Olyan izgi, egész éjjel jóslófájtam, még reggel is. persze ez semmit nem jelent, mármint semmi olyasmit, hogy záros határidőn belül megszülnék, de akkor is jel, hogy pici lányom csomagolgatja a holmiját a NAGY ÚTRA! Még szombaton szeretnénk egy-két holmit venni, vasárnap kimosom, hétfőre megszárad, kedden szülhetünk.
Szerintem tök jó terv, mert így hétvégére otthon is lehetnénk.
Tündi!
Ilyen hírekre nem számítottam...
Mivel indokolta a dokid, hogy halasszatok? Nemááááá
Dido!
Sajnálom, hogy megjött az a hülye piri... De talán az autós idegeskedés miatt kivételesen jobb is, nem?
Korek!
Ez most nem egy jó hírekkel szolgáló időszak, úgy látszik...
Ez a küret nem hangzik jól, de ha bízol az orvosodban, és ő ezt látja indokoltnak, akkor hajrá! A Ti utatok is elég rögösre sikerült, de milyen édes lesz majd a siker!!! Kivi!
Húha, két sárgatest? Akkor ikrek lesznek!

Egy fiú, egy lány, na mit szólsz? Eszti!
Totál elérzékenyültem azon, amiket Junkónak írtál. Tomboló hormonok
Mindenen bőgök... Mátra!
Drukközön az állásinterjúhoz! Ügyeskedjetek a hétvégén! Bár neked már nincs mitől tartanod, hiszen Dórival megbeszéltétek, hogy hozzátok küldi egy kis barátját pocilakónak. CSak még nekem se árulja el, hogy kispasit küldött-e, vagy csajszit
Duduanyu!
Válaszoltam az e-mailedre. Azóta már bizti megkaptad. Remélem tudtam segíteni.
Koraterhességi tünetekről nem sokat tudok mesélni, mivel nemigen volt. Mensi-szerű hasfájás pl. volt, időnként szurkálással kombinálva. Dugulás volt, de szinte napra pontosan, ahogy betöltöttem a 7. hetet elmúlott. Cicifájás szintén nem tartott sokáig. A szagokra a mai napig érzékeny vagyok, de az első időszakban főleg az voltam. Gyerkőc szerencsére nagyon takarékos volt, amit egyszer leküldtem, azt az övének tekintette, semmit vissza nem adott...
Nyugi, Paca jól van, imád titeket, és 8 hónap múlva találkoztok!
Évi