A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok Kép
Angi Kép
Nagyon köszönöm, hogy megosztottad velünk a történeteteket Kép
Nem lehett könnyű szülés Kép Örülök, hogy most már jól vagytok Kép
Köszi a képeket is Kép

Alina Kép
Köszi, most már tudom miről van szó Kép
Drukk a holnapi dokivizsgálathoz Kép Remélem már nem kell sokat várnom az üzenetedre Kép

Eszti Kép
Drukkolok neked is a holnapi dokivizsgálathoz Kép Kitartás Kép

Vikó Kép
Hát nem hangzik valami fincsinek ez a koktél, de ha beválik Kép

Petri Kép
Nagyon szép kislányotok van Kép
Mégegyszer gratulálok hozzá Kép Köszönjük a történeteteket Kép

Bartika Kép
Az álom lassan valóra válik és még sok éjszakát fogsz még a Pötty szobájában tölteni és csodálni, hogy szuszog, mosolyog Kép Már én is nagyon várom Kép

Becsi Kép
Drukkolok, hogy mielőbb te is a kezedben tarthassad a kis porontyodat Kép

Zsu69 Kép
Nem semmi a pocakod, de nagyon formás Kép

Szelivi Kép
Nagyon ügyes vagy Kép Aranyos ez a babazsák, jól áll a tehénkén Kép

Annácska 34+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok Lányok!

Már ébren vagyok, apa elment dolgozni, nekem meg úgy néz ki, hogy fáj a fejem.

Tünde!
Nem volt zavaros, köszi!

Zsuzsófi!
A mi babánk nem nagyon mozog többször, mint eddig, viszont tud olyan erőseket rúgni, meg tolni, hogy nekem fáj a bőröm. De elég változó.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi, én most még aludni is alig bírtam tőle. Nem tudom mi vanKép Most is csuklik, és ébren van.

Remélem semmi gázKép csak még jól mmegrugdossa anyátKép

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt lányok,
Köszönöm a pocak dicséreteket!

Szelivi,
Tök jó az a kis babazsák, ügyes vagy, ha én így tudnék kötni....!

Bartika,
37+4 napos vagyok, már közel a cél, amit nagyon várok és iszonyuan félek, pedig a harmadik babám,

Zsuzsofi,
Az én babám is nagyon sokat mozog féltem is hogy nehogy megforduljon itt a cél előtt, vagy hogy esetleg valami baja van, az NST-én is nagyon sokat mozgott és ott azt mondták hogy ez normális és jó, megfordulni meg már nem tud mert nincs annyi helye. Úgy hogy ne aggodj a pici Kata nagyon jól érzi magát és még élvezi az utolsó heteket a pocidban.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Még egyben.
11-ig élveztem a keményedéseket /szószerint/, vártam, hogy jöhetne valami komolyabb, hogy ne potyára menjünk........aztán elaludtam és elmúlt.......
De új nap új reményekKép

Becsi 38+4
becsi
Iklad

Zsu, ne mtudom olyan furi érzésem van. Félek hogy szülni fogunk, pedig még nagyon nem akarok....

De megy a hasam, állandóan szúr a méhszájam, és sokat keményedek (igaz egyenlőre rendszertelenül)

Úgyhogy most pánikszerűen elkezdtem összepakolni a pakkomat. De én még nem akarok szülni!!!!
Drukkoljatok lécci hogy maradjon bent még Katica jövő hét szerdáig legalább!!!

Ha van vmi, akkor írok!

Zsu
37+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Nekem is van két képem Szófi babáról!
Születése után:
Kép
Az első szopi után:
Kép

KépKép
nicika

Zsuzsófi,
Nyugalom ne idegeskedj babaokád tudja mikor van itt az ideje. Mindenesetre az összepakolás nem rossz ötlet. Tényleg ne légy ideges mert azt a kis Kata is érzi. Különben nekem is nagyon szúr valami ott lennt, de nem tudom eldönteni, hogy az a méhszájam vagy a hugyhólyagom csak azt hogy nagyon szur és nagyon kellemetlen érzés.
Vigyázz magatokra és ha van valami feltétlenül írj!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Olyan jó olvasni benneteket. Írni nem nagyon van erőm, mert a tegnapi nap nagggyon kemény volt. Gyakorlatilag reggel 7-től késő estig folyamatosan sírt Istvánka. Olyan érzésem van, hogy a tojás kevert be. A sírást pedig roppant nehezen viseltem, és én is felzaklatódtam. Plusz a frontra is érzékenyebb vagyok. Ha apa nem lenne itthon, akkor tutira megzakkantam volna.

Finiselők: nagyon sokat gondolok rátok, mert nekem is ezekben a napokban lenne a kiírt időpont. Meglátjátok minden a legnagyobb rendben lesz, és az orvosi döntések szakmai döntések, melyek a ti és babáitok egészségét szolgálják. Legyen szó EDÁ-ról, császárról, oxitociról, vagy bármi másról.

Finis előtt állók: vigyázzatok a pocaklakókra, hogy még a várt ideig bent maradjanak, és jó nagyra nőve, megerősödve jöjjenek majd a világra.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

<font color="119911"> Sziasztok,

Zsu,
nagyon szép az a babaház!
Finiselők,
minden nap nagyon drukkolok Nektek!!!
Anita, Tünde,
én is cicin altatom el Lidit. Szerintem se lehet ez probléma. Meg egyébként is cuppog és keresi a cicit, ha azt akarja. Olyan édi. Kép
Az előbb itt járt a védőnő és mondta, hogy ritka, hogy első babánál ennyire nincs semmi probléma, de ez pesrze nagyon jó. Kép Kicsit száraz a bőre. Bettinának és Botinak nem? Azt mondta kenjem be a fürdetőkrémmel ott, ahol száraz.
Livi,
ügyi vagy.

Egyébként azt még le akartam írni, hogy a szülőszobán nagyon megy ám az idő és nem is érzed, hogy már mennyi idő telt el. Egyébként abszolút Anita véleményével értek egyet. Mindegy hogyan szülsz, a lényeg a végeredmény: a Picúr. Nekünk jót tett a vajúdás, hogy nem csak kikapták Lidit, mert így fel tudott készülni. Bár tudom, hogy néha muszáj másként.

Puszi. Mindenkinek szép napot! Sétaáljatok sokat kismamik!
Angi és Lidi (12 napos)</font>
angi79

Sziasztok Kép
Nici Kép
Nagyon jók a képek Kép
Ti hogy vagytok? Szopival hogy áll Szintike?
Róla is kérünk ám friss képeket Kép

Becsi Kép
Drukkolok, hogy beinduljanak a fájások Kép

Zsuzsófi Kép
Nyugodj meg Kép Próbálj pihenni. Kata tudja mikor jön el az idő a megszületésre Kép

Mariann Kép
Nem minden nap egyforma, bármi bekavarhat a babáknál. A lányom a szelet utálta, akkor nem lehett bírni vele Kép
Még jó, hogy apa otthon van veletek és támogat mindenben Kép

Angi Kép
Telejesen igaztok van! Csak a baba számít, hogy egészségesen a kezetek között lehessen, bárhogy is történjen a szülés Kép

Szép napot Mindenkinek Kép

Annácska 34+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Zsuzsófi!
Csuklani a mi babánk is szokott, elég sűrűn. Meg néha nem hagy aludni, de ez általában akkor fordul elő, ha én se vagyok túlzottan álmos.
Egyébként nekem a húgyhólyagom szokott néha szurkálni, de lehet, hogy csak valami baci miatt. Meg a méhszájamat nyomja néha a baba. Vagyis azt hiszem azt nyomja, mert eddig ilyen dolgaimat még nem nyomta semmi, és "térképészetileg" valahol ott van.
A csomagot már tényleg ideje összepakolni!

Zsu69!
Csak sima és fordított válatkozása, csak néha sűrűbben, néha ritkábban. Semmi extra!

Kép
szelivi

Sziasztok

Csak jelentkezem, hogy nálunk még semmi akció nincs. Aludni is jól tudtam, csak most semmihez sincs kedvem.
Zsuzsófi: Ne idegeskedj, este nekem is olyan mocorgás volt a pocimban, hogy már az is eszembe jutott, hogy megfordul a Lili. Szerintem csak örülnek a jó időnek Kép
Tünde akartam már múltkor is kérdezni, hogy régóta laktok Sződön, mert van két ismerősöm is ott, lehet, hogy ismeritek is őket de inkább csak mailbe írom le a nevüket, ha érdekel.

Gyöngyi 39+1

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Megjöttünk a dokitól. Méhszáj teljesen kőkeményen zárt.

Úgyhogy elköszönök a mai nap, mert holnap reggel be kell feküdnöm.
Csütörtökön indul az első oxitocinos adagolás.
A helyzetről majd küldök Annácskának sms-t, puszilok mindenkit, vigyázzatok nagyon magatokra, és kitartás nektek!( hétvégére hidegfrontKép)

Estefelé még bekukkolok, hátha lesz újabb baba..Kép Most megyek elpakolok, még vasalok egyet ilyesmi.Kép

Alina+Márk 40+6.

ui: Esetleg, tapaszt anyucik-kismamák, leírnátok mi az amit vegyek estleg kaját bentre, vagy mi az amit egyik lista sem írt de bevigyek a kórházba??? Előre is köszi.
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan írok a tegnap esti vizsgálatról, aztán visszaolvasok!

CTG-ok, most belső vizsgálat nem volt, de UH az igen! Kép
BPD: 10 cm, fejkörfogat: 37-38 cm (hogy fog kijönni ez a baba?)Kép, haskörfogat 33 cm, combocska 7,6 cm, a becsült súly kb. 3400 gr, de a dokim szerint ennél nagyobb... Na, szóval beindult nálam is a para, remélem, minden rendben lesz szüléskor. Itt egy kép a kispofijáról,jobbról: szemecske, orrocska, állacska, és a sok sötét valszeg a hajacskája!Kép
Ja, és fejjel lefelé van!!!Kép Remélem, már nem is fordul vissza!

Puszi nektek: Lyly
38Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Na reKép

Pihenni??? Pakolom a pakkomat, meg mosok, pakolok, hogyha mégis menni kell akkor minden ok legyen. Ha nem kell menni, akkor meg legalább rend leszKép
Egyébként már nem keményedek, épp most akartam lefeküdni szundizni, mert Bence is elaludt, de szerencsémre telefonált Tamás haverja, hogy jönne ki a gépért. Szal maradhatok ébrenKép

Egyébként a rendrakás úgy néz ki, hogy pakolok 5-10 percig, fél óra pihi. Ha vmit a földről kell felvenni, inkább letérdelek, és úgy szedem összeKép
Mosás: kiszedem a ruhát, beteszem a másikat-pihi. Leviszem, kiterigetem, pihi. amit beszettem száraz ruhát, közben összehajtomKép

De mosogatni nem fogok az hétszentség. 2 perc után begörcsöl a hátam. Szóval az marad apánakKép

Kicsit megnyugodtam, végülis úgyse tudok mit csinálni, ha ki akar jönni KAtica, úgyse állítom megKép
Csak jó lenne még egy hetet kibírni minimum. Kíváncsi leszek csütörtökön a méhszájamra....

Lyly! 38cm???? Úristen! Anyum Pankája csak 35 cm-es fejjel született, és annak ellenére hogy ötödik gyerek volt, repesztette a méhszájat, a hüvelyt és a gátat....anyum szerint összesen nem varrták még annyit a négy gyerekkel, mint Pankával...

Nem megijeszteni akarlak, de ez nagyon soknak tűnik!
Jah és Panka 4120 g volt és 53,5cm

Pusz
Zsu
37+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Alina: Nagyon szorítok neked. Lehet, hogy oxitocinra nem is lesz szükség ha bejön a hidegfront. Vigyázz magadra és gondolj arra, hogy hétvégén már te is babázol Kép

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok
Nálam sincs semmi, de az éjszakám pocsék volt.

Eszti
Nálad mi újság?Kép
Nálunk nincs fájdalomcsillapítás a kórházban.Kép

Angi
Köszi a biztatástKép

Alina
Izgulok értetek, és majd várjuk a híreket.Kép

Lyly
Bence is szép nagy bébi leszKép
Úgy látom az elkövetkezendő babák nagyok, lesznek.

Gyöngyi
De jó neked legalább tudsz aludniKép

Ildi
Veled mi van? Mi volt a védőnéninél?

Babetta és Levi 38+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Zsuzsófi

Ezt kihagyhattad volna, nagy nehezen helyre jövök, erre megint kapok egy lökést vissza.Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Bocccccccsss BabettaKép De jobb félni mint megijedni nem?KépKépKépKépKép Tényleg nem azért mondtam hogy mindenki bef..son!!!! Csa kanyu így járt! azért azt hozzá kell tenni, hogy ő tudta hogy nagyfejű a gyerek, ezért nem is nagyo nnyomta, hagyta hadd jöjjön kifele magától, de az ügyeletes orvos (a fogadott elment császárra) rászólt hogy nyomja már! Hát megnyomtaKép Ki is jött a gyerek az első nyomásra, csak kisebb rombolást hagyott maga utánKép

De bíztatásképp: A fiamnak 34,5 cm volt a fejkerülete, és engem nem vágtak, mert olyan gyorsan nyomtam ki, hogy azt mondta az orvosom hogy megskalpolta a gyereket, és 6 külső öltéssel megúsztam.

Így már jobb?

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

mármint megskalpolta volnaKépKépKépKépKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Zsuzsófi,

én is megijedtem egy kicsit, de a dokim teljesen nyugodt, bár tegnap este beszélgettünk az EDA-ról is. lehet, azért, mert mégiscsak császár lesz, bár akkor spinálisan érzéstelenítenek. Hát, nem vagyok nyugodt én sem, Babettához hasonlóan. Én abban bízom, hogy 3,6 kg-nál nem nagyobb Kisbence, és a fejénél is elmértek valamit, de pont ezt a testrészét nagyon jól meg tudta mérni a doki, tehát sokat nem tévedhetett.

Babetta,
parázunk együtt?Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

LylyKép BabettaKép tessék szelektálva olvasni és nem parázniKép Inkább sétáljatok egyet, ma még szépen süt a napKép

indianyo

Drága Vikó,

igyekszem én nem parázni, azért is küldtem a vigyort is. Csak meglepődtem a méreteken.
Te hogy vagy? Hogy bírod a frontokat? Mi újság életed párjával? Gondolom, már ő is nagyon várja a kicsitek érkezését. Asszem neked és Corynak fogok majd értesítést küldeni, ha mennem kell, ok?

Puszi: Lyly

Kép

Kép

Kép
lyly

Oké Lyly!KépKép

Vikó
A konyháig alig bírok kimenni nem hogy sétálni. Tegnap kimentem a kert végébe alig értem vissza. A boltig se merek elindulni.. De az idő szépKép

Zsu
Így már sokkal jobbKépKép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

sziasztok!

Dobok egy frissebb képet Szintiről! Apával!
Kép

KépKép
nicika

Alina,
Hajrá! Úgy érzem te leszel a következő. Mindenféle infót kérünk, szorítunk neked! Ügyesek legyetek!

Lyly,
Te hanyadik hétben vagy? Szép nagyok a méreteid/vagy is a babádé/. Én 37+4 vagyok, nekem is a BPD 10cm. fejkörfogata:35.7cm, haskörfogat:34.04cm, FL:6.84. Szóval nagyjából egyeznek a méretek és még van hátra nem egész 3 hetem, én is nagyon félek, hogy nem fog kiférni, a dokik meg szeretik a gátvédelmet én meg jobban szeretném ha vágnának, nem tudom mi a jobb de ez a szülésnél majd kiderül. Nagyon parázok!!!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

<font color="aa00aa">LylyKép Küldd csak bátranKép Én biztosan megkapom és azonnal tovább is adom a híreketKép

Frontokkal én elvagyok, bár az ájjel megdöntöttem a pisirekordot, este 8 és reggel 7 között 8-szor kellett mennem, azért ez már mindennek a tetejeKép Viszont én egyáltalán nem vagyok türelmetlen a szülés miatt, annyira boldog vagyok a pocakbabával, próbálom minden pillanatát kiélvezni, mert ez már soha nem tér vissza... Én még nem mostam ki a ruhákat és még egynéhány dolog hiányzik is, de hát ráérünk még, úgyis az a fontos, hogy mi vagyunk egymásnakKép Férjjel nagyon nehezen viseljük a különélést, erről nem is szeretnék hosszan értekezni.
Vigyázz magatokra áés csak derűsenKép A méretek pedig relatívak ámKép Enyém baba hosszú, mint egy karó, de pici a feje - és ez simán változhat mégKép</font>

indianyo

Ez a kép két napja, azaz 19-én készült! Akkor volt Szinti 8 napos! Kép

Alinának megy a drukk ezerrel!

Lyly! Döbbenetesek a babód méretei! Aztán csak ügyesen a szülésnél! Kép

KépKép
nicika

Nicika,
Nagyon szép a kis Szinti, annyira aranyos. A lányomnak is nagyon tetszik ő is már alig várja hogy így láthassa a kis öccsét

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

BabettaKép hát a kertbe kimenni egy kicsit is jó ámKép Képzeld, szombaton Eszterrel voltunk a Tescoban(mert aznap épp sírórohamot kaptam az elmúlt 4 havi bezártság következtében és a drága Jó Kismamapajtás kivitt engem az emberek közéKép), 2 órát tartott az út autózással együtt és utána nem tudtam megmozdulni se, egész éjjel nem aludtam, még másnap is lassított felvétel voltam, olyan izomlázam voltKép Szóval megértelek ámKép Csak jön megint a tél, hó, eső, hideg, azért is gondoltam, hogy egy kis friss tavaszi meleg levegő jó hatással lesz a hangulatodraKép Vigyázz magadra! Puszi neked.

indianyo

Lányok, ne parázzatok már!!!!
Olivérnek 36-os feje volt, 4270 g, 60 centi, és egy öltés a végeredményKép
És simán kinyomtamKép
Nyugi, jó kezekbe lesztekKép

Babetta, kösz a védőnőnél irtó izgi volt. Védőnynanya egy állat (bocsánat) Kép
Már ott kezdődött, hogy 2 hete felhívott, hogy nem-e januárban kellett volna megszülnöm???
Képben van nagyon Kép
Na,tegnap elnézést kért, hogy ilyen hülye, de összekevert valakivel
Persze az ottani könyvemve belejegyzetelte a másik Szabó leleteit.
11-kor bementem hozzá, én voltam az első, 11.35-kor végeztünk.Ebből egy db vérnyomás mérés volt(súlyt ugye nem mérhetKép ), és az itthonról vitt pisimet megvizsgálta.
A többi fennmaradó időben lázasan jegyzetelte a 2 darab leletemet, ami azóta készült, hogy nem voltam nála.
Eszméletlen.
A másik védőnő ezalatt a harmadik kismamát kezdte el.
És a végén még megkérgezei, hogy találkozunk-e még szülésig??? Kép
Mondom, nem valószínű
Ennyi történtKép
Különben minden (vérnyomi és pisi is okés), mást nem tudtam megKép

Angi, köszi a történetet,sajnálom a 15 órát, együtt érzek veled, Levente nekem is 16 órás gyerek volt.
De a lényeg, hoyg már kinnt van,és minden szuper!!!!!KépKép
Száraz bőrre egyébként tényleg a fürdetőkrém a legjobb.

Annácska, múltkor kérdezted, olyan idióta vagyok, hoyg nem is válaszoltam, a www.naturashop.hu -ról rendeltem az olajat.
Egyébként szeretek on-line vásárolni, nem kell érte rohangálnomKép
ezzel az olajjal csak annyi volt a gáz, hogy épp nem voltam itthon, amikor hozta a postás, és az értesítő cetlit valahogy a postaláda mellé dobta(meg egy másikat is)
Aztán az egyiket megtaláltam vasárnap a hóolvadásnál.Tegnap elmentem a postára, és megkérdeztem, nincs-e esetleg egy csomagom is.
Hát véletelenül voltKép
Mikor hazaértem, szállok ki a kocsiból, hát nem ráléptem az utcán az olaj értesítő papírjára?
Jó fej a postás, nem???Kép
Így ezért kaptam csak meg egy hét után.

Ildi 34+4
vas

Nici, milyen kis aranyos Szintike!!!!

Zsu69 neked meg milyen szép nagy a pocakodKép

Bartika, a tiéd meg szemből tényleg tök más, mint oldalról, jó nagy már a tiéd is!!
Én jövő héten, 28-án megyek még egyszer 4d-reKép
Meglátjuk mekkorára nőtt NatasaKép

Szofi is irtó ari, olyan kis csöpp ő isKép

Alina, izgulunk érted, és nagy-nagy kitartás addig a pár napig, amíg megérkezik a lurkóKép

Trose, Petri nektek is nagy-nagy gratuláció mégegyszer!!!!!
Kép

Mamacka, bámulatos, hogy még most is mennyivel nagyobbnak tűnik a hasad ruhában, mint anélkülKép
107 centi, az szép nagy, nekem kb.102-104 körül van, mindig mást mérekKép

Ildi
vas

Nici! Hihetetlen milyen sokat változott Szinti! Egészen kisimultak a vonásai, nagyon édes! Kép

Vas Ildi! Ez az a masszázsolaj, amit a gátra rendeltél? Vagy másik? Mi is jövő héten csütörtökön megyünk 4D-re, de most délután meg a dokimhoz szaladok át sima UH-ra megnézni, hogy fekszik a leányzónk. Ha visszafordult farosba akkor elkezdem a különböző praktikákat, beszélek vele, mindent megteszek, mert e miatt nem lenne jó csaszizni. AZ persze más, ha a baba nem forduk be fejvégre, abban én is hiszek, hgy ennek oka van, de azt nehéz elfogadni, hogy egy baba hetekig fejvégű és szülés előtt 5 héttel meg kifordul, no ezt nehéz lenyelnem... Kép

Na megyek is készülődni! Olyan szép idő van, kegalább sétálok egyet a kórházig! Kép

Hajrá ALINA!!!!!!!!!!!!!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, ez az az olajKép
Így nekem is itt volt 2 nap altt, csak egy hétig szenvedett a hóban az értesítő papírjaKép

Jó mozizástKép
Egyébként, nyugi, nekem Olivér a 35. héten fordult át farosból fejvégűbe, és akkor már 3 kilós volt.
ElfértKépKépKép

ildi
vas

Vikó
Szerencsére a hangulatommal nincs baj ,csak koordinációs problémáim vannak, ez ellen meg nem tudok mit tenni.Kép Nem bánám ha pár napra itt hagynálak már titeket.Kép Nem is tudom mi lenne, ha még egy lurkó itt szaladgálna és kikéne szolgálni.

Ildi jó a védőnőd. Olyan, mint az enyém.Kép
Bartika
Várjuk este a híreket!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!

Ezer éve... Kép Mostanában nincs időm netezni, úgy elrohan a nap. Minden rendben velünk, Kincső továbbra is nagyon jó baba, eszik alszik, és most már egyre többet nézelődik is. Tejem továbbra is rengeteg van, tegnap Annácska segítségével el is intéztem a tejleadáshoz szükséges vizsgálatokat.
Kincső az elmúlt héten 25 dekát gyarapodott, nem hittünk a szemünknek Kép Én meg könnyebb vagyok a terhesség előtti súlyomnál.

Gratulálok minden új Anyucinak Kép

Nicika: Szinti valami gyönyörű baba!!!!

Azért ha tudok időnként adok hírt magamról.

Titati és Kincső
titati

Hahó!
Megjöttem... Kép
Lottóznom kéne.
Sajnos a gyerekünk, mint ki jól végezte dolgát úgy csücsül bennem. Persze a dokim csak nevetett az aggodalmamon, mert hogy korán van még aggódni, amit én is tudok, de mégis nehéz... Szertinte elég, ha a 3 hét múlva esedékes UH után tornáztatom és próbálom visszafordítani, feltéve ha még akkor is faros lesz. Optimista ember a dokim, kicsit nyugtatott csak meg. Kép

No mindegy. Majd beszélek ezzel a kis csajjal. Jellemző egyébként, kicsit olyan érzésem van, hogy szórakozik velem, és bent nevet rajtam. AMúgy minden rendben vele, kb. 2,4 kg, fejecskéje 85 mm. A dokimnak nagyon tetszett, hogy milyen kis cserfes, mert eddig minden UH-n széttette a lábait, mutatván, hogy milye van neki. Lesz még vele bajom, ha felnő... Kép

Na megyek, bánatomban sütök egy kis zserbót! Kép

Puszi:

Barti+faros Pöttyös Panna
34+1

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok!

Alina
Megy a drukk neked!

Voltam ma ctg-n meg flowmetrián, minden okés. Szülés sehol. Viszont ami jóhír, hogy befordult rendenesen a kiscsajszi, már nem faros, így van esélyem hogy elkerüljem a császárt.

Úgyhogy Bartika ne aggódj, van még időd, nekem 39+4-nél fordult farosnak és 40+2 - nél visszafordult koponyavégűbe.

Szilvi
40+4

Szilvi és Katababa
szisz2

Szisz!!! Ez ám a jó hír! Mindkettőnknek... Kép
És mit mondott a doki, hogy meddig vártok?
Nem kaptál szívinkfartust, amikor 39+4-nél faros lett? Ez is eléggé egyértelműen látszott számodra? Mármint, hogy elfordult? Hihetetlen, hogy ezek a babók fittyet hánynak fizikára, orvostudományra és azt csinálnak, amit akarnak... Kép

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Vikó,
én is nagyon boldog vagyok, hogy még itt lubickol bennem Poccancs, és egyre jobban alszom így, a terhesség vége felé, más pisi is csak 2-3 alkalommal éjjelente...Kép
Jól tetted, hogy kicsit kimozdultál te is, bár az izomlázat nem irigylem tőled. De legalább kicsit szétnéztetek. Köszi, akkor neked megy majd telcsi, vagy sms, ha nagyon késő lenne.Kép

Babetta,
csak lassan, óvatosan... Vikónak igaza van, tessék egy kicsit szippantani a napsütéses levegőből, napoztatni babót. És tényleg ne izgulj, mondom én Kép, minden rendben lesz!!!

Zsu,
én menzi szerint márc. 8-án kellene, hogy szüljek, tehát most a 37+6-ban, de mint az uh-képen láthatod, a fejméret alapján a 40-ben, a többit meg megkérdőjelezte a gép, mert ezek az adatok a 41. héten szerepelnek.Kép Szerintem azért pontatlanok ezek az uh-ok, de tény, hogy most az utolsó hónapban megint jött rám néhány deka, pedig már nem szoktak hízni ilyenkor a kismamák. A ti "piciteknek" is tekintélyes méretei vannak. Majd meglássuk...Kép ne parázzunk!!!Kép

Ildi,
az én védőnőm is hasonló, kétszer voltam nála, mindkét alkalommal egy órán keresztül másolta a leleteimet, aztán októberben mondta, hogy majd dec. elején kijön családlátogatásra és környezettanulmányra, lehet tippelni, azóta láttam-e?Kép De nem is hiányzik.

Bartika,
kisfarosPötty szerintem is vigyorog ott bent, és a végén egy nagyot fordul majd. Kép Kitartás! Szép nagy kislány!

Nicika,
gyönyörű kislány Szinti!!! Olyan nagyon aranyos, Apa is itt gyönyörködött benne. Nagyon édesek apával a képen. Vigyázzatok magatokra! Remélem, ügyes leszek szülésnél, nagyon fogok igyekezni.Kép

Titati,
de jó, hogy jelentkeztél! fantasztikus kis kajagép a kiscsaj!Kép Anya meg egy kis szuper tejcsibolt.Kép Csak így tovább!

Kép

Kép

Kép
lyly

Titati! Jó hallani rólatok! Örülök hogy minden rendben!

Ami a kilókat illeti, már én is kevesebb vagyok mint szülés előtt! 69kg-mal mentem szülni, 63kg-mal kezdtem a terhességet, most meg 62kg vagyok és még csak 10 napja szültem! Kép Alig van pocim! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Ma megpróbáltam beszerezni azokat a dolgokat, amik a kórházban kellenek. Hát a tena betét óriási, főleg, hogy pár éve csak tisztaságit látok, rendeset nem.

Védőnő: az enyimé ki van akadva, hogy sűrűn járok. Persze, mert nálunk otthon minden orvosi vizsgálat után kötelező védőnőhöz menni. Itt meg nem úgy van.

Most hívtam a dokit, a héten nem férek be a rendelésre, hanem csak jövő hét szerdán.

Megyek, mert apa itt harcol a gépért. Nekem meg tanulni kéne.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Alina: megy a drukk ezerrel. Kép

Ma voltunk védőnőnél, aki megmérte Istvánkát. (Nálunk nincs mérleg, mert tutira első nap repült volna a hetedikről.) Szóval két hét és két nap alatt 630 grammot hízott. Ez szinte nagyon jó, és én is örülök neki.

Ma voltunk először babakocsival levegőn Istvánkával. Nagyon nehéz kijutni a lépcsőkön a babakocsival, így nem tudom, hogy mit fogok csinálni, ha egyedül kell kimennem. (Ma apa is alig bírta egyedül kivinni a kocsit, ő volt a próbababa...) Nekem a 14 kilós kocsi+baba még nagyon komoly terhelést jelentene, ezért ezt most még semmiképpen sem vállalom a császár után.

A héten kezdődnek az óráim az egyetemen, így mostanában egyre kevesebbet leszek, mert olvasnom kell jó sokat.

Mariann

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Bartika
Hát .... hullámzott az egész hasam és szinte lelógott a bal oldalam felé. Kép Aztán most vasárnap este szintén jött a produkció csak visszafelé. Kép Érdekes látvány volt.
Jövő hét hétfőn kell befeküdnöm ha addig magától nem akar kibújni, és kedden megindítja.

Szilvi és Katababa
szisz2

GyöngyiKép, BabettaKép, ZsuKép, NicikaKép, IldikóKép,BartikaKép, SziszKép, MAriannkaKép köszönjük szépen a drukkokat, fel is használom mindetKép

Nicika
Továbbra is nagyon szép a kislányod!Kép

Lyly
Hasonlók a gyerkőcméreteink, ne ijedj meg, ezek teljesen jó számokKép Jól fejlett babák!

Vas Ildi
De jó, most mentek 4 d-re! Biztos szép kis pufók lesz már az arca!Kép
Drukkolok hogy jól lehessen látni.

Szisz
Én is szorítok nektek!Kép

Eszter
Neked is!!Kép

puszi
Alina
Vendég

Alina: az én drukkomat is írd hozzáKépKép!!
Vigyél szőlőcukrot, ásványvizet. Én vittem a szülés utánra péksüteményt, almát, gyümölcsjoghurtot.

Angi: Bettinának is száraz a bőre, nekünk napraforgóolajat mondtak rá, de a fürdetőkrém is biztos jó.
A szeme most be van kicsit gyulladva, váladékozik és alvás után össze van ragadva. kamillával törlöm, van valakinek más ötlete??

Gyöngyi: mi nem a faluban lakunk (Sződ), henem közvetlenül Göd mellett. Sződön csak 1 lányt ismerek.

Mesi: hogy telnek a napjaitok??

Lyly: az, hogy kifér-e a baba csak a szülésnél fog kiderülni, de igaza van Ildinek, nem kell előre félniKépKép
Nekem is 37 és 38m-es fejekkel jöttek ki az előző babákKép

Szilvi: örülök, hogy megfordult a picúrod!!Kép

Bartika: nekem is a 38. héten lett fejvégű!!

Nálunk ma délután 3-5ig volt egy nyűgösebb időszak, sokat ciciztünk, mert csak attól nyugodott meg. Ha letettem, akkor fél percen belül nyüglődött a drága.

Titati: épp akartam kérdezni, hogy mi van Veletek? Tök jó, hogy ilyen nyugodt Kincső, akkor nem hasfájósKépKép

Bori: Ti hogy vagytok???

Anita: mai nap hogy alakult??

Tünde

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Alina, nagyon ügyi legyél! ++++++++++ Kép
Vendég

Enyémet is írd hozzá Alina!!!! Ezer drukk megyKép

ZSu
37+1

www.mamami.hu
zsuzsófi

Most nincs erőm írni, bocsi! Jól vagyunk, minden ok, csak ma látogatók voltak...stb.

A lényeg, ALINA: drukkolunk nagyon! ÜGyesen!!!

Többi finishelő: HAJRÁÁÁ!!!

Anita

Angi, Tünde! Botinak is száraz a bőre! Mi is finomított napraforgóolajozunk! Doktornő jön úgyis a héten, mondta, ha nagyon szárad, ír fel vmit!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: