A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Üdv!
Erika, elhatároztad magad???? Kép
Jud, ez nagyon-nagyon jó hír! GRATULÁLUNK!!!
Andi, nem tudom, hogy az öthetes terhességgel mi a helyzet, de hathetesen nálam már ülőmagasságot, szikhólyag méretet írtak a leletre, és még a szíve is dobogott! KépDe ne aggódj, hogy a számításaid szerint öthetes vagy, a bébi lehet, hogy kevesebb. Nálunk kb. két hét a baba lemaradása az utsó mensimhez képest.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

A betegeskedőknek gyors gyógyulást!!!!

Jégvirág!
Biztos, hogy találkoztunk, mert mi akkor még bőven bent töltöttük a kórházban napjainkat. Kép

Rika07!
Nekem a Gripe Water (sztem erre gondoltál) nagy segítségnek bizonyult a hasfájás ellen.

Csibe78!
Gratulálok, jó pocakosságot!!!!!!!!!!!!!! Látod, igenis vannak "csodák" (nálunk is volt!)

Mindenki SOS!
Ki tud olyan helyet Szegeden, ahol javítanak babakocsikereket???????????????????????????????????????????

Üdv: Romy

Kép

Kép
romy1

Ági: már nem bírtam szó nélkül, muszáj volt írnom, főleg most, hogy Judit ilyen örömhírrel állt elő Kép Ugye jól értelmeztem, erre értetted az elhatározást? Kép
szerika

Csibe! ez nagyon szuper!! Gratulálok! Akkor mégis spontán baba lett? Ez tényleg csoda, igenis van remény!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Erika, igen erre értettem. Kép
Romy, mi egy helyen - ahol anno néztük a babakocsikat - a hölgy azt mondta, hogy Szegeden és környékén nem tud javító helyet...

Ági és
KépKép
exdeus

Csibe!
Gratula a babuhoz és jó pocakosodást!

Megjöttünk a 4D UH-ról.Kislányunk lesz!!KépKépTök jó! Amikor mondta a doki,párommal egyszerre ujjongtunk fel.Mindketten inkább lánypártiak vagyunk.Ráadásul mindene teljesen rendben van!! 903gr-ot nyom máris! KépMost vagyok 26+5
Ja és Kitti lesz. Pankata,mehet a táblicskuba!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Melinda Kép Hát ez nagyon gáz! Kép És mégis mivel indokolják, hogy a 12 éven aluliak nem mehetnek be???
Kapunk új képet Lindiről? Kép

Kinga Kép Gratulálok a kis Kittihez! Kép Mi ugyanígy voltunk Kristóffal: mindketten nagyon örültünk, mikor kiderült, hogy kisfiú (na jó, egy kicsit inkább én, mert a párom azt mondta, hogy neki tényleg mindegy) Kép

KépKép

KépKép
timika

Üdv!
Kinga, gratula Kittihez! Kép
Mi ugye a fiúk pártját gyarapítottuk, és bevált. Kép Peti 24 hetesen 650 g volt. Kíváncsi leszek kb. három hét múlva mennyit fog nyomni.
12 év alattiak azért nem mehetnek be, mert sok bacit hordozhatnak - habár nem értem, mert ez a felnőttekre is igaz, és sokan vannak, akik még lázas betegen is bemennek látogatni. A másik meg talán az, hogy ők már jobban viselkednek, persze ugyanez nem biztos, hogy igaz a felnőttekre...

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Csak egy pillanatra ugortam be megnézni a válaszokat. Nagyon köszönöm!!!!

Csibe extra gratula!!!!! Jó kis valentin napi meglepi nekünk. Kép Ha lesz egy kis időd leírnád nekem Karmen mit javasolt, és hogy jöhetett össze? Megköszönném, fontos lenne a számomra!

Jó éjszakát: Hajni
hajni_

Sziasztok!
Csajok köszi a vip szobás infókat mindenkinek! Közbe itt volt nálunk a szülésznő akinél szültem (Barbi) és felhívtuk Anitát, elmondta Neki, hogy műxik a dolog. Bibi egyébként üdvözölt a BarbiKép

Csibe: Nagy nagy gratula Nektek, végre sikerült. Nem ismerlek személyesen, de nagyon örülök. Eggyel többen leszünk hurráKépKép

Kinga: Gratula kislányhozKép!!!

Romy: Sajna nem tudok én se ilyen helyetKép

Zozo: Tudom ám, hogy Te voltálKép, csak ideges voltam, bocsikaKép

Zita: Nyúlanyó márciusra van kiírva most 35 hetes! Nem tudom miért nem ír, tőle kellene megkérdezni! Hogy álltok az evéssel???

Rika: Sztem minden babának más válik be, de egy próbát megér...szvsz Hasfájós a picike? (egyébként egy napon született Zsófid velem, csak én néhány évvel korábbanKépKép)

Csajok van akinek bejött a kínai módszer?? Az a fiú/lány dolog. A babazo.hu honlapon a 9 hónapra kattintva legalul van! Kukkoljátok már meg most babások és nemrég szültek. Nagyon kíváncsi vagyok kinek jött be esetleg??? (nekem annó bejött mindkettőnélKép)

Jóéjt
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Csibe!
De jóóóó!Gratula!
Látod-látod.Nem is kellett sokat várni rá.KépKépKép
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Jó reggelt!
Enikő, én ott nem találtam, de aztán máshol mégis. Szóval, a fogamzás hónapjáról konkrét infoim nincsnek, szerintem nem is lesznek. De ha abból indulok ki, hogy először aug.-ra tippeltünk, és akkor még 22 éves voltam, akkor eddig eltalálta a naptár. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga,

gratula nektek is a kislányhozKép

Ha minden igaz, mi is kislányok leszünk - már 3x annak néztek bennünket;), múlt héten a gép 25 hetesnek saccolta Kispocakot és 741 gr-osnak, a mensim szerint meg 24 hetesek voltunk. Neked mikorra számították a szülés várható időpontját a menses szerint?

(név tekintetében mi még nem jutottunk végső döntésre a férjecskémmel).

Ha megkérlek, írnál az e-mail címemre részleteket, hogy milyen volt a vizsgálat, mennyi ideig tartott, mit hogyan néztek meg babócán, mennyibe került, ki csinálta és pontosan hol van ez a hely? Végig 3D/4D-ben néztétek a babust, vagy úgy, hogy időnként a sima UH-t kivetítette 4D-re? Kaptatok képeket is? Tudsz küldeni 1-2-t, hogy milyen nagyok voltatok? Az e-mail címem: m_and_v@citromail.hu

Köszi előre is és bocsi a kíváncsiskodásért.

Üdv:

Mónika

vesm

<font color="119911">Sziasztok csajok!
Köszi a segítséget a bababolttal kapcsolatban!A klinikára semmilyen gyerek nem mehet be sajna,mi is bevittük Szimikét megmutatni a nőgyógyimnak,mert 1 éve nem látta és nem vihettük fel,ő jött le.Ez a szabály.
Puszi mindenkinek,majd jelentkezem!
Ildi</font>
ildi10

Kinga! Gratula a nunáshoz!Kép Tényleg meg voltatok elégedve a vizsgálattal, dokival? Jöhet priviben is.

Enikő! A kínai naptár nálunk is bejött.

Erika! Üdv a topikunkban, gyere minnél gyakrabban.

Timika! A többiek már megelőztek a válaszokkal.
Ránk pl. akkor is ránkordított a nővér, amikor Apa besurrant este a csapóajtón belülre, és megfogta a pólyába csomagolt saját lánykáját. Az üvöltés lényege: "Ha nem akarja apuka, hogy a felesége és a baba fertőzés miatt itt maradjon a klinikán, azonnal adja vissza a babát az anyukájának." Baromság!
A műtött osztályon, mikor egyedül voltam a kórteremben a csecsemős kizavarta a férjem szopi idejére, ő ki is ment, amikor is egy osztályos nővér mondta neki, hogy micsoda hülyeség ez, a saját gyereke nem?, nyugodtan menjen vissza.Kép
Egyébként a műtött osztályon pont a kismamás szoba mellett van a nővérkék dohányzós helye. Ennyit a fertőzésről!No comment..

Képet ígérem kicsinyítek és gyönyörködhettek.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Cenikô!
Nekem bejött a kínai módszer.A barátnômnél 50%-ban jött be...

Móni!
Nekem mensi alapján nem lehet kiszámolni a szülés várható idôpontját...A babóca méreteit próbálják figyelembe venni.Ezt eddig elég jól eltalálták úgy látszik,mert még mindig Május 20-ra vagyok kiírva.
Sajna képeket nem kaptunk,mert pont az arca elôtt volt a köldökzsinór és amikor azt leszerkesztette a képrôl,nagyon "hullámos" lett babóca arca.Inkább nem nyomtatott,de kazin megvan a felvétel.Ha párom átkonvertálja DVD-re,akkor rakok fel róla képeket. Este írok neked részleteket priviben.Kép

Egyébként a vizsgálattal meg voltunk elégedve!! Kép Kép

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez!!

szszkinga

Sziasztok Lányok!

Ha nem bánjátok kicsit zavarlak benneteket...
Máj. elejére várjuk első babánkat, itt szegeden a Klinikán szülök majd, Kormányos Zsoltnál.
Ha minden igaz kisfiunk lesz: Zsombor.
Néha olvasgattalak titeket, ötleteket, tapasztalatokat gyűjtöttem. Nagyon szép babóitok születtek a kismamáknak pedig további jó babavárást.
Lenne egy pár kérdésem a Klinikával, szüléssel kapcsolatban: -a baba-mama szobák hány fősek?
-megéri az alapítványi szobáért kifizetni a napi 10ezret vagy egy kis létszámú szoba is hasonlóan jó?
-ha császárra kerülne a sor és nem szeretnék altatást (epidurálisban gondolkodom) akkor a férjem bent lehet a műtétkor?
- tudnátok szülésznőt ajánlani akit érdemes lenne felkérni? Illetve, hogy működik a szülésznő felkeresése, mikor célszerű megkeresni?
-szült valaki a Kormányos dokinál? Minden vele kapcsolatos infora kíváncsi lennék...

Köszönöm előre is mindenkinek!
Szép napot nektek!

u.i.: van pár kedves ismerős a tavalyi esküvő fórumról: sziasztok lányok!!!
timikee

Melinda!

Nem" Az Anyukájának, hanem A Anyukájának!"
Elfelejtetted?KépKépKép
Nina
nina74

Melinda Kép Hú, azért nagyon ki tudok akadni az ilyeneken Kép Azt hiszem előre borítékolhatok magamnak pár konfliktust KépKépKép

Timikee Kép Üdv itt és gratula a babához! Kép A kérdéseid közül csak párra tudok válaszolni: ha jól tudom, 3,4 és 10 fős kórtermek vannak. Ha azért lesz császárod, mert vmi probléma merül fel a szülés közben, akkor altatni fognak, esetleg ha már korábban be volt kötve az epidurál, akkor szvsz megoldható úgy is. Kizártnak tartom, hogy beengedjék a férjedet ha császárod lesz (ennél sokkal kisebb dolgokban is úgy tűnik, teljesen rugalmatlanok), sőt, még abban sem vagyok biztos, hogy a műtét után odaadják-e neki a gyereket. Szülésznőt a 34. hétig kell választani, ha szeretnél fogadni, esetleg kérdezd meg a dokidat, hogy ő kit ajánlana.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Hú, de mérges vagyok, írtam egy hosszút, és persze nem mentettem el, és mikor küldtem, eltűnt..., vissza gombra se jött vissza....frankó....

úgyhogy most csak Csibének szeretnék gratulálni! Nagyon örülök a jó híreknek! Vigyázzatok magatokra!

Kinga: Gratula Kittihez!

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Üdv és gratula az újabb babaváró kismamáknak!!

Rika,
Nekünk sajnos nem vált be a gripe water. Túl sok szelet csinált, amik nem nagyon akartak kijönni:-( mi az infacolt használtuk, nekünk ez segített, és néha a szélcső....szerencsére kb. 4 hét alatt túllettünk a hasfájós korszakon:-)

Timikee,
Én 3 ágyas szobában voltam a klinikán, nekem jó volt, mert szerencsére jó szobatársaim voltak, ráadásul olyanok, akik már a második babával voltak ott, és elég sokat tudtak nekem segíteni a fejésben, pelenkázásban meg ilyenek...merthát a csecsemősök hozzáállása nem annyira mondható kedvesnek:-( (tisztelet az 1-2 kivételnek, és a védőnőnek, aki sztem nagyon rendes!). Csaszinál, ha már be van kötve az epidurál, akkor tutira nem altatnak, de nem hiszem , hogy bent lehetne ilyenkor a párod.. utána a babát nálunk megnézhette apuka, de mivel inkubátorban volt, így kézbe nem vehette, de megsimogathatta.

Kinga, gratula a kiscsajhoz:-))

Erika
erika29

Sziasztok!

NAGYON KÖSZÖNÖM ILL. KÖSZÖNJÜK A GRATULÁCIÓKAT!!!!Kép
Aranyosak vagytok!

Andi!
Csak petezsákot látott,de ami a fontos,hogy méhen belül van és szép,kerek a petezsák,(nem nyújtott és lapított),ami egészséges terhességre utal!
Hétfőn megyek újra,akkor már lesz szívhang is,legalábbis ezt mondta a doktornő!

Hajni!
Karmen nem mondott konkrétan semmit,csak ők is Kaálisok voltak és mégis spontán lett a baba!
Illetve mnondta,hogy bízzak,csodák vannak!
És igaza lett!!!!Kép

Mégegyszer köszönöm a drukkokat és a gratulációkat!

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csajok ma hallottam bennfentesektől egy fülest a Vasasba! Elvileg a kettes kórházban a 4D UH ingyé van. Gyakorlatilag a Cank elkér érte 5000 pénzt. Ehhez nincs joga számlát sem ad! (a klinikán adnak!!!!!!!!) És már van aki fel is jelentette ezért a Czank dokit, folyamatban van az ügye! Ennyit a Czankról!!! Szóval ha meg akartok spórolni 5000 pénzt, akkor hajrá másik dokit keresni a kettesben aki UH-át csinál INGYÉRT! (nekem annó nem kellett fozetnem, a Szabó doki csinálta)

Nina:Gratulálok a hatalmas nagy kisfiadhoz!! Kép Hogy vagytok?? Oviba átirattad máshová Vandát?

Melinda: A csecsemős osztályon a nővérszoba melletti szobában voltam, ahol a nővérkék állanóan bagóztak (mellesleg a nővérszoba ugye nem kijelölt dohányzóhely), vágni lehetett a füstöt és mind jött a mi szobánkbaKép! A gyomrom fordult fel.... Ennyit a higiéniáról jaja!

Hja és tegnap este rákérdeztem a szülésznőtől a gyengéd szülésre, és azt mondta, hogy ez elsősorban nem intézmény hanem orvos függő. Megkérdeztem kik azok a dokik akik gyengéd szülés pártiak -a klinikán-, és mondta hogy a Sári Tamás, meg a Vincze Emőke nagyon rugalmasak ilyen téren!

Szééép napotKép
E

ceniko
Szeged

Szerika!

Azon kezdtem gondolkodni honnan ismersz,mert nem olvastam végig az üzidet,de most már leesett!!!Kép
De jó hogy itt vagy!!!
Örülök neked nagyon!!!!
Puszi:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi a gratulációkat KittihezKép Folyamatosan örülünk neki-apuci a legjobbanKép

Nagyon rosszul hangzik ez a szülés utáni bagóterápia a klinikánKép Ezért meg is üthetnék a bokájukat és remélem hamarosan valaki tesz az érdekében valamit.

Képzeljétek el,tegnap amikor voltunk 4D-n az utcán kint bagózott egy nagypocakú anyuka(20 év körüli) a kedves párjával.Ezeknek aztán van felelôsségtudatuk ugye? ...

szszkinga

Kinga! Most a gy.ágyon volt 1-2 anyuka, akik közt a köv. párbeszéd zajlott: Na, most van egy ki időnk, amíg fürdetik a babákat, gyerünk gyújtsunk rá. És meg is tették!Kép

Timikee! Üdv náluk, grat a babóhoz, szép neve lesz!
A baba-mama szobák 3,4, illetve 10 ágyasak. Az alapítványi szobával kapcsolatosan megoszlanak a vélemények, szvsz drága és nem sok plusszal jár (tv-zni nem akartam bennt).
A férj nem lehet bennt csaszinál. Nekem 2,5 hete volt altatásban végzett sűrgösségi császárom, utána apának megmutatták a babát, de hozzá nem érhetett, meg nem simogathatta.
Kormányosnál szült a hugom, nem a fogadott dokija volt, csak a fogadottnak fontos, halaszthatatlan teniszmeccse volt, így lepasszolta tesómat a vajúdás kezdetekor neki. Meg volt vele elégedve.
Itt a topikon Bibi nála szült, ő gondolom többet tud róla mondani.
Szülésznőt a 34. hétig érdemes választani (ha akarsz), azt hiszem egy hónapban 4 "magán" szülésük lehet.

Enikő! Ez a Czankos dolog gggggggáááááááááázz!Kép

Ma "mázsálták" Linda babyt. 3.920 (80 deka hízás 2 hát alatt!Kép) a lelkem, agyon lettünk dícsérve, milyen szép, formás baba stb.Kép Legközelebb 6 hét múlva kell csak mennünk, akkor már esedékes lesz az első szuri is, jajj.

Nina! Hu, de feledékeny vagyok!KépKép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ja és a legfontosabbat nem mondtam, Violának mára kibújt az első fogaKép HurrrrráKép Mégsem kell protkó, pedig már kezdtem aggódniKép Egész éjjel ordított, intravénásan nyomattam bele a Panadolt, de mára meglett az ereményeKép Csajok ma népünnepély van nálunkKép Pezsgőt bontunkKép

ceniko
Szeged

Csibe,
gratula a pocakosodáshoz! Kép

Enikő,
gratu az első fogacskához, jobb későn, mint soha Kép

Melinda,
nem semmi a kiscsaj! Én kezdek tiszta para lenni, és mérlegfüggő lettem. Kép

Mielőtt betegek lettünk (hányós fosós, lázas dög vírus), ömlött a tejem, fejnem kellett szopik előtt, hogy Boldi nem okádjon kaja után, mert úgy bekajált. De nagyon leapadt és csak 100-akat eszik, igaz, elégedett, szinte sosem sír, 4 óránként kajál, éjjel meg ki is marad egy szopi. Ma próbáltam, hogy megkínáltam a másik mellel, így evett 120-at, majd okádott. Kép

Szóval elég neki 100 gramm, de ez a súlyához már kevés. Most, 3 hetesen 4240 gramm, és 3780-al született.

Jozsó ilyen idősen már 500 grammal volt több, pedig egyazon súllyal születtek és jöttek haza a kórházból.

A mellem tök puha, semmi feszülés, teltségérzet nincs, mint az első 2 hétben. Éjjel nem ázok el, szopik előtt picit folyik, szóval működik a tejleadó reflexem, meg bizsereg, meg szopi alatt a másik folyik, de csak kicsit. Fejni nem tudok, pedig a betegség előtt tudtam, még szoptatás után is.

Az LLL szerint 2. babánál sokszor egyáltalán nincs a feszülős érzés, és pikk pakk beáll a kereslet kínálat.

Volt valakinek ilyen? Plííííííííííz a readonlyk, meg a régiek is válaszoljanak, ha olvasnak, mert kezdek becsavarodni.
Vendég

Üdv!
Enikő, grat Viola első fogacskájához! Kép
4D UH: megsúgom, mindenki elkér vmiért pénzt, legyen ez akármi! És a barátnőmnek is ottani a dokija, mindig 2D-s UH-t csinált neki eddig, pedig a gép tudja a többi extrát is. Gondolom, többért ő is hajlandó lenne mindenre.
Számla: neked ez lényeg??? Már csak azért, mert max. WC-papírnak jó, szerintem legalábbis - jó ezt egy pénzügyestől látni...
És ha odaadsz tisztán ötöt, kb. ugyanannyi marad a számlásnak is, és még neked is lesz egy fecnid... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Most találtam rá erre a fórumra. Gratulálok mindenkinek a babákhoz!
Az infót Czankról én is hallottam,m szintén belsősöktől. Csak a saját betegeinek csinálja ingyen a 4D UH-t. És a Medicenterben is ő UH-ozik, de onnan hívja el a betegeket, hogy ő olcsóbb!

Dancsi: nem baj, ha a két babád nem egyformán fejlődik! Ne hasonlítsd őket egymáshoz, mert akkor csak magad idegesíted. Sztem nem kevés a 4240 gramm! De ha ennyire aggódsz, beszélj a gyerekorvosoddal vagy védőnőddel!

Mindenkinek kellemes estét!
Nora
naihf

Dancsi: (szólítottál itt vagyok Kép )Ne aggódj, Bátorral én is így voltam, egy darabig volt feszülő érzés, meg tejcsorgás, de egy idő múlva elmúlt és szépen nőtt a kölök. Nincs semmi baj a tejed mennyiségével! És ne méregesd lécci! Nem feltéltenül kell két gyereknek ugyanúgy gyarapodnia! Szóval jól csinálod! Utólag is gratula a kistesóhoz!
Gabi
inecsg

Dancsi: Szvsz igaza van Gabi3-nak és Norának isKép Nyugi, ne méricskélj, ha éhes lenne úgyis jelezné. Ordítana neked sokatKépKép és nem gyarapodna! Na most ő nem is sírdogál, és gyarapszik is. Akkor mi is itt a gond? Örülj neki, hogy már nem csurog a tejed orrba szájba, nem leszel folyton savanyútejszagú ázott verébKép

Gabi3: Jó, hogy jeletkeztél! Hogy vagytok??? Csemeték?

Exi: Engem személy szerint rohadtul nem érdekel a számla, csak 2 Vasasos dolgozó közötti szóváltást "hallgattam ki" avagy hallottam meg! Amúgy meg pofátlanság amit művel szvsz, Neked ő a dokid?Kép Én meg azt súgom meg, hogy nem kér el minden doki pénzt érte!Kép! Pl nekem sem kellett fizetni, pedig nem is kórházi dokim volt/van!Kép
Egyébként Exi azért írtam be a fentit, hogy a többiek tudjanak róla, hogy jogilag nem törvényes, hogy pénzt kérnek érte!! Hátha van olyan aki igéynbe venné a 4D uhát, de nincs rá 5000 pénze, és azért jó tudni, hogy hivatalosan ingyért van! Gondolom feljelenteni sem véletlenül jelentették fel..... Mondjuk engem mostanában nem érintKép

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!Kép

Előre bocs, de megint csak nagyjából futottam át az elmúlt napok eseményeit!Kép

HajniKép
Gyümölcs-piknikKép Jajj, de vááárom!KépKép

CsibeKép
Óriási gratula!!!KépKépKép
Nagyon örülök a jó hírnek!Kép

EnikőKép
Gratula a fogacskához!!Kép
Pezsgőbontás minimum!!Kép
Czank - ez gázKép
Mi meg azt hittük, h milyen jó fej, hogy nem kéri el a pénzt, mert nem tudott jó képet csinálni Botiról.Kép Na mindegy, már engem sem érint...

DancsiKép
Szerintem ne aggódj, hiszen egy 3 hetes babának szuper mennyiség a 100g! - szerintem!Kép Pláne, ha jó kedvű és elégedett is Boldi, meg szépen fejlődik!Kép
Az alapján amit írtál, aggódnom kellene nekem is, mert Boti most 2 napja a megszokott 130-150 helyett 110-eket eszik alkalmanként. De jóllakottnak és elégedettnek tűnik, nem kéri sűrűbben a cicit, és kakis-pisis pelus is van!Kép
A magam megnyugtatására azért felhívtam Incit (védőnéni), és ő is megnyugtatott, hogy nincs semmi baj!Kép
Szerintem Te se aggódj!!KépKép

Klinika-gyerekágyon zajló eseményekhez nem tudok mit hozzáfűzni, nincsenek jó emlékeim.Kép

Újabb képek BotimrólKép

Kép

Kép

Kép

Pusz, zitus

Kép
Kép
zituska28

Dancsi! Csatlakozom az előttem szólókhoz, hagyd már a méricskélést, mert így előbb utóbb tényleg be fogsz csavarodni. Jozsó és Boldi 2 külön emberke, miért kéne egy azonos ütemben fejlődniük? Egyébként Boldi súlya szerintem is teljesen megfelelő!!
Megsúgom, én azóta nem mérem egyáltalán Lindi szopi adagjait, amióta egyszer egy esti evéskor mértem írd és mondd 50 gr-ot! Azt hittem megőrülök, tiszta ideg lettem, s láss csodát majd 6 órát aludt a kisasszony. Hisz nem tudom előtte mennyit "zabbantott". Sőt, annyira más a 2 lányom, hogy Lotti anno szűk fél kilót 4 hét alatt hízott.
Már csak esténként fürci után mérjük csak a Hercegnőt.
Az én melleim sem feszülnek, sőt...
Fejni nem fejek (talán egyszer fejtem kb 15 grot), a mellkagylóba kicsorgó tejcim (ez sem mindig van!) sorakozik a mélyhűtőben.
Az éhes gyerek ordít, jelzi ha éhes!!!!!! Boldi jó ütemben fejlődik, no para pleaseeeeeeeeeee!

Amit Cz.Z. csinál, az jogi értelemben ugyebár csalás!!!!! És büntetik!De inkább nem jogászkodom!

Gabi3! Te itt?KépKép Remélem jól vagytok!Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Ja, még a tejcsorgáshoz:
Nekem SOHA nem csorgott a tejem,(melltartóbetétre sincs szükségem), néha, amikor az egyikből eszik Boti, akkor a másikból kicsöppen 2 csepp - ennyi! Mégis elég a tejem!Kép Dunát nem lehet vele rekeszteni, de elég!!Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!
Enikő nekem is bejött a kínai naptár!Bár csak utólag néztük meg.Pussz
ildi10

Enikő!
Gratula az első foghozKép Remélem a többi is kibújikKépKép

Zituska!
Boti nagyon édes!!Nagyon szép kisbabaKép

Szerintetek nyári babának (Május vége) kell hálózsák vagy elég meleg lesz hogy egy rugit és plédet
használjunk?

szszkinga

Üdv!
Igen, eltaláltad. Kép (Enikőnek szólt.)
De ha a pénzügyes mivoltom akar kibújni belőlem, akkor általánosságban: fogadsz egy dokit, havonta kifizetsz neki x összeget, kapsz számlát róla (a hálapénzről meg ne is szóljak)? NEM. Legális? NEM.
De ennyit erről. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga!
Faktumban (sms)
Grat. a kislányhoz, én mondtamKép
majd írok.

Enikő!
sikerült elintézni?
mi még megyünk pénteken, de már szebb egy picit.
Grat. Viola fogáhozKép

Zitus!
Boti nyönyörűűűűűűűűűűűűűűű. nagyon édes.Kép

Timikee!
Grat. a picurhoz.
nekem megérte az alapítványi szoba, én nem vágytam társaságra, hiába voltam egyedül aludni, pihenni így sem tudtam, mi lett volna ha többen vagyunk????
a tv-t egyszer sem kapcsoltam be, viszont a "saját " fürdőszoba nagyon jó volt.
az sem elhanyagolható h. apa bejöhetett.
Vendég

Vesm!
Mail ment.

Pankata!
Neked is.
KépKép

szszkinga

Kinga,
Jozsó nyári baba és én kezdettől zsákban altattam. Nyáron vékony, póló anyagú ujjatlanban. Boldi is abban alszik már éjjel. Nappal csak akkor teszem majd bele, ha beáll egy rendszer.
Sztem jó dolog, mert megtanulják hamar, hogy zsák,akkor alvás. Nálunk bejött nagyon.
Vendég

Kinga, szerintem Kittinek nem lesz szüksége hálózsákra!
Én anyóssal csináltatok majd azért kettőt - egy vékonyabbat és egy vastagabbat. És azért csináltatok, mert minek vegyek, ha úgyis kibontom az alját? (Nekünk ugyanis anyu kibontotta, mert nem tudtunk benne rendesen rugkapálni. Kép )

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok,
Köszi a megnyugtatást, de azért még a para bennem van. És még nem tudtam eltenni a hülye mérleget. Sztem addig nem is fogom, míg nem érzem, hogy ömlene a tej.

Gabi,
mizu veletek? Totál eltűntél.
Vendég

Exi: Akkor már értem miért "véded"KépKép Mindegy akkor is egy szemét, mert visszaél a helyzetével, és egy csaló (jogi értelemben),de hagyjuk úgy látom elég elfogult vagy vele kapcsolatban.....
Én pl nem fizettem magánrendelésért mert nem oda jártamKép Meg egy MAGÁNrendelésen jó esetben a saját eszközeit használja és fix összegért dolgozik, míg ebben az esetben, a kórház, illetőleg egy alapítvány eszközével bevallatlan jövedelemre tesz szert, miközben másokat megkárosít... Elég szar ám, hogy pénzügyes létedre ezt tartod "normálisnak,természetesnek" már ne is haragudj...(no commentKép)
A hálapénz pedig más tészta ott annyit adsz amennyit gondolsz, amennyit tudsz, itt meg fix összeget elkér egy olyan dologért ami elvileg ingyenes, ne haragudj Exi de ez a pofálanság csúcsa.... nehogymár ő legyen a faszagyerek.....Kép!!!!!

Kinga:
Én is nagyon remélem, hogy nem csak ez az egy fogacska lesz majd, hanem kibújik még vagy 15 így gyorsan azonnali hatállyalKép

Zozo: Végülis részben igen, sikerült elintézni, de majd még teszek lépéseketKép

Zita: Boti tényleg gyönyörű, imádom az ilyen sötét tónusú babákat, nagy barna szemek..... ááááááááááhhhhhh szívdöglesztőKépKépKép

Ja ma délutánra Bogi nyakán és füle mögött gyanús pöttyök jöttek ki, de lehet, hogy már odaképzelem őketKép Másfél hónapja várjuk a pöttyöket, szal lehet nekem már a szőrtüsző is himlőKép Mondjuk a bnőm megerősítette (szerinte is himlő), de hát majd meglátjuk holnapra mi lesz Kép

E

ceniko
Szeged

Enikő, nem védek senkit!
DE: pl. a Klinikán is elkéri a pénzt a doki (neveket és összeget nem írok), a Klinika eszközeit használja, munkaidőben, amiért ő elvileg megkapja a közalkalmazotti fizetését. És ez a szomorú. Kép
Tehát nem a magánrendelésről beszéltem! És messziről nem tartom normálisnak, csak ez az általános helyzet kicsiny országunkban!
De cáfoljatok meg nyugodtan, persze nem hiszem, hogy van itt olyan, aki itt vagy ott (értsd Klinika vagy Kórház) ne fizetne a dokijának, ha az fogadott orvos.
Ingyenesség: itt van olyan? Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő, reméljük himlő!!! Legalább túllesztek rajta, de ott van még Viola. Kép
És ha gyors fogakat akarsz, mégis keress fel egy jó fogdokit. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!
Végre valahára csak sikerült felrakni a képet a kis szülinaposról.Hanna 2 éves!

Kép

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Exi: VanKép!
Te nagyon feketén látod a dolgokat! Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannakKép! Szvsz vannak még lelkiismeretes, rendes, hivatásukat szerető, és szívből nem nyereségvágyért praktizáló orvosok is! Na akihez Te jársz az nem ilyen, az tény! De hát mindenkinek mások az "igényei és elvárásai" egy orvossal kapcsolatban és minden másban is!KépKép

Szilde: Nagyon édes Hannád, és milyen guszta a torta! Milyen ízű volt??? Gesztenyés?Kép Gratula egyébként a szülinaphozKép

ceniko
Szeged

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: