Valóban nagyon szép a pocakod, az a hat kiló meg semmi!!!!! Igen bűnözzél egy kicsit rád is fér most ennyi idegeskedés után!!!!!!!!!! Amúgy te mennyire vagy szigorú diétán?
Zsebi
2006.02.16 17:40
2006.02.16 18:28
2006.02.16 21:22
2006.02.16 22:44
Na komolyan: sztem azért kéne mielőbb, mert most még friss a benti manipuláció hatása, ilyenkor valamiért könnyebben létrejönnek a terhességek. Egyébként ki égette el a másik vezetőt? Csaknem a Szabolcs utcában V.Miki???
2006.02.17 09:08
2006.02.17 10:53
. Jó hamar hazaengedtek, ez jó jel, gyorsan regenerálódsz. Akkor most én elmondom neked, hogy eszedbe ne jusson bármiféle gyógyszeres és inszemes stb. dologba belevágni!!!!Éppen ezért jó, hogy sikeres volt a műtét, mert most a természetre kell bíznotok a dolgot. Legalábbis egy ideig, tűzz ki egy időpontot, hogy mefddig próbálkoztok, nekünk 6 hónap volt, utána hívtam volna Dr. V-t, hogy kezdhetünk. Ám az 5. hónapban megtörtént a csoda, a többit tudod. Természetes, hogy neki az az érdeke, hogy kezelhessen, akkor dől a lé. De komolyan, ne feledkezzünk meg arról, hogy nála ez elsődleges szempont. A másik, 4 hónapon keresztül jártam mindig be a kórházba a saját dokimhoz, hogy ellenőrizzük a peteérést, ő mondta meg, hogy mikor mennyit szexeljünk. Amielőtt összejött a baba, nem mentem el, sőt meg is feledkeztem arról, hogy számolgassam a napokat, nyár volt, nyaralás stb. Utólag számioltam ki egy-két nappal, hogy hoppá, most volt itt az ideje
TEHÁT, ha rám hallgatsz, inkább Violára adj ki még egy kis pénzt, a kórházat pedig úgy fél évig elkerülöd, utána ha teherbe esel, mehetsz eleget
. A másik eshetőségről pedig most ne agyalj, tényleg ráérsz ezen majd akkor gondolkodni, ha lépni kell. Persze, nem akarlak befolyásolni, de nagyon szeretném, ha folytatnád a sikersztorit
Fogod is! 
2006.02.17 11:41
és milyen kis formás
nekem kb. a 18.héten volt ekkora
de nem lesz semmi gond
32. hét után már minden nap ajándék, ahogy az ikresek mondják
telekkeresés sínen, most már az önkormányzatoknál informálódunk, hogy a meghirdetett telkek milyen övezetben vannak. Több jelöltünk is van, árban persze óriási szórással
de majd látva az építkezés alakulását talán szept. vagy jövő jan-febr. megyünk lombikra... majd kiderül
jobb, ha tudjátok

2006.02.17 12:19
2006.02.17 13:26
2006.02.17 16:09
2006.02.17 16:42

Tudtam hogy jól fog sikerülni a műtét !!! Szerintem is hajrá a spontánra legalább nyárig 

Krisztián meg hergelje a farkaskomákat 

Jó étvágyat a 'hízókúrához' 
Na jó, csak módjával, de a szigorú diéta után már ez is felüdülés lesz.
Na persze a szigorlat még biztos nagyon kemény dió lesz. Ne izgulj, beszéld meg Bogival hogy szeretnéd ha hagyna neked egy kis időt a pihenésre mielőtt megérkezik 

Persze jó érzés hogy már most is megszülethetne és nem lenne baja, de azért jobb szeretném ha mondjuk a 38. héten 4 kiló alatt születne, és természetes úton tudna kibújni anélkül, hogy nekem örökre elvenné a kedvemet a szüléstől 

Dehát sajnos nekem túl jó az étvágyam és túl gyenge az akaratom...lesz ennek még böjte biztos 

És ne hagyd többet takarítani, léccci !! 2006.02.17 18:16
Ja, és el ne tűnj nekem, szükségünk van rád! Kérnék egy friss képet az ikrekről
köszi a bókot! Andor tüneményes, nagyon huncut és tényleg rád hasonlít! Olyan kis kópés, nagyon jó lehet vele lenni!
mi van veled? mi újság a te házad környékén? 2006.02.18 20:17
Gyönyörű a pocakod és a babó is!
Szerdán megerőltettem magam (sikerült bemennem dolgozni a céghez 7 órát végighúztam, majd irány a doki a havi vizsgálat miatt ). Szóval kipurtyantam. Ehhez még jött hozzá, hogy alacsony a vérnyomásom (100/60) és hogy vérszegény vagyok + meleg front. Csütörtökön délelőtt borzasztóan rosszul lettem a védőnéninél. Szédülés, alig kaptam levegőt (légszomj), hányinger. Nehezen múlt el, visszafele a férjem hozott haza. Estére megjavult. majd tegnap újra. Pedig ekkor már semmit sem csináltam, csütörtökön is végig pihentem a napot. Bementünk a kórházba, csináltak NST-t, babával minden OK, nincs méhtevékenység, méhnyak 3000-es, zárt. Szóval minden OK, csak voltak fájásaim is, elég sz.r volt. Most pár napig MagneB6 3x2, majd 3x1. És pihi van ezerrel. Még jobban, mint eddig. Még 3 hétig benn kellene tartani őfelségét. Mára már jobban vagyok, de nem szeretném túlfeszíteni a húrt. És közben szurkál a pocim alul, sokszor húzódik. Tutti, hogy nő a leányzó. Nehezen viselem.
2006.02.19 11:22
Hát nem tudom, azért én maradnék a max 4 kilónál ha lehetne kérni 
Máté a hét elején volt 2150 gr

Jövő hétre én is tervezem a mosások elkezdését, persze még rengeteg vásárolni való is van, de mostmár legalább képben vagyok hogy mit és hol érdemes venni. Azért minden nap átlapozom a Brendon katalógusát, mert abban aztán tényleg minden benne van, és tudom mit kell máshol megvenni 

Ez az elmúlt 4 hónapban nem fordult elő egyszer sem...Aztán hazaértem, kajáltam, és két órára beájultam
Szóval én is kezdek fáradni, pedig még csak a 32. hét. 

2006.02.19 19:59
2006.02.19 20:15
2006.02.20 10:24
2006.02.20 17:58
, azt nem tudod, hogy most mennyit nőnek-híznak hetente? Most egyedül vagy? Nem is akartad elkísérni a párodat, csak hogy szép havas helyen legyél? 2006.02.20 21:11

Mostmár kéthetente kell mennem, tehát jövő héten megint megnézzük mennyit nőtt a drágám

Ma pedig Veszprémben voltam egy volt kolleganőmnél látogatóban, és ezt a gyönyörű napsütéses napot azért szintén élveztem 

Timeát meg üdvözlöm ha találkozol vele add át 
Persze lehet hogy már nem is emlékszik rám
2006.02.20 22:31
2006.02.21 09:11

2006.02.21 10:53
2006.02.21 13:46
2006.02.21 14:22
2006.02.21 15:42
2006.02.21 17:49
Most már jobban vagyok, persze hála a napi sok-sok óra pihenésnek.
Viszont most már elkezdtem mosni a baba holmikat, most épp a babakocsi bélése van soron.
Nem is gondoltam volna, hogy ennyi idő lesz mindent kimosni! Gondoltam, 1-2 nap az a pár rugi és body... Na persze... Meg a többi...
Ágyneműk, stb-stb. Ti hogy fertőtlenítetek? Pl. mellszívót, stb??? Vettetek valami spéci szerkezetet vagy van rá valami jó módszer azon kívül is?
Készen kellett lennie és nem volt más, aki meg tudta volna csinálni
Ennyi. De már nem kell.
Remélem. Mondjuk ilyen sokáig tuti, hogy nem. Max. 1-1,5 órára. Remélem.
És nagyon szorítok Neked a spontán kis farkasokhoz!
hajrááááááááá
2006.02.21 20:10
) 2006.02.21 20:45

De gondolom tényleg most jönnek a nehéz hetek

A mai felkészítőn a szülésznő azt mondta, hogy sterilizálni sima forrásban levő vízben is lehet, 5 percig, nem kell hozzá semmi extra kütyü...persze azért vehetsz, ha nagyon vágysz rá, de a cumisüveget -szerinte-elég egy héten egyszer kifőzni...a gyereknek szokni kell az életet, 1 évesen úgyis a földről fogja felszedegetni és a szájába venni a koszt

Újabb ruhákat egyelőre nem vettem, mostmár kivárom a tavaszi modelleket, és csendben rettegek hogy a sok 56-os ruci nem lesz jó Máténak már születésekor
2006.02.22 08:52
2006.02.22 09:33
2006.02.22 09:36

2006.02.22 09:38

2006.02.22 09:57
? Pl. ma voltam, hála Istennek minden rendben, a baba nőtt, az áramlás tökéletes, magzatvíz átlagos, csak az a fránya meszesség ne lenne, sajnos én is láttam az UH képen. Ez van, minden hét ajándék , amit még bennem tölt a kincsem és táplálhatom.
2006.02.22 10:44
2006.02.22 14:08

Hadd ne mondjam hogy a Jánosos szülésznő egy harmadik verziót mondott (no sterilizáló folyadék, mert az is vegyszer....) Hát majd meglátom. Előre nem veszek se mellszívót se mikros sterilizálót, ha kellenek majd, akkor apa beszerzi
Azért jön mindenki ide hogy tanácsot kérjen és megerősítést kapjon
Akkor jó ha hiszem a homeo-ban, csak nekem nem igy jött le korábban
Gynevac témában pedig a csajok majd biztos segítenek ha tudnak. Sok sikert !!! 
2006.02.22 14:49
2006.02.22 14:57
Nagyon örülök, hogy minden rendben (a lehetőségekhez mérten persze). És azért még pár hétig bírja ki a kicsi odabenn! Én is mindig ezt mondogatom a kicsi Laurámnak, hogy még ne legyen kíváncsi anyuékra, eljön még az az idő és meg is fogja unni.
Kb. kamasz korára biztosan
Már csak a hazamenő rucik vannak hátra Laurának. Azt már elvileg nélkülem is megoldják anyuék
2006.02.22 18:30
(gyakorlatilag csak minden második nap), egy cikket most minden fogadkozásom ellenére vállaltam, mert ez petesejt donációs. Most pl. babalátogatóban voltam egy lombikos sorstársamnál. Holnap reggel én is megyek cukorterhelésre. Szóval mindig van valami.
Még csak nem is trenírozott szegény.
Hogy bírod?