lesz. Kép

Ebben a frontos időjárásban én is össze vissza fájok. Lehet hogy hamarosan beindul pici fiam?? Kép

megyek fészekrakózom egy kicsit Kép
Később jövök még Kép

KépKép
erszényes

Jajj lányok ez a málnalevél tea egy undormány... grrrr... nagyon rossz ize van, remélem azért ér valamit. Kép

KépKép
erszényes

Vagy lehet hogy úgy használ hogy a babócák inkább sietnek kifelé csak ne kelljen ezt a szart inniuk??? Kép Kép

Na mosmár tényleg megyek mert tele lesz velem az oldal. Kép

KépKép
erszényes

Beáék ma jönnek haza Debrecenből. Majd biztos írnak este. Szombaton mentek.
birolili

Sziasztok!

Tegnap delre mentunk tanacsadasra, ahol lemazsaltak (8320g) es megmertek (67cm) a csajt. Nagyon elegedettek voltunk!Kép Aztan annyira szep ido volt, hogy delutan meg egyszer lementunk setalni, meg a kozeli bababoltba szetnezni. Eloket akartam venni neki, meg megneztem a varazsitatokat. Van valakinek ilyen?

Ugy latszik, valoban ehes maradhatott ejszakara Kati es azert kelt sokat. Mostmar harmadik hete lesz, hogy adom neki a rizspepet. Mar jo bo decinel tartunk, utana meg szopizik egyet es ma is csak ketszer keltunk!Kép

A harom unokabol egy fiu (a kepen jobb oldalt), Balazska. Abszolut nem hasonlitanak egymasra Katival.Kép Itt latszik is a kulonbseg: http://kep.tar.hu/zdora/50121418/19885998#2 Raklikkelve teljes meretuve nyitja.

Cukker, van Adrirol ujabb kep?

Jobbulast a betegeskedoknek!

Remelem Kecskemeten is sut a nap! Szep napot mindenkinek!

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Jól lemaradtamKép

Roz,
KépKépKépKépKépNem mondok semmit. Ha segítségre van szükséged, szólj nyugodtan! De tényleg!

Kobudo,
kukorica és rizsmedál?? Nem is hallottam még róluk? melyik bioboltban?
Oké, szólj, ha látsz széket, de sztem csüt-ön megnézi Robi a Corában.

Seriff,
nem is igaz, h nem beszélgettek, csak még odafelé menetKép
Mi már nem fogunk kalapálni annyira, h ti is halljátok.
Ez a kiterülős kép...nagyon cukiKép

Balim,
én rossz alvó vagyok, de az alvásigényem mindig 9 óra volt. Ezért is szenvedek ennyire. Ráadásul mostanában legkésőbb 7-kor felkel, ami engem teljesen hazavág az éjjeli kelései után.
Mi ez a kezelés Cegléden?

Nana,
gyógyuljatok meg légyszi'! És akkor találkozhatunkKép
A kendő sokkkkkkkal kényelmesebb, mint a kenguru, pedig elég jó, de egyszerű kengurunk van. Én is kölcsön tudom majd adni, mert addigra kihízza már Leona, az csak 9 kilóig jó. A kenguruban 1 óránál tovább sosem bírtam vinni, kendőben meg tegnap is vagy 2 órát sétáltunk és már 8 kiló fölött van. Szóval én nagyon tudom ajánlani a kendőt, amit varrni, varratni is nagyon egyszerű, a kengurut meg kölcsönadom a férjednek. Robi sem hajlandó a kendőben vinniKép

Lina,
a fejemelés így normális. Ahogy erősödni fog, egyre korábban emeli majd a fejét ültetés közben.

Pille,
gyógyulj meg te is!

Quill,
én 1 évesen fogom beadatni az oltást. Előtte állítólag nem ad olyan biztos védettséget, ezért is oltanak 3*.

Rólunk csak annyit, h ma éjjel megint rosszul voltam. Persze Leona pont akkor ébredt fel és még szoptathattam is, közben meg majd' elhánytam magam. Nem tudom, mi a fene ez, gyomorfekély, epe...Mitől ébredek éjjel 1-kor hányingerre?

Hogy kell cipőt venni egy babának? Mire figyeljek? Mekkora legyen? Mennyivel nagyobbat vegyek? Vagy hogy van ez az egész? Sosem vettem még gyerekcipőt.

Kép
sygnum

Dóra,
tényleg nem hasonlítanakKép
Ezzel a súllyal még én, most, 8,5 hósan is elégedett lennék.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Seriff,
igazság szerint én újítottam muffin ügyben, sütöttem előtte nutellásat, az szuper lett, abba egy csomag sütőpor kellett, gondoltam, ha ebbe is többet teszek, szebb lesz, na annyira laza lett, hogy nem lehetett kiszedni. Nem volt leragadva, csak szétesett.

Syg,
akkor nem aggódok, majdcsak emeli a fejét.

Ma megyünk vissza a bőrgyógyászatra kontrollra. Aztán életembe először kipróbálom milyen autózni Lilivel, a tesóm kijön értünk, de vissza már én jövök, egy olyan autóval, amit még soha nem vezettem, ráadásul sötétben, ahol nem igazán látok a műtött szememmel, de remélem nem lesz gond.

Quill,
majd meséld el, milyen volt a szuri, mi csütörtökön megyünk, ráadásul egyedül kell elvinnem, pedig ez volt az egyetlen, amit még Lili fogantatása előtt megbeszéltünk, hogy az oltások apáé, csak hát a főnöknője siel, ő meg mehet dolgozniKép

Mvirág
ha nem teszel orrot a smile-nak, akkor lesz ilyen, eleinte én is elrontottam.

Hú, úgy aggódok, most hallottam hogy eltűnt a 10 magyar barlangász, meg kettő meghalt, remélem nem a nagyon közvetlen ismerőseim!!!

Kob,
jó farsangozást délutánraKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Syg, ez a rizsmedál van a Corában, láttam Szolnokon.

Bocs,most ennyi, pelenkacsere....

Kép
seriff

Cipő: mi az Alföldben vettük végül,és ott értett hozzá az eladó, amúgy meg ráadod és lábraállítod benne. Nem hinném 18-19-nél nagyobb lenne a lába.Igazából első cipőnek sztem ne vegyél nagyobbat,max 1 számmal, ha benti, bakancsnál nem tudom, abban én is tanácstalan vagyok.
A nyombél fekély -hamár mindenképp fekélyre gondolsz-jelentkezik sokkal a kaja után.

Dora,nekünk avent varázsitatónk van, hát baba legyen a talpán aki ebből tényleg tud inni ilyen kiskorában-nem tudom minek írják rá, h 3 hótól-, Hanna még most sem igazán, inkább játszik vele, rágogatja. A szelep annyira erős benne, h tényleg nem csöpög, de épp ezért nem is bírja úgy megszívni. Sima pohár,s kanál könnyebbKép.

Lina, vigyázzatok nagyon Magatokra! Ne izgulj, nálunk minden az enyém...

Kép
seriff

Seriff,
benti cipőt nem akarok neki venni, sztem az nem igazán kell. Csúszásgátlós zokni egyelőre elég. Csak ha elmegyünk vhova talán jobb lenne, ha le lehetne állítani, mert úgyis mindig azt akar. De akkor meg nyilván nagyobb cipőt kellene venni, h tavasszal jó legyen, amikor már járogat. Ezért a dilemma, h mit csináljak.
És a nyombélfekély hányingerrel jár? A gyomrom fáj, de oda bármi sugározhat.

Lina,
nem olyan borzalmas dolog az az oltás sztem. Ne izgulj!

Kép
sygnum

Syg,
most láttam az Alföldi tetején egy székre rakható etetőszéket. Bizt. öves, tálcás. Nézzétek meg, hátha tetszik.
Cipőt lábra állítva kell nézni, ha előre nyomod a lábát, még a mutatóujjad beleférjen, az a jó méret. Tényleg nem kell sokkal nagyobbat venni. A Dr.Leos cipőboltban (a Kéttemplom köz mellett van) van mércéjük is az eladóknak, megmérik Manó lábát, és tudnak segíteni, hogy milyet vegyél. Vannak már szandik is, meg félcipők is. Ismered a márkát? Gondolom gyógytornászként igen Kép

Dora,
nekünk is van varázsitatónk, de csak szállítjuk benne a vizet, Kamilla 1 éves kora körül tudott belőle inni. Most Emese kispohárból iszik.

Kép

Kép
kobudo

Syg, nyombélfekély=éhségfájdalom, 3-5 órával étk. után az üres duod.b-ba folyó gyomorsav marja a fekélyt. Próbáld meg, h ilyenkor eszel pár falatot, attól elmúlik. Persze, járhat hányingerrel is. És igen, epigastrialis fájdalom.

Kép
seriff

Sziasztok!
Ági vagyok a baba projektes oldalról.
Anyatejre lenne szüksége egy szívbeteg-szív műtött, 4 hónapos kis fiunak. Rettenetesen hasfájós és csak anyatejet kaphat. Ma délelőtt mondta az orvos. Légyszi segítsetek!!!!!!
Már ma mennénk érte. Légyszi emailben jelentkezz! agi279@freemail.hu
Kiskunhalastól max 100km.
Előre is köszönöm Ági.

Kép
Kép
Ági279

Sajnos Ági én nem tudok ebben segíteni neked.

Syg

Ahogy Kob is írta, férjen még bele az ujjad. Cipő pedig pont kell lakásba is, legalábbis annak, aki hajlamos a lúdtalpra, mert hogy egyenes a talaj. Meztélláb a homokon jó, ügye nekünk ez megadatott gyerekkorunkban. Talán szaporodik a tejcsi. Manó 4 óránként eszik, de fejek közte is, szóval két órára. Ha nem is 40 mili, de 30 így is lejön.
Elég rosszul hangzik, amit írsz az egészségi állapotodról.

Kob

Próbálom azt a perces számolós technikát, de most úgy van, hogy 7 perc alatt már kijön a 20 mili, aztán 5 percig még préselem, de több nincs. De hátha beindul.

Már olyan jó lenne sétálni babával. Nehezen bírom ezt a bezártságot. Olyan fáradt vagyok, pedig baba nagyon sokat alszik.

Kép

Kép
cukkermáz

Cukker, tarts ki, még 2-3 hét és tényleg itt a tavasz,és sétálhattok AdrivalKép!
Az nem baj, h 5 percig "csak" préseled, ne hagyd abba, tényleg szaporodni fog!

Ági, sajnos én sem tudok segíteniKép!

Kép
seriff

Sziasztok!

Ági, sajnos én is pótolom a lányomnak, úgyhogy nem tudok segíteni.

Hazaértünk, nem volt semmi gond, de azt hiszem, ezt a sötétben autókázást ki kell hagyni. Szerencsére egyre hosszabbak lesznek a napok. El kell fogadnom, hogy nem látok sötétben, meg ráadásul azt sem látom, mit csinál Lili mellettem.
Amúgy megkaptam a nagyobb garázst a kisebb autónak, tök rendi férjem van, meg így Lili oldalán van a nagyobb hely, és könnyen ki-be tudom venniKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok
csak pár szóra.itt is extra nyűgi van napok óta...holnap meg oltásKép

roz!én sem írok semmit de emailt lehet küldök:nagyonnnagyon sajnálom

mino!részvétem és kitartás...én márv átéltenm ezt tudom milyen és az élet tényleg megy továbbKép

syg!vigyázz magadra!

lili!eszik zsófi mást ,ár?

mennem kell bocs

KépKép
KépKép
bepa77

Kob,
ezt a Dr. Leot nem ismerem.
A játék-babarészen van a szék?
Milyen volt a szavalás, Jól sikerült?

Seriff,
olyankor nem tudok enni, csak mozdulatlanul feküdni és jegelni vagy a mellkasom vagy a tarkóm. Nekem mindig ilyen a hányinger. Ha felkelnék, hánynék. Amikor elmúlik, akkor viszont éhes leszek.
Miért az epigastriumban fáj a duodenum?

Ági,
sajnos már nekem sincs annyi, h fejni tudnékKép

Cukker,
sztem nem kell cipő. Pont attól gyengülnek le a lábizmok, attól süllyednek meg a boltozatok, h cipőbe dugjuk a lábunkat és nem használjuk az izmokat. Persze a természetes talajon járás lenne a legtutibb.
Olyan sztem nincs, h valaki eredendően hajlamos a lúdtalpra.
Sztem is folytasd a fejést akkor is, ha nem jön már semmi. Nekem sem jött, aztán egyszercsak beindult. Legyen meg a fél óra.

Lina,
mi van a szemeddel?

Ma olvastunk először mesét Manónak. Már próbáltam egyedül is, de úgy nem lehet, mert elveszi a könyvet. De így olyan kis aranyos volt, csak fülelt és nézett nagy szemekkel. Biztos fura volt neki, h nem úgy beszélek, mint ahogy szoktam.

Jó éjt!

Kép
sygnum

Ja, Cukker,
pont ebédeltünk, amikor írtál, utána meg már te nem voltál. Majd máskor hátha összejön a beszélgetés.

Kép
sygnum

sziasztok

köszönöm mindekinek a támogatást nagyon jól esik aranyossak vagytok
nagyon nehezen szedem magam össze az evés abszolut nem megy már6 kg fogytam ma pl abszolut nem ettem és nem is kívánom fejem fáj nagyon meg fáradt vagyok ...
holap lesz niki 4 éves ...
valami kis apro ünneplést csinálok neki csak miatta
nagyon várja, kis tündér ,ugy imádom
érdekes hogy nem nagyon hiányolják apát vagyis mikor megy el mert általában minden délután hazajön és megnézi őket akkor van egy kis sírás meg kérdezik hova megy aztán annyi tibor meg "hazudik " azt mondja dolgozni jó vicc... na mindegy ha összekapom magam elmondom nikinek valahogy de hogy nem tudom....
tibor szerint kicsi még nem érti... de szerintem nem igy van
egyébként
ákinak kisjött a 7 .fogackája és tegnap egyedül felált egyszer ésegy kósza pillanatban 1 lépést is tet de ez még nagyon véletlen volt és az uj dumája hogy mikor meglát valmi ujatt akkor összecsücsörit és nagyranyitott szemmel mondja o-o Kép drága nagyon Kép
nikit nem viszem oviban most valhogy extrán ragszkodom gyerekimhez jól elvagyunk itthon csak én vagyok kicsit türelmetlenebb
adrika meg ugylefogyot az utóbbi időben hogy szinte ott tart ahol niki csont és bőr vagy csak nől nem tudom de nagyon "csinosodik" Kép és iszonyú nőcis lett állandóan fésülködik és cstokat pakol hajába és nikit megszégyenítő ügyességel babázik etet itat altat pelenkáz... most ez az uj játék mánia Kép

syg
énis dr.leo cipőt ajánlom olyan 7000 körül volt nekünk 19 -es kiscipő z olyan tavaszi félig zárt de mégis nyitott na ezt jól megmondtam ésugy vedd hogy az ujjad beférjen hátul
elmondanám hogy ákinak olyan magas lábfeje van ohogy már 21 es cipője van sőt van egy kis 22 sport cipőnk már az is jó rá
hatlmas lábon él kispasi Kép

ági
sajnálom nem tudok segiteni de tejgyüjtő állomáson nem tudnak segiteni ?

seriff
hihtetlen ügyes hanci hogy ilyenekt tud és az alvós kép szuper voltKép

nana
sajnálom hogy megint betgek vagyok Kép és utólag boldog névnapot Kép

bepa
egy kalappal az oltáshoz csodaszemű nagyfiúnak

kob
hogy sikerült a farsang?

most mennem kell
de vissza olvasok igyekszem és probálom felvenni ritmust bár nem tudom gépem meddig lesz

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni, nemsoká szülök és szeretnék felvilágosítást kapni a kecskeméti szülésznőkről.
tudnátok nekem jó szülésznőket ajánlani?
Miklós Mártáról mit tudtok? ő milyen?

Lilypie Second Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
lizbeth

Syg,
semmi extra nincs a szememmel, csak rövidlátó vagyok (ezt nagyon hangsúlyozták a műtét után, hogy csak a tünetet szüntették meg, de a tény az tény), és volt egy lézeres műtétem, hogy ne kelljen szemüveg. Nagyon jó, mikor bementem a műtőbe még nem tudtam elolvasni a műtő feliratot, mikor 5 perc múlva kijöttem, már igenKép
Csak annyi hátránya van az egésznek, hogy éjszaka zavarnak a fények, nem tudom felmérni, melyik autó hol jön, mennyire van tőlem..., azt ugye meg nem tilthatom meg nekik, hogy ne közlekedjenekKép
Szerencsére szülni is szülhettem rendesen, de azért rendesen meg kellett nézetni előtte.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sohol sem tudunk anyatejet venni. Nem tudjuk,
hogy mi lesz így!

Roz23!
Már ott is próbálkoztam, de minden nap át kellene járni érte. Nagyobb mennyiséget nem adnak, csak napi adagot. Naponta 140km lenne, az egy kicsit sok. Töröm a fejem, de semmi nem jut eszembe.

VALAKINEK HÁTHA LESZ!!!!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Sziasztok,

Ági,
sajnos most már én sem tudok segíteni, bár amikor adtam le tejet, akkor is minden nap jöttek érte. Vagy hogy értetted a nagyobb mennyiséget?

Lizbeth,
Neked sem tudok segíteni, nem Kecskeméten szültem.

Syg,
igen, a játék részen van, a járókák környékén, ott, ahol a fürdőkádba való ülések. Kb. Zöldes színű, viszonylag nagy doboz.
A Dr. Leo cipőknek az egész talpa kifelé döntött, az eladók mondták (remélem ezt Te is így gondolod), hogy így mindig "erőfeszítésre" készteti a tartóizmokat, hogy dolgozzanak. Szóval Kamilla imádja azokat a cipőket, szandi, magasszárú, tavaszit is csinálnak.
http://www.elitrt.hu/drleo.htm

Cukker,
a folyamatos, rendszeres inger a legfontosabb a tejtermelésnek, ilyen szempontból mindegy, hogy milyen formában "érkezik" Kép Nemsokára tényleg jön a szép idő, kitartás!

A mai farsang szuperül sikerült, néhány kép:
Kép
Kép

Kép

Kép
kobudo

Kobudo!

Csak napi mennyiséget adnak. Csak friss tejet adnak, már mint nincs fagyasztott. Legutóbb egy anyukától 7liter tejet tudtunk vásárolni, de már nincs neki több. Legalább hetente 1szer max 2szer át tudnánk menni érte, de minden nap nem.

Ági

Kép
Kép
Ági279

Ági,

valamennyi fagyasztott tejem Nekem is van, bár eddig kétszer olvasztottam ki egy-egy adagot, és nem sikerült egészen jól a fagyasztás, furi íze volt. De nem tudom, milyennek kellene lennie.
Szívesen odaadom őket, fél éven belüliek, de nem tudom pontosan mennyi van. Érdekel? Megvan minden vizsgálatom. Írhatsz mailt is, cím a profilomban.

Kép

Kép
kobudo

Kobudo!

Írtam mailt.

Kép
Kép
Ági279

Jó reggelt mindenkinek!

Ági, nekem még nincs tejem (elméletileg 3 hét múlva szülök) ha lesz, mindenképpen szólok.

Kobudo, nagyon helyes a lányod! Biztosan tetszett neki a királylányosdi.

Roz, szerintem a gyerekek úgyis érzik, hogy valami gond van. Nem lehet őket becsapni. Én elmondanám Kép
Ákit elképzelem, ahogy rácsodálkozik az újdonságokra Kép Olyan jó figyelni őket, minden napra van valami meglepetésük számunkra.

Lizbeth, nekem nem volt választott szülésznőm,most sem lesz.Nem is tudom, hogyan működik ez a dolog. De M.M-ről jókat hallottam.

Sygnum, hát nem irigyellek! Nem alvás, rosszullétek... Kép

Flóra jól van már, bár még folyik az orra, oviba nem megy még a héten. Én viszont alig látok ki a fejemből annyira elkapott a kórság. Remélem mire kórházba kerülünk elmúlik.

Holnap reggel ctg, uh. Délután meg megyünk ajtót, csempét, padlólapot választani a lakásba. Már nagyon várom!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Jó reggelt!

Egyem szívét, milyen drága a kis királylány KamillaKép!

Syg, és meseolvasás után beájult Leo?Mit olvastatok? Tényleg,már rég akarom kérdezni, h visszaköltöztél már ugye a hálóba?!

Roz, ez nagyon nehéz lehet! Eddig is csodáltalak, ahogy a három gyönyörűséget neveled, jelmezt varrsz, utolsó pillanatban másikat, és most ha lehet, még jobban! Hihetetlenül erős vagy! És Tibornak, úgy látom, foggggalma sincs, h Kit veszít elKép.
Az meg, h Áki egyedül felállt,és tett egy kósza lépést is, hát mit mondjak,még a végén beelőzKépKép!

Lizbeth, 9 hónapja még nem lehetett szülésznőt választani,azóta nem tudom, h változott-e.Mondjuk én maximálisan elégedett voltam Anikó nevű szülésznőmmelKép!

Kép
seriff

Sziasztok,

Tegnap nem tudtam jönni, horror napunk volt Kép. Eszter hajnal négykor úgy döntött, hogy nem alszik tovább. Aztán egész nap bírt aludni négyszer félórát. A többi időt pedig leginkább sírással töltötte. Nem tudom mi van vele? Remélem, hogy nem lappang benne semmi csak az idő okozza. Majd kiderül.

Ser, rendelő, hát igen, én is néztem vajon, hogy lehet ide bejönni kocsival, bár én hordozóban vittem. Szerintem a váróterem kicsi, kevés az ülőhely. Bár jó lenne ha csak annyian lennének mindig ahány férőhely van Kép. Bicaj szuper. Már én is alig várom, hogy Eszti üljön, várja őt a kis széke és indulunk. Fiúk is imádnak bicózni, a hétvégén már mentek is.

Roz, nagyon sajnálom. És biztos vagyok benne, hogy Tibor fel sem fogja, hogy mit veszít el. Nem sok nőt talál, aki ilyen odaadó édesanya tudna lenni. Próbálj arra gondolni, hogy ott vannak a gyerekek, meríts belőlük erőt, bár tudom, hogy nagyon nehéz. Nagyon sok erőt kívánok! Ja. és Nikinik nagggggggyon boldog szülinapot! Áki nagyon édi lehetett, és lassan szalad Kép. És Adrinak a súlya is kevesebb? Lehet, hogy csak megnyúlt, nem?

Syg, hát ez a hányásos dolog nagyon rosszul hangzik, vigyázz magadra! Azt akartam még kérdezni, hogy van-e már olyan étkezése, amit teljesen kiváltottál, mert ha igen, akkor kicsit hosszabb időre lehetne vele valaki te pedig addig pihenhetnél kicsit hosszabban. Persze nem tudom, hogy van-e valaki, akit Leo hosszabb időre elfogad? Kezelés Cegléden: itt olvashatsz róla, nekünk bejött : www.gyógysapka.hu . Meseolvasás nagyon jó!

Ági, sajnos nekem sincs leadni való tejem. Épp annyi van, amennyi Eszternek kell Kép. Sajnálom.

Kob, nagyon nagy lány Kamilla, tündéri kis királylány Kép. Az én Marcim még mindig dinó akar lenni. Szerencsére kész a jelmez, pénteken lesz a buli Kép. Nagymami segített Kép.

Pille, jobbulást, csúnya vírusok vannak manapság...

Cukker, mindjárt itt a jó idő és lehet menni. Én szeptember óta erre várok...

Nana, hogy vagytok?

Bepa, kicsi Beni, oltás? A régit kapjátok vagy megvettétek az újat?

Lizbeth, nem tudok segíteni, nekem csaszik voltak. Bár az első szülésnél M.M. volt a szülésznőm, velem nagyon rendes volt, de sajnos nem sikerült természetesen szülnöm. Így azt sem tudom, hogy lehet-e szülésznőt választani.

Mrege, régen voltál. Mi újság felétek? Vészesen közeleg hetedike Kép.
balim

Syg, ma a Delelőben az alvásproblémás babákról lesz szó. Bár azt hiszem nektek nem tud újat mondani. Sajnos mi is érdekeltek vagyunk, Eszti is egyre rosszabbul alszik Kép.
balim

Kob: Nagyon szép királylány volt Kamilla.
Hol lehet a Dr Leo márkát kapni?

Nikinek nagyon boldog születésnapot!!!!!!!!! Kép

Petra májusban lesz négy éves, de már szokta emlegetni, hogy piros tortája legyen és rúzst kér ajándékba Kép ,mert az enyém nagyon tetszik neki, pedig ritkán használom. De sikerült vele megbeszélni, hogy várjuk meg a szülinapját vele, de vannak kétségeim a játék sminkek minőségét illetően.

Szülésznő ügyben sajnos nem tudok segíteni.
moni77

Sziasztok!

Most értünk haza Uh-ról. Botond már nem olyan kis "óriás" mint volt. Nem nagyon mutatta meg magát, oldalt és "hason" feküdt, de minden rendben vele és ez a lényeg. A kis lábacskáit is most szorosan összezárta, nem láttuk a kukit. Mondjuk minket ez nem is érdekelt, de a "doktornéni" nagyon szerette volna látni.

Ami nagyon jó hír, a méhlepény tapadási helye rendbe jött. Kép

Roz,
Köszönöm és én is nagyon boldog szülinapot kívánok Nikinek.Kép Áki csuda édes lehetett. Te pedig egyél, mert így baj lesz.

Kob,
Kamilla annyira édesen, igazi kislányos bájjal mosolyog. Kép

Balim,
Dani is Dino lett volna Kép, meg van a jelmez is, de most mi nem megyünk el a farsangra. Kép

Syg,
Borzalmas lehet ez az állandó gyomor probléma. Esetleg nem kellene elmenned orvoshoz?
Én nem szerettem a Dr. Leo cipőket. Mondjuk nekünk egy volt, egy nyári, de Dani bokáját nem fogta olyan jól mint a Siesta. Sajnos rengeteg cipőt kell majd vennetek. Dani 3 éves múlt és eddig már 10(!) cipője (utcai) volt.

Lizbeth,
Nekem az egyik barátnőm -aki áprilisban szült- azt mondja lehet szülésznőt választani, ill. ő felkereste akit szeretett volna és megbeszélte vele a dolgot.

KépKép
KépKép
nana09

Moni,

felraktam tegnap este a linket, ott van, hogy hol vannak üzletek Kép

Nana,
jó hír, hogy elvándololt a lepény a jó helyre Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Roz,
ez a gyávaság jele sztem, hogy nem mondja meg az igazat. Hazudni persze, h könnyebbKép A gyerekek mindent megértenek, csak le kell fordítani az ő nyelvükre. Jó lenne, ha nem csak a szart kavarná, hanem a kötelességét is teljesítené. Bocsánat, h durva vagyok, de az ilyet nagyon utálom. Nem érdemled meg sem te, sem pedig a gyerekek, hogy még ezt is neked kelljen "elintézni". Vállalja már a felelősséget a tetteiért! Úgy látszik, ehhez (még) nem nőtt felKép Nagyon sajnálom ezt az egészet!

Lina,
ezt nem is tudtam a szemedről. Szar lehet. De mi van vészhelyzetben? Ha mégis muszáj éjjel vezetni?

Kob,
Kamilla még mindig nagyon aranyos és szép és ügyes és ...De ezt úgyis tudodKép
A kifelé döntött talppal van, aki egyetért (én is) és van, aki azt mondja, h pont azáltal, h a cipő tartja ilyen helyzetben a lábát, nem készteti munkára az izmokat. Tény és való, h a legjobb lenne, ha nem lenne cipő a lábunkon, csak sportoláskor, ugráláskor betonon...
Egyébként szinte minden gyerek csinálja azt állás közben játékból, h a külső talpélén áll, azaz megemeli a belsőt, így pontosan azt az izmot edzi, ami a hosszanti boltozatot tartja. A szülő meg szidja a gyereket, h tönkreteszi a cipőt. Ez igaz is, de a lábának meg jót tesz.

Seriff,
Az első mesekönyvemből (még a nővéremé volt) olvastam egy kis rövid mesét. Érteni nem fogja úgysem, de a hangsúlyozás más. Vmikor el kell kezdeni ezt is.
Az esti elalvással mostanában nincs gond, általában 5-10 perc alatt elalszik a hintaszékben, a fél óra már nagyon soknak számít.
Robi alszik a nappaliban, nem én. És ez addig így is lesz, amíg horkol.
Hanci köhög még?

Balim,
nem váltottam még ki kajcsival a szopit, nem is igazán tervezem. Néha csak néhány kanállal kér szopi után enni. Majd ő eldönti, h mikor érett meg a szopi elhagyására. Persze nekem ez a nehezebb út, de neki legyen jó.
Egyébként senkit nem fogad el hosszabb időre, bár igazából még nem próbáltuk ki. Múltkor 1 és 1/4 órára hagytam itt Robival, akkor nem volt gond, mert telezabáltatta banánnal. Azzal is ment az idő. De itthon nem maradhatok, mert azt tudja a kis rafinált és akkor én kellek neki, elmenni vele nélkülem meg necces, mert utál autózni, nem szeret "kirándulni" és sokszor csak cicivel lehet ilyenkor megnyugtatni. Nagyon anyabolond és az is lesz még sokáig. Nálunk pl. nincs olyan, h nekem ne örülne annyira, mint Robinak, amikor hazajövök.
A műsor legelejéről lemaradtam, -mert Manó éppen a mellemen aludt, mit szólt volna hozzá ez a nő...-, így nem tudom, ki volt ez, de gondolom, vmelyik Madarász utcai alvásszaki. No ez az a módszer, amire sosem leszek hajlandó. Sírjon ő reggelig! Remélem, ő sem megy dokihoz, ha mondjuk fáj a feje és gyógyszert sem vesz be. Merthogy szerencsétlen babák csak segítséget kérnek a sírással, amit én tagadjak meg tőle??? Akkor a felnőtt se kérjen segítséget, ha neki van vmi baja. Na most ezt össze-vissza írtam le, de biztos érted, mit akarok vele mondani.

Kép
sygnum

Nana,
örülök, h jó helyen van a lepény és hogy Botond is jól van!
Robi is állandóan dokihoz küldene (bezzeg ő vagy 1,5 éve Quamatelen él, de orvoshoz menni...), de minek? Tükrözésre úgysem megyek el, anélkül meg nem tudnak mit mondani. Szoptatás alatt meg gyógyszereket se nagyon szednék.
Végülis a Siestának is az a lényege, h meg van emelve a belső talpél, nem? Azt gondolom, h sok cipő kell majd még. Nem is fogom bánni, ha már tud rendesen járni, de most még nem használja ki rendesen.

Kép
sygnum

Syg,
köszi a Kamilla -dicséretet! Ha láttad volna, hogy élvezte!! A nagyok szurkoltak Nekik a versenynél, és volt Anya-etető verseny is Kép
Én is a külső talpélen járásra gondoltam, hogy azt is csinálják oviban, akkor jó lehet a cipő is. De látod, Dani sem szerette, Nekünk volt szandi is, meg zárt cipő is, most is azt készülök venni nyárra mindkettőnek. Persze Emesének majd ha jár...
Szegény Robi.. a nappaliban?

Roz,
ha nem bánnád, elmehetünk valamelyik délután Nikit felköszönteni? Persze ha nem zavarunk...

Kép

Kép
kobudo

syg gondoltam hoy ezt írod az alvásszakiraKép
nekem is megvan a véleményemKép
balim:mi ugyab nem 4kor kelünk,de mi is nyűglődünk kb. 1 hetw:kevés alvás naközben éas sok sírás...pedig mindent megteszekKép
oltás megvolt a germicidet kinyomja az életemKépde nem lázasodott előzőnékl se
2 szuri volt.

roz!én azt hiszem tibot télleg egy gyerek, de jobb isa ha te mondod el srácoknak mi van.mert te legalább értesz hozzájuk:ja és a gépet oda ne add...még minket is elvenne?áki ügyes fiú
anyukádék tudnak segítenui?

seriff
lcci írd le nekem hol a rtg.pénteken megyünk:be kell kopogi????

KépKép
KépKép
bepa77

Hát ezek a Leocipők (Leocipő Leonának, tök jóKép) külsőre nem annyira nyerték el a tetszésemet. De tudom, nem a külső számít. A Siesták viszont jobban néznek ki. Egyáltalán, mi a különbség a kettő között? A Siestának is meg van emelve a talpéle, nem? Vagy rosszul tudom? Az oldalukon nem írnak semmit róla.

Kob,
és jól megetetett Kamilla? Azt el is hiszem, h élvezte! Tipikus királylány-kislány, aki büszke nőci lesz majdKép
Sztem Robinak sokkal jobb a nappaliban végigaludni az éjszakákat, mint velünk kínlódni végig őket. Én szívesen cserélnék vele akár csak 1 éjszakára is. Én már arra is gondoltam, h elmegyek 1 éjjel a házba aludni, majdcsak kibírja Leona valahogy, engem meg feltöltene 1 hónapra egy kis alvás.

Kép
sygnum

sziasztok

kob
nagyon örülnék neketek sajnos ez a sok "egyedül " lét teljessen kikészít biztos jót tenne egy ksi társaság várunk bennteket holnaptól bármelyik nap jó
kamilla csodszép voltKép

syg
én is igy gondolom hogy tibor gyáva kicsit az az érzésem hogy nem akrmagamögött mindne kaput becsukni mert ha ez kapcsolat nem jön össze jöhessen vissza a szüleinek sem mondta el ...
én ugy tudom hogy siestának nem emelős a belseje legalábbis nekünk ami van szandink meg cipönk egyik sem emelős hanem teljessen sima talpú

seriff
pedig hancit nehéz utolérni Kép
remélem tibor is rájön egyszer milyen értékessek vagyunk

moni
nálunk is ha sminkelek szökő évben egyszer
akkor csajok körül donganak mert egyszer én ezt tanfolyam szinten tanultam és ecset sminkelek mindnet és nagyon tezsik nekik ők csillámpor mániások mindig csillognak

nana
sully becslás nem volt? örülök hog yminden rendben

pille
gyógyulj meg minnél hamarabb

Kép

Kép

Kép
roz23

Bepa, röntgen a sárga rendelőintézetben, emeleten. Van egy ablak, ott szedik a beutalót. A kicsiket behívják, nem lesz gond. Inkább a leletkiadás tart tovább, szerintem azért érdemes később visszamenni. Mi is voltunk már. Beni is csak félórákat alszik nappal? És éjszaka? Ügyes volt az oltáson. Akkor egy időre vége, de jó.

Syg, csak részleteket láttam, de gondoltam, hogy ez jön ki belőle. Hát tényleg nem tudtak újat mondani. Én sen tudom ki volt ez a nő.
Én mindig Zelk Zoltán Három nyúl c. versét mondtam nekik lefekvéskor, eleinte könyvből, később fejből. Imádták. Aztán az óvónő csodálkozott az oviban, hogyan tud egy hároméves gyerek ilyen hosszú verset fejből Kép
balim

sziasztok

kob
nagyon örülnék neketek sajnos ez a sok "egyedül " lét teljessen kikészít biztos jót tenne egy ksi társaság várunk bennteket holnaptól bármelyik nap jó
kamilla csodszép voltKép

syg
én is igy gondolom hogy tibor gyáva kicsit az az érzésem hogy nem akrmagamögött mindne kaput becsukni mert ha ez kapcsolat nem jön össze jöhessen vissza a szüleinek sem mondta el ...
én ugy tudom hogy siestának nem emelős a belseje legalábbis nekünk ami van szandink meg cipönk egyik sem emelős hanem teljessen sima talpú

seriff
pedig hancit nehéz utolérni Kép
remélem tibor is rájön egyszer milyen értékessek vagyunk

moni
nálunk is ha sminkelek szökő évben egyszer
akkor csajok körül donganak mert egyszer én ezt tanfolyam szinten tanultam és ecset sminkelek mindnet és nagyon tezsik nekik ők csillámpor mániások mindig csillognak

nana
sully becslás nem volt? örülök hog yminden rendben

pille
gyógyulj meg minnél hamarabb

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim,
a Három nyúl nálunk is kedvenc! Antikvárból lehetett már csak megvenni, meg az Anyám tyúkja, no és az Este van... A mostani kedvenc az Arany Lacinak Kép

Roz,
akkor holnap du? Ha szép idő lesz, nem megyünk el sétálni egy kicst? Ketten könnyebb! Kép

Syg,
asszem én is, hogy nem talpemelős a Siesta, mintha lenne benne lágy lúdtalpbetét is. Tény, hogy szebbek, de Kamilla (pedig milyen királylányos) a bordó, virágos, tök egyszerű cipikben jár itthon is.. Ismered a Szil-coop emeléetén lévő Siesta boltot? Sokféle van ott is.
Ja, és jól megetetett a lány, csukott szemmel kellett ülni, hátratett kézzel. A kis bohócok meg néha beleharaptak azért a csokiba, ahelyett, hogy minket etettek volna Kép

Kép

Kép
kobudo

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: