A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: nagyon aranyos a fiad, és a jelmez is jóó. SK? Nálunk a héten és a jövő héten pénteken lesznek a bulik, addig még össze kell hoznom egy balerina (a lányom balettozik, úgyhogy talán megoldom) és egy dínó (Kép) jelmezt. Még ötletem sincs, majd a neten kalózkodok.

Kép
KépKép
zsugyu

VikoKép Lábadnak még sok-sok gyógyKépKépKépKépKépKépKép!

Tünde! De jó, hogy itthon! Bettina baba nagyon-nagyon gyönyörű!

Tegnap szuperjó dolgom volt: kimenőt kaptam csajbuliba KépKépKépKépKép (Szegény Apacska meg itthon birkózott az ÁFAszörnnyel és más adminisztratív nyalánkságokkal.

Tegnap még kiváltottam a laborom is: nincs egy csillagom se! KépKépKép Pedig duguláselhárításból Kép alig eszem vasat.

Borcsa 39+1

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="aa00aa">CoryKép De édes ez az kisoroszlánKép Miért vagytok mindketten olyan komolyak a képen? Remélem, jó volt tegnap a kimenődKép

Köszönöm a gyógyKép-katKép

EszterKép Én is mindig pisiügyben ébredekKép Vidéki hátrányos helyzetű nem válogathat, kb. 20 településre jut egy sebész 4 orvossal, de abból most csak egy dologzik... Nem megyek vissza ahhoz a henteshez, inkább megpróbálom kikezelni az előzőhöz hasonló módszerekkel, doki szerint úgyis már csak a végét jártuk és különbenis minek megyek oda a terhességnek eben a szakaszában???... Viszont érdekes módón lábgyulladással egyidőben a méhszáj- és szeméremcsont-fájdalmamat alig érzem tegnap óta, úgyhogy lehet, hogy a szervezetem öngyógyítást tart - vagy Dominó mégiscsak küzdeni kar egy kicsikétKép Jó lenne, itt figyel a máltanea meg a gátmasszázs-olaj a polconKép

ZsuzsiKép hát persze, hogy küldömKép A lapokon lévő könyved nincs véletlenül beszkennelve? Próbálom megszerezni...

BorcsaKép Szóval tegnap a többgyerekes anyák kimenőztekKép de jóKép

Kuty-macskatémához: amióta eszemet tudom, mindig együttéltünk néhány négylábúval, egy időben lakótelepi lakásban laktam három maccsal. Eszembe se jutott, hogy a várandósság miatt most kizárjam őket az életemből....</font>

indianyo

Sziasztok kismamik!

Viko
Nem irigyelellek ezért a lábas ügyért! Kép kitartást! ...én is aggódok, hogy sikerül-e kiirtani szülésig ezt a ronda vírusos szemölcsöt... Kép

Tünde
Nagyon szépek vagytok! Kép Gyönyörű ez a kislány! Kép

Vok
Anyóshoz részvétem... megoldás a ritka a látogatás! Kép ...nálunk most após játsza a sértődöttet...

Cory
Balu nagyon aranyos! Kép
A pocit még nem néztem! Kép de biztos az is nagyon szép! Kép

A Családmeséket akit érdekel szerintem érdemes előjegyezni az internetes antikváriumban... fentebbb belinkeltem a címét.

Mi tegnap voltunk a dokinál... este fél kilencre voltunk berendelve... előre tartottam tőle, hogy akkor mikor kerülünk ágyba... háááát fél tizenkettőre sikerült is hazaérni! Kép
Szegény feje már ő is nagyon fáradt volt... azt mondta a gyerek súlya 8900 gramm... kérdezem mennyi????? elismétli vagy háromszor... amikor mondom, hogy az egy kicsit sok lesz akkor eszmél, hogy miért mennyit mondtam? Kép
Tehát Áron olyan 1800-1900 gramm és nagy kópé... eddig az összes UH-on fejvégű volt egészen babszemjankó korától, most így mikorra már lassan ideje lenne felvenni a fejvégű pózt megfordul. Kép nagyszerű... azért remélem még sikerül rávenni a megfelelő kiindulási pozicióra! Kép azt mondta a doki, hogy tegyünk hangos bántó zenét a fejecskéjéhez akkor hátha átrendezi magát! Kép
Minden rendben vele gyönyörű veséje van! aranyos kisfickó! Kép hat centis combocskája van és 8 centis fejecskéje...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok kismamik!

Viko
Nem irigyelellek ezért a lábas ügyért! Kép kitartást! ...én is aggódok, hogy sikerül-e kiirtani szülésig ezt a ronda vírusos szemölcsöt... Kép

Tünde
Nagyon szépek vagytok! Kép Gyönyörű ez a kislány! Kép

Vok
Anyóshoz részvétem... megoldás a ritka a látogatás! Kép ...nálunk most após játsza a sértődöttet...

Cory
Balu nagyon aranyos! Kép
A pocit még nem néztem! Kép de biztos az is nagyon szép! Kép

A Családmeséket akit érdekel szerintem érdemes előjegyezni az internetes antikváriumban... fentebbb belinkeltem a címét.

Mi tegnap voltunk a dokinál... este fél kilencre voltunk berendelve... előre tartottam tőle, hogy akkor mikor kerülünk ágyba... háááát fél tizenkettőre sikerült is hazaérni! Kép
Szegény feje már ő is nagyon fáradt volt... azt mondta a gyerek súlya 8900 gramm... kérdezem mennyi????? elismétli vagy háromszor... amikor mondom, hogy az egy kicsit sok lesz akkor eszmél, hogy miért mennyit mondtam? Kép
Tehát Áron olyan 1800-1900 gramm és nagy kópé... eddig az összes UH-on fejvégű volt egészen babszemjankó korától, most így mikorra már lassan ideje lenne felvenni a fejvégű pózt megfordul. Kép nagyszerű... azért remélem még sikerül rávenni a megfelelő kiindulási pozicióra! Kép azt mondta a doki, hogy tegyünk hangos bántó zenét a fejecskéjéhez akkor hátha átrendezi magát! Kép
Minden rendben vele gyönyörű veséje van! aranyos kisfickó! Kép hat centis combocskája van és 8 centis fejecskéje...

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="aa00aa">MamackaKép Köszi az Antikvásat, megrendelem, bár az előjegyzés tapasztalatom szerint semmire nem garancia... Nekem rendre olyankor jönnek meg a könyveim, amikor épp Indiában vagyok és ők nem vállalnak házhozszállítástKép De most akkor reménykedünk, hogy még nyárig megjön.
Szemölcsödhöz gyógyula (vérehulló fecskefű-tinktúra jó rá, esetleg próbűld meg, gyakori szemölcsös barátnémnak mindig elmulasztja.

Úgy látom, a fiaink szép súllyal érkeznek ebben a topikbanKép</font>

indianyo

SziasztokKép
Beugrottam, de csak rövid időre.
Szinti, Istvánka, Bettina Kép Kép
Tündéri babák, tényleg nagyon szép babáink vannak, az anyucikról nem is beszélveKép
Nálunk a helyzet változatlan, beteg mindenki, ma már Anett sem ment suliba.
Azért köszönjük a gyógymanókat!!
Holnap megyek vissza a dokinénihez, nagyon izgulok, az biztos hogy jövőhéttől be kell feküdnöm, csak jó lenne a hétvége még itthon.
Csak nem biztos, mert sokat jósolgatok, s nem tudom változott-e a méhszáj, sajnos a gyógyszerek ellenére is emelkedett megint a vérnyomásom is, és hát most még beteg is vagyok, bár37,7 felé még nem ment a hőm, de ez is kiüt rendesen.
Szóval meglátjuk mit mond.
A jövőhét meg már biztos, a cukor, vérnyomi problémák miatt és hát a madzagomat is ki kell szedni, ami a méhszájat tartja.
Szóval azért drukkoljatok, nem szeretnék sokat bennt lenni szülés elött.
VokKép
Nem irigyellek anyós miatt!!
CoryKép
Nagyon aranyos Balu oroszlánKép

KépKép
csema

Viko
Most lefagyasztották... remélem azért ért valamit... háromhét múlva kontrol utánna meglátjuk mit lehet vele még kezdeni...

..a könyv meg hátha megérkezik időben...

Kép
Kép
Kép
mamacka

VikóKép
Neked pedig jobbulást, gyógyuljon a lábikód! Kép

KépKép
csema

Csema
Neked is jobbulást! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nadine
Köszi a képet, nagyon jó, moolyogtam rajta egy jó nagyotKép
Szerintem tudni fogjuk hogy kell a babánkat fogni, ne aggódj! Kép

Vok Eszter
Elhiszem hogy pipa lettél, én is az lettem volna, nekünk is van kutyánk, és utálom ha valaki el akarja szeparálni őket, csak azért mert gyerekünk lesz. De tudod ilyenkor számolj 10-ig, aztán akár szó nélkül is hagyhatod, úgyis az lesz ahogy ti akarjátok, és kész!Kép

Annácska
Azért gondolom a látogatóknak lesz annyi eszük hogy a nagyobbik gyereknek is hozzanak valami kis ajcsit, vagy csokit vagy akármit. Nekem eszembe se jutna hogy ne vigyek!
Vagy nem ez a természetes?Kép

Tündi
Nagyon édes Bettína!! Te pedíg próbáld magad kipihenni!Kép

Cory
Édi a kis oroszlán! A pocid nem semmi!Kép

Vikó
Most meg a másik?? Húúú szegénykém...próbáld meg kikúrálni.
Mennek a gyógybogyók!******************************************************************** *****************************

Borcsa
Gratula a jó erdményhez!Kép

Alina + Márkbaba(aki nem akar kibújni Anyuciból)Kép
40. hét!!!
Vendég

Mariannka
Elolvastam a történeteteket... nagyon szépen meghatóan írtál életetek eme nagyszerű napjáról!
Még egyszer sok boldogságot a kis családnak!

Alina és Márkbaba
Sok kitartást az elkövetkező pár naphoz!

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok Mamik!

Tegnap nem tudtam jönni, merrt tárgyaltam, aztán meg rohantam a dokihoz.
Sajnos, most is dolgozok ezerrel, épp csak beugrottam és nagyon futólag olvasgattam bele az írásokba.

Nadine,
A problémáink és kételyeink - úgy látom - hasonlóakKép

Vikó,
Gyógyüzik a lábadnak!

MAriann,
Szépek vagytok nagyon!

Rólunk annyi, hogy a dokibácsi szerint nem lett Eszternek semmi baja az én bárányhimlőmtől, bármilyen súlyos volt is. Rólam meg majd valószínűleg csak szülés után múlnak el végleg a pöttyök. Szép kilátásokKép
A leánykám BPD-je 75 mm , kb. 1500 g a testtömege és nem fogyott semmit attól, hogy 6 napig nem kapott enni semmit szegénykeKép
Az apuka nagyon böszke volt ráKép
Ja, és végre itt is megmutatta, hogy kislányKép És el is kértem róla a bizonyítékotKépKépKép

GYorsan megmutatom nektek a "kisesztermobilt", Graco Aerosport Plus-nak hívják, hordozós és van még a hordozóhoz egy plussz adapter, ami rögzíthető az autóban, így nem kell mindig a hordozőt beövezni, csak ebbe kell rögzíteni. Szerintem nagyon édes, de én ugye elfogult vagyokKép

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Reméelm nem lesznek túl nagyok....

Puszi mindenkinek, benézek még később csak most dolgoznom kell nagyon.

Medike és Eszter Hanna
31+3

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok Lányok!

Vok!
Anyósnak azt kellett volna mondani, hogy szégyen, hogy olyan pasit nevelt fel, akinek nincs önálló akarata. Magyarul a mondatait saját maga ellen fordítani. (Ez megy most a választásoknál is.)
Nekünk anyukámnál van csak három macsesz, meg egy hatalmas kutya. Bejárnak a házba, az összes bútor tiszta macskaszőr. Nem szobatiszták, de ki tudnak kéredzkedni, sőt az egyik aktívan gyakorolja az ajtónyitást, aminek anyukám így a fűtési szezonban nem nagyon örül. Én tök bátran haza fogom vinni a babát, elvégre babakocsiban lesz, egyáltalán nem fogja a földről felenni a macskaszart, ha esetleg a macskák elejtették valahová. Egyébént se hiszem, hogy akár Te, akár anyu hagyná, hogy ott heverjen a földön az "emlék". A szőrt pedig nem kell belélegezni egy babának, de erre szerintem kicsi az esély, ha csak rá nem lököd azt a macskát a babára.
Egyébként nálunk a kutya meg lesz kötve amikor a babát majd először hazavisszük, mert nagyon szeret ugrálni és nem szeretnénk elesni a babával.

Tünde!
Olyan szépek vagytok a babával együtt! Gratula!

Vikó!
Sajnállak a lábujjad miatt! Jobbulást!

Mamacka!
A mi babánk is pont ekkora volt a 30 hetes UH-n!

Tegnap voltam babázni egy ismerősömnél, akinek örökbebabája van. Olyan kis édes volt a baba. Kriszta (az anyukája) mesélte, hogy reggelente átviszi magához etetés után a nagy ágyba és ott fekszik mellette. A baba fogja a Kriszta egyik ujját, hadonászik össze vissza alvás közben, de az ujját nem engedi el! És büfizés közben olyan édesen mosolygott!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok Kép
Tünde Kép
Jó, hogy újra itt vagy Kép Gyönyörű hajasbabád van Kép
Biztos voltam benne, hogy a lányok oda lesznek a hugiért Kép Dorina sem viseli nehezebben, hogy most nem minden törődés az övé, hisz még ő is kicsi Kép
A konyhát azért mjad muti meg Kép

Cory Kép
Nagyon klassz Balu jelemeze Kép Te varrtad?
A pocakod nagyon nagy már Kép Bevásárlással hogy álltok? Vannak már kis rózsaszín habos-babos rugik?

Mamacka Kép
Sajnálom, hogy megfordult Áronbaba, de van még ideje visszafordulni Kép
A méretei szép nagyok, de a 8900 az horror lett volna Kép

Csema Kép
Jobbulást mindenkinek Kép Bízzunk benne, hogy csak hétfőn kell befeküdnöd, drukkolok! Kép

Vikó Kép
Szegénykém Kép Jól kibabrált veled a lábacskád.
Kezelgessed, hátha megúszod az újabb sebészlátogatást Kép
A gátmasszázs olajnak mi a neve és hol lehet beszerezni? Tudom, hogy már ezerszer leírtátok, de nem jegyeztem meg Kép

Alina Kép
Sokaknak nem egyértelmű, hogy nem csak a kicsit kell ajnározni, így inkább felkészülünk rá Kép
Annó nálunk is mindig volt a fiókban egy-egy apróság mikor jöttek babalátogatóba a hugomhoz Kép
Márk tuti megszületik előbb utóbb Kép Olyan még nem volt, hogy egy baba bennt maradt volna Kép
Azért gratula a 40. héthez Kép

Mára engem is elért a nátha Kép A múlt héten a családon tombolt, most meg már az én torkom is fáj Kép Úgyhogy döntöm magamba a mézesteát Kép
A babaágyat összeraktam, majd később teszek fel róla képet, ha minden kész Kép

Annácska 33+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

<font color="aa00aa">AnnácskaKép Nekem Weleda gátmasszázs-olajam és ciciolajam van szülés utánra(nagyon fincsi dologKépvan, és Johitól (szentimrés kismama) rendeltem, a kórházba be is hozta nekem. Nála lehet rendelni, de postázást nem vállalnak egyelőre, tehát az átvételt meg tudod beszélni vele. Ha érdekel a dolog, szívesen leküldöm neked Johi email-címét, én 2 napon belül megkaptam, de hát még úgyis van 2 és fél hetünkKép
Torokfájásrja langyos sós vizes gurgula, ha sós víztől hányingered van, akkor a kizárólag langyos, sose forró!zsályateás - gurgulát mint jóbarátomat tudom ajánlaniKép

Szent Imrében szülőknek itt egy lista a bevivendő(bocs) csomagról és paírokról:
http://www.kepfeltoltes.hu/060215/sz_l_szobai_csomag_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Értelemszerűen minden mást a kórház ad, pelust és egyebeket pluszban érdemes vinni, de nem elővenni, csak ha gáz van, egyébként ad a kórház. Baba a kórházi ruciban tölti az időt.

</font>

indianyo

<font color="119911"> Sziasztok,

csek gyorsan írok Nektek! Tegnap jöttünk haza a kórházból.
Szeretném megköszönni mindenkinek a sok-sok gratulát!!! El is érzékenyültem rajta. Kép

Szívből gratlálok Tündének, Anitának és Nicinek is a kicsikhez!!! Sok-sok tejcsit Nektek és jó egészséget!!!

Lidi egyébként nagyon jó baba, ezt lekopogom. 3 óránként eszik, aztán alszik.
Nagyon hálas vagyok egyébként a Péterfy kórház minden dolgozójának. Különösen a szülésznőmenek, a dokimnak és a csecsemősöknek! Kép

A szülésről majd máskor írok.
Képek:
http://kep.tar.hu/angi

Puszi:
Lidi és Angi
6 napos</font>
angi79

Zsugyu: nem én követtem el, hanem egy barátnőm Kép

Viko: rólam a kép a kimenő után közvetlenül készült, fél 12-kor. Fáradt voltam..., de ha akkor nem fotóz a pasim, akkor soha Kép
Lehet, hogy a gyulladás már mindenfelé bekavart, nem?

Annácska: én sajnos nem tudok varrni, de a sok lelkes babátlan barátnőm igen Kép
Ruhát nem vettünk semmit. De ma vettem bordó anyagot, amiből levegőztető zsák készül majd Kép
Jobbulást!

Angi: Lidi: tündéri Kép

cory 35+6

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Előkerültem én is! Még hétfőn este megjöttünk, csak tegnap elég lóti-futi napom volt, este meg már nem volt erőm semmire.
A wellness hétvége a lányokkal nagyon jól sikerült. Sokat röhögtünk, ettünk, pihentünk.

Gratulálok a friss kismamiknak és babáikanak!Kép

Vok!Kép
Nálunk is vagy egy macska a lakásban, és a család mindenáron azt akarta, hogy szabaduljunk meg tőle. Sokat dilemmáztunk rajta, de végül úgy döntöttünk, cica marad! Megfelelő óvintézkedések, és semmi baj nem lehet, nem?
Ja, és a toxoplazma. Születésem óta körül voltam véve macskákkal, de 2-szeri vérvétel is azt mitatta, még nem estem át rajta. Tehát nem is minden állat hordozza magában, és elkapni sem olyan egyszerű, ha az ember vigyáz.
Szóval anyósoddal ne törődj, ez a Ti életetek, ti családotok! Kép

Tünde, Angi!KépKép
Jó, hogy itthon vagytok végre! Gyönyörűek a babák, sok örömöt kívánok hozzájuk!

Mamacka!Kép
8900g???KépKépKép

Vikó!Kép
Jobbulást a lábadnak!
És köszi a listát, én is felírtam mindent!

Annácska!Kép
Jobbulást! Kúrálgasd magad!

Lányok!
Most tartok 10kg-nál! KépKép És még most jön a java. Szerintetek ez sok, vagy nem annyira??

További szép napot!
Adri+Levike
31

Kép

Kép
adriana

Vikó Kép
Köszi az infókat Kép Gondolom ugyan az a masszázsolaj mint amit Ildi is mondott Kép
Kérlek küld el az emailcímet, hogy felvehessem a kapcsolatot Kép

Angi Kép
Gyönyörű a lányotok, gratzlálok hozzá Kép Látszik, hogy apa mennyire oda van érte Kép A fülét még a kórházban kiszúrták?
Sok boldogságot a kis jövevényhez és sok-sok tejecskét Kép Kívánom, hogy Lidike maradjon is ilyen jó baba Kép

Várjuk a szüléstörténetet, ha lesz egy kis időd rá Kép
Puszi Kép

Cory Kép
Ezekszerint a levegőztetőt is a barátnőid varrják Kép Majd mutass róla képet Kép
Kicsit jobban vagyok, megyek is dolgozni Kép
Te jó ég, holnap már te is finiselsz KépKépKép Hogy rohan az idő Kép Nem rég még aggódtál, hogy Zsomáig kihúzzátok, most meg már itt tartasz Kép

Annácska 33+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Cory!
Láttam, hogy nyertél itt a babaneten Anita fehérneműt! Gratulálok!

Rita
35+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Helló Lányok!
Sikerült visszaolvasnom az elmúlt napok eseményeit.
Először is Tünde: Nagyon drága a kicsidKép
Vok: Nekem az apósom hasonló beállítottságú. Múltkor meglátta, hogy bennt van a kutya a lakásban (napközben kinnt szokott lenni az udvaron) és úgy kiakadt. "Tiszta kutyaszőr lesz minden, majd a gyerekágyban is minden szőrös lesz. Én nem törödöm a gyerekkel, meg milyen szülő leszek" Szóval jól jártam. Mondjuk anyósom se semmi, még karácsony előtt be akartam menni Pestre vásárolgatni. Nálunk (vidéken) hó volt, de tudtam, hogy Pest tök száraz. Anyósom megtudta, hogy vásárolni készülök, és olyan hisztit csapott. Megint ment a duma, hogy nem törödöm ezzel a gyerekkel. Persze hiába mondtam neki, hogy Pesten nincs hó. A vége az lett, hogy annyira kiakasztott, hogy el is ment a kedvem az egész vásárlástól. A párom meg felhívta ezek után az anyját és közölte vele, hogy ezzel a hisztivel sokkal többet ártott a gyereknek, mint én azzal ha bementem volna vásárolni.
Na jó nem fársztalak, más téma

Csajszik, nektek is szokott viszketni a hasatok. 3 napja majd megőrülök, és hiába kenem nem jobb semmitől

Kép

Kép
pgyöngyi

Angi
Gyönyörű kis formás a lányotok!!Kép És csak nem már fülbevalója is van???Kép Kész csajszi!Kép

Mamacka
KöszönjükKép

Medike
Nagyon szép a babakocsitok! Jól néz ki, gondolom már te is alig várod hogy a gyerkőccel együtt kipróbáld!Kép
Egyébként nagyon jó és praktikus az olyan hordozó aminek az alját be lehet kötni az ülésre, és a hordozót meg csak rápattintod. Mi is szerettünk volna ilyet venni, csak hát a P.P. -hoz 35.000.-Ft lett volnaKép, és pár hónapi használatra ezt sokalltuk, ezért vettünk külön 10.000.-ért.Kép

Alina (az örök kismama??fájásoknak nyoma sincs!Kép) 40. hét
Vendég

Angi
Csodaszép a kis hölgy! Kép
Gratulálok hozzá! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok

Most jöttem meg az Nst-ről. Kicsit sokáig tartott. Vérnyomás 130/80 ,fehérje nincs a vizeletben, szívhang jó, háromszor ment fel 40-re a fájás egyébként alacsony. Bár nem értem hogy van, mert amikor 40 volt semmit nem éreztem a 6-nál meg azt hittem ,hogy biztos jó sok lesz, mert az fájt. Uh sajnos nem volt a méhszáj 2110

Majd visszaolvasok, de most lefekszem kicsit

Babetta és Levi 37+4

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok,

Tünde, Angi, köszi a képeket, gyönyörűek a csajok! Kép És most már kifejezetten irigykedem, ahogy a karotokban tartjátok a kiscsajokat, már én is úúúúúúúgy szeretném. Kép

Cory, faja Balu ebben a jelmezben. Gratula a pocihoz is! Kép

Vikó, jobbulást a másik lábadnak is!

Medike, szupcsi a kocsitok, nekem nagyon tetszik! Kép Örülök, hogy ok a bárányhimlő. Kép

Csema, használd ki az otthon töltött utolsó napokat, és nagyon megy a drukk neked! Kép

Alina, neked most hány naponta kell menni kórházba? Meddig várnak még? (Mert minden kórházban máshogy van, és kíváncsi vagyok, nálatok hogy csinálják.)

Nálunk még mindig semmi jel az eddigieken kívül, néha fájdogálok, amúgy pedig asszem a fiam nagyon is jól érzi magát odabent. Kép

Babetta, jó pihit neked!

Eszti
38+6
Vendég

Adrianna
Szerintem amíg a doki nem sokalja, te se sokald. Ha probléma a súllyod, azt biztos, hogy szóvá is fogja tenni. Nekem a +13 kg-ra mondta a 35. héten, hogy jó lenne, ha ennyi maradna a szülésig. Egyébként, tegnap néztem (38+2) a súllyomat és fogytam a 13 kg-hoz képest. Szóval fel a fejjel, lehet, hogy csökkenni is fog.
Zárójelben jegyzem meg, hogy a nővérem +17 kg-al volt több a szülésnél és tök jól vannak mind a kettenKép

Kép

Kép
pgyöngyi

<font color="aa00aa">A pampers.hu-n van mindenféle okos a terhességről, például terhességi naptár hétről hétre, valamint egy nagyon aranyos dolog: meg lehet nézni, mi mindent csinál a baba az anyaméhben, azaz modellezik a mozgást, csuklást, köldökzsinórral való játékot etc. Tudom, hgoy mindannyian egyre türelmetlenebbek vagyunk, ahogy közeledik az időKép

AlinaKép Mondd meg Márknak, hogy szinte máris tavasz van - 15 fok! úgyhogy jöhet márKép

Köszönöma drukkokat lábügyben, egyelőre lélegzetvisszafojtva figyelek, aztán, ha nem javul a helyzet, akkor jövő héten előrehozott vérvizsgálatot kérek és - bár ez egyébként elveim ellen való lenne - antibigyót is, nehog valami baj legyen később a bennem vándorló gyulladásból. Addig is ágyikózunkKép

CoryKép akkor csak fáradt, és nem komoly, az viszont jó egyilyen kimenő utánKép

Na, én msot vissza ágyikóba, pápá</font>

indianyo

Bekukkantok gyorsanKép

Angi,
Lidi Baba gyönyörű!!!!!! Gratulálok nektek mégegyszer és persze ahhoz is, hogy jó gyermekKép

Alina,Eszti,
Köszi a mobildícséretet. VAlóban nem volt olcsó, de apuci lehorgonyzott mellette és nem mozdult, míg rá nem bólintottam. viszont kikötöttem, hogy ennek jónak kell lennie a következő törpének isKép, mert akkor nem adok újabb 70 ezret egy kocsiért és hordozóért. Remélem, hogy kisfiút is lehet ilyen színűben utaztatniKép

Alina, Márk baba úgyis kibújik, mert ahogy az egyik barátom szokta mondani, a kismamaság az az állapot, ami záros határidőn belül elmúlik, bár nem maradandó nyom nélkülKépKép

Pgyöngyi,
Nekem is viszket a hasam, de néha annyira, hogy rendesen fáj a bőröm és már hozzá sem lehet érni. valóban nem használ ellene semmi, bár a babapopsikenőcs /neogranormon/(amit egyébként a himlőpöttyökre próbáltam ki) mintha enyhítené.....De persze lehet, hogy csak nálam.

Adriana,
A végéig ha benne maradsz a +15 kg-os határban, akkor semmi gond. De ha több leszel, akkor se lesz baj, mert szültek már +25-30 kg-val is. A dokid vélemánye a fontos, meg az, hogyy a baba jól legyen.
Én eddig 8 kg-nál tartok, amiből Eszter 1,5 kg, de gondolom lesz még néhány + a végéreKépKép
Max 13 kg-t engedélyeztem magamnak, de azért egy gyrostálra bármikor elcsábulokKép

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Sziasztok!

Tünde,
nagyon szép kislány Bettina, és nagyon jó hír, hogy nyugodt! Kép Csak így tovább! Kép

Indianyó,
húú, te aztán simán felkínáltad a srácot Tündének! Kép Szerintem azt a pár hetet elnézi majd nektek! Kép

Cory,
nagyon aranyos Balu abban a jelmezben! Kép Én bevallom először medvének vagy rókának néztem, aztán amikor Indianyó írta, hogy oroszlán.. Kép Hát kicsit elsüllyedtem itt a gép előtt.. Kép

Borcsa,
és milyen volt a csajbuli? Kép A duguláselhárításhoz: Kép Kép Kép (így még nem hallottam Kép)

Mamacka,
háát, elhiszem, hogy megleptek azzal a 8900 grammos babával! Talán jobb lenne, ha szegény doki ilyen késői órán már nem fogadna betegeket.. ? Vagy csak hosszú volt a napja?
Gratula az UH-eredményekhez! Nekem azt javasolta valaki, ha azt akarom, hogy forduljon vissza fejvégűre, akkor világítsam erős fénnyel a "barlang bejáratát (kijáratát)" és akkor majd érdeklődve odaoson megnézni, hogy mi is van ott.. Kép

Medike,
nem semmi a járgány, ez aztán mindent tud! Kép

Szelivi,
mennyi idős volt az örökbebaba, amikor magukhoz vették? Pár hét vagy hónap? Ez most volt nemrég, ugye?

Annácska,
jobbulást! Kép Várjuk a képeket az ágyról! Kép Nekünk valószínű hétvége körül fog állni, mert akkor viszik el az útból a heverőt, ami most a szobában áll és foglalja a helyet.. Addig a falnak van támasztva szegény, darabokban.. Kép

Angi,
Lidi egyszerűen tüneményes! Kép Nagyon aranyos! Apa is milyen büszkén fogja! Kép
Én is rákérdeznék a fülbevalóra, hogy már ott a kórházban lőtték át a kis fülét? Ez még olyan "gyógyfülbevaló", ami ideiglenesen van bent, vagy már a "rendes" Kép?

nadine81

Sziasztok!

Köszönöm a bíztatást! Kép Most már teljesen lenyugodtam. Kép Azért mennyire gáz, hogy ennyi "kedves" anyós és após van körülöttünk... Kép

Adriana,
Szerintem nem olyan vészes a 10 kg. Egyrészt ez alkatfüggő, másrészt meg ha most tartanál 17kgnál, na az lenne necces. Kép

Angi!
Gyönyörű a lányod!!!!! Kép

Gyöngyi,
Naaagyon hidratálót próbálj, vagy terhescsíkok elleni krémet, mert az is szokott segíteni. Kép

Mamacka,
na, azt megnézném, hogy hogy szülnénk meg egy ekkora babát. KépKépKépKép

Eszti!
Mégi mindig megy a drukk. Kép

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Vok
Pár éve egy nő Olaszországban 10 kilós gyereket szült! Kép
Azt hiszem őket nehéz lenne lekörözni, de azért az a magyar anyuka sem semmi a 6és 6.5 kilós gyerekeivel! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Eszti
Nálunk úgy van, hogy kedden-csütörtökön-szombaton (múlt szombat volt az első) kell mennem a dokihoz vizsgálatra, és 2 CTG-t kért.
a doki azt mondta: febr.15-től ad nekünk egy hetet, aztán ha addíg sem bújik ki, ad jövőhéten egy adag oxitocint, ha 1 hét elteltével semmi akkor ad egy nagyobb adagot, és ha ott nem produkálunk valamit a fiammalKép, akkor valahogy kipiszkáljaKép, vagy műtét. Tehát a kiírt időponthoz képest ad nekünk 2 hetet. (remélem azt a kipiszkáljukot nem kell átélnemKép!
Nálatok??

Vikó
Megmondtam neki, és most csuklikKép

Medike
KépKépKép
Vendég

Van valakinek az Országos Fordító- és Fordításhitelesítő Irodánál (OFFI)ismerőse? SOS!!!!

indianyo

Alina, nálunk egy kicsit gyorsabb lesz a "forgatókönyv". Pénteken CTG, és ha keddig semmi, akkor jön egy kis "gyógyméhszájvizsgálat" (piszka, ahogy te nevezed), arra nagy százalékban azért egy napon belül beindulnak a dolgok, de ha semmi, akkor csütörtökön (40. napon) újra. Egyelőre eddig tudom, aztán majd meglátjuk, hogy alakul. De remélem magától mennek majd a dolgok. Kép Annak jobban örülnék.

Vok, fel a fejjel anyóst illetően! Nekem szerencsém van, mert a szüleim is, és anyósomék is nagyon frankók, nincsenek nagyobb gondok. Kép Meg is becsüljük őket! Kép

Pussz
Vendég

Vikó, nekem nincs sajna.
Vendég

Eszti
Már akartam kérdezni, hogy te mit szólsz ehhez az automatikus tágítgatáshoz? Apukád mit gondol róla?
Nekem nemigazán tetszik a dolog... persze az is más ha már túlhordás van, no de automatikusan a 38. héten?... egy kicsit tartok tőle...
...no meg a befordítástól is... ezért inkább próbálok Áron lelkére beszélni... neked ha jól emlékszem nem volt ilyen gondod.?

Pár napja kérdeztem de nem láttam, hogy válaszoltál volna... lehet csak elkerülte a figyelmemet... az ajándékot mikor jobb odaadni? A szülés utáni napokban, vagy a hat hetes kontroll alkalmával? Ti mikor fogjátok?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Indianyó,
nekem sincs ismerősöm sajnos..

nadine81

Sziasztok!

Tünde, Angi: örülök, hogy otthon vagytok.
Tünde: nagyon szép a képen a kis Bettina, gyönyörű a haja.

Vikó: örülök, hogy a fel nem tett kérdéseidre is választ kaptál. Kép

Ismerősök: se itt, se ott sajna. Kép

Vok: kitartás anyóshoz. A tiédhez képest az enyém egy angyal lehet. Kép

Képzeljétek, eddig nem is dicsekedtem. Szombaton végre vettünk babakocsit. Kép Még a pontos márkáját sem tudom, nem pedig azt, hogyan kell kezelni. Ha lesznek képek, megmutatom majd. Kép

Jók legyetek.

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Mamacka, már írtam, de szívesen még egyszer Kép. A dokinak az ajándékot a hat hetes kontrollon, mert az a magánban van, és ott nyugisabb, és személyesebb, a szülésznőnek a kórházban. Kép
Méhszájvizsgálat: hát ez megintcsak dokifüggő, ugyebár, hogy ki mit tart jónak. Valaki abszolút mindent a természetre bíz, így van, hogy valaki túlhordja, aztán pedig lehet oxitocinozni, császározni, de az is lehet, hogy nem. Valaki meg abban hisz, hogy ha nem muszáj, inkább ne várjon se a kismama, se a baba, és egy kisebb méhszájvizsgálattal, pici tágítással - ami veszélytelen - esetleg meggyorsítják a szülés beindulását, hiszen akkor már nyugodtan jöhet.
Én úgy vagyok, hogy bízom a dokimban, és ahogy ő jónak látja, úgy lesz. Persze a legideálisabb az lenne, ha minden magától, időben indulna!!! Kép
Asszem apum is csinálta ezt, mert még mindig sokkal kevesebb benne a rizikó, mint oxitocinozni, vagy császározni, illetve ebben rizikó nincs. És csak picit kellemetlen, amúgy semmi különös.

Húúú, megfordítás. Na ez érdekes. Én nagyon brutál dolognak tartom, és valahogy el sem tudom képzelni, hogy ilyet egyáltalán lehet csinálni. Én biztosan nem vállaltam volna be, de a múltkor találkoztam a kórházban egy csajjal, akinek pont a dokink fordította meg a babát, és azt mondta, hogy 15 mp volt az egész, nem is érzett semmit, és utána mehettek is haza. A baba azóta is fejvégű. De azért biztosan nem mindenkinél ilyen egyszerű.

Szóval mint mindenben, ezekben a kérdésekben sincs tuti, mama-baba-dokifüggő minden. Kép

Puszi
Vendég

SZiasztok!

Voltunk ma CTG-n, minden rendben, azon kívül hogy itthon felejtettem a kiskönyvemetKép

Szívhang alváskor 130-150 ébren 150-175 között volt, volt pár keményedésem is amit éreztem vizsgálat közben, és totál megdöbbentem hogy a gép is kimutattaKép Jó csak 40-esek voltak, de nálam ez már eredményKép

Jah és jelentkeztem az egyetemreKépKépKépKépKép

Most úgy megnyugodtam, és végre csak Katicavárásnak szentelem az időmetKép

Tök jóKép tegnap elhozta a barántőm a babakocsinkat is, mindjárt lefotózom nektek, csak összerakomKép

Zsu
36+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vikó
Nekem nincs ismerősöm.
Vendég

Medike Kép
Nagyon szép a kisesztermobil, jó szine van Kép
Meddig dolgozol még?

Adri Kép
Örülök, hogy jól sikerült a welnesetek Kép
Szerintem nem sok a 10 kg, pláne, hogy nem is látszkik rajtad Kép

Vikó Kép
Sajna nincs ismerősöm Kép

Babetta Kép
Gratula a ctg-hez Kép Ezekszerint te a nem fájásokat érzed Kép

Zsu Kép
Gratula neked is a ctg-hez Kép
Milyen egyetemre jelentkeztél?

Nadine Kép
Szerintem én is csak a hétvégén teszek fel képet az ágyról Kép Már nekünk is itt állta az ágy több mint egy hete, de csak mostanra csináltam neki helyet Kép

Annácska 33+2

annácska

Medike!
Nagyon szép a kocsitok, én is ilyesmit szerettem volna, de itt Miskolcon csak sötét színű Gracok voltak, Pestre meg már nem akartunk csak emiatt felmenni.
Így mi ilyet vettünk:

Kép

Kép

Rita
35+3

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Annácska a Heller Farkas Gazdasági és turisztikai Főiskolára kongresszus- és rendezvényszervezőnek.

Itt vannak a képek a babakocsinkrólKép

Mózeskosaras babakocsi az első időkre:
Kép

Hordozóval városba rohangáláshoz:
Kép

Mint mózeskosár A 'la Nature
Kép

És ahogy sose fogom használni: Sportkocsiként (eddigre már tuti könnyebb kocsival fogok rohangálniKép)
Kép

PussszzzKép

Zsu
36+2

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Rita Kép
Nagyon tuti a ti kocsitok is Kép
A szoba részlet is tetszik Kép
A szoptatos foteledet meg nagyon irigylem Kép

Annácska 33+2

annácska

Zsu Kép
Klassz szakot választottál Kép
Jó a kocsitok Kép
A mózes kocsiba is köthető? Bár állítólag nem mindegyik Kép

Annácska 33+2

annácska

Finiselő Kismamik Kép
Készüljetek!
Éjjel jön egy melegfront Kép

Annácska 33+2

annácska

Sziasztok!

Most én... A K&H-nál valakinek valami nagyon fejes isemrőse?

Nancs

Kép

Kép
nancsika

Na szépen vagyunk, csupa bajbajutott anyócaKép bocs, már muszáj magunkon röhögniKép

indianyo

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: