A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Barbi Kép Köszi! (a toka elnökség a tied, de a legnagyobb toka címért én még harcba szállnék Kép )
karcsi

Karcsi Kép Barbi Kép
Mi tokások tartsunk össze Kép

Mary Kép
A piros jól áll neked Kép

Sackólány Kép
Remélem jól sikerült az "éleslövészet" Kép

Kép
Kép
szilva069

KarcsiKép, na most akkor megis sértődhetnék, de nem fogokKép Sajnos enyém a legnagyobb nem lennék jó reklámja a inekciónakKép
Mandára holnap meg a következő időszakba figyelj nagyon, sugározd neki a nyugodtságodat.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

megvolt a VI. loves. Kép koszi a drukkokat!
Szilcsi Kép nagyyon kis huncut vagy am,,muszaj megkerdeznem: mi az a gombafej- utalas. haaat, raereztel: Saci nem erti,,KépKép

amica Kép sajnalom, de a komplexus listan jot rohogtem..

Mary Kép de jok a szinek,,legalabb tudod, hogy mind jol all. Ez a KArcsiii !!! Kép-ugyi .
Manda Kép holnaptol lesz a 2 het piheno?

tokasok, Kép tamponosok, Kép sziszatok ! hihihi
s.
saci

MaryKép
Milyen jól áll a bordó!

KarcsiKép
Ügyi vagy. Na, ez is bizonyítja, hogy semmi sem az, aminek látszik.

Kép
Kép
tiza

Sackólány Kép
Vagyunk páran, Mary, Tiza, és én akiket nagyon kicsi, úgynevezett madárfejjel áldott meg a jóisten. Nem kapunk normális szemüveget, sapkát. Ezen poénkodtunk. Erre Tüncsibe a tokások után gombafejűeknek titulált minket, így mi lettünk a Beatles Kép Érted??????????

Kép
Kép
szilva069

Szilcsi - KépKép: Kép
de az agyatok az nagy, az a lenyeg. Kép
saci

Sackólány Kép
Ha így gondolod, akkor biztos így is van Kép

Kép
Kép
szilva069

Hú, SackóKép köszi. Nekem akkora agyam van, hogy még a felpüffedt hasamnál is nagyobb.
Na, megyek pisilek (ma már vagy huszadszor), hogy kisebb legyen. Akkor majd csak az arcom marad ilyen nagy.

Kép
Kép
tiza

KarcsiiiiiiKép
Mit művelsz Te velem? Még jó, hogy nem valami levetkőztető programot találtálKép De szuper, akkor mostmár nem kell egyeztetnem legközelebb kanapészín ügyben, mert Te majd megkorrigálod a képeketKép

TizaKép SzilcsikeKép
Köszi, amikor piros van rajtam, mindig mondják, hogy mindig pirosat kéne hordanom. Na majd beszerzek egy-két piros rucitKép

SaciKép
Hajrá-hajrá!!! Mennek a drukkok ezerrel!!!
mary78

KarcsiKép
Toka-eltűntetést nem vállalsz?Kép

MaryKép
Tényleg jól áll a piros szín!!

SackóKép
Nem hazudtoltad meg magadKép

Csajok és Karcsi!
Ma mindenki dilibogyót evett??Kép
gtünde

KarcsiKép
Milyen programmal színezted át?
gtünde

tenyleg, a valentin nap elvitte az agyunkat.Kép
vmi jo is van benne...
koszi a drukkokat
Wish +++++ Kép ha olvasod !!!
saci

most olvastam a devais topicban, Wish meg van fazva egy kicsit, kuldtem neki a mi csapatunktol is ++++ drukkokat, gondolom mindenki egyetert.
A "TT " csapat. (toka-tampon)
KépKép
saci

Lányok!!
KépKépKépKépKépKépKép

Örülök a jó hangulatnak!!! A könnyeimet törölgetem.

SaciKép
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++
Vendég

Helló Csajok!
Nem semmik voltatok ma!KépKépKépKépKép

Manda,SaciKép
++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++
Ügyik legyetek!!!
Vendég

Jó estét mindenkinek! (Főleg aki még nincs vacsorázni Kép

Tüncsi Kép Sajnos a toka-tüntetés kicsit macerássabb művelet ezért nem vállalok ilyent (mielött megkérdezitek ráncfelvarrást sem vállalok Kép - bár nektek még úgy sem kell). A program amit használtam: PhotoImpact (Ulead termék), de Photoshoppal is lehet ilyent csinálni.
Szilva Kép és Barbi Kép már beszéltem a paksi erőművel a sugárzás hatékonysága miatt Kép , de a hatást csak holnap tudjuk lemérni. Mindenesetre Manda itt nevetgél a mai topikos termésen. Eddig pozitív Kép
Mary Kép Sajnos vetkőztető progit nem találtam, így maradt a színezés...
Saci Kép Jó volt a TT csapat Kép és remélem hatásos volt a mai nap +++++++++++
karcsi

KarcsiKép
Köszi az infot!Kép

MandaKép
Jó nevetgélést, és remélem (nagyon-nagyon), hogy 3 hét múlva ugyanilyen nevetgélős leszel!!!! Holnap ügyesen ám!!Kép
gtünde

TüncsiKép
Megpróbálok ügyes lenni, bár szerintem Sz.ügynökön múlik majd a dolog.
Biztos fogok cidrizni, főleg majd a műtőben! Majd szólók neki, hogy fájdalommentesen csinálja!
Puszi!

manda

Manda Kép jajj, elfelejtettem mondani : en is drukkolok ezerrel !! +++
A TT csapat egyik tagja Kép
saci

MandaKép
Győrből is mennek a drukkok!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++
Vendég

Sziasztok csajszik és egyetlen "urunk"! Kép
Nagyon jó a hangulat ma...de így is kell ezt.
Megjöttünk a vacsiról. Irtóra tele ettük magunk...mert 2 személyes Valentin napi tálat rendeltünk. Hát az még két homi díjbirkózónak is sok lett volna. Kép Mondtam Viktornak, hogy inkább a húsféléket egye, ne a köretet. Meg is kérdezte a párom a pincérlányt a végén, hogy meg bírta ezt vki már enni. Azt mondta -nevetve- hogy egy pár...de ők is nagyon csodálkoztak rajta. Még a díszítést is bevágták a tányérról. Kép Kaptunk ingyen pezsgőt a kajcsihoz, ami kellőképp a fejünkbe is szállt. Egy pár dekát már sikerült ledolgoznunk ebből a rengeteg kajából Kép...de elégetése hosszabb kúrát igényel majd. Kép
Saci, Manda
Mennek a drukkok ezerrel!!!
Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
vizkriszisback

MandaO),előre a fagyibabákért, nagyon drukkolok neked!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Manda Kép
Hajrá fagyibabyk!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szorítok, hogy megtapadjanak a babócák!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

jo reggelt TT csapat ! KépKépKép

Manda Kép majd irjal, hogy hogy volt..

koszi a drukkokat !! Kép
saci

Kedves Fórumozók,

még ezen a héten lehet kitölteni a lombikbaba kérdőívet mindenkinek, aki legalább 1 éve próbálkozik / próbálkozott babával, jövő hét elején lezárjuk a kérdőívet és megkezdődik a kiértékelés!

http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_pollxt&Itemid=92

Eddig már közel 300 ember töltötte ki. Az "eredmény" gomb megnyomásával az egyes kérdések statisztikái is láthatóak.

Kérek mindenkit, aki most még rászán pár percet a kitöltésre, hogy a teszt mindkét részére adott válaszait töltse fel!!

Köszönjük szépen.
s_norka

SziasztokKép
Vissazolvasni nem tudok, úgyhogy még táblát nem kaptok, de gondoltam jelzem, hogy megvagyok Kép
Saci Kép
Te egy angyal vagy, köszi az üzijeidet a másik fórumra Kép
Na szóval, megvagyok tüneteim nem nagyon vannak, a cicim persze fáj és időnként szurkál a hasam, de hát bele nem látok, hogy ez mitől van Kép Az ülés nem esik jól, az biztos.
Viszont sikerült megfáznom úgy, hogy feküdtem a fűtött lakásban, úgyhogy péntek óta fáj a a torkom és folyik az orrom, azaz már javul a helyzet, csak lassan, mert C vitaminon és mézen kívűl mást nem nagyon merek enni. Annyira nem nagy baj, úgyis itthon vagyok és fekszek, lázam nincs, és ez a lényeg.
Azt nem tudm, írtam-e, hogy kapok majd napi két progeszteron szurit, hát már egy hete nyomjuk őket. Izomba kell adni, úgyhogy ezektől már eléggé fáj a sejhajom, de hát mindnent a cél érdekében Kép
Egyébként jól megvagyok, alszom, tv-zek néha játszom a playstationön egy kicsit és olvasok (Harry Potter 6 kivégezve Kép). Ja és eszem a fehérjét és nyomom a vizet, apa szigorúan fog ez ügyben Kép.

Azért, ezt az oldalt végigfutottam, úgyhogy:
MandaKép Drukkolok a kis eszkimóknak!
SaciKép Egy Valentin napi randi muszáj jól sikerüljön! Neked is drukkolok.

Pusza mindenkinek, nem igére, hogy hamarosn, de majd jövök.
Wish

wish

Sziasztok CsajszikKép

Manda hívott, megvolt a transzfer, kettőt kapott vissza. Azt mondta, hogy most egyáltalán nem fájt neki. Majd jelentkezik, amint tud.

Nagyon drukkolok MandaKép
mary78

MaryKép, köszönjük az információt Mandáról, már küldöm is a babatapit, hogy Babcsit is idézem++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép
Sajnálom, hogy éppen most sikerült megfáznod, de remélem ez nem befolyásolja a babócákat! Pihizz sokat, és mennek a drukkok. Sokat gondolunk itt a topicban rád! ++++++++++++++++++++++++

Manda Kép
Drukk a kis fagyibabáidnak. Puszi, és nagyon várlak!

Kép
Kép
szilva069

MaryKép koszi a tudositast, Drukkkk+++++ MAnda Kép
akkor egyutt szulunk kb ! de jo !!! KépKépKép

Wish Kép koszi, es remelem hamar kimaszol a nathabol. Egyet mondok: fokhagyma *** !
saci

Manda
Mennek a babatapaszok.

Barbi
Ti mikor kezdhetitek újra?

Wish
Sokat pihenj. Mennek a drukkok.KépNagyon szorítok.

Szilva
Már jobban érzed magad lelkileg, legalább egy kicsit? Mi lesz most a kov. lépés?
mili

Mili Kép
Írj magadról mi újság? Hogy vagytok? Mikor mégy UH-ra?
Foglamam sincs hogy lesz, mi lesz. Majd kiderül. Én már nem is tervezek semmit, de köszi, hogy érdeklődsz!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
Koszonom jol. Bevallom kicsit aggodva. Már nagyon szeretném látni az UH-n a szívhangot/at. Szeretnék megnyugodni egy kicsit. /Hisz tudod hogy az elozo terhességemnél nem jutottunk el a szívhangig/ . febr.24-én megyek UH-ra. Akkor leszek 6+2, szerinted már fog lehetni hallani szívhangot?Bizakodom, hogy ezúttal minden OK lesz. Enyhe tunetek, puffadás, émelygés itt-ott, szurkálás, menzi jelek/. De én orulok nekik, hisz erre vártam már rég.
Kívánom, hogy mihamarabb belevághass te is.
mili

Mili Kép
Örülök, hogy érzed a babócát! Utánanéztem, én a transzfer utáni 33 nap voltam UH-on, akkor már láttak szívhangot. Te hányadik napon leszel 24-én?
Nagyon vigyázz magatokra, semmi stressz, csak sok-sok pihenés! Meglátod minden rendben lesz ezúttal!

Kép
Kép
szilva069

Szilva
En transzfer után 28 nap leszek febr.24-én. Szeritned?
mili

Mili Kép
Én elötte 1 héttel voltam UH-on, akkor még nem látták a szívhnagot. Valahol olvastam, hogy a 27. naptól van szívhang. Szerintem esélyes leszel rá, hogy már lásd Kép
Különben meg az a fontos, hogy szépen fejlődjön. Ha most nem fogod látni, akkor majd a legközelebbinél! Nyugi Kép

Kép
Kép
szilva069

Mili Kép biztos nagy orom lesz a szivhangot hallani-latni. mindjart itt a febr 24. !

Szilcsi Kép jobb a hangulatod?

Tuncsi Kép hogy vagy?
saci

MiliKép, ne izgulj most minden rendben lesz!
Hát nem tudom megvárom a márc. menzit( remélem mostmár visszaáll 28 napra) és talán márc. 20-án visszamegyek és meglátjuk mint mond a doki és ha lehet akkor folytatnám!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SaciKép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
MandaKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
WishKép+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Csak beugrottam gyorsan, hogy Manda nevében megköszönjem a drukkokat! Nagyon kedvesek vagytok hogy ti is ennyire izgultok érte. (és összeszedte a babatapasztókat is) Most éppen alszik, mert egész nap álmos volt (valószínű az izgalmak és a kávéelvonás Kép ) Majd holnapra az ágyához telepítem a netet, és akkor be tud számolni az "élményekről".
Barbi Kép véletlenül sem akartalak megsérteni tegnap. Kép
Wish Kép Mielőbbi gyógyulást!!!

üdv.: Karcsi
karcsi

Koszi KArcsi Kép a tudositast. Ti olyan helyesek lehettek egyutt..Kép
jo latni, hogy igy kiszolgalod az asszonykadat...

Amica Kép koszii,
hogy van a helyzet M.al? voltatok a pszichologusnal?
saci

WishKép
Pihengess és gyógyulj!! Még mindig áll az ajánlatom a táblaátvételre. Mennek a drukkok!!

KarcsiKép
Mandának üzenem, hogy elküldtem az ígért vagonnyi drukkot babatapival együtt!!

MiliKép
Szerintem szívhangot még nem fognak látni. Én 35. napon voltam UH-n és csak a petezsákot meg a szikhólyagot látták. Persze lehet, hogy lombiknál másképp megy a számolás. Mindenesetre nagyon szorítok Neked, hogy minden rendben legyen!!

SackóKép
Köszi az érdeklődést! Émelygek, de most erősebben és egész nap. Elég szar. Délben rohadtul elkezdek álmosodni, de nem merek délután aludni, mert akkor az émelygés hányingerré változik. Azon gondolkodtam, hogy nem lehet-e, hogy az utrotól erősödtek fel az émelygős tüneteim. És Te? Jól vagy, pihizel??
gtünde

AmicaKép
Jól vagy? És a gyerkőcök? Mártonnal mi a helyzet?
gtünde

NoémiKép
Ha bekukkantasz, írd meg, hogy hol találhatók a képek, amiket csináltál. KösziKép
Voltatok 4D-n? Bocsi, de nem emlékszem, mit mondtál, mikor is mentek.
gtünde

Tuncsi Kép en nem emelyegtem az utrotol. Szerintem te "csak" a babatol szedulsz, de annnak legalabb ertelme van. remelem nemsokara elmulnak a kellemetlen tunetek.++++
en remekul vagyok, de nem pihenek. ill. nem kapalok egy kukoricafoldon, de nem fekszem agyban egesz nap. Kene? nem hiszem. A terhesseg nem betegseg..nem? "O
saci

SackóKép
Persze, hogy nem betegségKép De azért ne erőltesd meg magad! Most egész jó a gyomrom.

Na megyek tv-zni! Szép jó iccakát mindenkinek!
gtünde

Tüncsi,
az émelygés még hetekig el fog tartani, egyre erősebb persze aztán majd szépen elfelejthetedKép
Én most azt várom, hogy 27-én megmutatja-e magát a szentem az uh-n.

Sackó, Tüncsi,
ma kövek potyogtak le megint rólam az oviban, beszéltem mindkét óvónénivel, elmondtam minden észrevételemt. Saját pszichodoki nincs, nekem kell keresni ha akarok. Adtak még egykét tippet, hogy mit lehetne kipróbálni, bár bíztattak, hogy javul Mártonnal a helyzet, már játszik, csak enni nem akar, amit én sem szerettem egyébként kiskorombanKép
Most bevetünk minden lehetséges trükköt, az "apa viszi" nagyon bejött, reggel már nincs hiszti, ha az éjjelek nem rendeződnek akkor jön a lélekbúvárKép
Sackó, nagyon drukkolok!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép akkor haladtok - ugyes vagy !
koszi a drukkot, bar ez az inszem,,kamu szerintem Kép (kiveve akinek bejott. hihih) Alig varom a lombikot mar

Tundi: ) ok,,vigyazok, Kép orulok h jobban vagy, szopogass jeget--> jo a hanyinger ellen es nem hizlal Kép
saci

Karcsi Kép,miért haragudnék, ne hülyéskedj már!
Vicceltünk és egy jót röhögtünk rajta!
Manda mi újság, mesélj?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: