Jelentem egyben vagyunk még

Lurkó murkó urfi még nem óhajt kibujni, vagyis mondjuk ugy hogy melegebb neki bent
Kedden gyorsan lement az esküvő, hála az anyakönyvezető nem tartott litániát, igy is elég volt Danit lefoglalnom, hogy ne akarjon az apja ölébe ülni, meg az összes széket átrendezni a teremben

A végére a sogornőmmel jól kidöltünk, igy a többiek beszélgettek, mi meg elvonultunk és kidöltünk 
Szerdán voltam ctgén és uhán, minden rendben volt, bár kicsit magas volt a szivverése a kölöknek, de meleg is volt bent, meg nem is voltam a toppon, ugy éreztem magam mint akin legalább háromszor átment az úthenger, még jó hogy apa szabadnapos volt és ő vitt, meg hozott, délután meg egy jó nagyot aludtunk hármasban.
Lilló
Nagyon sok boldog névnapot kívánok Neked

Rita
IGen ez egy becsülendő és nagyon pozitív hozzáállás a szüléshez. Érdemes szüléstervet készíteni és ez alapján megbeszélni a szülésznővel és a dokival a dolgokat, sokkal könnyebb lesz az alkalmazkodás és a szülés irányitása mindhármotoknak.
Indigó
fu azért kicsit kirázott a hideg hogy most én vagyok a tábla élén, már nagyon közeli a dolog, hol szeretnék már tul lenni rajta, hol meg még huznám vagy két hónapig

Shine
Hatalmas gratula a nagyon szép fiacskátokhoz, sok boldogságot és örömet kívánok nektek, a kis lurkónak meg sok sok sok fini tejcsit.
Joe
A hordozókendőt én is csak javasolni tudom, nagyon nagy segitség, mert igy a babó veled van közvetlen testi kontaktusban és mégis van szabad kezed

Most megyek mert felébredt a fiam és visszaaltatom, mert már az apja fején táncol. Jah az alvás az továbbra se megy mostanság, már vagy két órája csak nézek ki a fejemből
puszi
Ági
37+1

[/url]
[/url]