A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kisün,
méééghogy " macska összecsomózott lábakkal" Kép Kép no de kérem... Kép Kép

Jucus, Moose,
lassan a kismamáknak is be kéne vezetni a szolgálati sóspuskát, vagy a szolgálati baromelhárító berendezést, ha sétálni/ügyintézni mennek...és a bkv járatokon is kéne külön egy ilyesmi..
macskanyu

Hali Lányok!
A javulás útjára léptünk, lassan visszatérek az emberek közé.
Puszmák, Ada
ada007

haliho

megint volt termes latom Kép

pelusozas kisfickoknal sose lehet eleg gyors - legalabbis Abel profi a mindent osszelocsolozasban

mi is szivesen talalkoznank valamikor valahol;remelem nemsokara lesz babakocsink mert egyelore csak egy osregi batar melykocsi van amivel nem tudok kozlekedni Kép egy kisebb konnyebb osszecsukhatot azeretnek es aztan azzal hajra;akkor az egyetemen is konnyebb lenne a torpevel rodeozni

es a barmokrol annyi h en mar azon is ki voltam akadva h 7es buszon nenikek adtak at a helyet amikor 8-9 honapos pocakosak voltunk mert mar ok szegyelltek h ott alldogalok;most meg 2honapos baba senkit nem erdekel az ugyintezo is alhajt akarhova megyek h sajna nem vehet elore... en nem vagyok egy balhezos es ugy latszik meg kell tanulni Kép

uddddv mindenkinek!!!

ui.:keddi torna ugy tunik nem lesz jo az oram miatt de voltam tegnap tobb mint egy ev utan ujra steppen - hat belehalas volt

bebi uvolt mint a fene - a tieitek sem szerettek a hasonfekvest?

a varanuszhoz meg annyit h nem csinalt kedvet a jogahoz (megneztem a linket;nekem ehhez a pozhoz mento kene mar Kép )
brekuc

Brek! Én most vettem könnyű babakocsit! Egy hete szokjukKép Bazsót ugyanis 9 hónapos koráig kenguruban cígőltem, most szokjuk a kocsit. Tök jó, egy kézben levihető!
Egyébként amíg kenguruban vittem, mindenhol átadták a helyet, a postán is előre engedtek, most viszont észre se vesznek, pedig ugyanarra a postára járokKép Ma is végig kellett várnunk a dög melegben, amíg mindenki feladja a továbbtanulós papírjait, mi persze fél perc alatt végeztünk!

Kép
Kép
zuzmo1

Visszaolvastam az utsó oldalt....hős vagyok, vagy hős vagyok.

Moos: te már 7 hós vagy? és Vera te is ilyen előrehaladott??????? tyűha, tyűha.......röpül az időőőőőőőőőőőőőőőőőő

És Bálintoknak szép és boldog névnapot!!!!!
És kaptam Detki mézes kekszet, meg egy nagy csokor tulipánt....TAVASZ vaaaaaaaan ill. lesz.
Kicsit összeszedetlen vagyok, de remélem nem leszek kirekesztve emiatt.

Fic: egészségedre a zöldmandulásat Kép

Szia Brekuc! Mi még nem találkoztunk. Üdv.
Mitisakartam?
Juc: gyerkők meggyógyultak?
Öööööööööö asszem megyek...ja, és még egy

Zsan!!!!!! Olvasd el Michael Cunningham: The Hours c. művét!!!!!! Most olvasom, Te jársz a fejemben Kép, meg saját magam is jár a fejemben. Hű, ez kissé értelmetlen lett.
No, pá lányok. Lejárt az időm, megyek vissza a diliházba.
Ada
ada007

Brekuc,

Fülöpke pl úúútálja, ha hasra teszem, kivéve, ha a vállamon ezer méter mélyen beájul és úgy teszem le.. step aerobic rulez Kép) te hova jársz?
Neke már ííszonyúan hiányzik a "kínpad"
macskanyu

Sziasztok!

Gyógyulok! A ded nem kapta el Kép Olyan fitt mami leszek, mint a csuda, annyit erőltettema torkom, hogy bika nyakam lesz Kép

Csaj csak kis tápit kapott és sok mirelit mamit, ma kezdtük újra a szopit, olyan édes volt Kép Ahogy felhúztam a pólóm, rámnézett, naaaaaagy szemekkel, hogy tényleg lehet megint? Kép Megzabálom Kép

Majd visszaolvasok...

KépKép
oxigen
Györköny

Juc, arra emlekszem, hogy irtad, hogy Somanak rendes nagy meretut 90x200 vettetek, de arra nem, hogy flexa, meg arra sem, hogy magas. Meg hogy eloszor csak matracon aludt es akkoris melletettel valami matracot, amire leeshet Kép vagy nem jol emleskzem? pedig ezeket az infokat nagyon sasoltam. meg egyaltan mindenfelet, amiket nalam tapasztaltabb mamak irnak Kép szoval csak azert gondoltam kettore, mert mi van, ha masfel ev mulva nem kapok mar ugyanilyet... nem akarok huszonotfele butort a lakasba, mar igy is van harom (nyir, fenyo es feher), szoval hogy tutira egyformak legyenek... meg ugye, kesobb barmikor csinalhatok beloluk emeleteset, mert ez olyan jol varialhato rendszer. es flexa katalogust kaptam a kikaban, de abban sem volt egyertelmu a meret.

Ja, es azt nem is irtam, hogy szombaton micsoda tortenelmi pillanat volt: nyuszi eloszor utazott bkv-n!! apaval felmentek a hegyre az autoert busszal, mert apa ivott egy pohar valamit a kollegakkal, ugyhogy penteken otthagyta a verdat. es allitolag egesz jol birta nyuszi, pedig husz percet kellett varniuk, mire elindult a jarmu. es nem akart apa oleben ulni, hanem kulon ulesen Kép

Indi Kép de tartalekold a pluszokat sajat felhasznalasra, mert szerintem otthon pihengetni, raadasul apa nelkul sokkkkkkal nehezebb...

Zanza, holnap megyek es megveszem a meregdraga pluss kisvakondot (mert beletorodtem, hogy te csak Mazsolat tudsz szerezni Kép ), mert nalunk kitort a kisvakond-laz es kisholgy egesz nap azt nezne. Ket konyvunk mar van, ugyhogy probalom azokkal is elterelni a tvtol, allati nehez.

Ada Kép mostmar gyogyuljatok es olvasgass, mert mindjart szulunk Kép

Kriszta! Nem felejtettem am el a fotot, multheten csinaltunk is, de valami gond volt vele es nem lehetett attolteni a szamitosgepre, ugyhogy holnap ujra nekifutunk, jo?

Neet! Ez igaz?! Es ez mar a globalis felmelegedes? Tejoeg, jol beindult! Vagy csak a multheti tulorakat csusztatja le egyben a Rohadt Hideg? Kép
moose

Oxi Kép Kép dejohogyitt es minden ok Kép ugyesek voltatok!
moose

ZanzaKép én is, én is, én is kérek szépen Mazsola babát!!! És én is tudok utalni, a szállítást meg lezsírozzuk, ha megleszKép Épp most megy a mese a tévében, nem bírok ellenállniKép Szegébny minden gyerek, aki nem magyar, kimaradnak az ilyenek az életéből...

indianyo

Oxi,
ez nagyon jóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ada,
elolvasom!!!Kép éééés, köszi!!
Ééééés, Manó-Hermina üdvözöl! ÉS tudtad, h neki is lesz kismanója??? Vmikor áprilisban, és úgy hivják majd, h Hédi!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose!

Igen!Matracon aludt elöször és még oda is odatettem aleesésgátlótKép
aztán kapott egy emletest.Jó kis átmenet nem?De komolyan, a kettő között volt egy szintén KIKAs sima ágya,csak amikor Panna bejelentkezett úgy láttuk praktikusnak,ha megemeljük és így teret nyertünk.

Oxi!

De örülök neked,Panna és én most kezdünk belemenni a takonykorbaKép

Juc
20170114224602

Macs,
jelenleg 3 db. zilált vén macs ugrik szerteszéjjel, ha Dóci közeleg Kép egy bírja csak, de ha jógáznia kell, akkor szerintem ő is menekülni fog Kép

Ada,
örülök, hogy javulgattok!!! Csak így tovább KépKép látodlátod, kihagysz néhány hetet, és hatalmas pocakot növesztünk Kép és mire legközelebb erre jársz, már babázunk is Kép naaaa, jössz gyakrabban? Kép

Brekuc,
Dóci pl. háton fekve utált, csak hason aludt Kép mostanában szokott néha az oldalán, vagy egész ritkán a hátán aludni, olyankor horkol Kép

Zuzmo,
csak nem a kis[undorító]postára jártok a Villányin??? Bocs a jelzőért, de én ott már annyi posta-alkalmazottal vesztem össze, hogy inkább máshová megyek Kép

Oxi,
Viki KépKép

Juc,
te nagyon rákaptál a szmájlikra Kép és akartam írni, amit Neet is (mármint finom modorról gázolós helyzetben), de megelőzött Kép És gyors gyógyulást, sőt, ki se törjön a kórság!!!!

v
kisün

Ada!
Örülök, hogy bultok, és tényleg gyere gyakrabban, mert kellenek a pillangóid!!! A múltkor is úgy elleptek mindenkit a pillangók miután itt jártál!!! Kép

Oxi!
Szuper, hogy jobban vagy, és Vikka nagyon édes lehetett Kép Ügyik vagytok!!! Kép

És éljen a tavasz, meg a 15 fok, meg a hangosan csiripelő madarak!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vera!
De jó, hogy írtad a horkolást, ezer éve akarom már Tőletek kérdezni: van még valaki rajtam kívül akinek horkol a gyereke??? Kép (bár akkor ezekszerint igen Kép) És vajon ez gáz???
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Enyim is horkol, a nagy, és enyim MINDKETTÕ utált háton aludni, de Igi már annyira, h 1 naposan is hasra kellett forditanom a H-ban, mert különben üvöltött...
gondolhatjátok: Igi hason, zéró légzésfigyelő= PARA anya hónapokig...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!
Emlékszel, hogy én is így voltam??? Kép Doni már a H-ban is állandóan hason volt...és én hülye, 1 hós korában kisírtam magamnak a légzésfigyelőt, mert én is paraanya voltam...Apa meg körberöhögött Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

mégegyszer minden Bálintkának boldog névnapot!

Moose, örülök, hogy megvagy Kép

Bogárka, 1% elment Kép

Oxi, apának üzenem, hogy megcsinálom, de csak holnapra tudom, remélem nem gond
csak mert kiderült, hogy mégis én csinálom az adóbevallásomat.... és van egy tippem, hogy bele fogok nyekkenni... és őszintén örülök, hogy átvészeltétek a bretegséget. sokat drukkoltam ám Kép és tök jó, hogy mirelitmami is volt KépKép

pénzmosó Dóci édes kis pofa Kép menekülő macskák KépKépKép

HősNeet, és én is ismerek efféle egyetemi pofákat, de aszittem ezek főleg a német szakon vannak...

és HősNyuszi, mert apával buszozott Kép és HősMoose és mindenki, aki babakocsival szlalomozik a buckák közt Kép

pucéran rohangászó kisgyerekek KépKépKép én is imádom, mikor Isti pucéran ugrál az ágyban, ma este is fürdés után ott birkóztak apjával, és apja úgy megnevettette, hogy a kis butiló persze bepisilt az ágyamba KépKép

Ildi, holnapra (ugye most fogsz bemenni a H-ba?) sok erőt kívánok neked, és hogy tényleg hasson a kúra! Kép vigyázz magadra, és ++++++ KépKép

na, elhúzok a gumiba Kép

ja, már csak az "vidít fel", h azt olvastam, Brad Pitt már Julia Robertssel is csalta Jennifer Anistont, az Oceans 11 forgatásán, és most már biztos, hogy hiába ő a hűhűdemilyenszuperadoniszistenfiú, ha egy tetü, és megérdemlik egymást a békaszájúval. uff Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!

Nekem B.P.sosem jött be annyira mint pl.Rick Morannis(így kell írni?)Kép

Vera!

Igen,belejöttem de Zsan még mindig nem mondta el,hogy hol talált rájuk mert én nem találtam őket magamtól meg.
20170114224602

Zsan! és Bog!
Én is sokáig paraanya voltam, mivel Bálintka imád hason aludni. Légzésfigyelő nálunk sem volt, mivel a bébi az ágyunkban aludt szorosan mellettem, aztán az én légzésem meg ugye nem kell figyelni...de én annál jobban tudtam így a bébi légzését figyelni Kép
Bog! Végül használtátok a légzésfigyit?

Kép
Kép
denizsa

Votiv!
Nagyon-nagyon köszi az alapítvány nevében is!!! Kép
És Neked is boldog névnapot!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Orsika klassz csaj. fogakhoz gratula!

Grétiék iszonyat szupi helyen voltak, és a mamapuszis kép a legfrankóbb. Kép

Moose!
most mentek a köldökvérbankba? vagy már az új babára gondolva mentek?
Flexa van magyar lapon is árakkal?

Vera!
én is terhes akarok lenni, és besamelt falni, kanálszám Kép !

Dorka!
napi 5x eszik : 9-12-16-19-23 (ide oda fél-egy óra, ő dönt)
- reggel 160 ml táp (van, h csak 100-120-at eszik meg belőle)
- ebéd 80-100 ml tej + fél-3/4 üveg kaja (házi, v gyári, hús vagy gyümölcs. egyikből többet, másikból kevesebbet eszik)
- 4-kor 160 ml táp (van, h csak 100-at eszik meg belőle)
- 19-kor 160 ml táp (van, hogy hagy, de van, h még kér, akkor gyümölcs)
- 23-kor 80-100 ml tej + 100 ml táp (sokszor csak 60-at eszik meg belőle, de azért többet adok, hátga kéri a tápikát is)
általában hagy a tápból, csak a bébiételt falja. ma pl. ebédre 1 korty tejet se ivott, csak egy csomó céklá evett. doki szerint 1100 ml-t kéne naponta ennie (összesen, átlagban, bébikajával együtt olyan 7-800 jön össze, de nem izgatom magam. majd a gyerek dönt, hogy mennyit kér Kép
állítólag majd 500 ml-re kell csökkenteni a folyós kaját, és a többi szilárd lesz.

Ada!
Órák rulez, Woolf Mrs. Dalloway is rulez.

MOM TALI:
Felőlem lehet a TALI jövő csütörtökön, csak én akkor nem leszek ott, viszont legalább át tudjátok venni Zanzától a Mazsolákat, meg tádékat! de ugye utána csinálunk egy héttel később péntekit is, hogy én is tudjak menni? Kép

ancsipancsi

Bogárka!
tudom,hogy láma vagyok, de két cédula lesz az apehos borítékban. egyik egyház (vagy valamilyen szervezet, vagy mi?), és nektek a másikat lehet felajánlani?

ancsipancsi

Den!
Hát, hősiesen be kell valjam igen...Kép Az elején még parább voltam, mert minden kis csippanásra (tévéből jövő hang, szomszéd autójának bezáródása) azt hittem, hogy az, és a szívem ezerrel elkezdett verni...aztán megszoktam...most meg már egyre többször előfordul, hogy be se kapcsolom....
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Votiv!
BékaszájúKép Apával ezen röhögünk!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi!
Igen, a másikat civil szervezetnek ajánlhatod fel (és mi azok vagyunk Kép)...de nem kell az a cédula amit adnak, hanem ha ki tudod nyomtatni amit mélbe küldtem azt is beteheted- az már ki van töltve...

Ja, és még a lf-höz: Petránál eszembe se jutott, hogy vegyünk...de én valahogy másodszorra sokkal paraanyásabban csináltam végig a pocakosságot is, és ez születés után is megmaradt...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mi is hason alvókvagyunk, és kb 5 hónapos kortól használunk légzésfigyelőt, mert akkor jött rám a paraKép

Vera!
Az a posta! A legjobb a biztonsági őr! Zsíros göndör fürtök, hótaposó 30 fokban, és rádiót hallgatKép

Kép
Kép
zuzmo1

Csajok!

Mi aza film ami itt sokak kedvence és Huggrentes és szerelmes és valaki kölcsön igérte és mégse nem kaptam meg?

Juc
20170114224602

Képzeljétek, Bazsó rohamtempóban fejlődik. Jan 23-án ült föl először, ma pedig már a szekrényemet nyitogatta és rámolta ki a ruháimat! És volt több felálláspróbálkozás is! Olyan fura, pár hónapig szinte semmit nem változott, most pedig szinte minden nap csinál valami újat! Olyan izgi!

Kép
Kép
zuzmo1

Juc!
Igazából szerelem? Sztárom a párom? Négy esküvő és egy temetés?

Kép
Kép
zuzmo1

Moose,
jobb későn, mint soha. Kép Nyulad, el se fogod hinni, milyen jól alkalmazkodik a zord körülményekhez. Kép

Juc,
ha a gyerekek jól, akkor most már te is jól, hallod??

Igazából szerelem, Actually love, nem ez kell? Nekem ugyan nincs meg, de almásat süthetek... Kép Hétfőre ne csinálj programot, ha jót akarsz enni. Kép

Pucérkodás: Eszter a minap zokniban, szandiban és pelusban rohangászott, és nem hagyta magát elkapni. Zabbanat, komolyan! Kép Leitta magát vagy mi, már nem tom, miért kellett ennyire átöltöztetni...és rászokott a pusziszkodásra!
Moose,
mindig te jutsz eszembe (már egy hete csak reád gondolok...), mert még a mesekönyvben is mindent megpuszil, mint Nyúl, meg persze Marcit is, és a legjobb, h olykor-olykor engem is. Elolvadok tőle. Kép
neet
neet

Bogárka,
apa meg a kutya is horkol, az is számít? Meg hébehóba Eszter is. Kép
neet
neet

Zuzmo!
Én Petránál azt figyeltem meg a 2ésfél év alatt, hogy vannak időszakok, amikor rohamtempóban fejlődik, aztán kis pihi, szinte semmi változás, majd megint egy óriási ugrás...szóval nem egyenletes az tuti!!! Kép

Juc!
Arra gondolsz, amiben rengeteg szálon fut a történet, és minden a szerelemről szól? Kép ...most láttam karácsonykor, de nem ugrik be a címe...és elvileg megvan, de nemtom, hogy át tudjuk-e venni...

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Igazából szerelem!Köszi mindenkinek!

Neet!

értettem!

Juc
20170114224602

Bogárka,
hát persze, h emlékszem!!!!KépKépKép
Den,
mi is igy figyeltünk légzést!!!KépKép
Votiv,
végre valaki, aki nem szereti a békaszájút!!!!
És ez a BP nekem sem volt sosem az álmaim pasija, de JA-t szerettem, és egy napon volt az esküvőnk!!!!Kép Meg egy éveben is!!!!
és tényleg jól megérdemlik egymást ezek...grrrr...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, asszem en igertem, de meg nekem sincs meg! kibirod meg kicsit?Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Recca!

Már intézem.neked is kell?JA és DVD-n.

Juc
20170114224602

Pucérkodás és pisilés: ma este fürdetés után törölgettük Bálintkát, aki egyszercsak szembeslagolta apát. Belőlem kitört a röhögés, apa csak halkan mert káromkodni a gyerek előtt... Kép

Zsan, Votiv!
Békaszájú nekem sem a kedvencem. Nem is olvasok róla híreket, így nem is tudtam, h ő meg B.P., szóval azt hittem, h B.P. meg J.A. házasok. Már nem? Kép

Bog!
Végre elment Neked a mail! Kép

Kép
Kép
denizsa

Den, akkor ideje, hogy felzárkózz a hobbipletyózókhoz Kép én már rájöttem, hogy ez nagyon kikapcsol Kép

és igen, jól sejted, elváltak! mert Brad ebben a Kovács és Kovácsné c. filmben nem csak a vásznon dögönyözte a békaszájú Hajzselína Zsoltit! és aztán BP a nevére vette Zs. árváit, és mikor épp készültek örökbe fogadni egy tucat közös árvát, hogy mindenféle színűből legyen nekik, akkor egyszer csak hopp! megjelent Zs. egy öthós pocakkal... és már rekord-4milió dollárt ígér a Pipl magazin az első babafotóért. Britni csak fele ennyit kapott KépKép de állítólag ő is terhes már a másodikkal attól a kvmk-tól Kép

votiv 8)
votiv

Drága Jucus!

Nagyon boldogságos szülinapot kívánunk Neked!!! Kép

Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

VotivKép Én se vagyok elég ápdét ebben a pletyó műfajban, úgyhogy most úgy érzem, nagyon tájékozott lettem miszter Szívtipró magánügyeibenKép BékaszájúKépKépKép

JucusKép akkor ha ma, hát ma, úgyhogy én is csatlakozom Bogárkához és kívánok fényes születésnapi érzéseket és nagy ünnepléstKép

indianyo

Csajok!

Akkor most gyorsan mondja meg nekem valaki (Votiv, Zsan), hogy ezt a nemrég emlegetett coffeát milyen potenciálban és hogyan adhatom a 7.5 hó dedemnek, mert sikerült 3 órát aludnom az éjjel, és most nagyon, de nagyon zombi vagyok...Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jó reggelt Csajszik!

Majd ha letettem Vincsenzót, jövök visszaolvasni, de addig is teszek fel két fotót.
karácsonyi kékszeműhosszúszempillájú kifickó
Kép

tegnap ülvejátszó kismuki
Kép
ficánka

Annyira jó volt erre ébrednem!
Bogárka,Indi,Neet és MAcs!

Köszönöm nektek.Igy 18 évesen nagyon meghatódtamKép

Panna elég gatyául van,ma doki.Kép

Jucus
20170114224602

Juc,
Kép

Fic,
micsoda kék szemek! Kép
neet
neet

Juc,
Pannának meg gyors gyógyulást, ahogy ezt már megbeszéltük...
neet
neet

Juc,
én is csatlakozom a boldogító csapathoz: BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK! Kép A 18 év az nagyon szép kor! Kép

Mi van Pannával? Takonykór v. ő is köhög? Soma jobban van már? Stodalt bevetetted?
fic.
ficánka

Juc:
az én ISTENEM ÉLTESSEN SZÜLETÉSNAPODON!Kép
Kép

petergabi

Fic!

Vincsenzót még nem láttam életben és képen is messzebbről de ezen nayon hasonlít rád!

Gabi!

Köszönöm,nagyon finomságosan néz ki!

PAnna köhög,taknyos,SOma bul határozottan most Mr.Bean bácsit néz.

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: