2006.02.13 09:00
2006.02.13 09:51
2006.02.13 14:06
)
2006.02.13 14:22
Boldog szulinapot kivantam Ambrusnak es meg a bicaj felol is erdeklodtem!Boldog nevnapot Csenge lanyodnak
Megsincs jo hangulatom(na jo, most egy kicsit az ADSL-tol igen).Hazajottem es radobbentem, hogy itthon vagyunk es hetekig senki nem nyitja ram az ajtot...se egy szulo, se egy szomszed, se egy testver,se egy igaz barat, itt senkim sincs, csak a ferjem draga jo szereto szive
..pedig en igazan nyitott vagyok....ugy erzem.Igy marad a babanet, ha egyaltalan itt hianyol valaki
Tenyleg bocs a negativ hozzaaalasert.Itthon turelmetlenseg es sirogorcs hangulat.Latod Borsi, mirol beszelsz?
, milyen sorsszeru talalkozas?..
Jol dontottel!
, ha mar minden kotel szakad,...ket korty utan, sirva rohoges...hasonloan jarok en is.
. 2006.02.13 14:39
Te, aki állandóan kiegyensúlyozott és mosolygós vagy, maga a megtestesült nyugalom és hamvas fiatalság! Bár a két apróság öregíti az embert, de ez rád nem vonatkozik.
2006.02.14 08:49
2006.02.14 09:47
Hozzánk is jöhettek bármikor!
Hihi, azaz brühü, mert olyan messze lakok, hogy csak na... úgyse jönnétek ... a baráti szálak nálunk ezért korlátozódnak a párhavonta, 1/2-1 évente öszeröffenésre... 2006.02.14 12:31
2006.02.14 14:17
Nekem par honapja van idom fozni ujra,fozelekeket csinalok minden nap, masra nincs ido.Koszonom, koszonom
a meghivast ujra, de nem szivesen allitanek be hozzatok, hiszen te is tanulsz es tudom hogy nalunk se egyszeru az elet a ket kicsivel.Azt tervezem, hogy nyaron mikor mar a kicsik is elulnek a babakocsiban, a nagyok meg majd homokoznak es szaladgalnak az udvaron, (mi pedig ihatnank vegre...
), akkor osszejarogatunk!!!!
En egy dedszulokig visszavezethetoen abszolut rendmanias csaladbol szarmazom.Az anyukam kenyszeresen rendmanias es az o apukaja is az volt, igy anyunak is sikerult belemtaplalnia nemi hulyeseget.En csak gondolatban vagyok rendmanias, megvalositani nem tudom es nem is akarom, fozni szeretek.Nos, a parom felarvan nott fel, 4-en eltek egyutt ferfiak egy beteg apaval.O gyakorlatilag olyan volt mikor megismerkedtunk, hogy ledobta a csokispapirt a szoba kozepen, ha befejezte az evest....igy van miben egymashoz csiszolodnunk
De nagyon igyekszik
es mindig ott all velem a konyhaban mikor fozok, mar eltanulta a porkoltet is es nehany aprosagot.Par ev mulva szakacs lesz
Tegnap este lefutottam a gyerekkel, babakocsival a gyogyszertarig, ugy nevetett.Kiabalta,-Anya fuss!-es en futottam(mint egy hulye).De olyan jol esett, es olyan jot nevettunk...leszedtem nehany jegcsapot es a fiam el volt buvolve
Olyan jo este volt.Lehel ajandekbol elaludt fel hetkor es reggelig aludt, nehany szopival kiegeszitve
Persze hogy elvezik ezt a kicsik, hisz a zene energia
Mi olyan ritkan hallgatunk sajnos.Kene nehany uj CD...Meg Levedivel eljartunk a zenekonyvtarba, de mar a kettovel....keptelenseg egyenlore.
2006.02.14 17:50
rsi2006.02.14 20:29
!
!
!
! 2006.02.14 20:34
2006.02.14 20:56
Ne haragudj
Sajnos nem ismerek bolcsit, de sok sikert!
2006.02.14 22:20
Délelőtt elég, dél körül kap valami gyümit szopi után, aztán még marad 3 szoptatás. Az utolsón ugye fagyasztott anyatej, de az is két hétig elég még...
Délután gyakrabban etetem, hogy ne legyen éhes. Tápszer lesz ebből. Mondjuk arra a HA tejpépre is az van írva, hogy tápszer, de gondolom csak jobb lenne a folyékony... Jó lenne, ha azért még tartana egy darabig a tej, és csak pótlásként kéne a tápszert adni...Meddig van szüksége a gyereknek tápszerre, ha nincs tej? Ugyanúgy adni kell neki fél éves kora körül is 5-6-szor? Totál tudatlan vagyok ebben a témában, segítség!
Hallottatok erről? Rám illenek a tünetek...
) 2006.02.14 23:05
.
! 2006.02.15 09:36
2006.02.15 10:18

2006.02.15 13:30
... -kérdezte Bulcsú
orsi! 2006.02.15 14:05
soraidat! Szóval Ti otthon táncikoltok? Az tökjó!
már a sárga földig lerészegedős részét!
Na de én meg a csúcsbéna vagyok a témában, a szétcsúszós-sodródós, az se éppen vonzó példa...no majd a 2. gyereknél!
de ez jól is van így!
csak öregszem, és egyre szenilisebb vagyok
2006.02.15 14:08
!!!!!, el nem felejtelek!!!!!En azt veszem ki a soraidbol hogy boldog vagy
Tenyleg Borsi ( Borsi!!!!!Latnok vagy!!!!) poenkodott vele nemreg, egyebkent meg ma is eszembe voltal, az erzekenyseg miatt..
Akkor mar lehet hogy kb. 8 hetes kismama vagy?En is kerdeztem vagy 3 hete hogy mikor lesz Viragnak tesoja, csak nem valaszoltal
....Itt a valasz megis!!!Virag pedig szopik nyugodtan?Akkor elfogadta igy is
En ezt szivbol irom, tenyleg meghallgatunk
, igaz Lanyok?A babyblues szules utan egy-ket napig sirassal jar, Jol irod,hogy a szules utani depresszio pedig egy even belul kialakulhat, akik hajlamosak a depressziora azoknal foleg.Ismerek olyat, aki atesett ezen es kigyogyult, elmult neki....ez a jobbik eset.A sulyosabb esetekben akar gyogyszereket is szoktak felirni, errol semmilyen esetben sem az anya tehet, hanem a hormonok!!!!.En bizom benne
, hogy csak hianyzik a napfeny es a parod
.Ma volt nalatok a vedoneni, mit mondott?A tejcsi miatt ne aggodj, a tapszer sem a vilag vege
, mas baba is felnott rajta.Fejni szoktal meg?Ha nem jon semmi, allitolag es tapasztalatbol mondom, hogy az is beinditja eleg rendesen 1 het alatt.
Es maskor tessek kiirni magadbol, ha valami nyomaszt!
Olyan szomoruak voltak a soraid!Ne hibaztasd magad nalunk is mindennaposak a serulesek es neha mi is belefutunk valami durvabba, csak nem irom, mert nem biztos, hogy masokat is erdekel.Legutobb Levedi torkon szurta magat egy bottal es ott alltam mellette
nem tudtam megakadalyozni....vert hanyt es en rohantam at vele a szomszedba az orvoshoz, minden rendbe jott.A ket kicsi olyan egyszerre mint az ikrek, kimerito, de par ev mulva jot jatszanak egyutt
, mi pedig elfelejtjuk a nehezsegek.Nalunk most egyszerre alszik a ketto, ez az ajandekuk nekem
ennyi is eleg neha.
, en hetente egyszer hasznalom, szivesen odaadom.Jo hogy vegre irtatok!
Te pedig mint egy angyal, vigyazoan allsz felettuk
Megyunk majd tudobe
Jo lesz, ha ti is jottok...tudod, akkor futunk egyutt a Dobo-teren!

2006.02.15 14:40

2006.02.15 15:34
Milyen volt Peti nelkul a harom nap?Itt a Kisasszonyon lakik egy Szele Kalman orvos is, o is rokonotok?
www.babanet.hu/album/main.php?album=7691 , persze lehet hogy rossz a cim...meglatjuk!
Sziasztok! 2006.02.15 15:38
Nekünk asszem Philips van, de megnézem.
2006.02.15 16:28
2006.02.15 20:28
Öntörvényű. Most viszont mikor leraktam a kiságyába aludni, mindkét kezét a feje alatt tartotta és még mosolyogva nézelődött, úgy hagytam ott- nagyon cuki volt.
Addigis kitartás!
rsi2006.02.15 20:54
2006.02.15 21:24
2006.02.15 22:21

2006.02.15 23:09
Pedig válaszoltam, csak aztán el kellett mennem... Maradnak a válaszok holnapra, sajna.
Annyira sajnálom, tudom, én szerveztem... 2006.02.16 00:38
! Pont a korának megfelelő (bár mintha 28 hetesen 1 kg körüliek lennének, ő meg 1300-1400 g). Nem sok az egy kicsit?
), tüntetőleg meg se mozdult. Hazafelé az autóban egyfolytában ficánkolt, meg azóta is (úgy látom nagy betyár lesz belőle
)
).
.
!
)! De jó nekünk! Most irigykedhetnek a többiek
)
! Bár nem voltam semmitől rosszul az első hetekben sem, de ez lehet, hogy kifogna
! 
2006.02.16 07:54
;
!
rsi!
!
! És mégis az!
.
!
)táborában! Hidd el sokkal jobb ez így, nemsokára cseléd-korba ér és főzhet-moshat-takaríthat, amig az anyukája a körmét lakkozza
!
! Nekem az alkoholmentes sörtől is kiválóan sikerül! 2006.02.16 09:22
2006.02.16 09:26
2006.02.16 12:16