A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Bea, nagyon sajnálom Lillát Kép. És kap antibiotikumot is? Nálunk Milánnak volt múlt héten, szerencsére csak egy napig volt lázas, de akkor nagyon és ő sajnos lázgörcsre hajlamos, ezért 37,5-nél én már csillapítom neki.
Lassan Lillának is névnapja lesz. Megvan már az ajándék? Azért az nagyon jó, hogy legalább étvágya van.
balim

Bea, jobbulást lillának! Kép

Most csak egy gyors bejelentkezés.
Aki megszeretné nézni a keresztelői rucit, itt meg tudja:

http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=16052

Még jövök, ha alszik Zsófi. Kép
birolili

Lillácska köszöni mindenkinek az együttérzést:Kép
Láza már nincsen,nekünk is csak 1 napig volt.Szerencsére.Milán már jobban van?
Igen csütörtökön lesz a névnapja,és már az ajándékot is megvettük a múlt héten,de apa nem bírt magával és oda adta neki.KépAzt hiszem raktunk is fel képet róla.Egy műanyag ,kormányos babamotor???KépNem tudom pontosan mi a neve.KépDe bizti kap még v.mi meglepít mellé.

Lili nagyon csini ruhácskája lesz Zsófinak:Kép

Erszényes ez már csak így szokott lenni,de ne dőlj be!

Pille igen pihenni kell,de olyan jó készülődni,tenni-venni a baba dolgai között.KépNem?Én mikor terhes voltam Lillácska ruháit vagy 20-szor előszedtem összehajtogattam.Ja és tologattuk apával a lakásban a babakocsit.KépKép

Képzeljétek most hívott meg apa ma estére egy romantikus vacsorára kettesben.KépEste jön át anyukája Lillára vigyázni.Kép

Nana???

KépKép
KépKép
sbea

Erszénye, hánykor mentek dokihoz? Mi fél 9 körül. És most hol is rendel? Eddig mindig bejelentkeztem, de most nem fogok. Úgyis érkezési sorrendben mennek be hozzá.
Jó neked, hogy mindennel készen vagy. A múlt héten csak lustálkodtam, meg Flóra is itthon volt. Na de most!!

Lillácska gyógyuljon meg hamar!

Balim, sajnálom. Kép Ma vagyok 36 hetes (márc.14)Erszényes meg 6 nappal több, ha jól emlékszem.

Dobok fel magamról egy anyagombóc fotót. István hív így Kép Csak hogy megismerj Erszényes, ha összefutunk!
Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Balim, Kecsone,
hát ez az ülés érdekes dolog, nem nagyon szeretett feküdni már pici korában sem ha ébren volt. 3-4 hós korától az ölünkben felhúzta magát, és szép egyenesen tartotta. A hordozóban most is felhúzza magát, és ha lerakom a füldre ülsben, akkor is előre tud hajolni és vissza. Eredetileg nem akartam addig ültetni, amíg nem ül fel magától, de ez van... Kép A hordozókendőben sem szeretett feküdni már pár hetes korától...

Bea,
szegény Lilla! De jó, hogy mentek vacsizni, én is úgy szeretnék, csak itt nincs, aki vigyázna a lányokra, de majd Szegeden!!
És igen, a háttérben Kamilla van, bár nem akart elbújni, de Mesiről ez lett az aranyos kép Kép

Pille,
nagyon csinos vagy, és tényleg szép nagy a pocakod! Flóráról nem raksz fel egy friss képet? Várjuk majd a beszámolót a doki után! (Ez vonatkozik Erszényesre is ám...)

Balim,
néztetek már háti hordozót? Kamillánál kaptuk egy egyszerűt kölcsön, és nagyon bevált, de azt már visszaadtuk. Tavasszal menni akarunk egy-egy napra túrázni, de most már Kamilla a saját lábán tud jönni (ha akar...), így könnyebb terepre indulunk bemelegítésnek. Van valami jó ötleted? Nem Mátra, Bükk, hanem valami lankásabb helyre gondoltam, pl. Gemenc... Nem tudom..

Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Pille: nagyon szép a pocakod!!! Igazán csinos kismami vagy!! Kép
Én is szépen kikerekedtem...

Én 8.20-ra megyek ctg-re utána kell keresnem a kórházban a szalaggal. Szerintem majd felhívom ctg után de én is kb. 9 körül leszek ott. Kép
Szóval valószínű h találkozunk. Kép

KépKép
erszényes

Egyszer régen volt téma a Béres csepp.Ti adtátok v. adjátok a gyerkőcöknek?Gondoltam rá,hogy adni kéne Lillának,míg tart ez a takony idő.Szerintetek?Adhatom?

KépKép
KépKép
sbea

Na szép! Végre összeszedtem magam, hogy tegyek fel egy képet magamról, erre mindenkit elijesztek Kép Kép

pillle

Az előbb még nem láttam beírást. Visszavonom.

Erszényes, köszi! Igazából nincs ám ilyen nagy fejem, ez csak átmeneti.KépFélreértettelek. Én este megyek hozzá. Így nem lesz tali. (Te nem teszel fel fotót?)
Bea! Béres csepphez nem tudok hozzászólni.

pillle

Sziasztok!

Nagyon jó csapatnak tűntök szeretnék én is csatlakozni, ha van tagfelvétel Kép
Magamról: 2 éve lakunk itt Kecskeméten, sajnos nem sok mindenkit ismerek itt, valahogy gyerek fejjel jobban ment a barátkozás Kép.
Két kislányom van: Petra és Réka. Petra három és fél éves (ovis), Réka pedig másfél.
Az első szülésélményem Bp-en volt, a második pedig itt Kméten. Megpróbálok feltenni képet is a lányokról, hátha sikerül.
moni77

Úgy tűnik nem sikerült, de nem adom fel!

Na mégegyszer:

Kép
moni77

Szia Móni! Üdv itt köztünk. Nagyon szépek a kislányaid!! Kép
Hogyhogy kecskemétre jöttetek?

Pille: próbáltam feltenni fotót de túl nagy neki majd megvárom apát ő be tudja álítani a gépet h jó legen.
este 9-re hova mész?

KépKép
erszényes

Sziasztok!

Bálcsinak nagyon sok boldog nénvapot kivánok!

Pille
Nagyon csinos kismama vagy, innentől már repül az idő . Az tuti hogy szüléskor jo kezekben leszel. Apás szülés lesz?

Moni77
Üdv itt , remélem jol fogod érezni magad köztünk. Merre laktok? Kecskemét elött merre éltetek? Nagyon szépek a lányaid? Hova jártok oviba? Bocsi a sok kérdésért?

Tényleg van itt valaki aki rajtam kivül kecskeméti születésű?

Kép
Kép
Kép
kecsone

Irtam egy hosszut, erre Kati ket utessel bezarta a bongeszot.KépKép

Most nem tudom ujra irni.Kép

b bbbbbbbbbbbbbbbb bnn hjjjjj hgzzzzzjubk l
Ezt o uzente.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szia Móni,

üdv itt! Mi 5 éve költöztünk Kecskemétre... Ez egy jött-mentek fóruma Kép Tényleg alig van tősgyökeres kecskeméti! (Bocs az itt-születettektől! Kép)
Mesélj még magatokról valamit! Az én nagyobbik lányom is 3,5 éve. Petra melyik oviba jár?

Dora,
Emese is mindig üzen ilyeneket, csak érteném, hogy mit akar Kép

Pille,
még hogy elijesztessz!! És szerintem nem is nagy a fejed!

Kép

Kép
kobudo

Köszi az érdeklődéseteket, örülök neki.

Pusztavacsról költöztünk ide, ez egy Pest megyei kis falu. Sokat változott ahhoz képest az életünk, mert most a belvárosban lakunk, de persze a legfőbb változás az, hogy hárman költöztünk ide és most pedig már négyen vagyunk a családban.Kép
A költözés oka az volt, hogy a férjem ide járt be dolgozni és ez nagyon időigényes volt. Már régebben is nagyon tetszett mindkettőnknek Kecskemét, most pedig még jobban tetszikKép

Petra a Hosszú utcai oviba jár ősz óta és éppen tegnap volt az első nap, amikor saját kérésére ott is aludt, mert eddig délben hazajáró volt. Nagyon jól vette ezt az akadályt és még ma is volt kedve ott aludni. Kép

Boldog névnapot kívánok Bálintnak!
moni77

Sziasztok!

Most kaptam még hétvégi képeket, az egyikbe rögtön beleszerettem:

Kép

Bea,
hova mentek vacsizni? Vagy az meglepi? Mi a Tanyacsárdába, a lányok kapnak ajándékotKép

Ma olyan jó a lányom, a babakocsiban is aludt, aztán elvolt a hordozóban, míg ettem, most meg vagy 20 percet sikongatott egy kistehénes ajándékzacsinakKép

Szia Móni, üdvözöllek én is!

Kecsone,
én Kecskeméten születtemKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na megprobalkozom egy hozzaszolassal.

Lillanak jobbulast! Cetebe vagy Cebion cseppeket (C-vit.) adhatsz, a Beresrol nem tudok nyilatkozni.
Harry Potter sokaig nem erdekelt, csak miutan megneztuk az elso reszt moziban. Utana elolvastam konyvben is, azota nincs megallas, egy kivetelevel minden resz megvan (es elobb-utobb a kimaradt konyvet is potolom). Szerintem nem gyereknek valo, eleg felelmetes. Ezen a konyvon rajta is van, hogy 12 even felulieknek. (En mar olvashatomKép )

Roz, tenyleg ritka ha egy ferfi nem szereti a sort. Barcsak az enyem sem szeretne.Kép

Balim, koszi!Kép
Bar most a tarsashazi lakasok fele kacsingatunk. Nem tudom mi lesz belole.
Egyebkent Kecsone, en is kecskemeti szuletesu vagyok!Kép Es meg 22 ev.Kép

Lili, Zsofi meseszep lesz ebben a ruhaban!Kép

Pille, csinos a pocakod!Kép Erszenyesere is kivancsi lennek.

Moni, szepek a lanyok! Mennyire volt mas a ket szules (korhaz)? Csak azert kerdem, mert a lanyomat en is Bp-en szultem, de keszulunk lekoltozni Kmetre (bar en valszeg visszajovok ide, mert fan vagyok). Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Roz,
Fabián erzsébethez.
mvirag

Egyszeruen el vagyok kepedve ezektol a szepseges hajasbabaktol!Kép Eszmeletlen! Lassan copfot kothetsz Lilinek!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Először is: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT BÁLINTNAK ÉS JÓ ÜNNEPLÉST A SZÜLÕKNEK, MERT MA VAN A MEGISMERKEDÉSÜK IDÕPONTJA IS. Kép Kép Kép

Nagyon jók a képek! Kob, Lina, Pille. Kép Szép a pocakos kép! Én is akarok. Már meg is van az időpont, h. mikor lesz megint pocakom: Idén karácsonykor indulunk neki a gyártási folyamatnak. Kép Így tuti 2év lesz közöttük. Kép

Balim, aranyos vagy, h. megköszöntötted Zsófit. Kép Már olyan nagy lány. Szoktam nézegetni. mennyit változott. Kép

Moni, nagyon szép lányaid vannak. Kép Mi Soltról költöztünk K.métre. Mi is nagyon szeretjük. Kép És tényleg kevés tőzsgyökeres K.méti van itt a topicban....
Mesélj magatokról. Kép

Mvirág te merre jársz? Szülinap?

Lina, haláli mosolya van Lilinek! Kép Kép Olyan igazi csajos, huncut! Kép Kép

Zsófinak is van ilyen kis rugdalózója! Kép

Bea, jó vacsizást! De jó nektek! Igaz, én még most nem merném itt hagyni senkire Zsófit. Pedig tudom, h. alszik éjfélig, nem kel fel, de megérezné, ha nem lennék itthon..... Kép

Ja, és Lina gratulálok Lili alvásához! Ügyesek vagytok! Kép

Ser és Syg merre vannak?
birolili

Dora, hogy csináltad ezt a röhögős tekerős pofát?
birolili

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lina,
hihetetlen mennyi hajatok van! És Balunak is! Jól néznek ki így egymás mellett!

Móni,
Petra mindig alszik délután? Vagy csak az oviban?

Kép

Kép
kobudo

móni
üdv itt köztünk nagyon szépek a lányok Kép

pille
de oda járt az uram Kép

virág
panka jobban van ?

kati
én itt születte, Kép csak anyukám lajosmizsei de én mindig itt is éltem Kép

belázasodott áki is 39 fokos láza van most egy hajtásra megitta a varázs pohárból vizet szegénykeém itt csücsül az ölemben olyan bágyatt csajok meg it simizgetik Kép olyan aranyossak Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok Lányok!

Kicsit bekukkantottam Hozzátok.

Bálcsikám nagyon köszöni a sok jókívánságot, sms-t, telefont!
Nagyon jó érzés, hogyha ide nem is írogatok mostanában, Bálintkára így gondoltok nevenapján!KépKépKép
Most elolvastam ezt és az előző oldalt. Nem ígérhetem, hogy visszaolvasok, de a jövő héten már csatlakozom hozzátok!

Még egyszer; nagyon köszönöm, hogy gondoltok ránk!

Nagyon sok puszi: Bálcsika és Noémi
(ja és MinoPapaKép

KépKép
mino

Köszi Dora! Kép
birolili

Moni, nagyon helyesek a lányaid. Látszik rajtuk, hogy igazi csajszik Kép
Nekem is 3,5 éves a lányom, mint Kobudo Kamillája. Õ nem alszik már egyáltalán napközben, viszont este 8-től reggel 8-ig igen Kép

Linácska, micsoda frizurákat készíthetsz majd pici lányodnak Kép Nagyon huncut a mosolya! Nekem is volt tűzfoltom egyébként, de az arcom közepén. Olyan másfél éves koromra múlt el.

Lili! Előre is sok sikert kívánok a gyártási folyamathoz KépKép

Roz, ugye-ugye, hogy nem tévedtem? Kép Ákit sajnálom, meg téged is. Hol egyik, hogy másik gyerkőc beteg. Kép Hátha csak átmegy rajta gyorsan. Flórával többször előfordult, hogy láza volt, de más baja nem. Mire elvittem volna dokihoz, már le is küzdötte a szervezete.

Erszényes, Hosszú u.-ban rendel csüt.

Jelentem én is tősgyökeres kecskeméti vagyok. Kép

pillle

Ákinak jobbulást kívánunk! Kép Mindenki lebetegszik? Kép
birolili

Pille, köszönjük. Kép Ha olyan gyorsan fog sikerülni, mint Zsófi, akkor...... és ráadásul olyan jól.... Kép Kép
birolili

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak nem tudok Leona mellől elmozdulni, ha meg alszik, én is alszok, mert az éjszakák...

Nem fogok mindenkinek írni, bocsKép!

Szánkós kép nincsen (nem emlékszek, ki kérdezte).

Cukker,
Adri baba nagyon szép és tényleg nem újszülöttnek néz ki! Gratulálok hozzá!
Szopikérdésben fordulj bátran hozzánk!

Bea,
Seriff Hannája kapta a Bérest, ő talán többet tud majd mondani róla.
Nagyon rossz őket lázasan látni, én nagyon kiakadtam, amikor Manóm lázas voltKép Gyógyuljon meg gyorsan! Nem kéne szüneteltetni az úszást? Vagy nem is voltatok mostanában?

Kob,
végső soron a kendőben is lehet vinni Emesét, nem? Csak gondolom segítség kell hozzá, h a hátadra tudd kötni.
A dél körüli időpontok, amikor a múltkor is jönni akartatok, mindig jók. Holnap du. jön nővérem, csüt-ön egy barátnőm, de mind a 2-en csak 3 után jönnek. Előtte bármikor jó.
Hol vettétek ezt a széket? Én is vmi ilyesmin gondolkozok a mamáékhoz, később meg itthonra is.

Valaki kérdezte, h hétvégén elfogadta e Leona a többieket. Hát nem. Neki csak anya kell.

Most is mennem kell hozzá.

Kép
sygnum

Betegeknek jobbulást kívánok. Kép

kecsone: én is itt születtem és csak itt laktam mindig, bár van mégegy hely ahol élnék. És az Eger. Kép

Lina: nagyon cuki a fotó!! És milyen édesen mosolyog Lilibaba!! Kép

Pille: te mindig a Hosszu u-ra jártál?

Lili: akkor lehet hogy Zsófibaba együtt fog szülinapozni a kistesóval majd. Kép

KépKép
erszényes

Sziasztok,

Jelentem én is tősgyökeres kecskeméti vagyok Kép.

Roz, sajnálom Ákit Kép. Egyéb jel? Köhögés? Étvágy? Mentek orvoshoz?

Lili, hát látom gyorsan visszavágysz a pocira Kép. Nálunk is két év van a fiúk között. Nem könnyű, de nekik olyan jó, hogy összenőnek.

Lina, hajasbaba Lili nagyon huncut Kép

Pille, nagyon helyes a pocid Kép

Kob, mi tavaly a Szalajkában voltunk a fiúkkal, onnan gyalogoltunk le. Milán akkor még alig múlt három, de azért többnyire bírta. Most a Bakonyban néztem ki a Gaja szurdokot, Cuha völgyet, egy-két várat. De szerintem a Pilisben, meg Visegrád környékén is klassz lehet. Én amúgy Bükk rajongó vagyok, csak az a baj, hogy messze van.

Móni, üdv közöttünk. Az én Marcim is a Hosszú utcára jár, csak ő már "végzős" Kép.

Dóra, mikor tervezitek a Kmétre költözést? És akkor párod itt fog a K.B.-ben dolgozni vagy följár a központba?

Bea, de jó nektek. Jó étvágyat! Merre mentek?
balim

Erszényes,
nem. Csüt. Hosszú u. (novemberi költözése előtt Batthyány) hétfő Bagoly u.

pillle

Pille: én a Bagoly u-re jártam mindig.

KépKép
erszényes

Bea,
nem tudom, sikerült-e már venni játéktárolót, de csüt-vas lesz a Plusban többféle is(felakasztható, álló).

Kép
sygnum

sziazstok Kép

pille
apának nem ugrott be ki vagy azt mondta nem tünsz ismerősnek

kob
most segíts !!!!!!!! Kép mit mond erre a könyved Kép aki csak lázas nem köhög nem folyik az orra de lázasnak elég lázas szerinted elvigyem dokihoz most kap c vitamint meg bérest
a hangulata jó most is 38 körül van láza és önfeledten sikitozik és játszik az éjjel 1 szer ébredt fel és akkor is kb 2 perc mulva aludt
szóval tanácstalan vagyok Kép

bea
vacsi jól siekrült ?

lina
nektek ? lili hogy birta nélkületek ?

virág
panka jobban van ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Egy pár kép..
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
mino

Roz,
a könyv egyértelműen azt írja, hogy a láz is lehet vírusos fertőzés esetén. Ha lemegy a láza, figyeld a hangulatát. Ha bakteriális a fertőzés, akkor bágyadt, rossz kedvű lesz, és vidd dokihoz. Szerintem Kép

Még jövök, puszi

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Kob: Petra amikor délben hazajött az oviból, akkor kb. háromnaponta egyszer aludt délután, de akkor legalább három órát. Most másfél órát alszik az oviban és nyolc óra körül így is álmos este. Neki mindig több volt az alvásigénye, Réka csak egy órát alszik ebéd után és este 9-kor alig lehet elaltatni, reggel pedig már 7-kor mindig fent van ő is.Kép
A te nagyobbik kislányod is ovis?

Dóra: Az első szülésem nem túl jól sikerült az orvos miatt. Akihez jártam terhesség alatt az éppen külföldön volt és átadott másnak. Indított szülés volt és nem tudom miért kellett sietni, mert ügyeletes volt az orvos, de nem várta ki a tolófájásokat, a varrásnál pedig ép megszünt a Lidocain hatása mire a külső varratokhoz ért és nem kaptam belőle repetát Kép Ja és Petra 4010g és 58 cm volt Kép

A második szülés ehhez képest tökéletesen sikerült. Gyors és könnyű volt.
Kórház szempontjából viszont a II-es női klinikával jobban meg voltam elégedve, nem a felszereltség miatt elsősorban, bár jól esett, hogy a szobához tartozott egy fürdőszoba is, de inkább a dolgozók hozzállása és szemlélete volt az ami jobban tetszett.
Szóval vegyesek a tapasztalataim, de egy jó orvos és egy Bp-i kórház mellett szavaznék.

Linácska: nagyon aranyos a kislányod, klassz frizurája van.

A lányokról még: Petrának volt egy kis megkésett beszédfejlődése, ami szerencsére megoldódni látszik, ő komolyabb kislány, de imádom
Réka nagyon bohóc, mindig kitalál valami vicces dolgot és már egész sok szót mond, kicsit akaratos időnként, de őt is nagyon imádom Kép
Egyébként ide jártam eü szakközépbe 91 és 95 között járt valaki oda?
Bocs egy kicsit hosszú lett.

Egy fürdős kép:

Kép
moni77

Móni,
nem baj, ha hosszú!! Nyugodtan írj Kép
Szép nagy súllyal született Petra, édesek ezen a fürdős képen.
Kamilla is az oviban alszik, itthon fél éve már nem. Most már nem is tűnik fáradtnak, így nem erőltetem. Egyébként Õ a hetényi oviba jár.

Mino,
olyan édes, szinte nagyfiús Bálint, nem? Vagy élőben más? Jól telt a tegnapi napotok? Nagy ünneplés volt?
Jól vagytok? Gondoltam Rátok, de hallottam zűrök voltak.

Pille,
köszi Neked is, hogy válaszoltál az alvós kérdésre, akkor nem aggódok, hogy Kamilla nem alszik, látom más sincs jobb helyzetben Kép

Balim,
igen, a távolság miatt gondoltam én is Gemencre, egy nap alatt bajosan járjuk meg a Bükköt, oda majd pár napos csillagtúrára akarunk menni Velük a nyáron.

Syg,
péntek? Az is jó Nektek? A kendőben a hátamon nem érzem biztonságban, nem tudom fogni. De lehet, hogy csak szokás kérdése az is, Na majd kipróbálom.

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!
Mindíg van valamiiii!!!!!Áááááá...Ma reggelre kiütésesek lettünk az antibigyótól,így du ismét orvos.Egyébként Lilla "jól" van.Jó étvágya van,jókedvű,nem bágyadt,bár tegnap du. egy kicsit nyügi volt,és még volt hőemelkedésünk.KépAzt mondta dr. nő,h a kicsiknél ezek a gyógyszerallergiák sosem véglegeswek,és ez most nem azt jelenti,hogy felnőtt korában is allergiás lesz.Nálunk a családban egyik részről sincs allergiás,és mi sem vagyunk azok,remélem Lilla is kimarad ebből a civilizációs borzalomból.Sajnos ez ma már nagyon sok mindenkit érint.Kép

Roz nálunk is így kezdődött a dolog.Hirtelen láz,de mellette semmi más tünet v elváltozás.KépÉs nekünk egy bakteriális torokgyuszink van.KépSztem mutasd meg orvosnak,mert ha nincs kezelve,akkor a fertőzés lentebb szállhat a légcsőre,tüdőre,hörgőkre.Nem érdemes halogatni.Én nem igazán vagyok gyógyszerpárti,gyógyszert mindíg csak akkor szedtem,ha már nagyon muszály volt.De ha muszály,akkor nincs mit tenni.Én sem örültem az antibiotikumnak,de nyilván az orvos tudja,hogy mit miért csinál,én csak laikus vagyok,így rábízom magam.

Syg voltunk úszni,de most megint kimarad egy darabig.Nem hiszem,hogy az úszástól lenne.Régóta járunk már,és Lillának soha nem volt semmi baja,csak mióta bejött ez a takony idő.Kép
ÉjszakaKép
Ja és köszi,de Kecsoné hozott játéktárolót az Ikeából.

Pille csini kismama vagy ám.Kép

Moni üdv köztünk.KépGratula a gyerkőceidhez,igazán helyes csajok.Kép
Merre laktok?Vagy már kérdezték?Kép

Lina édesek ezek a hajasbabák.KépA Csalánosi csárdában voltunk,és hatalmasat ettünk.Sztem tuti felmászott rám az éjjel néhány kilócska.Kép

Mino édesek vagytok:KépBálcsika már kész férfi.Kép

Dora koszi a cseppeket,sztem valamelyik ki lesz próbálva.

Balim ti is nagy túrázósok vagytok?
Kob,Balim ilyenkor ott is alszotok gondolom valahol?

Nana???Nagyon eltűntél?Csak nem betegek vagytok?

Bepa???Felvételi??Sikerült feladni a jel.lapot?

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
egyetértek, hogy a doki tudja a legjobban, hogy mit hogy kell kezelni, csak érdekelne, hogy állapították meg, hogy bakteriális a torokgyulladás?

Kép

Kép
kobudo

Kob látod ez jó kérdés?Ez eszembe sem jutott.Tenyésztés nem lett véve.Gondolom a tünetek alapján.
Na megjöttem,és mivel én már régen tanultam,így utánanéztem gyerekgyógyászati könyvemben.Lillának mandulagyulladása is van,és arra azt írja,hogy kizárólag bakt. okozza,és,hogy antibigyó adása indokolt.Bár ír a mandulagyull. egy olyan formájáról is,amit okozhat vírus is,de az antibigyó adása csak bakt. esetén indokolt.(könyv szerint)

KépKép
KépKép
sbea

Bea! ma adom fel pedig 3 hete ki van töltveKép Pedig én nem vagyok ilyen: utolsó napon intézem el, de Benedek mellett nem volt időm(vagy csak nem taláéltam)
Na mind1 .
Befizettem már csak el kell küldeniKép
Moni:üdv
Virág! Benedekünk ugye van, de ha lányom lett volna az Panna lenneKép
Mino! Nagyon szépkismanó Bálint: Beni is a lábát eszi mert én nem adok neki enniKép
PILLE! KICSI A HASADKépnagyon csini a pociKép
Lili! Szép a ruci: ez a fehér kötelező fiúknál is?

KépKép
KépKép
bepa77

Jó reggelt!

Mino: nagyon szép kis család vagytok és milyen édes Bálcsika!! Nagyon szép! Kép

Móni nagyon bájosak a lányok!!Kép

Ezt különben nem értem, mindenki kap oxitocint szülés közben vagy azzal csak indítanak és gyorsítanak?? Mert akár hány szülést hallottam szinte mindenki kapott.

Bea: jobbulást Lillának!! Tényleg egyre több az allergiás, azok között is ahol nem is volt a családban. Kép Remélem tényleg kinövi!! Kép

Nana: mi újság veled? hogy vagy mostanában?? Tényleg nagyon eltűntél!! Kép

KépKép
erszényes

Erszényes,
Kamillánál kaptam oxitocint, de csak a magzatvíz elfolyása után asszem 6 órával. Emese olyan gyorsanjütt, hogy ott nem kaptam semmit. se oxit, se fájdalomcsillapítót.

Nana,
merre vagy? Dani még beteg?

Bea,
a mandulagyulla ok, arra én is úgy tudom, hogy kell. A többit leírom du. mailben, jó? Vagy msn?

Kép

Kép
kobudo

Szia Lányok,
Köszi minden érdeklődőnek, Panka jobban van és úgy tűnik megússzu az antibiotikumot. Ma voltunk 1 éves tanácsadáson. Mindeketten 76,5 cm hosszúak, Panka 9,2 kg Beni 11.2 kg (upsz!). Doktornéni mondta, hogy Beninek főleg natur zöldséget és gyümit adjak, de hát eddig sem kapott mást... Most kezdtem el a kenyér darabkékat, szerintem azert ilyesmit is kell már ennyi idősen ennie. Csak nem fogyóztathatok egy egyéves gyereket. Egyébkent minden rendben, csak Benit kell majd megmutatnom egy dokinak, mert még időnként felszállnak a heréi, és a dokinéni szerint ezt nem árt megmutatni, valami szegedi doki jár le ide szardánként és neki kell megmutatni.
mvirag

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a dícséreteket a pocakomra. Most jöttem a védőnőtől (+vérvétel)és le sem merem írni, hogy 1 hónap alatt 5 kg-t híztam. KépEddig havonta csak kettőt. Na mindegy, ha ez kell ahhoz, hogy Orsi nagyobb legyen, mint Flóra volt...

Flóra az éjjel belázasodott, úgyhogy mentek Istvánnal a dokihoz. Kicsit köhög, de a hangulata nagyon jó szerencsére. Múltkor is így kezdődött a majd' két hétig tartó orrfolyásos-köhögéses dolog. Remélem most az elején elcsípjük a betegséget.

Erszényes! Én is kaptam oxitocint, de hogy mikor? Nagyon nem voltam képben a szülés alatt Kép Csak remélni merem, hogy rám is vonatkozni fog a második baba már könnyebben jön mondás.

Mino! Aranyosak vagytok a képeken! Édes a lábujjas kép Kép

pillle

Kob. mail.Várom.
Bepa hajrá!Kép
Erszényes köszönjük.Kép
Virág szép méretek.KépÖrülök,hogy gyógyultok.

KépKép
KépKép
sbea

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: