A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Manda-mama szép jó reggelt!Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt, sziasztokKép

Tegnap Pesten voltam, ezért nem tudtalak benneteket olvasni, de most nem is voltatok valami aktívak.

MandaKép
Megy a drukk ezerrel.

WishKép
Pihengess! Õszintén remélem, hogy ezúttal sikerrel jársz.

SackóKép
Szerintem az inszem nem kamu, de lehet, hogy neked nem az lesz a nyerő. Azért ne add fel ilyen könnyen!

Szerintetek lehet, hogy a tüszőim nem egy napon repedt meg a tüszőrepi szuri után? Már tegnap felment 3 tized fokkal a hőm, de az LH teszt még este is tök pozitív volt. Ezek a hormonok teljesen összezavartak.
Megígértem a férjemnek, hogy most 3 napig nem futok. Igazából nem értem a lényeget, mert ha a sport miatt nem jött össze a babó, akkor a 3 nap kihagyás nem elég (akkor még nincs is beágyazódás), de a békesség kedvéért szombatig nem futok. Egy hónappal ezelőtt a doki feltétlenül ajánlotta, hogy ne hagyjam abba a futást. Igaz a szurik után mégegyszer nem kérdeztem meg, de mi lenne a különbség? Szerintetek?

Kép
Kép
tiza

TizaKép persze hogy lehet hogy nem egy napon repedtek meg az a ok tüsző,én se javasolnám a futást ( rázkódás miatt). Tegnap gonoszkodni akartam, hogy nem jeletkeztél, biztos hosszú volta valentinnap és belehúztatokKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
A Valentin nap jól sikerült, de a sorrendet felcseréltük, így nyugodtan teleehettük magunkat, nem kellett félni, hogy aztán nem lesz kedvünk. Azért a tegnapi napot sem hagytuk ki. (Illetve inkább ma lett belőle, éjjel 2.)

Kép
Kép
tiza

BarbiKép
Egyébként az üzidet nem olvastam, szerintem lába kélt, mert most még egyszer visszakerestem és most sem találom.
De ha a rázkódás számít, akkor mindig csak pé előtt lehetne sportolni.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép
Nagyon köszönöm mindenkinek a sok drukkot és a rengeteg babatapit!!!!!!!!! Annyira aranyosak vagytok!!!!!!!!
Tegnapi napról:
mindkét babó felébredt, bár sejtet vesztettek. az egyik 7 sejtesből 4 sejtes lett, a másik 8 sejtesböl 7 sejtes lett. Azt mondta a szöke biológus, hogy még visszaültethetőek voltak.
Kb. dél felé kerültem be.
Maga a transzfer nem fájt, csak a műszer felhelyezésénél sziszegtem kicsit (tágító?).
Olyan fura tegnap is meg ma is fájt a hasam, de gondolom ennek nincs jelentősége.
Egyedül vagyok, mert Karcsi dolgozik.

manda

Manda Kép
Végre jelentkeztél Kép
Örülök, hogy sikerült életrekelteni a fagyibabákat!
Nagy drukk a piciknek a megtapadáshoz! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy telnek majd a napjaid? Mi a terv? Mit fogsz enni, inni, csinálni?
Puszi

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Tervem még nincs. Biztos, hogy ezt a hetet végig fekszem. Iszom minél többet. Ma reggelire lilahagymás túrót és egy szendvicset ettem.
Ja, tizig aludtam.Kép
Nézem a netet, majd játszom és keresztszemezni is akarok.
Hoztam haza munkát is. Excel táblásat.

Tegnap ajánlottak egy jó önsegélyező pénztárt: www.jelen.hu.
Ha valakit érdekel.

manda

Iza Kép a kamu dolgot viccbol mondtam - felig Kép.hiihhi
tudom, hogy sokaknak az a segitseg,,lsd pl Noi, Pkagi..stb

Manda Kép Orulok, h nem fajt ,,,akkor most jo pihit,,nezd a meleg szobabol a szep hoesest...++++kuldom a pizitiv energiakat...
saci

Sziasztok!
Haladunk!!!!!!!!!!! Köszönöm Sackó, tényleg annyira jó volt, hogy kibeszéltem magam és azt érzem ezután jobban figyelnek a kölyökre, komolyan vesznek.
Nem tudom ti ezt hogy látjátok, remélem hamarosan, de egy átlagos kórházban ha szülsz utána anyuka leszel, még a neveden se szólítanak, nekem ez fura volt, de az oviban is ezt tapasztaltam. Most már végre tudják a nevem. Szerintem ez alapvető ha valakihez odaadod a gyereked vagy ha őszinte vagy hozzá, nem?

Na de gyorsan anyukázzanak le benneteket is!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

NoémiKép
Merre jársz?Mi volt az uh-n?
Várjuk a hireket és a képeket!Kép

Manda,Wish,SaciKép
Mennek a drukkok és a babatapikKép++++++++++++++++++++
Vendég

Manda Kép
Jó pihizést, és jó időtöltést kívánok. Kép

Kép
Kép
szilva069

Amica Kép de jo, h alakul a helyzet ! csak igy tovabb...
varom, hogy mikor anyukaznak le mar vegre engem is Kép

Ella Kép koszi. Veled mi van?

Manda, KépWish Kép - orias drukkokkkkkkk +++++++++++++++++++++++++++KépKép:+++:KépKépKépKépKép+++++++

nagyon csendes a topic, mi van "TETE " lanyok ????
saci

SackóKép
Ma mindenki nagyon elhallgatott. Bezzeg a babát szeretnék topicban zajlik az élet.
Elizát elüldözték, mert már nem bírták tovább. Erre közvetítőn keresztül megüzente, hogy 6 hetes terhes, de a lányok elég nehezen hiszik el. Én is elég furának találom, ha igazak azok, amiket előtte írt.

Kép
Kép
tiza

iza Kép mi az hogy eluldoztek??? ez komoly ?
remelem h terhes, en elhiszem, minek loditana ?
saci

SackóKép
Hát úgy üldözték el, hogy valaki finoman el kezdte, hogy elég már a nyavajgásából, meg hogy állandóan ellentmondásokba keveredik stb. és aztán szinte mindenki csatlakozott hozzá. Sőt még olyanok is írtak neki, akik már egy ideje nem írogattak abba a topicba (egyesek Eliza miatt.) És hát gondolom nem tetszett neki, mert azóta nem ír. De tényleg fura, hogy terhes, ha utánaszámol az ember annak, amiket mondott, meg állítólag a dokinál sem mutatott a teszt semmit, de a doki már látta. Hát ez pont fordítva szokott lenni, de terhességnél végülis minden előfordulhat.

Kép
Kép
tiza

Sziasztok!
január végén írtam Nektek, hogy halvány lett a tesztem. Bocs, hogy után nem jelentkeztem. Terhes voltam, de sajnos amikor mentem a 8 hetes UH-ra kiderült, hogy nem nő a baba.
Úgyhogy tovább folytatódik a babagyártás.

Szeretnék kérdezni:
Férjemnek a hugycsövét akarják megröntgenezni. (element urológushoz, mert régen még mikor a BMC-be jártunk baktérium volt a spermájába, és most utána akarunk járni nála is a dolgoknak, a történtek miatt)
Szóval a röntgen a kiskatonáknak nem árt?

Köszi a tanácsokat,
Plussz
plussz

HAHÓÓÓ!!Kép
Vendég

Tiza,
én mindig mondtam, hogy ez egy nagyon jó topik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem is bírok átmenni a nyáribaKép
Itt mindenkit meghallgatunk, már jópár baba megszületett mióta írok, de csak a "tamponháború" zajlott!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép
Sokszor épp azok a legmegértőbbek akik már rengeteg nehézségen mentek keresztül.
Szép napot!

Kép
Kép
Kép
amica

Szia GyugyiKép
Én is itt vagyok. Valahogy kihalt a topicunk. Fel kéne dobni, de amikor ilyen szar idő van, nincs valami jó hagngulatom. Ráadásul futni sem voltam 3 napja, mert a férjem nem enged. Szót fogadok, ezen ne múljon, de így nincs ami feldobjon reggel.

Kép
Kép
tiza

Szia Tiza!Kép
A hangulatom nekem is a béka segge alatt van. Titokban megmértem a hőmet... hát az is ott lent vanKép (25.cn). Úgyhogy várom a ribancot. A clostyt a 2. cn-en kell elkezdenem és jön a hétvége! Kiváltsam vagy ne váltsam?

Hallgass a férjedre! futhatsz még eleget a gyerek után!Kép

AmicaKép
Jó hallani Rólatok! Oviban minden rendben? Apa viszi a lurkót?
Vendég

Ezert jo itt lenni, mert ha "elfarad" az ember, akkor eltunhet..
majd jon mindenki, amikor olyan kedve lesz.
Esik az eso, sz*r az ido,,mit varunk??? Kép
TT csapat, viszont van egy jo hirem: PENTEK VAN !!!! :KépKépKépKép

Amica Kép ja,,bar a tamponos dolog sem volt komoly, szerintem . Képnem kell egy velemenyen lennunk, csak a lenyeg, hogy mindenki merje elmondani ami a szivet nyomja. Orulok, hogy itt vagy velunk,,altalad mas gondokrol tudunk, de hat ez az elet..

MAnda, Szilcsi, Tuncsi, babcsi,Noi, Iza, Barbi, Gyugyi, KAndi, Ella, KArcsi, Krisz, Wish, Mary..tobbiek Szep napot !!! KépKép

Wish Kép majd kerhetunk szepen egy tablat??

sackolany
saci

Gyugyi Kép closty sokaknak segit..te szedted mar? ha nem, egy probat meger, es ha nincs sok mellekhatasa, akkor miert ne szedned?...En nehezen birtam, ill. 3-4 ciklusban nyomtam,,es abbahagytam. Ikerterhesseg aranya megno tole Kép
de gondolom nem bannad..vagy??
saci

Szia SaciKép
Valóban péntek van... de egy baromi hosszú péntek! Órám van, napközizek, jelmezbál 4-től (Harry Potter csoportos beöltözés!) és még színházba is megyek. Ja, és vacsizni. (FogyózomKép) A mai Jónás napomról nem is beszélve..KépKép
Vendég

SaciKép
Még nem szedtem. Ki akarom próbalni. A dokim csak 1 hónap "próbát" írt elő.
Azért filózok, hogy ha ma nem váltom ki és megjön holnap, akkor hogy veszem be vasárnap.(ügyeletes patika keresés...)Ha meg kiváltom és nem jön meg még 8 hónapig(Kép), mit csinálok vele.
Vendég

Tizomp Kép
Végigolvastam "barátnőnk" történetét a másik topicban. Háááááááááát, jól megmondták neki.

Gyugyi Kép
Ennyi minden bele sem fog férni a mai napodba! Mit fogsz kihagyni? Nehéz lesz a farsangon fogyizni Kép Fel a fejjel, holnap már biztosan könnyebb lesz Kép

Én vagyok, olvasok is, de semmi különös nem történik velem. Várom Pirit (ma kéne megérkeznie), de szerintem nem fog jönni, pedig én örülnék most neki!

Kép
Kép
szilva069

Gyugyi Kép
A Clostyt nyugodtan kiválthatod, nem nagy befektetés, olcsó gyógyszer. Ha meg nem kell felhasználnod, akkor biztosan átadhatod itt valakinek!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Jó, kiváltom.
Remélem lesz még erőm este (éjjel) és nem a jónásozás marad elKépKép

- azt még nem is írtam, hogy a lányom farsangja is ma lesz a másik iskolában és ő is jön szíházba...-
Vendég

Jó reggelt!

Hát igen, tök szar idő van. Tiszta lehangoló. Mondjuk az viszont jó, hogy egész tavaszias hőmérséklet van.Kép

GyugyiKép
Akkor legfeljebb elrakod emlékbe, nem ilyan drágaKép

SackóKép
Hát igen, tegnap nekem sem volt kedvem írogatni. De tényleg klassz, hogy nálunk nincsenek ilyen perpatvarok.

Tegnap kicsit ideges lettem. Kedden megérdeklődtem, hogy ki a védőnőm. Felhívtam az SZTK-t, ahol a tanácsadások vannak, és megkérdeztem, hogy kihez tartozom (lakhely szerint). Erre a nőci: hívjam vissza 10 perc múlva, addig megnézi. Felhívom, bemondja a védőnő nevét és hogy mikor fogad. Tegnap el is mentem. Az ajtó mellett van egy lista, amin rajta van az összes védőnő a hozá tartozó utcanevekkel. Nézem az állítólagos védőnőmet, hát sehol a mi utcánk. Nézegetem a többit, hát persze, hogy máshoz kell mennem. Na most, ugye a nő, akivel beszéltem (gondolom ő is az egyik védőnő) valszeg ugyanezt a kiírást nézte. Akkor hogy a fenébe nem látta, hogy kihez tartozom?! Mondjuk egy tippem van: én a Xavér utcában lakom (Anyukámnál), szerintem ő meg az Sz betűnél kereste, mint SzavérKép Mást nem tudok elképzelni. Úgyhogy ma megint mehetek vissza. Alig bosszantó!

TizaKép
Gondolom, milyen rossz lehet, hogy nem futhatsz. Pedig szerintem nem ártottál volna vele. De ha ezen múlik a dolog, akkor megéri.Kép
gtünde

AmicaKép
Hát nekem sincs kedvem másik topikba írogatni. Itt már sok embert ismerek, nincs kedvem "idegen" társaságba menni. Meg ugye itt is egyre több babás lesz. Igaz, Lányok?!?
gtünde

TüncsiKép
ÚGY LEGYEN.
Vendég

SzilcsikeKép
Szia! A hülye pirosruhás már megint szórakozik?! Mit képzel ez magáról?! Majd jól nem mesélem el a gyerkőcömnek a róla szóló mesét!!Kép
gtünde

Sziasztok, mennem kell tombolát számozni.Kép

Kellemes hétvégét Mindenkinek!!
Vendég

SzilcsibeKép
Remélem a rühes dög hamar meglátogat, engem meg nagy ívben elkerül egy 9 hónapig legalább.

SackóKép
Nagyon hiányzik a futás, de nem szeretném ha véletlenül nem sikerül, hogy a férjem megint a futásra fogja. A doki szerint sincs semmi köze hozzá. Most kitaláltam, hogy gyalogolni fogok, ott nincs rázkódás, mégis mozgás.
Tegnap még bowlingozni sem engedett.

TüncsiKép
Megértem, hogy nincs kedved másik topicba írogatni. Én is úgy tervezem, ha egyszer babás leszek, itt maradok.

GyugyiKép
Jó farsangolást! Azért nem semmi napod lesz. A fogyikúrában pedig kitartást!

Kép
Kép
tiza

Gyugyi Kép nem semmi nap ! ma azt hiszem nem fogsz unatkozni. Az etteremben meg lassanegyel,es csak vmi eloetelt, vagy salit...senkinek nem fog feltunni..Es elotte igyal sok sok vizet. kb 1 oraval. az jol eltom. Sok sikert

Tucsi Kép haaat, ez bosszanto lehetett....de remelem kov re megtalalod a tiedet..

Szilva Kép akkor drukkolok, hogy megjojjon !!! ++++ Kép jobb a hangulatod amugy??

Iza Kép a futas tulzas most szerintem is, a seta ugyis egeszsegesebb,csak tobb kell belole. En is ezt fogom tenni, ha babasodok, vagy lombikozok..A lenyeg, hogy semmi nehezet ne emelj, soha !!! ill, a hajolgatas is rossz. (bowling). MArad a seta, vagy a tiszta vizben (hol van olyan??) uszas.
saci

Sackólány Kép
Sajnos nem Kép

Kép
Kép
szilva069

SackóKép
Én is gondoltam az úszásra. Szerencsére nem szoktam semmi fertőzést összeszedni, de ilyenkor azért mindig megfordul az ember fejében, hogy mi van, ha pont most. Meg hát nem régiben leszakadt az úszoda mennyezete. Ez is egy kicsit visszatart, habár már megcsinálták.

Kép
Kép
tiza

SziasztokKép

TüncsiKép
Ne idegeskedj, nem tesz jót a babának! Ha menni kell, hát menni kell, csak rossz az idő! Nem mehetnél hétfőn?

SzilcsiKép
Küldöm Pirit :Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!Piri menj Szilcsihez!

AmicaKép, SaciKép, IzaKép, GyugyiKép sziasztok!

manda

Szia MandaKép
Hogy érzed magad? Jókat pihengetsz vagy inkább unatkozol?

Kép
Kép
tiza

MandaKép
Sajna csak pénteken van 12-14ig tanácsadás. Meg szerdán fogadóóra. De legalább megkapom a kiskönyvemKép
Végül is nem voltam ideges, csak értetlenül álltam a dolog előtt.
Babucik már helyezkednek?
gtünde

SziasztokKép

Olvasgatok ám én is, de nagyon nincs mit írnom. Elég f.s hangulatom van, biztos ez a hülye idő, Fváron esik az eső.

Ja illetve annyi van, hogy 3 hét óta ma először nem görcsölt reggel a gyomrom. Remélem elmúlik teljesen, mert semmi kedvem gyomortükrözéshez meg hasonló jóságokhoz.

TüncsibeKép AmicaKép
Nehogy már ilyeneken gondolkodjatok, hogy elmentek innen! Ha én babás lennék, én is maradnék itt. Majd szépen lassan átalakul ez is babás topikkáKép

SzilvaKép
Remélem Piri megjön a hétvégén. Én jövő hét végére várom, sztem most 30. napra fog megjönni, mert ugye későn repedt meg a tüszőm. Aztán sitty-sutty és mehetünk is a BMC-be. Csak most meg azt számoltam, hogy nehogy a márc. 15.-e szivasson meg, mert akkor irtó mérges leszek.

MandaKép
A másikba írtam nekedKép
mary78

Szakad ez a hülye esőKép
gtünde

Szilva Kép nem csodalom, amin atmentel + az ido is...adj idot magadnak es utana muszaj megint hinned es erosnek lenned..Menni fog !! +++

MAry Kép 3 het ! az sok ido a gorcsolesre!! nem javasoltak meg egy kiados bojtot? vagy rengeteget dolgozol?mert a 2 egyutt nem megy..sajna...

Iza Kép remeljuk megegyszer nem szakad le a teto..Uszni meg 8 honapos terhesen is lehet..Ha meg nem szoltal elkapni fertozest most sem fogsz..- ez elegge alkati dolog..

Manda Kép jo pihit ! majd 9 honap mulva aldani fogod ezt a semmittevest. most hasznald ki Kép
saci

iza - szoktal es nem szoltal Kép
saci

Lányok!
Beszéltem Noémivel Kép
Sajnos már megint vacakol a net náluk, ezért nem tud megint írni.
Ma volt UH-on, és megmutatta magát a babóca.
Fiú lesz, és Dani lesz a neve! No és nagyon szépen fejlődik Kép

Gratula még 1x Danihoz!

Kép
Kép
szilva069

Lányok elolvastam a másik topikot , hát nem semmi!

MandaKép, remélem minden rendben van oda bent!
SzilvaKép küldőm azt a fránya pirit!
TizaKép szép lassan sétálj nagymamisanKép

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni Hozzátok, ha megengeditek. Régóta olvasgatlak Benneteket, és most jutottam el arra a pontra, hogy szeretnék "beszélni" is Veletek.
Nekem tegnap volt a fórum címében körülírt szituációban részem, most először úgy, hogy nagyon bántott, mert ebben a hónapban olyan jól ment minden Kép A peteérésem után végig, 10 napig fent volt a hőmérsékletem 37,8-9 között és nem is esett le, úgy érkezett meg a mumus tegnap du Kép

Annyit még, hogy 1 éve próbálkozunk, 4 hónapja "tudományosan" (hőmérséklet, LH teszt), hétfőn voltam az első vérvételen, csak hormonos kérdésekkel (21-23 nap) és hétfőn megyek a következőre (3-5 nap).
Eredményt még nem tudok, de mostmár megvárom majd és a kettőt együtt kérdezem meg.

Sziasztok, mindenkinek szép napot (az időjárás ellenére is...)
csepke
csepke

SaciKép
Most egy kicsit sok volt minden, sokat idegeskedtem otthoni és munkahelyi dolgok miatt is. Bár máskor is vannak ilyenek, de úgy látszik én sem bírom a végsőkig, tuti ez ment rá a gyomromra. Most érzem is,hogy már nyugodtabb vagyok. Jövő héttől a párom diétázik, én is csatlakozom hozzá, de csak óvatosan, hátha az is segít helyrejönni.

BarbiKép
Én is jókat mosolygok a másik topikonKép De én megmondom őszintén, félek tőle, hátha átpártol hozzánk. Mert nekem már a másik topik olvasgatásakor is sok volt belőle.

Annyira tudtam, hogy Noéminek kisfia lesz!!!! Tök jó, annyira irigylem! Azt hiszem ő is érezte, mintha mondta volna a talin.
mary78

Gratula NoéminekKép és a pici Daninak!Kép Nagyon szép név!!!!!!!!!!!!!!

LányokKép
Jól vagyok, csak fáj ill. érzem a hasamat még mindig!Kép
Most éppen DVD-t nézek, A nő kétszer ciműt, elég érdekes a csajból kettő lesz és két szálon fut a cselekmény, még bírom követni!Kép

manda

Szia CsepkeKép
Üdv a topicba. Természetes, hogy befogadunk. Reméljük nem kell sokáig a topic címtől szenvedned.
A hő, amit írtál már láznak számít, biztos ilyen magas szokott lenni? Olyan 37,3 körüli a max, de persze egyén függő.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: