Gratulálok én is Leventéhez, plusz a gyors szüléshez
Pocó
2006.02.19 23:19
Sok puszit kuldunk Korminak es Leventenek
Csenge baba jol belehuzott a hizasba
Vadhus, koldokserv
Mitol lesz a babaknak az ilyesmi?
Szerintem ne felj atteni ejszakara sem. Nalunk legalabb is azota sokkal nyugissabbak az ejszakak amiota kulon szobaba van. Pedig nem terveztuk amig at nem koltozunk az uj lakasba de mar kinunkban probaltuk ki ezt a megoldast is es egyenlore bevalt. Sajnos egyenlore meg csak olyan rogtonzott gyerekszobaja van.
2006.02.20 08:27
Korminak gratula a gyönyörű legénykéhez. Legalább viszonylag rövid ideig kell majd Benedekmentesen lennetek. Apás fiú
Na, ki gondolta volna. A büszke 2 gyerekes apucinak külön grtula a gyors bejelentkezéshez. Persze tudjuk, hogy többé kevésbé minden férj belelolvas a topikba
. Köszönjük a gyors tájékoztatást és nagyon várjuk a fotókat.
Síelés
Hát ez nem az én műfajom a z tuti. Kornélnak ma is van egy kis hőemelkedése, ami engem aggaszt, ő viszont pakol ezerrel, és rosszalkodik, mint rendesen. Na ja, ezt még 30 évig....
Remélem Bernát ezóta sokat javult. Nagyon gondolok rátok. Nincs rosszabb egy beteg gyereknél. Kornél persze tőlem kapta el az inflenzát, vagy ki tudja mit, de az a baj, ogy bár tegnap itthon volt az apája, de akkor is anya kellett.
Ujjakon gyakorlás nálunk is vanm, de új fogacska nélkül. Ráadásul most Kornél rájött, hogy mi nem tejpépet eszünk reggelire, szóval követeli a vajas sajtos kenyerét.
lett. Na jó, a régi panelalapkonyhához képest. És végre nem kell kinyitnom az ajtót, hogy kihúzzam a fiókot. Teljesen flvillanyozódtam
Ha végre rendet tudok rakni, akkor le is fotózom nektek
2006.02.20 10:32
2006.02.20 11:27
Hatalmas baba lett babócátok
Sokat gondoltam Rád, akkor is, ha nem írtam
Heléna már jobban van? És Te nem vagy nagyon gyenge?
Le a kalappal előtted, hogy olyan szuperül helytállsz mellettük. Nem mintha lenne más lehetőség, nem igaz?
Mostanában azt találta ki, hogy lenyitja a sütőajtót, rááll és tapicskol a tűzhelyen
A külső főzőlapokon már nem is merek főzni
Aztán minden szék fel van téve az asztalra, mert azokra is fel szokott mászni, majd előre-hátra hintázott, engem meg a frász kerülgetett, mikor dől el úgy, hogy jól betöri a fejét
A többi "apróságról" (falra firkálás, játékok szanaszét dobálása, törése, etetés közben kaja szétszórása, stb., stb.) már nem is beszélek

2006.02.20 14:30
Nagyon sok boldogságot kívánok immáron nem is olyan kicsi családodnak! Levente igazi stramm kisfiú
Majd kérem a receptet, hogy hogyan lehet ilyen szép nagy babát ilyen rövid idő alatt megszülni
Kicsit megkésve, boldog névnapot! Mi már régóta Bepanthent használunk. Kicsit borsos az ára, de sokáig elég és nagyon jó. Áron feneke még sosem volt piros.
Bevált a korábban altatás? Én már írtam egyszer régebben, hogy Áron annál tovább és nyugodtabban alszik, minél korábban kerül ágyba. Ha 1/2 9 utánra csúszik a lefekvés, akkor túlpörög és sokkal nyűgösebb másnap.
A végén még túlhordás lesz
Bálintnak boldog névnapot!
Ez a gomba, vadhús valami kórházi fertőzés vagy mitől alakult ki? Kívánom, hogy mihamarabb meggyógyuljon Csenge baba köldöke! Jó volt olvasni soraidat e ketttős mutterság örömeiről. Ha már nagyon nem bírod, mi szívesen olvassuk a történeteket, ha van erőd és időd leírni.
Helénának és Neked is jobbulást! 2006.02.20 17:33
Nagy-nagy gratula! nem semmi időzítés, alig vitték el a nagyfiút és már jött is a kisprücsök (bár születési méreteit szamítva ez kis ferdítés
)
2006.02.20 17:59
2006.02.20 19:31
2006.02.20 20:52
Másnap már 1-szer kelt, és most meg szegénykém megfázott, így 1-3 –szor ébred éjszaka. Szerencsére inkább 1-2 a jellemezőbb.
2006.02.20 22:17
.A nem alvást pedig már egészen megszoktam
Jó lehetett 
2006.02.21 11:34

!Remélem Benedek vőlegényünk jól bírja a nagyszüléknél,bizti elkényeztetve kapod vissza
.
!
.Nagyim meg hétvégén kórházba,majd a helyi"elfekvőbe"került,pedig rajta kívül nem sok rokonnal büszkélkedhetek.Annyira sajnálom szegényt.Párom nonstop dolgozik,Míra ha este végre hazaér még pisilni is megy vele,nehogy eltünjön Apája...Rengeteget fejlődött a kisasszony,új szavak:toll,olló,óra,Anna,szék stb és a mi a nevedre fülég érő szájjal:MIA!Sok hasonló korú kisgyerek van itt az új helyen,a babakocsi tárolóban lent hagyjuk a játék motorokat,talicskákat stb és egymáséval is játszhatnak
... 2006.02.21 13:34
. Rengeteget dumál ő is, végre megjött az étvágya és sokat nőtt
. 

gyereknek kinéző Boti páros, fürtös hajú Mira, Lili+Dávid, na meg a többi csodaszép gyerkőc) 
2006.02.21 14:43
2006.02.21 14:47

Sokat gondolok ám Rátok, de látod, én sem szoktam jönni mostanában...

Nagyon okos a kiscsajszi. Ebben a jó időben jókat futkos odakinn, tologatja a kocsiját, üldözi a kutyánkat és macskáinkat a puszijaival
Három hete az éjszakákat -egy-két kivétellel- átalussza, amit minden reggel külön megköszönök neki
Jól eszik, szinte mindent szeret
Megvan már a 11. fogacskája is

2006.02.21 15:18

2006.02.21 20:07
Szép kislány nagyon még mindig
Alvás
Szocpol
Az én nagypapám is kórházban van
Eszter is nagyon szép kislány

2006.02.21 20:27
Anita
Jó, hogy tesztek fel képet, mert már most gyüjtenem kell a bébi lányok hajviseletéröl a trendi modelleket, mert Aptyuk nekem szegezte a kérdést, hogy rövid, vagy hosszú haja lesz-e Csengének
nem mintha egyelöre az ágyban fekve nem lenne neki mindegy
Na nem mintha égne bennem a melóvágy, de ez annyit jelent, hogy most azt sem tudom, milyen osztályhoz tartozom. A poén, hogy ök meg azt nem tudják, hogy költözö programba kezdtünk, és a megyei irodába szeretném átkérni majd magam...
2006.02.21 20:52
2006.02.21 20:57
2006.02.21 22:08
. A dokinénink szerint (és én is mélységesen egyetértek vele), most, hogy épp csak kimászott Mackó a nyavalyából, ill. hogy március végén lesz a katéteres műtétje, nem kellene élő kórokozókat tartalmazó oltással megterhelni Zsombi szervezetét. Így aztán majd valamikor május elején fogjuk megkapni a 15 hós (!!!) oltást.
Két hét múlva megyünk mi is síelni, már nagyon várom! Remélem, jó kis kora tavaszi időjárás lesz icipicivel 0 fok alatti hőmérséklettel (= porhó, ragyogó napsütés). Kíváncsi vagyok, mit fog alakítani Makika a nagy hóban
(persze ilyenkor meg szégyenlem magam a többgyerekes meg a friss 1kinti+1benti gyerekesek előtt 
) 2006.02.21 22:52

2006.02.21 23:16
, Judy
2006.02.22 03:18
Meg eléggé el is vagyok havazva.. Előre is bocsi mindenkitől, gyors végig futottam a hsz-kat, de név szerint reagálni mindenkinek már nem lesz időm, azt tutti!
Lehet hogy visszajött a szülési szabiról a fogtündér??
/ nem lehet levenni a szememet róla, mert olyanokat művel, hogy égnek áll a hajam. Múltkor mire benyúltam a hűtőbe a vajért reggelizés közben, valami reszelő hangott hallottam a hűtőajtó mögül. Gyermekem a legnagyobb kenyérvágó recés késsel fűrészelte a fa szék rácsait..
Pedig nem szoktam a keze közelében hagyni, de valahogy megkaparintotta..
Felmászik az ablakpárkányra és ha ott ülök előtte és nem veszem észre hátulról ezerrel a nyakamba ugrik /eredmény: egyhe szívinfarktus + izomhuzodások részemről/, ha meg észreveszi, hogy látom akkor meg elrugaszkodik, hogy kapjam el.. Az, hogy hogyan csinálom, az én dolgom, néha a brazil kapusok megirigyilhetnék a vetődéseimet..
2006.02.22 08:32

Minden nap bejelenti valaki, hogy kistesó érkezik, tiszta izgi!
2006.02.22 12:10
2006.02.22 13:55
.Kész hölgy lett Esztiből is,nagyon édes!!!!Észrevettem,hogy Te sem írtál mostanság....
Én ritkán kb 3 hetente mosom meg Míra haját,azt is utálja.Még mindig küzdünk a koszmóval,de a gyógysamponok sen nagyon segítenek
.
.Éjszakázás
.Én is befekszem Míra szobájába,attól hogy lát megnyugszik,de Õ is rengetegszer ébred,borzasztó nyugtalan lett az alvása.Tudom ám,hogy itt sok mindent megosztunk egymással(öröm-bánat)de most nem akartam a topikot terhelni a sok negatív hírrel.Azért próbálok optimista lenni,majd csak vége szakad ennek a pech szériának.
Olvasom ám,hogy Bandónak külön szobája lett meg az alvási szokásait is,de annyíra nincs időm(erőm)írni,hogy már alig merek bejelenkezni...
Itt siránkozok,Te meg két gyerkőc mellett is gyakrabban jössz mint én
.Valami leszoktató módszer,vagy hagyjam rá?! 2006.02.22 14:18
Amikor kezdett gömbölyödni a pocak, akkor mondtuk neki. Gyönyörű a manód
Hajmosás, változó, van hogy 3-4 naponta, de most hogy beteg már vagy 1,5 hete nem mostuk meg neki.
2006.02.22 16:27
hát azt még van időtök eldönteni

Mi kb 3-4 naponta mosunk, szépen előredönti a fejét, és becsukja a szemét, nagyon profi.
Majd vegyetek neki barkácskészletet
Kitartást, szakdolihoz meg egy kalappal.Fogakhoz gratula (nekünk már 16 van bibí
Majd kibújik egyszer! Én meg harapjak vissza?

2006.02.22 18:51
2006.02.22 20:44

Szerencsére nálunk a dührohamot önsanyargató cselekedetek kísérik: fal, mosógép, szekrény, stb lefejelése
De én ráhagyom. Az ö feje, majd abbahagyja, ha tényleg fáj neki
A másik a földön-marhára-visítva-és-igen-látványosan-szenvedös fetrengés. 
mennél már partizni, meg hajat elereszteni, meg Te is IHB buli után 2 napig magadhoz térni
Erre én is várok már egy ideje, de amíg a szopi tart, agyelhagyás nuku
Nálunk most az a menö, hogy hirtelen kimegy a lábából az erö, és maga alá rogy röhögve. Mi meg kapkodjuk
Csengének ugyanis már vagy egy egész centit nött a babahaja
Lassan befonom

Kocsi helyett nincs egy szupi veszprémi családi házatok? Arra vevö lennék
Ha sokat cipeled Bernátot, bivaly erös leszel, no és szuperfitttt

), akkor is remélem ilyen sokat kapnak kedvre
), tipegek cickót adni
2006.02.22 21:08

2006.02.22 21:18

2006.02.22 21:38
Tenyleg nem latszik rajta, hogy epp a fotozas elott szuletett. Sok boldogsagot es jo egeszseget kivanok nektek.
Kezdem megkivanni es irigykedni a pocakosokra.
Mi minden nap mosunk hajat igaz nem mindig hajsamponnal de mindig levizezem, nem tudom lehet hogy nem kellene, de amilyen rovid meg mindig a haja nem jelent gondot a szaritas kicsit megtorlom es mar szaraz is.
Nagyidnak jobbulast. Nalunk egy idoben Elisa harapott en is parszor visszaharaptam es leszokott rolla.
2006.02.22 21:49
gyönyörű a kisebbik fiad is
fel is szúrták rögvest
lehet a síelés is ugrott
2006.02.23 00:06
. Óriásinak néz ki a képeken is
. Jó pihizést nektek! Jó hallani, hogy Benedek ilyen remekül érzi magát az unokatesóval
.
). Õ egyébként imádja beletenni a fejét a vízbe bugyborékolni
, meg azt is szereti, ha zuhannyal lemossuk a haját, tehát nem is igazán mi vizezzük be a fejét.
És Miki szemei is nagyon huncutul csillognak
Gyógyuljatok gyorsan, nehogy a kis Milán azt higgye, hogy a kinitek mind ilyen piros orrúak!
. Budaörsön is néztetek Bölcsit? Állítólag van, de én még mindig nem néztem.
) 
Azért remélem, nem kell lemondani a síelést! (Meg azt is, hogy nálunk sem üt be semmi betegség a mi telelésünkig. És akkor majd tudok feltenni képeket az idén nem síelő, viszont cuki kisbabákkal és nagytesóikkal itthon szórakozó mamáknak (Csirkesz, Reditke
)).
. Gyepálja a virágokat, mindent ledobál az emeletről (én meg győzzem kikapkodni a kezéből a törékeny cuccokat), minden veszélyes dolgot (pl. nagy kés, üvegpohár) levadász olyan helyekről, amit emberi számítás szerint egyáltalán nem is érhetne el. Viszont mindezt azzal ellensúlyozza, hogy iszonyú sokat beszél: teljes mondatokat (persze kicsit még kódolva) mond!
És nekifutásból adja nekem a puszikat
. És nagyokat lehet vele ökörködni, hemperegni, gyurmázni (ez anya kedvenc elfoglaltsága
)
. Szóval, imádom! 2006.02.23 06:33
2006.02.23 23:02
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint