Szia Csajszik!
Először is a jóhír:
Van 1 kis pacánk és 2 puszink Dévaitól!!!!
Petezsák: 4x2x3 mm. 10 nap múlva megyünk újra, hogy kizárja a méhenkívülit a 2 másik tüsszencs miatt. Kaptunk fotót is!

És persze a Kispapának is kijárt egy meleg kézfogás!
Köszi a drukkokat!
Anikó!
Képzeld: ma a Tescoban találtam Gárdonyi Teaház-as feketeribizli teát. De persze másfajta nem volt, tök üres volt a polc.
Ági!
Sajnálom a mensit, de jó, hogy benéztél!
Hajrá a closty-hoz és a szurihoz.
Ha esetleg Puregon kell, akkor nekem maradt 150 NE belőle. Szívesen odaadom neked ajiba. Mert egyébként kidobnám, de azért ahhoz túl drága volt (300 NE=15.000 Ft) Esetleg meg kéne kérdezni a dokit, hogy ha már ki van nyitva, átadható-e...
Eszter!
Vígan nekiálltam, hogy beírom Marcit a neved mellé, erre még mindig NEM VAGY BENNE!! Nem szeretnél visszakerülni??
Junko!
Remélem, a köv. talin személyesen is megismerhetünk. Nagyon kíváncsi lennék Rád!
Szerintem nem baj, ha kicsit nem foglalkozol a babatémával, kivéve, ha ezt muszájból, kicsit mártírként teszed. Néha kell a lazítás.
Terhesérzés: Kb. egy hete szorulásom van, komoly Activia kúra által végre kezdek rendbejönni.
Egyébként pedig, ha nem érzek semmit, tiszta para vagyok, ha meg igen, akkor leszakad a derekam és kicsit fájdogál - olyan mensisen - a hasam.

És minden étkezés után felfújódok, mint egy lufi, úgyhogy ma már kölcsönkaptam a szomszédból egy kismami gatyót, mert egyszerűen kihíztam a gatyáimat.
De azért a mai nap sokat segített az oldódásban. Már kezdem magamat kismaminak érezni, már kezdek merni tervezni olyasmiket is, ami eddig tiltott terület volt..
Évi!
Köszönöm, megkaptam! Igazából babonából nem válaszoltam, vártam a mai napot. Azt hiszem, megpróbálom a dokinénidet. Szerinted, mikor kellene először találkoznom vele?
Egyébként küldök mail-t is majd, mert még akad kérdésem..
Kati!
Ott vannak a képeim a Brill Family által készített album végén. Csak eléggé hasonlítanak a többire. Lehet, hogy ugyanott készültek??
Juca!
Még szerencse, hogy nem fáj a fogad, így kihúzod a baba születéséig!
A Juca-szunya jó lehet, lassan magam is kipróbálom.
Még mindig esz a fene, hogy tutti én fertőztelek meg. Főleg, mióta mondta a körzetim, hogy valószínűleg vírus volt.
Cinca!
Szerintem teljesen normális az érzelmi vihar.
Engem a topiktalin kapott el, amint egy nagy kacagásból majdnem sírásba csaptam át. Bár nyilván örömkönnyek lettek volna!
Továbbra is drukkolunk, beszélgess a pociddal, simogatsd és higgy benne, hogy az a pici Téged választott!
Csibe!
Tündi szerint az első UH után már lehet babát tenni. Mit gondolsz?
Megmondom őszintén szívesen tennék mindkettőnknek!
Jó éjt mindenkinek:
réka (5+0)