A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Lányok, köszi a sok pozitívat!Kép,Kép,Kép,Kép,Kép,Kép

Cinca!
Úúúgy sajnálom!KépKépKép

Évi77!
Dórika nem kedvelte a mai napot?Egyben vagytok még?Kép

Kivi!
Biztos józan döntést hoztok majd a pároddal, hogy régi orvos v Kaáli.Szerintem ebben nem lehet tanácsot adni.Bízz az ösztönödben!Kép

Dudu!
Köszi a megjegyzés rublikát!Olyan kis figyelmes vagy!Kép
Terhesnaci...,tök jóóóó!Még, ha csak otthon hordod is Kép

Márta!
Csütörtökre elődrukk!
Nem baj, hogy kiszaladt minden fájdalmad...Inkább az a baj, hogy van...
Azért nyugodj meg! És közösen könnyebb...

Csibe!
Kiskönyv...Kép

Kati76!
Hugi...Kép

Junko!
Grat a kis házhoz és a nagy telekhez!KépKlassz terv.

Anyec,Mohácska!
Üdv!Kép

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Jó reggelt!
Lányok!
Köszönöm mindenkinek a biztató szavakat. A párom mellettem van, hala Istennek és írgy majd csak átvészeljüük valahogy. Ma reggel már kevésbé fájt, de azért tudatja a kis állat, hogy ott van. Bár a doki szerint ez jó. Ilyenkor haldoklik - ahogy mondani szokta- Én nem tudom mennyi ebben az igaz és mennyi a jóindulatú szembe homokszórás. Igaz az elején tisztáztuk, hogy mindent őszintén elmond nekem és csak nekem.

Manófej üdv közöttünk, ha + energia kell ide gyere. Itt nagyon jó. Együtt sokkal könnyebb. Ha van időd, és nem sürget más, mint engem, akkor a nyugisabb hozzá állást válaszd.
Jó itt a topicban hidd el. Támogatjuk egymást rendesen.
Én elég önző módon két napja csak magammal foglalkozom és rettenetesen írígylem az új babásokat Kép
De annál sokkal jobban örülök nekik!!!!! Kép Kép

Csibe a főnökkel erélyesen!!!! Kép

Puszi mindenkinek, ma csak este jövök, addigra írjatok sokat, legyen mit olvasni. Kép

Ja, az állással kapcsolatban tegnap sem érkezett mail sem, meg telefon sem. Már nem is érdekel. Aki ebben nem korrekt, akkor a fizetésben sem lesz az. Szerintem.

Na eltűntem.
Puszi
mátra

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Gyönyörű szép napra ébredtem megint, olyan jó hogy már lehet érezni a levegőben, hogy itt a tavasz nem sokára! Kép Én imádom ezt az érzést! Kép

Ja előre is bocsi, de még az újakat nem is köszöntöttem: Üdv. itt a topicban, és mielőbbi babásodást kívánok nektek is. Kép

Cinca Kép

Norwell Kép
Jobb lesz otthon bizonyára. Most már a baba a legfontosabb nem?

Junko Kép
Gratula a telekhez, a kisházhoz, és a szép tervekhez. Kép Hol is van ez pontosan?

Duddu Kép
Biztosan nagyon édi lehetsz abban a kismamanaciban, már én is gondolkodom róla, hogy vennem kellene, mert már nekem sem a legtökéletesebbek a régi nacijaim. De a kezdeti puffadást már most lassan kezdi felváltani az igazi pocak!!! Kép Szinte el sem tudom hinni.
Tudjátok tegnap volt 1 éve hogy vetéltem. Nagyon rossz volt, de hatalmas erőt adott az a tény, hogy az új jövevény már itt van a pocakomban és szépen lassan haladunk előre. Kép

Mátra Kép
Csak kitartás! Majd írok mailt!

Pusza mindenkinek! Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok Kedves Lányok!

Egy ideje olvasgatom az ilyen hasonló fórumokat. Úgy érzem, itt az ideje, hogy bekapcsolódjak egybe.

34 éves vagyok, másfél éve férjnél, és idén döntöttünk úgy, hogy gyereket szeretnénk. Első próbálkozásra nem jött össze a dolog, amire azt mondják, hogy nem kell megijedni. Viszon én már 34 éves vagyok, és bizony aggódom egy kicsit, hogy nehogy túl késő legyen első gyereket szülni.

Szívesen beszélgetnék fogamzás, gyermektervezés témában veletek.

Angie
Vendég

Sziasztok!

Anyec
Ha elolvasod az endós honpalon az infókat, akkor ki fog derülni a számodra, hogy az endónál SEMMI standard dolog nincs! Az sem hogy mitől, minek hatására alakul ki, hogy mennyi idő alatt, hogy mitől jön vissza ha visszajön! Gyakorlatilag nem hogy gyerekcipőben jár a témában az orvostudomány, hanem "anyaméhben" van és épp csak fejlődik. Nekem azt mondta a kezelő orvos, hogy a hasfalon lévő endó nem szokott kiújulni (nekem ott volt), de én nem hiszek ebben. Inkább tartok attól hogy bármikor kiújulhat, és nem élem bele magam hogy most aztán letudtam a dolgot és soha többet nem kell emiatt aggódnom. Endós fórumon ilyet senkinek nem mondtak, hogy 1 évig nem kell félni tőle, sőt, van akinek a GNRH után néhány hónappal újra csokicisztája volt. Szóval jobb félni mint megijedni, és meg kell tisztelni a betegséget. Persze legjobb lenne gyorsan teherbe esni, na de köszi... Legtöbb doki egyébként spontán párti, ha nem feltétlenül szükséges, nem lombikoznak. Nálatok más a helyzet a párod miatt sajnos. Fagyibabás transzferhez szoritok nagyon, remélem, te leszel az egyik ritka kivétel, akiknek sikerülhet! Dokidat pedig faggasd ki rendesen, hogy megnyugodj Kép

Lányok
Én is elnézést kérek tőletek, hogy csak magammal vagyok elfoglalva, és a ti dolgaitokra alig reagálok! NE HARAGUDJATOK RÁM! Sajnos képtelen vagyok elmélyülni újra a babaprojectben lelkileg, és úgy érzem, nem is kell foglalkoznom vele. Kicsit el kell engednem a témát magamtól..... néha ez a helyes. De köszönöm szépen nektek a sok bíztatást, hozzászólást, meg mindent, nagyon aranyosak vagytok, hogy a nem túl boldog és néha mogorva Tündit sem felejtitek el. Lelkiismeretfurdalásom is van ám rendesen!!!!! Remélem, képes leszek visszatérni majd közétek és többet írni, bár azt hiszem, sosem leszek a régi. Most nincs optimizmus, nincs cél a szemem előtt, nincs tenni akarás. Az van, hogy élek a mának és lesz ami lesz, nem akarom, hogy a project irányítsa az életemet. Persze nem tudom elfelejteni, hogy van egy tesztem, aminek májusban lejár a szavideje, és tavaly nem sikerült elajándékoznom senkinek.... talán tényleg rám vár Kép

Tündi
Vendég

Tündi!Kép

Hidd el, nem fog lejárni a teszted szavatossági ideje! Még előtte el kell hogy használdKép

Az lesz a kétcsíkos, mert sokáig érlelted!Kép

Puszi, Kati
Vendég

Tündi
Köszi szépen,elolvasom,csak hát minden doki más,aztán a tied egyszer csak Isten lesz,mert annyira hinni akar az ember vmiben.Ne légy ilyen szomoru,én pont ma mentem megnézni a 4 hetes kiskutyám,akit agility versenyekre fogok hordani,meg szeretném benne találni a lelki egyensulyomat,és az egyik lombik csak meghozza azt a kisbabot,aki miatt szegény ebet el kell hanyagolnom.Kitartás,minden rendben lesz!
anyec

Angie34!

Üdvözöllek nálunk!!!Kép
Jó helyre jöttél, itt mindenki aranyos és nagyon segítőkész! Gyere gyakran...

Este még jövök...Kép

Puszó Mindenkinek! Szép napot!
BrillKép

Kép
brill

A többieknek is nagyon szép napot!
Szia Tündi!
Én sem írok régota,de ha tudok,válaszolok,mert babát már nagyon rég szeretnék.Ha még csak most kezdtétek,akkor csak nyugi,mert az a legfontosabb,hogy soha senki máshoz ne hasonlítsd magad,mármint ne gondold,hogy vmi baj van,Egy év után érdemes utánajárni,addig pedig nyugodtan és egészségesen élni.Szerintem.
anyec

LányokKép

Évi 77-ről tudtok valamit? Vajon egyben vannak mégKép?
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
"A boldogság olyan, mint egy pillangó...

Ha űzőbe veszed, elillan előled. De ha csendben leülsz, a válladra röppen."

/Antony de Mello/

Épp most küldtek egy körlevelet a jógastúdióból. te jutottál eszembe! Cupp!!!!

Duddu!
Pocakgatyó! Sebaj! Viseld csak, úgyis belegömbölyödsz! Fogsz még nyafogni, hogy nem férsz a kis hóhányótól a tulajdon bőrödbe!Kép

Mátra!
Írd csak ki magadból a bánatod minden lelkifurdi nélkül (és ez azt hiszem mindenkire igaz), Ha valaki épp nem abban a paszban van, hogy segíteni tudjon, az átugorja, aki pedig a szakaszban van, úgyis ír valamit. Sok ilyen kis írásból meg csak van amelyik hasznodra lesz! Kép
Házasság pedig.... akkor jó, ha közösen akarják. Eröltetve semmiképp. Bár nem értek hozzá, az igaz.

Kancellárka!
Gratulálok!

Újaknak üdvözletem!

Cinca!
Kép

Norwell!
Szép kép!

Brill!
Drukkolok a hónaphoz!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok Kedves Lányok!

Már egy ideje olvasgatom az ilyen témájú forumokot. Úgy éreztem, itt az ideje, hogy egybe bekapcsolódjak.

34 éves vagyok, másfél éve férjnél, és januárban szántuk el magunkat a gyerekvállalásra. Első próbálkozásra nem jött össze, amire azt mondják, hogy természetes, de én mégis félek egy kicsit, mivel már lassan belelépek a kritikus 35-be. Egy kicsit izgulok, hogy nehogy túl késő legyen gyereket szülni.

Amennyiben befogadtok, szívesen csevegnék veletek, hátha ti tudtok segíteni abban, hogy mire kell jobban odafigyelni ilyenkor.
Vendég

Sziasztok Kedves Lányok!

Érdeklődnék, hogy be lehet-e kapcsolódni a fórumba. Látom, itt már összeforrt társaság van. Már egy ideje olvasgatok hasonló forumokat, és úgy éreztem, itt az ideje, hogy én is csatlakozzak.

34 éves vagyok, másfél éve férjnél. Idén januárban határoztuk el, hogy gyereket szeretnénk. Elsőre nem jött össze, amire azt mondják, hogy normális. Viszont én lassan átlépek a kritikus 35-be, és izgulok egy kicsit, hogy mi van, ha túl késő.

Ha nem zavarnék, szívesen csevegnék veletek.

Angie
Vendég

Elnézést, hogy többször küldtem el az üzenetet, de a gépem vacakol egész nap, és nem jelenítette meg eddig az elküldötteket. Most látom, hogy már legalább négyszer elküldtem. Azt hiszem, mostanra helyreállt a rendszer.
Vendég

Szia Angie 34!
Én is sorstárs vagyok veled, egyidősek vagyunk. (júniusban én is betöltöm a kritikus 35-öt). Ritkán írok ide, mert munka közben kevés időm jut. Rá de azért minden nap bele-bele nézek, hogy mit írnak a többiek. Sok hasznos dolgot tudtam meg innen.
Duddu
írjál be légy szi 1cn -ot mára. Tudtam, hogy ez a helyzet, mert mielőtt múlt héten dokihoz mentem (akkor 29 cn-volt csináltam tesztet és negatív lett, pedig a fő időszakban tényleg kétnaponta együtt voltunk, nem baj, majd legközelebb.)

Mátra
mi sem vagyunk házasok a párommal. Még csak május óta ismerjük egymást, mégis tervezzük a közös babát. Most fogunk összeköltözni (lakáshitel intézése jelenleg folyamatban.) A párom már volt nős (nem volt gyerek), nála eleve nehezebb az újranősülés, de nem zárkózik el előle, azt mondja majd még eldöntjük. Nagy esküvőt nem akarunk, ha lesz egyáltalán, ezt megbeszéltük, mert sok pénzbe kerül, kertes házba fogunk lakni (a szülei házában, a testvére részét megvesszük) így kerti partyt gondoltunk.
Kancellárka
gratula a zebrához. Tegnap este vettem észre. Pedig mindig nézem a táblát, igaz hogy csak sietősen nézek bele és te is nagyon titokzatosan hoztad tudtunkra. De nagyon szép szöveget írtál. Vigyázz magatokra.
Üdv mindenkinek
syry

Kép

Kép
syrynx

Syry, Eszter és mindenki akinek még nem köszöntem meg köszi a gratulációt, azért az orvosra még kíváncsi vagyok.

A szöveg ötlete a Conni féle babafalván fellelhető babanaplóból jött és lesz még folytatása, ott legalábbis biztosan.

Mátra és Tünde és mindenki!
Tessék igenis önzőnek lenni ha az esik jól, ez szerintem nem annyira rossz emberi tulajdonság, mint azt sokan hiszik. Hogyan legyünk szépek, hogyan tetszünk a párunknak stb. ha nem foglalkozunk magunkkal?! Igenis nem árt az önzősség és igenis érdekel engem is és gonolom itt még sokakat, hogy mi van veletek, úgyhogy bocsánat és sajnálkozás nélkül írjátok le nyugodtan mi van veletek, mit éreztek stb. Itt meghallgató fülekre (olvasó szemekre Kép) találtok és esetleg vígasztaló szövegre is. Ez a fórum szerintem ezzel teljes és kész.

Duddu! A terhes naci azért lett kitalálva, hogy kismamik hordják és elférjen a növekvő poci benne, tessék hát nyugodtan hordani, ha az úgy kényelmes Kép Bizti nagyon jól áll.

Junko! Nagyon jó ez a kis ház nagy telek nagy ház elképzelés hát hajrá és kitartás.

Én két lábbal a föld felett járok, egyenlőre más "tünetem" nincsen.

kancellárka

Szia Syry!
Én is júniusi vagyok, 20-i.
Próbálok visszaolvasgatni, hogy megismerjelek benneteket. Nekem is kevés időm van, mert egy nagy cégnél dolgozom a vezérigazgatónak, de mindenképpen szeretnék ismerkedni.
Syry, te már babát vársz? Mit jelent a cn?
Angie
Vendég

Brill, köszönöm az üdvözlést!
Vendég

Angie34,
nem ez azt jelenti prózaian, hogy megjött. Az első ciklusnap ez... A táblába mindig beírja Duddu, persze, csak ha kéred.

Kép

Kép
syrynx

Ja értem. Nekem még itt minden nagyon új. Majd belejövök. Eddig még sosem vettem részt egyetlen fórumon sem.
Vendég

én sem. viszont itt a lányok tényleg aranyosak. volt ám találkozó is az Árkádban kb. két hete, biztos szerveznek majd másikat is hamarosan. a személyes tali még jobb. bár én csak másfél órát tudtam ott lenni.
megyek haza. ma már nem írok.

Kép

Kép
syrynx

Angie
Üdv itt! Jól fogod magad érezni Kép

Eszti
Hát ez betalált basszus...... bőgés hegyek lesznek amint lehetséges. De jó!!!!! Köszönöm! Asszem egyébként épp most lassítok az üldözésből, mert elfáradtam kergetni a lepkémet. Remélem neki még van energiája repülni!

Anyec
Én épp most már nem gondolok és akarok semmit. Csak hagyom az időnek hogy teljen a maga tempójában. HOyg most kezdtük-e? Endó után igen, amúgy 20 hónapja Kép

Tündi, aki elhúz haza és jóképet vág a mai vendégsereghez...
Vendég

Sziasztok!

Lassan megyek haza, de most kaptam mailben egy pár ari képet, és úgy gondoltam, hogy megpróbálok küldeni nektek belőle, hogy egy kicsit jobb kedvetek legyen, ilyen csúnya barátságtalan szerda délután.

Remélem ha sikerül elküldeni, akkor nektek is elnyerik a tetszéseiteket. Kép
Junko: Ezt neked ajánlom, jó lesz ilyen a szép kis ház körül. Kép
Kép

A babára váróknak ilyen rakás csemetét kívánok, persze kétlábúban. Kép
Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

kb egy órája olvasgatok, nézem a profilokat, de úgy érzem, képtelenség mindenkiről infókat begyüjteni. Majd menetközben megismerlek benneteket.

Kancellárka, neked hány hónapi próbálkozás után jött össze? Láttam, hogy nagyon el voltál keseredve, amikor a barátnőd beelőzött. Én hasonlóan jártam, ráadasul két barátnőm is hamarabb fogant.

Mit tudtok az ovulációs tesztekről? Érdemes vele foglalkozni? Na és hőmérőzni? Érdekelne a legtutibb módszer a peteérés kiszámítására. Azt mondják, hogy az első 24 órában kell együtt lenni.

Angie
Vendég

Tündi, te már jobban vagy? Láttam néhány elkeseredett sorodat? Régóta próbálkoztok?
Vendég

Szia Angie!

Üdv itt! Ide mindenki írhat, valaki bizton válaszol, olykaor megvigasztal, néha helyretesz, ez benne van a pakliban. Érezd jól magad.
Egy hónap nem sok, ha elfogadsz egy tanácsot, akkor nem projektelsz, hanem natúr éltek, és majd jön a bébi. Persze minél többet huncutkodtok, annál nagyobb a hatásfok, meg annál inkább szoros kapocs alakul ki köztetek, és ez a része vitathatalanul kellemesKép

Junko!

Grat a házhoz, meg a nagy tervekhez. Ha nincsenek tervek, nics mit megvalósítani. Mi is aláírtuk az adásvételit. Most már írhatom. Dunakeszire költözünk panelbé. Most lehet csodálkozni, nekünk ár-érték, és egyéb megfontolásokból ez jött be, és hát nem volt időnk lacafacázni. Remélem jó lesz. Költözés necces, én lehet, hogy a kórházból már oda megyek haza, de nem ez a terv. Most nagyon heppik vagyunk, annak ellenére hogy igencsak eladósodunk, de majd lesz valahogy.

Dóri!

Plíz írj, így nem tudok neked madártejcit szállítmányozni, ha eksön vanKép

Juca

tjuca

Évi, bocs, a lányod is írhat, de jobb lenne, ha te írnálKép vagy a párod

Juca

tjuca

Tündi
Ne haragudj,a napközbeni levelem Angie-nek akartam címezni,elég értelmetlennek tünhetett,neked elöbb írtam.De köszi hogy válaszoltál,de ilyenekkel nem okoskodtam volna,csak eltévesztettem a nevet,mert eddig csak neked írtam.Bocs.
anyec

Angie
A 12.46-os levelem neked ment!szia.
anyec

SZiasztok lányok!
Ma reggel jött ki rajtam igazán a bánat amikor egyedül maradtam itthon. Tegnap nehéz volt elmondanom a negatív erdményt a páromnak,. Nem akarta mutatni,de láttam, hogy könnybe lábadt a szeme és értetlenül meredt maga elé. Nem tudtam megvigasztalni csak annyit mondtam, hogy ne félj nem adom fel. Most estére egy fárasztó értekezletes nap után már lehiggadva tisztábban látom a világot csak azt nem tudom, hogy lesz nekünk kicsibabánk. Félek megélni mégegy negatív erdményt. Egyre nehzebben mondom azt, hogy nem sikerült. Bocsi hogy ennyit írtam magamról.

Kispocisok
Hogy teszenek lenni? Nics hányinger rosszközérzet?

Mátra
Adj időt magadnak. Nagy felelősség az esküvő mégha sok embertnek nem holtodiglan-holtomiglan. Ha úgy érzed, hogy várni szeretnél adj idöt magadnk. Nagy nekirugaszkodás a ház vásárlás is és az életünk összekötése is még önmagukban is, nemhogy egszerre. Tégy úgy, ahogy a kicsi szíved diktálja és nem lesz baj.
Junko
Nem lakunk messze egymástól csak a szomszéd városban vagyok Fót citybe.O).
Egyébként köszönöm a vigasztaló szavakat, amik igazából jól jöttek.Kép Nélkületek még nehezebb lenne.
cinca

Sziasztok!

Köszi, hogy izgultok értem, de még egyben vagyunkKép CTG szerint még a héten nem lesz semmi... Még azok a kis jósló fájáskáim is elmúltak, sehol semmi. Mondjuk még van is egy kis ideje élvezni a pocakot belülről, de én már akkor is nagyon váromKép Férjecském megígérte, hogy mindenképpen tájékoztat benneteket az eseményekről, de ha gondoljátok, szívesen megírom valakinek sms-ben, ha indulunk, és majd az illető értesíti a többieket, de senkit nem szeretnék ezzel terhelniKép

Üdvözlöm az újonnan csatlakozókat is, itt jó helyen vagytok!Kép

Most csak ennyire futja, mindenkitől bocs!

Évi
38+1

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Évi77Kép
Ha olvasol: Neked is voltak/vannak menzis görcsölgetéseid? Én ma délután kicsit kivoltam, feküdnöm kellett, mert olyan volt, mintha meg akarna jönni. Egy kis derékfájással megspékelve Kép Szinte folyamatosan görcsölgetett. Aztán kb. 1 óra múlva jobb lett és csökkent. De még mindig nem tuti. Neked is volt ilyened?
Mi holnap megünk 4D UH-ra. Olyan kíváncsi vagyok, milyen lehet Laura! Most már szépen látnunk kell mindenét Kép
Hát, Neked aztán már tényleg meg vannak számlálva a napjaid Kép Nagyon izgulok értetek!

KancellárkaKép
Gratulálok a picihez! Nagyon jó hír ez! Kép

DudduKép
Még mindig semmi tünet, igaz? Ne is keresd, minden terhesség más és más. És tessék hordani azt a gátyót, ha úgy kényelmes! Max. vegyél fölé egy lezserebb felsőt és akkor nem látszik, hogy kismama gatya Kép

DinaKép
Tündériek ezek a kiskutyák! Annyira imádom őket én is! Kép

JucaKép
Most már jobban vagy? Minden OK?

TündiKép
Az a legfontosabb, hogy lélekben azért ne add fel. Vannak rosszabb periódusok, vannak jobbak. És ha nem koncentrálsz rá a témára, sokkal jobb. De maradj itt velünk mert igenis szüksége van Rád itt mindenkinek! (hú, de önző vagyok Kép)
Szóval csak azt szeretném mondani, hogy igen, foglalkozz magaddal, amennyit csak bírsz és engedd el a cicafarkát Kép Lelkileg is meg fogsz könnyebbülni. Kép

Puszi

Unique
34+6
Atyaég... mindjárt finish... Kép

KépKép
unique

Évi!
Írtam mail-t!

Unique!
Azért csak ne legyen még finish egy darabig, jó?
Tünet nem sok, annyi, hogy nem igazán megy a hason alvás, mert nagyon érzékenyek a dolgok mellmagasságban. Kép Meg elég lusta vagyok és ma délután olyan éhség tört rám, hogy azt hittem, rosszul leszek, ha nem eszem.
De ez lehet, hogy csak a "téli raktározás" miatt van.. Kép

Syry!
Sajnálom. Kép De azért ne törj nagyon össze! Még korai lenne! Hajrá a köv. hónapért! Kép

Újak!
Üdv. itt! Kép Idővel majd csak képbe kerültök.
És biztos, hogy sok kérdésre választ kaphattok! Kép

Cinca!
Annnyira sajnálom! Kép Most marha nehéz, gondolom.
De erős csajszi vagy és a párod is nagyon szeretné! Ezek a legfontosabb dolgok! Kép Kép Kép Kép

Lányok!
Egyszerűen képtelen vagyok figyelmesen végigolvasni a mai napi termést, ezért bocsássatok meg, ha nem válaszolok mindenre. Azért remélem, a táblából nem hagyok ki semmi változást...
Köszi a gatyótanácsokat, ma már muszáj volt felvennem laza felsővel, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy a pénteki UH után nem bajlódom tovább a takargatással. Nem fogjuk híresztelni, de ha kiderül, hát kiderül... Kép

Eszter!
Csak nem ugyanonnan kapunk hírlevelet? Most akartam Tündinek beollózni u.ezt az idézetet! Kép Kép Kép Kép
Akkor így duplán érvényes! Kép
Ebbe a stúdióba járok egyébként jógázni (eddig 2x voltam Kép), csak nem te is?

Puszi: réka
Vendég

Sziasztok!

Tündi!
Már olyan sok szép dolgot írtak Neked a lányok!
Én is csak hasonlókat tudnék...
Kitartás továbbra is!És már telnek a napok...(ha Neked lassan is)

Syry!
Sajnálom. Kép

Cinca!
Nagyon nehéz lehet Mindkettőtöknek ismételten átélni a csalódást...
Ha már ilyen igazságtalan az Élet, meg kell Neki mutatni, hogy nem adod fel!

Eszter!
Köszike!Kép

Juca!
Jól olvasom, hogy meg van az új lakás?Gratula!Legyen sok örömötök benne!Kép

Mátra!
Holnap/ma orvos?Várunk a hírekkel!

Dina!
Jóóók a kutyus képek!Kép Imáádom!

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Kép
Kép
Vendég

Angie!

Hogy mióta próbálkozunk az összetett kicsit nálunk. Gyakorlatilag szeptember vége óta, de már sokkal előbb szerettem volna, csak egy éven keresztül folyamatosan p3-makat és gyulladásokat mutatott ki a citológiám és addig nem akartam elkezdeni, az orvos sem ajánlotta, aztán valahogy csodák csodájára elmúlt és p1 lett az eredményem. De hihetetlen nehéz volt hónapról hónapra újra és újra azt hallani, hogy ez még mindig nem jó. És valószínű ezért volt nehéz elfogadni a "beelőzést" is, de azon hamar túltettem magam, köszönhetően itt a lányoknak, még mindig nem tudok elég hálásnak lenni nekik.

Aztán pont ezek után a következő hónapban elkezdtem hőmérőzni és lh tesztelni. Mondjuk nekem egyik sem jött be, mert a hőmérőzésnél épp akkor betegedtem meg, mikor a pé lett volna így csalóka eredmény lett, az lh tesztet meg elfelejtettem pont azon a két napon, de mivel apukával nem felejtettem el összebújni, most itt van a pocakomban a kis utód Kép

Juca!
Azért a panelben is van élet, csak néhány hátulütőjéhez hozzá kell szokni, de a tietek és a kis jövevényeteké. Amúgy valószínűleg majd mi is így leszünk a költözéssel, hogy ha minden rendben lesz épp az utolsó hónapban fogunk költözni.

Cinca!
Nagyon sajnálom, és remélem hogy nem kell többet azon gondolkodnod, hogy hogyan mondjad meg a párodnak, hogy megint nem sikerült.

Unique! Köszönöm.

Duddu!
Terhesgatyára fel! Kép

Amúgy semmi különösebb tünetem nincs, kicsit többet járok pisilni, de még a cickóim sem nőnek (pedig a párom már nagyon várja Kép). Ja és ma reggel sikeresen elaludtam, elfelejtettem felhúzni az órát Kép

Üdv: Niki

kancellárka

Jó reggelt lányok!

Felétek is ilyen csúnya borongós idő van mint itt? Kép Annyira nem szeretem az ilyet.
Most nincs nagy kedvem semmihez, majd később még írok.

Pusza mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Hello Midnenki!

Tegnap nagyon hirtelen haza kellett húznom, ezért nem tudtam elbúcsuzni tőletek.

Juca és Anyec, köszönöm a jó tanácsokat. Nem is tudom, miért görcsölök ennyit. Biztos, mert már annyira akarom a babát, és ha a koromra gondolok, megijedek. De nem akarok ezzel foglalkozni. Ez nehéz lesz.
Egyébként mi is most adtuk el a panel lakásunkat, és áprilistól kezdjük az építkezést. Apósom épitési vállalkozó, és ő csinálja, így kevesebb lesz a gond. Szerencsére olyan vevőt találtunk, akitől visszabérelhetjük, és lakhatunk tovább a lakásban a ház elkészültéig. Isteni szerencse! Bárcsak lennék ilyen szerencsés baba téren is.

Kancellárka, sok boldogságot kívánok a pocakos időszakodra. Azt mondják, fontos ilyenkor a kiegyensúlyozott, nyugis életmód.

Örülök Nektek!
Vendég

Juca!

Semmi gond nincs a panellal. Ha én emeletes házaba költöznék, akkor inkább a panelt választanám, mint a sajnos sokszor kevésbé megbízható hipergyorsan, itt-ott anyagot mellőzött, társasházba. Természetesen van kivétel, de elég sok negatív példát láttam már erre sajnos. ÉS akkor Barátság út? Kép Tök jó. Ha a lakótelepen látsz egy csavargó pulit, az a tesómé. Kép
Ja és az eladósodás ismerős, kicsit gyomoridegem is van tőle.

Dina!
Köszi a képeket, telibe találtad, mi foglalkoztat engem mostanában. Mivel sürgősen el kell döntenem Kép milyen kutyánk lesz, tegnap megvettem a Régi magyar kutyák könyvet és vadul olvasni kezdtem. Még csak a kuvasznál tartok, de nagyon jó kis olvasmány. Azt hiszem mégis nekünk vizslánk vagy erdélyi kopónk lesz, ugyanis jó volna ha a kutya nem harapná majd ketté a vendégeket. Kép
Aztán meg lesz talán egy kis keverék, nagyon várom, vagy egy butuska angol szetter, mert az volt nekem régen. És még órák hosszat tudnám ezt a témát ecsetelni...

Évi!
Várjuk az infókat, sztem az egész fórum izgatottan várja a kis Dórát.

Cinca!
Na még egy földi, nem is tudtam, hogy fóti vagy. Biztos tudnánk keresni egy-két közös ismerőst.
Talán pihenjetek egy kicsit és aztán folytassátok az inszemet. De folytatni kell, amíg a célt el nem éritek. Nagyon kedves a férjed. Nem is tudhatjuk őket mennyire megviseli ez az egész. Mi legalább kedvünkre kicsacsoghatjuk magunkat, de ők...

Angi!

Szia köztünk. Ne maradj soká. Kép
Úgy értem babátlan.

MA reggel megnéztem a Micimackó és a Zelefántot. Szerintetek bőgtem rajta? Kép

J.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt!

Üdv az újaknak!

Remélem minden pocakos és pocaklakó jól érzi magát és nem bántanak titeket a frontok, időjárási viszontagságok.

Tegnap telefonáltak állásügyben és közöltélk, hogy túl jó vagyok és nekik nem kell 3 diplomás. Érdekes lesz, mert pénteken találkozom egy társaságban a hölggyel és kíváncsi vagyok szemtől-szemben hogy fog viseklkedni. De azért nem adom fel.

Sysry sajnálom nagyon. De új hónap, új lehetőség!!!!

Cinca remélem már jobban vagy

Angie én használom az LH tesztet, meg sokan mások is itt. Nekem stimmel ahogy kimutatja mert mindig meg is érzem a pici szúrást. Célszerű utána annyit együtt lenni, amennyit csak tudtok...

Ja, azt álmodtam, hogy p5 lett az eredményem...

Remélem nem így lesz.

Puszi mindenkinek.
mátra

Duddu
(és Brill) köszi a vígaszt. most tényleg nem vagyok elkeseredve, mert a múlt héten a doki bíztatott, hogy nem kell még aggódni. amikor elbúcsúztunk a vizsgálat után, még kacsintott is. tudom, apróság, de minden bíztatás jól esik ilyenkor az embernek. Amúgy minden menzikor valahogy új remény ébred bennem. Talán most, ebben a hónapban sikerül... Az az igazság, hogy a párom sokkal nehezebben viseli ezeket a napokat. De most hogy voltunk dokinál, kicsit megnyugodott.
Duddu
Új kocsi hogy funkcionál? Egy ismerős szerint (aki autószerelő) a Honda a legtutibb kocsi.
Munkahelyeden tudják már a "más állapotod"?
syry

Kép

Kép
syrynx

Mátra
Mikor mész dokihoz? Meddig vagy ma netközelben?
Sajna a mai nap nem jó du. mert közbejött, hogy valószinű maradnom kell. Már előre fáradt vagyok. Tegnap is maradnom kellett, akkor lehet hogy ma is, holnap pedig elnökségi ülésünk lesz. Kész káosz! De majd legközelebb. Remélem akkor már egy kicsit jobb passzban leszel. Kép
De ugye már most is jobban vagy? Az álmokkal meg nem kell foglalkozni, sokszor hazudnak!!!

Pusza

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Unique!

Semmi pánik, gratulálok, jósló fájásaid vannakKép Ettől persze még akár túl is hordhatod Laurát, nem jelenti azt, hogy záros határidőn belül szülsz. Nekem is voltak, de elmúltakKép Semmi jele nincs, hogy a művésznőKép kikívánkozna. Mondjuk ma ne is jöjjön, ha lehet, mert iszonyat szédülökKép Biztos a hülye idő.

Réka!

Nekem írtál? Én nem kaptam semmitKép Mikor kapsz a táblamestertől babát?Kép

Mátra!

A doktorbácsi semmi rosszat nem fog mondani. Tudod, az álmok nem válnak valóra, ha elmeséljük őket.

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi79!

Kép Én is gratulálok neked! Remélem minden úgy alakult, ahogy azt terveztétek, nagyon jók a képek szépek vagytok! Minden jót és sok boldogságot nektek, aztán majd egy kicsit hosszabb beszámolóval is várlak ám.

kancellárka

Évi79 Kép
Gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek az elkövetkezendő jó pár hosszú és szép évben! Kép Legyetek boldogok együtt nagyon sokáig!
Megnéztem a képeket, nagyon jók. És ilyen hamar kész lettek a műtermi képek is, ez kész csoda. Szerencsétek volt az idővel is ha jól emlékszem. Remélem, hogy minden úgy zajlott le ahogy a kicsi szíved kívánta.
CSatlakozva Kancellárkához később bővebb beszámolót is kérünk. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Évi!

Gratulálok az ifjú párnak, és nagyon sok boldogságot kívánok! A képek szenzációsak, igazán szépek vagytok! És az a csokor... Nagyon tetszik. A ruhád is csini, és annyira összeillő pár vagytok! Nagyon sok boldog évet kívánok nektek együtt!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

sziasztok csak beugrottam.

evi79.Gratulalok.sok sok boldogsagot kivanok,bar ez gondolom most megvanKép

evi77.Gyors szulest kivanok.Milyen erzes az hogy barmelyik pillanatban szulhetsz?izgulsz?

kanci.Tiszta szivbol gratulalok a a pozitiv teszthezKép

junko.ha most kozelebb lenek hozzad bizti meginank a pertut az uj hazraKép

tundi.Nem tudokigazan semmit mondaniKépkitartas.

dudu edi lehetsz kismama nacibanKép

hat most ennyiKép

Kép
monyoka

Monyóka!

Köszi szépen, remélem úgy lesz! Nem izgulok, legalábbis egyelőre, csak várom. Minden nap úgy ébredek fel, hogy hátha ma lesz a napja, de várok türelemmel.
Te hogy vagy?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Monyó!

No és a te új konyhádra. Kép

j.
Vendég

Kedves Évi77!

Olvasom, hogy a napokban kell megérkeznie a kislányodnak. Hát ennek nagyon örülök és gratulálok, hogy ilyen ügyesen kihordtad. Hol fogsz szülni? Pesti vagy?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: