A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora!

Kép
Akkor már csak az átadás-átvételt kell megbeszélnünk.

Juc
20170114224602

Ez hétfön készült ... Bóbitáztak Kép

Kép

Itt van Tádé, a néni szerint csak ilyen orral lesz már.Kép Érdekeltek így is kell?

Kép

Dóra, azt a fura tetejüt, amit a mellszívóhoz lehet csatlakoztatni, az kell neked?
zanza

Zanza!

Abból 2db van,mármint furatetejűbőlKép

Juc
20170114224602

Juc, akkor kérhetek egyet?Kép
zanza

Na, gyorsan végigpörgettem ezt a csekélyke 3 oldalt, amit össze bírtatok ma locsogni...Kép...de be kell valljam elég felszínesen, mert KO közeli állapotban vagyok Kép

Moose!
Babánál én is azt néztem, hogy a pofija aranyos legyen, mert valami förtelem kinézetű babákat is tudnak gyártani....de Petrának akkor már volt 3-4 babája (tisztatextil, tisztaműanyag, textiltest-műanyagvégtagok, alvós, pisilős -amiről szerencsére ő nem tudja, hogy az -, na meg lemezes mama-papa-sírok-nevetek műsorral, de ebből szerencsére hamar kifogyott az elem Kép)...szóval Emmababánál nekem csak az volt a lényeg, hogy aranyos legyen és ne legyen semmi extra benne...meg hogy szép legyen a ruhája (amit persze Petra már ott a H-ban letépett róla, és azóta is volt rajta vagy 3x Kép)...
És melyik névről írtad, hogy csak fonetikusan engedélyezik? A Nyuszinevű regényhős testvérének a nevéről Kép??? Mert sztem az nem gáz fonetikusan...

Köszönjük a dícséreteket a fiatalemberre Kép..igen-igen, áll, mostanában mindenen és mindenhol ezt gyakorolja Kép...és ez az izémicsoda amolyan járássegítő az FP-től, persze még a járástól messze vagyunk, de a köv. ünnep a szülinapja lesz, így megkapta most Kép... és van mégegy édes kép, ahogy előtte ül és elmélyülten babrálja a kis vackokat rajta, de egyszerűen nem engedi feltenni a rendszer Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Zanza,
ha másnak nem kell, akkor én viszem. Csak jelezzél légyszi. Egyébként mennek majd Egerbe a fiúk. Úgy-hogy ha valakinek nem jut addig, akkor hozatok Kép

Oh, én ezt a LOST-ot nem értem. Utolsó rész, most akkor mi van???? LOST-2 ben van a folytatás vagy mi???? és az mikor lesz? Kép

Juc,
most tele vagy szmájlikkalKép

ÉÉÉééés itt van Vágó-szmájliKép

Jó éjt. MegyekKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása, oké, de előbb aludjunk rá egyet!Kép
zanza

Ildi,
ezt csak nekedKép nem ugri-bugris pompomlányKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Lost-rajongóknak: lejárt az első széria, 25 rész. de már megvették a 2.-at is, csak "még folyik az előkészítés", addig jön a "hasonlóan izgalmas" Rejtélyek városa. az idézetek a RetekKlub sajtófőnökétől származnak, akinél ma de. panaszkodtam Kép

votiv 8)
votiv

Másenyka, ez a pomponlány elég lusti, nekem nem ugrál, csak pislog Kép

erről jut eszembe, hogy múltkor a kedvenc csapatom /Philadelphia Eagles/ honlapján ökörködtem, és megtaláltam a szurkolócsajok oldalát, és 18 éven felülieknek szabadott csak belépni Kép mert bikinis képek is voltak róluk! KépKép és mindegyiknek volt saját bemutatkozófilmje, amiben orbitális közhelyeket mondtak el, pl. szeretek nevetni, mindent a papámnak és a mamámnak köszönhetek, és célom a világbéke Kép de szimpi volt, hogy egyik-másiknak már van 1-2 gyereke Kép bár nekem menne így a seggrázás! Kép

votiv 8)
votiv

Bogarka, boldog Doni-napot nektekKép (meg van belole 1,5 oraKép)

(visszaolvasast mindjart megkiserlemKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsan, ez a nurofen cucc nekem is gyanús ám. a Panadolnak szinte 5-10 percen belül kezdődik a hatása, a nurofennél ilyet nem vettem észre...
és Oxi is célzott már egyszer ilyesmire, hogy nekik a nurofen nem ért semmit... ez elgondolkodtat!
viszont a hypericum jól hatott a gyerekre. nem aludt el tőle (nem is baj, nem kell mindig kiütni, bár...Kép), de éreztem, hogy megnyugodott.

votiv 8)
votiv

Még nem alszom.

Kép Mérgtelenítő kúrát szeretnék csinálni(még sose csináltam) Valami egyszerűt szeretnék ..... Tud valaki segíteni?????
Köszönöm.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, sajnos a pirinyó cuclikkal engem már kiröhög a fiam!!Kép hagyom, hogy más tegye magáévá a készletet Kép

Moose, már egyszer mondtad az egyik nevet, de olyan tökfej vagyok, hogy arra nem emléxem, a másikat meg még nem is tudom Kép tök-tök
léci add fel rejtvényben Kép

votiv 8)
votiv

Indi!
Milotát megjegyeztem, de több féle Milota-könyv van, csak a sima Milotát keressem? Kép

Neet!
Eszti milyen szép és nagy! óriási lett 1 év alatt Kép

Macska!
én is hallottam égdörgést, na akkor döntöttem el,hogy nem kelek fel, egész nap döglöttem. (+ nem hittem a fülemnek!)
enyém gyerek a fejőgépen alszik el legjobban. (mármint a hangján)

Fic!
igen, nálunk is volt ilyen. néha, mikor pislantok egyet és összerázkódom Kép (de komolyan!)

Moose!
Nyulka meg mikor nőtt így meg???? legalább fél éve nem láttam róla képet, és már a gépet berheli!!!
pocakod meg elég szépen kerekedik. mikorra is vagy kiírva?

Vera!
de kár, hogy nem mondtad, hogy mentek a MOM-ba Kép...lehet, h mi is átugrottunk volna
Dócinak jól megnőtt a lába pár hó alatt Kép

Bogárka!
Doninak bódog nevenapját!

Zanza!
Mazsolás néni asszi te ezzel biznicelsz Kép
Tádé így is tök édi!

Jucus!
én sajna szeretnék Avent poharat, de most látom, hogy már el is keltek. épp múlt héten akartam 5-öt venni, csak azt nem értem, hogy miért nem lehet az 5 db-oshoz 5 db fedelet kapni? miért csak 10-et? Avent nagy izé ebben a tekintetben.

ancsipancsi

Szmagdi,
mérges vagy? Kép Verj meg valakit, tuti jót tesz. Kép

Ez a panadol meg nurofen meg a többi miért? Megfázás?
tudatlaneet
neet

Mása drúgom!
pittyeljél málenkij csaláncsáját, meg esetleg tarts egy lénapot, amikor mindneféle zöldség levét (répku, tomat i kápusztú) pittyeled, de a málákó rovására ne menjen, szóval csak finoman! Kép

ancsipancsi

Votiv!

És egy nagy nem érdekel?

Juc
20170114224602

Mása!

De ez nem ér,mert ilyeneket én nem találtam(smily)

juc
20170114224602

Votiv,Kép

Ancsi,
akkor, ha el akarod altatni Lencsit, elindítod a gépetKép Nekem kézim van Kép De legalább nem ébred fel fejés alatt, ha már elaludni nem tud a hangjától(kattogásától)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Na akkor az oroszosok most írják le nekem a Tánceválá répka szmálom,a petruska szpamidorom kezdetű bárgyú dalocskát mert eddigtudom és nem tovább viszont ez idegesít!

Juc
20170114224602

Neet,
KépKépKép OK.

Ancsi,
CSÚCS VAGY KépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

szmákom
20170114224602

Juc,
de ér, mert 1-2 darabot a Zuram fórumjáról loptamKép Bi-bi-biKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Huh, Juc,

Most hirtelen nem jut eszembe ez a micsoda-l, de majd kinyomozomKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
viszont ezt a két sort lefordíthatom. Igen érdekes.....Kép

Táncol a retek a mákkal,
A petrezselyem(gyökér) meg a paradicsommal.......
még mindíg akarod tovább? Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jucus versére én is csak eddig nemléxem Kép

nekem ilyen jut eszembe, hogy:

tyérém tyérémók. kto v tyérémé zsivjot?
meg
ábezjánu pápugájá, vot kompánije kákájá Kép
ez mi, Másám? kafa kis dal?

ancsipancsi

Mása, várd meg a szoptatás végét! minden a tejbe menne bele.

kúra, szerintem: sok gyümölcs/zöldség, no hús, no cukor, no kenyér, no élvezeti szerek, KV, süti, kóla stb Kép és max egy kis herbária salaktalanító tea Kép ennél durvább kúra nem igen kell. a terhesség/szopi alatt nagyon kiürülnek a szervezet tartalékai, ezért kis tisztítás után inkább befelé kell vinni az értékes mindenfélét, mint kifelé mindent. főleg ha kistesóra gyúrtok Kép akkor meg külön jó előtte feltölteni a raktárokat Kép

votiv 8)
votiv

és köszi a focistaszmájlit Kép értékelem! Kép

Juc, hátha van, akinek egybe az összes kéne Kép még kivárnék Kép de fenntartom az érdeklődést Kép

votiv 8)
votiv

Neet, nurofent meg panadolt fogzási fájd.csill-ra használjuk, ha minden kötél szakad Kép de te olyan mázlista vagy Esztivel, hogy nincs szükségetek rá Kép
múltkor anyám is azt mesélte, hogy az ő gyerekeinélKép sose volt nyűgösség fogzás miatt... úgyhogy a fogait Ezsvánka biztos az apjától örökölte! Kép

votiv 8)
votiv

tetves bényet állandóan elnyeli a szövegemetKép tudom, control meg cé és aztán n Kép

JucKép
Á(?)regyiszká ugyiválász
kák petruská tánceválá
4 évnyi oroszóra kezdődött ezzel a remekművel nálunkKép

AncsiKép Enyém Milota simán így van... egyébként magyar-szlovák szövegkörnyezet, bár a kedvenc részem benne pont csak magyar-magyar, de nagyon sajátos nyelvhasználatKép

Fogzási fájdalmakKép Szegény kismanók - no meg szuegény anyáik és apáikKép

indianyo

Szép reggelt mindenkinek Kép

Átfutottam a tegnapi termést, ezzel a mennyiséggel ha darabonként eladnánk, már lehetne kaszálni Kép

Drága HipersensitiveMoose,
De én jólemléxem, hogy ott falatoztatok mellettünk és Nyuszi meg alkotott ezerrel,de a nevére azért nem emléxem, mertmivel tényleg nem mutattad be.. Kép Ami nem baj, mert végtére a Nyuszi is a neve ( ha nem is anyakönyvileg) így meg ismerem Kép Kép

Jucus,
én is jól lekéstem az aventos bizniszről Kép Jánykád gyógyul már ?

Mása,
tegnap elfelejtettem írni a nagy rohanásban, hogy ha netán megvan a keret letölthetősége, nyugodtan küldheted mélben is Kép És nagyon köszönöm Kép

Orosz daalokról nekem csak a Mü jégyem, jégyem jégyem, harókije krájá és a tyiper ja csiburaska, meg a v puszig da bugyet szonce jut eszembe így reggel Kép Kép

Zanza,
Köszönöm, Tádé aranyos, ha sztem nem is hasonlít tengerimalacra...

Bogárka, Zanza,
kőcök nagyon édesek Kép

Csókolat

Macs
macskanyu

Jó reggelt Mindenkinek!

Atyám, ez a köd nem semmi! Pedig fölötte süt a nap. Remélem, felszáll 9-ig, hogy Vincsenzót ne a ködbe kelljen kitenni!

Mi ma megyünk anyukámékhoz, lesz nagy evés-ivás, dínom-dánom. Jön még egy baráti család két kicsivel, Vincsenzó biztosan nagyon fogja élvezni. Kép

Doni tényleg kész férfi! Kép
Istóknak drukkolok a fogakhoz, brutális ez a tempó! Votiv, Neked pedig sok-sok+++++++++++ Kép!

Még jövök, csak most óhajt a ded!
cupp,
fic
ficánka

Votiv,
ja? És az honnan látszik, h fáj neki? Azonkívül, h pl sír? A kezét a szájába dugja? Vagy a nyelvével igazgatja a fájós részt? Vagy hülyét kérdezek? (Akkor megkérdezek mást... Kép)
Fél 7kor keltünk, éljen-éljen! Kép Bár volt 1-2 ébredés, talán a 10. fog miatt? Mert fájdalmasan sírdogált, de csak addig, amíg meg nem kapta a cumiját. Vajon, ha ráharap, múlik a fájdalom? Vagy csak megvígasztalja? Mert utána rögtön alszik tovább.
neetakinemérti
neet

Den,
Vincsenzónak nemrégiben volt egy ilyen időszaka, hogy rettentő soxor felébredt, nehéz időszak volt. Neked is jó (lenne) az alvókád? Számomra a 10 óra az ideális, ebből mostanában 7-8 jön össze, igaz, egy megszakítással. Mivel az megmaradt, hogy egyszer megint eszik éjszaka. Most újra elgondolkodtam egy kis rizspépes hozzátápin fürdetés előtt, hátha hosszabban aludna. Nappal kétszer alszik 1,5-2 órát, ha tehetem, én is szunyok egyet vele. Kép
fic
ficánka

Neet,
nálunk dentinox-teszt van: ha ok nélkül hirtelen sír-hisztizik stb., akkor bekenem az ínyét dentinoxszal, és ha elhallgat meg megnyugszik, akkor fog. Dóci egyébként fogzás alatt vadul nyálzik Kép Nurofent akkor kapott, ha éjszaka nagyon sírt a foga miatt, és a dentinox már nem segített.

Ancsi,
MOM tegnap délelőtt indulás előtt 10 perccel dőlt el, miután kinéztem, és zuhogott Kép szóval igen spontán történt ezért nem is szóltam Kép

v
kisün

Neet,
Vincsenzó is szokott néha ilyet csinálni, sztem megnyugtatja őket a cumedli. fél7Kép
ficakiazthiszihogyérti
ficánka

Ancsi,
köszi, hogy válaszoltál "kirázás-ügyben". Rajtad kívül senki sem méltatott válaszra. NNNNNNNnnnnnnnnnna mindegy! Kép
Biztos hülye kérdés, meg nem is kell vele foglalkozni. Igazából nem is magam miatt, hanem a barátosnőm miatt kérdeztem, hogy megnyugtassam. Kép
fic
ficánka

Jo reggelt!Kép

Ancsi, termeszetesen osztozhatunk a Via poharakon. Nem akarom lenyulni az osszeset masok elol.

Juc, ti a H-val szemben laktok igaz?

Kisun, Doci+cipo: Kép

Masa, szent a beke a paroddal?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

DrágaFic, kösz Kép

NeetKép miért kérdeznél hülyét, ha te is tökéletesen tudod a választ?Kép

olyan rég raktam képet Istiről, most megihlettetek!

ezen Isti apájával fürdőzik
Kép
itt pedig totyorogKép
és sütizik! Kép Kép

votiv 8)
votiv

imádja az apját:
KépKép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Itt süt a nap, bibibííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí Kép

Fic: Nálunk is megy a rázkódás néha, főleg kaja közben, de aztán fal tovább a lány. Én sem tudom, mi lehet.

Dedek édesek, az enyém ma extrahiszti, gyorsan vissza is altattam, remélem mosolyogva ébred Kép

S.O.S. Kérdés: Ha nem kapott új kaját mostanában, mégis egyszercsak tiszta pici piros pötty a mellkasa, a hasa és a pelenkás rész, az vajh' mitől lehet? Volt valakinek ilyen?
Akkor most aggódjak és zaklassam hétvégén a dokinénit, vagy ne adjak neki húst, vagy semmit, vagy mit? Kép bekenjem, vagy ne kenjem? Mivel, ha igen? Kép

Jah, és mióta megint szopi van a tápi helyett, azóta inkább kevesebbet, avgy egyáltalán nem hajlandó enni, csak hogy kapjon cicit. Pedig már bevetettem a Milupa tejpépet is, amit imád.

TanácstalanOxi

KépKép
oxigen
Györköny

Jah, Votiv, én biztos nem nyilatkoztm a Nurofenről, mert mi olyat még nem használtunk Kép
Én az anesztessel vagyok jóban Kép

KépKép
oxigen
Györköny

elmélyülten sütizik
Kép Kép
lábujjhegyen pakol és szeret bújócskázni Kép

votiv 8)
votiv

apám ezek a szemek! mindkét Isti marha jó hapsi!

Dorka!
dehogy, vidd csak, de komolyan! nekem van 1 ám! amúgy az egyik kicsi Aventes üveg is izgat, de nem tudom hogy tudnék érte elcsámpázni. Jucusék a H-val szemben laknak??? én tökre aszittem a Fehérvári úton.

Fic!
de már régen volt kirázás, szerintem a hideg rázza ki az embert, ha amúgy is hűvös van, vagy nagyon kellett, vagy fene tudja. fiúkról nem hallottam ilyesmit.

ancsipancsi

Votiv!
nekem kell egy olyan karosszék, mint ami a képen van! (meg majd később egy ilyen Isti is Kép )

Oxi!
és te se ettél másfajta kajákat, mint előtte, nem? szóval eperjoghurt, meg ilyesmi? a manöken szépség lehet, hogy azt szeretné, hogy gyorsan feltárcsázd a dokit. Kép (gondolom láza nincs) ...ja, esetleg új mosószer? más mosóprogram, amin nem úgy jön ki az öblítő/mosószer? más összetételű ruha? tejből sokat evés?

ancsipancsi

bocs, Oxi, akkor valaki más mondta!
és Panadolt használtatok?
kiütés amit írtál, tipikus csalánkiütés! Istinek is volt a minap, narancslétől
és ma reggel is, mert tükörtojást csináltam neki. úgy látszik, tiszta allergiás szegénykém, pedig 10 hós koráig szopizott Kép az immunjáról nem is beszélve! ma reggelre kikapcsolt a tetves cirkónk (grrrr) és 18 fokban ébredtünk! egy hete küzdök, hogy elmulasszam Isti nátháját, erre szegényke reggel megint úgy vett levegőt, mint egy vaddisznó Kép az apja már kicsiDarth Wadernek hívja!

na, back to the lényeg, csalánkiütésre nem kell semmi, elmúlik pár óra, max 1 nap alatt magától
és bármit adhatsz neki, csak vmi allergént ne, dehát azt úgysem adsz neki Kép

és sztem ne aggódj, hogy visszakattant a szopira, pár nap múlva ez is változhat, lehet, hogy ezzel heveri ki amegrázkódtatást, amit a cici hirtelen elvesztése jelentett Kép

votiv 8)
votiv

Bogarka, koszi a jatekbabainfot. Nyuszinak meg nincs babaja, csak a nagymamanal, ugyhogy ez lesz az elso.

Doni tenyleg jol megnott! Es Istit kepviselofankkal eteti a nagyija? Nahat! Zanza, olyan pici a kep, hogy alig latszik a kisholgyed! Nem tudsz nagyobbat feltenni?

Oxi, nalunk olyankor volt piros a mellkasa, amikor evett ujat. Es tok gyorsan elmult es nem kellett semmit csinalni vele, semmi kence. Persze ha nem kajatol van, akkor meg nemtom. Nekem is az jutott eszembe, mint Ancsinak, talan a mosas miatt?

Ja, es ezek a bulvarinfok kiboritoak. Titeket tenyleg ennyire erdekel? Es ennyi idotok van, hogy meg ilyeneket is olvasgattok? (kiveve Votiv, akinel gondolom szakmai artalom)

Macs, elnezest kerek a be nem mutatasert, akkor legkozelebb ezzel kezdjuk, jo?

Es mindjart megnezem, hany hetes vagyok, mert mar en sem kovetem, csak honapokban gondolkozom, meg adok fel rejtvenyt, de most Nyuszirol vagy kisNyuszirol?

Ja, es szegeny apanak ma a kanapen kell aludnia, mert uuuuugy horkol... ha alszunk Nyuszival, akkor nem zavar minket, de ha meg nem alszom, meg ha o felsir, nem tudunk visszaaludni, es ilyenkor mar kitenni sem tudjuk apat a szobabol, mert akkor Nyuszi sirogorcsot kap, ugyhogy ma be sem fogjuk engedni szegenyt Kép meg jo, hogy fel kilenckro bealudtam a lannyal, mert egytol negyig biztos fenn voltam Kép
moose

Moose!
terhesen olyan érzékenyen aludtam,hogy kiírtam a hajnali újságosnak, hogy legyen kedves ne bécsapni a lcsh ajtót, mert minden reggel 4-kor őrá ébredek. ahogy megszültem, ez megszűnt.

Ficánka!
de ugye a naptárt is megkaptad? pár napja elküldtem!

Zanza!
Tádé a mesében sem volt egy tipikus tengerimalac, de ettől függetlenül olyannyira édes, hogy itt rágom magam, hogy kéne egy. nem a dednek, hanem nekem!!! Kép ..na jó, csak vicceltem, neki is oda adnám játszani. figyi! ha legközelebb mégy - nagyon de nagyon ráér - majd nézel nekünk is? hátha mégis lesz rózsaszín orrú Kép.(ha nem, hát nem) és majd itthon eldugom, hogy apa ne lássa, mert letiltott róla Kép. aztán odaadom Karácsonyra, sőt, most jön a névnapja Kép

ancsipancsi

Dora!

Még nem lakom a H-nál,de azért így se nem nagyon messze!KépÉS Te?Akkora érdeklődés alakult ki a poharakra(másik topikon is feldobtam,ott mondjuk eladni)hogy 8-t nem tudok oda adni,nem baj?
Elosztjuk testvériesen.

Votiv!

Legalább már látam egy negyedet Isti apujából!Istók annyira huncutul mosolyog,nagyon nagy fiú már!

Oxi!

KIütés:szerintem nem kell rögtön dokihoz szaladi,P-nek is szokott lenni.Még az is lehet,hogy a Te betegséged anytejben át és ez kicsapta.Most,hogy P beteg volt,szerintem a pisije is erősebb volt.A hasán meg melegkiütés is lehet.

Jucus
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: