A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ficánka,
tegyél fel képet Kép nagyon kíváncsi vagyok Kép Kép és milyen az a felülkapcsos nadrág??? nekem hosszúujjú és ujjatlan rugik vannak.

Ancsa,
tényleg jók a bodik, bár már azok is kezdenek szelektálódni. A kisebb 62 body, már majdnem jó is. De a lábai tényleg manöken-hosszúak, mondja is mindig a Zapája, hogy azzal fogja örjíteni a pasikat Kép
macskanyu

Zsanci,
mint a szomszéd bácsi?? Kép Kép az milyen? Kép
macskanyu

Macs,
öööööö...azt neked kéne lerajzolnod!!!Kép
olyan, h vékonyka a lába, és naaaaaaaaaaaaaaaaagy, kerek hasa van...Kép
és nyáron rövidgatyába jár, és ettől méééééééééég sokkal vicesebb...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Az elmaradásaim:

Boldog Valentin Napot
Kép

Boldog Névnapot a Bálintoknak
Kép

Boldog 18.-at Jucusnak
Kép

Boldog felet Lencsének
Kép

Gyógyuljon meg minden beteg!!!!
Kép

Hurrá Ildi
Kép

ööö, volt még valami????Kép

Balu kedd óta egyfolytában Fülibabáról álmodikKépKépKép
Kép
Igaz, most egy kicsit meg van fázva, meg nekem is fáááj a torkomKép De remélem jövő héten megint fogjuk látni MacskáékatKép Addig kúrálunk!

Zapa vizsgázgat (esti gimi, 3. év) és minden nemtanulás ellenére egész jóKép

Szerintetek, ha egy bébicsek mondjuk másfél évig szopizik, és akkor már Õ is ehet kukoricát, akkor anya is ehet újra, vagy akkor is fájni fog a pocakja? Mert tegnap voltam olyan botor, hogy ettem egy kis kuko-t és Balubaba este rendezett egy órás üvöltéstKépKépKép Akkor legközelebb csak a szopi vége után ehetek???

Hó: fúúúúújKépKépKép Most megint nem tudom hogy jutok le anyuékhoz, múlt héten is ez a ronda fehér trutty akadályozta meg. Van feléjük egy nagyon durva kanyar és azért nem merek ilyen időben gyerekekkel arra menniKép

Macs: esteleg 56-os felső, 62-es gatyóval?KépKépKép

Szorítsatok, hogy jöjjön a tavasz!!!!
Kép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Zsanci,
abban a tipikus, alsógatyának kinéző, kockás, vagy uram bocsá' halványkék sort-imitációban? Kép Mert akkor sejtem.. Kép
macskanyu

Ancsi!
Igen, engem érdekel a falinaptár!Mesélj! Kép

Den!
Igen, ez nagyon jópofa. Meglátod, pár hét és ül a fiad! Nálunk konkrétan úgy volt most, h a múlt szerdai tanfolyamon még hasalt inkább, most meg csomót ült. Ki is szúrta az egyik anyuka. Kép Ez érdekes, h éjszaka előre is megy neki. És nagyon jó jel. Valami olyasmi lehet, h éjszaka máshogy forog az agya. Vagy nem figyel oda. Kép

Déé!
Üdv itt! Én is csak csupa jókat tudok mondani a kórházról, nagyon profi csapat kezében leszel. Nekem is Váradiné Ica volt a szülésznőm, kedves, figyelmes és gyengéd. Én egyágyasban voltam, élveztem, h csak kettesben vagyunk a kicsikémmel, és hogy benn van a zuhany+wc a szobában, és csak én használom, mint egy szállodában. 4e ft/ éjszaka volt tavaly júniusban. De a kétágyas is szuper, csak nehogy kifogj egy horkoló mamit egy örökké bömbölő csöppel. Kép

Johi!
Fanni édes lehet, ahogy mondja babaaaaaaaa Kép Már nagyon várom, h láthassam!

Zsan!
Én is jártam már így, de azt hittem, csak én vagyok ilyen béna Kép bocs Kép

Macs!
Na jó, mondhatjuk úgy is, hogy ujjatlan rugi ... Kép Az egy passzentos bodyval csini nem?

+Pocak!
Gyönyörűek a gyerekeitek! Kép És Nektek is bulást!
ficánka

Pocak,
minden megoldás érdekel Kép Kép
bár külön gatyóm,-még-,nincs, de kénytelen leszek beszerezni. Amit a múltkori bébibörzén vettem, 56-osnak mondott gatyót, az meg nagy rá... ki érti ezt? Még a végén Fülöpre kell próbálni a cuccost, mielőtt megveszem.. Kép
macskanyu

Bocs!!!KépKépKép

Nagyon nagyon Boldog Lillanapot!!!
Kép

pocakpacni

ez enyim újszülött:
Kép

és most:
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
nem fogod elhinni, de IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!Kép
készül a rajz???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic,
neked is már hiányzik a fél ujjad???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
jól látom, hogy a mostani kép, kaja után készült? Kép De nagyon tünemény Kép Kép
macskanyu

Zsána,

Kép

vagy kövérebb? Kép
macskanyu

Sziasztok lányok!

Pocak!
Köszi a névnapi köszöntőt utólag is (picifiam Bálint), Neked és Balunak pedig bulást!

Kép

Zsan!
A gyerkőc nagyon édes! És ezek a fogak! Gratula hozzájuk Kép

Fic!
Nem lehetett piskóta Vin-t ilyen sokat cipelni a kendőben! Nem csodálom, h a végére már nem érezted a hátad, jobban mondva az égő hátad! Bálint még csak nem is olyan nehéz, mint Vin, de már én sem bírom sokat cipelni ill. dajkálni, pedig imádja. Ráadásul csak kézben tudom vinni, mert a kenguruját kinőtte (10 kg-ig volt). Kép
Az álmodhoz: tudod, hogy van az álmokkal...egyszer csak valóra válnak! Kép

Bog!
Örülök, h jó éjszakátok volt! Kép Milyen jó dolog is aludni..
Nekünk ma éjjel nem sok részünk volt benne, mert fogmanók vagy front vagy mittudomén mi volt, de megszámolni sem tudom, hányszor keltünk. Kép Bálint ordítva ébredt, pedig éjjel csak dünnyögni szokott, ha éhes. Most kaja sem kellett, úgy feszítette magát hátra, h alig tudtam cicire csábítani. Szinte összefolyt a sok kelés, mire eldajkáltam és leraktam, 10 percre rá újra kezdte. Õt is megviselte az éjszaka, mert reggel is iszonyú nyűgös volt, de most sikerült úgy-ahogy elaltatni.
Na mindegy, nem panaszkodom, inkább megyek reggelizni, mert mindjárt éhen halok.

Kép
Kép
denizsa

Jó reggeltKép
Én is, én is kívánok boldog félévest És Lilla-névnapot és gyorsan lefolyó infúziómeneteket és sok hosszú alvást én nem fájó fogacskákat!!!!

Köszönöm a jótanácsokat, sajnos a természet kínáélta gyógymódokkal már hetek óta próbálkozunk (kamillás fürdő és borogatás, ecetes borogatás és pradicsomdunszt, levendulaolaj és kurkumás borogatás - ez utóbbi indiai gyógymód, mindig hatásos egyébként, éppen most is a kamillás vödörbe lógatom a lábamat) de úgy tűnik, ez a gyulladás hol itt, hol ott üti fel a fejét, úgyhogy muszáj lesz valami durvábbat alkalmazni, nehogy még a végén valami baj legyen a hajasbaba pocaklakómmal meg velem..
Úgyhogy ma telefonon értekezni fogok a szószátyár körzetinkkel, aki meg lesz lepve, mert én még sose fogadtam el semmilyen gyógyszertKép Rutascorbint megkérdezem, izgalmasan hangzik.

Ha ilyen a melegfront, akkor én szeretem, mert tegnap este 10 óta húztam a lóbőrt, mint az a bizonyos bunda...

Hó szép és jó, de most már aztán elég belőle itt is!!! Hogy fogtok így talizni???

Szééééép napot és jókedvet kívánok és írjatok sokat-sokat mert én úgy szeretem olvasniKép

indianyo

Macs, ennél SOKKAL kövérebb...a nyakától kezdődik a pocak.
de ő is ismerősKép de nem mondom meg, melyik rokonomra hajaz...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bulásnak indultunk határozottanKép

ÉS utálom a havat,havasesőt ónos esőt(ezt valaki elmagyarázná,hogy miért ez a neve?)Sehol sem találok rá magyarázatot.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Bogarka, tok jo, hogy igy hatott a Coffea!Kép En vegul nem adtam a lanyomnak, de ma is csak 3szor keltunk, ami nagyon jooo!Kép UGy latszik, tenyleg csak egy kis esti plussz kajalas hianyzott neki, meg hogy jobban kifarasszuk.

Fic, pentek?Kép Raerek!!!Kép
Nagyon izgat ez a Kozma E. tanfolyas! Nem semmi, hogy elcipelted Vincsenzot!

Macska, meretvaltaskor tenyleg viccesen neznek ki a dedek. Mondjuk enyem gyereknek inkabb a hosszal volt gond, mint a szelesseggel. 8,20 kg-nak mertem multkor...Kép

Pocak, Balu es Fuli szep par!Kép
En meg nem mertem a tiltott kajakkal probalkozni.

Ancsi, nyaron mar valszeg mi sem itt fogunk lakni. Ma jonnek megnezni a lakast...

Nem tudom peches vagyok vagy szerencses.KépKép Ma majdnem bedaralt a furdoszoba a gyerek szeme lattara. O nem ijedt meg, de en nagyon.Kép A szaritos radiatorrol akartam levenni a torulkozot, mikor megcsusztam es belekapaszkodva magammal rantottam a falbol a berendezest. Szerencse csak a tartojabol szakadt ki, alulrol nem es csak itt-ott utottem meg magamat (Szerintem csoda, hogy tores nelkul megusztam). Aztan nem semmi volt mire kitamasztottam az egeszet, mert kulonben alulrol is kiszakadt volna a dognehez radiator. Szerencsere apa gyorsan visszafordult es 10 perc alatt visszatettuk a helyere.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Juc,
értetek is virraszottunk múlt éjjel!!!KépKép Igi annyira "szociálisan érzékeny", hogy mindenkiért képes virrasztani...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indike,
legfeljebb testületileg meglátogatunk Kép Kép úgy is jó?? Kép Kép
És rutascorbin egy ruta nevű gyógynövény hatóanyaga, amely érfal erősítő és gyull.csökkentő hatással bír, ezt spékelik c vitaminnal(ascorbinsav), ami felerősíti a hatását Kép
macskanyu

Dorka!
Akkor pénteken randizunk!Kép Jaj, nem lehetett semmi a fürdőszobás sztorit átélni. Szerintem szerencsés vagy.

Zsan!
Igen, nagyon durván vérzett! De már begyógyult Kép Igiboyról szupik a képek!

Den!
Bezony, néhány hét ... Kép Most én is egy amolyan Tatonka hátihordozót vadászok. Ezt a kendőzést nem kéne erőltetni, csak ha nagyon muss. Pl. egy talinál, amikor csak az autótól a kvzóig kell menni, és nem fér be az autóba a második babakocsi. Vagy ilyesmi ...

Most mennem kell, cupp!
ficánka

gyedről, gyesről a klubrádión, még negyed óráig biztos.
egy éves kor előtt nincs lehetőség dolgozni gyes mellett..

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macska, jol nez ki a futokacsad. En sem talaltam rol kepet.Kép
Szomszed bacsi rulez!Kép Kilogo koldok, szandal.KépKép keeesz!Kép

Fic, ma en is hasonlot almodtam KAtirol. A kanapera volt leteve es ossze-vissza forgott, amit eddig persze sosem csinalt igazibol.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dorka,
ez a fürdőszoba-sztori nagyon gázosan hangzik..KépKép tuti minden rendben? És hova fogtok költözni?
macskanyu

Dorka!!! Vigyázz magadra!!!
Szorítok a lakáseladáshoz!

Kíváncsi leszek B hány kiló, 3 hónapos kora óta nem mértükKép
Ja, nem is mondtam, hogy tegnap megkóstoltattam vele az almátKépKépKép Két pici kanállal kapott, de nagyon ízlett nekiKép Ez volt a névnapi ajándéka (egy nap csúszással)Kép

pocakpacni

Dorka,
méltem Kép
macskanyu

Csajok: képtelen vagyok megnyitni a babaszobát, szerintetek elképzelhető, hogy ha másik böngészővel próbálkozok akkor sikerülni fog???

pocakpacni

Pocak, lehet, mert nekem belép..
macskanyu

Macs, nem tudom megnyitni!Kép Barmit rendelek hozza nem nyitja meg. Nem tod lefotozni?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Macs: Kép és akkor te az operát ajánlod??? Az magyar? uis én nem tudni nyelveket...

pocakpacni

Pocak, en most fent vagyok a babaszoban, szerintem muxik.

Macs, beszeltem apaval este telepit valamit, amivel meg tudom nyitni.
Ja, es Kecskemetre koltozunk.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora: én már hónapok óta nem tudok... tehát nálam nem működik, de ezt tudtam, anyuéknál pl. nem volt gond...

pocakpacni

Pirus írta:
Jucus Aranyosak vagytok, de még olvasni sem volt időm megint beteg vagyok, dokihoz járok krónikus arcüreggyulladással. Remélem már kigyógyulok ebből a sok nyavajából és lassan eljutok az íráshoz is.
Addig is nagyon puszilok mindenkit!

Szabolcs egy zabagép, már több, mint 5 kiló, 4 hét alatt 1,6 kilót szedett fel a drágám. Nemhiába férfi, cicifüggő....

ZSan!

Ezt tudtam csak az "ónosfényű" hiányzott nekem,most már tudom!Köszke!
Valahogy mindig átsiklottam rajta vagy nem is olvastam és közben meg agyaltam rajta,hogy miért pont ez a neve.

Juc
20170114224602

Pirus írta:
Jucus Aranyosak vagytok, de még olvasni sem volt időm megint beteg vagyok, dokihoz járok krónikus arcüreggyulladással. Remélem már kigyógyulok ebből a sok nyavajából és lassan eljutok az íráshoz is.
Addig is nagyon puszilok mindenkit!

Szabolcs egy zabagép, már több, mint 5 kiló, 4 hét alatt 1,6 kilót szedett fel a drágám. Nemhiába férfi, cicifüggő....

Kép1 hónapos Szabolcs baba

ZSan!
Ezt tudtam csak az "ónosfényű" hiányzott nekem,most már tudom!Köszke!
Valahogy mindig átsiklottam rajta vagy nem is olvastam és közben meg agyaltam rajta,hogy miért pont ez a neve.
20170114224602

Pocak,
opera sajna csak angolul tud.., de amúgy rulez, jobban szeretem, mint at explorert..

Dorka,
elvileg open office-ban, é msWord-ben is meg lehet nyitni.

Pirusnak gyors bulást ++++++++ és csókhegyek neki
macskanyu

Sziasztok.

BOLDOG NÉVNAPOT LILLÁNAK Kép

Dora,
ajajKép ez a fürdőszobás sztori tényleg rossz. Szerencsésen megúsztad.

Macs és Pocak,
úgy fexenek egymás mellet a gyerekek, mint egy házaspár Kép Fülike mély tekintettel megnézi Balut Kép Nagyon teccik Kép

Ja, és Macs,
én nem is nagyon adtam a ruci méretekre. Rápróbáltam a babóra. mert előfordúlt olyan, hogy 54 és 62-est ráadtam egy időben....

Den,
kicsi fiad biztos fogzik. nekem itt ajánlották a dentinoxot és beváltKép Próbáld ki Kép Hátha ....
Igaz, ez az éjszaka nekünk is nyűgösebb volt az átlagnálKép

Mit is akartam még....

Oh, nincs túl jó kedvem, mert tegnap este volt egy kis vita Zapával(pedig nem szokásunk)....Bocsánatot kért, meg virág, meg ilyenek. De ez most nagyon sz.rul esettKép
Mind1, majd elmúlik........csak jól esett leírni.....

Mása.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan, kicsi fiad, azzal a huncut édi mosolyával.....Kép és hatalmas barna szemeivel....Kép édi Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc,

VÉGRE valami hír Pirusékról is.
Jobbulást neki és pici fia GYÖNYÖRÜSÉGES!!!!
ezt add át légyszi Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs: akkor pasz, lehet hogy valami félreállítás, bár csak az nem jön be, és volt amikor sikerült (2 napig)

Mása: itt mégolyanabb Füli mint egy feleség: (bocs Macs, de ez úúúúgy szeretemKépKépKép)
Kép

pocakpacni

Még egyszer megnéztem kicsi SzabolcsotKép

NAGYON-NAGYON ÉDES Kép kis törpicsek......

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jóóóóóóóóóóó Reggelt!
Ill. délelőttöt.
Ada
ada007

Pocak,
itt biztos azt mondja Füli baba, hogy hol a kávém!!!!Kép Nagyon- nagyon édesek. Tényleg házaspárKép

ezek a képek jobb kedvre derítenek Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szépek a babáink!
Szabolcs és a jegyes pár is!!Kép
Ada,
jó reggelt nektek is!! Ugye nem azt akarod mondani, h fél 12-ig aludtatok??Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fic! Kép
Milyen ez a Tatonka hordozó? A babakocsis bkv-zás tényleg nem lehet egy leányálom. Kép Én egyébként is derékfájós vagyok, úgyhogy igyekszem nem emelgetni nagy súlyokat, ha nem muszáj. Márpedig baba+kocsi és ezt még lépcsőn fel... belegondolni se merek. Itthon is két részletben szoktam levinni őket, ha sétálni megyünk: először a kocsit, aztán bele a bébit, visszafele meg fordítva.

Dorka!
Ez a radiátoros történet hajmeresztő! Tök nagy mázlid volt! Kép

Füli és Balu nagyon édesek így együtt Kép Kép
Szabolcs baba pedig szintén gyönyörű! Kép

Mása! Kép
Kenegetem dentinoxal, már vagy 2 hónapja. Alapesetben elég is neki, de ez az éjszaka sajna nem az volt... Kép
Orsi babával mi újság? Kép Megvan már a következő foga is?

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantok! Tegnap nem tudtam jönni, Manókáék voltak ittKép Emma gyönyörűségesKép
Ma délelőtt pedig tücsökzenén voltunk, ott voltak Beetrixék is!

Boldog Lilla napot, Lencsinek boldog féléves szülinapot! Jucnak gratula a nagykorúvá váláshoz! És mindenki gyógyulgasson!

Üdv Dee! Csatlakozom az előttem szólóakhoz. De szerintem minden lehetőségnek utána kell nézni. Engem bővebben is érdekelnének Ruz tapasztalatai az Eda-ról, több, mint egy napi vajúdás, 6 óraás oxitocinadagolás után nem tudom azt mondani, hogy milyen jók voltak a fájdalmak. Lehet, ezért vagyok rossz anya?Kép De az elsőt azért újra így csinálná, hogy megtudjam, milyen. A másodiknál is szeretnék, minél természetesebb módon szülni, de ha ugyanígy elhúzódik, jó lenne tudni, hogy van más lehetőség. Ruz, írhatok mélt?

Babákok gyönyörűek!

Kép
Kép
zuzmo1

Dorka!
Rám a konyhaszekrény szakadt októberben. És a gyerek is ott volt. Szerencsére semmi baja nem lett, és meg úgy néztem ki pár hétig, hogy akár a NANE is felfogadhatott volna valamelyik kampányára.
Máskor tartózkodjál az ilyen kaszkadőrmutatványoktólKép

Kép
Kép
zuzmo1

Zsanci,
még egyszer nekifutottam a szomszédnak. Így már jobb? Kép Kép Kép

Kép
macskanyu

Az a hátihordozó engem is érdekelne, mi is kenguruztunk eddig, most szokjuk a babakocsit, de egy csomó helyre egyszerűbb kenguruval menni.
Egyszer láttam az utcán egy olyan hordozót, hogy az anyuka oldalán ült a baba, de nem kendő volt, hanem hordozó, és nagyon kényelmesnek tűnt. csak nem akartam odamenni az utcán egy vadidegen emberhez. Láttatok már ilyet? Hol lehet ilyet kapni?

Kép
Kép
zuzmo1

Macs,
te egy angyal vagy!!!!KépKép
most már egész nap láthatom a szomszéd bácsit!!!!KépKép
Igi megint bekapcsolta az "anyaszomoritó" programot. Már tök álmos,de aludni????
na jó, most lefoglalja magát: a dvd lejátszóval játszik.Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: