A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Majola Kép!
Ki? Én átnéztem a Tieidet, de nem láttam (persze a babanetesek kivételével).

LiviKép, Erhard Kép, PetiKép szuperügyik!!!

Ayse

ayse

Sziasztok. Úgy látszik én már nem nagyon fogok tudni sokat jönniKép Pedig szeretnék, de nem jön össze sose, kivéve az ilyen ritka alkalmakat. Nem is nagyon tudom követni az eseményeket sajnosKép
Azért azt láttam, hogy megint lesz taliKép
Ha még kiváncsiak vagytok ránk (remélem igenKép),akkor szóljatok, ha már van fix időpont, mert mennénk ha lehet.
Rókica, mivel nálad lesz, téged kérnélek meg, hogy írj nekem egy sms-t, ha már lehet tudni valami konkrét dolgot, mert a leveleimmel gondban vagyokKép
Amúgy minden rendben van nálunk, bár Lili még mindig náthás kicsit. Mi tudtunk szerezni oltást, bár jó nehezen, de csak talán jövő héten kapja meg Lili, ha már jól lesz.
Elég eleven, forgolódik, meg csinál ő mindent,amit egy ekkora gyerkőcnek "kell". Nagyon igényli a társaságomat, ki nem állhatja, ha a géphez ülökKép
A képeket megnéztem, nagyot nőttek a gyereket!
Mivel tényleg nem tudom kivel mi van, így mindenkinek jobbulást, aki beteg, aki nem beteg azoknak meg simán szép napokat kívánok!!

Hari

Kép
Kép
hari

Ayse, még nem jelzett vissza, most jelöltem be, M. Dóra.
Szia HariKép

Na, most már tényleg megyek dolgozni

KépKép

KépKép
majola

Rokica!

Zita becélozza a szájába a cumisüveget, csak vhogy tartania nem sikerül. Kép

Duda!
Nem tudom, annyira nem lehet gáz, a tápszer is tehénből van. Kép Kép Ha meg nincs baja tőle, bizti nem gáz.

Viki, Angelani!
Nagyon-nagyon ügyik a srácok!

Benianyu!
Merre vagy? Vagy voltál, csak elfelejtettem?

Szupik a babák!

Kép
Vendég

Sziasztok. Jó rég írtam, de elég szar a helyzet nálunk. Apának van egy k...vája! Bocs a kifejezésért de most valahogy nem tudok arra a nőre másképp gondolni! Úgy tűnik lelép! Engem meg itthagy a 1,5 gyerekkel.(mellesleg viszi a gépet, TV-t meg amit mozdítani tud!) Úgyhogy valószínűleg sokára lesz ismét gép!
A férfiak ezt igen könnyen megtehetik! Leszarhatja a gyerekét, mert neki elege van a sresszből, nyávogásból, hányásból, nuku szexből...............és még sorolhatnám. Én nem léphetek le, mert nekem van kötelességen, neki nincs!
Azt hiszi az új nője majd más lesz(persze amíg nem lesz ott is gyerek!) Mert most ismét fiatalnak érzi magát....meg ilyenek.
Na nem is folytatom, mert rámjön a sírógörcs
Sziasztok
Vendég

Mea!
Lívike nagyon ügyesen tartja már a cumisüveget!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jucc!Kép

Remélem, minden rendben ment nálatok!Kép

Angelani, Viki!Kép

Nem semmi 5 hónaposan négykézláb!Kép Gratula a kis tornászoknak!Kép

Rókica!Kép

Nekünk a 10-e jobb lenne, mert Bubus 7-én kapja az 5 hós oltást.

Nyúlné!Kép

Gratula Fannihoz!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Napsugár!

Ezt még olvasni is szörnyű, nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél!
Lesz segítséged? Boldogulsz majd egyedül? Bár gondolom akkor férj eddig se sokat segített.
Vendég

Napsugár!!! Kép Kép Kép Istenem, kitartást kívánok neked, nem lehet könnyű! Nagyon felnéztem és kicsit irigykedtem is rád, hogy ilyen hamar vállalod a következő gyereket, de hát így nem lesz könnyű úgy tűnik. Merrefelé laksz? Írj, ha tudunk valamiben segíteni!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Napsugár!Kép

KépKépKépKépKépKépKépKép Pasi Ez nagyon durva! Otthagyni egy nőt kisbabával és terhesen pedig a legnagyobb gerinctelenség. Szóhoz sem jutok. Mi itt nyavalygunk az apró-cseprő kis bajainkkal, amikor neked ilyen problémáid vannak. Együttérzek veled, bár tudom, ez ilyenkor nagyon kevés. Sajnos nem tudok okosat mondani, de szívből kívánom, hogy rendeződjenek a dolgok.Kép

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Napsugár!

Ez iszonyú, egyszerűen felfoghatatlan!!! Nagyon sajnálom. Kitartást!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Napsugár:

Kép Kitartást neked. Ha párod fel van tüntetve a gyerek anyakönyvijén, szerintem nem tud olyan egyszerűen lelépni. Legalább anyagilag utána lehetne menni, hogy támogasson. Ha házasságban éltek, akkor a most a pocakodban levő baba is automatikusan az ő nevére kerül.

Ne hagyd magad! Neked két gyerekről kell gondoskodnod, a minimum amit megtehet értetek ha már nem marad melletted, hogy anyagilag támogat!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Davallia! Kép

Napsugár 012! Kép

Havtunde!
Helyesek vagytok a képen Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ayse! Kép
Lili mágus lesz? Én úgy tudom, a gyerekek kb 3 éves korukig tudnak mindent, amíg be nem záródika 3. szem. Lili már több, ugye?
Kép

Kép
Vendég

Jó éjszakát Mindenkinek, elaludt a fiam, megyek én is, mert még mindig 2-3x kelünk éjszaka!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tünde,

Klassz a kép rólatok, meg a szóló kép Zitáról! Bájos kiscsaj! Látom Picasa elnyerte a tetszésedet. Tényleg jópofa kis progi.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Sziasztok,

tényleg nem semmi a termésKépKép
Én megint mellgyuszival küzdök, tegnap ótaKépKép
Ilyen még nem volt, eddig mindig sikerült kimaszirozni, vagy kiszivnia bébinek, mosst semmi nem megy.KépKép

Petike és Erhard már nagyon-nagyon ügyesek!!!

Mea,
én Kevinem is lusta-fajta, még a forgás is várat magára. Egyszer-kétszer összejön neki, de még nem folyamatos.KépKép

Alma:
én is próbáltam már reszelt almát adni neki, (egy hete próbálkozunk), de nem fogta meg a székletét, sőt inkább minden napra jutott jó nagy adagKépKép
Barackot nem tudom hol lehet fagyasztottat kapni, de éppen ma mondta védőnő, hogy a kompótból is ki lehet venni, aztán almával, vagy krumplival keverni.

Ma voltunk 5 hós oltáson, egy kicsit estére belázasodott amúgy jól viselteKép Kis hősKépKép

Nyulné,
gratula barinődnek, és jó volt az izgatottságodat olvasni, én is kicsit átvettem belőleKépKép Majd tegyél fel képet a kisFanniról.

Tünde,
jó lett a fotó. Jellemző bébikre, hogy amikor fotózod inkább nézi a gépet, mint mást.KépKép

Napsugár,
ez a legszörnyübb szerintem ami egy nővel történhetKépKép Nagyon sajnálom, kitartás, inkább menjen akkor ha ilyen emberKép

Zsu,Kevin
spanci

Viki, Bab!
Kép Kép Kép
Igen, tetszik a Picasa!
Vendég

Tünde,
szóló kép Zitáról nagyon szupi.KépKép Nekünk is van ilyen kis virágunk. Kevin nagyon szereti, le sem vettük róla a hosszú fehér cimkét, mert inkább az tetszik neki.KépKép
spanci

Lányok!
Köszi az együttérzést, jól esik! Segítségem nem igan van, mert a szüleim messze laknak, bár valószínűleg hazamegyek hozzájuk! El se tudom képzelni hogyan tovább! Legvadabb álmomban sem fordult meg ilyesmi, és sose gondoltam, hogy a férjem ilyen szemétláda módon is tud viselkedni!(pedig 10 éve ismerjül egymást!)

Davallia
Köszi, ha úgy adódik élnék a felajánlott segítséggel. Majd írok.

Rokica
A férjem vállalkozó. Gondolom nem igazán érdekli majd a gyerekek sorsa(ha meg tudja tenni most, hogy lelép pedig együtt vállaltuk a 2. gyereket és ennek még nincs 4 hete!!!!!!!!!!! Tudom, hogy durván hangzik, de ha szólt volna 1 büdös szót is, talán nem vállalom a 2.-at!) Most csak az jár a fejemben, mit mondok maajda lányomnak az apjáról, ha nagyobb lesz! Mert most ami eszembe jut róla az nemigen tűr nyomdafestéket.
ÁÁÁÁ
Jó elcsesztem a napot mi? Bocsánat mindenkitől, tudom, de nemigen van kinek panaszkodnom.
Vendég

Ma már nem akartam írni, de ezt nem lehet szó nélkül hagyni!!
Napsugár!
Hát nekem kicsordult a könnyem, mikor olvastalak
-mondjuk amúgy is sz.. hangulatom van-, de ez a Te történeted, ez szörnyű.KépKépKépKépKépKép Hogy lehet, v.ki ilyen gerinctelen???? Próbáld meg összeszedni minden erődet, s fogadj el minden segítséget!!!
Bodza, Göndörzsóf és Bab után én is csak azt tudom mondani, hogy kívánom, hogy mihamarabb rendeződjenek a dolgaid, s szólj, ha v.miben tudunk segíteni. Szorítunk Neked, kitartás!!!

Angelani, Viki!
Nagyon ügyesek a srácok!KépKépKép

Mea!
Livi irtó édes a főkötőben, & nagyon kis ügyes a cumisüveggel!KépKépKép

Jucc!
Ha lesz lelkierőd majd írd le, hogy mi volt/van Balázzsal, mert nagyon sokat gondoltam/unk Rá!!!

Jó éjt Mindenkinek!
C.

KépKép
cinka

Napsugár!

Tényleg írd meg, ha tudunk segíteni, vagy csak beszélgetni akarsz valakivel:dubrovay@enzim.hu
Lehet, hogy durva, amit most írok, de talán azért csak most derült ki ez az egész sz@rság, hogy a babád pici élete megmaradjon. Õ nem tehet semmiről. Persze nagyon nehéz lesz neked két picivel segítség nélkül, de ők kárpótolnak majd a sok szenvedésért. Nekem is elég sok sz@r dolog történt életemben, de mikor ránézek a két kisfiamra, mindig az jut eszembe, hogy őmiattuk megérte, és bármilyen szenvedést kiállnék, és ilyen csodákért, mint ők, örökre hálás lehetek, hogy megadatott nekem.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok,
akit megtaláltam iwiw-en jelöltem ismerösnek, légyszi majd igazoljátok vissza.kösziKépKép
Zsu
spanci

Napsugár!
Nagyon sajnálom, ami Veled történik KépKépKép!
Lehet, hogy egy kicsit hülyén hangzik, de nem tudod eldugni a gépet, meg az egyebeket? Legalább megmaradna egy ablak a világra. Mert most még nem vitte el, ha jól értem. Szerintem ne hagyd Magad! (ha van erőd...nekem nem lenne)

MajolaKép!
Ja persze, ő koncertszervező!

Tünde Kép!
Nagyon jó ez a kép rólatok!
Igen, lehet, van egy-két boszi a családban...

Ayse

ayse

Ayse!
Kép köszi!
Remélem nem haragszol meg, de nekem Ti mind a ketten kicsit olyan boszisak vagytok (fénykép alapján), csak nem mertem írni. Amúgy engem is máglyán égettek volna a sötét középkorban. Kép Kép

Spanci,
asszem eltoltam. Bejelölnél még 1x?
Vendég

Spanci,
mégse toltam el, megvagy!
Vendég

Napsugár:

Egyetértek Ayse-val. Ha már megy a férjed, akkor a cuccát hagyja ott. Õ a keresőképes férfi - majd megteremti magának újra.

Ne hagyd magad.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

NapsugárKépKépKép Erre nemigen lehet mit mondani, szörnyű.
Egyetértek Göndörzsóffal a második babával kapcsolatban. Biztosan nagyon nehéz lesz, de lehet, hogy éppen általa kerülsz ki majd a letargiából.
Van egy unokatestvérem, akinek meghalt a férje, amikor a második baba féléves volt. Õ rögtön azt mondta, és azóta is azt mondja, mennyire örül, hogy megszületett Gyurika is, mert igy egy igazi családot alkotnak, hárman, nem csak anya és lánya van.
Ja, és azóta már van pótpapajelölt is nálukKép

Ayse, igen, koncertszervező, de én nem onnan ismerem. Csoporttársam volt az egyetem, és forditottam is irodájuknakKép És te honnan?

KépKép

KépKép
majola

Tünde,
köszi.KépKép

Rókica,
jó a profilképet iwiw-en.KépKép
nekem még nem sikerült fotót felraknom, majd ha jobban ráérek, örülök, hogy itt tudom követni az eseményeket.

Éppen a kádba voltam, nyomkodtam meleg vizben ciciket ezerrel, hogy a csomó elmuljon, még mindig fáj sajnaKépKép

Napsugár,
ne hagyd magadKépKép Ha menni akar menjen egy szál gatyába.

Zsu
spanci

Ugy megijedtemKép Felkapcsoltam kislámpát aztán pukkant egyet,kiégett az égőKép Csessze meg, majd besz...m.
Erről jutott eszembe, hogy reggelfele (szép magyarosan) azt álmodtam, hogy még nem szültem, és jött értem a nővér, hogy el kell vinnie előkészitenie, mert császár lesz, mert vmi baja van a bébinek, hát megint sirva keltem, és éppen akkor Kevin is felsirt. Aztán azt hittem, hogy azért mert már felkel, mert már 8 óra volt, aztán visszaaludt. Csak érdekesnek találtam, hogy ő is pont akkor sirt fel.

Zsu
spanci

ugy látszik szófosásom van, ti meg alszotok.
vagy mit csináltok? KépKép huncutkodtok?
spanci

Huncutkodnék, ha lenne kivelKép
Igy inkább megyek aludni.
Nemsokára kis makim fog huncutul pislogni, hogy szopizni akar már megint.

KépKép

KépKép
majola

NapsugárKép,
ne haragudj, de nem álhatom szó nélkül a férjed viselkedését. Épp a héten tudtam meg az egyik gyerekes barátunkról, hogy elhagyta a feleségét. Ugyan náluk csak egy gyerek van (2 éves), de nem egyszerű ott sem...
Én azt gondolom, ha egy férfi ilyen helyzetben magadra hagy, akkor menjen is... mert hogy jó apa nem lenne, az 100%.
Ha pedig érezte, hogy nem fekszik neki ez az apaság, miért nem kötött rá csomót???
Mindkét babádnak jó egészséget, neked pedig kitartást kívánok.
És én is szeretném felajánlani a segítségemet innen, a távolból is. Írj nyugodtan, ha tudok valamiben segíteni (ruhák, gyerekcuccok, játékok, vagy bármi aminél fontosabb dolgokra kell költened): katalin.gyumity@citromail.hu -ra.
Vendég

Angelani, VikiKép,
nagyon ügyesek a srácaitok!!!!
Mi csatlakoznánk Mea Lívijéhez...

Kati + Kornél, aki már 6 hós és a távírányítóra sem gerjed igazán
Vendég

NapsugárKépKépKépKép én sem tudok okosat mondani, csak azt, amit a többiek. együttérzek veled, és segítek, ha tudok.

Duda!
Bocs!! félreértettem, a séta az tényleg kikapcsolódás!!

még tegnap is akartam írni, de mire visszanéztem, hogy kinek mit szeretnék, addigra Eszti felébredtKép

örülök, hogy Hari meg van, gondolom, ezt már nem olvassa. Lili, hagyd az anyádat netezni egy kicsit!Kép

Erhard, Peti: szupercsávókKépKépKép

Cinka! az a kézujj szopis kép nagyon tetszett, Eszti pont így szokta csinálni, egyszerre min. 2 ujját teszi be a szájába, a nagypapa bébiszendvicsnek hívjaKép

Havtunde!
tök jók a képek! mi ez a picasa program? képszerkesztő? lehet, hogy én is körbenézek a gépen, kedvet kaptam egy kis kreatívkodáshozKép

na most megyek, visszabújok az ágyba, mert Eszti tegnap este 11-től ma reggel fél6-ig 4x keltKép

and, eszti 19+3

KépKép
KépKép
and

Visszolvasásban Napsugárig jutottam, és el is állt a lélegzetem. KépKép

Szegénykém.. nagyon durva lehet, nem is tudom mit mondjak, minden hülyén hangozna.. Kép

még jövök, csak most ébred fel mindjárt Viki

Dóri
Vendég

Napsugár!

Hát az állam leesett, gondolhatod. Nagyon sajnálom, hogy így alakulnak a dolgaid.
Tényleg szólj, ha tudunk valamit segíteni, vagy egszerűen csak beszélgetni szeretnél.
Egyébként nem tartom valószínűtlennek, hogy egyszer csak majd visszatér hozzátok. Már ha abból indulok ki, hogy 4 hete még együtt vállaltátok a babát. Szerintem ő sem tudja pontosan, hogy mit akar.
Mondjuk az egy más dolog, hogy hatalmas nagy féregnek tartom azokat a férfiakat, akik terhes feleségüket hagyják el. Erre nincs mentség.
Más esetekben persze mögé lehet magyarázni, de ezt nem! Én mondjuk ezek után a gyerekeim közelébe sem engedném, ha mondjuk ráunt a másik nőre.
De mondjuk el tudom képzelni azt a nőt is, aki hagyja, hogy a pasi elköltözzön tőletek.
Szép kis páros lehet, mondhatom Kép

Mea!

Hát jót virultam ma reggel, két dolog miatt is:

1. Nálunk is ugyanígy lóg a dédinél Gergő képe: számítógépen kinyomtatva, és belehúzva a genotherm-be.

2. Mi is "csúfoljuk" néha Gergőt (tudom, nem szép dolog) a kis elálló fülei miatt.
Át is költöttük a Fülesmackót így:

"Füles Gergő mondok nektek szép meséket gyerekek,
Elálló kis füleimnek köszönhetem nevemet,
Kedvencem a sok tej, s más finom falatok,
De azért szerettek,ha néha hisztis is vagyok."

Kép

kuha

Kép
kuha

Jó reggelt!

NapsugárKépKépKép
A lányok elmondtak mindent előttem. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél és kívánom, hogy a két kicsid kárpótoljon minden fájdalomért amit most átélsz.

Mea!
Livike nagyon édes ahogy eteti magát!Kép

And!KépKép

Tünde!
Köszi!Kép
Tényleg tök jók a képek, amit kreáltál!Kép

Spanci!
Mellgysuzi!KépKép Jobbulást!Kép
Barackot a kompótból?? Házi kompótból?
Hát, nem tudom, de én a bolti cukros, tartósítószeres barackból nem adnék neki.
Akkor már inkább a HIPP barack-almája!
Az nagyon fincsi!Kép

Viki!
Én is láttam Petikét az újságban!Kép
Ráadásul úgy látom, a babanetes babáknak bérelt helye van!KépKépKép

Nati ma este 10-től reggel 5-ig aludt. Megetettem és azóta is alszik.KépKépKépKépKépKépKép
Mondjuk tegnap tornázni vittem és nagyon elfáradt szegénykém. A végén már szinte aludt.

Tegnap nosztalgiáztam és olyan jó volt!KépKép
Itt volt a barátnőm, aki március végére várja a babáját. Próbáltam neki segíteni, mit vigyen a kórházba. Sokadszorra meséltem el, velünk mi, hogyan történt. Ugyanabban a kh.-ban és ugyanannál a dr-nál szül majd, mint én.

Andi& alvóKépKépKépNati 27+5

Andi&Nati

KépKép
duda

6kor keltünk, biztos az idő miatt. Kis csibész most bezzeg alszik. Annyra aranyos volt, amikor felkelt, én hulla fáradtan próbáltam álmot varázsolni a szemébe, ő meg huncutul pislogott, tekergette azt a szép kis fejét, még félálomban is nevetnem kellett rajta.

Irgumburgum, már két hete készülök arra gondolatban, hogyan megyek el a Madarász utcába babakocsival, erre zuhog az eső. Marad a taxi. Mondjuk, ennyi erővel mehettem volna a fizetős vizsgálatra, ott biztos kedvesebbek lennénekKép

Napsugár, hogy vagy? Szólj, ha valamire szükséged van!

Kuha, mondókaKép

Angelani, Erhard elképesztő sebeséggel fejlődik. Gyertek el a következő talira mindenképpen, hadd lássuk a mutatványt!

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Napsugár!

Vállalod a második babát egyedül is akár?

Dóri
Vendég

Sziasztok!

Napsugár!
Sztem is anyagilag gondoskodjon Rólatok a férjed, de én sok értelmét nem látom (kisbabával, várandósan) a háborúskodásnak. Amit vinni akar, úgyis elviszi, jobb "békességben", mint idegösszeomlásban! Én győri vagyok, de a mélcímem a profilomban!

Spanci, Majola!
Hát én aztán "huncutkodtam" este! Éppen tegnap írtam, hogy a bébiőrbe bele szoktam cuppogni, nyávogni, apának. Tegnap este malacságokat mondtam, szinkronizáltam. Megyek a hálóba, apa majd' megszakad a röhögéstől: és ezt most mindenki hallotta a környéken, akinek bébiőrje van??!! Baaasszuuuusss......Kép Kép Kép

Nyúlné,
mi lett a bébiőrötökkel? Taxiztok? Kép Kép

And,
a Google-n keress rá a picasa-ra, ingyen letölthető!

Fül: Én csak Yoda-mestert mondok a kiscsajomnak, pláne, ha még kapucnit is húzok a fejére. Kép

Tünde&Zita 21+0
Vendég

NapsugárKép
ez tényleg nagyon szörnyű és felháborító,mekkora szemét emberek vannak!!!!!!szerintem vedd úgy,hogy ez a topiknyi anyuka mind bármiben segít,ha tud(igaz lányok?!Kép)KITARTÁS!!!!!!!!

Köszönjük Fanni és mamája nevében a gratulációkatKép)))))
anyuka hugicája szerint egy tündér,apuka szerint az anyuka nagy orrát örökölteKép,anyuka szerint nagyon pici,és ők meg nagyon menő szülést hoztak összeKép))))
beszéltem vele ma reggel,minden szuper,holnap valszeg meglátogatomKép)))

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
hát lányok,meglett az eredménye a nemalvásnak,izgatottságnak!
tegnap este már nagyon fáradt lehettem(apa még nem volt otthon),Kisnyulamat ráfektettem az ágyunkra hassal én meg bár mellette ültem,de lehajoltam a földre,mert a mobilom töltöje után matattam...egyszercsak egy hatalmas koppanás,nekem abban a pillanatban végigfutottak mindenféle szörnyűséges lehetőségek az agyamban,Kisnyuszi leesve az ágyról a közvetlenül mellette lévő könyvespolc legalsó polcát a szájaközé vetteKép!egy pillanat csönd és mire felkaphattam volna már keservesen vonyított szegénykémKép,föl-le rohangáztam vele,hogy megnyugodjon,próbáltam közben tapogatni a fejét,kistestét,hogy nincs e vlmi gond,aztán egyszercsak elkezdett ömleni a szájából a vérKép...gondolhatjátok,azt se tudtam mit csináljak,próbáltam úgy tartani,hogy ne nagyon nyelje le a vért és küzben még kutatgatnom kellett a szájában,hogy megvan e nyelve,stb!apát hívtam,ő jött azonnal,addigra mivel nem nagyon akart megnyugodni,cicire tettem és hála az égnek megnyugodott,közben megjött apa,aki mosolyogva jött ben a szobába,hogy gondolta,hogy nincs akkora baj,csak nagyon megijedtünk,de én azért féltem,hogy mivan,ha nem csak a száját verte be!hívtuk após-orvost-aki közölte,hogyha a gyerek nem vesztette eszméletét és nem hányt éés most már nem is sír,sőt mosolyog,akkor nincs baj,a vérzés meg majd elmúlik!picit meg is nyugodtam,de a fürdetés után a törölközővel felsértette megint(SÉRÜLÉSEK:nyelv egy picit felszakadt,állánál picit beverte,de a fölsőinny és száj tövénél nagyon fölrepedt)és onnantól kezdve elkezdett ömleni a vérKép((
borzalom volt,ő még csak nem is sírt,csak idővel,mert szegény már ment volna esti enni és aludni.apa teljesen rosszul lett a vér-meleg-ordítás kombinációtólKép én meg persze tiszta ideg voltam.mivel aztán picit alább hagyott,Kisnyúl meg a beájulás szélén volt lefektettük aldni(hasra,mert így talán nem fullad meg a vértől).párszor bementünk hozzá és én teljesen kivoltam,mert nem állt el a vérzés,az 5dik textilpelust áztatta szarrá és ő,mivel éheske volt,turkált a szájábanKép.akkor megetettem,nagyon örült,visszaájult,de a vérzés egyre nyugtalanítobb volt számomra és értem apát,hogy vigyük be a Mária u.iügyeletre!
após és apa mondjuk ellenezte,mert bár sok volt a vér tényleg,szerintük sajna ez most normális és majd elmúlik magátólKép,azért bementünk(Kisnyúl alukált),egy nagyon szimpi doki megvizsgálta,nem is sírtunk nagyon,azt mondta nincs nagy baj,fölül zuzódás van,de a vérzés most már hamar elmúlik,nem is csinált vele semmit,mentünk haza,Nyuszi aludt tovább,párszor felébredt,énpersze semmit!
mostanra Kisnyúl teljesen jól van,akciónak egy időre vége.....REMÉLEM!
na ezt jól kiírtam magambólKép
Nyúlné és Kisnyuszika

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok.
Napsugár.
Tudom már a sokadik vagyok,de én is nagyon sajnálom ami veled történt.Én Miskolci vagyok,nyugodtan irj ha gondolod.Merre laktok?
Sok erőt és kitartás!!!

Davallia.
Köszi a mailt.A másik üresen jött át.?

Nyúlné.
Hú ezt még olvasni is rossz volt nemhogy átélni.
Remélem minden rendben van Kisnyuszival.
Ma reggel nekem is majdnem lefordult Meli az ágyról,épphogy eltudtam kapni.KépMegállt bennem az ütő.

ancsi26

Jaj, Nyúlné, hogy megijedhettél! Szegény pici Kisnyulacska!!! Már nagyon résen kell lenni, ezeknél az izgő-mozgóknál. Tényleg elég csak egyszer egy pillanatra nem odafigyelni és máris megtörténik a baj. Biztos én is totálisan kikészültem volna. Reméljük, hamar begyógyulnak azok a bibik!!!

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Napsugár! Kép ekkora szemétséget! Nekem egy volt némettanárnőm férje lépett le, amíg a nő a második gyerekével volt terhes. Kép Hihetetlen milyen lelkiviláguk lehet az ilyen hapsiknak. Már ha van nekik lelkük Kép.

Nyúlné!
Nem csodálom, hogy megijedtél, elképzeltem magam hasonló helyzetben, huhh. Még szerencse, hogy nem lett nagyobb baj. Nélunk Bendegúz a földön játszik, onnan nem eshet lejjebb Kép. De ha otthagyom néha pár (tized) másodpercre a kanapén, mindig parázok, nehogy lemásszon. De ezentúl nem hagyom inkább ott sehol, nagyon tanulságos volt az eseted, elég egy másodperc, és kész a baj.

Kuha! Kép
Köszi! Megnézem a Corában. Te milyen gyümiket adsz már Gergőnek az almán, barackon és banánon kívül?

Tünde! Kép
Néha nálunk tényleg bejön a szomszéd házból egy másik bébiőr szignálja, egész jól lehet a beszélgetést is hallani Kép.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Húú, Nyúlné!

Kép ez kemény lehetett. Kép Gergőnél fejet be radiátorba 2 évesen, irány sebészet, műtét. Kép Ismerem az ilyet sajnos. Kép tényleg MINDEN PERCBEN figyelni kell. Kép

Dóri
Vendég

Angelani, Viki!
Mászó babáknak nagy gratula, nagyon ügyik!

Mea!
Nagyon édes az egyedül evő Lívi!

Tünde!
Szupi a kép rólatok!
Bébiőrös huncutkodás...nahát-nahát...
Nem is gondoltam, hogy ilyen huncutka vagy!!!!

Napsugár!
Nagyon sajnálom ami veletek történt, ha valamiben segíthetek, természetesen írj! Nekem is kis korkülönbséb van a fiúk között(bár nem ennyire kicsi, csak 16 hónap), tudom milyen nehéz két kisgyerekkel.
Sok kitartást kívánok és meglátod, a két szép gyereked sokmindenért kárpótolni fog.
Anyukádék merrefelé laknak?

Nyúlné!
Jézusom, szörnyű lehetett Kisnyulat látni, ahogy ömlik a szájából a vér!
De nagyon örülök, hogy nem lett semmi komoly baja! Talira ugye Ti is jöttök most már?!

Na megyek, mert Leon most keleget.....(tegnap 1/2 9 óta alszik, habár egyszer már evett 1/2 9 körül). Azt hiszem, itt az ideje az ébredésnek.

Pusz:
Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nyúlné!

Borzasztó, szegény Kisnyúl!!! Kép Kép Kép
El tudom képzelni, mit élhettél át! Én biztos bőgtem volna a gyerekkel együtt.
Pláne, mikor először szembesül egy anya ilyennel.
Gondolom, idővel hozzáedződünk ehhez, már amennyire lehet.
Gyors gyógyulást kívánunk Kisnyúlnak!

kuha és Gergő (23+6)

Kép
kuha

Márti!

Szoktam adni még Gergőnek a felsoroltakon kívül körtét és meggyet is, ill. ezeket kombinálom. Bár a meggy elég savanykás, azt mindenképpen szerintem banánnal add.
Sajnos Gergőt megfogja a banán, sőt pöttyös is lesz tőle, úgyhogy azt hanyagoljuk.

Illetve szokott kapni bébikaját is, a sütőtök - alma - barack variációt nagyon imádja!

Kép
kuha

Nyúlné!
Sajnálom ami veletek történt!Kép
Remélem Kisnyúl gyorsan meggyógyul!
Biztos vagyok benne, hogy téged hosszú távon rosszabbul érint a dolog mint őt!Kép

Barbi!
Nem semmi alvókája van Leonnak!Kép

Tünde!
Bébiőr!KépKépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: