Sziasztok!
Monee a jelenlegi szocpol-ról nekem sincsenek friss infóim, talán annyi, hogy egy gyerek után új lakásnál 900000 Ft jár. Jó ötlet ha még egy ingatlant (pl. szülőkét) be tudjátok vonni, annak idején mi is így kaptunk hitelt.
Diadora!
Aranyos az "öreg csiga", olyan édiket tudnak mondani, ezeket fel kell írni

. Nekem kis unokatesóm, meg kicsi öcsém (már 8 éves) mond(ott) "hülyeségeket" és a mai napig emlegetem őket. A dokik szerintem nem lustaságból, hanem az adózás miatt nem adnak nyugtát, számlát. Mondjuk én még olyan magánorvosnál nem voltam, aki adott volna bármilyen bizonylatot.
Itt jegyezném meg mégegyszer, hogy Koppán Miklóst itt ajánlottátok egymásnak (én hozzá járok a terhesrendelésre). Még nem fizettem neki és konkrétan az sem került szóba, hogy nála szülök-e. Írjatok már kicsit róla is, hogy most akkor kezdjem el tolni a borítékot, vagy majd a végén adjak neki, vagy akinél épp szülök? Én eddig nem éreztem úgy, hogy bármivel kiérdemelné, hogy fizessek, de bajom sincs vele.
Tuncimaci!
Csoki-jelentem-megvolt és van is minden nap

, de nem érzem, hogy túl jó kedvem lenne tőle. Ha fehérhegyen laksz, akkor talán ismered az üzletet a Gandhi Gimivel szemben (okt.technikai üzlet) én ott nyomulok még pár hétig, így ha valóban érdekelnek a ritmushangszerek, nézz be egyszer hozzánk és akkor megmutatom, esetleg katalógust is. Ha jössz, és nem egy kopasz férfivel, hanem egy "tolatós" csajjal találod szemben magad, az én vagyok, így kérlek jelezd, hogy te vagy. Az elmúlt 1 évben egyébként lépten-nyomon kérdezek kismamákat, hogy nem jársz a csetre, topikba... de eddig még senki sem járt

.
Tündi!
Sajnálattal olvasom, hogy a fejfájás nem csak engem kínoz. Én igyekszem nem gyógyszerezni magam, de hétfő óta eddig minden nap be kellett vennem egy fél Miralgint, az már ált. segít. A Domusos boltban én már jártam is

.
Mit jelent az, hogy megszűnik a munkaköröd? Maradhatsz azért a cégnél? Jaj, sajnálom, hogy még várni kell, annyira sajnálom. Nem tudok semmi biztatót írni rá, csak azt, hogy muszáj kitartani, sajnos most nincs más választás, hát sok erőt hozzá

. És ne sírj sokat, bár tudom, néha nehéz és nem is baj, hogy kicsit kijött.
Most ezt elküldöm, folyt.köv. Timi