Sziasztok,
jó régen jártam itt, szopis gondjaink voltak/vannak sajnos
Nem is gyözöm visszaolvasni, de majd igyekszem.
Sajnos fogyóban a tejcsi, próbáljuk már az almát délelött, nem nagyon jön be neki

nem is csodálom szegénykém a fincsi anyatej után.....
Próbálkoztam a szopival másfél óránként hátha meg tudom növelni, szopis-teát ittam, sört ittam,semmi. Azért szomorú vagyok, hogy ennek a korszaknak is kezd vége lenni.
Most úgy van, hogy szopizik, utána csinálnom kell minden alkalommal tápit, mert "éhenhal".
Majola,
iwiwre én is kaptam húgomtól meghivót, szerintem nagyon jopofa rendszer, nekem tetszik, mert megtaláltam rajta egy ált.iskolai oszt.társnőmet, és azóta levelezünk, milyen érdekes nem?

Milyen jó, mindenki áttér az iwiwre lógni?

Oltás:
Csütörtökön megyünk 5 hós oltásra, ugyanis Kevin-baba ma 5 hónapos.

Azért örülök, hogy maradtunk a régi oltási rendszerben, mert hallom mindenfelöl, hogy elég kusza még a dolog
Prüntyi,
ne add fel, próbáld meg napközben jól kifárasztani: jó levegő, játék, ha meg elalszik sztem ne hagyd aludni, max. 10 percet, hátha estére nagyon elfárad.
Én pl. ha ugy jön ki, hogy fél 6 6-kor elalszik, akkor nem hagyom fél 7-nél tovább aludni, mert akkor tudom, hogy 9-kor nem lenne alvás. Ez bevált. Anyukám zsörtölödik is rajta, hogy az alvó babát miért kell felkelteni, de hát én ilyen vagyok, az esti alvást fontosabbnak tartom az ő szempontjából is.
Én is szoktam hagyni, hogy egyedül játszon a járókában, hiszen igy önállósodik. Mindig meglesem ahogy játszik, és észreveszem hogy nem is hiányol, el gügyög a játékainak. Amúgy szoktunk összebüjva ebéd után mesét olvasni, a Bambit, aztán utána alszik. Meseolvasást ugy kell érteni, hogy nézegetjük a szép képeket, elmondom neki mi van rajta, és úgy figyel, olyan okos

Boldog Valentint mindenkinek!
Zsu,Kevin (ma 5 hónapos)