A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Na, bújok apa mellé!

Azért jobb így aludni, sokkal nyugodtabb az ember, ha nem vágják minduntalan mellbe és szemgödrön pusztító erővel Kép
Másfelől szomorú is vagyok kicsit. Ez a második nagy lépés az elválasztódás útján, és olyan jó volt érezni a kis (egyre nagyobb) testét magam mellett, és jól esett, hogy a hasamba dugta a lábacskáit, csak már kívülről befelé Kép, meg hogy egyből rám mosolygott reggelente... Hát, semmi nem tart örökké Kép

Najó, nem ide blogolok.

Jó éjszakát mindenkinek!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na igen, én is írni akartam:
nekem már 2x megjött, a 2. rendesen 28 napra. De belőlem ömlött a vér mind a 2x, életemben nem volt meg ennyire soha. már gondoltam, hogy bemegyek a munkahelyenre egy kis vért kuncsorogni. Kép Kép Kép
Vendég

Tünde, sajnos nálunk Apa csak vasárnap jön megKép Julcsi nyűgös volt a fürdetésnél, szerintem az apját hiányolta, ő szokta fürdetni.
Spanci, tejecskeKép
Rohanok aludni.
Zsuzsa

KépKép

KépKép
majola

Sis! Kép

Hát igen...
Én mindig Zitával alszom, amikor apa nincs itthon, és én is imádom, hogy reggel rámvigyorog, és egyáltalán nem zavarja, hogy nem a kiságyban ébredt. Kép Kép
Kicsit meg is szoktam zabálni reggel. Kép
Vendég

Majola!

Akkor kitartás! Kép
Vendég

Tünde KépKépKépKép

Nekem először 7 hetesen jött meg, de az két napig tartott, és semennyire sem éreztem, aztán 13 hetesen, és az sem volt túl nagy szám, bár hosszabbra sikeredett. Kíváncsi vagyok, most csak blöfföl-e, vagy tényleg letámad.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Uhh,
ha apa nem lenne itthon, én is magam mellé venném még. Nem szeretek egyedül aludni.

Na, megyek, mielőtt apa horkolni kezd, mert akkor viszont mindenféle alvás kizárva KépKépKép

Jó éjszakát!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sis Kép

Most melyiket kívánjam Neked? Ha blöff, az se jó, mert abból hamar kistesó lehet. Vagy jó? Kép Kép
Ha meg letámad... háát, nálam tényleg nagyon durva volt!
Hát hallod, nem semmi emil címed van!

Ayse! Kép
le tudtad tölteni a Google fényképrendező progit?
Vendég

Sis,
én apát oldalba szoktam billenteni, úgyse emlékszik reggel. Kép
Zita is szokott horkolni, de ő olyan éééédes olyankor! Zene füleimnek.
Vendég

Márhogy a lábammal szoktam oldalba billenteni...
Vendég

Sziasztok!

Ma érdekes dolog történ. Írt nekem valaki és a gyermekem étkezési szokásairól érdeklődött. A gond csak az, hogy a profilomban nincs megadva az e-mail címem.

Kép
Kép Kép
sildike

SildikeKép
Nem szülés után adtad meg, amikor átvetted valamelyik baba csomagot? Én olyan kómás voltam, hogy még a telcsiszámomat is megadtam egy biztosítócégnek, bár akkor nem tudtam, hogy biztosítócég, csak alá kellett írni, hogy átvettem a csomagot, és kértek néhány adatot. Én már nem is emlékeztem rá, csak mostanában elkezdtek zargatni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Ildi!

Az egyik hozzászólásodban írtad meg.

Dori-bp!

Ma fogok válaszolni az e-mailra, csak tegnap egész nap nem voltam itthon.

Jucc!

Megy a drukk ezerrel a fiadnak. Ugye jól emlékszem, hogy ma lesz a biopszia?

Jó babázást mindenkinek!

Zita
pzita

Jó reggelt!

Látom megy az IWIW-ezés ezerrel! Kép Remélem, nem lesz a topic kárára. Én is bejelöltem közületek egy pár ismerőst, meg megerősítettem, aki engem jelölt meg. Kép

Mi ma egész nap itthon leszünk, Beni is elkezdett köhögni, inkább kikúrálom, minthogy az oviban betegebb legyen. Apa elrontotta a gyomrát, Danika sem száz még, folyamatosan szakadozik fel a köhögése. Én meg ápolom a bandát.

Benianyu

benianyu

sziasztok!

Jucc!
Én tegnap váltottam ki a patikában (mondjuk a gyerekorvosi rendelő mellett van közvetlenül) a 4 hós oltást, és volt. Eddig mindig. Próbáltad gyerekorvosinál lévőnél?

Igen, iwiw ezerrel, felkutattam csomó régi ismerőst. Kép

Dóri
Vendég

Benianyu!
Jobbulást a gyerekeknek!! Kép Persze Apának is. Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok a kérdésemre!Kicsit megnyugodtam, hogy nem csak nekem vannak ilyen érzéseim!Kép

Cinka!KépKépKép

Benianyu!
Jobbulást az egész családnak!Kép

Jucc!
Nem tudom, hogy lesz időd gép elé ülni, csak tudd, hogy nagyon drukkolok Balázsnak! Minden rendben lesz!Kép

Prüntyi!Kép
Sajnálom, hogy nem javul a helyzet!Kép Gondolom, hogy hulla fáradt vagy már.
Napközbenre nem tudsz valakit megkérni, hogy segítsen 1-2 napig? Talán akkor tudnál kicsit aludni.

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Lányok tévedtem. Egy másik topikban adtam meg a címemet. Ezúton is elnézést kérek a paranoiás gondolataimért.

Egyébként a Biztosítónak a nagyobbik fiamnál én is megadtam a számomat és kb. 1/2 évig keresgettek azzal, hogy kössek a gyereknek biztosítást. A férjem már csak röhögött, amikor meghalotta, hogy nem még mindig nem volt időm elolvasni az anyagukat.

A gusztustalan az volt, hogy a második kisfiunknál amikor már tudták, hogy a gyerek beteg és viszik az újszülött intenzívre, akkor is rámszóltak még, hogy írjam le szépen az adataimat és írjam alá, hogy a csomagot átvettem. Kép

Kép
Kép Kép
sildike

Csajok!Kép

Nekem januárban 3x is megvoltKép
Kicsit aggasztott a dolog.
1x csak két napig, a másik két alkalomnál 1 hétig.
És most is fájnak a petefészkeim, mint amikor tüszőérés van csak sokkal jobbanKép
Mi a franc ez???
Dokihoz meg nem tudok most eljutni...

Köszönöm azoknak akik megkerestek az IWIW-en.

Mea
mea

Ja a legfontosabbat elfelejtettem.
Lívike vasárnap nagyon nyűgi volt, mindig felsírt nagyon.
Gondoltam csak nyűgi, erre bekukkantok a szájába másnap és ott lászódik két pici vékony csíkocska, két kis fogacska erőlködik kifeléKépKépKép
Annyira cuki lesz veleKép
Ja és nem volt vészesen nyűgös, nem is a fogra gyanakodtamKép

Mea
mea

Lányok!

Nagyon brutállá vált a fogzás Vikinél mára! Sír, vígasztalhatatlanul. Kép Van itthon Chamomilla vulg. 15CH, ebből 1 golyó kell? Emlékszik vki?

Azzal nyugtatom magam, hogy éjjel alszik szépen, de most fájdalma van szegénykének, úgy sajnálom, és kézben is sír. KépKép

Dóri&Viki 4 hó+1 nap
Vendég

Kuha!

A citromailedre küldtemKép

Mea
mea

Ayse!
Nálunk is itt lapul a könyvespolcon a Mérei-V.Binét, s múltkor, ahogy levettem pont ennél az "albános"-kutatásnál nyílt ki.KépKép
DEEEEEEEEE csak nyugodtan legyél "tudományos", szerintem mindenki csak köszönetet fog érte mondani!!!

Benianyu!
Akkor csak ápold ezerrel szegény, beteg bandádat! KITARTÁS!!!!

Szólít a Gyermek!
Majd még jövök!

C.

KépKép
cinka

Dóri!
A könyv szerint akár félóránként adhatsz neki 5 golyócskát! Amíg a fájdalma nem enyhül.
Szegény, remélem segít neki!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

hát lányok,nem egyszerű titeket az IWIWen megtalálni,azt csináltam,hogy megnéztem a már bejelölt babaneteseket és a közös babás lányokat,akik még nem jelöltek,bejelöltem,ha valakit kihagytam bocsika!mondjuk én se Nyúlné vagyok ott ugyebár,de a Kisnyúl fotója az ismertetőjelemKép!én is a babafotókról azonosítottam még!viszont nincsenek közös ismerősök,csak Ppanna ismerősével(akit én nem ismerek vannak közös ismerőseim)Kép!
Nyúlné és Kisnyúl,aki ma20hetesKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Dóri!

Próbáljátok ki esetleg a Viburcol kúpot. Állítólag hamarabb felszívódik. Ugyanolyan hatása van, mint a Germicid-C-nek, nyugtató + fájdalomcsillapító + gyulladáscsökkentő. Ez is homeopátiás cucc, csak hamarabb felszívódik, mint a golyók. Nálunk nagyon bejött. Recept nélküli.

Kép
Kép Kép
sildike

és ráadásul mindenki rögtön visszaigazol,akit jelöltem,tehát mindenki az IWIWen lógKép,szegény babanetKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Dori,
szegény piciKép,én is a homeos bogyókat adom,én naponta 3szor -3golyót feloldok kanál vízben,és a patikás kencét is alkalmazom,de azt is csak 3szor lehet,mert lidokainos!)
reméljük hamar túl lesz rajta!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyulne ne kavarj, mar nem tudlak kovetni, hogy ki kinek az ismerose es kinek nem Kép Kép
Mi mindenesetre innetol ismerosok vagyunk es punktum. Majd egyszer beszelunk is, jo? Kép

Sis!
En is egy cicibol szoptatok az esetek 90 szazalekaban, es az eleg is.
es azt hiszem mi nagyjabolegy idoben szultunk (okt 12) es David is ekkora.

Kép

Kép
ppanna

Jó reggelt!

Máté 9-től hajnali 5-ig aludt egyhuzamban, kivettem szopizni, visszaraktam, de annyira énekelt, hogy inkább bebújtattam mellém Kép 6-körül visszaaludt, 9-kor evett megint, és még most is húzza a lóbőrt! Remélem, nincs baja, csak a tegnapi oltás viselte meg kicsit. Tegnap egyébként elég sírós hangulata volt, lehet, hogy a fogai miatt is.

Tünde,
én is oldalba billentem, de akár aknavetővel is tehetném, mert ha alszik, akkor alszik, és nem mást csinál, ahogy ő mondja, ezért, hogyha horkol, akkor horkol... Kép

Benianyu,
jobbulást a családnak Kép Nálunk épp fordítva van, mindenki virgonc, csak én vagyok dögrováson. Tegnap azt hittem, elmúlik, de mára még rosszabb lett... Kép

Sildike,
annyira reklám az egész világ, hogy én kb öt éve sehol semmilyen adatot nem adok meg senkinek. Ha weboldalra kell regelni, akkor is az irányítószámom max 1234 lehet, a nevem meg Sis Otris KépKép

Mea, Dóri,
ez a fogzás szörnyű lehet. Érdekes, Máténak is látszik, de ő tegnap volt először nyűgi, nem tudom, hogy azért-e, vagy az oltás okozta. Lehet, lesz ez még így se...

Pussztok!

Sisotris és Máté
18.0

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Ppanna,
akkor nem aggódom tovább. Kép Mondjuk biztos jelezné Máté, ha nem tetszik a rendszer.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Na most ébredt fel azt hiszem Kép

Megyek, gyorsan megpuszizom!

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Lilike benyalta az oviban a hányós-hasmenős vírust Kép. Eddig még mindig elkaptam tőle, bármennyire is fertőtlenítettem mindent. Bár fogyókúrának kiváló, de most neeeeeem szeretném Kép!

ayse

Dóri, Duda, Cinka, Sis
Köszi a jobbulás kivánásokat! Hatott Kép Apa már jobban van, el is megy dolgozni. Benit is szépen kúrálom, már a harmadik mézes-citromos teán van túl nem túl nagy örömére, viszont már alig köhög. Így talán holnap már mehet az oviba, bábszínház lesz, jó lenne, ha nem maradna le róla.

Sis,
Én is legtöbbször egy mellből szoptatok és elég Daninak, csak lefekvés előtt kapja meg mind a kettőt, bár az is inkább másfél adag, mert az egyik még nem telt meg teljesen.
Kaptál már meghívót az IWIW-re? Én meg tudlak hívni.
Máté nagyon ügyes, hogy ilyen hamar átszokott a saját ágyába!
Jobbulást neked!

Dóri,
Vikinek enyhülést kívánok a fogfájáshoz.

Benianyu

benianyu

Ayse,
Jaj, szegény Lili! Jobbulást!!!!!

benianyu

Benianyu Kép!
Jobbulást a családnak!

Sis Kép!
Te is gyógyulj meg hamar! Egyébként már régebben is akartam kérdezni, hogy mit jelent a nicked?

Ma olyan kihalt a topic, vajon mért??! KépKépKép
Este én is rámegyek, de nekünk betárcsázós internetünk van (bár ugyanazt esszük, mint Ti Kép). Úgyhogy ha elcsendesedett a nép, én is keresek. Addig is keressetek engem (igazi nevem Róki táblijában).

ayse

Benianyu,
Máté köszöni a bókot, én meg a meghívót, ha megtennéd Kép

Ayse,
igyekszem gyógyulni Kép
A nickem Szepes Mária Surayana élő szobrai c. sci-fi-jének egyik női szereplője, aki teljesen kattant, viszont a végén fontos szerepet játszik a Föld megmentésében. KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Sziasztok!

Benianyu,
a család erős férfitagjainak gyors gyógyulást kívánok, Neked kitartást az ápoláshoz! Kép

Ayse,
Lilinek is gyors gyógyulást kívánok! Kép

Dóri,
hát, én már kész vagyok a fogzástól. De ma felmerült bennem, hogy esetleg átejt a kiscsajom, mert a járókában üvölt, ahogy a csövön kifér, a kezemben meg még vigyorgásra is futja. Vagy ennyire feldobja ANYA, hogy akkor nem is fáj annyira?! Kép Kép Kép

Sis,
Neked is jobbulást! Kép

Anikó,
ha olvasod, légyszi írd le még egyszer, hogy adod a Chamomillát, és milyen CH-at?
Vendég

Sis!

Küldtem Neked meghívót az Iwiw-re!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Tünde,
Máté is megnyugszik, ha felveszem, szerintem ez tényleg ilyen anya-flash náluk.

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Viki,
ezermilliárd köszönet érte!!!

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Bocs, csajok figyelmetlenül olvastam!

Benianyu!
Ha még nem küldted el a meghívót Sisnek, akkor ne is küld már, mert én küldtem, szóval bocs, csak gyorsan olvastam és most látom, hogy Ti már lebeszéltétek, na mindegy! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Egyébként mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok!

Azért is írok darabokban, mert már bármikor felkelhet a gyermek, és így legalább egy részét tuti elküldöm az üzimnek! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Kép Én is kaptam egy meghívót, úgyhogy ha Oli elalszik végre, akkor elkezdem a keresgélést. Akit innen megtalálok, azt bejelölhetem ismerősként?

Ayse! Jobbulást Lilinek!

Mea! Te nem szeded véletlenül a Cerazette-t? Csak azért kérdezem, mert pont most panaszkodott a barátnőm, hogy amióta szedi a fogamzásgátlót, azóta két hetenként megjön neki.

A biztosítósok már akkor zaklattak telefonon, mikor még Oli a pocakomban volt, azóta is hívtak többször is. Utálom az ilyen ügynököket, akiket nem lehet levakarni. Már többször megmondtam, hogy már eldöntöttük melyik biztosítónál
szeretnénk kötni a gyereknek biztosítást, de egyszerűen nem fogják fel...

Hát ma olyan rosszul aludtam. Azt álmodtam, hogy Oli szorosan ott fekszik mellettem és egész éjjel meg sem mertem moccanni. Persze a valóságban a kiságyban volt a gyerek Kép Reggel alig bírtam megmozdulni, úgy elfeküdtem mindenem.
Veletek még nem történt hasonló?

Ildi

Kép
vrucsincá

Viki,
ok Kép

benianyu

Köszönjük Lili nevében is a jókívánságokat!

Ildi Kép!
Épp ma, a hajnali szopi után azt álmodtam, hogy ráfekszem és megfullad. De Andris ott is volt mellettem a valóságban is. Állítólag az anyukák olyan éberen alszanak, hogy ez nem történhet meg, kivéve, ha drogoztak, vagy alkoholt fogyasztottak.

ayse

Ma tényleg mindenki az IWIW-en van! Kép Kép

benianyu

Kuha,
Azt hiszem rájöttem a nicked eredetére. A férjed és a te vezetékneved betűi, igaz? Ugye nem baj, hogy elárultam? Kép

benianyu

Sis,
nem semmi a nick-névválasztásod! Kép Kép Kép Kép Kép

Biztos mindenki iwiw-ezik, vagy főz!

Én várom Apát, bmelyik pillanatban befuthat. Kép Kép
Vendég

Én nem.Kép

Kép
Kép Kép
sildike