Duda, Vrucsincá,
Benianyu,
plz, javíts ki engem is, október 18-án elfelejtettem szólni
Kissé még friss volt az élmény. Nyúlné,
Kisnyúl kisfoga vicces jószág
Annamami,
csudijó a kiságy! Én is gondoltam hasonló megoldásra, csak túl széles az ágyunk kerete.
Picipötty,
üdvözlégy körünkben
Holnap mérik Mátét, tegnap volt a négyhós szülinapja, majd mondom, mekkora lókötő lett belőle
Meg kapunk szurit is
Róki,
nekünk is a márc. 3., csötörötök lenne jó elvileg.
Rendszer nálunk is kb ilyen. Mire megszokok valamit, rögtön trükközik a kis csalafinta.
Dóri,
férj
Én sem szeretem az ilyen meglepit. Dunaharasztiban dolgozik? Ott lakunk... Szólj legközelebb, megyek, lapáttal hazazavarom ! 

Végül, meglepi:
Képzeljétek, Mátét beraktam este a kiságyába, szopi után, énekeltem neki, ő vigyorgott ezerrel, rugizott a hálózsákjában kicsit, aztán elkapta az ujjamat, és elkezdte szopizni. Kivettem, cicizett kicsit, aztán visszaraktam, és ő a kiságy rácsával a kezében mosolyogva elaludt!!! Nem hittem a szememnek, annyira édes, hogy lehet, reggelre egy porcika sem marad belőle, mert felfalom

Drukkoljatok, hogy ne ébredjen fel arra, hogy nem vagyok mellette, abban bízom, hogy így nem ingerli majd a tejszag, és a szokásos hat óránál többet is fog aludni egyhuzamban. Tali akkor jöhet számításba, ha nem leszek még betegebb, tegnap este óta ugyanis fáj a torkom, fejem, kezemlábammindenem. Meglátjuk :I
Pusztok, jó éjszakát!
Sisotris és Máté
17+5