Na igen, én már könnyen "ugrálok", szerencsére nélkülözhető vagyok a kölkeimnek
Jaj és hogy vártam ezt az időszakot!
Lehet, hogy ciki, de tényleg jól esik nélkülük pár nap többször egy évben. Nagyon hiányoznak, de miután tudjuk, hogy 100%osan jó helyen vannak, és nem hiányolnak, nincs gond. Nagyon szép ez a szálloda is! Meg amit Szirom mutizott! Ez utóbbi olyan családias, tavaly Szilvásváradon voltunk hasonlóban, csak nem volt medence. Igazából nekem mindkét típus nagyon bejön, meg egyszer szeretnék olyan igazi "tanyasias", vidéki panzióba elmenni, már találtam régebben pár ilyen helyet. Persze az gyerekekkel izgibb
De hadd ne mondjam, hogy már megint a Kolpingon jár az agyam...hiába voltunk 3x már nyaralni, most Horvátországot lőttük be, de megint csábulok...annyira jó ott!
Szirom,
Igen, gondolom ő is azért javasolja! Meg asszem 3 napnál tovább nem is szabad adni! Legalábbis a Panadolra rá van írva, a Nurofenre ugyan nem, de miután az még "erősebb", gondolom azt se nagyon lehet tovább.
Kriszta

. Délután láztalanság, estére 38,9. Most kúpot kapott, az ember segített, mert estére végre hazaért szegénykém. Tegnap reggel óta kicsit hosszú volt már neki is, nekünk is (ma fél órára tudott hazaugrani). De a kúp csak 37,4-ig vitte le Miksa lázát, én ezért nem szeretem, mert olyan nagyon lassan látom csak a hatását. Viszont igaz, hogy talán tovább tart, mármint a hatása. Az orrából iszonyat mennyiség ürül, ez mondjuk jó, hogy kijön, de az rossz, hogy ennyi van benne. 

bacimentes lesz.Csak azt nem értem,hogy az ovinkban miért van már három csoportban bárányhimlő?Mi szerencsére már túl vagyunk rajta.