A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

VotivKépKépKép bizony, a helyzet ott elég szomorúKép Bár hivatalosan van választójoga a nőknek Indiában ám... Baromira oda is vannak a demokráciájukkal - ami szerintem ott csak papíron létezikKép tekintsük például a mindenütt jelentlévő cenzúrát, amit mindenki helyesel!!!)

Bactrobant lehet gyógyszertárban kapni? Szívesen kiőpróbálnám, főleg, hogy ilyen klassz referenciái vannakKép

indianyo

Jucus, ez még egy darabig így lesz! Kép kb az utolsó este éreztem úgy, hogy most összepakoltam. de azért voltak fokozatok, mert ugye az ember az apróságokat pakolja el elébb, és azzal extra lassan halad. na és mert nincs egy külön hely, ahová pakol, olyan, mintha minden egyszerre lenne elől...

Brekuc, milyen kocsit vettetek?

nekem van/volt mindenem, kendőtől a kengurun át a járműparkig Kép és azt tervezem, hogy egy idő múlva, ha kinövünk ebből a korszakból, az összeset ALIG használtan értékesítem Kép

votiv 8)
votiv

Indi,
igen gyógyszertári, csak sajnos vényköteles! Ugye, milyen sz?ép szavakat tudok??Kép
de tényleg csodát tett nekünk többször is, kb. 1 hónapja megint begyulladt az Igi körömágy, és akkor is bekentük, és leszáritotta a gyulladást.
Szóval, após azt javasolta még Iginél, h fültisztitó pálcikát bebactrobanozol, és tolod vissza a bőrt/husit/stb, le a körömről. És utána még bekrémezed, és dunsztkötés. Mi a dunsztkötésig nem jutottunk el, képtelenek voltunk egy 2 hónapos nagylábujjacskára dunsztot kötni...Kép

Juc,
költözés nem a legjobb. Én is csak arra emlékszem, h egyre több cucc került elő, pedig már a fele dobozban volt...Kép
és utána kicsomagolni??!!! na, azt sokkal jobban utáltam!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Brek!
Hosszabb útra kenguruval csak 3 és fél hónaposan mentünk, de előtte már szoktattuk (leszaladtam a boltba, postára, 10-20 percre) Azért jó, mert ilyen "programok" babakocsival nagyon kimerítőek és hosszadalmasak lettek volna, és lehet, hogy nem is vállalkoztam volna rá, és akkor jól bent maradtunk volna a lakásban, így viszont bejártuk a várost (bkv-val)! A gyerek annyira imádja a kengurut, hogyha meglátja, vagy hallja a csatok bekapcsolását már extázisban van! Ha nagyon nyűgös, este is ebben altatjuk el! Ez a mi csodafegyverünk. Eddig nem volt olyan hiszti, ami ellen ne jött volna be! És az összes tescozás, ikejázás, stb ezzel megoldható. És én örülök, hogy a séták nem arról szólnak, hogy alszik a babakocsiban, hanem nézelődik, ismerkedik a világgal, aztán itthon alszik, amíg kipihenem a cipeléstKép

Kép
Kép
zuzmo1

De azért könnyebbség bizonyos helyzetekben, hogy vettünk szuperkönnyű babakocsit!!!!!!!!!! Imádom! És annak ellenére, hogy Bazsó nincs hozzászokva, nagyon élvezi,. pedig féltem, hogy nehéz lesz 9 hónaposan kocsiba rakniKép

Kép
Kép
zuzmo1

most kiderül, h milyen bűnrossz anya is vagyok!
Mi első gyereknél bűnrossz-szegények voltunk, és miután megszületett, nem volt pénzünk babakocsira, de kaptunk egy használt kengurut, és én kb. két hetes korától kezdve abban sétáltam B-vel. Hogy mi lesz a gerincével felnőttként azt nem tudom, de máshogy nem ment a séta. Aztán, mikor 3 hónapos lett, kapott egy babakocsit, amit nem lehetett teljesen egyenesre dönteni Kép (még egy pofon a gerincnekKép), és mi is szerettük a kengurut, mindig abban altattuk B-t. Olyan édi volt, ahogy lecsuklott a feje, és fojt a nyála..KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuzmo, ezek szerint a csajom elállítodott.Kép Kendőben imádott aludni, oksa, először még 6 hetesen ismerkedtünk a dologgal, aztán csak a bkv-n aludt el, most már nem lehet lelőni.Kép

Tegnap saját lábán jött az utcán, csak akkor kezdett hisztizni, mikor a zebránál megfogtam a kezét, hogy átmenjünk.Kép Utána még jött egy darabig, aztán elfáradt és a kocsija hevederét szerelte, amit eluntam egy idő után, és bepakoltam.... Hogy én mit kaptam érte.Kép

Nyugodalmas jó éjszakát, holnap tessék drukkolni M+T fanok, hogy jusson mkinek. Kirabolom a boltot!Kép
zanza

ZsanciKép És akkor nekem szabad kismamásan is ezt a csodakencét hasznáélni szerinted? mert akkor én a gyerekorvosunkkal feliratom, ő biztos megengedi, ha szabad, akaörzeti elhajtott Betadinjával.
Én is pont azért vettem ezt a kafa kis tatyót a babának, hogy tudjunk sétálni már az icipicivel is - ha nem lesz kocsink.

KöltözáésKép Én is már sokszor, és sosincs vége, de tényleg a kipakolás a szörnyebbKép

indianyo

Zsan! minket is mindenki azzal riogatott, hogy tönkre tesszük a gyerel gerincét! De hát máshogy nem tudtuk megoldani, és Bazsi annyira szerette. Szerintem nem lett semmi baja!

költözés!
mi nyáron újítottuk fel a lakást. Bazsó 2 hónapos volt, amikor ki kellett költözni, mindent kipakolni, és 5 hónapos, amikor vissza ugyanez. ja, és senki sem segített! azóta is egy csomó cuccunk a pincében rohadKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zsan!
Na akkor én is bűnrossz anya vagyok, mert csak a böhömnagy babakocsink dönthető vízszintesre, a yarisbabeférős ide-odamenős kocsi nem, és 2 hós korától mi is használjuk...de kb. 2-3 hós korától a nagykocsiban is csak kicsit döntve szeret lenni.. ő aludni is úgy alszik benne...

Juc!
Tojás+zabkorpa+bármilyen zöldség...vagy ha épp édesre vágysz (mint ma én Kép) gyümölcs...és olajban kisüt..nagyon fini!!! Kép
Költözésért nem irigyellek, nekünk anno elég egyszerű volt, még csak ketten voltunk Apával, és egy 24 nm-es minigarzonban kellett összepakolni a cuccainkat...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Költözés:hát nem dobtatok fel!Már vagy egy tucatszor,na jó még csak 4x költöztünk,de idővel mindig elfelejtem a rémálmot.

Bogárka!

Mi az első költözész egy 28 nm-sből tudtuk abszolválni és egy éjszaka alatt pakoltunk összeKép
Az is jó volt!

Panna babázik:

Kép
20170114224602

SZÉPSÉGES!!
az én fiam mért nem babázik???Kép
mindig csak a brümmmbrümm...
olyan furi, h már ilyenkor is annyira mások!!!
Bogárka,
a 24-esből költöztetek át oda, ahol most vagytok???Kép
ez azért is jó, mert onnan már valszeg soha nem kell tovább költöznötök!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

JA,ez a csaj is autózik ám!

ÉS más nem utálja Dorinát csak Fic és én?

Juc
20170114224602

Zanza,
ha esetleg nem jutna mindenkinek M+T, akkor írd meg az üzlet pontos címét.Mert a férjem munkehelyéről járnak országos karbantartásokra. És akkor kűldök én is egy M+T rablót Kép

Indi,
lehet hogy már megírtad és én lemaradtam róla. Én arra vagyok kiváncsi, hogy vissza mész Indiába, vagy jön ide a Zapa. Hogy tervezitek??? Minden-esetre egy inges biznisz itt tuti műkodneKép

Kép kis babócák úgy aludjanak éjjel, mint az angyalkákKép és reggel mosollyal ébredjenek.
Pusz. Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,
A P.B. Dorinája????!!!! csatlakozom hozzátok, kicsit nagyon nem csípemKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!

Igen!!!!!!!!!!!!!!Ugye,hogy ugye?!

Juc
20170114224602

Jaj, Juc,
elfelejtettem mondani: nekem sem szimpi a Dorina! De nekem sokkal kevésbé szimpi a a pasija!!!!!clipart

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Másenykám!
hogy ez a málenkij Orsika milyen száhárinüj. maga ágyin májsztyer ná vszjerúki, hogy ilyen kártinnyát tud csinálni. pácelúj a gálávájára!

Jucus!
én ilyenkor mindig bőgök, pedig még csak kétszer költöztem. szóval te egész jól állsz, Panna meg tök jól néz ki babázás közben, biztos javulgat.

még jó, h nem tom ki Dorina.

Bogárka!
kipróbálom!

ancsipancsi

SOS:
sztetek lehet csinálni rizskochot barna rizsből????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ancsi,
én csak kicsi másztyer vagyokKép Kersztlányom csináltaKépén meg csak bemásoltam ide........ööööö...........de majd megtanulomKép

Juc,Zsan
Nnnnnna az aztán egy páros! PuBi és GiDa Jól egymásra találtak......

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi,
dehogy nem tudod!!!!A nem Megasztár!!! Aki a P.Barna miatt jutott tovább.Naaa???? Stim???

Viszont, Pierrot nagyon szimpi. olyan sunyin tud nézni. Sajnálom, hogy már nincs a zsűribenKép

mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Nyugodalmas jó éjt mindenkinekKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan!
Igen! Kép Jó kis váltás volt!!! Kép Képzelheted hogy kongott az ürességtől a 24-ből hozott bútorainkkal Kép...és igen, nem tervezem már, hogy költöznék többet életemben...Kép

Na, jóéjt!!!

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Koszonom a megnyugtatasokat. Most mar nem is olyan szetrobbanos a pocim. Tenyleg csak ide be kellett irni? Kép

Blaye, koszi a konyvtippet. Es igen, Nyuszinak marha nagy a mozgasigenye, a heten mar tobbszor futtattuk lenn a nagyieknal (futopad is van, es imad rajta fel-le rohangalni, termeszetesen kikapcsolt allapotban, meg osszevissza lakasban) Kép ilyen iszonyu idoben jo, hogy egy epuletben lakunk, konnyu lemenni negy emeletet es mar az is kornyezetvaltozas neki. de kitalaltam, hogy mikor apa delutanonkent hazajon, akkor vigyen le minket setalni, mert gyerek imad hoban lepkedni, alig lehet elhuzni ilyenkor es en mar gyalogosan nem merem levinni, csak babakocsival, mert mar nem tudok utana futni.

Neet, vigyazz, a "kaka"val maximalisan visszaelnek am! Kép enyem gyerek sem akkor hasznalja, ha aktualis, hanem pl hajnalban, mikor o ugralni akar a fejunkon, mi meg aludni, akkor szokott gyozkodni, hogy neki az van a pelusaban es csereljem ki Kép de mindig csak beugratas! viszont azt is tudja, hogy masnak is van, ugyhogy olyankor is emlegeti, ha mas pelenkas fazont lat, vagy a cicat, apat a slozira menni stb.

Bogarka, reggel is rugdostam apat a fotoert, de mostmar nem ussza meg, igerem. Es hadovazas nagyon megy, de uj szavak nemigen, akkor lehet, hogy ez a baj?

Juc, mi anyosektol koltoztunk meg csak, azaz csak egy szobanyi cuccot (kanape, asztal meg az aprosagok) kellett negy emelettel feljebb cipelni, magyaraztam is mindenkinek, hogy tokmak es egy ora alatt fogunk elkoltozni, ehhez kepest egy heten at cipeltuk fel... ugyhogy el sem tudom kepzeni, milyen nagy munka lehet egy igazi koltozes. Es elkezdtem nezegetni a jatekbabakat, tudod, olyat szeretnek, amit majd nyuszi ugy tud menedzselni, mint en kisnyuszit Kép es olyan horribilis penzekert is lattam, hogy huh (baby born, baby annabell meg valami chou chou stb)... ehhez mit szolsz? http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=5975963 ez szerinted mennyi penz lesz? es mekkora lehet, mert FP oldalon sem latom a meretet. Bogarka, te milyet vettel Petranak tavaly?

Zs, kepzeld en mostanaban olyan kegyetlen anya lettem, hogy a nappali altatast ugy intezem, hogy berakom a kisagyba es melleulok, hogy ne tudjon kimaszni (mert ugye nem racsos) es addig sir vagy ugral es sir benne, amig el nem alszik. De nekem mar nem megy a ringatas. Gyereknek meg sehogy sem az elalvas, pedig muszaj neki, latszik rajta.

Es Funny (ugye jol irtam a nick-ed), ma majdnem megint porul jartam szekrekedos ugyben, de szerencsere nem lettem olyan hirtelen rosszul, mint multkor es azonnal benyomtam masfel liter malnaszorpot es aztan rovidesen meg is oldodott a dolog.

Es Zsebi, te merre vagy?! Megneztuk ma azt a kockasfulus meset, amin Bruni sirni szokott es szerintem azert sir, mert abban a kisfiu is sir, mar az elejen elkezdi, es egy csomoszor mutatjak, hogy meg mindig bog. Es siman lehet, hogy Bruni meg elobb elkezdi, mint a kisfiu, mert a gyerkocok marha okosak es tudjak, hogy mi fog jonni, enyem gyerek is egy csomoszor mutatja vagy "mondja" elore, amit mar ketszer latott!
moose

Szép reggelt, meg napfényes napot mindenkinek Kép

Boldogságos névnapot Doninak KépKép

Mása, Jucus,

tündér-babák a lányok Kép Kép úgy szeretném már élőben is látni őket Kép

Jucus,
azt hiszem én sem tudlak költözésügyileg feldobni, de írigyellek, hogy két pakolás-cuccolás között mindeg elfelejted az előzőt. Én mindig libabőrös leszek, ha költözni kell. Úúúútálom a dobozokat
Kép De legutóbb, amikor ki kellett költözni októberben, már pocakos voltam ezerrel és direkt dobozolós-költöztetőket hívtam (nem azér', mert kőgazdag vok Kép ), és nem is került többe, elég gyorsan dolgoztak és folyamatosan vitték is ki a kész cuccot a teherautóra. Mivel 3-man dolgoztak összvissz 2 plusz óra volt. A dobozért meg csak akkor kell fizetni, ha neked nincs és ők hozzák.
És G.D. nekem sem a kedvencem KépDe szerencsére nem nekem kell szeretni, hanem a P.B.-nek Kép

Mása,
ilyen keretet honnét szakajtott a keresztlánykád? nekem iiis, lécci Kép Kép

Ezt pedig küldöm Mindenkinek,érdemérem helyett, aki neveli a dedjét, közben meg éjszakázik, tanul, dolgozik bármit, vagy "csak" neveli-szereti a babáját és ebben olykor elfárad Kép Kép

Kép

csók

Macs
macskanyu

Jó reggelt!

Pocsék éjszakánk voltKép
Ember emlékezet óta nem volt nálunk ilyen,min.6-7 felsírás a cumi miatt.Reggel meg elkezdett kicsit köhögni,de szerintem az orrából folyik le valami.Bízom benne,hogy csak a szemfogak dolgoznak v.nemKép

Macs:
Te is jó korán keltél?!

Bogárka:
ISTEN ÉLTESSE DONITKép
Köszönöm a válaszod,engem megnyugtattál,de...

Indi:
de nyugtass meg,hogy nálad eltekintettek a hozománytól?Kép

Juc:
én is gyűlölöm az a tyúkotKép
Pannád már sokkal jobban néz ki,jól látom?És Te?

A babafotók annyira édesek!!!

petergabi

Gabi,
én mindig fél öt tájt kelek, nem a baba miatt Kép Kép
macskanyu

Boldog Donat nevnapot!Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Jó reggelt!

Lerovom tartozásom.
Kép

Ez egy esti képecske:
Kép

Még jövök, csak most hívnak játszani. Kép
fic
ficánka

Ficc,
ez nagyggggyyyon jóóóó!!! Kép Kép Kép A ded jóllakottan piheg, anyukája meg káó. Kép

Bog-Donátnak boldog első névnapot!!! Kép
(Más Donátunk nincs még, ugye?)

És még azt akartam hozzátenni, amire Macs is remekül rámutatott a sserleggel, h aki "CSAK" otthon babázik meg házimunkázik, azaz megy a herevere, ahogy több férfiismerősöm fogalmaz... szóval az is bőven elfárad nap végére, de ezt egy hímnemű úúúgyse érti meg soha, nyugi! Kép
feminista-neet
PS: Ki az a Dorina? Megastáros? Drukkolni kell neki? Vagy utáljuk, mint a Marsit? Kép
neet

Fic,
nagyon édes Vincsenzó Kép rengeteget változott Kép
A második kép pedig magáért beszél. Nekem is ismerős valahonnan a szituáció Kép

Dorka,
sikerült megvizitálni a kacsát? Kép

Indi,
egy ismerős, aki mezítlábas túrán volt Indiában, mesélte, hogy bementek egy 'vendéglőbe' (nem tudom,. hogy mi a neve az ottani nyilvános étkezdéknek) ahol is kértek enni, majd mikor megállapodtak a tulajjal, hogy mi lesz a menü, akkor a tulaj és segítője fogták a kosarat és mentek a piacra, hogy a hozzávalókat megvegyék Kép
Tényleg lehetséges ez a történet ilyesformán?
El tudom képzelni, hogy igen, de érdekelne, hogy valójában is így van-e és ha nem, akkor hogyan?
macskanyu

Macs:
egyébként nálunk is volt gond a ruha nagyságával eleinteKép
Kép

petergabi

Neet, Kép
én is feminista, ebben a témában Kép
Inkriminált Dorina a legelső Megas(t)arban volt döntős és Pély Barnabás Nője lett belőle, azóta meg nyomattya a lemezeket ezerrel. De nem vmi meggyőző és semmit nem vesztettél vele, ha nem tudod miről is van szó Kép
Jól rámijjesztettél, a múltkori hsz.eddel, miszerint ha nem megy akkor hagyod a sulit a fenébe, mertmivel szept.től meg megyek jól tanulni és van egy két tágy, amitől már most bé vagyok rezelve Kép
macskanyu

Gabi Kép
nálunk fordított a helyzet, a lábhossz rulez, de a deréktól felfele annyira hosszú és széles, hogy ezért majd' kiesik belőle a kis gyümölcs, amikor rugdalódzik Kép

közjáték on
/ gyümölcs= rövidített szeremünk gyümölcse, Zapával hívjuk így Kép /
közjáték off
macskanyu

Ééééés ilyet tudunk már vigyorogni anyának Kép Kép

Kép
macskanyu

Macs,
ne aggódj, ha le bírod passzolni a gyereket, minden megoldható, tanulni ott vannak az éjszakák. Kép legfeljebb majd ásítasz, mint Fic.
Eszter pedig épp pápát integet deded fotójának..Kép
neet
neet

Macs,
ja igen, még 1 kérdés: a P. Barna az a hófehér jaguáros fickó? Meg a hárman párban? Megvan még az az együttes?
neet
neet

Neet,
ööööö...nem igazán vagyok otthon a témában ennyire /rockermacska/ Kép P.B (nem propán-bután Kép )az United együttes frontembere asszem, a keserű mézes nóta tuti az övék. De ha tévedek, majd Zsanci kijavít Kép Kép
Eszti édes lehet Kép nem akarsz egy képet betenni róla? Kép
macskanyu

Jó reggeltKép Hűűű, hajnalban ilyen gyönyörűséges babakép-áradat ittenKépKépKép

NeetKép Na ezt tudom, pedig nem vagyok otthon a könnyűműfajban: P.B. a tudálékos kis bunkójancsi a Megasztár zsüriben. A nőcit én énekelni még soha, csak képről, cicaba külsővel és változó hajszínnel.

GabiKép Szoktunk ezen röhögni férjjel: én kaptam kölcsön tesómtól vásárlás gyanánt egy nagyobb összeget, amit kölcsönadtam akkor épp szakított állapotban lévő volt pasimnak, pénzt azóta se bírtuk visszaadni de már közben férjem lett - szóval van itt valami hozomány KépKépKép

MacsKép Hát az biztos nem valami kis koszos-büdös útszéli DHABA volt(ez a helyi kifőzde-teázó magyar megfelelőt nem tudok ráKép), hanem valami illusztrisabb hely, bár fene tudja, pénzért az indiaiak sokmindenre hajlandókKép
Mezítlábast szó szerint kell érteni vagy azért volt rajtuk szandál?

JucKép Tótéknál is elfogytak egyszer a dobozokKép

indianyo

Megasztárt nem nézek. (tévét se nagyon)
így lövésem sincs Dorináról, de nem is bánom.

Macs!
ügyesen elkaptátok Füli mosolyát! édi!
a serleget én is kicsit magamnak tartom , fejés miatt.

ancsipancsi

AncsiKép tegnapi ma-russzki monológod erős nyomokat hagyott bennemKépKépKép
Závada Pál Milota című könyvében van két naplórészlet, amin hasonló jókat mindig, azóta is - ajánlom elolvasásra - gyöngyszemKép

indianyo

Ja, és csatlakozom a nőmozgalomhoz: férfineműek meddig bírnák ezt a strapát vajon, amit a gyesen lévő semmittevés alatt lehet kiállni? Enyém férj is próbálkozott leszólni az ügyet, majd szembesítettem egy napnyi házimunka mibenlétével - és még dednevelés és kialvatlanság nem is szerepelt a történetben...

indianyo

Indi,
szandál,az volt Kép azt mondta a csajszi, hogy az ominózus helyen egyszerűen csak a füszereket tartották a konyhán és a piacon veszik mindig a frisset, mertmivel nem tuják eltárolni. Így ha van vendég, irány a piac, beszerezni a hozzávalókat és garantált a friss kaja..állítólag Kép

Ancsi,
a serleg valóban mindenkié, így a tiéd is Kép
macskanyu

Indi,
Kép a férfiak alapjában másféle fáradalmakra vannak dekódolva. Pl: tudod te milyen nehéz sörösdobozokat emelgetni? Kép hát a távirányító gombját? Kép nem is beszélve a komplett erősítőprogramról, miszerint jobb kéz a váltón, bal kéz a kormányon, jobb láb a gázpedálon, bal láb a kuplungon gyúr? Kép De komolyan, amíg mi babázunk, addig ők keresik a píízt(néha találnak is ), ami rendjén is van, csak ne tessen leszólni a dednevelést, a házimelót, mert az baba nélkül is fárasztó, hátmég deddel Kép Kép szóval ilyenkor kitör a látens feminizmusom, de ne szóljak semmit, mert szerencsére enyém pasas nem ilyen (ő a szabályt erősítő kivétel Kép )
macskanyu

Zsanci: szerintem lehet. Én csináltam már....

Doninak boldog névnapot.

Macska: aranyos a Füli mosoly. És hát amikor leordítja Balu fejét az pedig csúcs. A serleget pedig köszi....:-)

Megyek visszaolvasok, ha Fanni hagy(na)

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Milyen kaka idő van?!Ez botrányos és még a hóesésnél is rosszabb!Kép
20170114224602

Macs, ezt neked. Kép
Nagy a szerelem a szomszéd kislánnyal Kép
Kép
neet
neet

Karácsony utáni képek, nemcsak Macsnak. Kép

Anyu csikiz.. Kép
Kép
Vigyorgunk:
Kép
Ikea kanapé rulez. Egyenlőre még takargatjuk MArci miatt, de csak bekoszolódik végre, és akkor nem kell félteni any more. Kép Gatya meg felhajtódott, na, van ilyen:
Kép
neet
neet

Apja úgy hívja Esztert: kisfiam, vajon mire alapozza? Kép
neet
neet

Neet,
Köszönöm Kép képek megarulez, csajod nem kevésbé és még szépséges is Kép KépBár az első képen nem tűnik töretlenül lelkesnek a szomszéd kislánytól Kép De a kanapét nem értem Kép minél előbb engeded rá Marcit, annál elébb éri el a megfelelő koszossági szintet Kép Kép

és bakkeros bakker, itten dörög az ég!! Juc, igazad van pfúúj Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: