A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Jó reggelt anyukák.

And.
Köszi a bókot.
Kiváncsi vagyok én is a könyvre,majd számolj be róla.

Duda.
Köszi.Nem enged nagyobb képet,de majd még megpróbálom.

Barbi.
Ügyes ez a dédi.Kép

Davallia.
Grófnő.KépKép

Benianyu.
Örülök,hogy Dani jobban van.Reméljük nemsokára kutya baja sem lesz.Kép

Nyúlné.
Köszi.
FitnessKisnyúlKépnagyon édi.

Sisotris.
Köszi.
Gratula a fogacskához.De jó nektek.Kép

Dori.
Üdv a férjednek.Kép

Grófnő.KépKép

ancsi26

Jó reggelt!

Rókica,

az 5 szelet lazac, csokitorta, chips, fél zacskó Pom-Bar, jégkrém és még mit tudom én mivel Kép úgy együtt sikerült ezt elérni. Éjjel már nem hányt, meg most is jobban van sokkal, bár még falfehér. De lenyomtam a torkán a Dedalont, meg még 2 féle homeós bogyót, késhegynyi oldandó patikai cuccot, Így jobban van most és megmarad benn a folyadék. Hát nagyon durva, estére 37.7 lett a hője. Jó kis gyomorrontás, jó hogy nem ételmérgezés.. Kép Hát nme kívánom senkinek, szörnyű.

Ancsi Kép Férj, hát igen.. időnként elhanyagolva érzi magát, pedig nem is így van.

Kuha!
KépKép pozitúra

Jajjjj, ma 3-ra oltás. Kép
Új 4 hós lestrapálja a babákat? Van vkinek ilyen tapasztalata? Durvább, mint a 3 hós?

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Dóri!
Örülök, hogy Gergő jobban van!Kép
Nati is az új szurikat kapta, mindegyiket jól viselte!A 4hós után picit fájlalta a lábát, de borogattam neki, így nem volt vészes!
Drukkolok Vikinek!Kép
Üdv. Apának!KépKép

Zsuzsa!
Amikor még jó idő volt, ősszel, kétszer mentünk napjában sétálni. Délelőtt 10 körül és délután 2-3 körül. Most, hogy vacak idő van, a délelőtti maradt meg. De rugalmas vagyok, Nati csak a reggeli alvásához ragaszkodik itthon, aztán a kocsiban is jól elszundizik.Kép

Kuha!
Nem semmi Gergő!Kép
FodrászKépKépKép

Nyúlné!
Tejleadás: Bár 1800 pénzt fizetnek literjéért, én úgy tudom, napi 6dl lehet leadni mindenféle vizsgálat után. Ezt egy régebbi Baba-Mama magazinban olvastam.

Sis!
Nati repertoárja bővült tegnap, torkon fejelt.
Lassan veszélyességi pótlékot kérek!KépKépKép
Bírom Apa beszólásait!Kép

Benianyu!
Örülök, hogy jobban van Danibaba!Kép

And!
Könyvbéli apukaKépKép

Andi&Nati 28+2

Andi&Nati

KépKép
duda

Nyúlné!

Az anyatejleadás feltételeiről a Heim Pál Kórház honlapján lehet részletesen olvasni: http://www.heimpalkorhaz.hu/anyatej/index.htm

A napi ladható mennyiség maximuma 800 ml. Ezt itt részletezik a 3. pontban: Naponta hány ml anyatejet lehet leadni

Üdv:

Zita
pzita

Sziasztok,
Hát még nem nagyon ment le a duzzanat...nem tudom hogy mennyi idő mire kiszívja a picúr, már ha ez valóban tejelzáródás... most már két napja, hogy észrevettem.

Ma du elmegyek a körzetihez, megmutatom neki.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Davallia!
Köszi Kép

Benianyu!
Eddig nem is figyeltem, de most visszagondolva tényleg van piros cuccuk elég sok. Kép
Örülök, hogy Danigombóc kicsit jobban van!

Nyúlné!
Nyúlúrfi se semmi, Õ is sokat nőtt ám! Kép
Leon is húzza fel magát a játszószőnyeg lógó játékaiba kapaszkodva!

Sis!
De jó, hogy ilyen könnyen kijött a fogacska! Kép
Rágókát szereti, de ez nálunk semmit se jelent. Leon mindent a szájába vesz, amit megkaparint! Kép
Kivéve a gyümit, zöldséget, azt löki kifelé....

Cinka Kép

Kuha!
Gergő is igazi kis szabadulóművész Kép
Leon hason alszik, így egyenlőre ilyen problémáink nincsenek......

Ancsi Kép

Dóri!
Nem semmi, mivel össze nem etette a volt férjed Gergőt. Kép
Hát gondolom nem rakta az ablakba, amit tőled kapott.....

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Jó reggelt!

Rokica Kép Köszi, én nem is érzem magam kimerültnek, vannak holtpontok, de nem vészes. Majd csak kipihenem magam egyszer ! / nyugdíjas koromban.../

Davallia Kép Hát, én nem teszem semmikor kompba. Mindig árt a gerincének, ízületeinek, amikor már érett lenne rá, akkor már fog tudni önállóan járni. És még balesetveszélyes is, ha van egy küszöb pl., amiben elakadhat...

Gergő nálunk is ön -és közveszélyes Kép Tegnap például elkezdte simogatni Balázs arcát, mindketten nagyon élvezték, de aztán nagy sírás lett belőle, mert a simogatás marásba ment át Kép Mondtam Balázsnak, hogy Gergő még nem tudja irányítani a mozgását, összevissza hadonászik, üt-vág, és a szorítás sem akarattal van. Aztán később egy facsörgővel orrbavágta a kicsi saját magát, akkor ő ordított. Erre Balázs: " a kemény csörgőkkel meg kell tanulnod irányítani magad!" Kép Kép Kép

Szép napot!
Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Köszönöm a segítséget anyatej-ügyben!!!!!!!!Kép

Sisotris,
fogacska visszavonulót fújtKép!nem baj,ráérünkKép!
Máténak gratula a kis fogához,nagyon cuki lehet!
Rokica,
Zsuzsababa nagyon ügyesKép
Amúgy most az van tej ügyben,hogy após-doki javaslatára(aki homeosban is ott van és most volt vlmi konferencián,vagy valahol)Urtica Urens Ch helyett Déset szedek!Õ ugyanis most azt tanulta,hogy a tejserkentésre az jó,a másik inkább ellenkezőjét váltja ki(a fránya gyógyszer maffiaKép)És hát én nem tudom,hogy ennek vagy másnak köszönhető,de jön vissza a tejecském,egyenlőre....már párszor átvágott!Bár Kisnyúl most se viszi túlzásba,de mintha többet enne(?????),meglátjuk mi lesz,sírni továbbra sem sír kaja után!
Kuha,KépKépKép
Ez a Gergő mekkora rosszcsont!mintha Kisnyulat látnámKép!
Ancsi,Kép
Dori_bp,
remélem most már hamar rendbe jöttök!Kép
Duda,PZitaKépköszi nektek is az infót!
Prüntyi,
reméljük nincs nagy bajKép
Davallia,
ha apósomon és rengeteg gyerekorvoson múlik,sosem tehetnéd bele,mert árt a fejlődésnek,már ami a kúszást,mászást illeti!Midenesetre én biztos elöbb kivárom,hogy ez megtörténjen és aztán majd meglátom,mert,hogy nekünk is van!
Nyúlné és Kisnyúl20+6

Emese és MarciKépKép
nyúlné

BarbiKép
Jucc73Kép
ez nagyon aríííííííííííííííí!!!!!!!!!!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Sajna, sokáig nem tudtunk jönni, elkaptuk a hányós-fosós vírust. Kép
Tomi első betegsége és ráadásul én is elkaptam...

Napsugár
nagyon sajnálom Kép remélem minden rendben lesz Veletek! Mi van ezekkel a férfiakkal???

Havtünde
Én is azt hittem Tominak semmi baja nem lehet, már legalább a 3. problémát találták nála..
Drukkolok, hogy Zitának!!!

Dóri
Vikinek is a legjobbakat!!

Sis
Gratula Máténak a foghoz!!

Kuha
Gergő reggeli képe Kép

Nyúlné
beleborzongtam Kisnyúl balesetébe, egyik rémálmomat írtad le. Azóta még jobban vigyázok.
A képek fantasztikusak Kép, látszik, hogy már minden rendben. Az urtica Désből milyen higítás kell? Szedem a CH 5-t, de sok változást nem veszek észre, pedig jó lenne egy kicsit több tejci, a betegség miatt 2 napig nem ettem.

Davallia
Panda a kiságyban Kép

And
Nekünk is vacipőnk van, ha minden igaz csütörtökön végre lekerül, Tomit úgy tűnt nem zavarja.

Roki
Ezennel mi is jelentkeznénk a talira, persze csak ha még beférünk.

Thomasanne és Tomi ( 5 hónap+2 nap )

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat Kép Máté reggel hét óta most aludt el kb negyedórája, ringattam, játszottunk, egyszervolt.hu-t néztünk, tornáztunk, meg minden, igazából nem is tudom, hogy a Chamomillán, vagy a hatásos figyelemelterelésen múlik-e, hogy nem sír.
Tegnap annyira édes volt, most egyből alvás után mentünk sétálni, végig ébren volt, dumált, gügyögött, vigyorgott rám nagyokat, az autókat meg már messziről kiszúrja, igazi pasi Kép Azt hiszem, ezentúl mindig így viszem, hadd szokja a külvilágot.

Rókica Kép
Apa is lustaságból nem fésülködött Kép De most így járt, és ráadásul minden hajmosásnál rápirítok, hogy tegyen rá balzsamot is, mert így talán helyrejön.
Rasztát lehet gyönyörűen ápolni egyébként, több ismerősömnek van, és egyik sem büdös KépKép
Tejszagelvonás nálunk hál'istennek bejött.
Máté is kapirgál mindent, amin minta van, vagy nincs, kissé idegőrlő egy idő után, de hát ez van Kép

Nyúlné,
Cinka igazat szólt, de szerintem, ha nem az anyatejállomásnak adja le, hanem ismerősnek mondjuk, akkor a bizalom is elegendő. Erre van pl. az Eszterlánc alapítvány.

Kuha Kép
Kicsit környezetkímélőbben, kérlek! Ott van előtted a számítógép, nyiss egy Notepad-et, vagy Wordöt, vagy valamit, és nem kell papírt használnod! Kép
Gergő igazi tornaművészbajnok Kép

Dóri,
Örülök, hogy Gergő jobban van. Nem lehet ez egy esetleges allergiás reakció a lazaccal szemben? Lehet, hogy a nagyobb mennyiség kihozza.

Új 4 hós oltásra azt mondta a dokinénink, hogy borogassam a lábát, és lehet, hogy láza lesz, de csak egy icipicit volt nyűgös estére Máté, azt hiszem, inkább a napi stressztől, mint a szuri mellékhatásaként.
Ja, és azzal a lábával nem rugizott aznap Kép

Duda, Kép
Az semmi, Máté úgy orronkapott ma, hogy azt hittem, bezöldülök, és elered a vérem.

Davallia!
Mi kaptunk egy használt bébikompot, úgy vágtam hátra a sufniba, hogy csak úgy nyekkent. Mindenhol azt olvastam, hogy árt, és magam is így gondolom.

Thomasanne,
Rota vírus? Azt hallottam, igen veszélyes a babákra, tuti kiszáradás, emiatt szinte mindig muszáj kórházba menni vele Kép
Jobbulást Tominak és neked!

Pusztok

Sisotris és Máté
18+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok, próbálok visszaolvasni, remélem sikerül. Nem nagyon van időm másra csak a fiamra !!!
Most levitte sétálni nagypapi ezért tudok kicsit olvasni. Én is mennék talira, ha nem zavarok.
Bármikor jó!
Időpontot ha majd meglesz akkor az emailcímemre küldjétek el, hátha nem látom a babaneten csikken@t-email.hu
Kérdés: gondolodott már valaki a következő babáról, hogy mikor szeretne? Mert én már decemberben el szeretném kezdeni a projektet és nem tudom érdemes e elkezdenem gyogyit szedni. Eddig nem szedtem még meg se jött, pedig már csak 1* 2* szopizik Rolika.
Puszi: Kriszti és Roli KépKép

KépKép
Kép
csikken

Thomasanne!

Küldj emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra és átküldöm neked az infót.

Most már annyian emlegettétek ezt a vírust, hogy kezdek aggódni... csak ne kapjuk el. A hátam közepébe se kell...

Beszéltem Annamamival telefonon, minden rendben van velük, csak mivel család többi tagja beteg, és ő nem akarja elkapni, ezért Marcival anyukájánál maradtak tovább mint tervezte, de azt mondja nagyon élvezi és jó dolguk van, csak internet nincs. Mindenkit üdvözölnek, és amint lehet, jelentkezik ő is.

Ma nagyon hatékony voltam...: Hatkor keltem Zsuzsával együtt. Hétkor bőgtem egy jót, mert David eltörte a kedvenc bögrémet, amit ráadásul a nagyszüleimtől kaptam még gyerekkoromban, és nem is mondta, csak mikor már kerestem. Akkor aludtam Zsuzsával egy kicsit. Utána beugrottunk szembe a gyerekorvosi rendelőbe, hogy adjanak időpontot szemészhez hogy nézze meg Zsuzsa szemét mert még mindig könnyezik/váladékozik. Hálistennek rendes volt a nő, és soron kívül becsúsztatott minket, pedig csak időpontot kérni mentünk. Doki bácsi felírt egy újabb cseppet, de elmondta (többedszerre), hogy csak akkor ér valamit, ha előtte jól kinyomkodom ujjal a könnycsatornájából a trutyit, és úgy csöppentek bele. Ezután elmetróztunk az OEP-hez GYEDet intézni, hát horror volt, még a nyomtatvány kiadáshoz is sorszámot kellett húzni, de aztán rendes volt a nyomtatványos ablakban a nő és kiadta nekem soron kívül a GYEDes nyomtatványokat. Aztán menekültünk onnan, mentünk a munkahelyemre, hogy nem intéznék-e nekem a GYEDet is. Mivel azt mondta nekem az ügyintéző nő, hogy ahhoz hogy ő postán intézze, ott kéne hagynom az eredeti anyakönyvijét, inkább csak a munkáltatói részt töltettem ki vele, mondván hogy inkább bemegyek bemutatni személyesen, de én ki nem adom a kezemből az anyakönyvijét. Akkor kiderül hogy nem működik a rendszerük, úgyhogy még a munkáltatói papírokért is vissza kell menni majd... Aztán mentünk a piacra bevásárolni (meg lángost enni), a gyógyszertárban már csak megfordultam (a szó szoros értelmében) mert annyian voltak hogy menekültem a másik irányba.

Most kint alszik a folyosón a kocsijában.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csikken:

Küldtem neked emailt.

Ha nem menstruálsz még, akkor nagyon kevés az esélye annak hogy teherbe essél. Előfordulhat, hogy már az első peteérés alkalmával teherbe esel (ami ugye az első menstruáció előtt két héttel van). Hogy elkezdd-e szedni a gyógyszert attól függ, bevállalod-e azt a rizikót, hogy már az első mensi előtt teherbe esel, különben megvárhatod az első menstruációt, és csak aztán kezded szedni a gyógyszert. Ha ez így érthető volt.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Szijjasztok lányok!

...hát jó rég jártam erre,s asszem van akivel még nem is "taliztam".
Megpróbálok benézni mostmár mindennap.

Hogy vagytok?
Mi már óriásiak vagyunk,mint egy 1 éves Kép)
Nagyon édesek a babák...visszaolvasni is megpróbálok Kép

Ma zöldborsó főzeléket ettünk,remélem nem lesz pocifájás.
most hirtelen ennyi,jövök majd Kép)
Teszek fel egy mostani képet:

Kép

KépKép
christinbaba

Sziasztok!

Tegnap megvolt Lilivel a barátnőzés, nagyon jól sikerült!

Visszaolvastam, hát elég drámai dolgokról írtatok!

Tünde Kép, Viki Kép!
Remélem nem lesz semmi baj azokkal a vesécskékkel!
Jó, hogy Gergő már jobban van!

Én a gyerekem hányásától nem undorodom.
De a kutyasz@r! FÚÚÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJJ!!!!
És most egyszerre olvad ki az egész téli termés KépKépKép!

Jucc Kép!
Nem semmi lelkierő adatott Neked! Kép Ez biztos, hogy nem sokan csinálták volna utánad!

Kuha Kép, Tünde Kép!
Nekem is olyan vasalóm van!

Babák gyönyörűségesek!

Most itt van a húgom csütörtökig, cincogunk, mint az egerek!

Ayse

ayse

Csikken,
Rolika csudaszép! Gyere, amilyen sűrűn csak tudsz! Kép

Róki,
bögre Kép
Ügyintézés ismerős :I Hál istennek nekünk apukám könyvelője intézi majd, lévén a családi cégbe vagyok bejelentve.

Christinbaba,
Krisztián tényleg óriási Kép És milyen jóképű!

Ayse,
qtyaszar KépKépKép
Húgozás király dolog, mi is szoktunk hétvégenként, úgy kapkod Máté után, mintha valami mézesbödön lenne Kép

Pusz

Sis

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sisotris köszönjük!
Nekünk még nincsen barátnőnk....várjuk a jelentkezőket Kép

Rokica,ti hol laktok?

puszi

KépKép
christinbaba

Sziasztok!

Ma is voltunk sétálni a napsütésben. Kép És megyünk egy kicsit délután is, Benit elhozzuk az oviból.
Kép

Kuha,
Gergő nagyon édes, ahogy kidugja a lábait a rácson Kép

Dóri,
Gergő jobban van? Nem semmit mennyiséget evett össze. Volt férj Kép Kép Kép
Oltás rendben ment? Újat vagy a régit kapja Viki? Dani a régit, de a betegség miatt tolva van a 4 hónapos.

Ancsi, Duda, Barbi
Kép Köszi

Csikken,
Roli nagyon helyes fiú. Kép

Christinbaba
Tényleg óriási a bébi, mint egy egyéves! Kép

Ayse,
Jó cincogást!
Kutyaszar. Kép Kép Kép Tényleg most olvad ki az egész téli termés. Kép

Benianyu

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Christin:

Újpesten.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csikken!
Rolika nagyon helyes fiú! Kép

Cristinababa!
Krisztián milyen sokat nőtt! Pedig eddig se volt kicsi Kép Nagyon helyes! Kép
Most hány kiló?

Én is rakok fel friss képeket.
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbapapa nagyon jó fej ;-)
Mi 9 kilósak vagyunk,de viszont hosszú is:74cm Kép)
Mondjuk én is magas vagyok,meg apa is Kép

Rokica köszi Kép

Benianyu,nagyon édesen alszik a kis drága Kép)

a 17be senki nem lakik?(véletlenül) Kép

pusszi

KépKép
christinbaba

Nincs energiám visszaolvasni, csak átfutottam, kezdek kifáradni. Éjjel ötször-hatszor ébredtünk, azt hiszem, jön a fogacska, mert nagy nappali sirások és kéztömködés is van.
Kicsit elegem van már, hogy apa elutazik, akkor egyedül vagyok Julcsival, aztán megjön, akkor meg mindig összeszed valami kórságot és őt is ápolni kell. Németországból influenzásan jött meg, most meg, India után, küzd az elemekkel, leginkább a vécén, szegény. Igazán férfiasan viseli - vagyis nagyon szarul. Persze, sajnálom, csak már magamat is, mert rajta kivül nincs senki, aki kicsit felszabadithat a mindennapos tennivalók alól. Valószinűleg azért vagyok fáradt, mert sok a baba mellett a munka, nap közben, ha van idő és este 8 után, kifulladásig. Én marha, elvállaltam még egy munkát, pedig elsőre visszautasitottam, de rábeszéltekKép
Na nem panaszkodom többet, lehet, hogy holnapra már el is száll a rosszkedvem.

Andi, a sétaidőpontokat azért kiszúrtamKép Mi épp igy megyünk, korábban jó időben kétszer voltunk, amióta hideg van, csak délelőtt, 10-fél 11 körül. Mikor menjünk a Margitszigetre? Mit szólnál a péntek délelőtthöz? Többiek, Róki, And, és még aki jönne?

KépKép

KépKép
majola

Szia Christinbaba.
Mi még nem taliztunk,nemrég vagyok itt.Nagyon édi a babád.Kép

Képzeljétek lányok Melike ma délelőtt MEGFORDULT A HASÁRA!!!!Olyan édes,azóta lelkesen gyakorolja.Nagyon büszke vagyok rá,de gondolom ezzel mindenki igy van.Kép

ancsi26

Küldtem sms-t Megannak. Azt válaszolta, hogy jól vannak, de nem jön egy ideig ne keressük Kép.

Ayse

ayse

sziasztok!

megjöttünk az oltásból. Viki kis hős volt, csak a szúrás alatt sírt, után amár mosolygott is. Kép Remélem később sem lesz gond vele.

Gergő is kigyógyult. Hát tényleg nem tette az ablakba a volt férjem, amit kapott. Kép Mindegy, kigyógyult, és holnap megy is suliba. Kép

Később még jövök és visszaolvasok mi újság.

Dóri&Viki 18+3
Vendég

Sziasztok!Kép

Rajtunk valami átok ül.Kép Épp hogy kilábaltunk az egyik betegségből, már jött is a következő.Kép Most a köhögés mellé Gergőnek a füle is begyulladt.Kép Bubus is köhög.Kép

Próbálok visszaolvasni.

Melikének gratula a megforduláshoz.Kép

Zsóf+Bubus+Gergő

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!
Ancsi még tényleg nem "taliztunk"...de majd ezekután ;-)
Gratulálok az átforduláshoz Kép
Majola fel a fejjel...bár mondani könnyű Kép

A betegeknek jobbulást kívánok.

Göndörzsóf ez rám is vonatkozik,ill. tuti én is elvagyok átkozva.nekem is mindig van valami bajom.Sosem voltam ennyit beteg,mint az utóbbi időben.Gyógyszerekre költöttük az összes pénzünk Kép

puszi

KépKép
christinbaba

Barbi, Benianyu, Christin, Csikken!
Babák nagyon helyesek! KépKépKép

Visszaolvastam, megnéztem a képeket.
Oltás előtt méreckedés is volt, 6600 g és 67 centi a lányom, jó hosszú. Kis formás. Kép

Dóri& Viki 18+3
Vendég

Sis!Kép

Hát én nem tudom. Lehet, hogy allergiás is rá, bár állítólag már ettek máskor is lazacot, és senki másnak nem volt baja tőle. Ezért külön visszahívott, lássam milyen aggódó!! Aztán ki tudja, az irgalmatlan mennyiség mit hoz ki egy 8 évesből..

Ayse!
Kutyaszar. KépKép Érdekes csak más kutyaszar irritál, a mi kutyáinkét összeszedem kislapáttal simán. Mondjuk babakocsizás alatt időnként takarítatlan kertek előtt elhaladva, főleg, ha a jószágot szép nagytermettel áldotta meg a jóisten hááát, fel fordul a gyomrom rendesen Kép, olyankor jól belehúzunk Vikivel. Kép
Vendég

Sziasztok,
Rókica megkaptam a mailt, és mi ha nem leszünk betegek (és NEM LESZÜNK) akkor megyünk a talira. Benianyu, Barbapapa, Sis köszi Rolika nevében a dicséretet, reméljük találunk valami feleségjelöltet mi is a babatalin Kép
Én is a lábai előtt heverek Kép
Nyúlné, annyira sajnálom, kisnyulat. Én nagyon félek ezektől a dolgoktól. Tényleg elég para mama lettem, pl. (de nem kinevetni) tegnap a dunaparton sétáltam és folyamatossan attól fétem hogy belecsúszunk a Dunába. Tény, hogy kb 2 méteres kis földszakasz volt ahol lehetett menni...
Na meg minden ilyentől...
Már szerintem csak csütörtökön vagy pénteken írok nektek, pusza :Kriszti+RoliKép

KépKép
Kép
csikken

Sziasztok!

Babák szépek!

Majola,
együttérzek a férjeddel! Én tavaly Egyiptom után 1 hónapig küzdöttem az elemekkel. Kép
Természetesen Veled azért jobban együttérzek! Kép

Itt GYőrben kutya meleg volt. Legalábbis Zita a séta alatt a nyelvét kidugta, hiába próbáltam a cumit, azt kilőte, és kidugta a nyelvét. Kép/Kép

Tünde&Zita 5hó-2
Vendég

Sziasztok!

Sis
Igen Rota vírus volt, de már kilábaltunk belőle. Féltem én is a kiszáradástól, így Tomit óránként cicire tettem, nézett szegény bambán, "Anya hányingerem van, nem érted?" Kép
Kapirgálás dettó! A kézfejem olyan mintha veszett macskákkal verekedtem volna.

Benianyu
Bocsánat az előbbiekben lemaradt, jobbulást Daninak!!!!!!!! Édesen szundizik! Kép

Christinbaba
Ezek a méretek....... Kép

Csikken
Roli nagyon helyes!

Barbapapa
A puci popsis kép nagyon huncut!

Ancsi
Gratula Melinak, az én fiam egy lustább verzió, még csak oldalra forog.

Göndörzsóf
Jobbulást a fiúknak!!

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Sziasztok,
Édesek a babák!

Na ma voltam a körzetimnél, és megtapogatta a csomót, két-három helyen megnyomkodta, kérdezte fáj-e mondtam, hogy hááát érzem..., azt mondta, hogy szerinte is tejpangás és szerencse, hogy nem gyulladt be, és mivel szoptatok, soron kívül beutalt az UH-ra,kb. 1/2 órát vártam, mire sorra kerültem az uh-ra nem volt csomó, sehol! Kép jól kinyomkodta a doki, ezek szerint.Kép Így az uh-on azt láttuk csak, hogy ott tágabbak voltak a járatok...Kép Én nem mertem így megnyomkodni, mert féltem, hogy megsértek valamilyen szövetet.
DE, minden jó, ha vége jó! Kicsit még érzékeny ott a mellem, de már nyugodtabb vagyok!
Köszi a szurkolásokat!

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Cijjasztok!

...hát igen Thomasanne tényleg óriási,dehát nem tudok vele mit csinálni ;-)
Tápszert már csak reggel és este kap pedig Kép

Mikor lesz a tali?s hol?

puszi

puszika

KépKép
christinbaba

Lányok tudnátok segiteni?
Melikének már nem nagyon kell a cici napközben.
Ráteszem aztán 2-3perc múlva kiköpi,de utánna meg nyűgös mert gondolom éhes.Megint ráteszem,de vagy kiköpi vagy be sem veszi.
Akinek még szopizik a babája,de már mást is kap mellé leirná nekem a napi menüjét?
Köszi.

ancsi26

bekukkKép

Eszti ma 3x megfordult hasról hátra, és a már a másodiknál kihúzta a kezét is, és magasra emelt fejjel vigyorgott büszkén!!!KépKépKépKép
és végre nekem mutatott először valamit, és nem az apjánakKép ja, és vendégségbenKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok:

Christin,

A tali nálam lesz. Kép Újpesten. Kép Küldjél nekem emailt a rokica kukac yahoo pont com-ra és elküldöm neked az infót.

Majola:

Maximálisan megértelek, én is úgy érzem, kicsit túlvállaltam magam és már csak azt lesem, mikor tudok elszabadulni egy kis vakációra... azon morfondírozom, le kéne menni Anyukám nyaralójába a Balatonhoz 1-2 napra Zsuzsával, és semmit de semmit nem intézni az alatt a két nap alatt. Az a baj, hogy egyedül nem merek, Anyuval meg nem tudunk egyeztetni, hogy mindketten ugyanabban az időpontban ráérjünk. :-/

Csatolok egy képet Zsuzsáról az új ágyában, amit szégyenletes módon azóta nem sikerült jobban/szebben megcsinálnom mint mikor idekerült, de remélem ezt elnézitek.

Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Eszti elaludt, ilyen sem volt még. azért nem örülök annyira, mert gondolom pont akkor fog felébredni, amikor én lefekszem.

Prüntyi! milyenek az éjszakák? sikerült már valamennyit pihenned?

Jó, hogy megkerestétek Annamamit és MeganntKép

Majola! én annyira szívesen mennék a margit szigetreKép sajna a péntek nem jó, mert jön az asztalos, még a tavaly ősszel elmaradtakat pótolja... karácsonyig csak kész lesz...

annyira ég a pofámKépa keresztanyámékkal apu tartja a kapcsolatot, az ő testvére, ez így alakult, még ünnepekkor sem szoktunk találkozni. elég fura család vagyunk... lényeg, hogy a tesóm beszélt a lányával, hogy mikor jönnek már meglátogatni az Esztit, és mondták, hogy majd, ha meghívjuk őket. én meg ezer éve mondom apámnak, hogy hívjuk meg őket, meg hogy majd én meghívom, ő meg mindig, hogy majd ő elintézi, meg még ne, stb. szóval most én égek, és tök jogosanKép ilyenkor midig verem a fejemet a falba, hogy miért hagyom apámra a dolgokatKép

Thomasanne! de jó, hogy rólatok már lekerül a cipő! és nektek is éjjel-nappal kellett hordani? és Tominak is kipirult egy-két helyen a kis lába?
ez a hányós-fosós vírus nem lehet egy leányálomKép

babák gyönyörűekKép
Leon Popót nem is merem Esztinek megmutatni, még jó, hogy már ágyban van!Kép

nem tudom, mikortól lehet ültetni a gyerkőcöket, de én bátrabb leszek (eddig nem engedtem semmit és apára is rászóltam), mert ma az ujjamat odaadtam az Esztinek és kb fél percig tartotta, húzta az egész felső testét fel (hanyatt fekvésben, kb 2-3 cm-re az ágytól), tiszta hasizomból, és amikor felhúztam, rohadtul vigyorgottKép

és ma vendégségben voltunk, és nagyon jól éreztem/-tük magamat/-unkatKép úgyhogy jó a kedvem és most gyorsan megyek lefeküdni, amíg lehet

and, eszter 20 hetes

KépKép
KépKép
and

Sziasztok! Kép Kép Kép

Prüntyi,
Én is örülök, hogy jobban vagy! Kép

And,
Nagy-nagy gratula Esztinek a forgolódáshoz! Kép

Ancsi,
Nektek is gratula a forgáshoz! Kép

Barbi,
Jók a képek! Meztelenül is és beöltözve is Kép.

Christin,
köszi Kép

Majola,
Apának jobbulást! Neked kitartást! Julcsinak pedig kevés szenvedést a fogacskákhoz! Kép

Ayse
Megann. Kép Remélem, visszatalál! Bírtam! De ez az ő döntése.

Göndörzsóf,
Jobbulást a fiúknak! Remélem, hamar túl lesztek rajta!

Dóri,
Köszi Kép
Viki tényleg nagyon arányos a méretei alapján.

Thomasanne,
Köszi Kép

Benianyu

benianyu

And,
Köszönöm kérdésed, de még sűrűn kelünk, most úgy tűnik jönnek a felső fogai,már már beállt, hogy 2x kel fel éjszaka, de tegnap megint óránként felsírt.
Most úgy látom, hogy a napirendje az lett, hogy 7 körül kel fel, aztán 8-9 körül szopizik, ha tud visszaalszik max. 1/2 órára, majd felkelünk játszunk, és a 11-12 körüli kaja után tud aludni 1-1,5 órát, ha ekkor nem alszik el, akkor ez az alvás kitolódik 2 óra körülre, majd ha tud, akkor még du 5-6 között valamikor szundizik 10-30 percet, majd este1/2 8-8 körül fürdés és 9 körül lesz hulla fáradt, ekkor elalszik első ízben (segítséggel persze), majd 11-éjfél közt ébred egyszer, majd 2 körül 5 körül és 7 felé ébredés. A szopikat nem írom, mert nem igazán megy időre még...egyéb kajcit de. és du. kap valamikor két szopi közt, még nem kaja helyett, mert csak pár kanállal eszik!

Ancsi,
Szerintem próbálkozz még, hátha csak valami baja volt a tejeddel...gondolok itt olyanra, hogy megjött, vagy gyógyszert szedtél, vagy olyan kaját ettél, ami kicsit megváltoztatta az anyatej minőségét, vagy csak olyan anyag került a cicidre, ami neki nem ízlett (tusfürdő, krém...nem tudom)
Nem emlékszem milyen idős a babád, de ha hajlamos az allergiára és végképp elutasítja a cicid, akkor szerintem próbálkozz meg HA-s tápszerrel, mert 6 hónapos korig nem javasolnak más kaját a babának, és ha nem lenne fogunk,akkor én is ezt tenném!
Én egyenlőre csak almát adok neki rendszeressen, a többi csak kóstolás szinten megy. Bár most hogy van megint ilyen betegségroham, meg hogy beállt a cicim, 3 napig csak szopizott, tápit sem kapott (csak estére adok nek, ha elfogadja, hogy kicsit többet aludjon első körben).

Sajna ennyit tudok csak javasolni! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Lili:

A Tudor az, aki mindent tud, a Vidor, aki mindig vidám, a Kukába meg mindent beledobnak...

Feldobok egy képet Andrisról, ami ma készült...

Kép

meg egyet magamról (egy kis hülyeségért nem kell a szomszédba mennem Kép)

Kép

ayse

Ayse Kép Kép Kép
Lili Kép
Andris nagyon édibédi.
Megann nem részletezte, miért nem jön? én is sajnálom. Kép

Döglöttbékapóz:
Kép
Vendég

Köszönjük a jókívánságokat, sajnos Gergőbe nehéz a gyógyszereket belediktálni.

Davallia!Kép

A bébikomp tényleg nem jó, inkább ne használjátok!Kép

Nyúlné!Kép

Kicsit későn reagálok, de nem lehet, hogy rosszul mérték Kisnyulat? Nekünk Gergővel volt olyan, hogy hét hónaposan azt hittük, fogyott tíz dekát, aztán legközelebb másfél kilóval volt több, úgyhogy vszg elmérték. Nálunk a védőnő mániája, hogy a textilpelust lelógatja a mérlegről, én azóta mindig felteszem, mert tuti azért mér hülyeséget.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

hát, megint csak bekukk, de nem lehet nem írni.

ZitaKépKépKépKép annyira bírom, ahogy alszik! ha Eszti csinálna ilyeneket, én egész éjjel fognám a hasamat a röhögéstől az ágya mellettKép

AyseKép
addig nem öregszünk, amíg van humorunkKép remélemKép
Lili sem fog megöregedniKépKép

Ancsi! bocsesz, lemaradt, hogy gratula a forgáshoz!!
ma ugye vendégségben voltunk, és a többi baba mind nagyobb volt. nem értették az anyukák, miért örülök annyira, amikor mostantól sokkal nehezebb lesz ay öltöztetés, pelenkázás, stbKép de hát, én is csak egy anya vagyok, aki büszke a lányára, és vele együtt örülKép

najóéjtKép

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Benianyu,
jaaajjj, de gyönyörű Dani! És mennyire hasonlítotok hárman egymásra! Kép

Barbi,
fiúk remekül néznek ki ! Kép

Christin,
te jó ég!!! Máté 72 cm a 6900g-jához!!! Nemá, hogy óriás mutáns nyámnyila lesz a fiamból! KépKép

Majola,
tarts ki, meglátod, olyan hamar vége lesz, mint ahogy elkezdődött!
Ancsi,

Melikének gratulálunk! Kép

Ayse,
csak nincs baj Megannékkal... Kép
Andrisnak vadító szempillái vannak!
Lili... eheheheeehehee KépKépKép

Dóri,
ügyik vagytok!

Göndörzsóf,
vuduzlak titeket innen messziről, hátha lehull az átok! Kép

Csikken,
Roli így biztos könnyebben talál majd feleséget, nagyon szexi KépKépKépKép

Havtünde,
kutyameleg KépKép
Zita alvópozíciója eszméletlen Kép

Thomasanne,
örülök, hogy jobban vagytok. Kép Ettől az egytől félek, utálok hányni, még a mellhártyagyulladást is lábon hordtam ki tavalyelőtt, csak hányni ne kelljen...

Prüntyi,
ügyi dokid van! Kép

Ancsi,
várj még a hozzátápival szerintem! Máté is ezt csinálja, öt-hét perceket szopik, nyűgizik, böfög, játszunk, megint nyügi, megint ráteszem, eszik, nem kell, stb.. Cicimben van tej pedig, de ő csak reggel és este hajlandó normálisan enni. Nálatok nem lehet, hogy ez a helyzet? Vagy a foga jön esetleg? Vagy ahogy Prüntyi írta, mensi van a dologban?

And,
Esztinek graaaat! Kép
Apukád meg olyan, mint az enyém... Nem szólna, hogy valami nem úgy megy, mint ahogy az ember várná... :I Magyarul kuka...

Pusztok

Sisotris és Máté
18+6

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

KépKépKépKépKép

Mindig akkor jövök, mikor senki nem ír Kép

Megyek is aludni!

Jó éjszakát! Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hát ez de aranyos!!!!

Nem látszott, amit írtam, ezért el akartam küldeni még1x, erre a babanet:

Ehhez a beszélgetéshez ön már küldött egy hozzászólást:

* az elmúlt két percben lett elküldve
* ön küldte el
* a korábban küldöttel azonos

Valószínüleg kétszer kattintott a gombra.

Folytatáshoz ide kattintson.

Milyen rendesek, amikor meg kilómétereket ír az ember, nem szólna ám, ááá, dehogy KépKépKépKép

Na tényleg eldugulok!

Pásztok!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Jucc!
Tegnap lemaradt, de most eszembe jutott, hogy én is megemeljem előtted a kalapom. Szerintem 10-ből 8 nőnek nem lett volna ennyi lelkieereje.
Minden elismerésem a Tiéd!Kép

Kuha!
Gergő reggeli fotója nagyon aranyos!Kép

Sis!
Gratula Máté autóleskelődős sétájához!Kép
Hát szó se róla, Neked is van egy stílusod, az biztos!KépKépKép

Thomasanne!
Jobbulást a kis Tominak!

Rókica!
Kedvenc bögréd!KépZsuzsa szemeKép ÜgyintézésKép
Viszont Zsuzsa baba egészen elégedettnek tűnik a nagyágyban!Kép

Ayse!
Jó cincogást Nektek!Kép Én Édesanyámmal teszem u.ezt.Kép
Én is sajnálom Megannt Kép, de ahogy Benianyu írta, ez az Õ döntése.
De szerintem azért még csak "visszakanyarodik" majd ehhez a klassz csapathoz!Kép

Andris biztosan az igazak álmát alussza, annnnnnnnnnnnnyira helyes!KépKép
Liliszáj!KépKép
Ayse! Ha nem kell a szomszédba menned, akkor TE itt laksz????KépKépKép

Csikken, Christinbaba! Üdv. Nektek!Kép
Nagyon helyesek a Kisfiaitok!Kép

Benianyu!
De jó, hogy jobban vagytok!Kép DANI NAGYON-NAGYON ÉDES!KépKép

Barbi!
Leon halálian aranyos így pucéronKépKép. Eszti baba ezt meg ne lássa!Kép

Majola!
Kitartás! Mindjárt itt a tavasz!Kép Párodnak jobbulást!

Dóri!
Gratula a gyerekekhez, meg a volt férj lecseszéséhez!Kép

Ancsi, And!
Gratula Melinek és Esztinek a forgáshoz!Kép

Göndörzsóf!
Jobbulást a Fiúknak!

Prüntyi!
Örülök, hogy rendbejöttél!Kép
Tünde baba nem időre szopizása miatt szerintem ne izgulj, tudják Õk, hogy mennyire van szükségük. Különben Réka napirendje is hasonló!

Tünde!
Kisbékád nagyon cuki!Kép

Szép álmokat Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: