A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Ági279!
Szívesen segítek, bár ha nem tudsz angolul, lehet, hogy nehéz lesz vezetni, bár azért meg lehet próbálni.
Most megnéztem, rögtön az elején kér egy e-mail-címet. Küldj nekem egy mail-t és holnap megpróbállak regisztrálni. Kép

Csibe!
Pontosan mennyi idősek vagytok? A 6 hét kicsit kevésnek tűnik... Kép
És esetleg szülés dátumot mondtak? És már mehetsz védőnénihez? Tovább is van, kérdjem még?? Kép Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Köszi a drukkot!Kép
Gondoltam, hogy nem lesz érthető a dolog, de hát velem ez történik .Kép
Sűrű időszak elé néztek!Megtalálni a megfelelő autót, a tökéletes házat...

Tündi!
Köszi a képfeltöltést!Amilyen lassú a bnet, jó kis elfoglaltság lehetett!Kép

Dido!
Köszi!
Tényleg nem kellene agyalnod, főleg, olyanokon, hogy nem lehet baba KépHétfőn már kapsz válaszokat a kérdéseidre.
Anyukádnál, meg biztos feltöltődsz majd!Kép

Cinca!
Holnapra Kép
Kérlek, ne add fel már előre!
Nem tudom, emlékszel-e arra, amit nekem írtál?Főleg az utolsó 2 szóra...Kép

Csibe!
Gratula!Kép

Mátra???

Puszó Mindenkinek!
BrillKép

Kép
brill

Brill! Hát még ezek után milyen sűrű lesz:

Egy új élet naplója:
2006.02.21. kedd Itt vagyok!
Anya tegnap tudomást szerzett végre arról, hogy itt vagyok, nagyon örülhetett, mert egész este simogatta a pocakját és beszélt hozzám. De apának még nem mondta el. Nem tudom mi az, de valami szülinapot emlegetett. Este viszont nagyon rosszul aludt, és reggelre nem bírta tovább, elárulta apunak is, hogy én már velük vagyok. A kezdeti kételkedés után apa nagyon büszke lehetett magára, nagyon megölelte anyát és ez még nekem is jól esett.
Akkor mi most már egy kisebb család vagyunk?!

kancellárka

Sziasztok, jó reggelt!

Tegnap este annyit írtam, és egyszerűen nem tudtam felrakni Kép Kép
Szóval állás. Tegnap még nem született döntés. Nem szóltak. Kép
Segítség kérések Kép
1. Hol lehet a neten olyan színházi műsort találni, ahol minden egy helyen van, és még jegyet is lehet rendelni?
2. Azt hiszem megbolondultam. Komolyan. Én már a páromnak sem merem mondani. Tegnap ugyanis megint kiakadt és jól összemorgott a baba miatt, hogy én milyen görcsösen akarom.
Szóval a lényeg. Hietetlenül szurkál a pocim. Aztán meg olyan, mintha mozogna a méhem. Ilyet még soha nem éreztem, de a dokimtól sem merem megkérdezni. Lehet, hogy ez a túlzott magamra figyelés? Bár megígértem, hogy ebben a hónapban nem akarom görcsösen. De azt tudom, hogy 7. napon is volt PÉ-m. meg a 14. is.
Aztán nektek azt is meg gyónom, hogy nem mentem el a dokihoz, amikor kellett volna... Mivel nem akarom görcsösen a babát (Kép ) arra gondoltam, ha ott van és megint megkínoz nem fog neki tetszeni. ...
Még jó, hogy van ismerősöm a Lipóton. Ugyen néha majd bejön valaki?
Na erről ennyit.

Cinca fel a fejjel. Minden rendben lesz. Rendben kell, hogy legyen. Tudod a kínai tesztek meg... hát ők annyian vannak, hogy inkább a II is I csík. A biztonság kedvéért. Na de komolyan előtted van Duddu példája is. SIKERÜLNI FOG csak NE ADD FEL!!!

Dido
Jó pihenést otthon, és jó feltöltődést a mamádnál.
Kép

Duddu!
Te! Kikapsz. Hát persze, hogy ott van(nak)!!!!!!!

Csibe!
Nagyon ügyesek vagytok! Hatalmas gratula! Mikor is érkezik pontosan? Suliban minden rendben?

Brill!
Csak ügyesen!

Na azt hiszem, már nincs is több hely.Kép
Vagyok ma majdnem teljesen, úgyhogy gyakran jövök.
Ígérem rövidebben és normálisabban.
mátra

Jó reggelt!

Csibe Kép
Hatalmas gratula a kis 140/min-es dobogó szivecskéhez.

Cinca Kép
Szerintem sem kell bízni a kínai dolgokban, pláne ha ekkora tétje van. Kép

Dido Kép
Jó feltöltődést kívánok anyudnál! Kép

Kancellárka Kép ?????
Mit akar jelenteni ez a kis leirat???????????

Majd még jövök ma! Kép

Pusza mindenkinek!

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Azt hogy Duddunak dolga lesz a táblával Kép
Mondtam én hogy nem fogok lekerülni az aljára ;)

kancellárka

KancellárkaKépKépKépKép
Ez nagyon jó hír most reggelről! Akkor nektek is gratulálhatok? Dokihoz mikor mész? Hát ez csudi jó! Egyébként az előbb néztem a tábla után, és ma vagytok a 30 cn-en. Ebből már gyanítottam hogy miért írsz ilyeneket! Kép Nagyon örülök, és Üdv. a babások között és boldok hátralévő kb. 8 hónapot!!!! Kép Tüneteid vannak már?

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Köszi Kép

Hát két két csíkos teszt után már nincs okom kétellkedni.
Tünetek: 3-4 napja egyszerűen megéreztem no meg a teszt, amúgy semmi.
Dokihoz jövő héten tervezem menni. De mivel épp most vagyok dokiváltóban, ezért össze kell szednem az erőmet hozzá.

kancellárka

Kancellárka!

Nagyon - nagyon- nagyon gratulálok!!!!!
Probléma mentes 8 hónapot kívánok nektek is és egy egészséges kisfiút/ kislányt. Mit szeretnétek?
Kép
mátra

Mátra!
Köszönöm. Hogy mit szeretnénk, egy egészséges kislányt vagy kisfiút Kép Bár a párom most éppen lánypárti de nála mindig változik.

kancellárka

Niki!

KépKépKépKépKépKépKép!!!

(...még anyósék "elött" sikerült!Kép)

Puszó Mindenkinek!
Szép napot!
BrillKép

Kép
brill

Brill! Pusszantás, most te jössz ám!
Na ja anyósék! Szép lesz náluk pocakosodni. És ha maradunk a kiszemelt háznál és a baba is úgy gondolja akkor pont a szülés várható ideje előtt fogunk költözni elvileg. Kép

kancellárka

Niki!

Szívből gratulálok a két csíkodhoz! Nagyon boldog 8 hónapot kívánok!
Nagyon szépen írtad le, hogy babát vársz, teljesen el vagyok érzékenyülveKép

Csibe!

Neked is nagy-nagy gratula jár a szívhanghoz! Annyira megható hallgatni, nem?

Cinca!

Hányra mész vérvételre? Csak hogy tudjam, mikor kell extrán drukkolni. Mit jelent az, hogy inkább negatív? Volt rajta valami kis halvány csíkféle? Egyébként nekem is nagyon halvány volt az inszem utáni 14. napon, de ott volt. A vérvétel majd biztosat mond, szorítok!!!

Brill!

Nektek is nagyon drukkolok, először szép tüszőcskéket kívánok nektek, utána szép kis embriókat, és 9 hónap múlva visító apróságokat a kezedbe!Kép

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok, jó reggelt!

Kancellárka!! Kép Kép Nagyon-nagyon gratulálok, és boldog babásodást kívánok!! Kép

Didio Kép Kép Megértelek nagyon, rossz érzés a bizonytalanság, hogy lehet-e babánk vagy nem, és az első pár hónap után természetes ez a hullámvölgy. Gondolj arra, hogy Te már tudod, tudsz teherbe esni, és ez meg is fog történni hamarosan!! Kép Szurkolok nagyon!! Kép
És a válasz a kérdésedre: a hiszteroszkópia méhtükrözést jelent, arra jó, hogy kiderítse, van-e odabent mióma, polip, vagy bármi rendellenesség, ami esetleg a vérzészavarokat okozhatja.

Csibe Kép Gratulála a dobogáshoz!! Kép Kép

Cinca Kép Még ne add fel, amíg meg nem jön, muszáj hinni benne, hogy sikerül!!! Kép Szurkolok nagyon!! Kép

MÁtra Kép Az mindig jó a mai világban, ha van az embernek ismerőse a Lipóton Kép Kép , és persze meg is látogatunk, Kép, de ne aggódj, még nem őrültél meg, vagy mindnyájan megőrültünk, de ha jól sejtem, mindannyiunk folymatosan figyeli magát és felfedez mindenféle újdonságot, pociszurkálást, mozgást, bármit Kép Kép Szurkolunk továbbra is!! Kép Kép

Tündi Kép Remélem jobb már a kedved, bár sok vigasztalót nemigen tudok mondani, én sem vagyok most optimizmusom csúcsán, soknak tűnik az a pár hónap, amit a küret miatt ki kell hagynom Kép De nagyon örülnék, ha újra megtalálnád a pozitív Tündit Kép Kép

Duddu Kép Örülök, hogy kezdesz lenyugodni, és majd ha látod a szívecskéjét, biztos még jobban elhiszed már Kép Nekem olyasmi lesz, mint Tündinek, legalábbis neki mintha hiszteroszpia és laparoszkópia lett volna, nekem ez utóbbi helyett küret lesz, amivel csak az a gond, hogy olyan, mint egy művi befejezés, lekaparják a nyálkahártyát, elküldik szövettanra, és 6-8 hét, mire megjön, majd gondolom három teljes ciklust be kell várni, míg rendeződik a dolog,és emiatt nagyon nek szeretném. Úgy döntöttem, elmegyek megint a dokimhoz, mert megjött (ma 3. cn, írd be légyszi, köszi!), jóval korábban, és emiatt nem tudom, hogy ebbena ciklusban meg tudjuk-e csinélni a műtétet, ha nem, akkor viszont felesleges védekeznünk, hátha.

Junko Kép KÖszi a vigasztalást, bár azt is megértem,hogy nehezen vagy pozitív, de majdcsak beköltöznek a babáink Kép

Réka
korek

Kancellárka és Pöttöm Babája!!!
Gratulálok!!!! Itt szipogok a szépeséges leveleden!! :o))) Vigyázzatok magatokra!!

Többieknek a tábla tetején hasonlókat kívánok!!

Cinóca,
Ne búsulj!! Mi volt a vérvételen!!? Szoríííítok mint az örült!! Volt egy haloványka csík a teszteden?!!! Ha igen akkor én már tudom az eredményt :o))

Csibe!
Gratula neked is a kis "dobogóshoz" csodálatos érzés hallani, na meg látni!!

Lányok köszönöm a drukkokat!! Nagyon jól esett remélem odabent már megy az eszeveszett nagy osztódás, beágyazódás!! Olyan jó lenne.
Kicsit elbizonytalanodtam a Kaálival kapcsolatban, vagyis most nagyon nyugodt vagyok, bár lehet hogy ez csak azért van mert közeledek a ciklus végéhez és igen bízok benne. A párom azt mondja hogy menjünk el, mert biztos ami biztos alapon, viszont a múltkor amikor bent voltam a SOTEn akkor a dokim olyan rendes volt, közölte a továbbiakat. Ha most nem sikerál akkor a köv hónapban még irányírott együttlét. Majd 1 hónap pihi, közben csinál egy HSGt, meg szükséges vizsgálatokat az inszemhez. Bár hajlok arra hogy elmenjek, már csak a párom miatt is. Szerintetek?

puszó
Kivi
kivi2

Niki!

Gratulálok a bébihez. Kép
CSibe!

Gratulálok neked is a kis "dobogóhoz". Kép

Korek-Réka!
Reméljük a legjobbakat. Nagyon szorítok nektek egyébként.

j.
Vendég

Brill,
hanyadik ciklusnapon vagy? Növezd a tüszőcskéidet ezerrel!!!

Kivi

Táblatetején lévőknek extra drukkkkk!!
kivi2

Kivi!

Milyen egyforma a szókincsünk. Kép
Szerintem ha a dokidnál is elkezdődnek vizsgálódások még ne menj a Kaáliba. ÉS nem utolsó sorban hátha egyálalán semmi viszgálatra nem lesz szükség.

Cinóca!
Bocsi, kifelejtettelek, nagyon várlak a hírekkel.

j.
Vendég

Kanci!
Nagggyon-nagggyon GRATULÁLOK!!
Azért kicsit meglepődtél? Vagy ennyire biztos voltál benne? Nagyon szép, amit írtál! Kép

Mátra! (pontokba szedve, ahogy te is írtad)
1. Színház- és minden egyéb program a www.port.hu -n. Ott rendelni nem tudsz, de általában ott van mindig az aktuális színház honlapjának címe!
2. Egy kicsit talán tényleg jó lenne lazulnod. Már csak a saját nyugalmad érdekében is. Persze azt is tökéletesen megértem, hogy ez marha nehéz! Azért naggyon-naggyon drukkolok! És nem lesz abból gond, hogy nem mentél el a dokihoz?

KoRéka!
Azért, ha jól érzem, már jobban vagy lelkileg! Kép
Nehéz ügy ez a küret, elhiszem, hogy nem hiányzik az életedből... Küldök sok-sok erőt Neked!

Kivi!
Micsoda nyugalom árad belőled. Szerintem ez legyen a legnagyobb gondod, hogy olyan nyugodt vagy, hogy nem rohansz azonnal másik dokihoz! Kép Kép
Ha jól értem a Kaáli kihagyásával csak annyit vesztetek akkor, hogy a párodat nem vizsgálják meg? Amúgy fontos, hogy közösen hozzátok a döntést! Kép
De úgyis zajlik odabennt az élet és történnek a dolog, úgy ahogy kell! Kép

Puszi:
réka
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Köszönöm mindenkinek! Azért a dokit még megvárom, remélem jövő héten el fogok tudni menni.

Duddu! Hát persze hogy azért meglepődtem Kép De elég jól be szoktak jönni a megérzéseim Kép

kancellárka

De fura... Kép

kancellárka

Kencellárka!

Nagy nagy grat a kis manódhoz!

Neked is megy a zebra:-)
Egyre több a babásunk ez nagyon jó! Brill tényleg mindent bele! Cinca, Mátra, és csipet csapat, hajrá!!!
Kép

Juca

tjuca

Duddu!
Köszi, megnéztem már csak időpont egyeztetés kell.
A kérdésedre válaszolva, de biztos baj lesz, de most rossz vagyok és kezd totálisan elegem lenni, hogy egy vadidegen fehérköpenyes pasi szabja meg, hogy mikor élejek szexuális életet, mit egyek, hogy vegyem a levegőt és ne lépjek a sarkamra. Már közelebbi viszonyban van velem, mint a párom.
Jók az Aloés cuccok, nem fáj olyan nagyon, most egy kicsit - ha van baba, ha nincs- szeretném a természetes életemet élni, és egy színház kiválasztásánál nem azt nézni, hogy holnap kell-e menni, lehetünk - e együtt utána, vagy hazaérünk-e, vagy esetleg alhatunk Pesten.
Reggel a drágám azt mondta a telefonba, hogy gyógyulj már meg szívem, aztán szülj nekem két szép gyereket. Elegem van belőle is, az orvosokból is, a rákból is, magamból is, a sok tizenéves cigánylányból, akik potyogtatják a kölyköket. Nem vagyok magam alatt, csak iszonyatosan dühös vagyok. Mert visszavet a munkámban, az életemben, a kapcsolataimban. Lehet, hogy önző vagyok. Már amennyire a normáklis élet utáni vágy önzésnek számít.
Ja lemondtam az esküvőt. Nem lesz addig, amíg nem leszek terhes, vagy nem lesz legalább remény arra, hogy két évnél tovább élek.
Anyósom őrjöng, a párom tudomásul vette, anyám meg örül. Persze mindenhol hülyének néztek.
Na ez van.
Bocsánat, hogy kitörtem, de másnak nem mondhatom el, csak nektek az érzéseimet.

Kivi adhatnál egy kicsit a nyugalmadból Kép
mátra

Sziasztok!

Kancellárka!!!!
Juhéééééééééééééééééééééé!!!! Ugye többen is mondták, hogy a 2006-os év túl pocakos ahhoz, hogy ne sikerüljön??? KépKépKépKépKépKép
Kép
Nagyon-nagyon-nagyon nagy gratulációm Nektek!!! Problémamentes hónapokat kívánok!!!!! Apa is örült, igaz? (Egy kérdés: jól emléxem, hogy győri vagy?) Egyébként igen, innentől kezdve egy kisebb család vagytok, aztán nemsokára egy kicsit nagyobb család lesztek... Én még beszélni is szoktam Mazsolához. Kép

Cinca!
Mikorra kellene, hogy megjöjjön? (Illetve, nem kellene Kép).
Küldök egy kis pozitív energiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egyébként tényleg nem szabad a kínai dolgokban megbízni, főleg ilyen esetekben!
Kép

Kivi!
Neked is megy a drukk, hogy jól sikerüljön a "csata"!Kép++++++++++++++++++

KorekRéka!
KépKépKép

Csibe!
Gratulálok a szívhanghoz, 140-es az tökéletes! Nemsokára a kezedben tarthatod a kicsi babádat!!!KépKépKép Mikorra vagy kiírva?
Ja, és ezt találtam Neked: (remélem, nem bajKép)
"Babánk elképesztő ütemben fejlődik, ekkor már 2-3 mm-es nagyságú. A szívcső már elkezdett pulzálni, 80-90-szer húzódik össze percenként. A pulzálás - amely jó ultrahang készülékkel már kimutatható - még a tizedik hétig frekvenciájában növekedni fog, 180-190 percenkénti értékig, majd fokozatosan csökken a megszületésig. Beindul a szikkeringés, amely a vérkeringés elődje. Elindul az arc fejlődése is, a fej oldalán két kopoltyúív látható. Az embrió teste már szinte teljesen kiegyenesedett, a velőcső elkezd zárulni. A hét végére záródik az elülső neuroporus, amelyből majd az agyvelő fejlődik ki. 4-14 szelvényre (somita) tagolódik az embrió, ekkor már 3,5-4 mm-es. A hét vége felé felismerhető a hasi görbülés."

Mohácska!
Szerintem én még nem üdvözöltelek, de akkor pótolom: SZIJJJJA! Szóval a baba-dologról annyit, hogy nem értem, hogy a férjed miért nem akar testvérkét. Ki is jelentette kerek-perec? Mindenesetre az tuti, hogy egy nőnek akkor nem lesz gyereke, ha ő nem akarja... Kép Tehát mindent bele, női praktikákat elő és akkor jöhet a tesó! Kép

Duddu!
Mikor mész dokihoZ???

Nálunk a helyzet a következő:
Tegnap voltunk doktorbácsinál, és talán emlékeztek, hogy legutóbb nagyon megijedtem, mert 3000-ről 2000-es lett a méhnyak. Na, az most maradt is úgy, szerencsére, meg a sok pihenésnek köszönhetően, és a méhszáj is teljesen zárt. Kép A vizeletemmel és a vérnyomásommal is minden oké, ezt még délelőtt mondta a védőnéni, és a súlyom is rendben: mindössze három kilót(!) híztam szeptember óta. Pirospontokat begyűjtöttem Kép, adminisztráltam.
Jutalmul most ettem meg egy nagy adag Vienettát, Mazsola is örült neki, mert ficergett közben nagyon... Kép
Ja, és tegnap megint meghallgattuk a szívhangját: nagyon-nagyon-nagyon jó érzés volt hallani, és miközben hallgattuk, egy jó nagyot bokszolt a Dopplerbe, aztán ahogy mocorogni kezdett, felgyorsult a szívverése: a doki szerint ez így van rendjén. Nagyon megnyugodam, úgy látszik, tényleg jó, ha az ember itthon van, a baba mindennél fontosabb.
Ha jól emléxem, a legutóbbi sztárfotótKép még nem mutattam, ekkor voltunk 18+6-osak. Azóta meg... ma vagyunk 22+5!

Kép

No, befejezem, mert betöltöm a képernyőt, így jár, aki lusta írni 2-3 napig!!!KépKépKép

Pusszancs mindenkinek, és Niki, Neked még egy nagy ölelés:!!!!!!!!!!

Kép
Kép
norwell

Ja, ez lemaradt: KépKépKép
Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Juca! Köszönöm! Már vártam én milyen állatot kapok, hát halat, a párom halak jegyű Kép Te valamit tudsz Kép

Mátra!
Sajnálom, és ne törődj senkivel és semmivel csak magaddal és a férjeddel esetleg. És szerintem ez nem önzőség.

Norwell! Igen győri vagyok, nemsokára átmenetileg öttevényi leszek, de remélem nem sokáig. Akartam is tőled kérdezni amúgy kardirexeset, majd ha lesz időm írnék neked, csak nem tudom a mailodat, az enyém kancellar@citromail.hu ha dobnál egy mailt, tudnék neked visszaírni. Köszi, az ölelést is Kép
Hogy örült-e apa? Elég ha azt mondom épp most hozott be egy nagy doboz multivitamin italt azzal, hogy most vigyáznunk kell az egészségemre, meg hogy nem bírta ki, hogy ne jöjjön erre Kép ?!

kancellárka

Sziasztok
Olvasgatom a leveleiteket,nagyon grat a babásoknak,akik meg várják,azoknak sok drukk!
Én is átmentem már sok mindenen,és olvastam,hogy Tündinek az endo kezelés a vége felé jár.
Tünde
Nekem 6 hónap kezelés volt,teljes nyugalom,olyan volt,mintha az elmúlt 2-3 év nem is lett volna.Iszonyatos höhullamok,nem alvás,de nyugodtság.Mikor vége lett,nekem rögtön lombikot csináltak,ha jol értem,neked ezt késlelteti a dokid?Ha így van,akkor az jo ötlet talán,mertnekem vhogy olyan volt mintha a nagy pihenésböl nem ébredt volna fel a testem.A nyh. nem lett elég vastag,nem sikerült.Szoval,jobb ha eltelik egy kis idö,1-2spontán ciklusban.Most nincs kedved semmihez,de majd minden értelmet nyer.Amugy is az endonak nagyon jo,ha nem jön meg még egy ideig,bár ezt biztos te is tudod,nekem 3 honapot mondtak akkor.Persze lehet hogy a 6 honap miatt.Te hova jártál/jársz szurira?Elötte volt laparod?Kontroll lesz a végén?Neked is nagyon meleged van?Ha félreértettem,bocs hogy ennyit írtam.
A többiektöl elnézést,csak Tündénél láttam hasonlo problémát.Üdv mindenkinek.
anyec

Anyec
Köszönöm, hogy írtál. Jól látod, nincs kedvem semmihez mostanság... Persze volt laparom novemberben, kontroll nem kell. Igen, még nem lesz semmi érdemleges történés, csak várunk és próbálkozunk majd a spontánnal, remélhetőleg lombikig nem jutunk el, de nincs kizárva egyenlőre. Pécsi vagyok, itt volt a műtétem és a kezelés is. Hőhullámaim vannak még, megint iszonyat ragyás a képem, de egyszer csak elmúlnak ezek a kórságok.
Nektek sok sikert a jövőben!
Endós fórumra nem jössz? www.endometriozis.hu csak olyanok vannak, akik endósok, mert itt szerencsére én vagyok az egyetlen. Bár most oda is alig írok...

Tündi
Vendég

Niki
Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget kívánok!!!!!!!!

Brill
Drukkolok a dolgokhoz nagyon!!!!

Rékám
Légyszi írd vissza a táblába nekem hogy kezelés alatt! Köszönöm szépen! MINDENT!!!!

Tündi
Vendég

Tündi
Köszi,majd megnézem,lehet hogy írok.Elég sok mindent tudok rola,csak lehet hogy másnak más,és jo tudni néha ki hogy éli meg.Nekem ragyáim nem voltak,de honapokig nem aludtam.Nekem sem kellett kontroll,csak azért kérdeztem,mert vhol mindig csinálnak,és néha izgulok,lehet hogy jo lett volna?Ahol injekcioztak (Pest),én Veszprém környéki vagyok,ott azt mondta a doki,hogy ilyen hosszu kezeléstöl 8-12honapra inaktívvá válik,neked mondtak vmi ilyesmit?Nekünk nem nagyon lehet spontán,mert a férjemnek (épp a lombikra elég)így fogalmaztak.A 2.sem sikerült sajnos,most majd a fagyasztottal probálkozunk.Nagyon sok sikert,és ha a pároddal minden rendben,akkor nagy az esély,mert pihent a szervezeted.Kitartás!
anyec

Tündérke!
Javítottalak! Kép És már 1 hét el is telt abból a sokból!

KoRéka!
Majd írd meg, hogy mit mondott a dokid, mert a küretre külön tartalékolom a drukkjaimat Neked! Kép

Mátra!
Teljesen érthető, hogy kivagy! Talán anyósod reakcióját is meg lehet érteni, mert már eléggé belemerültetek az előkészületekbe, nem?
Ettől függetlenül a legfontosabb, hogy te megtaláld az kiutat! De szerintem fontos, hogy ne hagyd ki a párodat! Kép

Norwell!
Ezek szerint jót tett a pihenés... Kép Ugye még maradsz egy kicsit otthon? Már 22+5, annyira hihetetlen! Nekem csak úgy vánszorognak a napok!
Csak pénteken megyek dokihoz, addig megesz a fene, de ez legyen a legnagyobb problémám...

Csak ettől a hülye felfújódástól nem férek a gatyóimba, ezért ma beruháztam egy kismami farmerre. Tiszta lelkiismeretfurdalásom volt, hogy még túl korai és hogy ennyire még nem kellene belemerülnöm. De közben azt is megkaptam már, hogy most örüljek, mert nem tart sokáig ez a 9 hónap...

Anyec!
Nagyon kedves Tőled, hogy benéztél. Persze Tündi számára főleg! Kép És nektek most mi várható? Újabb lombik, vagy kis pihenés?

réka
Vendég

Szia Duddu
A 2.lombik után vagyok,ill.még csak a 14.napján,de már a transzfer utáni 8.napon megjött,tehát a 24.napomon.Ez így történt az elsönél is,nem tudjuk miért,pénteken kell uh.-ra menni.Nem stimulált honapokban ez sosem fordul elö.Ha nem találnak ki még vmi vizsgálatot,akkor 1 honap kihagyással fagyis program-ra megyünk.Hát reménykedünk.Neked is nagyon gratulálok,hogy babás vagy.
anyec

Sziasztok Lányok!

Tud valaki segíteni anyatej ügyben?
Nagyon fontos lenne, mert az unoka tesóm kisfia szívbeteg-szívműtött. Ma délelőtt mondta az orvosa, Szegeden, hogy vissza kell térni az anyatejre. Eddig úgy volt, hogy kaphatott rendes ételt, de nem bírja szegénykém. Ez előtt is hordták az anyatejet, de ott már nincs több.
Kiskunhalastól max 100km-es körzetig. Már is mennénk érte, ha lenne, mert nincs mit adni a Dávidnak! 70/3 840 846 agi@freemail.hu
Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni!!!

Ági

Kép
Kép
Ági279

Réka
Köszi Kép Cuki lehetsz a kismamagatyóban Kép

Anyec
Persze mindenki máshoyg éli meg ezt a nyavalyát. A kontroll lapar többnyire az endó fokozatától függ, nekem csak 1-es van, ezért nem kell újabb műtét. Párom rendben van, az endót kivéve nekem van egy jobb oldali elzáródásom, így hosszabb ideig tarthat a teherbe esés, de a többi oké. Nem értem ezt a 8-12 hónap inaktív dolgot. Az utolsó szuri után 8-10 hétre menzi van, ha nem avatkozunk bele a dolgokba, a menzi pedig már lezajlott ciklus után van, tehát addigra helyreáll a hormonháztartás. Lehet, nektek is kéne pici pihenő hogy észhez térjen a szervezeted?

Tündi
Vendég

Duddu!
Nem igazán. Az előkészületek is engem terheltek volna. Õ csak tervezgetett. Nem az esküvő elmaradásától fél, hanem már attól hogy a kisfia egyedül marad. Én szeretem őt, de néha nem tudok vele zöldágra vergődeni.

Csütörtökre bejelntkeztem a dokihoz... Azt mondtam náthás voltam. Szerintem tudja, hogy a fele sem igaz Kép
mátra

Mátra!

A házasságot csak tiszta szívből lehet akarni, ha kétségeid vannak jól döntöttél. Kívánom, hogy az orvos ne nagyon harapja le a fejed, sőt még adjon egy kis haladékot!!!
Pocakszurka nem rossz jel, de én mint fő gonosz óva intelek, hogy többre értékeld, mint amennyire szabad! Drukkolok nagyon, hogy a lurkó próbálgassa a sarkokat!:-)

Juca

tjuca

Tündi
Nekem is 1-es volt,csak a szuris doki azt mondta,hogy kb.egy év után kezdöthet visszafejlödni,addig pedig semmiképp.Ettöl félek nagyon,bár lehet hogy soha nem lesz ujra,de nekem ezért is javasolták rögtön a lombikot.Csak gondolom mivel rögtön következett a stimulálás,nem spontán ciklusban,hanem ök indították,ezért lehet hogy azt sem tudja a szervezetem,hol van.De akkor ezt ök miért nem mondják?Majd pénteken igyekszem nem hagyni nyitott kérdéseket.
anyec

Juca, köszi.
Majd meglátjuk.
A házasságot én akarom, szeretném vele leélni az életem, de racionálisan gondolkodva nem tehetem ki ennek. Tudom, hogy szeret, tudom, hogy mellettem van, és gyerek nélkül is kellek, de ő fiatal még és találhat magának mást ha rosszul alakulnak a dolgok. Ha majd rendben lesznek a dolgok visszatérünk rá. Csak ne látnám a szemeit, ahogy rám néz...

Bocsánat mindenkitől, hogy most csak magammal vagyok elfoglalva...

Duddu biztos csinos lehet a kismaminadrág...
mátra

Kancellárka!
Nagy-hagy gratula.HIP-HIP HURÁÁÁÁÁÁ!

Szóval voltam ma vérvételen és sajna a 3. insem sem sikerültKép.Most egy hónapot pihizni kell és utána lehet folytatni. Be kell mennem majd az ujabb adag gyogyikat felírattatni.
Tudjátok most jön a legnehezebb apának elmondani. Kép. Az ember ilyenkor elesik, de újra feláll és megint leporolja magát és folytatja. Azért itt leszek veletek és követem izgalommal az eseményeket, mert a ti sikeretek éltet ilyenkor a legjobban. Talán egy zebra rám is rámtalál.
Ja ha 300 ft-os tesztet akarnak a patikába rátok sózni ne vegyétek meg. Már értem mért vannak milliárdan.
cinca

Cinca!
A francba! Annnyira sajnálom! Kép Pedig most már lazábban álltál hozzá... Most szabad kicsit elgyengülni, aztán pedig - ahogy te is írtad - felállni és továbbmenni! Kép Kép
Hinned kell, hogy sikerülni fog, még ha nagyon nehéz is! Kép

Mátra!
Foglalkozz csak magaddal! És szeretsd a párod!
Együtt meg fogjátok oldani! Kép

Syry, Katka!
Mensi????

Norwell!
Nagyon szép "Mazsi" fotója! A tegnapiról is kaptatok? 4D-re nem mentek?

Mátra, Tündi!
Köszi, édesek vagytok. Kép Elég vagesz a gatyó, csak marhára kiemeli az egyenlőre levegőtől teli hasamat és mivel még jóóó darabig nem szeretnénk publikussá tenni, így ez nem túl szerencsés. Valószínűleg, csak később kezdem el hordani... Kép
Vendég

Sziasztok lányok!

Először is Nikinek egy nagy-nagy gratula!!!KépKépKépKépKép
Most jöttem a dokitól, minden rendben velünk, és a kislányommal a hasamban, ha jól látta a doktor bácsiKép

Duddu

Egy kis módosítás a szülés várható időpontja: 2006 július 19.
De megbeszéltük doki bácsival, hogy tekintettel a fiammal való állapotomra, megelégszünk mi a 38. héttel. Preeclampsiás voltam, magyarul toxémiás. Nem szeretnék megint olyan állapotba kerülni. Így is nyár lesz, jó meleg.

Katka!

Mizújs?????

Puszi mindenkinekKép

Kati (17+3)
Vendég

Sziasztok!

Kancellárka!
NAGY GRATULA!!!!ÜGYESEK VAGYTOK!Kép

Rékám!
Pedig 6 hetesek vagyunk!Kép
A szülés várható időpontja:okt.12.
Épp ma voltam védőnéninél,kaptam kiskönyvetKép és némi jótanácsot!Nagyon kedvesek voltak!
Dokihoz legközelebb márc.20-án kell mennem nuha szűrésre,utána újra védőnénihez! Addig elvileg semmi!
Ha már lehet válogatni rózsaszín babát kérek!Kép
Köszike!!!Kép

Mátra!
A suliban minden ok.A főnök is nagyon rendes velem! Ajánlom is neki,mert egy rossz szó és kiíratom magam!
Lazíts!Én csak ezt tudom javasolni!!!!

Norwell!
Köszi az infót amit írtál!!!Kép
Pihenj sokat!!!

Tündi!
Olyan rossz olvasni a szomorúságod.Úgy szeretne az ember segíteni!!Sajnos benne csak idióta közhelyek fogalmazódnak meg,így csak annyit írok,hogy nagyon sokat gondolok rád!!!

Cinca!
Sajnálom Kép
Tényleg nehéz felállni,de ne add fel!!!!

Köszönjük Mindenkinek a gratulációkat!!!Kép

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Mátra!
Olvastama a leveled (a korábbit is). Akár én is írhattam volna. Teljesen kimeríti az embert, ha a környezete rágörcsöl a gyerekre. Az én párom is mondta már, hogy akkor mikor szülök neki gyereket? Addig úgy voltam vele, hogy majd összejön, ha helyre rakom magam lelkileg, hiszen jelenleg semmi problémám (egészségileg) nincs. Ettől kezdve viszont én lettem a fő rágörcsölő asszony. Most ott tartok, hogy rendeztem a gondolataim és bombázom magam pozitívnál pozitívabb sugarakkal. Ez legtöbbször bejön! Ugye? Ja, a házasság nálunk is tolódik...kivéve ha jön a baba. Elég szép?
Puszi neked! Néha az is jó, ha nem vagyunk egyedül a gondjainkkal.
manófej

Kati!
Gratulálok a kislányhoz! Kép
Akkor stimmelt a rózsaszín baba.
Mi az a toxémia? (csak röviden)

Csibe!
Rendben, beírtalak 6+0-ra, bár nem értem, hogy számolták. Mert az utsó mensid első napja óta 6 hét és 6 nap telt el és stimmel az okt. 12. is. Lehet, hogy ez a baba kora akar lenni, a méretek alapján. No mindegy, nem nekem kell okosnak lenni... Kép Kép
És cseréltem kislányra! Kép
Vendég

Rékám!
Ennyire pontosan nem mondták,hogy 6+mennyi,csak hogy betöltöttem a 6.hetet!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Cinca!
KépKépKép Pedig úgy drukkoltam...

Duddu!
Igen, egészen a szülésig itthon maradok...Kép A munkahelyemen is kérdezték, hogy visszajövök-e, de mondtam, hogy szerintem a dokibácsi nem fogja engedni. Aztán rákérdeztem tegnap, és azt mondta, hogy az, hogy nem romlott a helyzet, nagyon-nagyon jó dolog, de javulni már nem fog (mármint a cervix), úgyhogy maradjak szépen a fenekemen és pihenjek sokat.
Tegnap nem volt uh, és szerintem majd legközelebb csak a 28. hetes lesz aktuális (pedig gondolkodtam, hogy térdre vetem magam a doki előtt, hogy naaaaaaaa, légyszilégyszilégyszi KépKépKép)! Lehet, hogy jobb is, ha nem zaklatjuk Mazsolát feleslegesen, úgyis jelez most már minden nap... 4D-re nem hiszem, hogy megyünk, mert sógornőmék voltak Győrben, 12000-ért, és hááát.... a minősége nem igazán volt a legjobb, ráadásul kb. 10 perces volt az egész. Meg aztán úgysem azt fogjuk majd nézegetni, hanem az eleven bébit!
Egyébként hidd el, én is hajtanám az időt!!!Irigylem a sógornőmet (aki márc. 20-ra van kiírva, de a doki szerint nem sokáig húzza már), és csak azért, mert ha náluk megszületik a kis unokaöcsém, akkor már nem lehet semmi gond, nálam azért erre még várni kell...Úgyhogy szerintem ez teljesen oké!Kép
Te meddig akarsz dolgozni? Azért pihizz ám sokat! A gatyó csini lehet!

Mátra!
Azt gondolom, hogy a házasság két ember elhatározása, így Neked is jogod van úgy dönteni, ahogy. A párod, ha szeret, megérti és nem sürget, a babával kapcsolatban sem, hiszen ha valaki, akkor Te igazán szeretnéd!

Tündi!
Nagyon remélem, hogy azért egy kis pozitívum is jut az életedbe, nagyon-nagyon drukkolok, hogy egy kisangyal minél hamarabb észrevegye, hogy csak rá vártok!!!!!

Szép estét mindenkinek!!!

Sziasztok

Norwell+Mazsola

Kép
Kép
norwell

Ági279!

Szerintem az Anyaság/szoptatás alatti topikba tedd fel a kérésedet, ott biztosan tudnak segíteni a lányok.

Erika

U.i. Bocsi, Lányok, hogy csak úgy belekottyintottam, de olvasom a topikot elég sűrűn.
erika2004

Mátra!
Sajnálom a gondjaidat, viszont azt gondolom a párod helyett ne próbálj gondolkodni. Õ szeret téged el akar venni és kész. Ezt teszi minden bizonnyal boldoggá, nem az ha te az ő érdekében viszakozol. Baba meg reméljük-mint itt oly sokan -jönni fog. Tudom, hogy így kívülről könnyű ezt mondani, csak szeretném ha boldog lennél. Kép

Dudu!
Istenem éld át teljes intenzitással ezt az egészet, ne fogd vissza magad. Hiszen erre vártál. A te helyedben én terhesgatyában is aludnék.

Kis ház
Szóval megvettük a nagy telket kicsi házzal. Á lefoglalóztuk. A kis ház egy gyógyfürdő közelében van. Ebből vendégházat akarunk csinálni a kert hátsó részében (ami már egy másik utcára nyílik) pedig felépítjük majd a nagy családiházat. Ez a terv. Most pedig a lakásunk eladás alatt.
Szóval tökik eladósodunk, viszont lesz egy kis mellékfoglalkozás és jövedelem ha beindul a vendégház. ÉS ha majd én otthon leszek a gyerekekkel nem fogok unatkozni.

ÉS majd mindenkit szeretettel várunk. Remélem már jövő nyártól...álmodik a nyomor. Kép

Cinca!
Tudom mit érzel. Fel a fejjel.

j.
Vendég

Sziasztok!

Duddu, Norwell!
Igazából akar babát, mindíg kérdezgeti, hogy megjött-e, mi a helyzet, csak dokihoz nem akar menni. Nekem viszont elegem lett a két évből! Főleg így, hogy elég későn határoztuk el a babadolgot. Én már nem akarok babát. Már más foglalkoztat... Abba meg nem fér bele már.

Mátra!
Örülj, hogy ilyen párod van! Légy egy kicsit bátrabb! Ha feleségül akar venni így is, nosza rajta!! Hidd el, együtt könnyebb átvészelni mindent, mint egyedül! Bárcsak én is mondhatnám, hogy az én férjem mindenben mellettem állKép! Bár ilyen volt, amikor megismertem... de csak akkor, amikor az anyuci színen van.

Kriszta

mohácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: