Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat

Máté reggel hét óta most aludt el kb negyedórája, ringattam, játszottunk, egyszervolt.hu-t néztünk, tornáztunk, meg minden, igazából nem is tudom, hogy a Chamomillán, vagy a hatásos figyelemelterelésen múlik-e, hogy nem sír.
Tegnap annyira édes volt, most egyből alvás után mentünk sétálni, végig ébren volt, dumált, gügyögött, vigyorgott rám nagyokat, az autókat meg már messziről kiszúrja, igazi pasi

Azt hiszem, ezentúl mindig így viszem, hadd szokja a külvilágot.
Rókica
Apa is lustaságból nem fésülködött

De most így járt, és ráadásul minden hajmosásnál rápirítok, hogy tegyen rá balzsamot is, mert így talán helyrejön.
Rasztát lehet gyönyörűen ápolni egyébként, több ismerősömnek van, és egyik sem büdös

Tejszagelvonás nálunk hál'istennek bejött.
Máté is kapirgál mindent, amin minta van, vagy nincs, kissé idegőrlő egy idő után, de hát ez van
Nyúlné,
Cinka igazat szólt, de szerintem, ha nem az anyatejállomásnak adja le, hanem ismerősnek mondjuk, akkor a bizalom is elegendő. Erre van pl. az Eszterlánc alapítvány.
Kuha
Kicsit környezetkímélőbben, kérlek! Ott van előtted a számítógép, nyiss egy Notepad-et, vagy Wordöt, vagy valamit, és nem kell papírt használnod!
Gergő igazi tornaművészbajnok
Dóri,
Örülök, hogy Gergő jobban van. Nem lehet ez egy esetleges allergiás reakció a lazaccal szemben? Lehet, hogy a nagyobb mennyiség kihozza.
Új 4 hós oltásra azt mondta a dokinénink, hogy borogassam a lábát, és lehet, hogy láza lesz, de csak egy icipicit volt nyűgös estére Máté, azt hiszem, inkább a napi stressztől, mint a szuri mellékhatásaként.
Ja, és azzal a lábával nem rugizott aznap
Duda,
Az semmi, Máté úgy orronkapott ma, hogy azt hittem, bezöldülök, és elered a vérem.
Davallia!
Mi kaptunk egy használt bébikompot, úgy vágtam hátra a sufniba, hogy csak úgy nyekkent. Mindenhol azt olvastam, hogy árt, és magam is így gondolom.
Thomasanne,
Rota vírus? Azt hallottam, igen veszélyes a babákra, tuti kiszáradás, emiatt szinte mindig muszáj kórházba menni vele
Jobbulást Tominak és neked!
Pusztok
Sisotris és Máté
18+6