A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Mása!

Igen,ez az a nagyon mélyértelmű dalocska,csak mindig a fülemben van viszont tovább nem megy sajnos.

Juc
20170114224602

Macs, ezt már a telefonba is mondtam, hogy szegénykém konnektororrú.Kép Ha emlékeim nem csalnak, akkor az élő tengerimalac se nagyon hosszúorrú. Kép

Moose, de tudok nagyobbat felrakni, de akkor kísérleteznem kell, de ígérem felrakok jóóóó nagyot.Kép

Votiv, Istók édes!Kép

Most el, hátha kapok gyógyótárban homeót.
zanza

De JucKép akkor most már tovább is megy, hiszen leírtam...Kép

indianyo

Köszönöm a válaszokat, akkor mégsem most esem kétségbe Kép Nem akartam rögtön a dokihoz, csak gondoltam hátha hallok rémeket Kép
Azt már észrevettem, hogy sok husit nem ehet, mert az kicsapja, de másra nem volt eddig érzékeny. Azért is furcsálltam, mert most épp alig eszik a szopin kívül és én sem ettem mást és máshogy... De majd elmúlik, így legalább meztelenül virgonckodhat a pelenkázón egy kicsit Kép
A mosópor is ugyanaz, ugyanavval a vízzel, porral, öblítővel, no meg akkor nem épp a pelenkarészen jönne ki legjoban Kép

Votiv: Nem lehet, hogy Istid a betegsége miatt érzékenyebb most az allergénekre?
Panadolt használtunk, fél adagot, amikor már extrahiszti volt a foga miatt, de mostanában az sem kell. Tényleg, az milyen gyorsan romlik meg a hűtőben?

Moose: Kicsit azért sajnálom apát, nem baj? Persze biztos nagyon rossz nektek, hoyg úgy horkol, de szegény biztos próbál nem horkolni.
Egyébként én sem tudom még Nyuszi nevét, meg a tiédet sem, de nekem sztm akkor is Moose lennél, a lány meg Nyuszi.

Olvad a hóóóóóóóóó, meg a jég, megyünk sétázni Kép

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Jó reggelt és nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinekKép
még rakjatok dedekről képeket lécciiiiiKép

indianyo

Moose, igazad van, bocs a floodért, többet nem csinálomKép néha meggárgyulok, de szerencsére elég hamar elmúlik Kép
képviselőfánk van Isti előtt, de csak tejszínhabot evett Kép és ez még a rossz-anya-időszakomban volt, amikor úgy örültem, hogy eszik, hogy mindegy volt, hogy mit Kép egyébként mindenből csak kóstolgat, úgyhogy semmilyen rászokás veszélye nem fenyegeti szerencsére Kép és a hülye agyammal azt képzelem, hogy inkább tejszínhabot egyen, mint csokit, kólát vagy csipszet, de lehet, hogy hülyeséget gondolok Kép
a képen a pótnagyijával van, aliasz apukám barátnőjével Kép
Ancsi, a széket mindjármondom hol vettük, bár amilyen csini, annyira kényelmetlen Kép

votiv 8)
votiv

Oxi, sajnos már korábban is voltak ilyen jelek, de persze lehet, hogy most különösen érzékeny Kép és mindez elég nyugtalanító, bár semmit nem szándékozom tenni ellene, csak igyekszem kímélni, pl tojást se kapott a vírus óta, de úgy tűnik, most megint nem kap egy darabig... aztán majd kísérletezek később. de olyan jó lenne már kilábalni ebből a sok betegeskedésből. pedig szegénykém per pill még olyan gyenge, hogy egy nyamvadt náthát nem tud legyűrni Kép

votiv 8)
votiv

Oxi!
igen, védőnéni is aszonta anno, hogy a kajaallergia általában a popón jön ki (pelenkarész). és ha hiszed, ha nem, én is múltkor, mikor Lencsi minden este sírt, 2 napig nem adtam neki húst, és nem sírt. lehet, h semmi összefüggés nincs, anyósom mérges is volt, hogy növényekkel táplálom a dedet, de hát kap fehérjét, ott a tej, tápi, és kibírja egy 6 hós simán hús nélkül, ráadásul a kedve is jobb volt. lehet, hogy felhalmozódik a kis bélrendszerükben, vagy ilyesmi. Kép

Jucus!
épp akartam írni, hogy te mindent olyan kafán eladsz, ezeket miért nem dobtad még fel. ügyes vagy! csak így tovább, pár dobozzal kevesebb lesz!

ancsipancsi

Votiv: Ki fogja nőni, bár ez most azt hiszem nem vigasztal... Erről vannak elég személyes tapasztalataim, ha érdekel Kép

Ancsi: Köszi, de az én csajom nem 6hós, hanem 8 múlt. Nem egész 6 hósan eszembe nem jutott volna hússal etetni, pedig elég korán kezdtük a gyümölcsözést, a mást is evést. Feleslegesnek tartottam a szopi mellett.

KépKép
oxigen
Györköny

tessék, itt van Istiapa képes fele, Oxi és Neet kivételével talán még senki nem látta
esküvőnk nem volt, úgyhogy kimaradtam akkoriban, mikor az esküvői képeket raktátok fel Kép
és én is rajta vagyok, meg a 6hós Pocakisti! (meg Ancsi kedvenc széke, mint családtagKép)
Kép

votiv 8)
votiv

Oxi, de azért jól esik Kép és mondd azokat a személyes tapasztalatokat! Kép

és mi se vagyunk nagy húsevők, a gyermek viszont még a joghurtot is szalonnával enné Kép de más húsfélét nem értékel, csak ha bébiételbe van eldugva Kép

votiv 8)
votiv

Fic!
A 10 óra alvás nálam is bejönne, de már nem is emlékszem,mikor volt rá példa Kép .Jó, ha nálunk is összejön a 8 (néha 9) óra, de az megszakítva 6-7 szopival. Az éjszakai 1-2x ébredés a fogzás előtt volt, régi szép időőőők... Nappal szerencsére B. is alszik, 2x 1,5 órát, néha kevesebbet. Sajnos nekem ilyenkorra marad a házimunka, no meg ilyenkor tudok egy kicsit leülni a gép elé és ottragadni.... Kép
Ja, a lényeg: kellemes ünneplést Nektek!

Votiv!
Isti már igazi nagyfiú! A tejszínhab-tömős kép király, a tejszíhab finom dolog, nemcsoda h szívesen ette. Tény, h nem tartozik a legegészségesebb ételek közé, de néha kell egy kis bűnözés... Kép

Moose!
Szegény kanapéra száműzött apa...és szegény Ti. Apa (háta) hogy bírja a kanapézást? Néha apa nálunk is horkol, de csak ha háton fekszik, ilyenkor szegényt jól oldalba lököm... oldalra fordul és már nem horkol. Kép

Oxi!
Szerintem is várj egy kicsit, hátha elmúlnak a pöttyök. Ha nem múlnak, vagy több lesz, akkor meg zaklasd csak a doki nénit, azért van... Kép

Kép
Kép
denizsa

és csirke/pulykahúst 7 hósan kezdtem el adni Istinek, disznót meg marhát a mai napig nem kapott, pedig lehet, hogy kellene? hmm... én nem éreztem szükségét, pláne hogy én se főzök ilyesmit, max vendégségben eszünk dédinél pörköltet, vagy apuéknál bécsi szeletet...

votiv 8)
votiv

Votiv!
Nagyon szépek vagytok! Kép Kép

Ancsi!
Ne anyósodra hallgass kaja-ügyben, hanem magadra! Szerintem is kap elég fehérjét Lencsi, ha adsz neki tejecskét és tápit. És L-nek küldünk egy nagy cupp-ot Kép Kép

Kép
Kép
denizsa

Zsanci, Isti betömte az apja headsetjét a bidélefolyóba!!! hát ez mindent eldugít!

votiv 8)
votiv

Den Kép köszi Kép
azóta ám sok-sok kilót fogytam, főleg az arcomról! Kép
hiúvotiv

votiv 8)
votiv

sziasztok!
GYÖNYÖRÛ IDÕ!!!!Kép
reggel mondjuk, ahogy kiléptem az ajtón, majdnem hatalmasat zakóztam, mert frankó kis jég volt, és a közös képviselő még durmolt ezerrel. No, ha elestem volna...Kép
A mom parknál meg olyan szépen olvadt, azaz párolgott minden, h el sem tudom mesélni!!
ISTEN HOZOTT TAVASZ TÜNDÉR!!!!!!!!!!! most már nem engedünk el!!!

Votiv,
sok szép kép az Istiről!!!Kép Úgy sajnálom, h tegnap lemaradtam a tv-ről, pedig láttam az előzetest, és hiszed vagy sem, az én retorika tanárom is volt benneKépKép, és pont azért meg akartam nézni...Kép
és majd megirom ám, h hova jelentkeztem, egyelőre csak annyit irtak, h örtek, h jelentkeztem, majd értesitenek...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votiv,
HEHEHEHEHE!!!!!!KépKép
Igi csak nyalogatja a headsetet, ami nyálazás után jó ideig nem használható, de másnapra mindig megjavul...Kép
most is fogzunk, nurofen nem használt...Kép
de chamomilla igen! most megy a hypericum.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

SOS help valaki!! ha véletlen rámentettem egy dokumentumomra azonos néven, elő lehet még kaparni valahonnét a régit, amire szükségem van? vagy kezdjem előről a munkát KépKépKép

votiv 8)
votiv

Zsan, csak nem neked is az öreg Wacha volt a retorikatanárod??? KépKép

votiv 8)
votiv

mire tegnap visszaolvastam, kidoltemKép

Moose, szepen kikerekedtelKép. es kivanom, h legyen mar egy kicsit jobb neked, mert ugy tunik, kicsit nehezen viseled a dolgokat mostanaban. es ez meg csak a kezdet...Kép talan "csak" az a baj, h tul sokat aggodalmaskodsz? huha, arra nem nagyon van gyogyirKép
ja, es ne mondj mar ilyeneket, amikor bator es ugyes vagy!!!Kép

Votiv, ez az Isti bebi arra gyur, h minel elobb a teljes fogsorat villogtathassa? v csak szeretne gyorsan tullenni az egeszen? brutalisan nyomjaKép
a kepek tunderiek!! kedden eloben is?

Macs, tenyleg kedden mar josztok ti is?Kép

Neet, mar akartam kerdezni, h miert gondolod, h a fogak nem lehetnek ludasak az ejszakai ebredesekert? pedig siman... de latom mar kapizsgalodKép

Zanza, Tade tenyleg tengerimalac(nak van titulalva)? kezd erdekelni a dologKépKép

B lefejelte az ablakparkanytKép (kedvenc idotoltese, h nezeget ki az abalakonKép). szaladtam megnyugtatni, es el is aludt bele. az orrnyerge lehet, h szep(?) szines lesz. hajaj.

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Votiv, sztem nem tudod elokaparniKépKép [vagy megis?Kép]

Coolio
recca

Votiv,

Kép Próbáld meg a TEMPORARY könyvtárból kimazsolázni. Talán benne van. Ezt a C:Documents and SettingsFELHASZNÁLÓ NEVEDLocal SettingsTemp -ben van. Talán ott meg lesz..Jó kis munka Kép
Vagy ha a Wordben csináltad a galibát és még nem léptél ki belőle akkor a visszavonással vissza lehet állítani az eredetit. ezeket a számitógép-zseni zuram javasoltaKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Votiv, ha nem volt beállítva hogy mentsen backup-ot (Eszközök/Beállítások/Mentés/Biztonsági másolat), akkor vszínűleg nem. Ha be volt állítva, akkor wbk kiterjesztést kap a bizt. mentés, így keresd.

Kép
Kép
denizsa

Látjátok milyen gyönyörűen süt a nap? +4 fok van!! Kép Azt hiszem megyünk egy nagyot sétálni, ha felébred a ded.

Kép
Kép
denizsa

Indi,
ebéd után fogunk kimenni Sz-mikire,mert a Zuramnak dolga akadt. De majd mindenképp hívlak.Kép

Votiv,
Szépek vagytokKép És IstiKép, hát meg kell zabálniKép

Dora,
már összebújtunkKép, mert a Zapa nagyon szeret engem, meg én is ÕtKépKépKép Kép

Macs,
próbálom letölteni a progit. De majd megírom mélben hogy mi van vele. Egyébként meg valami PhotoShow Deluxe a neve.

Csajok, imádnivaló az orosz tudásotokKép Sok kis versike eszembe jutottKép

Ancsi, ez "Tyerem -tyeremok" egy mese. És abban van a Miska-maruska, lyaguska-kvakuskaKépKépKép

Méregtelenítő kűrát megcsinálom. A szopinak nem kavar be. Mert már csilis-babot is ettem és a lányka nem sírt Kép

Pusz. Megyek visszaolvasniKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Den,

most már tényleg jönni fog a tavasz, ugye?Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Recca,
Kép szegény kicsi B. Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi, kosziKép.
tavasz: apa szerint a fakon a rugyek kipattanasra keszen varnak, ugyhogy gozerovel el is kezdett metszeni, dogosen napszemuvegbenKép

Coolio
recca

Mása!
Ma mentek a lakást ellenőrizni, ugye? Majd mondd el, mi volt!
A "Tyerem-tyeremok"-ot én is ismerem, de sajnos csak eddig emlékszem rá, azt hiszem ez volt a címe... Kép
Méregteleníts, de csak óvatosan! Szép vagy Te így is! Kép

Kép
Kép
denizsa

Votiv!

De jó,már látom egészben zapátokatKép

Ancsi!

Tudod itt nincs pofám pénzért eladni ilyen kisebb dolgokat főleg mert használt.ÉS nem is vagyok biztos abban,hogy jó néve veszik-e mások,hogy ilyenekkel offomol a topikot,de azért gondoltam hátha.Viszont cipelni sem szeretném magammal,kidobni sajnálnám,ezért mégis csak feldobtam másik topikon,ahol nincsenek ilyen jó baráti viszonyaim,potom pénzért.ÉS persze ugrottak is rá.SZóval kicsit gyorsabban járt a kezem mint az eszem.

Indi!

Jól,van,jól van.Bevallom,hogy átsiklottam felette.

Hazahoztam az ünnepei tortát ,ami nem volt kis kaland.Szamosnál rendeltem,nagyon drágán mérték de nem volt pofám már nem kérni ill.utolsó percben voltam.Aztán egy hütőgépesdobozbanKépakarták ide adni,mert hogy nincs kisebb nekik.De én mondtam,hogy az nem lesz jó,csomagolják be papírba.De már itthon van és alig várom,hogy felvágjuk mert olyan nyami!

Majd később jövök képesbeszámolóval is.

JA és anyósék persze ma sem jönnek,holonap külön tortával várják Pannát.Kép

Pusza:

Juc
20170114224602

JucKép nem szemrehányás volt...Kép Az ilyen kis incifincik felett könnyű átsiklaniKép Bá az á regiszká-ról már nicns fogalmam, de majd
Mását jól kikérdezemKép Jó bulitKép

Mása! végül nem mentem vásárolni, mert nem jött meg azuram píze a számlámra, úgyhogy itten tespedek és várlak szeretettelKép

Kérem szépen császármorzsa-készítésben jártas kolléga segítségét: mi a búbánatért nem sikerül nekem sose?Kép Úgy, de úgy szeretem és olyan sokáig kavargatom, de az odégés és a gumiszerű massza a két dolog, akit ki tudok belőle hozni csakKép

És itt is hetedmagával süt a napocskaKép

indianyo

Juc, te csak így mellékesen elhinted, hogy ma van Panna 1. szülinapja??? KépKépKépKépKépKép
Kép

votiv 8)
votiv

Mása, hadd vitatkozzam Dennel, szopi alatt nem szabad méregteleníteni! ahogy fogyózni sem ajánlott. minden méreganyag belemegy a tejbe. legyetek türelemmel, ez az időszak most másról szól Kép
és hogy bíztassak mindenkit, én 36 kilót híztam terhesen, 10-et ledobtam a szüléssel, még 10-et a szoptatással, a maradékot pedig szopi vége óta (kb 4 hónapja) dobálom, és bár különösebben nem teszek érte, normálisan eszem és szaladok a gyerekem utánKép, egész gyorsan mennek le a kilók, már csak 3+ van, ami akár már a régi formámnak is nevezhető Kép
pedig pár hónapja még borzasztóan el voltam keseredve a súlyom miatt, és tele voltam méreggel is (én szó szerint! Kép) de a szopi vége óta minden szinte magától rendeződött, úgyhogy így utólag már látom, hogy mennyire másképp működött a testem szopival, meg azzal a rengeteg hormonnal stb., viszont annak az időszaknak is megvolt a varázsa Kép igaz, ÕsanyaZsan? Kép

votiv 8)
votiv

Juc, nem holnap van? rosszul emlekszem??

Votiv, mindenki egyfolytaban ontja a bulvart. es egyaltalan nem zavar engem, csak nagyon meglepodtem, hogy mindenkit erdekel es csak en vagyok ilyen struccizemicsoda, tolem a miniszterelnokot is elrabolhatjak, eszre sem vennem Kép Es ezt a fotot mar mindenki latta am, es akkor is irtuk, hogy milyen csinosak vagytok, mert anno benn volt a profilodban egy ideig! Kép

Es lehet, hogy Ancsinak van igaza, mert mar lassan nyolc eve alszom apa mellett, es nem volt gond meg a horkolassal. Bar, most nemcsak engem, hanem Nyuszit is zavarta, szoval csak kiprobaljuk ma ezt a kanape verziot, hogy lassuk, tenyleg miatta nem aludtunk-e hajnalban. Egyebkent ne aggodjatok erte, nem lesz oda szamuzve (egyebkentis nemsokara atrendezzuk magunkat, ugyhogy Nyuszi lesz kulon szobaban, es mi harman masikban, aztan majd kisNyuszi csatlakozik Nyuszihoz es kesz).

Azt tudjatok, hogy Coraban ma minden konyv 30%al olcsobb? (De en nem tudok menni, de nembaj, mert alexandrabol meg 25%kedvezmennyel rendelek es ott ugyis sokkkkkal tobb van.)

moose 28+2 (most jo, Neet? Kép )

ja, es Oxi, hogyhogy te sem ismersz minket? Orulet. Pedig mar tobbszor talalkoztunk, eloszor meg pocid volt, emlekszel?

jaja, es igen Bogarka, kisNyuszinak a ket verzio: a foszereplo foszereplotestvere meg az en nevnapom utani nevnap, na, mostmar mindenki mindent tud Kép de tartsatok a szatokat! Kép Kép
moose

Votiv!

Ez a cica nagyon édes!Honnan,csak nem szabadkézzel?
Moose jól tudja csak holnap lesz hivatalosan,de ma tortázunk,holnap megyünk ebédelni.Kicsit fordítva müködünk de engem nem zavar csak érnének már ide a vendégek,hogy felvághassuk a nyami tortát!
20170114224602

Votiv: Jééééé, mekkora pocakod volt Kép Nem is láátam még rólad pocakos képet Kép
Allergiamese: Az egyik rokonunk toxémiás lett, nagyonkoraszülött babával ugyan, de sikerüt mindkettejük életét megmenteni 11 éve. A kicsi lány nagyon szívós volt, és megmaradt, de mindenféle allergiája és betegsége volt, amit csak el lehet képzelni. Liszt, fehérje, citrus, stb allergia, vesegondok, gyenge immunrendszer, cukorberegség, ekcéma, minden. Most már igazi nagylányos, semmi baja, mozog, jól tanul, semmire nem allergiás, minden betegségét kinőtte. Nagyon csodálom a szüleit, hogy végigcsinálták, és közben nem is kényeztették el ezt az egykor 1200 grammal született kismanót.
Én mindig azt mondom, hogy ehhez képest mi kismiskák vagyunk Kép (Főleg én evvel a kistündérrel)
És Viki is csak csirkét, meg pulykát kap, el nem tudom képzelni, miért adjak neki disznóhúst. A marhát még csakcsak, de azt is csak később gondoltam.
Mentés: Asszem ezt elrontottad Kép

Moose: Tudom, beszélgettünk is a Bogárka parkban, de valahogy ez sosem volt téma. Talán azért sem, mert engem még a párom is Oxinak hív, és teljesen elfogadom névnek a nickeket Kép

Magdi: Szopi alatt NE méregteleníts. Majd utána. A felszabaduló méreganyagok mind kiválasztódnak a tejbe.

Juc: Jó bulizást!

Indi: Nekem sem sikerül sosem a császármorzsa KépKép

Voltunk sétázni végrevégre Kép És most nekünk nagyonjó Kép Vikka kidőlt, alszik nagyon, arra sem ébredt fel, hogy kivettem a kocsiból Kép Hiányzott már mindenkinek a levegőzés.

KépKép
oxigen
Györköny

Votiv!
Én nem arra buzdítottam Mását, h kúrázzon, hanem épp ellenkezőleg, h óvatosan tegye. Kép Szerintem, ha tart 1-2 fehérje- és szénhidrátmentes napot, amikor csak zöldséget és gyümit eszik, az még nem megy a tejcsi rovására. Bár nem vagyok szakember és nem tudom, h pontosan mi megy a tejbe és mi nem... Lehet, h rosszul vettem ki Mása szavaiból, de ő nem fogyókúráról, hanem párnapos tisztításról beszélt. A fogyókúra tényleg nem javallott szopi alatt.
Egyébként én nem szándékszom hasonlókba belevágni, nem vagyok az a fogyózós típus, pedig rámférne.. Kép Mindenesetre Neked jár egy nagy gratula, ha már ennyi kilót lehajigáltál!! Kép

Szóval Mása, ha visszajöttél Sz.miklósról, akkor tudasd velünk, h mi is a konkrét szándékod kúra-ügyben, mert most már ezen parázok...

Kép
Kép
denizsa

Oxi!
Ha ez a kismanó ezt a sok allergiát mind kinőtte, akkor ez egy csodagyerek!
Ja, és mi is voltuk sétálni, ami tényleg nagyon szupi volt!! Kép

Kép
Kép
denizsa

Moose, az en naptaramban tobb nev is szerepel aznapra! akkor most melyik? ami ugyanolyan betuvel kezdodik, mint a masik? v a masik?Kép ajajKép

Coolio
recca

Sziasztok!

Ezt az oldalt néztem csak meg! Nagyon cukik a képek Istiről!Kép

Ez az infúziókúra azért egy kicsit kikészít! Ez a szteroid biztos, hogy megkavarja a hormonrendszert! De nem is ez a gondom, hanem ma egy akkora tapló nővérrel hozott össze a sors, hogy csak na! Eddig is volt egy kis kórházfóbiám, most meg aztán pláne! Lehet, hogy nem megyek be holnap az 5. infúzióra!Kép A nővérke majdnem csinált nekem egy légembóliát és még neki állt följebb, hogy szóltam! Aztán hazáig bőgtem, meg még most is tök ideges vagyok! Még holnapig meggondolom mi legyen, de azzal a HP-val nem akarok találkozni többet!Kép

Mindjárt visszaolvasgatok! Ma még itt van anyukám, kihasználom az időt, amíg tudok jönni!

ILdi
ildi76

Den, elbeszélünk egymás mellett Kép a fogyit már csak én tettem hozzá, de alapjában véve az óvatos+mindenféle méregtelenítéssel vitatkoztam. mert hogy Oxit idézzemKép: A felszabaduló méreganyagok MIND kiválasztódnak a tejbe. akár óvatosan csinálja az ember, akár nem. arról nem beszélve, hogy az első dolog, ami ilyenkor megcsappan, az nem a méreg, hanem a tej. na de nem kötözködök többet Kép

vége, befejeztem mára a munkáT! hulla vagyok és büdöspizsamázóóóó Kép (ki ismeri a Maszat-hegyet? és a Trapitit? Moose, ajánlom figyelmedbe mint klassz olvasmányokat!)

Juc, én nem vagyok olyan ügyes, mint Macs, csak jól lopok gifeketKép megy már a buli? Kép

Moose, nekem a főszereplő testvére tetszik jobban, hiszen ők is testvérek lesznek, és így duplán ütős, ha bemutatkoznak! Kép

votiv 8)
votiv

Újra ittKép

MÉREGTELENÍT-ést nem fogom megcsinálni. Tényleg ráérek! Viszont Neet tanácsát megfogadom,jól megverek valakit,hogy ne legyek mérges KépKépKép

Indi,
úgy sajnálom, hogy nem tudtunk már kimenni hozzád. De a párom már így is tűkön ült, mert valami kütyüért jöttek 3-ra és siettünk hazaKépKépKép Viszont megigérte, hogy ha legközelebb kimegyünk, akkor tuti elvisz. Lehet rajta fogom levezetni a méregtelenítést:/

Den,
képzeld, át rakták a cirkót oda, ahová eredetileg kértükKép Már csak azokat a csempéket kell kicserélni, ahová először felrakták. Ugyanis ott maradtak a lyukakKép Okos tojások..... De megnyugtattak, hogy természetesen ki lesznek cserélve.Remélem is......Kép

Ildi,
ajajKép Azért abba ne hagyd a kúrát. Hátha többet már nem találkozol azzal a izé-ápolóval.

Moose,
én még mindíg nemtom Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!
Örülök, h végül lemondtál erről a méregtelenítésről. Kép Ez a legtisztább ügy, így bizti nem lesz baj. Egyébkénz miért jutott az eszedbe? A kistesó-projekt miatt?
De legalább a cirkó oda kerül, ahová akartátok! Kép Majd a csempék is...

Ildi! Kép
Szerintem se hagyd abba egy h... nővér miatt!!

Votiv!
Bizti igazad van méreg-ügyben, én sem kötözködni akartam Veled! Kép De most már szerencsére tárgytalan a dolog.
Más: Korábban ajánlottad nekem a mandulaolajat, mert Bálint baba bőre minden babaolajtól pöttyös lett. Kerestem több helyen is azóta, de sehol sem volt éppen, pedig ált. szokott lenni. Kép Végül vhol rábeszéltek a körömvirágolajra, h az is jó érzékeny bőrre. Neked mi a véleményed róla? (Persze lehet, h ezt előbb kellett volna kérdeznem...)
Ja, és tudod mi a legjobb a túlsúly ellen? Itt egy képes tanácsadás:

Kép

Kép
Kép
denizsa

INDI,
én császármorzsa és united-szakértő vagyok!!! Kérdezz bátran!
Tényleg nagyon finom lesz a morzsám.
LEGFONTOSABB:
SÜTÕBEN SÜTNI, és nem olajban!!!!!!!

Búzadara kevés vajjal (olvasztott) tejben feláztat fél órát.
Utána fél citrom héja belereszel, még egy kis olvasztott vaj bele, majd a tojás sárga cukorral felver, és hozzákever. Fehérje felver (turbó-atom keményre) az is hozzákever, irány a sütő. Mikor megszáradt a teteje kiveszed, és felvágod, és megforgatod. És akkor megszóród porcukorral, hogy ropogós legyen. és még néhányszor megkavargatod.
Mondjuk én azt szeretem, ha nagy morzsák lesznek, nem olyan picik, lehet,h te meg pont azt szeretnéd, h apró morzsás legyen???
Mert akkor az NEM császármorzsa, hanem koldus morzsa...KépKépKép

Votiv,
bezony, ő volt! Többek között. Meg a Tomasevics Zorka, meg a Vadász Ági (ő "A" női narrátorhang) és még volt vki, aki a duna tv-nél dolgozott, de neki nem tom a nevét...
és te hol tanultad a mesterséget???KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Recca,
nem is tudom... lehet, h a fogak...??

Szmagdi,
csak nehogy én legyek az a valaki! Kép

Moose,
most nagyon jó. Neked is? Kép
kopasznyakú-neet, aki-végre-eljutott-a-fodrászhoz... Kép
neet

Indi! Kép
Szerintem is fogadd meg Zsan tanácsát és süsd sütőben, most láttam a TV-ben, pont császármorzsát csináltak, de vajban sütötték úgy, hogy a nőci folyamatosan ott állt mellette és kevergette, és ezt kb fél órán át kell csinálni, mire barna lesz! Szóval a Te lábujjaddal talán kényelmesebb lenne a sütős megoldás.... Kép Egyébként hogy van a lábad?

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!

Dorka alakul,de nagyon taknyos szegényke.Tegnap már azon gondolkoztam,hogy rákötök valamit a nózijára,mert mindig a cumira és a szájába...Kép

Votiv:
Dorkának Isti,a férjemnek a szék jött be nagyonKép
Mi örököltünk ilyen garnitúrát,még a huzata is pont ilyenKép
Egyébként én 30kg híztam a csajokkal.Orsinál kb.1.5-2 év alatt ment le teljesen,most viszont még mindig 10-zel küzdökKépSajnos ez tényleg korfüggő...

Moose:
Nyuszid nagyon édes,a pocakod pedig nagyon mutatósKép
A nevekkel engem teljesen meglöttélKép

petergabi

Neet,
képet!!!!!!!!!Kép
és én nem láttalak pocisan, tegyél fel képet, ha van!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Visszaolvasnom nem nagyon sikerül, mert állandóan bedöglik ez a szar egér!Kép És csak akkor megy, ha újra lekapcsolom a gépet!Kép

Mása, Denizsa!

Köszönöm a reagálást! Csak az a rossz, hogy görcsbe áll a gyomrom, ha a mai esetre meg arra nővérre gondolok! És megvan az esélye, hogy holnap megint Õ lesz! Akkor jöjjek haza? Mert ott nem maradok, az biztos! Tipikusan az a típusú "ember", akinél nincs meg a minimális alapintelligencia sem, minden beteget kapásból letegez és tudja, hogy úgysem szólnak szegények semmiért, mert ki vannak neki szolgáltatva!

Ezt gyorsan elküldöm mielőtt bedöglik az egér, aztán próbálok olvasgatni!
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: