A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Én főzök is közben, meg mosok és épp ágyat húzok. Kép Meg eközben játszom a gyerekekkel, és ha elvannak pár percig, akkor nyomulok ide. Kép
De Dani már jelez, mentem...

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Körülbelül hasonló a helyzet nálam is, csak én ágyat pénteken fogok húzni.

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Mit főzöl? Nálunk borsóleves és császármorzsa lesz ma. Beni kérte. Kép

Megann,
Hol vagy? readonly lettél? tanulsz? vagy építed a hópasit a hónőcinek? Kép

benianyu

Benianyu!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Igen-igen- igen! Tényleg így jön össze a "kuha"
Tudod, vannak ilyen mindenféle oldalak, ahová regisztrálni kell, meg e-mail cím, meg minden, utána meg küldik a sok marhaságot e-mailben. És általában én sem szeretem megadni az adataimat sehol (sőt nem is szoktam), akárcsak Sistoris.
Szóval egyszer pont emiatt gyártottam egy kamu e-mail címet, és nem tudtam mit kitalálni, hogy mi legyen, majd jött egy "fantasztikus ötlet", és összraktam a neveink első két-két betűjét.
Na, mit szólsz? Elég eredeti, nem? Kép Kép Kép
Az Evelin meg úgy jött, hogy pont asszem Győzike lánya ment a tv-ben, és onnét szedtem ezt a nevet.
Azóta mindenhova kuhá-val regisztrálok, és ezt a citromail-es címet adom meg.

Biztos emléxel, nemrég itt a fórumban jelentkezett egy másik Kuha, hogy írjak neki e-mailt, mert szeretné megismerni a névrokonát, még ha nem is vagyunk vérrokonok. Nem is tudom, hogy miért, de írtam neki, és ki is ábrándítottam, hogy nem hogy vérrokonok, de még csak névrokonok sem vagyunk. Kép

(Ja, és én is kimostam ma 3 adagot, meg én is pont ma húztam ágyaneműt! )

MEa!
Nem kaptam meg az e-mailt! Nem tennéd meg, hogy elküldöd mégegyszer? Nagyon várom ám!!!
És gratula Lívike kis fogaihoz!!!
Úgy irigylem azokat, akik már itt tartanak! Mert már úgy látnám én is az eredményt, amiért szegény Gergő nagyon megszenvedett... Kép

Kép
kuha

Sis!
Jobbulás Neked!

Ayse!
Lilinek is mihamarabbi gyógyulást, legényfogó Képhelyett inkább adj Neki v.mi hasfogót!

Na, nálunk most járt a védőnő. Kérdezte, hogy vagyunk. Mondtam, hogy a körülményekhez képest remekül, csak Réka most éppen a fogzással küszködik.
Sokat nyűgösködik, s nyáladzik ezerrel, na meg az ökle is állandóan a szájában van, kb. így:

Kép

Megnézte az ínyét, s csak mosolygott, hogy ugyan már Anyuka ez még nem fogzás.
Majd akkor lesz itt nemulass, ha teljesen fel lesz dagadva az ínye, s paprikavörös lesz,
s egyfolytában ordít. Na, akkor én most igazán mondhatom, hogy lesz ez még így se.Kép

Megyünk szopizni, folyt. köv. később
C. +Réka 21+6

KépKép
cinka

Benianyu!
Nálunk spenót lesz bundázs kenyérrel. Apa kérte. Egész pontosan én követeltem ki, hogy mondjon valamit, mert "mindegy"-et nem tudok főzni és már ötletem sincs, hogy minden nap mit főzzek. Megfenyegettem, hogy ha nem mond semmit, nem lesz kaja.Kép

Lányok, hősök vagytok. Én a világon legjobban ágyneműt hózni utálok.Kép

Lassan megnézem a kisebbik fiamat, mert kb. 1/2 10 óta alszik kint a teraszon. Itt Dunakeszin gyönyörűen süt a nap és olyan édes, mint egy kis cica, amikor összegömbölyödik.Kép Imádom nézni, ahogy alszik.

Ma végre csavarogni is megyünk. Először a Fóti Cora, gyors bevásárlás, aztán találkozunk Apával a Westendben, mert holnap végre megyek BULIZNI a csajokkal és kellene valami új ruha. Kilóra kevesebb vagyok, mint amikor terhes lettem, viszont megnőtt egy számmal a méretem, még a lábam is tiszta röhej, ugyanis még 2 babát szeretnénk. 36-ról kezdtem Bazsival, 38-ról Lacival. Nem szeretnék 42-es ruhákat hordani, a lábról nem is beszélve.

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha!Kép

Küldöm máris.
Érdeked nekünk kibújt 3 nap pici nyűgösködéssel a fogacska.
Nem is volt vörös meg duzzadt neki.
Legalábbis ennél a két alsónál nem.
De remélem a többinél sem lesz gondKép

Mea
mea

Múltkor nem jártam sikerrel Juccnál, de most még egy kísérletet teszek. Holnap 13 óra 05-kor a Kossuth Rádió "Vendég a háznál" c. műsorának témája az idegennyelv-tanulás lesz, különös tekintettel a külföldön való tartózkodásra.

Képzeljétek, ha Andristól azt kérdezzük, hogy hol van Apu, Anyu, Lili, akkor ránk néz! Tegnap azt is kipróbáltam, hogy mit csinál, amikor nincs itthon a férjem. A kis fejével affelé a fotel felé fordult, ahol apukája különösen sokat szokott üldögélni!
Próbáljátok ki Ti is!

Ayse

ayse

Zitának még csak nem is fehér az ínye, totál átvert a kiscsaj a nyűgivel. Vhol hátul a fején van egy titkos gomb, és ha leér a járókába, benyomódik, és elkezd sírni. Kép Kép Kép Kép Még nem találtam meg, hol van.

Kaja: ha Apa nem mondja meg, mi legyen, akkor én feldobom ötletnek a tökfőzeléket, és máris eszébe jut vmi finomabb. Kép
Én ma csak főztem, de csak egyszerű sütőbe rakósat, és felmostam, tegnap meg porszívóztam.

Zita ilyen boldog, amikor nézheti, hogy anya hogyan eszik:
Kép És még boldogabb, amikor úgy csinálunk, mintha ő enné a hurkát: Kép
Vendég

Én is ma húztam ágyat és én is nagyon utálom. Ennél csak a vasalás rosszabb, de az még előttem van KépKépKép. 5-re meg jön "kedvenc" tanítványom, aki olyan hangerővel beszél, hogy majdnem leesik a hajam, igaz nem sok kell hozzá Kép!

Ayse

ayse

Tegnap letöltöttem azt a kukkolós google progit. De nekem nem olyan részletes, mint ahogy írtátok.
Vendég

Benianyu, AyseKép,
jobbulást a kis-betegeknek (meg a nagyobbaknak isKép).

MeaKép,
gratulálok a fogacskákhoz!!! Lehet már szotyizni...
Kati
Vendég

Cinka Kép!
Egyáltalán nem biztos, hogy olyan rémes lesz a fogzás! Imádom ezt a konstruktív védőnői hozzáállást!

Ayse

ayse

Sildike Kép!
Jó bulit!
Én meg magasságra nőttem 1-1 cm-t. Úgyhogy Apát azzal riogatom, hogy még 6 gyerek és magasabb leszek, mint ő!

Ayse

ayse

Kuha,
Kép Kép Kép
Emlékszem, hogy valaki rákérdezett, hogy nem lehettek-e rokonok. Hát, így nehezen. Kép
Én elég naív vagyok, nem találtam ki fals nevet, de ezentúl óvatosabb leszek. Viszont sok helyre a régi mobilom számát adom meg, amit nem használok, hanem csak néha lehallgatom az üzeneteket. Ha mailben zargatnak az nem izgat, de ha telefonon, azt nehezen viselem, pl. bizt. ügynök.

Cinka,
Dani is ugyanígy tömi a szájába a kezét, mint a szép-kék-szemű kislányod. Kép

Kati,
Köszi. Kép
Szotyizás Kép

Mea,
Gratula a két kis fogacskához! Kép

Sildike,
Imádom a spenótot. Kép A bundáskenyeret hanyagolnám. Ha Beni holnap megy oviba, akkor én is spenótot csinálok. Ha itthon marad, akkor kérhet, amit szeretne.

Ayse,
Én is próbálgatom, de Dani még nem tud név szerint beazonosítani minket. Talán még nincs elkésve. Kép Ma 4 hónapos éppen.
Tanítvány és haj Kép Kép. Én nem utálok ágyat húzni. Talán azért mert jobban vonz, hogy milyen finom puha ágyban alszunk minden ágyhúzás után.

Tünde,
Zita milyen jól ül az etetőszékben! Hurka Kép
A google-earth nagyon király!

Benianyu és Dani, aki ma 4 hónapos

benianyu

HavtundeKép,
ez a hurkás kép őrületesen jóóóóKépKépKép.

AyseKép,
nálunk apa a hálószobában az ágyban szokott időtlen időket eltölteni... a nap bármely szakában képes ledőlni, ha nincs meló. Lehet, Kornél nem értené, miért kérdezem, hol az apa... hiszen még ő is tudja... szunyálKép!
Vendég

Szerencsére én a vasalást megúsztam. Úgy döntöttem, hogy két ilyen kicsi gyerek mellé megérdemlek egy kis segítséget és péntekenként jár hozzánk egy nagyon aranyos nő takarítani és vasalni. És nagyon jókat tudok vele dumálni is.

Kaja ügyben nálunk apa max. a grízes tésztát utasítani el, mert mindenevő a drága.

Nálunk Bazsinál a fogzás úgy zajlott, hogy kb. 3 hónapos korától ömlött a nyála és ha tehette még az én öklömet is a szájába dugta, aztán szinte fájdalommentesen jöttek sorba a fogak. Onnan tudtam, hogy foga fog jönni, hogy nem evett csak joghurtot meg pempőket és kicsípta a fenekét a kaki.

Kép
Kép Kép
sildike

Mea!

Asszem nálam van a gond, még mindig nem kaptam meg. Megpróbálnád erre: kurfisrobert@fibermail.hu

Köszi!

Benianyu!

Hát ez tök jó, én is mindig az 1000 éve megszűnt telefonszámomat adom meg! Kép Azon tuti nem ér el senki Kép Kép Kép

Kép
kuha

Benianyu, köszi!Kép

Tünde!
Zita baba úgy ül ott abban a vagány kis etetőszékében, mint egy hercegnő, nagyon édesKépKépKép

Ayse!
Köszi a holnapi rádióműsort, akkor majd igyekezni fogunk haza a dr.nénitől, hogy meg tudjam hallgatni.
Tényleg 1-1 cm-t nőttél??????????????????????KépKépKép
Akkor én húúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúsz gyermeket szeretnék!
C.

KépKép
cinka

Sziasztok!

Én sem iwiwezek!KépKép
És nem is takarítok, vagy ágyat húzok!Kép
Hanem aludtam a lányommal!KépKép
Õ még mindig húzza a lóbőrt!Kép Szeretem a melegfrontot, akkor mindig sokat alszik.
Na jó, azért elmosogattam ám!Kép

Tünde!
Zita zabálnivaló, ahogy vigyorog! Nati ha meglátja a gépet, tátott szájjal nézi és esze ágában sincs nevetni hiába, bohóckodom.

Cinka!
Réka nagyon édes! Szép kislány!Kép

Nati elmúlt 6 hós és vagy nagyon jól tűri a fogzást, vagy még sehol sem járunk ez ügyben.
Nem látom, hogy duzzadt lenne az inye, nem is nyálzik veszettül.
Lehet, hogy anyatejről és fog nélkül vágunk neki az ovinak!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Na, megnéztem jobban a google-eart-öt. Hát, Bp se olyan jó, Győrről meg már nem is beszélek. De viszont New York-ban még az emberek is látszanak az utcán.

Nemesek,
apa Kép/Kép
Vendég

Kati,
Nálunk Apa detto! Kép Állandóan bír aludni, mindegy, hogy hány óra van és milyen nap.

Duda,
Nekem 1 éves koromban jött ki az első fogam. Nati is ráér még! Kép Minél később bújik ki, annál tovább tart. (vagy nem?)

benianyu

Sziasztok!
Bocsi, hogy átpofátlankodok a nyáriból, de olvasom, hogy iwiw lázban égtek! Engem is nagyon furdal a kíváncsiság, hogy mi is ez! Ha vkinek akad v. lesz felesleges megívója, please, gondoljon rám, úúúgy szeretném megnézni!
Tünde,
milyen furcsa állaga van Zita-nagyasszony előtt annak a Sinlacnak! Én mindig azt képzeltem, hogy az valami pép, nem pedig pont olyan, mint egy HURKA! Kép

KépKép
KépKép
jdora

Jobbulást kívánok minden betegnek, kicsnek és nagynak egyaránt!

Túl vagyok egy maratoni vasaláson, feladtam, pedig még mindíg van bőven vasalnivaló. Hogy a fenébe tudunk ennyi ruhát termelni???Kép

Cinka!
A poszgradon humánmenedzsernek tanulok.Alapjáraton közgazdász vagyok.

Sisotris!
Általában én is egy mellből szoptatok. Két hete volt egy kis "tejválság" minálunk, akkor kapott két cicit. De a gyakoribb szopizás(akkor pár napig egyszer éjjel is felkelt Marci)+ az Urtica Urens megtette a hatását és most megint jól lakik Kismanó egy ciciből.

Katka
katka12

Lányok!

Hihetetlen hatékony voltam az elmúlt órában. Megetettem a kisebbik gyerekem, aki 4 hónapos létére bevert egy egész üveg alma-barack-banánt, összeturmixolva egy közepesen nagy főtt krumplival. Utána megivott 1 deci anyatejet, kakilt egy nagyot, és most köszöni jólérzi magát. A kis szentem.Kép

Utána kiteregettem, beraktam az újabb adag ruhát, elaltattam a nagyobb gyerkőcöt, bepakoltam a mosogatógépbe és azt is elindítottam, felsepertem és felmostam.Kép

Most már csak hajat kell mosnom és irány shopingolni.Kép Mert megérdemlem...Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Sildike,
Te is jó pörgős anyuka vagy! Én is! Szeretem, ha zajlik az élet!
Jó vásárlást! Kép
Nálunk a nagyobb gyerkőc nem alszik már délután itthon, csak az oviban. Most épp az öccsét fényképezi, ahogy mindent a szájába töm. Majd teszek fel este új képeket. Kép

benianyu

Havtünde!Kép

De édes Zita!Kép
És nagyon sokat nevetKép
Cuki-pofiKép

Kuha!Kép
Megpróbáltam így is elküldeniKép

Köszönjük a fog dicséretetKépKépKép

Ma Lívi is jókat alszik, úgy hogy lehet neki is jót tesz a melegfront.

Én ma nem csináltam az IWIW-en meg sétán kívűl semmiKépKépKép

Mea
mea

Az egyhelyben ülést én sem nagyon bírom. Szerintem a gyerekeknek is jobb ha ez a példa van előttük, mint egy itthon punnyadó anyuka. Így legalább őket is több élmény éri. Én mindkettővel mentem, amint lehetett. Kaptam karácsonyra egy szuper kengurut, és ha olyan helyre megyünk Lacikát bele teszem Bazsihoz meg máris van két szabad kezem. Ja és futni is lényegesen könnyebb így utána, mint babakocsival.Kép
Bazsika egyébként olyan mint én. Imádja a társaságot. Ahol összütnek két cintányért ott a helye. Most éppen a síelésre készül. Ahányszor havat lát a tévében mindig mondogatja: Bazsi med síelni.Kép Nagyon cuki.

Nekem olyan sok jó képem van, de egyiket sem tudom feltenni, mert mindegyikre azt mondja, hogy nagyobb, mint 600*600. Majd este megkérdezem apát, hogy hol lehet azt átállítani. Szerencsére az IWIW-re fel tudtam tenni pár jó képet.KépKép

Kép
Kép Kép
sildike

Köszönjük a dicséreteket!

Jdora,
a Sinlac nem pép, nemtom miért írták ezt a dobozára. De úgy néz ki, mint a hurka. KépKépKépKép
Én vasalni már csak Apa ingjeit szoktam, pedig terhesség előtt szinte mindent kivasaltam. A mosogatógép tök jó dolog, nekem 1 hete van, azóta is áldom az eszünket, hogy vettünk.

Duda,
Zitának is "elő kell nevetni", különben nagy komolyan bámulja a fotóapparátot. Kép
Vendég

Lányok! Megvan, hogy az IWIW miért a politika eszköze. Aki beregisztrál, az utána semmi mással nem foglalkozik.Kép
Tőlem aznap, amikor először beléptem megkérdezte a Bazsika: Anya ma nem hamizunk?

Kép
Kép Kép
sildike

Hát Lányok kész vagyok a kiscsajomtólKép
az a helyzet, hogy ő már reszket ha meglátja a cumisüveget és szoktuk néha húzni, hogy lássuk hogy remeg érte szó szerint.
Erre elege lett belőlem, elvette tőlem és megfogta két kezébe a cumisüveget és megetette magát az ölemben de úgy hgy meg sem kellett fognom sz üveget és még döntötte is a végén és utolsó cseppig kiürítetteKépKépKép
Aztán persze el akartam venni az üres üveget, és annyira szorította, hogy alig bírtam elvenni tőleKépKépKép
Hát olyanmint az apja, nagy kajásKépKépKép

Mea
mea

Jól van na, gyorsan felporszívóztam és betettem egy adag mosást! Nem vagyok én sem punnyadó anyuka!KépKépKépKép
Nati közben felébredt, most zörögve olvassa a textilkönyvét.Kép

Mea!
Édes lehetett Livike!Kép

Benianyu!Kép
1 évesen???? Aaaaz iiigen!Kép

Ayse!
Lilinek jobbulást kívánunk!Kép

Sildike!
Vagány a kissrácod!Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Duda!

Az én barátnőm kislánya decemberben volt egy éves, és múlt héten még nem volt egy foga sem.Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Kuha!Kép
Mail mentKép

Sildike!Kép
Lívi unokatesója 11 hónapos lesz és még neki sincsen egy semKép

Mea
mea

Sziasztok!

MeaKép
Gratulálok a fogacskához!

AndiKép
Az én könyvem azt mondja, hogy a fogzást nem feltétlenül kell megelőzni nyáladzásnak, piros dagadt ínynek, van aki meg sem érzi, és vannak akik hónapokig szenvednek.
Különben a Jack unokatesói febr. 3-án voltak 1 évesek, az egyiknek 3 foga van a másiknak meg egy sem.

Ti hogy keresitek az ismerősöket az iwiwen? Én az összetett keresésben az iskolákhoz szoktam beírni az általánost, gimit és a fősulit (külön-külön) és megjelölöm a korosztályt. Aztán amikor újra eszembe jut (ált. hetek múlva), akkor végigjátszom ugyanezt, csak beírom, hogy pl. a 2006 febr. 10-e (ha akkor kerestem utoljára) után regisztráltak között keressen csak. Hú jó zavarosan írtam, remélem azért érthetőKép.
Így nem töltök sok időt ott, ja és nekem emilben jelzik ha valaki rámklikkelt, vagy visszaigazolt.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
manka7

Manka,
én is így kerestem.

Mea,
Zita is totál beizgul, ha meglátja a cumisüveget. Uzsira próbáltam az almát. Az hagyján, hogy nem ízlett neki, de még a hideg is kirázta... Kép/Kép
Vendég

Hát, akkor tényleg ráérünk még!
Mondjuk nem is bánom, ha később kezdi csak el a fogzást, addig sem nyügi és legalább nem vámpírkodik a cicimen!KépKép

Tünde!
Nati fulladozni kezd az almától. Múltkor megpároltam neki, tök édes volt, de úgy sem ette meg.
Viszont nagy kedvenc az őszibarack!Kép

Lányok!
Tessék abbahagyni az iwiwezést és ide írogatni!
Mindenki lelépett???

Andi&Nati

KépKép
duda

Mea!
Ügyes egy csajszid van!Kép Gratulálunk az önkiszolgáláshoz, meg persze a fogacskákhoz is!!!

Benianyu!
Én is úgy tudom, hogy minél később jön ki a fog, annál "jobb minőségű"! Én is elmúltam 1 éves, mikor kibújt az első fogam. Hát nem tudom mi számít jobb minőségű fognak, mert én azért már jártam egy párszor fogdokinálKép Főleg az enyém most a terhesség alatt is sokat romlott.
Várjuk a képeket Daniról! Meg persze Beniről is!!!Kép

Tünde!
A Te férjedenk, (bocsánata férjjelöltednek) mi a foglalkozása, hogy külföldön kell dolgoznia?

Sildike!
Aranyos a fiad, abban a nagy hacukában!Kép

Bab, Barbapapa, Megann, Rókica! Hol vagytok, legalább egy helyzetjelentés erejéig beléphetnétek!!!
C.

KépKép
cinka

Cinka,
gépész/minőségbiztosítási mérnök, az Audi gyárban dolgozik. Ha vmi elromlik, ami hozzá tartozik, mennie kell a beszállítóhoz. De revíziókat is csinál.

Lányok, egy kis segítséget kérek!
Tegnap óta egy gyerekdal v. népdal jár az eszemben, de nem tudom tovább:
Térülj-fordulj,
vigyázz csak, vigyázz csak
a kemencét ne bántsad, ne bántsad...
Vendég

Tünde, én úgy emlékszem, de lehet, hogy rosszul:
mert nagy kincs a kemence
ha nincs bundád neked se, neked se...
Talán.

Andi, leirnád nekem még egyszer, hogy kell az Árpád hidtól a Madarász utcába menni? ElfelejtettemKép

Julcsi fél órája a centiméterrel játszik, nagyon tetszik neki. Valaki irta, hogy olvas, a baba meg a képeket nézegeti, nekünk is nagyon bejöttKép Bocsnat, nem emlékszem ki volt, de csak kutyafuttában olvasok, mert lektorálok (na meg az iwiwKép)

Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Zsuzsa,
Igaz, hogy Andot kérdezted, de hátha sürgős. A Madarász utcai kórházba kell mennetek? Az a Duna Plazaval szemben van.

benianyu

Zsuzsa!Kép
120-as busszal a Gyöngyösi u-ig kell menni, ami az 5. megálló. Leszálltok, átmentek a túloldalra és a második sarkon már ott a szakrendelő. Az út bal oldalán.
Hányadikán is mentek?

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok.
Ma nem voltunk itthon,de amint hazaértünk jöttem ide,de nagyon nagyot csalódtam.
Engem itt nem szerettek?
Tegnap kértem a véleményeteket egy dologban,de úgy látom senkit nem érdeklek.KépKép
Szomorú vagyok,hogy ilyen közömbös vagyok nektek,pedig én úgy szeretek veletek dumcsizni.
KépKépKép

ancsi26

Ancsi! Kép

Mit kérdeztél?
Igérem, válaszolok, ha mást nem, akkor azt, hogy nemtom. Kép
Vendég

Ancsi26!

NE légy szomorú, nem vagy közömbös nekünk!! Kép

Én még akartam is válaszolni, csak a fiatalúr szólított, utána pedig elfelejtettem. Sorry...

Szóval, az a helyzet, hogy én is tervezek egy ugyanilyen tanfolyamot elvégezni, még a gyed alatt.
SZERINTEM az a 4 óra nem sok idő, és én szó nélkül anyukámra hagynám.
Jó, hogy Te ilyen tanfolyamra tudsz menni, nekem anyukám 50 km-re lakik, így csak akkor tudok menni, ha arra a tanfolyamra megyek, ami szombatonként van, de akkor egész nap.
Mert heti 3 alkalommal nem tudnék Gergővel cikázni anyu, tanfolyam, anyu között.

Úgyhogy én majd minden szombaton, egész napra fogom anyura hagyni.

Na, csak azt akartam mondani, hogy én bátram ráhagynám, feltéve, ha van kire, és szívesen rá is bízod a picit.

kuha

Kép
kuha

Ancsi!

Én simán itt hagyom Zitát, amikor tanfolyamon vagyok, hetente 1x, és most szombaton egész nap Bp-en leszek.
Ha meg tudnám oldani, lelkiismeretfurdalás nélkül itt hagynám Zitát annyi időre, amennyit írtál.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Cinka,
Köszi a hiányolást! Nem iwiwezek. Kép Nekem bőven elég a babanet is elfoglaltságnak. Annyira nem izgat a dolog, de lehet, hogy csak azért, mert még nem próbáltam.
Réka leányzó csudaédes!!!

Most voltunk 5 hós szurin. Nekünk szerencsére nem volt nehéz beszerezni az újat, rögtön az első patikában megkaptuk. Annyira büszke voltam Tofira, csak akkor nyikkant egy kicsit, amikor dokinéni befecskendezte az oltást. Se előtte, se utána. Nemrég (3 hónaposan) még azért is leüvöltötte az orvost, ha csak ránézett. Most érdeklődve piszkálgatta a doki karóráját.

Sildike,
Bazsi állati vagány abban a szerkóban!
A képeidet simán csak át kell méretezned valamilyen képnézegetővel, pl. Photosuite, ACDsee. A lényeg, hogy ne legyen nagyobb 600*600 pixelnél.

Tünde,
Tündéri Zita mosolya! Nagyon kis huncut!
A gyermekdal nekem sajna tök ismeretlen.

Ayse,
Gyógyuljon meg hamar Lilike!

Sis,
Jobbulást!

Benianyu,
Nektek is gyors gyógyulást!!!

Mea,
Livike oltári jó fej lehetett a cumisüveg akcióval! Annyira jópofák tudnak lenni ezek a babák!!!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de nekünk kezd már kevés lenni a tejcsi/tápszer kajcsi gyanánt. Úgy veszem észre, hogy Tofinak már nem elég a folyékony táplálék. Pedig több, mint 1 litert megeszik egy nap. Még próbálom egy kicsit húzni a hozzátápit, de szerintem sokáig már nem fog menni. Ez a 6 hónap kizárólag anyatejcivel/tápszerrel való táplálás már nagyon nehezen tartható.

Dobok én is egy képet. Íme Tofi cumitól elnyomott kis pofikája. Imádom!!!

Kép

Bab és Tofi

Kép
Bab és Tofi
bab

Húha, Ancsi! Ne mondjál/gondoljál ilyeneket! Néha egyszerűen annyi itt az infó, hogy sajna ilyen figyelmetlenségek akaratlanul is előfordulnak! Szerintem is nyugodtan elmehetsz a tanfolyamra, ha van kire nyugodt szívvel hagyjad Melikét.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Ancsi!
Ne hülyéskedj!! Kép

Tanfolyamra nyugodtan menjél el én szerintem is.

Lányok, Kép

iszonyat volt a mai nap. Míg vacsiztunk (fél 7-től kb 7-ig) Viki végig üvöltött. Most törülközteti apukája, aztán vacsi neki. Kép
Chamomillát adtam neki, olyan rohadt nehezen oldódik fel, nem értem.. Kúpot is beszereztem, biztos, ami biztos.

Még benézek este, ha lesz erőm.

Dóri & szenvedő Viktória Kép
Vendég

Benianyu, Andi, kösziKép
Pénteken megyünk hasi UH-ra, remélem, minden rendben lesz.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: