A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nyúlné Kép!
Szegény, szegény Nyúlanyuka és Nyúlfióka KépKépKép!
Jó, hogy bementetek az ügyeletre! A száj az tényleg irtózatosan tud vérezni!
Ha alszik Kisnyúl, heveredj le Te is!

Majola Kép!
Egy gimibe jártunk, a húgom osztálytársnője volt.
Nem is tudtam hogy fordítóirodájuk van. Vagy valamit félreértettem?

Tünde Kép!
Mél ment az iwiwen (mivel a tábliban nem vagy benne).

Benianyu Kép!
Hol vagy? Remélem minden OK! Vagy most Téged döntött le a lábáról a kórság?

Ayse

ayse

Nyúlné!

Nagyon sajnálom, ami Kisnyúllal történt, még jó, hogy nem lett nagyobb baj! Kisnyuszinak gyors gyógyulást kívánok! Te pedig pihenj egy kicsit, ha tudsz! Kép

Barbi! Köszi Kép Hát nem semmi, mennyit alszik Leon. Peti éjjel is jó, ha 3 órát alszik egyhuzamban!!!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nyúlné!
Kisnyúl Kép

Barbi!
Kép hát igen, nagy huncut vagyok... Kép Kép

Ayse,
Kép a profilomban bent van a mél címem.
Vendég

Huncut izgő-mozgó Kisnyúlnak jobbulást!

Ayse, a koncertszervező irodának forditottam.

Na, megjártuk a Madarászt a vesemedence-tágulat kontroll miatt. Amikor kiléptünk az utcára, ahonnan 5 lépés volt a taxi, épp jégeső esett, mit esett, ömlött az égből.Kép
Én az orvosokkal nem értek szót, úgy látszik. Megnézte Julcsit UH-n, elöl-hátul, és csak annyit mondtak, hogy nincs baj, csak kicsi tágulat, nem kóros. Na én ezt a nem kórost nem értem, mi az, hogy egy tágulat kóros vagy nem kóros. Kérdem még egyszer, mégis mekkora, azt modja, kicsi. Na, ezzel sokra mentem. Mondom neki, úgy hallottam, az ilyen esetek 1/4-ét műtik . Mondja, ilyen kicsi korban nem, Mondom, később. Mondja, ez nem az eset. Mondom, kell-e kontroll. Mondja, esetleg egy évesen. Nem igazán értem, mi az az esetleg. Mondom, hallottam, szokták ilyenkor nézni a vizeletet. Ja, mondja, amikor felmegy a láza, szokták javasolni ezt a vizsgálatot. Na most már nem mondom, csak gondolom, hogy ezt akkor miért nem mondja magától. A leleten annyi, hogy normál ez, normál az, amaz, kis pyelontágulat.
Kicsit azért megnyugudtam, de szerettem volna pontos adatokkal távozni, ez nem sikerültKép

KépKép

KépKép
majola

Majola,
Orvosok KépKépKép Talán még más orvost is megkérdezhetsz, ha nagyon bizonytalan vagy. Jobb több helyről is kikérni a véleményeket.
El sem tudom mondani, hogy nekünk már mennyi negatív tapasztalatunk volt az orvosokkal, amióta Tofi megszületett. Az orvosok nagy része tök leereszkedő és bunkó (tisztelet a kivételnek), ráadásul mindegyik mást beszél, mást javasol. Mi, mint laikusok honnan tudhatnánk, hogy akkor most ténylegesen kire hallgassunk?

Tünde,
Bébifonos huncutkodásKépKépKép Ejnye-bejnye!!!

Barbi,
De jó, hogy Leon ennyit tud aludni!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Majola!

Nephrológián nem is voltatok egyáltalán?
Én megkérdeznék egy szakorvost!

Ayse!
Mail menz iwiwen.
Vendég

Tünde, nem voltunkKép Gondolom, beutaló kell. Olyan hülyén érzem magam a gyerekorvosnál, amikor újabb és újabb problémákkal állok elő az egészséges gyerekemmel. Vittem már náthával és érdes, ekcémagyanús bőrrel hozzá- Mindig mosolyog rajtam.

KépKép

KépKép
majola

Kuha!
Gergő-mondókaKép

And!
BébiszendvicsKép

Nyúlné!
Szegény KisnyúlL Hát elhiszem, hogy beparáztál. Én is sík ideg lettem volna az biztos.
Azért jó, hogy bementetek az ügyeletre. Biztos, ami biztos!!!
Reméljük hamarosan begyógyul a sebecske, s Kisnyulad újra vidám és felszabadult lesz!Kép

Tünde!
Nagyon hasonlítasz az egyik volt gimis oszt.társnőmre.KépKépKép
A bébiőr nagy buli lehetett KépKépKép, kíváncsi lennék, hányan vették az adást?.?

Zsuzsa!
Az orvosokkal ált.-ban tényleg nem könnyű.Kép Mi is most váltottunk gyermekorvost, mert az eddigi, Rékát minden 2. kontrollnál kórházba akarta küldeni. Na, most a legutolsónál a férjem besokallt, s kijelentette, hogy a gyereket nem visszük sehová, ellenben a papírjait igen.
De hál' Istennek akkor Julcsinál nincs nagy baj. Mondjuk megértelek Téged is, hogy szerettél volna teljes felvilágosítást kapni.

Megann!
Előbbre hoztátok a síelést, vagy mi van Veletek??? Nagyon eltűntél.Kép
C.

KépKép
cinka

Bab, Tofival miért kellett orvoshoz járni?

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa!
Hát, tényleg nem tűnik túl alaposnak ez a diagnózis, de legalább negatívumokat nem mondott a doki!Nekünk egy óra múlva kell tanácsadásra indulnunk. Ebben az időben ez úgy hiányzik, mint mókusnak az erdőtűz. Jégeső KépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Napsugár!

Nagyon sajnálomKépKépKépKép
SzörnyűKép

Kuha!Kép
Jó a mondókaKép

Mea
mea

Sziasztok, csak gyors bekukk, túl vagyok az egynapos hányós-hasmenéses kórságon, ma viszont apa nem dolgozik (hétvégén bepótoljaKép), én meg kimenőt kaptam, úgyhogy megyek csavarogni egyet a barátnőmmel.

Nagyjából átfutottam a tegnapi és mai termést, de már a negyedére sem emlékszem.

BenianyuKép
Jól összekavartalak a dátumokkalKép. Bocs, én észre sem vettem, hogy 8-9-et írtam 9-10 helyett.

NapsugárKép
Hányok a férjedtől. Bocs, nem szoktam nyers lenni, de az ilyen gusztustalan. És még van pofája elvinni a gépet, meg más cuccokat. Csatlakozva a Spancihoz, ne hagyd magad! Bár tudom, hogy nekünk könnyű ezt mondaniKép.

NyúlnéKép
Még a hideg is kirázott, amikor olvastam kisnyúl rosszul sikerült ugrándozásáról. Nekem ez az egyik rémálmom, hogy Jack leesik valahonnan.

Puszi:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Duda, Viki, Bab!
Köszönjük, hát tényleg egy alvóbajnok. Kíváncsi vagyok meddig.......

Teszek fel képet a fiúkról, a hétvégén készültek.KépKép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Majola,
Régebben már említettem, hogy Tofi erősen hasfájós volt, amiatt jártunk meg több orvost. Egyszer egy több órás sikítóroham után még a Madarász ügyeletére is berohantunk. Totál kivoltunk a férjemmel. 2 éjszakára benntartották Tofit, de semmi lényegi vizsgálatot nem végeztek el rajta, érdemben ott sem segítettek. Aztán gyerekorvost váltottunk, és az új dokink komolyan véve a problémát elküldött minket gasztroenterológiára. Ott mondták, hogy laktóz-érzékeny a babikám, de nagy valószínűséggel csak átmeneti laktóz-érzékenységről van szó, mert még éretlen a bélműködése, és emiatt nem termel elég laktáz-enzimet, ami a tejcukrot lebontaná, ezért a nagy szenvedés. Persze ide a hosszú várakozási idő miatt csak kb. 4 hónaposan jutottunk el, amikor már magától is kezdett enyhülni a hasfájása.
A Gyöngyösi utcai szakrendelőben pedig a csípővizsgálatnál nem mondtak semmit a 80/80-as értékre, csak, hogy nem kell vele semmit se csinálni, jöjjünk vissza 4 hónap múlva kontrollra. Se tornát, se terpeszpelust nem említettek, úgyhogy egy másik helyen is megnézetjük majd azokat a csípőket.
Szóval nekem totális csalódás a magyar egészségügy. Kép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Barbi, gyönyörűek ezek a képek!!!!!!!

Kép
Bab és Tofi
bab

Tünde Kép!
A szüleim Törökországban éltek évekig és én is eltöltöttem velünk valamennyi időt ott. Nagyon jól éreztem magam, ezért választottam egy török nevet nicknek, ez hasonlít is hangzásában az Emeséhez. Csak később jöttem rá, hogy praktikus is begépelni.

Majola Kép!
A gyöngyösi úti gyerekrendelőben Lilivel így jártunk: volt egy uszodai szemölcs a kezén, felírtak rá egy ecsetelőt. Ettől csak nagyon csúnya lett. Visszamentünk. Felírtak egy krémet, és azt mondták, hogy egy hét múlva menjünk vissza, akkor majd kivágnak egy kis darabot a szemölcsből (!!!!) és aztán majd felírnak egy másik krémet. Mielőtt eltették volna láb alól a gyerekemet, gyorsan elvittem a magánbőrgyógyászomhoz, aki 15 ezerért secperc alatt leszedte. Megmondta, hogy ez már csak hegesedve fog tudni gyógyulni (szerencsére két ujja közti takarásban van).
Én talán egy kezemen megtudnám számolni, hogy az állami gondoskodás keretében, csúszópénz nélkül, mikor foglalkoztak velem ill. családommal utoljára normálisan az orvosok.

Bab Kép!
Lemaradtam. Mi a baja Tofinak Kép?

Ayse

ayse

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a drukkolást, nagyon jólesik Kép Kép Kép

Csak jelentkezem, hogy jól vagyunk, nehéz nap volt a tegnapi, de kibírtuk / a gyerek jobban, mi nehezebben Kép /
Sajna hamarosan jönnek franciaországi barátaink, így most nem tudok részletesebben írni, de pótolom, amint tudom.

Nagyjából visszaolvastam.
Gratulálok Petinek és Erhardnak, nagyon ügyesek!!!

Napsugár Kép Biztos nehéz most Neked, én is voltam hasonló helyzetben, majd erre is visszatérek. Remélem, még jóra is fordulhatnak a dolgok, vagy legalábbis Neked és a gyerekeknek a lehető legjobban végződik!

Nyúlné Kép Esés Kép Én akkor is frászt kaptam, amikor semmi vér nélkül történt Gergővel hasonló! Sejtem, min mentél keresztül, gyógyuljon meg hamar a drága! És gratula az újszülötthöz!

Judit

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bab!
Mondom, hogy lemaradtam, már válaszoltál is!

ayse

Ayse,

Nagyon csípem a stílusodat! Mielőtt eltették volna láb alólKépKép

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Jucc Kép!
Diagnózis?

Barbi Kép!
Olyan jó kedvem lett a fiad mosolyától!

ayse

Bab Kép!
Ari vagy Kép! A szemölcs, az tényleg nem játék, lelki szemeim előtt már minden lezajlott!

ayse

Ayse Kép sajna nem tuti, csak a szövettan után tudjuk meg, nem volt biztosan látható. 7-10 nap még.

na, tényleg megyek!
J.

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Bab!
Köszi!

Ayse!
Na akkor már ezért érdemes volt felrakni!
Talira most jöttök, ugye?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Ilyen klasszul bevackolva, én is jót tudnék alukálni, az biztos.Kép
Nagyon Édesek a Fiaid!!KépKépKép

Bab!
De akkor Tofi már nem laktózérzékeny?

Jucc!Kép
Örülök, hogy benéztél. Akkor azért még 10 napig megy a drukk 1000-rel!!!!

Ayse!
Te említetted múltkor, hogy Andrisnak v.mi csodakrémet írt fel az orvosotok?
Esetleg megmondanád, a nevét???
Rékának is nagyon száraz, érdes a bőre. Apa ugyan hozott egy kencét a patikából:
Vitaminos hidratáló néven, de egy kicsit húzós az ára. 100 gr. 1750 Ft.
Nem értem, hogy miért kell ilyen piszok szemtelen árakat szabni, mert ennél még arra sem hivatkozhatnának, hogy Õk is csak magas beszerzési áron kapják meg, hiszen ott helyben kotyvasztják…

Ja, és én is szeretem olvasni, ha Te írsz. V.hogy nagyon humorosan sajátos stílusod van.Kép Sőt, mikor még Lili és Dédi szösszenetekkel is megtűzdeled a mondanivalódat, az aztán az igazi.KépKépKép

Benianyu!
Merre pörögsz??? Két pörgés között bekukkanthatsz ide is, nem fogunk megharagudni!Kép

C.

KépKép
cinka

Cinka,
Néha fáj a pocak, és még nagyon "gázos" ugyan (akkorákat szokott pukizni, hogy apával csak nézünk nagyokat, néha már azt hiszem, hogy elszáll vele a kiságy isKép), de szerencsére olyan csúnya görcsei már nincsenek. Lassan, de biztosan már teljesen beérik az a bélrendszer. Ha meg rosszabb napja van, akkor több laktózmentes tápit adok neki (egyébként naponta 1x kell pótolnom, mert sajna már nincs elég tejem), hogy egy kicsit tehermentesítsem azokat a belecskéket. Nemsokára vissza kell mennünk gasztróra konzultálni.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Bab, örülök, hogy akkor semmi komoly baj nincsKép

Barbi, csuda helyes a két kis fickó. És tényleg, milyen jó gyerekek!

Ayse, a bőrgyógyászok, na azok az igazi sarlatánok, tényleg vigyázni kell velük.
Tegnapelőtt elmentem megnézetni egy anyajegyet, ami érdes és pöttyös lett. Én az ilyet már csak a Kékgolyó utca bőrgyógyászatán merem megnézetni. Szerencsére kiderült, hogy az nem is anyajegy, hanem szemölcs (bár ugyanúgy néz ki), ezért nem baj, ha változik.

Nem baj, hogy elmentem, legalább apukám gyakorolta a bébiszitteléstKép Annyira aranyos, műtötték a lábát, még biceg, de feljött Mosonmagyaróvárról, nagy örömmel, hogy láthatja az unokáját.
Anyósom bezzeg sokkal közelebb lakik, de ő nem mozdul ki otthonról, ha ki nem robbantjákKép Semmi baja, de fél, hogy elesik az utcán télen. Akkor is, ha nincs hó.

De jó, már csak kettőt kell aludni és itt lesz apaKép

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Majola!
Kérd el Dóritól a Klinika telszámát, ahol ők is voltak. Nem próbálod meg? Nekem azt mondták a nephr-án, hogy mire megyünk, addigra valszeg kinövi, ha nem, megbeszéljük a továbbiakat. Kép Sztem gyerekdologban inkább fölöslegesen menjünk, mint egyáltalán ne.
Bőrgyógyászhoz én is elviszem Zitát, a gyerekdoki Ftorocort-ot adott, nem akarom állandóan azzal kenni az ekcémagyanús bőrét.

Cinka,
a szomszéd lánnyal megbeszéltük, ki melyik sávot használja a bébiőrön. De van erre még pár babuci... Kép

Jaj Barbi,
ez a tappancsos kesztyű nagyon-nagyon jóóóóó! Kép

Bab,
Tofi kap vmi csodaszert a hasfájásra? mi még mindig nem tudtuk elhagyni a GW-t.

Benianyu, Prüntyi, Megann!
Hol vagytok?
Vendég

Majola,
anyósod már idős, hogy fél kimenni télen? Vásárolni se jár el? Bocs, hogy megkérdezem, de Anyukáddal mi van? Mindig Apukádat említed csak.
Vendég

Sziasztok!
Nem tudtam jönni két napig, mert a fiúk betegek voltak. Mára már jobban vannak újra.
Dani még mindig nem gyógyult ki egészen az asztmatikus hörghurutból. Azt mondják, hogy ilyen pici korban 2-3 hétig is eltart a gyógyulás. Ezen kívül járunk gyerek-tüdőgyógyászhoz, kaptunk Ventolin hörgőtágítót, napi 3*2-t kell fújni neki. Még nem lehet tudni, hogy asztmás lesz-e később, vagy, hogy csak akkor fog előjönni ez az asztmatikus roham, mikor megfázik, vagy esetleg nem is lesz ilyen többé.
Beni is lázas lett tegnap délutánra, de szerencsére kialudta mára egy kúppal, 14 órát aludt egyfolytában.
Szörnyű éjszakáink voltak, felváltak köhögtek, Beni hányt is. Alig alszunk napok óta.
De talán mára már jobb a helyzet, mint az elmúlt két napban. Kép

Megpróbálok kicsit visszaolvasni. Kép Ha nem is most, talán majd este.

benianyu

Benianyu, jobbulást a gyerkőcöknek! Nehéz lehet ilyen keveset aludni.

Tünde, anyós kedves, mosolygós, kutya baja, 65 éves, csak lusti nagyon. Nagyon de nagyon.
Anyukám már nem él, csak apukám, aki szerencsére virgonc, fürge, dolgozik is még 71 évesen, és műtött lábbal is feljön unokanézőbe. Csak azt nem tudom, hogy fog műtött lábbal 100 kilométeres biciklitúrákra járni, ahogy azt tavaly tette.

Na megyek hancúrozni Julcsival. Kitaláltunk egy hempergős játékot, nagyon élvezi. Magam mellé fektetem hanyatt a nagyágyon, nyújtja a távolabbi kezét, húzza magát és ráhempergetem a hasamra, aztán a másik oldalon lehemperedik. Ott néha elidőzik, megpróbálja kihuzigálni a könyveket a polcról, ami szerencsére még nem sikerül, aztán vissza.

Zsuzsa és Julcsi, aki ma 5 hónapos és 8 napos

KépKép

KépKép
majola

Tünde,
A spéci tápin kívül semmit. A legközelebbi gasztró látogatásra ígérték, hogy Laktaze nevű gyogyit adnak be majd neki, ami ezeket az enzimeket tartalmazza. Ha meg megmutatták, hogyan kell, akkor mi is folytathatjuk a szedését otthon, bár akkorra már remélhetőleg egyáltalán nem lesz rá szükség. (Azt nem tudom, hogy mitől olyan nagy dolog gyógyszert beadni egy babának, de majd kiderül.) GW, Espumisan, Infacol, teák, homeo-bogyók teljesen hatástalanok voltak nálunk. Még a Papaverines oldat se használt, pedig az állítólag erős görcsoldó.
Nektek meddig ajánlotta a doki, hogy a tejallergia miatt hanyagoljátok a hozzátápit?
Nekünk lassan el kellene kezdenünk, mert Tofi már nagyon nehezen lakik jól a tejjel/tápival. De azt mondták a hozzáértők, hogy 6 hónapos koráig ne nagyon adjunk mást, hátha pl. a fruktózra is érzékenyen reagálna.

Kép
Bab és Tofi
bab

Cinka Kép!

KösziKép!
Majd megkérdezem a doktornőt a krém összetételéről, a dobozra nincs ráírva.

Barbi Kép!
Remélem megyünk!

Ayse

ayse

Zsuzsa!

Mél ment
Vendég

Addig egy pár kép Kép Kép Kép
Szerencsére Danit nem viseli meg a betegség, a kedves is egész jó, az étvágya pedig remek. Tegnap méredzkedtünk, 7320 gr és 65 cm, 4 hónaposan. Kép

Kép
Kép
Kép
KépKép

benianyu

Jucc!

Örülök, hogy jól vagytok, körülményekhez képest.

Barbi!
Szépek a srácaid! Kép

Benianyu!
Jobbulást és Neked főleg kitartást!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++

Na, megyek, hív alányom. Leckét megírtuk Gergővel hétfőre. Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok, köszi a hiányolást, apa most itthon van és babázik, én meg főzök, meg pakolászom.

A helyzet a szokásos, bár nappal 1x már képes 1-2 órát aludni, de csak ha én is ott vagyok...szóval én is pihizem olyankor.

még benézek

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Bab!
Remélem a köv. gasztrón már minden rendben lesz.Kép
Szerintem nézz be a tápszeresek topicjába, Õk már biztos előbb járnak hozzátáplálásból.

Ayse!
Előre is köszi!KépKépKép

Tünde!
Akkor Neked nem is kellene babanet, iwiw, meg miegyéb, elég ha rákattansz a bébiőr sávjaira!!!KépKépKép

Benianyu!
Így már igazolt a "hiányzásod", ha szegény családodat ápoltadKép. Reméljük, tényleg mindjárt itt a tavasz, s akkor Mindenki új erőre kap!Kép
C.

KépKép
cinka

Benianyu!
Tök jók a képek!KépKépKép
Hát tényleg nem tűnnek túl levertnek!Kép
A fülbepuszilást, azt Réka is nagyon élvezi, akkorákat nevetgél.Kép
De most így Danit nézve szinte hallom, hogy Õ is kacag!KépKépKép
Büszke lehetsz Rájuk, klassz Srácok!
C.

KépKép
cinka

Dani alszik, Beni pedig legózik, így volt egy kis időm visszaolvasni. Kép

Tünde,
Köszi a hiányolást! Nagyon kreatív vagy a fényképekkel. Kép

Ayse,
Köszi neked is a hiányolást! Én jól vagyok, kicsit mosott szar állapotban, de amúgy minden ok.

Napsugár,
A többiek mindent elmondtak előttem. Kép Sajnálom, ami veled történt. Ne hagyd magad kihasználni! Menjen egy szál gatyában.
Pont én is úgy érzek, ahogy Zsóf írta. Minden rossz dologért kárpótol a két kicsi fiam. Értük mindenre hajlandó lennék.

Jucc,
Örülök, hogy egész jól ment a vizsgálat. Megy a drukkkkkkk továbbra is.
Gratula a 4 kg minuszhoz! Kép

Angelani,
Erhard nagyon ügyes! Kép

Viki,
Petike is! Kép

Mea,
Lívi nagyon édes, ahogy egyedül vacsorázik. Kép

Hari,
Kép Ha tudsz, gyere gyakrabban, hátha Lili elnézi. Kép

Spanci,
Jobbulást neked!

Nyúlné,
Úristen, most olvasom mi történt! Vert a víz, míg olvastam. De örülök, hogy semmi komoly nem történt Kisnyúllal.

Dóri,
Nekünk is volt ilyen balesetünk, Benivel. Fogát ütötte meg a hinta, 14 hónapos volt. Baleseti sebészet, műtét, 3 nap kórház stb. Szörnyű volt. Kép

Majola,
Micsoda idióta doki. Szörnyű ez a "nem-tájékoztatás". A Madarászról most amúgy is nagyon rossz a véleményem. Kép
Anyós Kép viszont Apukád Kép Kép Kép

Manka,
Semmi gond a dátumok miatt. Jobbulást neked. Kép

Barbi,
Nagyon jók a képek! Édesek a fiúk! Kép

benianyu

Cinke, Dóri
Köszi Kép

Ez már függés, hogy rögtön ide jövök, ha van pár percem Kép viszont ha nincs, akkor meg még inkább jönnék. Kép
Most viszont megnyugodtam, hogy mindent elolvastam. Kép

Még a múltkor volt róla szó, hogy az apukák nem ébrednek fel a babák sírására. Ezt ki lehet fejleszteni. Mikor a kórházban voltunk Danival, a szobatárs kisfiú félóránként sírva ébredt a fájdalomtól éjszaka. Először teljesen felébredtem én is minden sírásnál, utána viszont tudatosult, hogy nem kell felkelnem és csak félálomban hallottam őt. Biztos az apák is így csinálják, mivel tudják, hogy úgy is jön anya és felkel. Kép

benianyu

Bab,
a gyerekdoki fél éves kort mondott. Én tegnapelőtt elkezdtem adagolni az almát (mára meggyőződtem, hogy utálja), mert Zitának az esti és reggeli adagja már 260ml tápszer.

Benianyu,
Daninak milyen a bal szemöldöke? Vagy tudja már csak az egyik szemöldökét felhúzni?
Örülök, hogy jobban vannak a srácok, és nem verte le őket a lábukról a kór. Illetve Danit a hasáról, hátáról. KépKépKép

Rokica,
mehetünk mi is a talira?

Barbi,
a másik két topicba írtam Neked!
Vendég

Tünde, Kép
Nincs semmi a bal szemöldökével, csak ilyen lett a kép.

benianyu

Bab,
Zita is elég levegős, finoman fogalmazva. Egyszer itt volt a tesóm kisfia (4 éves), és nézte, hogyan fürdetjük Zitát. Felkiált: Nagyi, nézd, bugyborékol a víz! KépKépKép

Benianyu
KépKép
Vendég

Benianyu!
Jobbulást a fiúknak, gyógyuljanak meg hamar!
Képek nálatok is szupik, jóóóó nagy baba Dani!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

TALITALITALI:

Akkor legyen március 10-én, ami ha jól tudom, pénteki nap.

Havtünde:

Persze hogy jöhettek! Feljöttök Győrből? Kép

Nyúlné:

Kép Mihamarabbi gyógyulást Kisnyúlnak!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Küldök mindenkinek emailt aki a telefonlistán rajta van, hogy mikor, hova, stb. Aki nincs rajta a telefonlistán, küldjön emailt nekem a rokica kukac yahoo pont com címre. Sőt, ha fel akartok kerülni a telefonlistára, akkor még a telefonszámot, email címet, babanetes nevet, és valódi nevet is küldjétek el emailben.

Eddig And, Cinka, Sisotris és Cleo küldött nekem emailt. Ha más is küldött, akkor szóljon itt, mert néha elnyeli a leveleket a szemétláda, és akkor utána kell turkálnom.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!

Igen. Anyum B.örsön lakik, valszeg ott alszunk majd egyet, nekem is jár egy kis kényeztetés, apa mostanság sokat utazik. Kép
Akkor én is beharangozom a márc.10-ét, hogy otthon mindenki úgy időzítsen.
Vendég

Tünde!
Pont most akartam kérdezni, hogy van e hol aludnotok, mert szívesen láttalak volna.Mondjuk mi sem Bp.-en lakunk, de mégis csak közelebb, mint GyőrKép. De már látom, hogy írtad, hogy Anyukádéknál éjszakáztok!Kép
C.

KépKép
cinka

Cinka!
Köszi! Kép Le lehet ám ezt zavarni 1 nap alatt is, csak ahogy írtam, egy kis kényeztetésre maradok. Kép
Vendég

Tali!

De jó! Véééééégre mi is megyünk!! Juhéj! KépKép
Tünde!

Ti is jöttök, szuper! KépKép

Majola!

Válasz mél ment.

Dóri&Viki 18+0
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: