Sziasztok!
Nadine: tényleg csodajó az a kép Rólad, nagyon szép emlék lesz nektek később!!
Csema, Borcsa: HAJRÁ!!! Drukkolok, hogy minden simán menjen!!
Batika: jobbulást!! Tényleg igyál sokat és csak könnyűeket egyél, ami jó esik.
Szelivi: merre csavarogsz??
Alina: előbb gyógyulj meg, csináltasd meg a fogad, aztán szólj picibabának, hgy most már jöhet!!
Pgyöngyi: elestél? Vigyázz magatokra!!!
Annácska: családi kép készülőben

, csak össze kell szedni egy időben egy helyre őket
Különben a konyha már használható valamennyire, csak nincs ajtó rajta és a beépített részek hiányoznak. Egyáltalán nem aggódom emiatt, mert Bettinát ez most nem érdekli

Scullyx: megértelek, hogy türelmelen vagy, de a babának az a legjobb, ha minél tovább marad!
Én is ezzel vígasztaltam magam
Rita: használd ki a hátralévő 1 hónapot olyanra, amit a babával már nem fogsz egy darabig csinálni!legalább mire születik már igazi tavasz lesz
Vikó: sajnos nem tudom megnyitni a csatolt fájlt!
Dorina első reakcója az volt Bettinára hogy: "nagyon aranyos, nagyon picike, szeretem..."

Azóta féltve nézi, hogy jól van-e. Ha szopizik akkor kérdezgeti, hogy iszik-e rendesen? A doktornő megvizsálta és Dorina kérdezte tőle, hogy : minden rendben van Bettinával, nem beteg?
persze ő is akar játszani a kis játékokkal, ami a kicsi ágyában van, de ez természetes.
Patrícia olyan nagylányosan gyönyörködik benne,sokat segít főleg Dorinával való játszásban.
Kitaláltunk egy módszert Bettinánál. Nappal ha ébred akkor nem törekszem arra, hogy visszaaludjon szopi után, hanem "játszunk" vele. hasra fordítjuk, felhúzzuk neki a zenélő játékokat, sokat beszélünk hozzá, végigsimizzük.
éjjel pedig csak csendben a sötétben megszoptatom és nem beszélek hozzá.
Így fogja érezni a különbséget nappal és éjjel között.
Tünde 1+1
Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.