Nagyon helyes Réka baba, éppen kiabál?
Viki
2006.02.20 10:36
2006.02.20 10:51
Jobbulást Gergőnek! Minden beteggel nagyon együttérzek, de nekem mumus a hányás. Eygrészt frászt kapok, hogy kiszárad a gyerek, és tudom, hogy milyen rossz is hányni, ráadásul meg is ilyednek tőle szegények. Másrészt rosszul vagyok tőle. Kábé egy évvel ezelőtt hányt először Balázs, hát vévigöklendeztem a takarítást
Még szerencse, hogy nem gyakori ez nála. / egyszer ált.isk. koromban együt mentem reggel suliba a barátnőmmel, és ő el kezdett hányni. Kérdezte, van-e pzs-m, közelebb mentem, hogy adjak, és én is kitettem a reggelimet
/
Nekem legjobban az a hinta tetszik, amelyiknek nagyon hosszú lánca van, és csak úgy repül benne az ember
Így sétáltunk kicsit a Ligetben, de rettentő sáros, latyakos. Aztán irány az állatkerti játszóház / az 8-ig nyitva van/, megint nagyon jól érezte magát Balázs. Egy ideig Gregő is elvolt, de aztán szerintem sok lett neki a zaj, így hazajöttünk / így sem voltunk keveset!/
Mi is Pukimonnak hívjuk Balázst, mióta van nála ez a hasfájós-puffadós-pukizós nyavalya
Kiakadtam, hogy lehet, hogy ezt már egy csomószor megcsináltam vele? Anya szerint ki vagyok merülve. Szombaton megpróbáltam korán lefeküdni, de nem tudtam elaludni, hozzá vagyok szokva az éjfél utáni alváshoz
Reggelenként persze alig térek magamhoz. Most már teljesen az ágyamhoz húzom éjszakára a bölcsőt, ma éjjel minden alkalommal már a nyöszörgésére is fölébredtem
Tény, hogy 3 óránként kel, és eleinte ezt nem csinálta, én is a fogára gyanakszom.
Jó, hogy Dani jobban van, további gyors gyógyulást!
/ Sokat beszélgettünk, és megpróbáltunk tenni valamit, hogy jobb legyen minden. Aztán újra bekattant valami nála, és felbukkant egy nő is. Úgy érezte, ha nem próbálja ki őt is, egész életében bánni fogja, így megbeszéltük, hogy elköltözik újra, és a válópert is beadta, hogy időt nyerjen. ( mondván egy ilyen per évekig is húzódhat, és közben nem tud új életet kezdeni egyikünk sem...) Ezzel egyidőbe esett, hogy munkahelyet is váltott, céget alapított, és el kellett adnunk a lakásunkat is. Nem volt könnyű, de én megpróbáltam megértő és higgadt lenni, semmi hiszti. Asszem, ez sokat számított. Anyósom maximálisan mellettem állt, fiát pedig jobb belátásra próbálta bírni. Közben a nőjéről kiderült, hogy agyilag kicsit beteg, és megpróbálta lekoptatni, de nehéz volt. Október elején költöztünk az új lakásba, Apa novemberben költözött hozzánk, de a csaj még hónapokig nem tudott erről. Kissé féltünk, hogy megkeres és bánt bennünket, annyira beszámíthatatlan. De ennek is jó lett a vége, ő mondta ki a szakítást végül. A békéltető tárgyalás még a nyáron megvolt, az szörnyű volt, pedig nevetve mentünk be... Végül Gergő január elején megfogant / igaz, nem így terveztük, hiszen még van mit javítani a kapcsolatunkon/, és Apa is tudja már, hogy nem menne el többet. Amikor Balázs született, tényleg nehezebb volt, most sokkal több időnk van egymásra, de így is vannak veszekedések nyilván. 2006.02.20 10:54
Gyanús volt, amikor az uh-s doki elkezdett méricskélni.
Apának mondtam, vegyen ki szabit, azt már nem tudnám egyedül levezényelni, már most totál kész vagyok.
Zita az uh-n végig üvöltött, mint a sakál, pedig az nem is fáj, mi lesz a vesefeltöltésen, amikor megkatéterezik???
Nem is kérdeztem, de remélem, elaltatják, vagy elbódítják egy kicsit.
2006.02.20 10:59
Ez tényleg tök jó, hogy Dédi válallni tudja a srácokat
Az enyémre már nem merném rábízni őket, sajna egyre szenilisebb. Pár éve még rábízta húgom a gyerekeit, aztán arra jött haza, hogy a gyerekek egyedül játszanak az udvaron, Dédi meg rá van kattanva valamelyik sorozatára, és sehall, selát...
Réka is egy tünemény
2006.02.20 11:16
2006.02.20 11:21
jó, hogy jött egy hétvége, tegnap du aludtam plusz másfél órát. nem tudom mitől: ortopéd cipő, melegfront, vagy mindkettő, vagy egyik sem.
minden nap a sétára várok, aztán meg a fürdésre
tegnap este fél7-től hajnali egyig nem lehetett lelőni...:
drukkolok, hogy ne legyen több ilyen szörnyűség!
2006.02.20 11:37
Basszus... 

Azt hiszem nálam jobban senki nem érzi át ezt a dolgot. Sajnos nálunk is nőtt a tágulat. Mindez úgy derült ki, hgy a bethesdás doki megkukkantotta a bal veséjcsékéjét, mert Gergőt vittem el, hogy lássauk legalább ő rendben van. Így is lett. És vittem magammal Vikit, igaz márc. 6 a mi napunk.
"nem kiált rögtön sebészért", de valszeg kell az izotóp mindenképpen.
Leletet sem adott, csak szóban mondta, csupán mindezt látva a z aggódó fejemet. Kb 10-et nőtt.
2006.02.20 11:44
Tényleg nagyon kivan, ha már így elfekszik és alszik...
, de lényeg, hogy amennyire nem akartam ezt a babát, annyira imádom.
, akkor rögtön ő is hány. Én sem kedvelem, de vkinek meg kell csinálni, és engem tényleg kevésbé zavar. Mondjuk gumikesztyűt vettem fel, a "nagyja" eltakarításához. Na jó, nem undizok, tudom, hogy sokan nem bírják. 2006.02.20 12:06

2006.02.20 12:11
2006.02.20 12:17
ha majd egyszer sikerül lenyúlni a kocsit, usgyi, megyünk is
hányással én is úgy vagyok, ahogy Jucc, és a férjed
saját férjemet már egyszer leteszteltem, ő bírja
2006.02.20 12:29
Mondjuk alszik szegényem még. Köszi a jobbulást Gergő nevében.
eljut a veséjéhez, és azt rögzítik vmi speckó eszközzel (mit tudom én vmi röntgen féleség), tehát kép lesz belőle, amin kiderül, hogy a megnagyobodott vese ellátja-e a funkcióját, vagy nem.
Ha nem, akkor van a nagy gáz. Ha igen, akkor a kisebbik, de a részleteket mindig az adott helyzetben mondja meg a doki.
A remény hal meg utoljára, hiszen, ha ránézek, kicsattan az egészségtől, annyira jókedvű kisbaba (leszámítva a fogzási nyünyögést időnként bizonyos napokon, de ez tök normális), pisi is okés, én fájdalmat sem látok rajta, szépen szopizik, éjszaka felébredés nélkül alszik, szóval semmi, de semmi a világon nem látszik rajta,hogy gond lenne és mégis.

2006.02.20 12:34

/
Basszus, képes vagyok még most is poénkodni. Esküszöm, régebben volt lelkem.
2006.02.20 12:41

, tuti könnybe lábadt szemekkel sajnálná 2 napig. Én meg hülyét kapnék tőle.2006.02.20 12:58
2006.02.20 13:01
Remélem, nem lesz komolyabb baj.
Majd ha Gyömrőre költözünk, keresek egy pótnagyit.
2006.02.20 14:09
Dehogy haragszom meg! Az az igazság, hogy sokat agyaltam, mi lehet az oka ennek a betegségnek, én is lelki dolgok után kutattam, de túlságosan távolinak gondoltam a házassági válságunkat ehhez. A tesó nem lehet szerinted?
az új játszó a szökőkút felőli végén van a szigetnek, a járdáról látszik. Volt ott eddig is játszótér, csak átépítették.
2006.02.20 14:27
2006.02.20 15:41
Sétáltunk egy nagyot és az én drágám még mindig alszik.
2006.02.20 16:04

2006.02.20 16:25
Jól bezabáltatja a gyereket, persze ő eszik, mint a güzü, aztán meg én ápolom szegényt, meg látom ahogy szenved! Na este felhívom és irgalmatlanul leteremtem! Hogy lehet vki ilyen felelőtlen felnőtt ember létére??!! Hát ennyi esze van? Látszik, hogy nem nevelt és ápolt gyereket soha életében. (- egyébként teljesen normális a kapcsolatunk így a távolból, csak ne kelljen együtt élni, és elképesztően rosszul cselekszik sokszor, lsd most
.) 2006.02.20 16:47

2006.02.20 18:16

2006.02.20 18:16

2006.02.20 18:20
2006.02.20 18:39
gyere, takaríts nálunk is! Eszti és én is én szívesen "segítünk" Neked
bár Eszti a 2. és a 3. ujját szereti szopizni
nem baj, csak most másik gépen vagyok, majd este igyekszem elküldeni újra
2006.02.20 19:48
2006.02.20 20:20
egy ilyen apuka mellett hogyan tud ennyire okos érett lenni egy 4 éves kislány?
persze a lányok előbb érnek
2006.02.20 20:27
Szegény kislány. 2006.02.20 20:50
Csak a hörgőnyugatató kúp mennyiségét emelte meg a doki, nem adott más gyógyszert. Sok türelem, levegőzés és meg fogunk gyógyulni!!! Remélem, már a mai éjszakánk is jobb lesz! (Jó lenne már egy jót aludni nekem is)
. Máténak hajrá a fogakhoz!
De most már jól van, ment ma már oviba.

2006.02.20 20:58
Csak néztem nagyokat milyen történetek bukkantak ma elő. Mindjárt megpróbálok tüzetesebben visszaolvasni és reagálni. 2006.02.20 21:13

!
! 

,bár úgy néz ki,mintha ő élvezné a legjobban
!Gergő popóját megzabálom....HAMMM!
!Rengeteget nőtt már a kis Nyúlágy-bitorló!
!
,úgy forog át hasra,hátra,hogy mire észbekapok már a pelus nincs is alatta!dobálja magát megállás nélkül és hasizmozik is!mindenféle helyzetből fel akar ülni és valahonnan fel is ül,persze közben ordít,mint a súlyemelők(nehéz a feje
),a járókában meg felfedezte,hogy ha háton van és megkapaszkodik a rácsban,simán felhúzza magát,mit neki láblendítés!
Mi lesz még itt....

!!!!!!Én meg csodálkozom,hogy nem hízik!Reszkess FitnessNorbi és Réka,jön FitnessKisnyúl!!!!!!!!!!!
Jó éjt!2006.02.20 21:24
Olyan aranyos vele, a nyelvével taperolja, és mümmög közben
Mellette jön a másik, most ott lyukas az ínye, remélem max ennyi baja lesz az összessel.

Nem tudok okosat mondani, de megy a drukk nektek! Apa meg sok ésszel van megáldva...

Rendi, hogy ennyit fárad érted! Olyan MAM rágókája Máténak is van, csak sárga-zöld. Szereti Leon? Máté ezt hajlandó a szájába is venni...
Pelenkázás dettó ugyanaz, mint Mátéval, felülés kész röhej, ma a hintaszékéből szedtem össze, mert félig ülő helyzetből felhúzta magát, aztán továbblendült, és a lábaira hajolt, vissza meg persze nem sikerült neki
Háton nem marad meg, forog hasra ezerrel, aztán meg reklamál
Ja, hízás nála is lelassult, mondjuk nem mértem, de szemmel látható, úgy megnyúlt keze-lába. 

2006.02.20 21:41

És azt reklamálta, hogy őt sosem írom az aláírásomba! Mintha nem is lenne!
Hogy mindig csak a Vikit, Gergőt meg ugyebár magamat írom oda, őt szegény férjet meg sosem.

2006.02.20 22:13
Közös hálóból volt elég, azért került Zsuzsa a saját szobájába. Valószínűleg kompromisszumos megoldás fog születni amig nem alussza át az éjszakát, mégpedig az, hogy oda rakom le, aztán első ébredés után viszem át hozzánk. Így kecske is jóllakik (mi), káposzta is megmarad (idegeim).
2006.02.20 22:14

Tök jó, hogy még Rá is számíthatsz!
Klassz lehet az a könyv, kérjük majd a további részleteket!
Próbálj meg Te is egy kicsit pihenni!
és kitartás a többi kibújásához! 

! 2006.02.20 23:04
De ezentúl nem leszek olyan makacs, és egyszerűen áthozom hozzánk első ébredés alkalmával. Általában 8-kor alszik el, és éjfél után ébred.
Az még hagyján, de félórával azelőtt kukkantottam be hozzá, és akkor még fejjel jó irányba volt. Nem tudom, félóra alatt síri csendben hogy oldotta meg ezt a mutatványt, de a lábai a fejéhez (eredetileg) rakott szopipárnán kalimpáltak. Nagyon édes volt. Relatíve hamar visszaaludt szopival. Én meg nemsokára megyek be az apja mellé, mert ő már kidőlt.2006.02.20 23:17
De mindenhonnan ülésbe erőlködné magát. Egyre ügyesebben egyensúlyozza magát, ha sikerül ülő helyzetben találnia magát, már azt is megoldotta egy párszor, hogy ha felültetem és a karjait elrendezem, hogy egykézzel valami után nyúl anélkül hogy feldőlne! 
2006.02.21 07:59
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint